Przeszukano 119 325 895 wypowiedzi na 1 504 forach
szukam dj na wesele ponsko niemieckie 2015 - najlepsze wpisy
szukam dj na wesele ponsko niemieckie 2015 - pozostałe wpisy
Szukam DJ na polsko-niemieckie wesele 08.08.2015
Witam! Poszukuje pilnie dobrego DJ na polsko-niemieckie wesele z poprawinami 08.08.2015 i 09.08.2015 w Lodzi. Poniewaz sporo gosci bedzie z zagranicy zalezy mi na dobrej znajomosci niemieciego DJa. Bardzo dziekuje za informacje!
DJ na wesele polsko-niemiecki
Szukamy DJa na wesele polsko-niemieckie w maju 2016. Zyczymy sobie umiejetnosc jezyka, zeby wszyscy goscie dobrze sie bawili :) Muzyka roznorodna, zagraniczna, nowoczesna itd. Ma byc super impreza na pomorskim, kolo Kartuz. Czakamy na wasz kontakt ;)
dj na wesele - dj trust 2015 rok
Witam serdecznie Jeśli szukacie Panstwo dja na swoje wesele albo poprawiny to polecam swoje usługi. Profesjonalne nagłośnienie, oświetlenie, prowadzenie i muzyka oparta na sprawdzonych hitach to gwarancja,że Państwa wesele będzie miło wspominane i zadowoleni będą zarówno starsi jak i młodsi
Szukamy Dj na wesele 27 czerwiec Kraków!
Witam, zostaliśmy bez Dj na 2 tyg przed weselem :( i pilnie poszukujemy profesjonalnego, dobrego Dj na 27.06.2015 (sobota). Wesele mamy w Krakowie. Prosimy o jakieś namiary.
Szukam Dj'a na wesele 08.08.2015
Szukam Dj'a wodzireja na wesele, woj. Zachodniopomorskie (okolice Białogardu) 08.08.2015
DJ Wodzirej na wesele - polecam
Szukasz DJ Wodzireja na swoje wesele 2015 polecam wejdź i zobacz http://djwesele24.pl www.djwesele24.pl http://djwesele24.pl dj wesele katowice http://djwesele24.pl dj wesele śląsk http://djwesele24.pl dj na wesele
DJ Wodzirej na wesele Śląsk
Szukasz DJ Wodzireja na swoje wesele 2015 polecam wejdź i zobacz http://djwesele24.pl www.djwesele24.pl http://djwesele24.pl dj wesele katowice http://djwesele24.pl dj wesele śląsk http://djwesele24.pl dj na wesele
DJ/zespół na wesele - Tarnobrzeg
Witam, szukam sprawdzonego dj/zespołu z bardzo dobrym wodzirejem(!) na wesele na rok 2015. Zależy mi na dobrej muzyce dostosowanej do wieku i preferencji gości oraz na ciekawych zabawach w trakcie wesela dla dzieci i dorosłych. Proszę o podpowiedzi :)
DJ Wodzirej na wesele Śląsk - Katowice
Super DJ Wodzirej na wesele Śląsk
DJ na wesele poszukiwany ;)
Witam serdecznie! Szukamy DJ-a na wesele. Czy jest ktoś w stanie polecić kogoś, kto fajnie gra mieszając muzykę nowoczesną, nawet klubową ze starszymi kawałkami tak by bawili się i młodzi i starzy? Nie potrzebujemy np. prowadzenia otrzepin, wystarczy ktoś kto zachęci do tańca i dobrze zagra
Szukamy zespołu na wesele 22.08.2015
Witamy! Poszukujemy zespołu na 22.08.2015r. Wesele w okolicach Grójca (ok.250 osób). Poszukujemy ZESPOŁÓW, DJ'ów, Wodzirejów. Prosimy o przysłanie ofert na priv bądź na forum. Pozdrawiamy! :)
Re: Szukam orkiestry na wesele Polsko Niemieckie
i gośćmi - poczucie humoru Znajomość niemieckiego niestety tylko podstawowa, ale za to dużo niemieckiego repertuaru! Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www.dj-na-wesela.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela
Szukam DJ na Wesele 27.06.2015 r. Częstochowa
Witam, Szukam sprawdzonego DJ na wesele jednodniowe 27.06.2015 r. w Częstochowie. Interesuje mnie muzyka + światło. Proszę o namiary babeface82@interia.pl
Re: DJ na wesele polsko-niemiecki
Witam, czy znalazla Pani DJ na wesele polsko-niemieckie? Czy moze go Pani polecic? Wlasnie jestem w podobnej sytuacji. Szukam DJa ze znajomoscia niemieckiego na wesele w sierpniu 2017.
Re: Szukamy zespołu na wesele 22.08.2015
DJ Mosquito ? DJ na wesela. - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru ?pod? konkretnych gości - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi - poczucie humoru Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz
Re: Jaki DJ na wesele ????
jak też szukam dj ale na 2015, widzialam dj. Marcina w internecie ma stronke i filmiki na youtube. Ale na żywo nie widzialam:)
Szukamy: DJ,wodzirej,konferansjer Na Wesele-Poznań
Witamy! Szukamy DJ, wodzireja, konferansjera w jednej lub dwóch osobach :) na nasze wesele w pałacu w okolicy Poznania. Zależy nam na radiowej dykcji, dobrym poczuciu humoru, dużym zaangażowaniu i klasie w samej w sobie. Takie mamy wymagania :))) W internecie ciężko jest znaleźć coś
Witam, Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i najprawdopodobniej tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela
... a może DJ? DJ Mosquito – DJ na wesela (nowa strona) - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar - zaskakujące, niebanalne zabawy i konkursy - riderowe nagłośnienie - klarowny dźwięk Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www
Re: Szukam Dja Na Wesele 2015 śląsk? TO TU!!
DJ Mosquito - DJ na wesela. - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru ?pod? konkretnych gości - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi - poczucie humoru Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz
DJ Mosquito – DJ na wesela. - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru “pod” konkretnych gości - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi - poczucie humoru A dodatkowo: - riderowe
Re: SZUKAM ZESPOŁU na 12-13.09.2015
Witam serdecznie, Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela
Re: Szukam orkiestry-wesele Polsko Niemieckie 10.
Parą Młodą i gośćmi - poczucie humoru Znajomość niemieckiego niestety tylko podstawowa, ale za to dużo niemieckiego repertuaru! Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www.dj-na-wesela.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela
Re: Szukam DJ na polsko-niemieckie wesele 08.08.2
Witam, Polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Niestety język niemiecki znam w stopniu podstawowym, ale za to dysponuję dużym niemieckim repertuarem. Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela
Re: Szukam Dj'a na wesele 08.08.2015
Witam, Czy nadal poszukują Panstwo Dj na wesele? Pozdrawiam Dj Beetle tel. 792 229 422
Re: szukam zespołu na wesele 27.06.2015 Warszawa
Witam serdecznie, Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Od Ciebie zależy, jaką wybierzesz wygodną dla siebie formę kontaktu ze mną: telefon
DJ Mosquito – DJ na wesela. - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru “pod” konkretnych gości - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi - poczucie humoru A dodatkowo: - riderowe
Polecam: DJ na wesele poprawiny 2014 / 2015
, wytwornica dymu - rozwiązania multimedialne (projektor, ekran 170x170cm) - profesjonalne i indywidualne podejście do KAŻDEGO zlecenia - oprawę muzyczną imprez również w tygodniu (nie tylko weekendy) Stać Cię na doskonałą muzykę i szampańską zabawę !!! Obsługuję: - wesela i poprawiny (również
Polecam: DJ na wesele poprawiny 2014 / 2015
specjalne: lasery, wytwornica dymu - rozwiązania multimedialne (projektor, ekran 170x170cm) - profesjonalne i indywidualne podejście do KAŻDEGO zlecenia - oprawę muzyczną imprez również w tygodniu (nie tylko weekendy) Stać Cię na doskonałą muzykę i szampańską zabawę !!! Obsługuję: - wesela i
Re: szukam orkiestry na wesele 27.06.2015 w Łodzi
Witam, Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i najprawdopodobniej tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela
humoru Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl - mail: dj@dj-na-wesela.pl
Re: Dj na wesele 22.08.2015
Witam serdecznie, Jeżeli szukacie DJ-a, który ma kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, posiada bogaty repertuar i umie dobrać ten repertuar ?pod? konkretnych gości, jest elastyczny i otwarty na współpracę z Parą Młodą i dysponuje ponad to poczuciem humoru i prezencją to dobrze
Witam serdecznie, Jeżeli szukacie DJ-a, który ma kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, posiada bogaty repertuar i umie dobrać ten repertuar ?pod? konkretnych gości, jest elastyczny i otwarty na współpracę z Parą Młodą i dysponuje ponad to poczuciem humoru i prezencją to dobrze
zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego
hej. szukam fajnego zespołu na wesele na kwiecień 2015 r. może ktoś coś polecić??
Szukam Dja Na Wesele 2015 śląsk? TO TU!!
musi kupować dodatkowego alkoholu bo nagrody (breloczki, gadżety domowe, perfumy, alkohol) funduje DJ. Zawsze wesele prowadzone jest w dwie osoby co pozwala na bardziej płynną organizację całości bo gdy wodzirej jeszcze przeprowadza zabawę jest już przygotowywana muzyka która jest włączona sekundę po
Re: szukamy zespółu 06.06.2015 Leszno okolice
Witam serdecznie, Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela
Re: Szukam zespołu -wesele polsko-niemieckie 27.0
Witam, Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Niestety język niemiecki znam w stopniu podstawowym, ale za to dysponuję dużym niemieckim
Re: Szukam zespołu na wesele 27.06.2015r. Zielona
Witam serdecznie, Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Od Ciebie zależy, jaką wybierzesz wygodną dla siebie formę kontaktu ze mną: telefon
Witam, Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Niestety język niemiecki znam w stopniu podstawowym, ale za to dysponuję dużym niemieckim
Re: Szukam zespołu na wesele 20.06.2015
takim Dj wodzirej,wokalistka,akordeonista albo poprostu sam dj,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę djgass.wix.com/djgass,moge wysłać filmiki z ostatniego naszego wesela. tel.663836085 pozdrawiam.
Re: ZESPÓŁ NA WESELE? sierpień 2015!
Jeżeli szukacie fajnego zespołu na wesele Warszawie, koniecznie zajrzyjcie na www.oprawa.gdziewesele.pl/Warszawa/Zespol-DJ/ Tam jest bardzo dużo aktualnych ofert w bardo atrakcyjnych cenach!
Re: Szukam zespołu na wesele 27.06.2015r. Zielona
Witam, Jeżeli nie znajdziecie dobrej kapeli to polecam DJ/wodzirej-a. Inaczej, a na pewno taniej, co nie jest bez znaczenia. Więcej info o mnie na mojej stronie: www.dj-na-wesela.pl Kontakt: email: dj@dj-na-wesela.pl mobile: 602-302-301
Re: poszukiwany fotograf na wesele czerwiec 2015
Witam serdecznie, Polecam z czystym sumieniem: fotoreportazslubny.com/ Proszę powołać się na DJ-a Mosquito. Jeżeli Szukacie też oprawy muzycznej to proponuję rozważyć moją ofertę: - kilkunastoletnie doświadczenie w
Dj wodzirej,wokalistka,akordeonista albo po prostu sam dj wodzirej,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę www.djgass.wix.com/djgass, tel.663836085 pozdrawiam.
Szukam zespołu na pol-niem wesele, okolice Krakowa
Szukam zespołu na poziomie ( nie DJ!) na wesele polsko-niemieckiego ogranizowane 23.07.2016 w okolicach Krakowa. Głównie chodzi mi o to, żeby zespół (lub jeden jego członek) umiał mówić DOBRZE po niemiecku, żeby zachęcić gości do zabawy albo powiedzieć kilka słów po niemiecku/pożartować (Zaznaczam
dj wesele taka okoliczność jest raz w życiu musi być poprowadzona profesjonalnie Dj Ravi oferuje profesjonalne prowadzenie imprez weselnych, bali, studniówek, imprez zakładowych, sylwestra itd. Dj Ravi zajmuje się oprawą muzyczną imprez okolicznościowych na terenie całej Polski. Moim celem jest
Tylko na żywo - dj całkiem odpada :-)? -- Pozdrawiam Dj Adus www.djadus.pl djadus@gazeta.pl
Re: szukam zespołu na wesele 27.06.2015 r. WA-WA
szukam muzyki na slub w Cieszynie
Poszukuje muzyki (dj-wodzirej, grupa), ktora poprowadzi wesele polsko-niemieckie w Cieszynie 26.05.2011 Bardzo prosze o pilny kontakt. Dziekuje
takim Dj wodzirej,wokalistka,akordeonista albo po prostu sam dj wodzirej,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę www.djgass.wix.com/djgass, tel.663836085 pozdrawiam.
Witam serdecznie polece wam swietnego dj ktory gral na naszym weselu goscie jak i my bylismy bardzo zadowoleni, wesele trwalo do 7 nad ranem wiec to cos znaczy! Swietnie zabawial gosci o to kontakt telefoniczny do niego : 725 049 755
Re: Szukam kamerzysty i fotografa 13.06.2015
Polecam: fotoreportazslubny.com Pełny profesjonalizm. Jeżeli jeszcze nie Macie oprawy muzycznej to polecam również DJ Mosquito. Kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, bogaty repertuar i umiejętność dobrania tego repertuaru ?pod? konkretnych gości, elastyczność i otwartość na
osobiście polecam Pana Andrzej. Przygotował nam super oferte z której skorzystaliśmy. Jak coś to mogę podać kontakt ale na priv bo nie chce aby ktoś pomyślał że Andrzej to ja :-) ale szukałem długo fajnego dja i po moich przejściach pomagam bo warto. Pozdrawiam
Re: Wesele 27.06.2015
ja dokładnie na ten sam termin szukam Dj, czas ucieka ;/ ktoś godny polecenia? -- Moja ulubiona biżuteria - www.taxor.com.pl
Re: Foto i video na dzień 12.09.2015 - szukam!
umiejętność dobrania tego repertuaru ?pod? konkretnych gości, elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą Jako bonus: poczucie humoru :) Kontakt: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl - mail: dj@dj-na-wesela.pl
... a może DJ? DJ Mosquito – DJ na wesela (nowa strona) - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar - zaskakujące, niebanalne zabawy i konkursy - riderowe nagłośnienie - klarowny dźwięk Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www
Witam ponownie, jeśli interesuje Państwa również DJ, to zapraszam na stronę: www.gdziejestdj.pl Pozdrawiam
Re: Szukam DJ na Wesele 27.06.2015 r. Częstochowa
sceniczne min. ruchome głowy, scannery, reflektory i oświetlacze LED - profesjonalne nagłośnienie (również strefowe) - ?radiowy głos? prowadzący zabawy, konkursy, KARAOKE, ? Po więcej informacji (m.in. galerie Foto / Video) zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Szczegóły dotyczące imprezy proponuję
Re: Fotograf i kamerzysta 4 czerwca 2015 szukam
Witam, Polecam z czystym sumieniem; pełny profesjonalizm. Wiele razy współpracowałem. www.fotoreportazslubny.com Proszę powołać się na DJ-a Mosquito. Jeżeli Szukacie też oprawy muzycznej to proponuję rozważyć moją ofertę: - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar i
Zespół na wesele 15.08.2015 r. Giżycko
Szukam dobrego zespołu weselnego na termin podany w temacie .Nie interesują mnie dj i tego typu podobne. Zależy nam na zespole z wodzirejem . Muzyka jaka nas interesuje to disco polo i taneczna przy której nasi goście nie będą się nudzić . Pozdrawiam
Re: Zespół/Dj na wesele - 24.10.2015 r.
Witam serdecznie, Jeżeli szukacie DJ-a, który ma kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, posiada bogaty repertuar i umie dobrać ten repertuar “pod” konkretnych gości, jest elastyczny i otwarty na współpracę z Parą Młodą i dysponuje ponad to poczuciem humoru i prezencją to
Witam serdecznie. Niedawno zwolnił mi się ten termin. Zapraszam do kontaktu: 669-020-520 Więcej o mnie na: www.djcamillo.blogspot.com oraz www.djcamillo.pl Pozdrawiam Kamil DJ CAMILLO
olx.pl/oferta/dj-na-impreze-terminy-2015-cz-wa-myszkow-okolice-CID619-ID4AjID.html
Szukam zespołu na pol-niem wesele, okolice Krakowa
Szukam profesjonalnego zespołu z doświadczeniem ( nie DJ, nie solistów) na wesele polsko-niemieckiego ogranizowane 23.07.2016 w okolicach Krakowa. Zespół powinien grać tylko i wyłącznie 100 % żywą muzykę (ponadczasowowe przeboje z lat 60, 70, 80, 90-tych, aż do współczesnych najnowszych produkcji
akordeonie, klawiszach i śpiewam . Zapraszam na www.djkonrad.pl email: dj523@wp.pl
właśnie 8.08.2015. Może chcieliby Państwo wziąć udział w programie? Niezapominana pamiątka :) Zwiastun
Polecam DJ'a Sławka - www.djslawek.pl/ Nie dość, że jest profesjonalnym didżejem z wieloletnim doświadczeniem, to jest również wodzirejem i osobiście prowadzi każdą imprezę. W zasadzie zajmuje się wszystkim począwszy od
Re: Fotograf i kamerzysta 4 czerwca 2015 szukam
Witam, Polecam z czystym sumieniem Kubę, znakomitego fotografa; pełny profesjonalizm. Wiele razy z nim współpracowałem. www.fotoreportazslubny.com Proszę powołać się na DJ-a Mosquito. Jeżeli Szukacie też oprawy muzycznej to proponuję rozważyć moją ofertę: - kilkunastoletnie doświadczenie w
Polecam DJ'a Sławka - www.djslawek.pl/ Nie dość, że jest profesjonalnym didżejem z wieloletnim doświadczeniem, to jest również wodzirejem i osobiście prowadzi każdą imprezę. W zasadzie zajmuje się wszystkim począwszy od
Re: Poszukuje Zespołu/DJa na wesele 07.08.2015 (W
Witam serdecznie, Jeżeli szukacie DJ-a, który ma kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, posiada bogaty repertuar i umie dobrać ten repertuar “pod” konkretnych gości, jest elastyczny i otwarty na współpracę z Parą Młodą i dysponuje ponad to poczuciem humoru to dobrze
Witam serdecznie, Jeżeli szukacie DJ-a, który ma kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, posiada bogaty repertuar i umie dobrać ten repertuar “pod” konkretnych gości, jest elastyczny i otwarty na współpracę z Parą Młodą i dysponuje ponad to poczuciem humoru to dobrze
zapraszam do zapoznania się z moją ofertą jako DJ WODZIREJ NA WESELE www.djkrzychna.pl/ lub tel.661849616 pozdrawiam
Re: Szukam zespołu na wesele 20.06.2015
Witam, polecamy wesele w optymanej opcji dj+ wodzirej co zapewnia wspaniałą zabwę dla wszyskich gości weselnych bez względu na wiek. Jesteśmy także przystępni cenowo. Wszelkie materiały udostepniamy na spotkaniu. Zapraszam na naszą stronę www.wodzirejshow.pl. Pozdrawiam.
Odradzam DJ GATSBY muzyka na dyskotekę nie na imprezę!!!!!
Re: Poszukuję Dj`a/wodzireja - wesele 27.06.2015
DJ Wodzirej na wesele lub poprawiny? Krótko i na temat , zapraszam na www.djslawek.pl lub tel. 603 168 747.
DJ SoundSpace to połączenie tradycji z nowoczesnością! Nagłaśniamy, oświetlamy i prowadzimy wesela oraz poprawiny Prowadzimy całe wesela w języku: - niemieckim - francuskim - włoskim - ukraińskim - rosyjskim - angielskim W naszej ofercie mamy także: - animatorkę dla dzieci - przewóz Gości
Re: 25.04.2015, szukam:kamerzysty,fotografa,skrzp
Muzyka na weselu? DJ Wodzirej w jednej osobie na wesele i poprawiny www.djslawek.pl tel. 603 168 747 . Zapraszam do kontaktu.
Re: Szukam zespołu na pol-niem wesele, okolice Kr
Dziękuję za kontakt, jednak nie jesteśmy zainteresowani DJ na wesele, tak jak już wspomniałam w ogłoszeniu. Pozdrawiam
Zapraszamy na naszą stronę internetową www.zbsound.pl w celu zapoznania się z naszymi realizacjami działamy na terenie całego kraju .Pozdrawiam
Witam. Gramy w Niemczech i Polsce. Zapraszam na stronę internetową www.musicpartytime.eu W pakiecie keyborder i Dj, oraz wodzirej. Tel.00491729209360 lub 600202668. Ojciec Keybordzista mieszka od 35 lat w Berlinie syn Dj kolo Jeleniej Góry.
Re: Zespół/Dj na wesele - 24.10.2015 r.
DJ SoundSpace to połączenie tradycji z nowoczesnością! Nagłaśniamy, oświetlamy i prowadzimy wesela oraz poprawiny Prowadzimy wesela w języku: - niemieckim - francuskim - włoskim - ukraińskim - rosyjskim - angielskim W naszej ofercie mamy także: - animatorkę dla dzieci - przewóz Gości - pokaz
olx.pl/oferta/twoje-idealne-przyjecie-weselne-kilka-opcji-do-wyboru-dj-wodzirej-CID619-ID6Q6TH.html NOWA OFERTA!!
Na moim weselu grał Dj Pepe www.djpepemusic.pl/ i jestem oczarowana. Pełen profesjonalizm, doskonałe wyczucie dźwięku i publiki. Jak brać, to tylko tego!!!
Zapraszam na www.djkonrad.pl wesela polsko-niemieckie prowadzimy w 2 osoby
Pomorskie - orkiestra lub Dj
Bardzo prosze o pomoc. Szukam dobrej orkiestry lub wodzireja, ewentualnie Dj z pomorskiego. Przyjecie bedzie mieszane - polsko-niemieckie, wiec zalezy nam na kims, kto chociaz pare zdan po niemiecku do gosci przemowi, pomoze przelamac pierwsze lody i zacheci do zabawy. Moze maciepodobne
zapraszam do mojej strony www.djkrzychna.pl/
Re: Szukam orkiestry na wesele 2015 rok
jeżeli propozycja oprawy muzycznej jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć, demo Skład 4 osoby, wokalistka, 2 wokalistów, klawisze, gitary, akordeon, saksofon. Na ,życzenie gramy również w składzie 3 osobowym, robimy wyprowadzenia z domów Państwa Młodych
Witam serdecznie, Jeżeli szukacie DJ-a, który ma kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, posiada bogaty repertuar i umie dobrać ten repertuar “pod” konkretnych gości, jest elastyczny i otwarty na współpracę z Parą Młodą i dysponuje ponad to poczuciem humoru i prezencją to
Dziękuję wszystkim za nadesłane propozycje mailowe i odpowiedzi na forum. DJ wybrany. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam
Witam . Chętnie rozważę propozycję za niewielkie pieniądze wraz z dojazdem oraz własną konsolą i laserami led 3D+kula. Nagłośnienia nie zapewniam ale jest możliwość wypożyczenia za małe pieniądzę pewnie u was w okolicy Proszę o kontakt : matraxx.booking@interia.pl w celu dalszej rozmowy. Pozdra
Szukam zespołu na pol-niem wesele, k.Krakowa 2016
Szukam profesjonalnego zespołu z doświadczeniem ( nie DJ, nie solistów) na wesele polsko-niemieckiego ogranizowane 23.07.2016 w okolicach Krakowa. Zespół powinien grać tylko i wyłącznie 100 % żywą muzykę (ponadczasowe przeboje z lat 60, 70, 80, 90-tych, aż do współczesnych najnowszych produkcji
Re: Poszukiwany Dj/wodzirej - wesele 27.06.2015 I
WITAM SERDECZNIE POLECAM DJ + WODZIREJ ( ADAM ORAZ DAMIAN) BAWIŁEM SIĘ NA WESELU Z NIMI SUPER SOBIE DAWALI RADĘ CAŁY CZAS MIĘDZY GOŚĆMI BYŁ WODZIREJ MAM KONTAKT DO NICH dmnczarnecki@gmail.com