Przeszukano 119 269 342 wypowiedzi na 1 504 forach
zosiaa1221 - najlepsze wpisy
-
23:30 Kultura "07 zgłoś się" 12/21
Odcinek dwunasty : "Ścigany przez samego siebie". Dochodzi do serii zgonów kobiet : jedna pani wypada z okna, inna ginie we własnej wannie, a milicja ustala, iż oba przypadki łączą się ze sprawą na Czytaj więcej...
-
22:10 TVP Polonia "Czterdziestolatek" 12/21
Powraca regularnie, czasy się zmieniają, jedne ustroje padają, inne się wznoszą, a 40-latkowie, zwłaszcza świeżo upieczeni, w społeczeństwie zawsze są, tak jakoś natura urządziła i już trudno z tym po Czytaj więcej...
-
Re: Chorwacja - koszty apartamentów
Nigdy nie jeździmy w ciemno Rok temu app z booking za 1221 euro.na 14 dni (100m od morza ),-swietny,miejsce w które można wracać Czytaj więcej...
-
Re: Nie wyrzucaj mnie, ja też czuję
https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/22/1c/6551dc3f50df3_o_large.jpg Czytaj więcej...
zosiaa1221 - pozostałe wpisy
1221 o 12:21
no i jeszcze symetryczne , i podwójne oczko moje o ile Frodo nie czai się za rogiem (\/) (*;*)
pralka Electrolux EWS 1221
Zamierzam kupic pralke Electrolux EWS 1221 Timeline. Czy ktos ma taka pralke? Czy sa funkcjonalne? Czy pracuja cicho? Co z awaryjnoscia, serwisem? Prosze o opinie. Pozdrawiam.
Pralka Electrolux EWS 1221?
witam, czy ktoś posiada pralkę Pralka Electrolux EWS 1221? Jaka jest standardowa ładowność pralki? ta ma 4,5 kg a mi sie zdawało że powinna mieć min. 5 ale może nie doczytałam??
ciekawski1221
a w gazecie też pewnie data sie pomyliła, Wykorzystywanie choroby jest najgorszą podłością -- mama chorego Mateusza i szalonej gromadki m-a-t-e-u-s-z-9-4.blog.onet.pl/ wt., 01-12-2009 Forum: Pomocne emamy - ciekawski1221
Ciekawski 1221
na 4 stronie podana jest data Zbiórka odbędzie się w sobotę 28 marca 2009 w SGGW (budynek 23) przy ul. Ciszewskiego 8 I w żaden sposób nie pasuje mi tu miesiąc sierpień. Jeżeli komukolwiek zarzucasz kłamstwo,to sie najpierw dobrze nad tym zastanów. Jeżeli sie prosi o pomoc,np.na środki związ
Smutasek1221
"ty pewnie nie masz dzieci i wcale się nie dziwię,bo z charakterem daleko by nie zaszły" To, ze ktoś Cię obraża nie oznacza, że mozesz robić to samo. Naruszenie Regulaminu i Netykiety należy zgłaszać moderacji, a nie reagować kontratakiem. Bo ja bedę kasować ataki personalne w obie strony.
12:21
niestety ale tak, nie wiem co sie dzieje,ale niektóre posty giną w eterze,a niektóre są podwójne ( w sumie bilans jest na zero ) tak może bym sie wstrzeliła,puściłam i siadł mi komp, a dzisiaj znowu chodzi jak ta lala. zastanawiam się, mnie nazywają czarownica, a ty to chyba jesteś wiedzmą? bo z
narty 12-21 marzec
Najpewniej Czechy, może ze 2 dni przedłużymy pobyt. Od 13 spadają ceny karnetów. Może być Bukovel na Ukrainie. Jestem z Warszawy 37 lat (oprócz mnie jedna dziewczyna). Koszty niskie powrót niedziela rano 21.03 do 1300, powrót na środe 24.03 1600 zł. Pisać szybko na gazetowy, osoby zdecydowan
nn@t@1221
Dokładnie Cb rozumiem. Mój kolor włosów (blond) na początku zupełnie prościutkie (bleee) za chwile się falują później opadają, moja morda... nie chce mi się na nią patrzeć ;( Nie tzn. nie nie jest aż tak tragicznie XD I do tego te piegi.... Ty się ciesz, że masz taki ładny kolor włosów, :)
Re: ciekawski1221
ankapok napisala w czerwcu: Pani Mirosława zalega z opłatami za czynsz – 2000 zł, a za energię - 800 zł; z odciągnięć komorniczych dostaje 350 zł renty. Samotnie wychowuje 4 dzieci – córkę, która ma 22 lata i 4omiesięczne dziecko; niepełnosprawnego syna lat 19, chorującego na si
Re: Ciekawski 1221
hmmm... chyba mamy podobne zdanie Iza... -- Moje Promyczki kochane: ALICJA (15.03.2006) SZYMON (23.09.2008)
zeskanowanie pieczątki to żaden problem, a list po prostu jest nie profesjonalny, jednoznacznie pokazujący choć nie personalnie, że ankapok jest niewinna a wredne baby się jej czepiają, po za tym jest on bez ładu i składu i tak naprawdę nie wnosi nic znaczącego do całej tek i tak dziwnej spr
do angel1221
a jak miałaś umiejscowione te mięśniaki? dużo urosły podczas ciąży? i mialaś je wycinane? ja ciągle biję się z myślami, co robić. jeden lekarz uspokaja, drugi straszy, inny, że decyzja należy do mnie...
do tuski1221
A czy Twoja córeczka nie ma tak czasem wzmożonego napięcia mięśniowego? Pozdrawiam, Aga -- Gloria - zdjęcia czerwcowe czw., 15-07-2004 Forum: Niemowlę - do tuski1221
Odcinek 1221-1224
Odcinek 1221 – poniedziałek, 19 lutego Mimo oporów Kingi Micho jest przekonany, że musi zrobić tak jak chcą bandyci. Może kiedy odwoła zeznania obciążające Mirona, wreszcie dadzą mu spokój. Nie przeraża go nawet wizja powrotu do więzienia. Koziełło jest bardzo zaniepokojony obsesją
dzięki ciekawski za list. Czytam go i czytam i powiem jedno, dla mnie jest to jakaś ściema, pół biedy, że data jutrzejsza, ale jakoś ta wypowiedź nijak nie pasuje mi do redaktora. To "oskarżanie Bogu ducha winnych osób" - a skąd wiadomo czy osoba winna czy nie? A poza tym ten wyraz "otwarliś
przeslijcie mi ten list wydrukuje jutro i wysle faxem do tego tygodnika zobaczymy co odpowiedza zalozmy na razie, ze list jest prawdziwy -- www.bridelle.pl ...
Re: do tuski1221
Nie przejmuj się, nie odebrałam go w ten sposób:-) Za to trochę mnie zaniepokoiłaś :-( A jakie jeszcze inne objawy mogłyby na to wskazywać? Słyszałam o zacisniętych piąstkach, ale moja córcia nie ma nic takiego... Pozdrawiam, Marta
Koncepcja "12+21" Unii Metropolii Polskich
A tam w gronie 21 ośrodków miejskich znajdujemy... Elbląg:-) Ciekawa koncepcja Adamowicza. Warto przeczytać http://www.selfgov.gov.pl/aktualnosci/pdf/Adamowicz-Polaryzacja-Dyfuzja.pdf artykuł i http://www.pfo.net.pl/images/stories/ksiazki/pdf/jak_uczynic_regiony_motorami_rozwoju_i_modernizacji
Nie wiem kto jest autorem ale to jest piękne
https://pbs.twimg.com/media/DtyFRYUXQAATc-v.jpg twitter.com/zosiaa8/status/1070877350383050752 Zgadzam się:)
AFI Prelude 12/21
www.youtube.com/watch?v=1-AYhozNbao Krótkie ale ładne - całkiem przez przypadek na to trafiłam :). -- Forum Prison Break śr., 06-06-2007 Forum: forum (...)lolum. - AFI Prelude 12/21
Re: Odcinek 1221-1224
> Sylwia pozorując awarię samochodu dzwoni do domu, w > którym mieszka Danka. Prosi o pomoc a przy okazji pyta o dorywczą pracę, np. > sprzątanie. Danka zgadza się ale warunkiem przyjęcia są dobre referencje. Bozesztymój! co to za nowa postać ta Sylwia?????????? Czy to nieślubna cór
<<Danka zgadza się ale warunkiem przyjęcia są dobre referencje.>> OD KIEDY MARGINES SPOłECNY MOżE SOBIE POZWOLIć NA SłUżBę I DO TEGO SPRAWDZA REFERENCJE?
oto co było wczoraj (ja oglądałam): Jacek przeprasza Beatę za ostatnie niepowodzenie. Beata twierdzi, że nic się nie stało, chociaż podejrzewa poważniejszy kryzys w ich związku. Kamila nie chce wyprowadzać się z Sadyby. Elżbieta zapewnia, że nie musi i że decyzja w tej sprawie należy tylko
Re: do angel1221
powiekszaly sie nieznacznie ale w okresie kiedy w ciazy nie bylam!! umiejscowione sa na tylnej scianie macicy,mam je do tej pory i poza zwiekszonym krwawieniem podczas miesiaczek nic wielkiego nie dzieje sie,nie masz sie czym martwic ale kontroluj je raz na pol roku badaniem USG-to wazne! pozd
nie tylko Ty.ja także przegapiłam Klan bo of kors TVP1 nie potrafiło dac infor.o tym.Nawet go w programie nie było:/
Re: do angel1221
pocieszyłaś mnie.dzięki. w piątek idę na kolejną konsultację - zobaczymy, czego tym razem się dowiem. pozdrawiam rownież
Olga zaczęła b.późno, do tego stopnia,że poleciałam z nią do neurologa, na szczęście wszystko było w porządku i nie minął m-ąc od tej wizyty jak mała nagle nadrobiła wszystkie zaległości a gdy miała 11 m. zaczeła chodzić, i wtedy przekonałam się, że rzeczywiście każdy maluszek ma swoje tempo r
Re: Liczymy Krasnale :) - 1221
Ten oznajmia, że LB /leżenie bykiem/ od dłuższego czasu uprawiał ale obawia się, że to niedługo się skończy.
Re: Liczymy Krasnale :) - 1221
ten potwierdza z zadowoleniem i oznajmia, że od dziś można nazywać go leniem, bo napracował się niezmiernie, ale od dziś ma feeeerrrriiiieeeee!!!!! yes!
św. Bonawentura (1221 - 1274)
"Jeżeli chcesz znosić cierpliwie przeciwności i troski życia doczesnego bądź człowiekiem modlitwy; jeżeli pragniesz mieć siłę do zwalczania nieprzyjaciela duszy i natarczywości ducha, bądź człowiekiem modlitwy; jeżeli chcesz umorzyć własną wolę z jej skłonnościami i pożądliwościami, bądź czł
chyba bedzie trzeba program na wp sprawdzać, choć pogodzie na tym portalu nie wierzę po tym jak ze znajomyym pojechaliśmty w góry - zapowiadali piękne słońce i +20oC przez bite 2 tyg. a był ... deszcz przez 10 dni i 9oC -- Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o któr
Bożesztymój! Przegapić taki odcinek to by było prawie tak jakby nie widzieć Maciusia pijacego piwko w wannie. Absolutnie! Ja dzisiaj też przeoczyłem Klan bo oczywiście TVP dała ciała ... -- Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy i prawda ekranu, kt
Bozesztymój! wątek absolutnie naciagany w rzeczy samej. A kim jest Sylwia ... się pytam? -- Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy i prawda ekranu, która mówi: “Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera”.
Wiesz, teraz przeczytałam moje pytanie i przyznam, że zabrzmiało niegrzecznie, za co bardzo Cię przepraszam. Aga -- Gloria - zdjęcia czerwcowe czw., 15-07-2004 Forum: Niemowlę - Re: do tuski1221
*** 1221+ MUCH SZTYWNYCH *** BJUTIFUL
Terroryzujace muchy z palestyny gina od muchozolu IDF. Cieplo sie robi a much w palestynie coraz wiecej. Co za gnidy terroryzujace pokojowy kraj Izrael? Izrael potrzebuje wiecej muchozolu IDF aby wykonczyc ta parche palestynska. NIECH GINA skurwione owady! DOBRZE IM TAK!
Spędzanie czasu wolnego w Internecie (12-21lat)
Witam serdecznie! Proszę o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej spędzania czasu wolnego w Internecie przez osoby w wieku 12-21 lat. (potrzebuję ją do pracy mgr) Będę naprawdę wdzięczna:) moje-ankiety.pl/respond-12309.html
Spędzanie czasu wolnego w Internecie (12-21lat)
Witam serdecznie! Proszę o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej spędzania czasu wolnego w Internecie przez osoby w wieku 12-21 lat. (potrzebuję ją do pracy mgr) Będę naprawdę wdzięczna
Re: Pralka Electrolux EWS 1221?
zdawało Ci sie 4,5kg suchej bawełny, inne tkaniny jeszcze mniej! --instrukcja obsługi oraz pasek energetyczny przyklejany w sklepach na sprzęt...
dogtr napisała: > a ja odradzę Ci szczerze tą markę (jeśli wogóle jest to jakas marka) > dziwne... wszyscy sprzedawcy go doradzają może potrafisz przedstawić jakies argumenty przeciw?? na słowo nie uwierzę :)
a ja odradzę Ci szczerze tą markę (jeśli wogóle jest to jakas marka) -- mam jeszcze "kupe" do zrobienia ...
sama sobie odpowiem :) pralka ma bardzo dobre opinie - przejrzałam archiwa wszelkich możliwych forum i wszyscy zgodnie piszą, że nie ma prawa się zepsuć pozdrawiam :)
Re: 82/102 - olka1221
Tak, celuj właśnie w te rozmiary :-) Możesz przeprosić :P -- Tak wygląda biust 75R (to samo, co 34JJ, czyli brytyjskie 75JJ)
Gość portalu: qw napisał(a): > to po co sie wtrącasz. Coś nie tak napisałem? Zanussi nie jest według ciebie > > najlepszy w pralkach? > nie jest > najlepszy jest w pralkach Candy Po pierwsze, naucz się czytać ze zrozumieniem. Ja nie napisałem, że pralki Zanussiego są
Kama - Liga Szczecińska 364 m. i już 1221 pkt.
Cześć, Zapraszam do Ligi Szczecińskiej, awansowalismy o 100 pozycji i juz jesteśmy na 364 miejscu mając 1221 pkt. Pozdrowienia dla prezesów: Patryka, Saszki, Cobry, MiC, Maku6 i Kaszawolodii. Kamila
Ograniczenie prędkości na wodzie. Ale czym ją m...
małe uzupełnienie tego co padło podczas wczorajszej sesji Rady Miasta http://krzysztof.kacprzycki.pl/?p=1221 krzysztof.kacprzycki.pl/?p=1221
Re: 1212 - MOJE, SMOK;-)))))))))))) A "1221"???
A kto wziął 1221???? i dlaczemu nie SMOK??? Z planetą niezupełnie, ale prawie!!! Grunt, że jest tam "1313" w nazwie, to wszyscy wiedzą, o kogo chodzi! Kaczory nigdy nie bedą w nazwie planety, nawet karlatej i kurduplowatej;-))) -- >> Noli me tentare<<
co Ty wiesz o praniu... Stierdzenie że pralki electrolux to zanussi to najwieksza bzdura dzisiejszego dnia...
volks nie jest lepszy od skodziny flamastry niebieskie lepsze od czerwonych o co ci chodzi? to po co sie wtrącasz. Coś nie tak napisałem? Zanussi nie jest według ciebie > najlepszy w pralkach? nie jest najlepszy jest w pralkach Candy to moja opinia a jak chcesz znać opinie innych
Re: LICZYMY DO UPADŁEGO!!!!!_1221
Ze zlym numerkiem to ja jeszcze nie wpadlem :P a powaznie licza sie liczby pisane nie kolejnosc pisana w sumie zalezy jak kto co interpretuje a widze ze wlasnie liczysz ogolna kolejnosc postow dopiero teraz to zrozumialem :)
jeśli dla ciebie zanussi to mercedes to ty sobie zbadaj głowę i to ty czttaj ze zrozumieniem to ze zanusiemu najlepiej wychodza pralki to jeszce nie argument ze mozna je porównac do boscha chyba cie pogieło a w badaniach bieze udział większośc firm zajmujących sie sprzętem agd jeśli wsód
zayzayer widze ze nikt nie moze mieć własnego zdania tylko ty -jedyny sprawiedliwy jeśli skoda to volksawgen to ja wbybieram volkswagen moze masz z tego jakąs prowizje?? dla ciebie wszystko jest cacy! to moze wymień jakies badziewiaste firmy przeciez wszystkie nie mogą być dobre
Gość portalu: qw napisał(a): > zayzayer > widze ze nikt nie moze mieć własnego zdania > tylko ty -jedyny sprawiedliwy > jeśli skoda to volksawgen to ja wbybieram volkswagen > moze masz z tego jakąs prowizje?? > dla ciebie wszystko jest cacy! > to moze wymień j
dogtr napisała: > a ja odradzę Ci szczerze tą markę (jeśli wogóle jest to jakas marka) Bo co? Pralki Electroluxa, to Zanussi, a pralki są jego najsilniejszą stroną. -- Zielone flamastry są lepsze od czerwonych.
W Tak Taku nie działa doładowanie kodem *122*1#
Od wczoarj probuje "zaladowac" na moj numer tansze minuty, niestety - nawiazuje połaczenie z nr *122*1# i pojawia sie komunikat ze zlecenie zostało przyjete do realizacji i nic!!!!! Czy ktos ma podobne problemy? Czy macie jakis pomysł jak mozna zrobic, ze dostac te tansze minuty do dzwonienia w
Proszę o wypelnienie krótkiej ankiety (12-21 lat)
Będę wdzięczna za wypełnienie poniższej ankiety - potrzebuję danych do pracy badawczej. moje-ankiety.pl/respond-12309.html
12:55 Historia "Czterdziestolatek" 12/21
Powraca regularnie, czasy się zmieniają, jedne ustroje padają, inne się wznoszą, a 40-latkowie, zwłaszcza świeżo upieczeni, w społeczeństwie zawsze są, tak jakoś natura urządziła i już trudno z tym polemizować ;] Pan Karwowski też jakoś na 40-letniego nie wygląda, wedle dzisiejszych standardów, t
G-snow SpringTrip Livigno 12-21 marzec 2010 !
SpringTrip LIVIGNO 12-21 MARZEC 2010 ! Kolejna odsłona topowej miejscówki! Masa śniegu, słońce, rozrywka, imprezy i zakupy w Duty Free. Czego chcieć więcej ? G-snow zaprasza !! Livigno jest ważnym ośrodkiem narciarskim – posiada 32 wyciągi i zróżnicowane trasy o łącznej
12:30 Historia "Czterdziestolatek" 12/21
"Nowy zastępca, czyli meteor" ;] Pan inżynier otrzymuje w pracy wsparcie : jest nim młoda i przystojna pani z wykształceniem dyplomowym oraz po stażu w Japonii. Oczywiście, uroda urodą, ale kiedy jejmość zaczyna wprowadzać do pracy załogi swoje pomysły i powoli przejmuje dowodzenie, pan Karwowsk
12:20 Historia "Czterdziestolatek" 12/21
"Nowy zastępca, czyli meteor" :] Pan Karwowski otrzymuje, jeśli można tak to ująć, nową współpracowniczkę - pani biegle zna języki zagraniczne, jest gruntownie wykształcona, nowinki profesjonalne wynajduje w branżowych pismach, słowem : szok dla tradycyjnego polskiego budowlańca :]
17:20 Kultura "Czterdziestolatek" 12/21
"Nowy zastępca, czyli meteor" ;] Pan inżynier otrzymuje w pracy wsparcie : jest nim młoda i przystojna pani z wykształceniem dyplomowym oraz po stażu w Japonii. Oczywiście, uroda urodą, ale kiedy jejmość zaczyna wprowadzać do pracy załogi swoje pomysły i powoli przejmuje dowodzenie, pan Karwowsk
22:10 TVP Polonia "Czterdziestolatek" 12/21
Powraca regularnie, czasy się zmieniają, jedne ustroje padają, inne się wznoszą, a 40-latkowie, zwłaszcza świeżo upieczeni, w społeczeństwie zawsze są, tak jakoś natura urządziła i już trudno z tym polemizować ;] Pan Karwowski też jakoś na 40-letniego nie wygląda, wedle dzisiejszych standardów, t
Re: siostrzyczka Mikołaja
może Zosia:) wg mnie pasuje do Mikołaja sama zamierzam dać swojej przyszłej córeczce na imię Zosia,a synkowi Mikołaj pozdrawiam
Zobacz i posluchaj, kto zagra w piatek w Zaglobie
INFO + MUZYKA: www.imprezoweopole.pl/viewtopic.php?t=1221
Re: Imię dla Fasolki
mam córcie Marysie,jak teraz będzie dziewczynka to chyba Zosia,a jak chłopiec to...jeszcze nie wiemy;-)
23:30 Kultura "07 zgłoś się" 12/21
Odcinek dwunasty : "Ścigany przez samego siebie". Dochodzi do serii zgonów kobiet : jedna pani wypada z okna, inna ginie we własnej wannie, a milicja ustala, iż oba przypadki łączą się ze sprawą napadu na bank dokonanego przed paroma laty przez nieznanego dotąd sprawcę.
Re: Szczęśliwej szkoły matoły
Barbarii Nowackiej: twitter.com/16Zosiaa/status/1760944702126252221 A dziwimy się młodemu pokoleniu, które przecież przez takich ?nauczycieli? zostało wykształcone Przez takich uczycieli
Re: Dziewczyny, potrzebuję piżamki chłopiec 122-1
Proszę www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena%20wybranych%20produkt%C3%B3w/Ch%C
Re: Precz z KACZYZMEM!!! "1221" i "1222"
Uff, obzarlem sie i teraz musze odsapnac przed dalszymi zmaganiami z kaczystami-faszystami. Do jutra, kochani!:-)))
trojanowe sylykony
widzieliśta? www.pudelek.pl/artykul/1221 majgod ale w tem dzakuzi można towara poderwać:))) -- ** mniecia zaprasza **
Re: aaaaaaaa
-- <a href="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4c2c647221508041.html">Oto jest Zosia</a>
Re: aaaaaaaa
-- <a href="HTTP://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4c2c647221508041.html"> Oto jest Zosia</a>
Najpopularniejsze:
- pięciolatka
- salon milord
- ostaszewo
- wywoływanie porodu
- britax double
- simon mol
- poradnia psychologiczno -pedagogiczna
- okulista dzieciecy
- krew z macicy
- pręży się
- endometrioza forum