Sake

Sake

Przeszukano 119 316 382 wypowiedzi na 1 504 forach

zielona159 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

159

Linia 159 Jeśli komuś połączenie tą linią pasuje na Wolę to niestety po otwarciu II linii metra linia 159 od ronda Artura Zawiszy przez dw. Zachodni będzie jeździć do C.H. Blue City. Na odcinku Wolskim będzie kursowała reaktywowana linia 155. Podobno ma to uatrakcyjnić połączenie. No obecnej

159

Po co na 159 mieszają przegubowe Jelcze z Ikarusami? Niech się zdecydują co na tej linii ma jeździć...

159

http://www.pzh.gov.pl/page/fileadmin/user_upload/zaklady/grypa/A _H1N1/20-01-2010.pdf dane na 20.01.2010 -- Dowody na prowadzenie testów klinicznych szczepionki na świńską grypę w Polsce w czasie, gdy minister Kopacz przedstawiała swoje "exposé" w sprawie wprowadzanego przez siebie zakaz

Lifting 159 i 159 SW

www.autokrata.pl/lod/3480/lifting_alfy_romeo_159/ Szkoda że przy tym liftingu nie zmienili układu napędowego. Przydałby się na tył. może przy następcy poprawią ten błąd

linia 159

Linia 159 Jeśli komuś połączenie tą linią pasuje na Wolę to niestety po otwarciu II linii metra linia 159 od ronda Artura Zawiszy przez dw. Zachodni będzie jeździć do C.H. Blue City. Na odcinku Wolskim będzie kursowała reaktywowana linia 155. Podobno ma to uatrakcyjnić połączenie. No obecnej

HA159

Otototo! Kontrolować zwłaszcza czy mają opony zimowe bo w środku będą jechać wyłącznie mafijne bałwany!

159 JTS

Nie śledziłem nowości modelowo - silnikowych AR, w zwiazku z czym mam pytanie, czy motor JTS w 159, to diesel, czy bęzyna?

159 doceniona:)

czytajcie najpierw artykuł, a potem rozwścieczone komentarze germanofilów pod spodem: moto.pl/MotoPL/1,88571,9353137,Alfa_Romeo_159_najlepszym_autem.html

Re: 159 159...

Nie, nie, nie..., jak krzyknąłem "teraz" to było na liczniku 159 158 - wygrałaś więc - gratulacje:-) Enjoy it !

Alfa 159.

Wczoraj po raz pierwszy oglądałem na żywo w salonie Alfę Romeo 159. Stały dwie sztuki kombi.Obydwie z silnikami 1,9 JTD 150KM. Jedna kosztowała 130 tys.zł, a druga,lepiej wyposażona ( skóra,nawigacja ) ponad 150 tys.zł. Auto prezentuje się fajnie,ale biorąc pod uwagę realia i "popularność

jakoś głupio tak samej,ale głupio też zostawić taki ładny numerek :-D -- W życiu piękne są tylko chwile...

He,he numerek padł,gdy krzyknąłeś teraz! Przeliczyłam się,ale było zabawnie :-) -- W życiu piękne są tylko chwile...

159 GTA

www.followme.pl/Forum/viewtopic.php?t=688 pozdrwiam Tomek Ar 146 1.4 TS, Croma 1.9 mJET

Alfa 159

www.quattroruote.it/auto/mondoauto/attualita/visualizza_articolo.cfm?codice=37523&pagina=44093&canaleuscita=-1 śr., 15-06-2005 Forum: Auto-Moto - Alfa 159

Straganik 159 :-)

pora zacząc nowy :-) -- dajmudom.pl/futro.php?id=155&str=2 <> dajmudom.pl/

Ceny 159

Witam. Chyba jeszcze nie było. Najtańsza wersja 1,9JTD 120KM Progression 117kPLN. Najdroższa -//- 3,2JTS Q4 Distinctive 199,5kPLN Pozdrawiam, Maciej Loret

na horyzoncie i się przypasowuję do niego ;-) Jest tu kto??? bo ja muszę się zbierać do spania. -- W życiu piękne są tylko chwile...

Normalnie ' zrobiłeś mnie w trąbę' aż trudno uwierzyć :-D Jednak nie potrafię na spokojnie kontrolować sytuacji,ale fajnie było ;-) Gratulacje Sky i dzięki za zabawę. -- W życiu piękne są tylko chwile...

autobus 159

czy niepowinien jeżdzić częściej?przecież niejeżdzimy za darmo a w jakich warunkach jeden stoi na drugim ciągle się spażniają jak to można zmienić? kierowcy też niesą zbyt mili

159

159-linia zwykła EC SIEKIERKI-KOŁO metro: nie -- tomcio6776-czyli Solaris "Autobusy czerwienią migają,zaglądając do okien tramwajom"

Awaryjność AR 159

Dlaczego w zestawieniach TUV 2009 brakuje modelu 159,w opracowaniu za 2008 r występowal i zajmowal wysoką pozycję. Może zna ktoś odpowiedz,spekulacje też będą mile widziane.

Czas na 159

nadszedł czas na przymiarkę do kupna 159... Oczywiscie z nowym silnikiem, 18.TBI, zadnych diesli. Jesli ktoś ma już takie auto lub też zamierza, proszę o wpisy. Dziękuje:) -- powszechnie lubiany i szanowany

Alfa Romeo 159

Czekam i czekam na wirtualne zachwyty nad wirtualną Alfą 159.., i doczekać się nie mogę. Użytkownicy niniejszego forum raczej w przeszłość są wpatrzeni.., wychodząc prawdopodobnie z założenia, że lepsze jutro było wczoraj.

Alfa 159 najlepsza

moto.pl/MotoPL/1,88571,9353137,Alfa_Romeo_159_najlepszym_autem.html No to czekamy teraz na najazd wielbicieli szmelcwagenów, beem i pasków:)) Używajcie sobie, jak zawsze:))

Alfa 159-wnętrze:(

Dlaczego??? Dlaczego wnętrze 159 jest takie okropne? Nie można na to patrzeć, trąci Golfem, tanim Fiatem i ogólnie jest fatalnie...Idę płakać:(

159, na serio

Mam prosbe do ujeżdzających 159 z silnikiem benzynowym (obojetnie jakim). Jakie przeciętne koszty użytkowania auta wam wychodzą? Nie pytam o koszta spłaty ewentualnego kredytu, tylko i wyłącznie o koszta uzytkowania auta (opłaty, koszty przeglądow, srednie spalanie miejskie i w trasie

zakup AR 159

Witam wszystkich. Co możecie powiedzieć o alfie 159 w dizlu? Raczej 1.9 niż 2.4, opłaty, większa masa na przedniej osi itp (chyba że się mylę). Myślę raczej o aucie z początku produkcji. PS. obecnie śmigam 1.9 74kW w Doblo i jestem pod wrażeniem. Fajnie jedzie (elastyczny) i nic się nie

Alfa Romeo 159

Gwoli ścisłości - Alfa 156 była pierwszym samochodem na świecie z CR. 159 robi wrażenie. Z takimi silnikami i napędem 4x4 to już pierwsza liga. -- "asd" o Octavii 1.9 dyzel: "Lekko dłubniesz i masz 200koni z takim momentem, że można pole orać".

159

Trzymam kciuki. Lis do tej pory miał kilka kapliczek, w których klęczał przed rządem. Niech więc sobie chłopina wybuduje Katedrę, gdzie będzie czcił władzę.

159

A dlaczego wlasnie ten? Coz ci zawinila ta biedna liczba Ignatz??? -- <><> kicioR <><>

alfa159 okna

Wtam. Czy ktoś miał taki przypadek. Po zamknięciu i upływie czasu otwierają się same okna. Czas nie jest znany .

GazŁom 159

Tylko 4 fotki (2+2). Wyraźny postęp. Kurs od albumu w kierunku ??? widoczny. -- Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy. Kiedy ten zwęża się i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt. Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia".

159 - garść spostrzeżeń :)

185 KM jest absolutnym minimum dla Alfisty. Jej osiągi dynamiczne sugerują , że wersja 1,9 JTS może byc odpowiednikiem funkcjonalnym 1,6TS w 156 lub 1,4 w 145/6. Dla sporej 159 te 8,8 do setki ( a coś mi sie wydaje , że nieco więcej :) ) to chyba minimum. Wóz waży bowiem prawie 1500 kg

warsztat 159 studia

Moja córka Iwona podjęła właśnie naukę na drugich studiach – zaocznych. Nie pytam o pierwsze jej studia, bo pewnie się kiedyś już wygadałam – jest na 4-m roku grafiki. Pytam o te nowe – drugie. Jaki rodzaj drugich studiów wybrała Iwona? Jakich możliwości zawodowych spodziewa s

Siedziałem w 159

I niestety musze odszczekać większośc zarzutów. Może i ten środek troche stracił na atrakcyjności, ale ten samochód ma coś w sobie, jest dużo potężniejszy niż 156. Po spartolonym liftingu 156 i 147 miło było obejżeć wreszcie udany samochód. Deska rozdzielcza w rzeczywistości wygląda o niebo

Premiera Alfy 159!

motoryzacja.interia.pl/news?inf=595082 Nie sposób nie zgodzić się z redaktorem - gdzies zapodziała się ta lekkość sylwetki :( Poszła razem z Da Silvą do Seata? :( Niby sylwetka bardzo podobna, ale koła jakby za duże, a cał

Alfa 159 Sportwagon

zamierzam kupic taki jak w tytule z silnikiem diesla, na co nalezy uwazac i jak sie takie auto sprawuje. mam na myslio roczinik 2004/2005

5 gwiazdek 159

Solidna i Bezpieczna! motoryzacja.interia.pl/news?inf=706270- Pozdrawiam

Alfa 159 wspaniała

Jak głoszą znafcy z tzw profesjonalnej prasy motoryzacyjnej nowa wyśmienita jakość fiata croma i bliźniaczej alfy daje o sobie znać.. www.cda.pl/video/10405488c

Alfa Romeo 159

tylko prosze mnie nie odsyłac do www.reklamy.tv i do archiwum forum bo tam tego nie ma chodzi o piosenke z reklamy tego fajnego samochodu :)

Nowa Alfa R 159

www.alfa159.it/alfa159it/indexFlash.cfm troche zalatuje seatem......

jaką AR 159 wybrać??

czas przesiąść się chyba ze 156 na 159.. i tu pytanie do posiadaczy 159: jakie silniki polecacie a jakich unikać?? w swojej 156 mam 1,9 i nie narzekam na diesla, ale obiło mi się o uszy, że akurat w 159 lepiej benzynę wybrać.. zwłaszcza, ze nie będę ukrywał.. wolałbym uniknąć filtra cząstek stałych

w temacie awaryjnosci 159

moto.pl/MotoPL/1,88571,9353137,Alfa_Romeo_159_najlepszym_autem.html Tyle w temacie. Kolega mortal kombat11 pisze,ze 156 i 159 sa nisko w rankingu awaryjnosci. 156 faktycznie

Alfa 159 - co sądzicie?

Witajcie, czy ktoś z Was miał juz przyjemność jeździć nową Alfą 159? Jak byście ją porównali ze 156?

Alfa Romeo 159 NOVITEC

motoryzacja.interia.pl/galerie/tuning/alfa-159-novitec,10175

159 czy E90?

Witajcie co byście wybrali mając do wyboru AR159 z 2006 roku z przebiegiem powiedzmy 70tyś a BMW E90 z 2005 z przebiebiem ok 130tyś?

Kupię Alfa Romeo 159

Jestem zainteresowany kupnem Alfy Romeo 159 1.9 jtdm 150km sedan, rocznik od 2007 do 25000zł. W kujawsko-pomorskim ciężko o dostępność tego modelu. Może znajdzie się jakaś osoba prywatna, która nie wystawiła jeszcze auta w serwisie ogłoszeniowym a przymierza się do sprzedaży.

Re: 159

Sądzę że w takiej sytuacji inwalidzi woleliby wsiąść do Ikarusa niż czekać na następny autobus 15 minut, ale jakiś argument to jest. Ważna uwaga: Ikarusy na 159 puszcza też wola...No a z Bieńczycami jest poważny problem. Co będzie jeździć na 139 i 159 jak się pozbędą ostatnich Ikarusów?

159 benzyna vs diesel?

Chce kupić alfe 159. Myslalem o dieslu ale zniechęcają ogromne przebiegi to co na liczniku plus potencjalne cofniecie. Alternatywa jest benzyna. Co sądzicie o 1.8 140 km benzyna? Czy warto i czy mozna do tego założyć gaz? Dziekuje za odpowiedź pa auto z 2009 - 2010 rocznik

Samsung FQ159UST??

Witam - czy ktoś może kupił piekarnik z mikrofala SAMSUNG FQ159UST?? Bardzo chetnie przeczytam kilka opini na temat tego urzadzenia :) Jest to nowosc ktora moze zrewolucjonizowac rynek - tylko czy faktycznie spelnia dwie funkcje jednoczesnie ? Pozdrawiam

Alfa Romeo 159 Novitec

www.autofilmy.info/artyku-y/alfa-romeo-159-novitec.html?Itemid=40 Zła, agresywna, sprężysta i nieprawdopodobnie piękna - takimi epitetami określona jest Alfa Romeo 159 od Novitec'a. Na lekki

159 zł !!!!!!

W sklepie internetowym są już po 159 zł, cena rośnie oj rośnie, proporcjonalnie do ilości postów w tym wątku -- koti, kuku, pampa, pać

L-159

> Co do lekkiego szturmowca to w grę może wchodzić też L-39. Nawiązując do czeskiej konstrukcji to reaktywacja L-39 w postaci L-139/L-159 chyba się czechom nie udała. Własna armia zmniejsza zamówienie, a chętnych nie widać. Amerykanie naszych sąsiadów wydym...., choć łudzono się, że

Instrukcja do AR 159.

Witam Czy moze ktos z szanownych forumowiczow ma w pliku lub w formie ksiazeczki instrukcje polska lub angielska do Alfy 159? Mam takowa po francusku ale ten jezyk jako komunikacyjny jest mi zupelnie obcy. Pozdrawiam

prawda jest taka,ze na 159jak i na 139 np jezdza zabytki bo na tych liniach wystepuja najczesciej dewastacje.pewnie przez tych samych"europejczykow" co chodza w markowych ciuchach,itp ,sami zreszta wiecie przez kogo

15.9

Twój wskaźnik BMI: 15.9 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś

Dlaczego nie L-159?

Siły Powietrzne po cichu szukają następców dla wycofywanych w najbliższych latach SU-22, lecz nawet na używane F-16 nie ma pieniędzy więc prawdopodobnie eskadry po prostu zostaną rozwiązane. Tymczasem Czesi poszukują kupców na 48 nowych,zmagazynowanych L-159, które oprócz prędkości

pomocy alfa 159 potrzebna felga

witam jest problem w zwiazku iz rozwalilem felge poszukuje 1 sztuki ewentualnie 2 jak ze zdjecia na mojej stronie glownej waldi.159.wrazie pytan tel 513 787 732. felga 17 ,5x110

Akurat 159...

...nadaje się też do jazdy. Ale Alfa bardzo dużo zrobiła już po to, żeby klienci jej autom nie ufali. Mam tylko nadzieję, że po mechanicznie średnio udanej (czyli jak na Alfę - "bardzo udanej") 156, dość udanej (czyli jak na Alfę "wybitnej") 159, pójdą za ciosem i w końcu zrobią coś, co będzie

158-159

, dzwoni do jej psychologa. 159 Szef każe Pawłowi jechać do Amsterdamu, aby spotkał się tam z ważną dla agencji klientką. Paweł jest wściekły, nie wie, jak ma powiedzieć Julii, że nie pojedzie z nią do Torunia. Julia pomaga Justynie w szukaniu mieszkania do wynajęcia. Dowiaduje się, że

Godny następca Alfy 159?

Pomijając linię boczną, która przypomina mi RX8 bądź też Maserati Grand Tursimo cała reszta to już linie i stylistyka Chryslera. Rozumiem płyta podłogowa (dla tylnego napędu) ale na litość boską- cała reszta powinna pozostać włoska. Patrząc z przodu na to coś widzę crossfire'a. Toż to za grosz nie p

Policyjna (oznakowana) Alfa 159

Nowe Alfy z wideorejestratorem tak jak "nieoznakowane" muszą ukarać na miejscu czy mogą wysłać fotkę z radaru do domu?

gratulacje dla AR 159

pobiła całą brać niemiecką, francuską i japońską:-) followme.pl/forum/viewtopic.php?t=149

nowa alfa 159 - koszmar?

karoseria -m.zd. - b. ladna; tylko w srodku cos jakby.... www.topgear.com/content/news/stories/516/

jeździłem dzisiaj Alfa 159 :)

piękne auto - konsola środkowa nie jest zniewalająca ale i tak wygląda lepiej niż na zdjęciu! tylko te ceny ....

Obejrzałem 159 w AŚ

I zastanawiam się po co te wszystkie zmiany. Chyba strasznie przytyła jeśli ze 160 konnym jts rozpędza się do setki w 9,7 to tyle albo nawet więcej niż 156 z 1,8. Porównując osiągi to nowa 2,2 ma je gorsze od 156 2,0 JTS. A środek to już masakra najbardziej mnie rozwala pasek pomiędzy górną a

"Idealna" 159 :)

https://www.youtube.com/watch?v=W-bXPhUwldc;;W-bXPhUwldc;;https://i.ytimg.com/vi/W-bXPhUwldc/default.jpg;;the Freeborn Brothers - Pieśń żałobna dla policyjnej Alfy - Rzeszów

Chyba jednak nikt nic nie napisał.... -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,11207,S_lon_Odrzuconych_O_.html W życiu wszystko jest pożyczone

Re: Lifting 159 i 159 SW

genialny post jednego z uczestników dyskusji golfiarzy (tak nazywam pewną kategorię ludzi, 99% wypowiedzi napisana przez znafcuf Alfy, którzy nie mają o niej pojęcia): "moja bunia e30 lepsha i bonki pod remizom kręncić można na alfe żadna dupcia nie poleci a na mojom bunie tak!!!!!jak laczk

"Psia" Alfa 159 w Wałbrzychu?

Czy jedna z oznakowanych Alf 159 trafiła do Wałbrzycha? Wczoraj widziałem oznakowaną, a dzisiaj pod komendą stała nieoznakowana 159 koloru chyba granatowego (jakoś nie wierzę w przypadki). Ktoś może wie więcej?

JK 159 cm, LK 159 cm.

Gość portalu: H56 napisał(a): > wiekszość gnypów jest zakompleksiona, złośliwa i wredna. To potwierdza się w przypadku braci K.

L-159

Wreszcie udalo sie te maszyny gdzies pchnac,tyle ze to chyba dosc drogo? wyborcza.biz/biznes/1,100896,12663374,Czechy_zbija_fortune_na_odrzutowcach_dla_Iraku.ht

Zagłosowały 533 osoby. Od wczoraj doszło 66 osób. Wciąż mamy szanse dotrzeć do pierwszej setki. W innych miastach sytuacja jest mniej stabilna. W Barlinku, Rypinie ilość głosujących znacznie zmalała. W Janowcu, Tomaszowie, Rudzie Śląskiej, Piotrkowie, Bieczu ilość głosujących bez zmian. Zbl

Rossman plecaki endo 159 zł

w rossmanie są plecaki endo z wyprawką w cenie 159 zł http://www.rossnet.pl/Produkt/Non-Food-Endo-tornister-z-wyposazeniem-Boisko-1-szt,347046 Tekst linka