Sake

Sake

Przeszukano 119 235 821 wypowiedzi na 1 504 forach

tanie wakacje dla rodziny 2 3 2014 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

tanie wakacje dla 5os rodziny

Macie może jakieś pomysły na wakacje dla całęj rodziny w okazyjnej cenie??? Interesuje mnie coś w ciepłym miejscu i z pełnym wyżywieniem. Najlepiej samolotem. Mamy trójkę dzieci, 5 letniego synka i 1,5 roczne bliźnięta. Jedyne na co wpadłam to to żeby się uwinąć przed drugimi urodzinami bliźniaków

Wakacje 2+ 3

Jak wyjechać na wczasy np. na Kretę do hotelu o standarcie ok. 4* z trójką dzieci, nie płacąc za żadne tak jak za dorosłego. Dzieci są w wieku: 2, 7 i 9 lat. Jakie biuro zaoferuje hotel dla 5-o osobowej rodziny i da zniżkę na każde dziecko? Za siebie możemy zapłacić więcej, ale dzieci

Re: tanie wakacje dla 5os rodziny

www.grecos.pl/Wakacje/Grecja/Hotel-Iris.html?tripBoardDb=3&step=5&tripFrom=3&tripRoom=1&offercode=270351&p2=2820 Znalazłam pierwsze

Kilka pomysłów: 1. Polska <> morze np. e, Jura, jeziora = cena 80 - 150 zł / dobę apartament + wyżywienie + benzyna 2. Polska nad morzem - koszt 150-200 zł za apartament, taniej jeśli zaryzykujecie namiot 3. Chorwacja pod namiotem - benzyna ok 1000-1500 + 50-150 zł za dobę 4. Grecja

alinalen napisała: > prawie jak oboz przetrwania ;) nie polecam. ja dla 2 plus dwa szukam pokoju 3-4 > os. dla was czworka to moim zdaniem tez minimum Też zawsze bierzemy 2 pokoje ale tu miały być niedrogie wakacje więc wybrałam najtańszą przykładową ofertę. Jest tak tanio ponieważ

, dojazd 2 godziny z lotniska - i to by wyszło taniej. Nie mam pojęcia czy by wyszło akurat tam. Po prostu Alfa Star nie uznaje opcji typu 2+3 albo 2 + 2 nastolatków. Oczywiście można wykupić dwa osobne pokoje a nie apartament rodzinny ale wtedy płaci się za dzieci jak za dorosłych, bez żadnych zniżek

, a znaleźć last dla 2+ 3 graniczy z cudem. Sprawdź Grecos, byłam dwa razy, jest ok. Już zrobiłam rezerwację na lato. Tylko nie nazwałabym wakacji z biura podróży tanimi wakacjami. Taniej może jest w maju. Czas wakacji letnich jest drogi.

oczywiście fajniejsze dla rodziny. Teraz mam rezerwację dla siebie i męża (bo dzieci nie chcą z nami jechać) i mamy apartament 2 pokojowy, akurat fajnie trafiliśmy. Nie do Grecji i cena zdecydowanie wyższa (to znaczy w sumie nieco niższa ale jedziemy na tydzień) ale chodzi mi o to, że trzeba szukać po prostu

prawie jak oboz przetrwania ;) nie polecam. ja dla 2 plus dwa szukam pokoju 3-4os. dla was czworka to moim zdaniem tez minimum -- https://www.suwaczki.com/ https://www.suwaczki.com/tickers/relgqtkfde27rumn.png

Apartament dla rodziny 2+3

Witam. Zamierzamy wybrać się po raz pierwszy na wakacje do Chorwacji z trójka dzieci (9-latka i dwójka 5-latków). Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś fajny, niedrogi apartament z aneksem kuchennym, niedaleko plaży w terminie 26.06-9/10.07. Będę wdzięczna za pomoc.

Grecos lubi zmieniać ceny ;) Byłam z nimi 2 razy i rezerwowałam w styczniu lub w lutym - ceny wtedy były dużo niższe niż w maju/czerwcu/lipcu na połowę lipca, czasem to było naprawdę sporo, rok temu różnica 3 tysiące ale na 2 tygodniach dla 4 osób (dzieci duże, małe zniżki). Do tego jakaś

Poszukuję apartamentów dla 2 rodzin

Poszukuję apartamentów dla 2 rodzin (4+3) w Chorwacji od 01.08.2014r. Interesują mnie miejscowości: Mimice, Marusice, Pisak, lub wyspa Ciovo. Bardzo proszę o namiar na jakieś sprawdzone, niedrogie kwatery.

zdziwieni dlaczego biuro tak nam nie sprzedało. Wiele więc zależy od biura. Trzeba po prostu przeszukać parę najpopularniejszych biur i znaleźć ofertę. Dla rodziny autorki wątku, ze względu na 3 dzieci, najlepiej już.

A ja wzielam 2 z dostawka i infant, czyli bez lozka i bez swiadczen. Na miejscu dlalam 10 dolarow do kieszeni kierownikowi recepcji i dostalismy apartament 60 metrow, z oknami od sufitu do podlogi, w wersji lux, przy samej plazy, fale nas budzily. I nie bylo to all, tylko zwykle hb, wiec koszt

w miarę tanie 3tyg wakacje

zastanawiam się jak zagospodarować 3tyg urlopu letniego. wczasy typu all inc na rodzinę 2+2 to min jakies 15tys więc odpada. odpadają pensjonaty i kwaterki w PL bo nie cierpię ich dusznej atmosfery. nie lubię też długich podróży samochodem więc południe Europy z dojazdem własnym średnio mi się

Szukam miejsca na wakacje dla rodziny 2+3

Szukam niedrogiego miejsca na wakacje dla rodziny 2+3 (dzieci w wieku 3, 9 i 13 lat), najlepiej domki lub agroturystyka (ze względu na nizszą cenę) ale niekoniecznie, wyżywienie bardzo mile widziane, wszystko jedno jaki region - ważne aby było niedaleko do kąpieliska lub basenu. W necie są fajne i

Szukam miejsca na wakacje dla rodziny 2+3

Szukam niedrogiego miejsca na wakacje dla rodziny 2+3 (dzieci w wieku 3, 9 i 13 lat), najlepiej domki lub agroturystyka (ze względu na nizszą cenę) ale niekoniecznie, wyżywienie bardzo mile widziane, wszystko jedno jaki region - ważne aby było niedaleko do kąpieliska lub basenu. W necie są fajne i

2 dorosłych plus 1 dziecko 5 letnie plus 2 dzieci, które nie skończyły 2 lat

. Córka by pojechała ale z bratem. Brat z kolei jest zakochany i nie rusza się latem na dłużej niż 5 dni. Wiem, że to dziwne ale prawo wieku. Ja o Rumunii bardzo poważnie myślałam, no zobaczymy jeszcze, wszystko to kwestia finansów, na razie jest ok, ale nie wiem co będzie z moją pracą za 2-3 lata.

wakacje dla rodziny z 3 dzieci

Witajcie! Czy moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego jest tak malo ofert na wyjazd wakacyjny dla rodziny 2+3? Praktycznie 0 wybor. A jak juz jest cos ciekawego to jaka cena! Moze ktos zna biuro ktore ma troche ofert dla takiej rodziny? pozdrawiam Ela

To ja jeszcze o first minute. Rezerwowałam wakacje na 1 tydzień dla 2 osób jakieś 18 dni temu (grudzień).Teraz kosztują tysiąc zł drożej. Normalne to nie jest. Jest styczeń w końcu. Taka luźna uwaga ;)

tak podczytuję wasz temat i myślę nt.moich wakacji. a co proponujecie dla 2+1 (maluch będzie miał 1,5 roku). tak początkowo myślalam o Polce na początku lipca, ale kto wie czy pogoda dopisze. myślicie że lepiej za granicę z takim maluchem?

Nie liczyłabym w przypadku rodziny 5-osobowej na last minute. Rezerwujcie teraz. W czerwcu będzie taniej niz lipiec sierpień. Podobne ceny jak w czerwcu będa na przełomie września i października. Ja osobiście wole miesiące jesienne... Na pewno decydowałabym sie na wyjazd, zanim bliźniaki skończą 2

volta2 napisała: > Ja akurat bookingu nie polecam , sporo zawyzaja oferty, u zrodla jest jednak ta > niej. Widzisz Volta, problem z tymi twoimi doświadczaniami jest taki, że może i one nawet są prawdziwe. Ale odnoszą się do krajów 3 świata (lub nawet dalszych światów). Byłem

Bardzo Wam dziękuję zas wszystkie rady, z wielu skorzystałam i mniej więcej juz wiem czego szukam i może nawet coś sensownego mam na oku. Biuro znalazło nam wczasy na tydzień na Rodos za 5 000 zł z Grecosem. Fakt że pokój 2+dostawka ale wolę taki niz loterię w Polsce czy będzie padać cały tydzień

Trudno będzie z biurem, nadprogramowi jesteście, nawet w samolocie 3 miejsca... Chyba apartament/pole namiotowe nad morzem (bardzo wypasione bywają) najtaniej wyjdzie. -- Jak można taką podłą być i mieć tak ładny biust

Re: Wakacje 2014...

1. ogólnie korzystam z tej strony : http://bilety-lotnicze.firstclass.com.pl/ firstclass - tanie bilety lotnicze, biuro podróży. 2. właśnie to co podałem to jest biuro podróży - czyli zamawiasz i wszystko masz załatwione. 3. kiedy najlepiej ? teraz - lub najlepiej do świąt. 4. grupon owszem ma

Ja z uwagi na. Drugie urodziny dziecka tak polecialam. Moje sa jesienne wiec wrocilismy na tydzien przed data ukonczenia 2lat. Przy blizniakach to bedzie spora oszczednosc, jesli jeszcze czerwiec uda sie zalapac to super, wybor macie spory, choc tradycyjnie i tak arabowo najtansze. Ja

Dzieki, z jednrj strony rozumiem a z drugiej - no jakos tego nie widze. W sensie, ze nasza prpopzycja na wakacje bylaby dla naszych tak nieatrakcyjna, ze woleli by nie jechac. A rumunia na wakacje jest bardzo ok, duzo zwiedzania, namow corke.

wiedzieć ;) -- http://lilypie.com https://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/opqsnug.jpghttps://lb4m.lilypie.com/opqsp2.png http://lilypie.com https://lb1m.lilypie.com/de8Pp2.png

Aktywne wakacje dla całej rodziny!

po atrakcje i gry zespołowe dla najmłodszych. NASZA OFERTA: TERMIN: 02-09.08.2014 Cennik: Ze śniadaniem: Dzieci 3-5 lat: 350 EUR Dzieci 6-14 lat: 400 EUR Dorośli: 435 EUR Bez śniadania: Dzieci 3-5 lat: 300 EUR Dzieci 6-14 lat: 350 EUR Dorośli: 385 EUR Pobyt dzieci poniżej 3-go

Samochód dla rodziny 2+2

Zastanawiam się nad kupnem samochodu dla 4 osób (2 małych dzieci). Planowałem zakup na wiosnę przyszłego roku, ale wobec trendu wyrównywania cen aut w Europie (u nas są niby sporo tańsze) może kupię wcześniej. Interesuje mnie samochód, którym pojadę na wakacje w 4 osoby, zabiorę wózek, albo rowerki

Szukam fajnego miejsca na wakacje dla rodziny 2+3

Szukam fajnego miejsca na wakacje dla rodziny 2+3

Re: w miarę tanie 3tyg wakacje

tygodnie na Wyspy Kanaryjskie, lot tanimi liniami, nocleg przez booking.com - samodzielne gotowanie i od czasu do czasu knajpa, to do zrealizowania dla 2+2 za 5-6 tysięcy, zależnie od terminu. Okolice MAlagi - 2 tygodnie za 4500 (znów tanie linie plus apt z ownersdirect.co.uk Lub - w tym roku Portugalia

3 pokoje - 63m2 - czy starczy dla rodziny 2+3?

Jesteśmy z mężem na etapie szukania większego mieszkania. Obecnie mieszkamy z dwóją dzieci w mieszkaniu 2 pokojowym o powierzchni 41m2. Planujemy trzecie dziecko. Planowaliśmy kupić mieszkanie w wieżowcu o powierzchni 80m2, ale trafiło się w mieszkanie o powierzchni 63, które jest na parterze w

ofercie biura chyba w ogóle takiego 2-pokojowego nie mieli). Od tamtej pory już staraliśmy się takie rezerwować, bo gnieżdżenie sie z dziećmi w jednym pokoju, nawet dużym, jest niekomfortowe...

/wloskiego, na calym bookingu najtaniej 4000 za tydzien po stronie szwajcarow, u wlochow 3600 najtaniej. Po wyslaniu zapytania do calej wsi odpisala pani professore, ze ma dla nas apartamenti z komi kiem za 500 euro. Ja wiem, ze wtyym trzecim swiecie ty tyle co ja zapszczedzam na niekorzystaniu z bookinga

Zuuzanna, a co robia twoje nastolatki, gdy wy w tej grecji jestescie? I jaki powod odmowy wyjazdu podaja?

Na forum pisali, ze to nie lapowka tylk bakszysz Tez nie umiem dawac lapowek, ale mezu kazalam i zrobil co trzeba, z kobieta by szef recepcji nie robil interesu.. Nie ta kultura:)

Turcja dla rodziny 2 + 3 dzieci, pokoje rodzinne ?

Witam, jak w temacie szukam wakacji dla 2 osób dorosłych z trójką dzieci (2, 4, 9 lat). Które hotele mają taką ofertę ? Zależy mi na dodatkowych atrakcjach dla dzieci typu zjeżdzalnie, mini club. Do Turcji chcemy wrócić, ostatnie nasze tureckie wakacje to incekum beach, które wspominamy z

Kołobrzeg - tanie wakacje...

WITAM, POSIADAM DO WYNAJĘCIA 2 POKOJE (2 i 3-OSOBOWY) W KWATERZE PRYWATNEJ W KOŁOBRZEGU - BLISKO MORZA, TANIO... NA OSIEDLU ZNAJDUJĄ SIĘ PLACE ZABAW DLA DZIECI , KOMPLEKSY SKLEPÓW PRZEM.-SPOŻ., POCZTA , APTEKA, BAR ZE SMACZNYMI POSIŁKAMI A ZARAZEM PRZYSTĘPNYMI CENAMI, ORAZ WIELE INNYCH

Re: wakacje dla rodziny z 3 dzieci

. dorosłą 4780 , a za każde dziecko 1190). Możesz sprawdzić oferty na ich stronie internetowej, może znajdziesz coś dla siebie, mają kilkanaście hoteli w Turcji dla 2+3. Na przyszłość radzę rezerwować w first minute, bo jest dużo taniej i bardzo duży wybór hoteli dla większych rodzin. My robimy tak od

dla rodziny 2 plus 2 - studio

Witam, przeglądam pierwsze katalogi w internecie i za bardzo nie mogę znaleźć ofert ktore odpowiadały by naszym potrzebom. Rodzina z 3 latkiem i roczniakiem ( w dniu wyjazdu), planujemy wyjechac w połowie czerwca, żeby było jeszcze ciut taniej i nie tak gorąco. Szukamy tylko w krajach UE

Re: 3 pokoje - 63m2 - czy starczy dla rodziny 2+3

, a oprócz 80m2 mamy jeszcze duży korytarz (wiele mieszkań na piętrze) na którym można trzymać wózek czy rowerek. Obecnie jest w sprzedaży tanie mieszkanie na 10 piętrze na naszym osiedlu. Średnio mi się to podoba, że tak wysoko, ale na luksusowe mieszkanie w nowym budownictwie mnie nie stać. Chyba

TANIE Wakacje 2013 - sprawdzone propozycje.

Witam, widziałam, że wątek o wakacjach 2013 jest, ale z uwagi, że to wątek o oszczędzaniu, myślę, że warto byłoby zrobić listę TANICH miejsc na wakacje. Oczywiście TANI to pojęcie względne - myślę tu konkretnie o kwocie np. 30-35 zł/os lub 40 zł i zniżce dla dzieci, tak, żeby można było się

wakacje w Sopocie dla rodzin

Mieszkanko 10min od mola 36m 2 pokoje, z pełnym wyposażeniem, dla 3- 4osobowej rodziny, wolne na początku lipca i pod koniec sierpnia. Cena za dobę 150zł. Fotki prześlę na maila. Tel 501103954

Re: rodzina 2+3

Zdecydowac się na tzw. apartament: pokoje, łazienka, kuchnia - niezależne mieszkanie. Można gotować samemu (taniej i lepiej dla małych dzieci) lub wykupić obiadokolacje. Łatwo znależć wieloosobowe apartamenty, trudniej małe.

Re: tanie wakacje?

My płaciliśmy w najwyższym sezonie tj 2 połowa lipca za domek dla 5 osobowej rodziny 160 złotych. W innych porach jest jeszcze taniej. Mieliśmy własną łazienkę i kuchnię, taras, grill. Na terenie tylko 4 domki i plac zabaw dla dzieci. Dla nas namiot kosztowałby mimo wszystko drożej po dodaniu

Tanie wakacje nad morzem 2014

Witam serdecznie, szukam domku nad morzem dla rodziny 2+4 oraz pies i kot. Jesteśmy mało zamożną rodziną ale chcemy wreszcie pokazać dzieciom morze.Może jakaś zniżka za drobną pomoc w obejściu lub gospodarstwie ( dzieciaki kochają zwierzęta). Proszę tylko o powazne odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Re: Zarobki dla rodziny 2+2

Ale widzisz co opisujesz? Mieszkanie, jedzenie, podstawowe środki czystości, tanie leki. I koniec. Czyli absolutnie minimum. Takiego emeryta nie stać na żadne wakacje, na teatr lub koncert, jeśli lubi, na nowe buty, a jednak zużywa, na nic nowego do domu, na remont mieszkania, które na ogół o ten

dobre jedzenie, w ogóle all inclusive OK, pokój rodzinny z oddzielną sypialnią ok. 50 m, animacje dla dzieci są po polsku. My jeździmy na wakacje z TUI, bo uważam, że mają najlepszą ofertę dla rodzin z 3 dzieci. Staramy się robić rezerwację najwcześniej jak się da, czekamy na katalog rodzinny

EGIPT hotel dla rodziny 2+3 , który wybrać ?

witam, mam pytanko, szukamy fajnego hotelu dla rodziny 2 + 3. Trojaczki to szczęscie, potrójne, ale z wakacjami jest problem. Nie ma zbyt dużego wyboru, szukamy hotelu przy plaży, z fajnymi basenami, zjeżdżalniami. Dziewczyny mają 7 lat, więc byłoby miło, gdyby były jakieś fajne animacje. Szukamy

Witam serdecznie, polecam ofertę Groupon w Gdańsku Stokach. W 2pol sierpnia domek dla 3 osób ze śniadaniem i obiadokolacją to niespełna 900 zł. Wybieram się tam trzeci raz :)

tanie i ekonomiczne auto dla rodziny

Proszę polećcie ekonomiczne auto dla rodziny 2+5. Warunek podstawowy z tyłu muszą się zmieścić 3 foteliki. Na ten moment planujemy zmieścić się w kwocie do 10 tyś. Ale być może znacie samochody nieco droższe ale o niskim koszcie eksploatacji. Czy lepiej kupić samochód na benzynę, diesel'a czy na

Van dla rodziny 2+3 (ewentualne jeszcze babcia:) )

zmianą na coś większego gdzie bez problemu zmieścimy rodzinę 2+3 i ewentualnie przy jakichś wyjazdach jeszcze pojedzie z nami Babcia:) (czyli auto 7 osobowe). Dopiero zaczynam się rozglądać (budżet tak w granicach max.100-120 tysi) chociaż na nasze przebiegi mojej żony to można i kupić coś za 60

koala0405 napisała: Za apartament w sezonie letnim za tydzień płaci się około 600-700 Euro /drożej z klimatyzacją/ ale jest miejsca na 5 osób Ojej - tyle to ja płacę za apartament z wyżywieniem (2+2) - w zeszłym roku we Włoszech, a latem zapłacę tyle za hotel z all incl na Teneryfie (lipiec

odsprzedam wycieczkę dla rodziny 2+2 tanio- 6.500

Z powodów losowych odsprzedam bardzo tanio wycieczkę do hotelu Klas 4* w okolicach Alanyi w terminie 16 - 30.06. czyli wylot już za tydzień dla 2 osób dorosłych plus 2 dzieci w wieku do 14 lat pierwsze, do 6 drugie. Cena łączna za wszystkich 6.500 zł (do negocjacji). Wylot z Wrocławia. All

odsprzedam wycieczkę dla rodziny 2+2 tanio 6.500

Z powodów losowych odsprzedam bardzo tanio wycieczkę do hotelu Klas 4* w okolicach Alanyi w terminie 16 - 30.06. czyli wylot już za tydzień dla 2 osób dorosłych plus 2 dzieci w wieku do 14 lat pierwsze, do 6 drugie. Cena łączna za wszystkich 6.500 zł (do negocjacji). Wylot z Wrocławia. All

Istria noclegi 1.07-10.08.2014 rodzina 2+3

Witam, Proszę o namiary na apartamenty dla rodziny z 3 dzieci wiek 4, 6, 8. Pobyt 2 tygodnie, termin pomiędzy 1.07 a 19.08.2014 Preferowana lokalizacja to max 1000 metrów od morza, apartamenty wygodne dla rodzin z dziećmi, najważniejsze aby było czysto i schludnie, w ładnej okolicy, specjalnych

Re: tanie wakacje 2011?

Oczywiscie. Warto tez dokladnie przeczytac: "Co otrzymujesz: 3 dni pobytu (2 noclegi) dla 2 osób w bardzo dużych pokojach o standardzie****, 2 śniadania dla każdej z osób, Obiadokolację z rosyjskim menu, Romantyczną kolację lub grill na świeżym powietrzu, 3-godzinny

Ile kosztuje "last minut" dla rodziny ???

Planuje jechać w tym roku za granicę 2 osoby dorosłe i 2 dzieci (5i 6lat) Chcemy skorzystać z opcji last minut .Szukamy Tanich wakacji.Zastanawiam się ile kosztują najtańsze lasty w lipcu /sierpniu na jaką cenę powinnam się przygotować .Kierunek dowolny ale też z tych tańszych egipt turcja itp

Re: tanie i ekonomiczne auto dla rodziny

rodzina jest 2+5 czy 2+3 bo zmylił mnie ten 5 osobowy Partner :/

Koszt dnia jazdy dla rodziny 2+2 - porownajmy

Wiec policzylem ze jak sie chce naprawde skapic, to w Salt Lake City mozna w przypadku 2 doroslych i 2 dzieci (do 12 lat) zaplanowac wakacje narciarskie przy cenie okolo $200 na dzien: - hotel w miare przyzwoity ze sniadaniami to $60 dziennie - dwie karty Ski Satl Lake Super Pass - $80 dziennie

Acha... zapomnialam dodać ważną kwestie dla oszczedzających. Na tych wszystkich polach namiotowych dodatkowo placi się za prysznic ok. 5 zeta x ilosc osob w rodzinie, (woda ciepla leci zaledwie 3 min.) i za parking ok 10 dziennie. Podliczajac wszystko, cena domku o ktorym wspomnialam, wyjdzie

Wakacje 2+2 (małe)

dorosłą (+ to że śpimy w 2-ce) jest jakąś porażką. Macie jakieś rozeznanie w tym temacie? Nawet napisałam do jakiegoś agenta z pytaniem o ofertę dla nas (tanie last minute), ale nawet nie odpisał.

Re: tanie wakacje za granicą

jechaliśmy brzegiem, szukając odpowiedniego miasteczka i kwatery. Za apartament 4-osobowy, zwiedzanie, restauracje, lody, zakupy, wino i w ogóle cały wyjazd daliśmy 2400zł. (Wtedy 2 dorosłych+3latka). -- A. 2009 K. 2014

Koszty wyżywienia dla rodziny 2 plus 2 Prowansja

drodze może z 3 dni w Alzacji. Mam pytanie o przeciętny koszt obiadu dla rodziny 2 plus 2 np. coś z menu dnia z deserem?? W zeszłym roku byliśmy na wakacjach w Austrii i Włoszech, przy czym na trasie Werona- Wenecja-Rimini doznaliśmy szoku cenowego i w ostateczności przekroczyliśmy budżet aż o 5

tanie wczasy dla 1 osoby

W tym roku sama spędzam wakacje-partner nie ma urlopu. Cieżko coś znaleźć - albo podają ceny tylko dla pokoju 2-osobowego dla 2 osób albo cena jest wyższa. Jakie biuro wybrać, żeby nie przepłacać. Chcę jechać na tydz. poleżeć na plaży, poczytać i zapomnieć o wszystkim i nie zapłacić 3 tysiące

Polecam ofertę www.funclub.pl Wystarczy, że przedstawisz swoje oczekiwania,warunki i możliwości finansowe a fachowa obsługa z pewnością znajdzie coś fajnego dla Twojej rodziny. Jest wiele ofert hoteli, gdzie są pokoje z aneksem kuchennym,więc mozna samodzielnie przygotowywać ulubione potrawy dla

Re: WAKACJE 2014

synem na 2 tygodnie - tak wyglądają nasze wakacje od 3 lat. Mała lepiej funkcjonuje w domu.

Aktywne wakacje dla całej rodziny w Leogangu!

zajęcia rozciągające z instruktorem fitness po atrakcje i gry zespołowe dla najmłodszych. NASZA OFERTA: TERMIN: 02-09.08.2014 Cennik: Ze śniadaniem: Dzieci 3-5 lat: 350 EUR Dzieci 6-14 lat: 400 EUR Dorośli: 435 EUR Bez śniadania: Dzieci 3-5 lat: 300 EUR Dzieci 6-14 lat: 350 EUR

Travelplanet- np. hotel Club Mermaid w Alanyi od 27.06.12 , 2tyg. z ALL dla 2+3 pelna cena 11300zl. Apartament rodzinny 2pok. Zjezdzalnie dla dzieci. Poza tym w podobnej cenie pare ofert.

EGIPT hotel dla rodziny 2+3 , nie ma wyboru

witam, mam pytanko, szukamy fajnego hotelu dla rodziny 2 + 3. Trojaczki to szczęscie, potrójne, ale z wakacjami jest problem. Nie ma zbyt dużego wyboru, szukamy hotelu przy plaży, z fajnymi basenami, zjeżdżalniami. Dziewczyny mają 7 lat, więc byłoby miło, gdyby były jakieś fajne animacje. Szukamy

Re: Wakacje 2014 - obóz dla 10-latka

Za 1200-1500 zł to i w biurze turystycznym bez trudu sie dostanie. Z organizacjami typu TPD i stowarzyszenia to ja jestem ostrozna, bo oni często organizują dla dzieci z rodzin ubogich, albo zgoła patologicznych (bo na to są dotacje), kadrę też biorą najtańszą, często wolontariat żeby obniżyć

Re: Wakacje2017 - duza rodzina

Jeździłam na atrakcje typu eurocamp jako nastolatka. Jako dorosła chyba bym oszalała i zupełnie nie jest to miejsce dla mnie. W zeszłym roku dla naszej rodziny 2+3 znaleźliśmy domek na homeaway - kosztował nas ułamek podawanych przez Was cen (chyba zapłaciliśmy za tydzień ?500 funtów, albo i mniej

Re: EGIPT hotel dla rodziny 2+3 , który wybrać ?

dorosłego, ale dzieci płacą w nim dużo mniejszą stawkę, więc sprawdz czy nie wyjdzie nawet taniej niż standard przy 3 dzieci. co do pozostałych to wejdz np na wakacje.pl wybierz filtr z 3 dzieci i sama zobaczysz swoje opcje

Rodzina 2+2 nad jezioro

Witam serdecznie. Zwracam się z prośbą do osób które spędziły wakacje w fajnych miejscach dla rodziny jak i do właścicieli kwater, pensjonatów i innych noclegów o polecenie tych miejsc. Poszukuje miejsca na min. 5 dni od 12 lipca dla rodziny 2+2 dzieci w wieku 6 i 3 lata. Fajnie gdyby było to

Pokoj dla 2 studentek tanio w mieszkaniu 3 pok.

Ul. Łóżycka osiedle Piaski Nowe to jest miedzy Kudwanowem a Wola Duchacka, tramwajem na Rynek 20 minut. Pokoj jest dla 2 studenentek 240/os w tym internet. Polecam goraco! Co wazne na wakacjach płacimy jedynie kaucje wynoszaca 1000 zl do podzialu i to jest oplata z gory za 3 miesiace. W razie

Re: wakacje dla rodzin 2+4

włącznie ;) Jest ładna stadnina koni, a w sąsiedniej miejscowości (3 km) - Włoszakowice (miejscowość gminna, całkiem spora i dobrze zaopatrzona )- 2 mini-zoo, apteka, lekarze itp. Basen jest w Lesznie (aquapark) - 20 km. W ub. roku spędziłam tam 3 tyg. sierpnia z moją dwójką (9 i 6 lat). W tym roku już

Weszłam teraz na stronę TUI i w Turcji Egejskiej mają hotel Omer Holiday Village, w którym 2 tygodnie w pokoju rodzinnym dwupoziomowym (2 sypialnie, 2 łazienki) z all inclusive od 12 do 26 czerwca kosztuje za 2 + 3 ok. 10.700, no to chyba jest cena do przyjęcia, nie byłam w nim, ale na

Tu to akurat kwestia mentalnosci chyba a nie kasy. Mieliby 3x tyle tez by nie chodzili. Las mamy obok, górka obok, w miescie sporo atrakcji darmowych albo bardzo tanich jest. Dla mnie to dramat -- "Polska chroni życie od poczęcia, aż do w lesie zamarznięcia" Andrzej Rysuje

Nocleg dla rodziny w Czechach

Witam, szukam jakiegoś miłego i taniego noclegu dla rodziny 2 + 3 w Czechach południowych (w drodze do Włoch) może ktoś coś podpowie. Pozdrawiam.

Ja zabieram na wakacje dla 8-latki, 10-latki i 12-latki: Mapownik (wszystkie) Zwierzoduchy (10-latka) Szkoła kotów 2 (8-latka) Baśnie arabskie Media Rodzina (8-latka) Uroczysko cz. 2 (12-latka) Ciumki 1 cz. (wszystkie) Babcia Rabuś (8-latka i 10-latka) Wojna cukierkowa cz. 2 (12-latka

Re: Gdzie wakacje 2014?

południową Chorwację i plaża....słabiutka. Bułgaria nieprawdopodobnie prodziecięca. Urokliwie niestety .... CRO cudo. Ceny...bułgarskie sporo milsze dla kieszeni, choć owoce/warzywa wcale nie tak super tanie.

Wakacje dla dzieci-poszukuje czegos bardzo taniego

Prosze niech ktos mi pomoze znalezsć jakas bardzo tania oferta aby moje dzieci mogły miec choc 3-5 dni wakacji.Jeszcze nigdy nigdzie nie były ,nie licząc szkolnych wycieczek.Nie stac mnie na nie,człowiek w wakacje kombinuje jak kupic 3 wyprawki dla dzieci do szkoly.Dzieci ciagle pytaja czy gdzies

Ostrowo lub okolice na 3-4 tyg. 2+3 tanio

Szukam kwatery/domku na 3-4 tygodnie dla 2 osób dorosłych + 6-latek, 3-latka i 1 rok w cenie ok. 1700 zł za cały pobyt całej rodziny. Czy ktoś może coś polecić?

Re: tanie wakacje 2011- pomocy

raz na praę lat wyjezdżam na wakacje za granicę, to poza Słowacją jest > drożej, nie da się ukryć. A już "tanie wakacje w Egipcie" to dla mnie kosmos. Verdana- wszystko zalezy od tego ile możesz przeznaczyć na 2 tygodniowe wakacje, czy możesz leciec lastem i czy jeździsz z dziećmi. Słowacja

Serio? Niania dla roczniaka w moim mieście to jakieś 3,5 koła. I to tylko niania. Do tego pieluchy, mleko, zupki, słoiczki, leki, jakieś 1000 zł. Wizyty lekarskie, ubrania. No bez kitu. Roczniak to jest tani jak się nie pracuje i z nim siedzi w domu oraz karmi go piersią.

van dla rodziny z 3 dzieci

Oto stanęłam przed dylematem: zmieniam Galaxy '98.. ale na co??? Szukam najwyżej 3 letniego/ew. nowego auta dla rodziny z trójką dzieci. Właściwie nowy Ford Galaxy/Seat Alhambra/VW Sharan jest ok, ale moze macie jakieś inne propozycje. Nie musi byc super zrywny, musi byc bezpieczny, do jazdy

Re: wakacje dla rodzin 2+4

Jesteśmy rodziną z czwórką dzieci: 13, 5, 4 i 2 lata. Dwa lata temu byliśmy w agroturystyce ARKA NOEGO koło Łeby w Charbrowie. Dużo zwierząt: konie, krowa, kozy, osioł, kury. Warunki takie sobie, trochę brudno, podwórko zaniedbane, to chyba przez zwierzęta. Ale pokój z antresolą dla starszych

Polećcie TANIE lokum nad morzem/jeziorem na lato

Kiedyś ktoś z tego forum polecił mi świetne miejsce na wakacje za bardzo niską cenę. Spędzałam tam kilka ostatnich sezonów, ale najmłodsza (6 lat) nie była jeszcze nad morzem ani nad jeziorem. Może ktoś zna fajne miejsce w okazyjnej cenie dla rodziny 2+3? -- https://img.1gif.pl/zebra/zebra-1

Re: 3 pokoje - 63m2 - czy starczy dla rodziny 2+3

Znaleźliśmy mieszkanie 4 pokojowe o powierzchni 90m2 :) Za dwa tygodnie podpisujemy akt notarialny. Biorę pod uwagę, że jak dzieciaki będą nastolatkami to będziemy musieli się wyprowadzić z mężem z sypialni do salonu, by dzieciaki miały osobne pokoje. Jednak pocieszam się tym, że ten stan potrwa

Gdzie na wakacje 2015 z rodzina?

Witam, Moze ktos byl w 2014 w jakims wartym polecenia hotelu (kierunek dowolny) na pobyt z 2 dzieci? Chodzi mi glownie o fajna plaze, dobre jedzenie i dobre zaplecze dla dzieci - animacje, brodziki. Ja ze swojej strony moge polecic bardzo fajny hotel Otium Eco Club w Turcji - z kazdej

nad morze wakacje 2+2

Poradźcie jakiś pensjonat dla rodziny z dwójką dzieci 5 i 3 lata. Chciałaby się zmieścić tak w 300zł za dobę. Zależy mi na placu zabaw i pokoju zabaw dla dzieci i śniadaniach. Lokalizacja dowolna tyle,że chciałabym żeby w pobliżu były atrakcje z których będzie można skorzystać z dziećmi

Re: Szukam miejsca na wakacje dla rodziny 2+3

Witam. Mam mieszkanie w Ustce dla 2+3 wolne terminy od 1-o7 do 10-07 2011 i od 30 -08 tel 722 267 157 jesli 160 doba za cale miezkanie odpowiada to zadzwon

demokratycznie (dzieci nie mają praw wyborczych) miejsce do którego zdążamy to nie jest mozliwe 2-3 msc przed :) poza tym jak m mówił Puchatek - w jedzeniu miodu najfajniejsza jest ta chwila przed zjedzeniem miodu :) (cytuje dośc swobodnie) wiec planowanie wakacji to najlepsza frajda. -- Kobieto! Nigdy nie