Sake

Sake

Przeszukano 118 121 438 wypowiedzi na 1 484 forach

seniorita888 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

SENIORITA

Nie jestem fanem hip hopu ale od czasu do czasu lubię posłuchać, ostatnio wpadł mi w ucho kawałek duetu pezet/noon seniorita, teledysk taki sobie choć początek interesujący niby bunkier niby jakieś lochy ale później taki sobie natomiast muzyczka i owszem, owszem bardzo fajna.Może jakieś

Seniorita

Chciałabym zamieścic tu zdjęcie Seniority, ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Jakieś wskazówki??

Seniorita

Seniorita napisała: >A a co do 1951b-nie wiesz o czym piszesz.Proponuje pare wyjazdow karetka do spelunek i >samodzielne wejscie na gore do nory ,zwanej mieszkaniem o 2 w nocy, to wtedy >bedziesz sie mogla wypowiadac o tym czy lekarz jest narazony na >niebezpieczenstwo czy

seniorita

to są właśnie te perfumy:P lubisz je? mi śmierdzą starą babcią:D:> -- https://tinyurl.com/agdvt9 Mówcie do mnie Ryso;)

Seniorita

Nie bylem i nie jestem fanatykiem UE, ale trzymajmy sie faktow. Od przystapienia do UE bezrobocie w Polsce spadlo o prawie 50%. Z powodu emigracji ale i ruchow na rynku pracy. Wczesniej zaden z polskich rzadow nie potrafil tego problemu rozwiazac, bylo jedynie "wicie-rozumicie" i "walka z bez

seniorito.

kryzys w służbie zdrowia. Widać na podstawie wpisów tego no./... skarania boskiego, że polska ochrona zdrowia idzie do przodu. Na oddziałach psychiatrycznych najwidoczniej pacjenci mają pełen dostęp do internetu.

seniorito

byłem na neurochirurgii, jestem na anestezjologii. Neurochirurgia była prywatna, anestezjologia w szpitalu katolickim. a paragona ledwo zipie, po drugie - szwedzkiego nie umiem w ząb, niestety. Poproszę o ewentualne sugestie na priv.

Seniorita

Ponieważ głównie czytam na kompie, to bardzo dużo książek mam w podwójnej wersji (papierowa i elektroniczna). Więc jeśli interesują Cię książki czytane na komputerze, daj znać na priv. Mam z różnej tematyki i mogę przesłać :) -- https://www.familyguyfiles.com/wp-content/uploads/2006/03/kung-

seniorita :)

dziękuję ci za ten realistycznie nakreślony obraz :) Już wiem, nareszcie wiem skąd ten mój upór i zacięcie przy robieniu prawka :))))) Udało mi się to po 3 latach (z przerwami na ukojenie nerwów), a dzisiaj odbieram w końcu ten kawałek plastiku, dzięki któremu świat jest piękniejszy a życie

seniorita!!!

pisz no w osobnym watku bo mi serce stanelo!!!!!!!!!!!!!! -- 'How you behave toward cats here below determines your status in Heaven' - R.A. Heinlein 'scars have the power to remind us that the past was real.' www.brig

seniorita

akurat z tych miejsc nie jest najbliżej do mothercare, więc jakby co to lepiej tam nie parkuj :D A miejsca są - wjeżdżając od Aleji w prawo (jakbyć jechała w stronę decathlona) zaraz jest wjazd na parking podziemny. I te miejsca są prosto na tej drodze po prawej stronie - właśnie przy wejściu do ch

seniorita

wydaje mi sie, ze z kastracja kocurka wlasnie nie nalezy sie spieszyc, bo potem jest problem z ukladem moczowym.. no chyba, ze to znowu jakas przestarzala teoria i sa nowe mowiace, ze odjajcza sie zaraz po urodzeniu (mam kotke wiec tego tematu az tak nie zglebialam) -- wiec jeszcze seta - zn

seniorita

to napisz czy sie dogadalyscie, bo jesli tak to juz nei bede molestowac znajomych :) napisz tutaj albo na pw. pozdr aga -- Nagle pojął, że na od lat dręczące go podstawowe pytanie egzystencjalne: czym mianowicie wypełnić czas pomiędzy kolejnymi kopulacjami? – nigdy nie znajdzie zad

888

"Chcemy, żeby świadczenie ?Emerytura plus? było gwarantowane ustawowo i dostępne w kolejnych latach ." Ale może już bez podatku? :-( wpolityce.pl/polityka/460167-premi

Re: SENIORITA

re-fleksje bardzo mi się podobały, seniorita ma po prostu super muzyczkę ale słowa jakby to powiedzieć - nie pisała tego na pewno Edyta Bartosiewicz (teledysk super!)

seniorita + mechanior :-))

seniorita_24 napisała: > P.a.d.a.l.c.o.w.a nie martw się przecież wiemy, że chciałaś pomóc. Na mnie hasł > o > uśpienie albo adopcja działa jak płachta na byka - najczęściej jest używane > przez osoby, które rozmnożyły swojego zwierzaka a potem próbują wymusić

888

8 oraz 9 Moje! :D Takie ładne te numerki..... I nic nie piłam. :> :D Jak wieczór? Bo rano to nikoguśko tu nie było....... :> Czyżby aż tak udane walentynki? ;)

Gość portalu: ja napisał(a): > re-fleksje bardzo mi się podobały, seniorita ma po prostu super muzyczkę ale > słowa jakby to powiedzieć - nie pisała tego na pewno Edyta Bartosiewicz > (teledysk super!) ja tam się cieszę, że słów nie napisała Edyta Bartosiewicz ;))

Re: seniorita

seniorita_24 napisała: > To nie fioł to bez jest! :D aha! dla mnie jeden pies, podobna nuta zapachowa:P chyba...:P Pewnie już mam starcze nawyki > perfumowe, w końcu 3 dyszki są już coraz bliżej... Co robić :P :D ja nie wiem, dlaczego mi się tak kojarzy, po prostu

Gość portalu: ja napisał(a): > re-fleksje bardzo mi się podobały, seniorita ma po prostu super muzyczkę ale > słowa jakby to powiedzieć - nie pisała tego na pewno Edyta Bartosiewicz > (teledysk super!) no bo tekst napisal Pezet. a swoja droga zna ktos inne jego piosenki, ale nie

Re: Seniorita

Patryk ,zwykle lubie czytac Twoje wypowiedzi i czesto sie z nimi zgadzam chociaz rzadko odpisuje.Chce wyjasnic jedna sprawe.Polska nie miala innej alternatywy niz przystapienie do Unii i to dla mnie nie ulega watpliwosci.Problemem jest to gdzie ta Unia nas zaprowadzi.Jestes dosc daleko,wiec rzadz

888 poker

moze jeszcze nie slyszeliscie ale pacific poker zmienia sie w http://pokeronline.bettingexpert.com/888_poker.php 888 poker Po wejsciu na strone pl.888.com/ jeszcze moze na dzien dzisiejszy tego nie widac ale juz wkrotce sie

Do seniority

piet mi nie dorastasz seniorita.Pracowałaś ze swietnymi pielęgniarkami?Gratuluje naiwności ,bo nigdy tak naprawde nie dowiesz sie co maja do powiedzenia na Wasz temat.Ktos na oddziałach odwala za Was robotę i spróbujcie przezyć jeden dzień bez pielęgniarek.Naiwniacy.Nie wiem czy potrafisz sobie

188 888

188 888 -- Moje forum: forum.gazeta.pl/forum/f,99957,KSIAZKI_MUZYKA_i_Remarque.html

Może dlatego, że to taki mega słodki zapach, jak słodkiej babci czy cóś :) Mi się teraz te podobają http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0efdd08a71e2a403.html http://images49.fotosik.pl/211/0efdd08a71e2a403m.jpg

Oj i już wszystkie wiedzą gdzie parkuję. Musiałaś mnie z ucha "szczelić" :P -- http://s1.zmniejszacz.pl/100/rain__273573_268224.gif

Re: seniorito

To bylo do loraphenusa.Oczywiscie nie ma sensu rezygnowac z tego co zaczales.Im wiecej sie nauczysz tym lepiej.Jezyka ucz sie niejako obok.Przyda Ci sie w przyszlosci, jak nie na ´Szwecje ,to Norwegie.Bo mysle ,ze wiesz ,ze w Norwegii mozna pracowac z jez szwedzkim.Ale chyba trudniej tam znalezc

Re: seniorito

Znam Niemke ,ktora prywatnie uczyla sie szwedzkiego i podjela prace w Szwecji pod koniec swojej specjalizacji.Indywidualnie wyslala zgloszenia do roznych szpitali i prace dostala.Jeden z moich kolegow -specjalista zatrudnil sie z bardzo slabym angielskim-w malej dziurze-mieli noz na gardle i mimo

Doral myslałam, że ty tu ze zjebką wyskoczysz, że już się za handel perfumami zabrałyśmy. Ja konsekwentnie muszę się wykręcać od prezentów uzytecznych w mniemaniu mojej mamy. Czyli Nty ręcznik, kubek, miseczka, ściereczka, pościel, krem...

Lubię, ale już się dla mnie za słodkie zrobiły, butla stoi i co jakiś czas się psiknę, ale rzadko. To nie fioł to bez jest! Pewnie już mam starcze nawyki perfumowe, w końcu 3 dyszki są już coraz bliżej... Co robić :P

Re: seniorita :)

Proszę bardzo Mathiola :) Sama doceniam ten wachlarz zalet samochodu zwłaszcza gdy zirytowana korkami lub zmuszona jakaś drobna usterką w moim aucie przesiadam się na transport miejsko-podmiejski. Pomimo: - możliwości lektury, - oszczędnością, - szybkim pokonaniu dystansu dom-praca (bez stan

seniorita_24

Może to dobre rozwiązanie, choć będzie mi przykro, zastanawiam się tylko czy nie jest za późno, ciąża jest widocznie zaawansowana. Czy są jakies objawy zbliżającego sie porodu u kotów?

Re: seniorita!!!

ze wzruszeniem przeczytalam historie Burego dolaczam sie do trzymania kciukow -- LPR = LUDZIE POZBAWIENI ROZUMU.

Prawie umarłam...dość już mam na dzisiaj emocji... BURYYYYYYYYYYYYYYY!!! Niech Ci ta pomyłka przyniesie dużo szczęścia i dłuuuuuugie lata w domu u Ludzi Wielkiego Serca. O ludzkich karykaturach nie ma co gadać....

Rety, czytam drzewkiem, i o mało nie spadłem z fotela. Swoją drogą, szkoda kota. Durni ludzie. Ja nie miałbym pretensji, gdyby kot mnie odprowadzał. W takiej kompanii zawsze raźniej. -- cudawianki 2 :)

A masz już jej zdjęcie opublikowane gdzieś w necie? Jesli tak, to wklej tu link. Jeśli nie, to udaj sie np. na forum Zwierzęta Fotografie i tam opublikuj, a tu wklej link.

si seniorita

fakt w bielizne najłatwiej sie zaopatrzec ale ja kupiłam i koszulke adidasa piekna oldschoolowa i widzialam cool szalik jackpota ale juz kaski nie miałam przy sobie w Simple najwieksze rozczarowanie-bo ANI jednej rzeczy bym nie wzięła ANI jednej w innych no z uporem cos by sie wybrało ale prz

888 przepisów

www.4shared.com/file/41026132/e88dd35f/888_Przepisy.html?dirPwdVerified=509a927a

888 przepisów

dla tych co jeszcze szukają www.4shared.com/file/41026132/e88dd35f/888_Przepisy.html?dirPwdVerified=509a927a

mathiola napisała: > Już wiem, > nareszcie wiem skąd ten mój upór i zacięcie przy robieniu > prawka :))))) Udało mi się to po 3 latach (z przerwami na ukojenie > nerwów) Mathiola, ile razy zdawałaś? Pytam, bo zastanawiam się, na ile podejść się nastawić. ;)) -- That wh

Seniorita- odkłaczanie

Kup u weta BezoPeta pastę na odkłaczenie kitki. -- ♥Kocie♥Panny♥

wszelkie durnostojki i kurzołapki w stylu wazonów za hiny nie pasujących do moich wnętrz, figurki w barokowym stylu made in china i tym podobne... -- prawda jest jak dziura w tyłku, każdy ma swoją. emagiel Cz, 08-10-2009 Forum: emagiel - Re: seniorita

Wiem, że pytanie było do mathiola, ale ja też się dopiszę. Ja zdawałam 5 razy, w międzyczasie przenosiłam papiery do Ciechanowa (tam ponoć łatwiej - jak dla mnie to wcale nie). Wstyd przyznać, ale byłam gotowa nawet zapłacić komu trzeba, ale jak się zorientowałam, że facet chce mnie po prost

seniorita15

wtrącasz się w wielu wątkach, niewiele mając przy tym do powiedzenia, oprócz mało konstruktywnej krytyki. Wypowiedz się KONKRETNIE na temat ARTROSKOPII, a będę ci wdzięczna.

4 razy, z tym że straaaasznie rozwleczone w czasie - pierwsze podejście jeszcze w ciąży, drugie - kiedy dzieci miały już 2,4 lata :))) -- Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy ;) Gaduła

Rany, prawie zawału dostałam... -- Every morn and every night some are born to sweet delight some are born to endless night.

Nie masz racji, 1951. Wiele razy, zanim zmądrzałam, jechałam grzecznie do agresywnego schizofrenika, bo akurat "pogotowie nie miało karetki", a policja "dojedzie po mnie". -- "Poza najdalszym zachodem, tam gdzie kończą się lądy, mój lud tańczy na skrzydłach innego wiatru"

Do seniority

a jaka maja siersc po Acanie. Czy rzeczywiscie mozliwe jest, aby karma miala tak wysoka zawartosc miesa 60% w swoim skladzie. Karmisz swoje koty zwykla dla doroslych czy tez light ( dla starszych i przebywajacych w domu)?

Re:Seniorita

Twoj kolega na wlasnej "skorze" ,przekonal sie ,jaka mala wiedze maja lekarze.Przewaga jego ,bylo ,ze mial swiadomosc ,ze to wlasnie moze byc boreliozaA ile ludzi ,nie wie , ze taka choroba istnieje i " laduja na psychiatrykach ",albo kierowani sa do psychiatry,tak to prawda.Siostra ma borel

SENIORITA 15 !!!

Mam nadzieję, że poczekasz jednak na diagnozę którą na bank napiszę, ale dopiero w piątek, bo wtedy wraca mama dziewczynki. Liczę, że równie zacięcie i rzetelnie jak mi zarzucałaś, że nie podam diagnozy, objaśnisz o czym ona mówi.... -- pozdrowionka.... DŻOanka

Seniorita Vika

Gość portalu: Vika napisał(a): > W imieniu wielu osob z tego forum prosze:opublikuj ten list.Pajda pozwala sobie > > na znacznie wiecej niz pozwalaja normy przyzwoitosci. Przepraszam, a w imieniu ilu osób piszesz? Czy Ty aby sobie nie uzurpujesz tu zbyt wielkich praw? Boże

Przeprowadzki Bydgoszcz Transport Tel.888-681-888

Usługi Transportowe i Przeprowadzki tel. 888-681-888 Transportujemy towary,wykonujemy Przeprowadzki Bydgoszcz od 55zł i wiele innych transportów... Telefon.888-681-888 Przeprowadzki Bydgoszcz, Przeprowadzki krajowe, Przeprowadzki zagranice, Transport towarów Bydgoszcz i okolice, Transport

888 zł.

"Jednorazowe świadczenia pieniężne dla emerytów i rencistów było tematem konferencji prasowej w urzędzie wojewódzkim. Jak podkreśliła wojewoda Ewa Leniart, jednorazowe świadczenie pieniężne wypłacone jest z urzędu. Nie trzeba składać wniosku. Kwota tego świadczenia wynosi 1100 zł brutto . ? To real

seniorita Aldona w "Gali"

gala.onet.pl/0,1231761,1,tematy.html żem luknoł pobieznie i wynika z tego że sie przejmuje opiniami widzów i to bardzo -- "Który z meczów był dla was najtrudniejszy - ten ostatni czy też, wbrew pozorom, zupełnie wcze

mamba888

czy jesteś z Wawy? bo jak tak, to proszę napisz do mnie na ajt@interia.pl chodzi o perypetie sądowe

888 przepisów

zaczynam kolejny wątek bo zawalony ostatni, skąd można uzyskać te przepisy, będę stokroć wdzięczna za przesłanie: snowdrop@poczta.fm

Przepisy 888

Proszę o przesłanie mi przepisów na mail: aga13281@gmail.com. Bardzo pomocne pomysły na spędzanie czasu i radość domowników z wypieków :-)

Re: seniorita_24

Ja też po przeczytaniu wczoraj twojego wątku chciałam zasugerować to co seniorita_24 Właściwie można sterylki aborcyjnej dokonać w każdym czasie, choć im wcześniej tym lepiej. Usypianie ślepych miotów nie jest na pewno niczym przyjemnym - z drugiej strony czy przyjemniejsze jest skazywanie tych

staly text seniority

>nie mowie tylko o pozycji zawodowej ,bo ta czesto zawdziecza sie tzw.ukladom w >ktorych ja nigdy nie uczestniczylam. Kiedy kiedys (zbyt) szczerze opisywalem na zamknietym forum moja kariere w USA - seniorita tak mnie podsumowala: bylem z komunistycznego nadania, bo w tamtych

88 888

Jeszcze nie , ale jak się zaweżmiem to administrator suma łowi na okoliczność , a sum lubi pływać .

Przeprowadzki Bydgoszcz,TANIO Tel.888 681 888

Transport i Przeprowadzki już od 55zł zadzwoń..czynne 24h/7dni tel.888-681-888 http://transport-bydgoszcz.jimdo.com

888

http://www.internationale-wochen-gegen-rassismus.de/ =====888===== Kto się jeszcze nie zameldował? Zaraz przyleci tu Lepian z 888 wymówkami dlaczego się jeszcze nie zameldował. Ot, co.... -- My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right

Re: seniorita + mechanior :-))

P.a.d.a.l.c.o.w.a nie gniewam się :) a ty nie zniechęcaj sie przede wszystkim do niesienia pomocy - takie fałszywe ogłoszenia sie zdarzają, ale dużo zwierzaków naprawdę czeka na pomoc (zwłaszcza teraz w ciężkiej sytuacji są te wolnożyjące). Pozdrawiam :)

Re: Do seniority

proponuje zastanowic sie czy,gdy maz wychodzi do prywatnego gabinetu,to aby napewno nie wychodzi do.....głupiej pielęgniarki.No cóz ,moze czasami woli znizac sie do takiego własnie poziomu. Pozdrawiam wszystkie sfrustrowane,niedowartosciowane,zawistne lekarki,typu seniorita.

888

zdeprymowany facet, który dopytywał się, czy to co on wziął, to na pewno "to", bo mu żona kazała, która dostała gorączki i nie może wyjść z domu. Do dzisiaj to ja w ogóle nie spotkałem się ze słowem Thermomix. Ale już się dokształciłem i rozumiem, dlaczego to lidlowe takie atrakcyjne (888 vs 4500 za

Re: SENIORITA 15 !!!

Droga SENIORITO!!! "To o czym mowi diagnoza powinna wiedziec matka dziecka i to co najmniej od 10 > lat i zabieranie glosu w jej imieniu nie ma sensu.Bo to jest na zasadzie: jedna Pani powiedziala drugiej Pani." ...zgadza się!Matka dziecka wie o diagnozie i opowiedziała mi o niej. Ja

To o czym mowi diagnoza powinna wiedziec matka dziecka i to co najmniej od 10 lat i zabieranie glosu w jej imieniu nie ma sensu.Bo to jest na zasadzie: jedna Pani powiedziala drugiej Pani.A ja nie mam zamiaru uzurpowac sobie prawa eksperta,bo nie jestem specjalista w tej dziedzinie.Jak sie zadaje

Kotom smakuje, ale karmię nią sporadycznie. Nie jestem wierna jedej karmie. Raz dostaja Hills'a, raz RC, innym razem Purinę PP lub Chow (najgorsza z tych wszystkivj jest Chow).

Po pierwsze nie jestem dla Ciebie "Droga",a po drugie ujawnilac swoj cel.Powodzenia w misji dziejowej pod haslem"Znalezc winnego za wszelka cene".Kobieto,o co Ci chodzi ?Mozesz sobie dalej walczyc z calym swiatem,bo ja mam to w glebokim powazaniu.

Osoba mająca rzetelną wiedzę, pewna swojej wartości i umiejętności NIGDY nie napisze (ani nie powie) "mam wyższe wykształcenie i dwa fakultety, więc do pięt mi nie dorastasz".

Re: seniorita_24

Właściwie to miałabym już dwa miesca na przyszły dom, ale niemogłabym wybierać między nowonarodzonymi kotkami, które ma zyć a które nie :(((( Szkoda że na mnie to spoczywa (o ile kotka okoci sie w mojej piwnicy) A czy kotka przenosi młode? Czy zostaja w jednym miejscu?

>Chodziło mi o to jak dobrać się do tyłka "specjaliście " w swojej dziedzinie, >który spartolił robotę. Nie mnie , ani Tobie oceniać CZY spartolił... No to spartolił czy nie spartolił ?

Re: Seniorita Vika

pajdeczka napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > W imieniu wielu osob z tego forum prosze:opublikuj ten list.Pajda pozwala > sobie > > > > na znacznie wiecej niz pozwalaja normy przyzwoitosci. > > > Przepraszam, a w imieniu ilu osób

Seniorita Swanie Tunnica

Istnieja w Polsce oddziały gdzie toleruje sie ewidentne partactwo operatorów,ludzie żyjemy w innych światach.Ocena społeczna lekarza jest prosta ,on go leczył i on umarł,winien lekarz ,sprawiedliwośc prosta jak lincz,tak ma być??.Swanie musisz zgłosic co wiesz ,wiesz gdzie.W normalnych oddzi

Re: boginie seniority

olejowy.bogacz napisał: > rano i wieczorm trzepanie skorki to chodc to ci wytrze4piemy erotumanie ale plecy

Re: seniorita15

tak naprawdę jest mi wszystko jedno czy jest to autoreklama czy nie- ważne żeby ktoś pomógł mojemu zmaltretowanemu kolanu (sama słyszałam że na Domagalskiego jest jak w Leśnej Górze).

niewątpliwie Slav, jako lekarz - zasługujesz na podwyżkę :-) Tylko jak to zrobić byś Ty ją dostał i Tobie podobni lekarze a nie "biznesmeni" medyczni?

do 888zuzia888

hej na gruźlicę nie została zaszczepiona, lekarz powiedział, żeby to zrobić później, nawet przy wyjściu ze szpitala nie dostała drugiej dawki wzw, przy czym inne dzieciaczki dostawały, tylko moja Zosia nie dostałą, bo lekarz się tłumaczył, że jeżeli weźmiemy szczepionki skojarzone to tam będzie wzw

888

Trzy ósemki moje?? Pa, pa!!! Dobrej nocy. Muszę się wyspać. W najbliższym czasie (przez parę dni) wieczorami mnie nie będzie.