Sake

Sake

Przeszukano 119 241 845 wypowiedzi na 1 504 forach

w pralce polar 1019 włącza sie serwis - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Re: czy pierzecie buty w pralce?

Z tą elektroniką to przechlapane. nasza pralka kiedyś sie zbuntowała i nie mozna jej bylo ustawić na wszystkie programy, tylko na 2 z 15 mozliwych (akurat pranie bio i w 90 stopniach, więc malo uzyteczne). pan w serwisie powiedział: wymiana programatora - 600 zł. Więc mąż próbował sam naprawićtę

Re: jaka lodówka, pralka, kuchenka???

pralki Polar: moi rodzice mieli takowa (na pewno 1000 obrotow i ladowana od przodu, ale nie wiem czy ten sam model) i po ktorejs kolejnej wizycie fachowca od naprawy bebna (z autoryzowanego serwisu) dali sobie spokoj. za kazdym razem fachowcy nie do konca wiedzieli co jest nie tak (upierali

Re: co sądzicie o pralkach mastercook?

. Tak tłumaczył mi sprzedawca w sklepie - producent musi zarobić na sprzedaży nowych sprzętów, a serwis też z czegoś musi żyć. To już nie czasy pralek POLAR które chodziły po 20 lat, pozdrawiam

Re: mastercook i polar :))

sek. To nie jest tak, ze ja jestem jakis wybredny czy cos... ja po prostu chce milo spedzac czas w kuchni i nie mam nerwow do tego by ze sprzetem AGD jeszcze walczyc (za cel wystarcza mi komputer).. Tak wiec z tej rady nie skorzystam i chocbym mial wziac kredyt na zakup sprzetu to sie nie ugne

Re: Pralka wystarczajaco dobra - czyli jaka?

800 nie przeszkadza,bo po wysuszeniu pełnego wsadu bawełnianego w suszarce nigdy nie było więcej niż pół pojemnika wody,więc chyba nieźle odwirowywuje.Ma też opóźnione włączanie,ale ja z tego jeszcze nie korzystałam,nie mam takiej potrzeby.To nie jest reklama,po prostu po poprzednim Polarze

Re: jaką pralkę kupić?pomocy

jakością obecnie bywa różnie. W sprawie kategorii naprawy najwyzej lokuja sie nastepujace firmy: ariston, whirlpool, indesit, polar. Dodam takze iż spotkałem się z oceną iz elektroluxy są niezawodne ale tylko w wypadku lodowek a nie pralek. Zetknąłem sie także ze złymi opiniami na temat candy

jakie firmy pralke i kuchenke polecacie(pilne)

naprawiac. Polecano mi z pralek Bosh i Siemens, jednak dowiedzialem sie ze moze byc ciezko z serwisem pogwarancyjnym bo to nie sa tanie firmy. ale chcialem sie dowiedziec jakie Wy macie opinie o Whirlpoolu. czy pchac sie w to jeszce raz a moze cos z typu Electrolux,Indesit,Polar czy jakies inna

mam pralke a nie umiem prac

Nigdy nie prałam w pralce.mam nową pralkę i czas teraz samej prać.Oczywiście pościel nadal będe nosiła do mamy.Nie mam balkonu więc cięzko takie rozmiary wieszac:) No ale problem z tym ,że niepotrafię, boję się, nie wiem jak prac....mam bosch mexx czy maxx.Dotyka się lekko i włącza sie to

Re: Pralke jakiej firmy najlepiej kupić

Jak najlepszej klasy energetycznej/wodnej - oszczedna (w granicach twych mozliwosci cenowych of coz) Z dobra (dluga) gwarancja na wszystko (nie tylko beben) i serwisem gdzies niedaleko i ...jaka ci sie podoba! Na znaczek/logo nie patrz - wiele pralek jest robionych przez innych

Re: nowa pralka

posiadało jakąś odmianę tego programu. Mniej zagnieceń - standard od pułapu około 1100 zł Program dla alergików - hmm... jeżeli chodzi o płukanie to po prostu włączasz dodatkowe w każdym urządzeniu (ale w tedy nie bardzo rozumiem dlaczego ludzie szukają pralek zużywających jak najmniej wody. Po to

Re: Jaka lodówka i jaka pralka?

we wroclawiu w dawnym polarze, pralki zas kolo popradu na slowacji/ i wszystko jest ok. Pralki Od 10 lat mamy whirlpoola. Kupiliśmy ja w listopadzie 94 roku przed urodzeniem syna. Pieluchy pralismy uzywajac platków mydlanych . Po miesiacu zapachała nam sie przez te platki i chyba z tego

Re: Doradźcie wybór producenta AGD

, natomiast nie kupujcie pralek 100/1200, któe pokaże sprzedawca- jakie szybkie obroty, super itp- im szybsze obroty, tym szybciej zuzywają sie łozyska i coś tam, na czym zawieszony jest bęben, jest wiecej drgań, a tak 700 obrotów w zupełnoosci wystarczy. To co napisałam, to opinia wieloletniego

Re: Naprawa Camry za $7, zamiast $4000

na koniec doszło do wymiany łożysk w tylnych kołach, bardzo niepopularny rozmiar (maleństwa), nikt nie miał a w serwisie zaspiewali wiecej (za same łożyska) niż wynosił mój miesięczny budzet studencki. Łaziłem z tymi łożyskami i szukałem - nie wiem jak trafiłem do serwisu AGD ale okazało sie że są to

tylko nie włoskie gówno

mam 3-letniego whirlpoola ładowanego od góry. 1200 obrotów, szósty zmysł, cena:2400zł w 2000r. Wady: -klapa górna ulega korozji, farba w dolnej części klapy odchodzi. -z pralki przez łożysko zaczęła wyciekać woda. Koszt naprawy w serwisie: 500zł. Oczywiście nie skorzystałem. -obciążenia

Re: Rola Ojca- starsze pokolenie chce zepsuć mi m

Najstarszy synu KB- to Ty nie wiesz, ze teraz nikt drwa nie rąbie- kupuje sie porąbane na paletach, lub włącza piec gazowy, nikt nie zmienia kół w aucie- od tego jest serwis a jak awaria to robi to obsluga z asistance. W piwnicach nikt nie trzyma węgla- to paliwo niewygodne i nieekologiczne

AGD moje opinie

od kilku lat dziala bezawaryjnie, teściowa kupila rok temu whirlpoola /to tylko lodówki są robione we wroclawiu w dawnym polarze, pralki zas kolo popradu na slowacji/ i wszystko jest ok. Pralki Od 10 lat mamy whirlpoola. Kupiliśmy ja w listopadzie 94 roku przed urodzeniem syna

Re: Do użytkowniczek suszarek do prania

, szlafroki tez już prałam, koszulki synka nawet te z prasowankami - i ok nic się nie stało. Włączam program do szafy na bawełne, albo syntetyki w zależności co tam załaduję i wszystko na razie było OK. Dodam ze kupiliśmy suszarkę Bosch www.bosch- home.pl/produkty/pralki

Re: Gratulacje Panie ministrze!

> Gratulacje dla pańskiej 37 letniej pralki! Zapewne jest klasy energetycznej AAA > + i zużywa 20 litrów wody na cykl... A czy ty w ogóle wiesz ile oszczędza pralka AAA+ w stosunku do AA+ ? Wiesz jak wygląda pranie zrobione w 20 litrach wody ? W tylu to się nawet nie da wypłukać. W

Re: Wrocław to nie poznań

zabawa jest znana w wielu środowiskach o niskiej kulturze. Polega to na biciu słabszego albo na szukaniu kozła ofiarnego. Często ludzie się organizują aby wspólnie kogoś kopać i tak sie w tym nakręcają że robią rzeczy niegodne ludzi. > Prezydent, premier = pomówienia, oskarżenia bez