Sake

Sake

Przeszukano 119 325 895 wypowiedzi na 1 504 forach

wanda101 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Wanda

Poszukiwania imienia dla trzeciej córki (to już pewne, że córka) trwają. Na listę wskoczyła Wanda. Jak Wam się widzi to imię? Jak je odbieracie?

101

Linia wyklęta przez ZTM, który niegdyś uparł się połączyć 101 i 509. Dzielna Pani M. ze ś.p. Gminy Białołęka przez prawie 2 lata walczyła, aby połączenie to nie nastąpiło. Pani M. się udało, ale klątwa ZTMu wisi nad 101 nadal. To jest dobra linia, obciążenie ma niezłe tylko kto będzie czekał

Wanda

A jeszcze jedno pytanko.Co będzie po sklepie meblowym Wanda?Podobno jakiś pasaz handlowy...Wiadomo coś na ten temat??Pozdrawiam.

101

czym sie rozni pojedyncze wydanie 101 Depeche Mode od podwojnego?Tzn wiem,ze tu sa 2 plyty,a tam 1,ale tracklist na okladce jest taki sam.

Wanda

. Wanda ma zawsze odpowiedź- byłeś głupi to spłacaj za przyjaciela. Wobec tego jak to się stało,że ona stała się wierzycielem, chwilowe zaćmienie niesamowitej inteligencji czy coś? Proponuję by założyła sobie forum "wierzyciele i windykacja", co pozwoli na uporządkowanie wielu wątków i pozbycie się

Wanda

Filip ty też nigdy nie spałeś na sianie z Tymotką i Ewą.Ostatecznie można też spać w wannie jak się jest nawalonym jak stodoła sianem. Niemiec nie umiał pływać i był brudas . Wanda więc nie mając innego wyjścia sama skoczyła do Wisły żeby się umyć i zmyć smród tego barbarzyńcy. Po tym

WANDA

Tak na imie ma moja mama i bardzo mi sie to imie podoba. Nie spotkalam jeszcze zadnej dziewczynki o tym imieniu a nawet niewiele znam doroslych kobiet Wand. Jak myslicie czy to ladne imie i czy moglabym nazwac tak swoja corke (jesli oczywiscie jeszcze kiedys corke bede miala

101

czyli koncertówka Depeche Mode -- "z nazwiska wnoszę iż Waść jesteś z gminu, a cham honoru nie ma" /T.Dołęga-Mostowicz/ Czas porezydować

Wanda Rapaczyńska czy Wanda Rapaczynski?

Gazeta Wyborcza nie powinna mydlić oczu czytelnikom i pisać poprawnie nazwisko miliarderki jak Wanda Rapaczynski, ponieważ tak piszą na stronie Agory: www.agora.pl/agora_eng/1,67372,2816455.html Jan K.

Wanda???

Wpisalam w watek Julki, ale powtarzam: dopraszam sie o fotkie Twojom! Juz mam dosyc tych wyobrazen! :))

101

Wozy tej linii co raz częsciej omijają korek na Ratuszowej jadąc bez zatrzymywania przez Ratuszową, Dąbrowszczaków i pl. Hallera. Może czas ustanowić tą trasę jako stałą? Wtedy 144 może spokojnie zakończyć bieg przy FSO lub pl. Hallera. -- czw., 06-12-2007 Forum: Warszawa - 101

101

Trza by zaczońć drugo seta Możno bydzie to podnieta. -- forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=261

101

:-D -- "jarek jest głupi"-autenczyczny napis na drzwiach kibla w podstawówce-czyli nawet dzieci to wiedzą! --

Wanda Rutkiewicz

https://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,21987235,anna-kaminska-wanda-rutkiewicz-o-swoich-gorskich-wyprawach.html#TRwknd Ze wzruszeniem przeczytalem artykul o wroclawskiej elektroniczce Wandzie Rutkiewicz. O jej walkach z gorami, z innymi himalaistami, z choroba z mezami. Autorka wspomnien o

Wizard101

Wizard101 Hack V5.6b Free Download Crowns are the premium in-recreation forex in wizard101 that's bought for actual cash. Our Crown Generator will provide you with Limitless Crowns. Our Wizard101 Crowns Generator was designed by A bunch of elite programmers and hackers who code various cheat

101 rzeczy...

mozillapl.org/101 -- Pogadajmy o Linuksie

Kino Wanda

Otwarcie na nowo Kina Wanda (gertrudy 5). Kino Letnie wspaniałe na taką pogodę. serdecznie zapraszam

Ewa czy Wanda?

Witajcie, Mam dylemat - Ewa czy Wanda? Jak myślicie, które z tych imion będzie się lepiej dziecku nosić? W moim otoczeniu wśród starszych Wanda się nie podoba, ale z tego co widziałam w statystykach Wanda zyskuje na popularności, Ewa wręcz przeciwnie. Jest obecnie nawet rzadziej nadawana niż

Wanda Rutkiewicz

Pamietajmy o Wandzie Rutkiewicz. Mija 28 lat odkad jako trzecia kobieta na swiecie a pierwsza europejka - weszla na Mount Everest.

O Wandzie

Gdy Wanda nie chciala nie Niemca,to wcale nie kierowala sie patriotyzmem, lecz dobrym gustem. Jura

Zoey 101

Czy pamiętacie taki serial Zoey 101? Ja go bardzo lubiłam a nie wiem gdzie mogę obejrzeć odcinki po polsku. Wielkie dzięki za pomoc!

101 FM

Nowe Radio się pojawiło w eterze 30 grudnia. Radio Złote Przeboje 101 w Białymstoku. Czyżby strach przed Nową KRRiT? 2 lata po otrzymaniu koncesji dopiero teraz startują -- poziomK

Radio WANDA!!

Starałam się tam kiedyś o prace i obecnie jestem super szczęśliwa że jej tam nie dostałam!!!!!!!! To co się dzieje w Radiu Wanda przechodzi ludzkie pojęcie. Zdażyło mi się w ostatnim czasie poznać kilka osób (z jedną obecnie pracuję) które miały to nieszczęśćie, że pracowały w Wandzie

highway 101

jechal ktos z was 101 w Oregonie no powiedzmy z North Band do Lincoln City albo i wyzej. Jest to cos warte czy raczej nie. Bardzo zimna woda na surfing i nurkowanie?

Do Wandy

Wando czy Ty masz może galerię swoich kwiatów? Jak czytam wątki o falkach i innych Twoich kwiatach, to aż chciałabym je zobaczyć i może zarazić się jakimś nowym gatunkiem. Pozdrawiam

Kino Wanda

Czy dalej istnieje? Czy istnieje Laznia Miejska kolo kina Wandy? -- "I have never met a man so ignorant that I couldn't learn something from him"

Wróżka Wanda !!!

Czy ktoś był u wróżki p. Wandy?Czy jej wróżby się sprawdzają?Proszę o kontakt. Osoby które chcą sobie złośliwe pokomentować temat, niech wejdą na inne fora. Pozdrawiam- Krystyna z Gazowni ;-)

Wanda Rutkiewicz

Zaginęła w górach. Jej ciała nigdy nie odnaleziono. Legenda Wandy Rutkiewicz Na temat jej odejścia do dziś krążą legendy. Zaginęła 25 lat temu na Kanczendzondze, podczas próby zdobycia dziewiątego ośmiotysięcznika. Anna Kamińska z zacięciem detektywa odkrywa nieznane ślady najwybitniejszej

pamiętacie Wandę???

tą, co Niemca nie chciała... może ktoś ma zdjęcie z dzieciństwa w paltociku pod Wawelem z Wandą rzucającą się do Wisły w tle.. (niezły happening by można zrobić swoją drogą. może nieco mniej drobnomieszczańsko-sentymentalny...)

@ Wanda & Unhappy

posłuży działanie kogoś z administracji forum. Wątek został przeniesiony na "Oślą ławkę", wpisów palanta podszywającego się za Wandę nie usunięto. Amen nad tą trumienką.

101 dalmatyńczyków

Dziś w Teatrze Miejskim premiera 101 dalmatyńczyków. Ide z moim rosłym synem , ktorego przekonałam, że warto, bo dopiero jutro przedstawienie dla maluchów, a zabawa może być fajna. Wiem, że kostiumy sa boskie, zwłaszcza maski. Cenie tez aktorow, którzy sie wcielą, a właściwie wpsią

sd-101

witam wszystkich. 27 lutego dowiedzialam sie ze mam hcv. dzis zaproponowano mi kuracje sd-101 mam 2 tyg do zastanowienia i sporo watpliwosci.... mialabym zaczac po swietach.... prosze powiedzcie co o tym myslicie?

AK-101

Witam! Mam pytanie, czy do AK-101 mozna zaladowac amunicje 5,56 M-193 czy tylko SS109? I czy celowe byloby ich wprowadzenie do polskiej policji, ktorej na G36 czy na Beryle nie stac? Wydaje mi sie ze tak. Pozdrawiam

HA101

https://scontent.fwaw3-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/330761766_890444688741124_6774758742039991970_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=LBPxXNcNcDsAX8QhVh0&tn=hK-HeAQoXu41IFL6&_nc_ht=scontent.fwaw3-2.fna&oh=00_AfBAxb1fP1ahOc4dSL2l02e-RVmP4tS-NUtuSrkFhgFFPw&oe=63EC0668

Linia 101.

Moim zdaniem trasę linii 101 powinno wydłużyć się od mostu Skłodowskiej-Curie przez Nowodwory wydłużyć trasę czyli skierować na trasę:Mehoffera , Marywilska , Wysockiego , Odrowąża , rondo Żaba , 11 Listopada , Namysłowska , Szymanowskiego i Pl.Hallera. Na wydłużonej trasie linia zastąpi wycofaną z

Wanda Pieniężna

Ciekawa kobzieta... &#60;<Wanda Pieniężna – dziennikarka, działaczka narodowa. Urodziła się w Żninie w 1897 r. Uczestniczyła w Powstaniu Wielkopolskim. W 1920 r. została oddelegowana na Warmię i Mazury na czas trwania plebiscytu. Wraz ze swym mężem Sewerynem, wydawcą i redaktorem

Wanda Półtawska

Tyle teraz szumu nt korespondencji Pani Wandy Półtawskiej z Papieżem - a nie wiem,czy jeszcze ktoś pamięta inne książki taj niezwykłej osoby.Szczególnie chciałam polecić Jej wspomnienia z Ravensbruck - "I boję się snów",w której opisuje swoje przeżycia jako królika doświadczalnego

a Wanda????

co myslicie o imieniu Wanda dla mojej coreczki? szukam i szukam i nic nie moge znalezc a chcialabym cos ladnego, niezbyt pretensjonalnego ale i nie za popularnego. moze wy macie jakies pomysly

I Wandę! Wandę! Wandę!

Ile to by z niej pokoleń Polaków było, ile dzieci... taka spoko babka ;)))))))))) -- Czy to jest tak, że mądrzy rządzą głupimi, czy tylko głupi rządzą tak samo głupimi? Czy to jest tak, że silni rządzą słabymi, czy tylko słabi rządzą tak samo słabymi? Czy to jest tak, że dobrzy rządzą złymi, cz

DaWanda

Kupiłam coś w tym sklepie - plecak, bardzo mi się podobał i byłam zadowolona - tak ze trzy dni. Potem okazało sie, ze z DaWandą jak z Gierkiem ze starego dowcipu - otwierasz lodówkę, a tam Gierek. Niezależnie co otworzę, mam reklamę tego sklepu, a przede wszystkim kupionego plecaka. Plecak

Katolicyzm 101

Współczesne przykazania dla księdza. 1. Pamiętaj, że wiara katolicka chce mieć bezwzględny monopol na Wiarę. 2. Pamiętaj, o wyższości prawa kanonicznego nad prawem karnym, nie na darmo. 3. Pamiętaj, żebyś w dzień Święty dał sowitą daninę Kościołowi, jak nie masz na daninę, bo cię ZUS wydymał, t

Towarzysz Wanda.

Tomson jest reinkarnacja Wandy Wasilewskiej! To wiele wyjasnia ... jego duchowa OJCZYZNA to Zwiazek Radziecki i Stalin, a w piersi plona mu piece Magnitogorska... members.shaw.ca/rskulski/images/5p19a.jpg Ojczyzna

Zmarła Wanda Półtawska

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/wanda-p%C3%B3%C5%82tawska-nie-%C5%BCyje-skandaliczny-wpis-%C5%9Brody/ar-AA1iSggB?ocid=hpmsn&cvid=faa9f1f1126b48e79c5825a9e87ecadd&ei=75 ZMARŁA WANDA PÓŁTAWSKA - www.msn.com.pl - 26.10.2023

Most Wandy

Uważam, iż jest to właściwie jedyna przymyślana inwestycja mostowa w naszym mieście ( o tym, jak na razie wyglądają dojazdy do mostów Zwierzynieckiego i Kotlarskiego nie muszę chyba wspominać). W przeciwieństwie do 2 wspomnianych przepraw most Wandy będdzie miał po jednym pasie ruchu w każdą

101 + 509 = 101

Innej szansy nie widzę jak: 101+509 = 509 oraz wzmocnienie 302. -- "Kto rodzi się prostakiem, prostakiem przemija, choćby słoma w butach ze złota była"

wanda77

wskaźnik relacji kapitału wlasnego do przychodu ze sprzedaży? na niemiecki może ktoś wie i móglby pomóc? dzieki z góry

wanda77

we have to maximize value added work = musimy zwiekszac wartośc dodaną pracy? czy coś innego? jest jeszcze non-value added work

wanda77

jaka jest różnica między rechnungslegung i rechnungsAUSlegung to pierwsze to sprawozdawczosc, a druga?

101 dalmatyńczyków

Natchnął mnie wątek o zapomnianych książkach. Ale to jest książka nie tyle zapomniana, co chyba raczej nieistniejąca. W 1990 roku warszawskie wydawnictwo ALFA wydało "101 dalmatyńczyków" Dodie Smith w pięknym tłumaczeniu Roberta Ginalskiego. Było to wydanie pierwsze i chyba potem

Wanda ps. Pączek

Powstańczyni warszawska, 95-letnia pani Wanda Traczyk Stawska zabrała wczoraj głos na cmentarzu Powstańców Warszawskich. Najgłębszy szacunek dla wspaniałej pani Wandy! Dla mnie wzór nie tylko patriotyzmu, ale także człowieczeństwa. Koniecznie posłuchajcie! https://youtu.be/C3_6ttoHKBo;;C3_6tto

,,Zoe 101"

Wiecie możę co to za model komórki którą ma w tym serialu Layan Spears bo megaśnie podoba mi się ta komcia ale nie wiem jaki to model i wogle z jakij firmy ,jeżeli wiecie pliss napiszcie to ważne !!bo musze mieć ten gadżecik !!jest boski a szczególnie ten różowy !!

warsztat 101

Już drugi rok moja mama, głównie wiosną i latem, „walczy” z kimś/czymś w obronie swojego terytorium mieszkaniowego. Z kim/czym „walczy”? O co właściwie? Co by jej groziło, gdyby była bierna? I od czego zaczęła się ta historia?

Sala 101

Święta inkwizycja dokonała eutanazji na starej kobiecie. 19 kwietnia 1539 roku została spalona na stosie mieszczka Krakowska niejaka Katarzyna Zalaszowska-Weiglowa. Wina jej była przeogromna, ośmieliła się wyrazić swoje myśli, odmienne od doktryny Kościoła katolickiego. W tym temacie zbrodnie K

101 000

Widzicie jaki mamy numer na liczniku? http://smayliki.ru/smilie-1063491591.html http://s17.rimg.info/cc07fc50d1ed16615f3336bb4895a98a.gif 101000 - dziekuje Wszystkim za wpisy http://smayliki.ru/smilie-519285159.html http://s5.rimg.info/b43af25de2a954a241c0663f0630785b.gif -- Serce miej otwarte

ekonomia 101

wychodzi na to,ze jednak jestem lepsza ekonomistka, od tych co mnie tu wyzywali od... i do kuchni odsylali,sami chwalac sie dyplomami z tej dziedziny. jak wiadomo,ze w kuchni najlepiej nauczyc sie roznych madrosci zyciowych,bo jest to miejsce gdzie nauka styka sie z praktyka. no i wiesci ekonomi

101.4

a jescze bardziej można zwiększyć słuchalność poprzez przywrócenie czasu emisji audycji "łojdanadana", a nie jak obecnie puszczana jest o nieludzkich godzinach 3-4 w nocy.A tak całkiem poważnie to ciężko jest zwiększyć słuchalność nie mając tak naprawdę nic ciekawego do zaoferowania.Czas po

Wando Pomożesz?

Mam chorego storczyka :( img98.imageshack.us/img98/7366/1001366.jpg tak wygląda cały środek jest czarny i juj odpadły mi z niego 3 liście...które na samym dole są czarne oczywiście. Zauażyłam takie jakby maleń

Wien 101

Według ostatnich wiadomości.które otrzymałem E1 ma być nie liniowy tylko pracować "na zbiórki" jak to robił 203 , na linii 24. Co Wy na to???

101 Reykjavik

Czy ktoś ma może ten film (jak w tytule) na DVD lub Video??? Chętnie odkupię!!!Prosze o informację LIVIA

101 Reykjavik ****

Film jest beznadziejny. Nuda aż trzeszczy. Nie mam pojęcia skąd takie halo dookoła tego wątpliwego wydarzenia artystycznego. O nic ciekawego nie chodzi i nie ma wcale ładnych widoków. Kreacje wszystkich bohaterów są tak płaskie, że w sumie mogli by się rolami pozamieniać, a wyszło by na to s

Wanda ---> kierunek @

:) -- Comedamus et bibamus, cras enim moriemur! oj będzie się działo

Wanda Słonecka

może ktoś ją zna, lub jeśli to czytasz odezwij się ps. nazwisko jest najprawdopodobniej panieńskie

Wando - diabła

mam nowego, pomyślałam, że cię to zainteresuje. Ósmy dzień stoi w ogrodzie i ma się świetnie, nie podsycha, nie opada, kwiatki rozwija i liście nowe wypuszcza. Ha! -- Nie miała baba kłopotu, sprawiła sobie spółkę akcyjną

Dla Wandy

www.obrazek.pl/images/obrazy/janpie_polnekwiaty.jpg Wandziu, w dniu imienin życzę Ci duuuuuuuuuuuużo zdrowia i duuuuuuuuuuuużo pomyślności. ;))) :))) :)))

WAndaLIzm..

Codziennie w roku szkolnym dojeżdzałam tramwajami i autobusami.I wiecie co przykro mi się robiło.Bo nasze łódzkie tramwaje w szczególności wyglądają tak okropnie,że aż się plakać chce.Jest mi cholernie przykro,że jeżdząc przez nasze miasto musze oglądać jakies ,,arcydzieła,,graficiarzy oraz

Wanda Krakow

Dziwi mnie ze w tak duzym miescie jakim jest krakow nie ma zadnego sponsora ktory by chcial wesprzec ten klub. Wiadomo ze zuzel pochlania wiele pieniedzy ale zawsze sie znajduja jacys sponsorzy ktorzy wspomoga klub. O wiele mniejsze miasta maja znakomite druzyny i sponsorow. Czyzby w Krakowie

Wando pomocy!!!

Mam storczyka od kilku miesięcy, do tej pory kwitł bardzo pieknie, ale od pewnego czasu wszystkie kwiatki opadają nawet nowe pączki.

Rico 101

Poszukuję wzoru ze strony tytułowej(mikołaj i dziewczynka) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku milaw

Wanda Rutkiewicz

off.sport.pl/off/1,111379,9030530,Karawana_do_marzen.html

Współczesna Wanda.

www.ilw.org.pl/wspolpraca/kedziora.html "Niejednokrotnie otrzymywała miłe zaproszenia od swoich niemieckich kolegów, cieszy się też ich sporym zainteresowaniem. Nigdy nie przyjęłam propozycji Niemca, gdyż kojarzy mi si

wanda prądnicka

Szukam osób które miały kontakt z tą osobą. Jakie jest wasze zdanie na temat tej zupełnie niekonwencjonalnej metody pozbycia się tej choroby?

wanda, tico!

wysyłam wammaila próbnego, dajcie znać czy doszedł! -- .....moje wewnętrzne sagis, moje ukryte ajkro.....

Wando 43

"Zakazana będzie m.in. sprzedaż tzw. papierosów elektronicznych." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7417190,Wkrotce_w_barze_i_na_dyskotece_papie

wandzie, zobacz:)

www.airliners.net/open.file?id=1131527 czadowe co? bedziesz na airshow 2007? -- Prawie jak Queen Czerwony układ

Do Wandy!!!

Akurat ja krytyki sie nie boję :))) i nie mam zamiaru dać się Tobie sprowokować jak inni. Od wczoraj każdy wpis nie na temat będzie od razu usuwany i to bez względu czy tyczył się będzie mnie, Ciebie i innych. Widzę, ze odgrzebujecie stare wątki i bardzo dobrze, bo dzięki temu powraca dużo b

Kieszonkowa "101"

Jesli ta pani nie zgłosiła tego faktu gdzie trzeba to znaczy, ze nic sie nie stało. To czym ta pani zajmowała sie podczas podróży MPK? Urodziła sie wczoraj? A moze liczy na to, że w kazdym autobusie komunikacji miejskiej jeżdżą policjanci? Żenada, ja rozumiem, gdy mamy do czynienia z wyrwa,

wanda dzięki

gotowy wygląda tak picasaweb.google.com/marwitka/Hafty/photo#5187117668491208626 pozdrawiam maria

Kino Wanda

To mój obowiązkowy przystanek w Krakowie zawsze kiedy u was jestem. Potem oczywiscie knajpa filmowa przy kinie (Graffiti?) Czy chodzicie tam jeszcze mając do eyboru kinowe globalne molochy? (w Toruniu na szczęscie nie budują takich potworów) :))) Pzdr Sar

wanda wasilewska

czy byla kiedys osadzona posmiertnie? Czy uznano jej dzialalnosc za zdradziecka? I najwazniejsze gdzie sie pofatygowac zeby splunac na jej grob? He he he he

connex na 101

"nadwyżka connexowych brygad została skierowana na linie 101. czy to oznacza zwiekszenie czestotliwosci czy wypchniecie R-13 z obslugi 101?