Sake

Sake

Przeszukano 117 914 612 wypowiedzi na 1 446 forach

z199 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

199

Zastanawiam się czemu ZTM, wbrew wcześniejszym zapowiedziom, nie wprowadził zmiany trasy linii 199 w Rembertowie i nie skierował jej z zahaczeniem o stację kolejową. Liczyłem, że przynajmniej jedną do końca udaną zmianę trasy uda się wreszcie ZTMowi przeprowadzić, a tu... czapka! Czyżby

199

czyli 199 rocznica urodzin Chopina. Muzyka łagodzi obyczaje, a więc do posłuchania: www.youtube.com/watch?v=NHV0ByoaKF0&feature=related

Trasa 199

Czy ktoś wie dlaczego 199 nie jedzie koło dworca pkp? Na dobrą sprawę to jadąc z centrum W-wy SKM możnaby wykorzystać 199. I np z Ochoty to będzie szybciej niż tramwajami do Wileńskiego i pociągiem.

ZARÓB 199$

ZARÓB 199$ GENERALNIE NIE POLECAM BUXÓW - CZYLI KLIKANIE W BANERY REKLAMOWE. ALE TO JEST WYJĄTKOWY BIZNES. OWSZEM KLIKAMY W REKLAMY (VIEW ADS) - ALE TUTAJ ZAROBKI NIE WYNOSZĄ 0,005 CZY 0,0001 JAK CZĘSTO SPOTYKA SIĘ W BUXACH. TUTAJ ZAROBKI SĄ OD 0,10$. POZA TYM JEST WYSOKA STAWKA OD POLECONYCH

Wyprostować 199

Czas wyprostować trasę 199. Od pl. Hallera przez Jagiellońską, Starzyńskiego, św. Wincentego, Kołową, Handlową i Pratulińską. Targówek zyska połączenie z Rondem Starzyńskiego. Po skierowaniu 212 przez Ossowskiego, Barkocińską i Myszkowską (w obie strony) linię 199 można spokojnie puścić

Wyprostować 199

Czas wyprostować trasę 199. Od pl. Hallera przez Jagiellońską, Starzyńskiego, św. Wincentego, Kołową, Handlową i Pratulińską lub od św. Wincentego Trocką do Radzymińskiej. Targówek zyska połączenie z Rondem Starzyńskiego, a mieszkańcy Ząbek szybszy dojazd do północnej części Warszawy

linia 199

Co można zrobić, komu napisać, gdzie zgłosić problem z linia 199. Mianowicie w godzinach 7-8 są tylko dwa autobusy w stronę Rembertowa. To zdecydowanie za mało. Jeździ nim wiele uczniów, studentów, osób jadących do pociągu. Dziś jak i każdego dnia ok. godz 7:20 na przystanku "Zieleniecka" jest

Straganik 199

Sprzedam Artemisię Penhaligon's 45/50ml- za 130 zł z przesyłką ,można negocjować:) albo zamienię. Rock R.Lauren 25/30ml- za 40+8zł za przesyłkę,sprzedam lub wymienię. -- Marcelek-fotki

199

199 w matematyce: ---------------------- - 199 jest liczbą pierwszą, zaś razem z liczbą 197 tworzą tzw. liczby bliźniacze. - 199 jest sumą trzech kolejnych liczb pierwszych (61 + 67 + 71) lub pięciu (31 + 37 + 41 + 43 + 47). - 199 jest liczbą z ciągu Lucasa, będącego pewną odmianą

199

199- 100matma, 90 fizyka moi dwaj kumple mieli ponad 190, jeden ponad 180, ze cztery osoby które znam ponad 170, ale nie martwcie się zanm również taką co to miała 82.

POLSKA 199?

Jakie są Wasze 3 ulubione polskie płyty lat 90-tych? Moje: 1. Izrael - "Live ' 93" 2. Homo Twist - "Cały ten sex?" 3. Brygada Kryzys - "Cosmopolis"

199

Co autobusu 199, to powinien dojeżdżać do PKP Rembertów (jako rozwiązanie awaryjne na wypadek kłopotów z pociągami do Wileńskiego) oraz na Bródno w rejonie Ratusza (docelowo powinien dojeżdżać do najbliższej stacji 2 linni metra (za około 25 lat ?), wtedy problem punktualności pomniejszyłby

Wrażenia z jazdy linią 199

Jesteście zadowoleni? -- szeptem nawet banał urasta do rangi wyznania ---------------

Nowa trasa 199

ZTM zmienił trasę 199 od 1 wrzesnia. Myslałem ,że na nowej trasie będzie przystanek PKP Rembertów. Niestety panowie z ZTM tak wycyrklowali,że nie. Może trzeba zasypać ich mailami to trochę zmieną trasę 199 z przystankiem przy PKP Rembertów.

Wrześniowa jazda 199

/4 ludzi wysiadło i poszło z buta do Radzymińskiej pan kierowca po kilku telefonach do dyspozytorni , odpalił sprzęt i pojechał dalej. Ciekawe co będzie się działo w 199 w pażdzierniku, gdy do kompletu dojdą studenci.

199 -Wspomnień czar

Dziękuję bardzo za wspomnienia z młodości jeżdżąc linią 199 o godzinie 6 rano w kierunku placu Hallera.Zostałem zmuszony do skorzystania z w/w połączenia z powodu naprawy samochodu i muszę przyznać że autobus jest codziennie zapchany do granic możliwości.Na przystankach przy gimnazjum nr 2 i

Ca 19-9

Prosze podpowiedzcie mi, jaki marker mam zrobic na dwunastnice???Duzo czytam, tu w internecie, jedni pisza CA 19-9, inni jeszcze CEA , TPA , p 53 ??? Juz zglupialem, a kazde badanie ponad 50, 00 zl...Pozdrawiam, a co z krwia utajniona w stolcu, tez nalezy zbadac ???Podobno te wyniki ma sie w

Co się stało z linią 199 ?

dziś widziałam, że przystanek Skorupki został czasowo skasowany. 199 jechało ulicą skorupki, czy to znaczy, że nie jedzie do pkp ? nic nie rozumiem, a niegdzie nie ma informacji na temat zmiany trasy...

Nowy rozkład 199

Od poniedziałku 15.12 linia 199 będzie kursować wg nowego rozkładu. Zmniejszono częstotliwość w szczycie.

Zmiana trasy 199

urzędu dzielnicy), Rembielińską i Bazyliańską do centrum w Markach. 199 wydłuży trasę: z Rembertowa, Zielonki i Ząbek do Trockiej, stamtąd Handlową, Kołową, 11 Listopada i Namysłowską do placu Hallera. 516 pojedzie nową trasą: z Nowodworów przez ul. Światowida, Dzierzgońską, Odkrytą, Stefanika

199.

-- Łoś - przyjaciel człowieka kalinowo.... nuda dla zaawansowanych

Przedszkole 199 Bukietowa...??????

Jestesmy spadami z innego przedszkola,dostalismy sie właśnie do ww. I nic o nim nie wiemy...napiszcie cokolwiek prosze... https://www.suwaczki.com/ https://www.suwaczki.com/tickers/ijpb2n0aofnsog1z.png

199

Raz i dwa, raz i dwa pewna pani miała psa, trzy i cztery, trzy i cztery pies ten dziwne miał maniery, pięć i sześć, pięć i sześć wcale lodów nie chciał jeść, siedem osiem, siedem osiem wciąż o kości tylko prosił, dziewięć, dziesięć, dziewięć, dziesięć kto z was kości mu przyniesie? Może

warsztat 199 - wyjazd

tego wyjazdu - takie jakie podpowie Wam intuicja -po prostu o to co Wam przyjdzie na myśl. Np. o warunki podróży, cel wyjazdu (służbowy, prywatny), miejsce (znane mi, nieznane), sama, czy z kimś itp. Pytajcie karty po prostu o co chcecie zapytać :), a ja potem odpowiem pisząc komentarz do

199

A my, kobiety, mamy siódmy zmysł i wyczułyśmy "klasę" autora już w pierwszym jego poście :)))

Z wychłodzenia zmarło już 199 osób

Szlyszalem, ze kilka z tej statystyki pochodzi nie z bezdomnych, tylko od ludzi ktory palili swoj piec w domu, nie czujac, ze wentylacja sie zamrozyla i czad ich zabil w nocy. Warto inwestowac w alarm przeciwko czasdu i dymu. To mogloby uratowac twoje zycie i twoja rodzine. (Nie, nie

199 i PKP

niektóre osoby korzystające z biletów miesięcznych skarżą się, że rozkład jazdy obu tych środków komunikacji jest tak skorelowany, że jadąc do Warszawy wileńskiej nie są w stanie dobiec do peronu, aby wsiąść do pociągu, natomiast wracając z pracy sprint rozpoczyna się w drugim kierunku z

husky za 199

moze ktos szuka - rozmiar 27 tylko www.sarafis.pl/p-53979,buty.ecco.husky.route.htm

Od soboty rusza 199 !!!!

www.ztm.waw.pl/images/schematy/070428_199.gif

199 lat temu ...

hiszpańskie. Ostatnią baterię zdobył owczesny porucznik Andrzej Niegolewski. Pułkownik Andrzej Niegolewski spoczywa snem wiecznym w krypcie zasłuzonych kościoła św. Wojciecha w Poznaniu. Warto o tych ludziach pamiętać. Wspaniałe postacie. -- Dans Macabre: "Szczęśliwy, kto z tego tańca Odpocznie w

CA 19-9

Ma ma przyjaciolka 39,7 U/ml czy to bardzo zle? Ma 60 lat.... -- one4.your-talk.com/forum.htm

Re: 199

> 199- 100matma, 90 fizyka Stary, jeżeli dla Ciebie 100 + 90 = 199... nie zdziw się, jeżeli na pierwszym egzaminie zabraknie Ci 9 punktów do zaliczenia

marker CA 19-9

Proszę o pomoc! Jakie są normy dla markera CA 19-9? Dane w różnych źródłach są rozbieżne - od 18 do 35 U/ml. Z góry dziękuję za odpowiedź!

Co się dzieje z linią 199 ????????????????????

Wyciągnęli go przez tory ? Rozkład 139 wygląda jak po pladze egipskiej. -- "Klasą jest przestrzegać etykiety, ale lekceważyć konwenanse" J.Waldorff

199 - Rembertów - Ząbki - Targówek

199 - Rembertów - Ząbki - Targówek www.zabki.pl/?go=&sel=linia_199 -- nic naprawdę ---------------

marker CA 19-9

Proszę o pomoc: jaka jest dopuszczalna norma dla CA 19-9. Różne źródła podają różne wartości - od 18 U/ml do 37 U/ml. Jak jest naprawdę?

Zmiana trasy 199, zakazy...

Poniatowskiego czy Targowej, to szybką ustawią patrole... Poza tym. Kierowcom na linii 199 życzę sympatycznego łamania się ze Skorupki w Poniatowskiego. :)

NOWY SYSTEM - ZAROBEK 199$

ZARÓB 199$ GENERALNIE NIE POLECAM BUXÓW - CZYLI KLIKANIE W BANERY REKLAMOWE. ALE TO JEST WYJĄTKOWY BIZNES. OWSZEM KLIKAMY W REKLAMY (VIEW ADS) - ALE TUTAJ ZAROBKI NIE WYNOSZĄ 0,005 CZY 0,0001 JAK CZĘSTO SPOTYKA SIĘ W BUXACH. TUTAJ ZAROBKI SĄ OD 0,10$. POZA TYM JEST WYSOKA STAWKA OD POLECONYCH

przedszkole nr 199- Łąkowa

Witam! Czy znacie Państwo jakieś opinie na temat przedszkola nr 199, przy ul. Łąkowej? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Darmobus"2", a 199

Czy w związku z tym, że te linie będą się w jakimś stopniu pokrywały UM Ząbki będzie skłonny nadal płacić za 199? Nie zapominajmy, że darmobus nie wjedzie do Warszawy za darmo - trzeba zapłacić ZTM za utracone korzyści, korzystanie z zatok przystankowych etc. Z czego UM ząbki na to weźmie - czy to

Jane Nomad - 199 euro

Jak ktoś poszukuje tańszego Nomada to na www.o-baby.de można kupić kolor Cherry (kolekcja 2007) za 199 euro www.o-baby.de/katalog/jane/jane-nomad-buggy-cherry_JA5141-H14.html A.

Wydłużyć199 na Bródno

Dziś jest pierwszy dzień kursowania linii 199 z Targówka przez Ząbki-Centrum do Rembertowa. Uważam, że odpowiednie czynniki powinny wnioskować o wydłużenie tej linii przez Borzymowską-św.Wincentego-Kondratowicza-Chodecką do pętli Bródno Podgrodzie. Bródno będzie znów mieć połączenie z linią

199 euro

199 x 4.5 = 895 zl 50 x 4.5 = 225 zl (po dotacji, z kontraktem) 895 - 225 = 675 zl. 675 / 24 = 56.25 zl - tyle musisz wydzwonic dodatkowo m-cznie by oplacilo sie operatorowi dotowac n-gage qd do poziomu 50 euro (przy zakupie od producenta za 199 euro) Nie wiem dlaczego niektorzy

Nowoczesny tabor na 199

Od 1 marca w obsługę linii 199 włącza się PKS Grodzisk Mazowiecki ze swoimi Scaniami Omnicity. Autobusy te oprócz standardowej już klimatyzacji wyposażone będą w system głosowej informacji pasażerskiej. Z głośników usłyszymy: "Następny przystanek PKP Ząbki" :)

42-calowe po $199 .....

W sklepie Best Buy 42-calowy telewizor LCD można było kupić za 199 dolarów gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/51,116219,10707876.html?i=9 -- Nisko sie klaniam

Sort 1.99 sztuka

Szukam odbiorcy na sort dziecięcy od 0 do kilku lat w cenie 1.99 sztuka. Minimum 500 do 1500 sztuk miesięcznie.Odzież pochodzenia:Anglia ,USA,Kanada.Firmówki,bardzo kolorowe,dużo motywów z bajek..polecam . email: megennii@wp.pl odpowiem na wszystkie meile

Zmiana trasy linii 199

Zmiana trasy linii 199 i N24 od 29.04.2011 (piątek) od godz. 22:00 do 04.05.2011 (środa) do godz. 04:00 W związku z frezowaniem nawierzchni ul. Żołnierskiej na odcinku od ul. Strażackiej do granicy miasta i jednoczesnym zamknięciem jej dla ruchu kołowego (w obu kierunkach) linie autobusowe

spacerówki motercare 199 zł

Witam, byłam wczoraj w mothercare i mają przecenione wózki, moją uwagę zwróciła parasolka Jive, swego czasu chciałam taką kupić a były po 280-teraz sa po 199, może kojażycie takie ładne rózowe dla dziewczyn i niebieskie z żyrafą dla chłopakow, dodam że było to w gdyni

199 - Rembertów - Ząbki - Targówek

Ząbek wystapiliśmy do ZTM z propozycją zmiany końcowego odcinka trasy 199 poprzez stworzenie możliwości zatrzymywania się autobusów tej linii bezpośrednio przy stacji PKP Rembertów. * ulica (numer i nazwa przystanku -- www.vrp.com.pl - zostań

Sprzedam sofę z Ikei za 199zł!!!

. Zainteresowanym prześlę zdjęcia. Cena 199zł. Odbiór tylko osobisty Warszawa. Proszę pisac na priv: paulajal@gazeta.pl, gdyż rzadko tu zaglądam.

A że 199 na Hallera i R. Żaba jest niezbędne dla mieszkańców Ząbek świadczy frekwencja w autobusie. Wczoraj o 21 w stronę Hallera 3 osoby, do Rembertowa 4. Miejsce obserwacji - Witebska

sibeliuss napisał: > A że 199 na Hallera i R. Żaba jest niezbędne dla mieszkańców Ząbek > świadczy frekwencja w autobusie. > Wczoraj o 21 w stronę Hallera 3 osoby, do Rembertowa 4. Miejsce > obserwacji - Witebska. 1. Autobus do ścięcia i tyle :-) 2. W Rembertowie to sprawa

Nie ma znaczenia, dokąd jedzie 199 w stronę Targówka - jest to autobus "do nikąd", bo przy Młodzieńczej prawie wszyscy wysiadają i czekaja na inne autobusy jadące na Pragę i dalej. Kursy na Targówek będą miały racje bytu w przypadku 2 linii metra (ale to za wiele lat). A 145 tamtędy jedzie

Przedszkole 199 Łąkowa opinie

Witam W związku z tym , że za chwile rusza rekrutacja do przedszkoli chciałam coś Was drogie mamy podpytać. Po pierwsze- czy to prawda, że dziecko urodzone w październiku czyli rocznikowo 3 latek ( ale nie skończone jeszcze) jest automatycznie odrzucane przez system jako nie przyjęte- ew lista

199-203

199 Paulina i Aleks starają się jak mogą utrudniać Uli zarządzanie firmą. Jasiek nie może znieść tego, że Kinga jest z Robsonem. Marek postanawia wyjechać z Polski. Piotr całuje Ulę. Odcinek 200 Ula zastanawia się, jak zareagować na pocałunek Piotra. Przyjaciółki radzą jej, żeby dała mu

iPhone za $199

iPhone tanieje i schodzi do rozsadnych cen i jakosc technologi tez sie poprawia. Zaczynam myslec zeby zrobic "upgrade" swojego telefonu. Czy moze ktos sie orientuje czy te telefony beda na karte SIM i czy bedzie mozna korzystac z nich w Europie?

197-199

197 poniedziałek, 1 grudnia Po imprezie otwierającej klub, Michał wychodzi razem z Iwonką. Następnego dnia przeżywa poważne rozterki. Andrzej ma wątpliwości dotyczące chrztu Kubusia. Zastanawia się, czy w ogóle powinien się pojawiać na uroczystości. Leszek podtrzymuje na duchu Gabrielę

czy wracasz z paryza kolo19.9?

jeli wracasz samochodem z paryza i masz 2 wolne miejsca-to wspomoz 2 warszawskie studentki! zostaw maila, a odp dam:)

Mata 78 fiza 70 co najciekawsze zrobilem poprawnie wszystkie zadania z maty ciekawe ile pkt. potrącali za brak ewentualnych komentarzy lub błędy w obliczeniach :(

I jeszcze Martha Argerich www.youtube.com/watch?v=KCSEwfqs-VM&feature=related

I to samo w innym wykonaniu www.youtube.com/watch?v=KZGi49Bnghs

Zapewne. -- foto

Nowe linie 300 i 199

Od 13.III.03 linia 100 kursująca tylko w weekendy stanie się linią okresową 300. W wakacje znów będzie 100. 199: Ogród Botaniczny - Park Kultury Powsin - Stare Kabaty - Nowe Kabaty - Płaskowickiej - Puławska - Jeziorki.

crem 199zł/kg

ta informacja Cię zaciekawiła??? ciekawe dlaczego, jak chcę jak mam odzież do której można zaglądnąć 40% nowej z metkami (papierowe metki +folia) jest wystawiona za 6zł/kg pomimo, że crem chodzi od 30 nikt nie jest zainteresowany lepiej kupić coś za 35zł wywalić 50% i cieszyć się że z tych 50

kurtki od 199zł

co to za piosenka toważyszy tej reklamie? Chodzi oczywiscie o Cubusa:) -- przyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robić

przystanek 199 przy poczcie

wydaje mi się dosyć niefortunnie umiejscowiony, ponieważ jest to miejsce dla korzystających z poczty. Lepiej byłoby wyznaczyć go przy aptece.

Asyut, 199\86/7

Egipt był pierwszym krajem, w którym przszło mi pracować overseas. Jak było, opisłaem na expatriackim formum "Home and Abroad": www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10280&w=3588590 Po

Fiat X1/99

www.automotorundsport.de/d/76752/d_ams_fotoshow_detail?skip=1 Witam. Tp chyba ma przywołać z zaświatów Fiata X 1/79? (małe Frrrari z lat 70) Podoba się wam? Bo mnie nie. Pzdr

jaki jest dojazd autobusem 199 ?

Interesuje mnie jakie są warunki dojazdu autobusem 199 do Warszawy przez Zacisze po 7'00 i powrotu przed 17'00. Czy duże są opóźnienia i czy duże są korki ? Ile zajmuje dojazd z ul. Batorego do Targowej (po przesiadce) ? Z góry dziękuję za informacje.

prezent za ...1,99zł

Kupiłam coś co solenizant lubi (jest to jedna z części prezentu). Pod folią naklejona cena o połowę niższa od tej za którą kupiłam ,no dobra,otworzyłam folię ,zdarłam naklejkę a pod nią cena ...1,99zł+cena gazety ;-). I co, solenizant pomyśli, że za 2 zł mu prezenty kupuję...(tak mi się

19.9

zawsze taki bylem i wiek tego nie zmienil. Dzieki rodzicom i przemianie materii. No i oczywiscie temu smiercionosnemu zarciu w Ameryce, hehehe. Panowie wybieraja Panie, Panow wybiera policja...Z szaconkiem, bo sie skonczy

Gaz po 1,99!!!!!!!!!!!!

Aż się wierzyć nie chce, że tak tanio mozna zatankować gaz na Długiej. Żeby tak jeszcze benzyna staniała ...

Rozwiązanie ?199

Ten przepust wodny z zastawką też znajduje się na jednym z cieków na polach za Starym Otokiem... -- Fotozagadki Fotozagadki odgadnięte

Ależ on nie musi mieć krańca na Szatkowników. Niech robi kółko w jedną stronę Cyrulików, Szatkowników, Frontową Chruściela i Paderewskiego. -- Wt, 16-09-2008 Forum: Warszawa - Re: 199

199 zastapi 202 na Lewinowie

→ w związku z zawieszeniem kursowania linii 202, w celu zachowania obsługi komunikacyjnej ciągu ulic Tarnogórska – Tużycka od dnia 2 lipca br. autobusy linii 199 w wybranych półkursach w kierunku krańca REMBERTÓW-AON kursować będą na trasie zmienionej: PL.HALLERA… - Radzymińska

28.199

-- Łomianki - Wirtualna Galeria Forum Łomianki Poznajmy się lepiej :]

GTA V za 199 PLN.

Dziś zakupiłem na stronie emiku-199PLN :brawo: przy płatności z góry. Jak ktoś jeszcze nie kupił to polecam się spieszyć bo mają tylko 500szt w tej cenie. pozdr.

A musi wogóle jechać Paderewskiego? Nie mógłby z Żołnierskiej pojechać Strażacką i Wieczorkiewicza-Chruściela? Z przystanku REMBERTÓW-RATUSZ jest już naprawdę bardzo blisko stacji... sibeliuss napisał: > Ależ on nie musi mieć krańca na Szatkowników. > Niech robi kółko w

list 199

Witaj Kendo :) Wiem, że GDZIEŚ wybyłaś, ale obiecałaś wrócić, więc... Jeśli odbierzesz TEN liścik będąc TAM gdzie jak się domyślam jesteś, to zajrzyj do swojej @ Pozdrawiam :) -- prosze...piszcie listy do szuflady nie czekając na odpowiedź - może...cud się zdarzy...?! :) Śr, 29-10-2003 Forum: ::SZUFLADA LISTOPISÓW:: - list 199

Kiedy otwarcie kwiatowej dla 199?

Czy ktos zna odpowiedź na powyższe pytanie? ulica zdaje się wyglądać tak jak powinna a autobusy jeźdzą cały czas dłuższą trasą. Czy nie można przyspieszyć powrotu linii 199 na starą trasę?

Wiem wiem, to zart byl, sluchaj mysle ze roznie moze byc. Juz chodze rok no i masz np analize matematyczna wyklad i cwoczenia, no i jestem pewien ze jesli trzeba by obciac gdzies pkt to ten od wykladow obcialby ze 2 a ten od cwiczen moglby i z 5 bo wg niego bez warunku tego nie ma sensu

Sprzedam 199szt pileczki + namiot

http://allegro.pl/item1008923897_pilki_pileczki_kulki_6_cm_do_na miot_basen_199szt.html Allegro