Sake

Sake

Przeszukano 119 241 845 wypowiedzi na 1 504 forach

rodos 2013 hotel lydia maris czerwiec - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Lydia Maris Rodos

Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje o tym hotelu, było ktoś może i sprawdził co i jak? Polecacie na wakacje 2+2 - dzieci 3 i 7 lat? Z góry dziękuję

RODOS 01.06.2013

CHĘTNIE ZAPOZNAMY WSPÓŁTOWARZYSZY WYPOCZYNKU :) HOTEL LYDIA MARIS w KOLYMBIA, LECIMY NA 7 DNI Z NECKERMANNA .EMI I MICHAŁ :)

Rodos Lydia Maris 24.lipca

moze leci ktos z was w tym terminie?my z 5 letnia corka na tydzien. Moze jakies opinie na temat tego hotelu. z gory dziekuje

Re: 6.05.2013 <- leci ktoś na Rodos do Kolymb

My wylatujemy z Okęcia 01.06. na Rodos do hotelu Lydia Maris

Re: Hotel na Rodos...

też polecam Kolymbię a hotel "Lydia Maris" !!! 10/10

Re: Rodos - hotele

sprawdź hotel Lydia Maris. Byłem zdowolony, polecam. Ale cen na ten sezon nie znam, musisz porównać, poczytać, obejrzeć... ale warto tam

Re: Rodos-hotele!

Polecam Kolymbię. Jest spory wybór hoteli, każdy znajdzie coś dla siebie. Ja w tamtym roku byłem w Lydia Maris. Wybór okazał się świetny

Rodos hotel Mistis Rodos Maris

Prosiłbym o jakieś opinie na temat tego hotelu. Jadę w czerwcu z Neckermanna. Dzieki z góry.

Rodos z Ecco Holiday w hotelu Lydia Maris****

Interesuje mnie oferta biura Ecco Holiday, czy ktoś z was byl w tym hotelu? Oferta wydaje się super! Hotel 4-gwiazdkowy i pakiet All inclusive ultra za cenę ok 2100. Ciekawa jestem czy wszystko jest zgodne z tym co znajduje sie w katalogu?

Mitsis Rodos Maris

Co powiecie na temat tego hotelu? czy warto tam jechac z 9-letnim dzieckiem na 2 tygodnie przelom czerwca/lipca...czy to zly termin lub niewlasciwe miejsce na wyjazd?

Re: Rodos z Ecco Holiday w hotelu Lydia Maris****

wczoraj wrócilam z Rodos,mieszkalam w innym hotelu,ale tez bylam z Ecco Holiday.Wszystko bylo zgodne z katalogiem,rezydenci bardzo ok. Zazdroszcz wyjazdu!

Relacja z super wczasów na Rodos- Lydia Maris 4*

Chciałbym podzielić się z wami wspomnieniami z wczasów, jakie spędziłem przed tygodniem na greckiej wyspie Rodos nieopodal wybrzeży Turcji na Morzu Śródziemnym. Zakwaterowani byliśmy w czterogwiazdkowym Hotelu Lydia Maris 4,5* (Ecco Holiday) położonym w miejscowości Kolymbia niedaleko Faliraki i

Re: Rodos hotel Mistis Rodos Maris

Ja też 24 czerwca, czyli za 3 dni tam lece. Mam nadzieję, że będzie super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może się spotkamy!!! A Polaków dużo tam jeździ? Pozdrawiam!

Re: Grecja z dzieckiem - ktory hotel polecacie!!!

W tym roku wybralismy Lydia Maris na Rodos ale wyjazd dopiero przed nami. Z ubiegłego roku polecam Sandy Beach Hotel na Kosie. -- Jedna_na_dwie_blog

Re: Greckie wyspy z dziećmi

Ja polecam Kolymbię na wyspie Rodos - hotel Lydia Maris z polskimi animatorami i dla dzieci i wieczorem dla starszych:)

Re: Relacja z super wczasów na Rodos- Lydia Maris

odkrywanie plaż).Plaze w poblizu hotelu sa średnie (żwirowe,kamieniste). Najlepsza plaza (piaszczysta z łagodnym zejsciem do wody) na Rodos to Tsampiki Beach oraz Ladiko/Anthony Quinn Bay dla nurkujących-plaze w odleglosci kilku kilometrow od hotelu.W samej Kolymbi nie ma za wiele rozrywek-kilka barow

Re: Wczasy w Grecji z dzieckiem - co polecacie?

dwa lata temu - Kos hotel Sandy Beach rok temu - Rodos hotel Lydia Maris oba godne polecenia, na Kos większa i ładniejsza plaża, na Rodos więcej ciekawych miejsc do zwiedzenia dla rodziców... -- Jedna_na_dwie_blog

Re: Rodos-Mitsis Rodos Maris

Wróciłam wczoraj, mam bardzo mieszane uczucia co do pobytu, przede wszystkim po przyjeździe zakwaterowano nas w innym hotelu z powodu braku wolnych miejsc w Maris, to przenoszenie zepsuło mi dwa dni z tygodniowego pobytu. Pokoje przeciętne, zwłaszcza na parterze- dyskoteka trwa od 23

Rodos od 01.06 z Wezyrem, czy Neckermannem?

Witam. Proszę o poradę - oferta BP Wezyr hotel "Afondou Beach", czy Neckermann "Lydia Maris"? Chciałabym spędzić urlop (3 osoby dorosłe), Rodos pierwszy raz. Opinie o w/w hotelach czytałam i nie są tragiczne, bardziej martwią mnie negatywne opinie o w/w biurach podróży. Z której oferty lepiej jest

Re: w czerwcu 2013 r. dla rodziny 2+3 poradźcie p

poczekaj spokojnie na ofertę Grecos (po 20 listopada) byłam z nimi 2 razy na Rodos hotel Mitsis Rodos Maris - super hotel z pięknymi bungalowami rodzinnymi a na Korfu w Aquis Sandy Beach też apartamenty rodzinne są, wiem ze w zeszłym roku mieli kilka hoteli dla takich rodzin, napewno coś wybierzesz

Re: Mitsis Rodos Maris

Z doswiadczenia wyjazdow pod kątem udanego urlopu z dziecmi oceniam hotel Chrousso village z biurem Rainbow Tour. Byliśmy w drugiej połowie czerwca . Z 6 wyjazdow z wnukami oni i my ten oceniamy jako nr 1. Na Majorce hotel Holyday Garden taz można polecić ale teraz oferta z Grecos z uwqagą ze

Re: Rodos Kos hotel?

leżakami. My duzo zwiedzalismy i spacerowaliśmy po blizszej i dalszej okolicy z małym w wózku. Teraz chcemy pojechać na Rodos ( koniec sierpnia) juz z dwójką : Bartek będzie miał wtedy prawie 3 latka , Kalina 1 rok. Myslimy o Lydia Maris w Kolymbii. Kos bardzo polecam.

Re: Rodos od 01.06 z Wezyrem, czy Neckermannem?

Polecam Lydia Maris i Neckermanna! Pełne zadowolenie. Hotel super, czysto i max jedzenia i picia:) basen fajowy do plaż trzeba troszke przejść ale Kolymbia jest super miejscem na wypady po wyspie!!!

Re: nie chcę wakacji w mrówkowcu!!!

Moge polecic Lydia Maris na Rodos. Niewielka, kameralna miejscowosc bez dzikich tlumow czy glosnych dykotek, hotel to niskie budynki w ogrodzie, przyjemnie, zielono. Bardzo smaczne jedzenie, az byłam zaskoczona. I miła obsługa.

Re: Hotel Mitsis Rodos Maris & Spa

Byłem w tym roku z rodziną (II połowa czerwca). Hotel jest super. Miła obsługa w recepcji, pracuje nawet Polka, która odbywa staż studencki. Super jedzenie, all inclusive bez zastrzeżeń przy każdym basenie i na plaży (napoje, piwo, drinki i coś do przekąszenia). Fajni animatorzy, wieczorem w

Re: prosze o opinie Hotel Mitsis Rodos Maris Reso

super hotel wg mnie, spedzilem tam w czerwcu 2011 2 tygodnie, jak masz pytania konkretne pisz na muchospatatos@gazeta.pl

Re: GRECOS 2013

Hej, my wykupiliśmy z Grecosa na 2 czerwca Rodos Hotel Mitsis Faliraki Beach. Był ktoś w nim?.:)

Re: Mitsis Laguna Resort &SPA + zwiedzanie

My lecimy 30 czerwca do 14 lipca, z Poznania. 2 lata temu bylismy na Rodos w innym hotelu tej sieci Mitsis Rodos Maris i byly to udane wakacje stad decyzja teraz na Mitsis Lagune

Re: Rodos - koniec września - prośba o radę

Raz jeszcze dzięki za wszyskie informacje. Myślałam wcześniej o Pefkos-Lindos, ale mój synek to mały diabeł :) W czerwcu bylismy na Majorce i godzinny dojazd z lotniska do hotelu to już był problem. Więcej niż godzina to on chyba w auatokarze nie usiedzi. Co innego samochód - lubi nim jeździć

Re: 7+7 z Grecos

Skorupka, kiedy lecicie na Rodos? Ja wybieram sie z synem i mama wlasnie do Mitsis Rodos Maris od 18 czerwca do 2 lipca... Po poradach osob zdecydowalem sie na tylko jeden hotel na cale 2 tygodnie, rozwazalem opcje 7 dni Rodos I 7 dni Turcja Egejska bo w ofercie cos takiego ma Wezyr ale na dzis

Re: Fajny hotel na Kanarach poszukiwany

Dziekuje wszystkim za wypowiedzi, szkoda ze wg Was kwota ktora podalem jest nierealna bo za 9400 bylem w tym roku na przelomie czerwca/lipca przez 2 tygodnie w 4,5* hotelu sieci Mitsis na Rodos (Mitsis Rodos Maris) 2 osoby dorosle i dziecko lat 9 w opcji AI...a wyspy Greckie tez nie sa tanie

Re: 7+7 z Grecos

Witam, MY (2+ siedmiolatek) jedziemy w czerwcu na Rodos 7+7. Hotele poleciło nam zaprzyjaźnione biuro podróży właśnie pod kątem dziecka. Są to: Mitsis Maris (pd.wyspy) i Blue Bay (płn.).

Re: Z dzieckiem - gdzie? Hotele 4*

Sunshine Vacation Rodos - Jedziemy z 4 latkiem w czerwcu 2013 Chciałam tylko dodać,że hotel ten nie ma piaszczystej plaży a przy wejściu do wody duuuuże kamienie :-) Ale generalnie polecam :-)

w czerwcu 2013 r. dla rodziny 2+3 poradźcie pls

szukam hotelu 4,5*-5* najchętniej na Rodos albo na Cyprze dla naszej rodziny 2+3 (dzieci będą mieć 2, 4 i 6 lat), dodatkowa sypialnia dla dzieci, i szczerze powiem, że znajduję po 2 hotele na wyspę.... i jakoś żaden nas nie zachwycił... Najlepsze chyba na Kos, choć tam akurat nie chcieliśmy

Re: Rodos- Hotel Blue Bay Beach

Widzę nowy wątek o Blue Bay na Rodos, to może też zapytam :-) Zamierzamy wykupić wycieczkę na czerwiec 2013. Hotel ogólnie prezentuje się super i ma dobre opinie, zastanawiamy się jednak nad tymi samolotami przelatującymi nad głową... Czy to nie jest zbyt uciążliwe? Większość osób

Mitsis Rodos village + zwiedzanie

motyli bylo tam jak na lekarstwo. Wiesz co do hotelu nie bede Ciebie przekonywal ale ja na pewno jadac tam jeszcze raz wybralbym ponownie Rodos maris a nie Rodos Village, na plaze jest rzeczywiscie dlugie dosc i niedogodne dojscie z Village a z Maris duzo lepiej i blizej i chyba hotel tez sporo lepszy.

Re: właśnie wróciliśmy z Rodos-Mitsis Maris i Blu

W Mitsis bardzo nam się podobało:). Zejście do morza niestety nie jest zbyt fajne. To, że kamieniste, to pół biedy, ale te kamyki są na takim podłożu, że nogi grzęzły jak w bagnie - trochę przesadzam, ale naprawdę kiepsko się wchodzi do morza. Buty niezbędne. W Mitsis byliśmy 6-13 czerwca - woda

Re: RT ma już ofertę LATO 2013

Ja najbardziej czekam na Rodos i szczerze w RT nie ma hotelu, który by mi odpowiadał (a np hotel 4* z kiepskimi ocenami na holidaycheck kosztuje ok 9800 za 2+1 w czerwcu. Nie mało). Itaka i TUI mają - według mnie - lepsze hotele w tej cenie. Tylko zobaczymy czy się powtórzą w 2013 r.

Re: 6.05.2013 <- leci ktoś na Rodos do Kolymb

My też wybieramy się do Mistrala w Kolymbii z Neckermannem na początku czerwca. Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie opinie o tym hotelu - może ktoś tam już był? Czy to hotel "przyjazny dzieciom"? :)

Re: bp aquamaris proszę o opinie

witam, ja lecę 23 czerwca na Rodos do Nautica... na 2 tyg.z Aqua Maris... czy te biuro to naprawde tacy oszuści ? Nie wyrażę zgody na zmianę hotelu, jeżeli mają zamiar zrobić takie niespodzianki na miejscu to będą mieć duże problemy... a po powrocie program w TV :)

Re: simena holiday village

Prawie bysmy powielili kierunek bo rozwazalem tez Turcje Egejska, rejony Marmaris i Bodrum ale ostatecznie wyladuje chyba na Kos...czyli pare kilometrow od Turcji Egejskiej:)...W miedzyczasie bylem w Egipcie (Jungle Aquapark-polecam), na Rodos (Mitsis Rodos Maris-takze super) i Tunezji (Thalassa

Re: Mitsis Rodos village czy princess of kos

Jesli mozesz jeszcze zmienic to podobnie jak kolezanka sugeruje jednak Rodos Maris w ktorym bylem w czerwcu 2011 i mialem okazje pospacerowac do Rodos Village by min wiedziec co teraz pisze bo ma duzo lepsza lokalizacje, wszystko o dojsciach to prawda.. Zdjecia plazy mam, dla malego dziecka bo

Re: Mikri Poli Rodos czy Cactus Beach Kreta?

Witam, Nie byliśmy w żadnym, ale podzielę się pewną informacją. Otoż byłem bardzo zainteresowany hotelem Mikri Poli z Grecosa, ponieważ planowany jest tam na rok 2013 aquapark oraz hotel ten ma bardzo dobre opinie. A ponieważ jednym z głównych kryteriów wyboru jest aquapark, to chciałem bliżej

Re: Dobry hotel na rodzinne wakacje na RODOS!

wszytsko dla dziecka, blisko do stolicy, POLECAM :) Jedyny minus to kamienista plaza :( PS. Hotel na Holidacheck zajal 4 miejsce w 2013 roku, jako najbardziej rekomendowany hotel na wakacje. Jest w ofercie EXIM, TUI i Grecos. My w czerwcu za 2+1 zaplacilismy na 2 tyg. all, 7500 zl

Re: w czerwcu 2013 r. dla rodziny 2+3 poradźcie p

Byliśmy w maju tego roku w cudownym hotelu na Rodos Lindos Imperial Beach, właśnie z TUI, szczerze polecam, pokoje rodzinne mają oddzielną sypialnię z widokiem na morze, hotel w pięknym zadbanym ogrodzie, fajny plac zabaw dla dzieci, w basenie małe zjeżdżalnie dla maluchów, plaża ładna szeroka, ale

Uwaga na hotel Matina/ Faliraki -- RODOS- Grecja

nam przeprowadzkę do innego 3* hotelu – Venezia- Faliraki , który spełniał warunki umowy i normy cywilizacyjne przyjęte w Europie i w Polsce. Z pobytu w drugim hotelu Venezia- Faliraki, byliśmy zadowoleni.  Pobyt: czerwiec 2013, wyjazd we dwoje

Re: Z dzieckiem - gdzie? Hotele 4*

polecam z dzieckiem hotele: - kipriotos village KOS - w tym roku bylismy z 3 latkiem, super hotelik, cenowo 7000 zl za 2+1 2 tyg. wrzesnien - Stella Palace - Kreta - bylismy 2 latkiem :) cena 8000 zl za 2+1 wrzesien - Sunshine Vacation Rodos - Jedziemy z 4 latkiem w czerwcu 2013 cena za2+1 7500

Re: gdzie pierwszy raz..

Nie tak trudno znalezc, podam ci oferty 2 tyg. z HB dla 2+1 na przelomie czerwca i lipca/ ok. 20.06-10.07.10/. w cenie od 6030zl do 6570z, wszystkie hotele przy plazy; ZAKYNTHOS-Argassi, hotel Contessa z Itaki/6442zl/ Agios Sostis, hotel Gloria Maris z biura Grecos/6280zl./hotel

Re: Też już wróciliśmy !!!

Byłam w tym hotelu w czerwcu 2012 w 2013 w tym samym na rodos , ale ten na korfu bardziej komfortowy polecam polecam polecam . Piękne widoki , doskonałe jedzenie , nie było monotonii przez 2 tygodnie , widok z okna na morze, smaczne drinki . Szkoda ,że itaka tak wygórowała cenę Jakbyś chciała

Re: Wczasy w Grecjii - ile kosztują ?

Nie trac nadzieji .....wszystko zalezy czy trafisz .....w dobra oferte ...My w tym roku druga polowa czerwca Rodos /ALL hotel 3* z parkiem wodnym przy plazy - SUPERRR oczywiscie 2 tyg -bo na mniej nie jezdzimy/ na 3 dorosle osoby 7 400 /wiec z dzieckiem 2+1 -byloby kolo 6000/ Tylko trzeba byc

Re: Rodos kwestii parę - 1. hotel Matina w Falira

. Straszono nas policją i żądano opuszczenia hotelu. Lokalne biuro DELTA Tour zorganizowało nam przeprowadzkę do innego hotelu, który spełniał normy cywilizacyjne przyjęte w Europie i w Polsce. Z pobytu w drugim hotelu byliśmy zadowoleni.  Pobyt: czerwiec 2013, wyjazd we dwoje - posiadam zdjęcia

Re: Kos - rejsy 2013 i ceny wypoż. rowerów?

czasu drastycznie podrożało. W Polsce tego roku w sierpniu w Trójmieście zapłaciliśmy za wypożyczenie skutera na jedną dobę ,tyle ile w Grecji płacimy za 3 dni. W czerwcu na Rodos tego roku skuter ,1 dzień-15 Euro,a auto od 35 Euro. Rodos jest jednak większą wyspą,więc samochód to lepsza opcja

Re: pierwsza przygoda z Grecja dla 1,5 l z Rodzic

dla rodzin z dziećmi,są animacje,plac zabaw,brodzik i hotel tuż przy plaży.All inclusive bardzo rozbudowane,jest bar na plaży w którym serwowane są napoje i lunch oraz przekąski. W kolejnym roku byłam w Tsilivii w hotelu Zante Maris i również polecam,choć hotel już nie tak rewelacyjny jak Louis.W tym

Re: Rodos kwestii parę - 1. hotel Matina w Falira

, zorganizowało nam przeprowadzkę do innego 3* hotelu – Venezia- Faliraki , który spełniał warunki umowy i normy cywilizacyjne przyjęte w Europie i w Polsce. Z pobytu w drugim hotelu Venezia- Faliraki, byliśmy zadowoleni.  Pobyt: czerwiec 2013, wyjazd we dwoje

Re: sklepy w Kiotari

Rodos Maris. Jeśli chodzi o większe sklepy to na północ od Lindos ( przy głównej drodze wschodniego wybrzeża na wysokości miejscowości Vlicha) jest całkiem dobrze zaopatrzony supermarket. Poza tym, jadąc do stolicy wyspy za Faliraki są duże hipermarkety i Lidl. Natomiast jadąc od lotniska do Rodos też

Re: Grecja, Turcja, czy Egipt?

nam przeprowadzkę do innego 3* hotelu – Venezia- Faliraki , który spełniał warunki umowy i normy cywilizacyjne przyjęte w Europie i w Polsce. Z pobytu w drugim hotelu Venezia- Faliraki, byliśmy zadowoleni.  Pobyt: czerwiec 2013, wyjazd we dwoje