Sake

Sake

Przeszukano 118 353 597 wypowiedzi na 1 492 forach

ps43e490 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

ps 43

nie mam zastrzeżeń :O) Kacperek chodzi od września :O) -- kAcPeRkIsĄoK ;O) Mój osobisty ma już

490 tys.

Wartośc nieruchomości z operatu 540 tys. wartośc działki 50 tys. kredyt wychodzi więc 490 tys. (nie potrzebuję tyle, ale co zrobić??.. ??) wiek kredytobiorcy 30 lat 1 dziecko rozdzielnośc majątkowa kredyt konsolidacyjny 850 zł (z ubezpieczeniami) na 20 lat limit 1200 debet 3000 - ale

Straganik 490

Rozpoczynam i pozdrawiam. Przypominam o zasadach Straganiku - zadnych probek, odlewek ponizej 5ml, pustych flakonow, produktow do makijazu itd. oraz linkow do aukcji internetowych- posty takie sa kasowane przez moderatorow FoP.

samsung x490

siema słuchajcie nabyłem samsunga x490 problem w tym ze telefon ten nie jets przeznaczony na rynek polski. wszytko niby działą ale jest jeden problem nie wyswietla mi numerów jak ktos dzwoni.....czy to jest wina aparatu czy operatora?? moze wiąze sie to z tym ze telefon nie jest oferowany

IgE 34,43 - może wiecie?

Syn skończy w czerwcu 6 lat. Pulmunolog zaleciła wykonać takie badanie z krwi, więc taki jest wynik. Na wyniku podane max 90,00, ale z tego co się orientuję są normy ze względu na wiek. Syn ma ciągle kaszel i bez sensu jest podawanie antybiotyku, bo nawraca. Pasożyty ujemne z kału i z krwi, więc szu

piekarnik_Siemens HB43T540E

Witam wszystkich! czy możecie wyrazic swoją opinię na temat tego piekarnika? rozważam zakup tego modelu Siemensa bądz któregoś z budżetowych modeli Boscha: HBN 230250E lub HBN 43W350 ? pozdrawiam Jarek

HEV43W350E+NPF 651A01E ??

Witam, chciałbym zapytać o opinię na temat zestawu: HEV 43W350E BOSCH Piekarnik NPF 651A01E BOSCH Płyta ceramiczna planuje go zakupic.. juz mialem chyba z 1000 wersji.. i padlo akurat na Bosch'a.. czy ktos ma? jak tak to jakie +/- ?? dzieki i pozdro

piekarnik BOSCH HBN43W350E

czy ktoś posiada piekarnik BOSCH HBN43W350E. Mam problem tego typu, ze gdy zakonczy sie pieczenie, powylaczam wszystko to piekarnik nadal chodzi tzn. nadal grzeje i to napewno nie jest wentylator. Nie wiem, czy cos jest z nim nie tak, czy tak ma byc. Prosze pomozcie mi.

STOPY THULE 490*

Witam. Czy potrafi mi ktoś wyjaśnic różnicę między stopami thule 4900, 4901 a 4903? Na pierwszy rzut oka nie różnię się one niczym.

SPRZEDAM MIESZKANIE

SPRZEDAM MIESZKANIE M-3 43m NA ZABORZU. PELNY STANDART KONTAKT TEL KOM 0505 417 490

Re: Lista wylotowa do Bodrum 20.08.2015 z Krakowa

W Australii jest high threat: telegraphtravel.cartodb.com/viz/b3716a1a-1f00-11e5-ad49-0e43f3deba5a/public_map

6 Parafia

https://foto3.m.onet.pl/_m/e43ac490b1b9255d73ab407c73e94f2b,21,19,0.jpg

43%

natemat.pl/259881,dyskryminacja-mezczyzn-w-polsce-opieka-nad-dziecmi-przemoc-domowa-gwalty 43% kobiet stosowało przemoc? Gdzie one są? A tak na serio

490zł

W klinice Eskulap w Bielsku Białej (dokładniej w Wapienicy).Jedyny warunek to wizyta przedporodowa miesiąc przed terminem porodu (wtedy płaci się te 490zł). W tej cenie jest: wizyta u ginekolog,usg,rozmowa z anestezjologiem,znieczulenie (obojętnie czy jest to cc czy poród sn) i pobyt w klinice

jedrek490

Nie, prawda ich "zabije". Oby jak najszybciej. jedrek490 napisał: > Panowie Tusk, Wałęsa, Komorowski et cons. boicie się prawdy. Nie bójcie się, > prawda Was wyzwoli.

43....

Dzisiaj rano, okołogodziny 8:05 na skrzyżowaniu Zachodniej i Legionów, stary zdemolowany 43 raczył nie jechać dalej. Prawie całe VIII i IV LO dymało na 8:15 na piechotę. Kto dopuszcza do ruchu takie złomy??

p.s. "C+E"

...... o ile mas dobrze wystawione Zaświadczenie Lekarskie !!! Są dość częste przypadki, że gdy Lekarz wystawia Zaświadczenie, to pyta na jaką kategorie Pan/i zdajesz ? W odpowiedzi (np.) jest: mam B,C i zdaje na C+E. Jeżeli Lekarz zaznaczy TYLKO te kategorie , to jest możliwość, że Wydz

p.s. E-dziennik

Niedawno nauczyciel w szkole tłumaczył rodzicowi na korytarzu dlaczego nie będzie e-dziennika w naszej szkole ( a więc codziennego dostępu do informacji o postepach w nauce;) ). Wg jego obserwacji dzieci szybciej same się motywują do poprawy jedynki wtedy kiedy rodzice o tej jedynce nie wiedzą

wentylator w bosch hbn 43w350e

w kręceniu się, a nie ma, to nie ma problemu - mi się jednak nie wydaje, użytkownicy hbn 43w350e - też tak macie??

Body za 4,90

Tesco można kupić 5 par za 7 zł. Ale ja wszystko na razie robię przez internet a poza tym do Tesco mam 90 km :) -- https://www.suwaczki.com/tickers/h44e3e3kaip0xakm.png

- jedrek490

Takie prymitywne dowalanie się do czyjegoś wyglądu świadczy tylko o twoim krtetyństwie. Czyli nic nie masz do powiedzenia. Ciołku.

Niesort Dania 4,90

Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży używanej z krajów skandynawskich i całej UE. Zaopatrujemy zarówno hurtownie , jak i małe sklepy. NIESORT SZWECJA - zbiórka kontenerowa miasta Molmo i Goetheborg - odzież pakowana w Big-Bag'i o wadze 320-370kg, a w nich reklamówki i worki NIESORT DANIA

Konto Steam 490 gier!

Mam na sprzedaż konto Steam: allegro.pl/show_item.php?item=4320640654

490 buhahów

aard napisał: > Drugi raz nie będę usuwał. Będą dwa 489 :p I dwa 491 buhahaha -- Ich hätte Lust mit großen Tieren Hab' keine Lust es zu riskieren

Niesort Dania 4,90

Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży używanej z krajów skandynawskich i całej UE. Zaopatrujemy zarówno hurtownie , jak i małe sklepy. NIESORT SZWECJA - zbiórka kontenerowa miasta Molmo i Goetheborg - odzież pakowana w Big-Bag'i o wadze 320-370kg, a w nich reklamówki i worki NIESORT DANIA

samsung d500

img490.imageshack.us/img490/6726/photo00384cw.jpg img476.imageshack.us/img476/2425/photo00839af.jpg

piekarnik Siemens HB 43T540 E - opinie

witam, czy moze ktos posiada taki piekarnik i moze napisac o jego wadach i zaletach? 1. czy ma termoobieg czy tylko nawiew? 2. czy zastosowane w nim teleskopy pozwalaja wysunac cala blache poza piekarnik (niestety wiekszosc piekarnikow na to nie pozwala)? 3. czy piekarnik ma jakies mechanicz

E43-62 TYS. ROCZNIE INŻYNIER CYWILNY / IRLANDIA

TYLKO Z PIĘCIOLETNIM DOŚWIADCZENIEM, B. DOBTYM ANGIELSKIM SZCZEGÓŁY : kstafiej@yahoo.com IDI-agent

Aparat z 490 megapixelami...

...za "tylko" niecale 30 tysiecy Euro! www.dpreview.com/news/0609/06093007seitzd3.asp Czy sa jacys chetni?

490 zł na mieszkańca Polski

Tak sobie przeglądnąłem budżet i zastanowiła mnie suma 18 miliardów składki do Juniskowo Kołchoza. Niby mamy sporo korzyści dzięki junijskiemu kołchozowi jak drogi urzędowo przejezdne, czy kilometry kostki wzdłuż zwężonych dróg. Jednak 18 miliardów to na prawdę duża suma. To 490 zł na mieszkańca

Ile pytań 487 czy 490?

Prosze powiedzcie ile jest tych pytań od17.4.2007, 487 czy 490? Proszę pomóżcie bo już nie wiem których się uczyc?

Re: Poznań - solidnego stolarza szukam - kuchnia.

Studio Mebli Grubski Damian, tel. (065) 517-72-43 lub kom. 602-490-329, e-mail: damiangrubski@vp.pl Wykonuje kuchnie zarówno tradycyjne jak i nowoczesne. Solidnie i w przystępnej cenie. Serdecznie polecam!

jj43= Z_E_R_O

jj43 napisał: > drogi realisto, badania są ok. firmy są ok. Oczywiwiście i badania i > firmy mają swoje ograniczenia. Nie ok są dziennikarze analfabeci i > czytelnicy analfabeci którzy nie rozumieją wyników badań i > interpretuja je w ignorancki sposób. typowy

Bosch HBN 43W350E - czyszczenie piekarnika POMOCY

Hej. Mam piekarnik Bosch HBN 43W350E i niestety nie mogę go doczyścić. Wyczytałam w instrukcji, że na trzech ściankach ma emelię samooczyszczającą (funkcja CLEAN) ale części pomiedzy warstwami z tą emalią należy czyścić normalnie - no wlaśnie czyli jak? Niestety nic nie pomaga. "zwykła

Jubileuszowy maraton w Atenach. Polacy w czołówce

od 490 p.n.e do 2010 minęło 2499 lat. 2500 rocznica będzie dopiero za rok czyli w 2011. Matematycznie 490 + 2010 = 2500 ale od 12 września 1 r.p.n.e do 12 września 1 r.n.e. minął 1 rok dlatego też mamy teraz 2499 rocznicę

Prezentacja multimedialna 43 i 43Bis

Widzieliscie ją?? www.tramwajepodm.lodz.pl <a href="www.tramwajepodm.lodz.pl target="_blank">www.tramwajepodm.lodz.pl</a>-------> Rozkład jazdy ----- >Mapa trasy 43 i 43Bis ------>Zobacz trasę 43 i 43Bis multimedialną. Mnie się bardzo podoba -- Kropiwnicki musi odejść

Szwedzka43

Szwedzka 43 nową inwestycją. Kojarząca się ze starymi kamienicami i opuszczonymi fabrykami warszawska Praga Północ już od dłuższego czasu przechodzi gruntowne przemiany, a kolejne inwestycje wpływają na transformację w przestrzeni dzielnicy. Nową inwestycją będzie także Szwedzka 43.To nowy budynek

Św. Mikołaj już wyruszył,

english.aljazeera.net/NR/exeres/0EE30E43-B137-417C-9FA4-E629E849E7DC.htm?idpage=1&idPageImage={155644C4-CF10-490B-A129-C7865BBC0308}

kurtka Spyder za 490? oryginał???

Czy to możliwe, żeby kurtka Spyder sprzedawana na Allegro za 490 zł była oryginalna. Podobno w sklepach takie kosztują 2000 i więcej. Rozumiem, że sklepy mają wyższe marże, ale aż tyle? Chciałabym ją kupić, bo ma super parametry, ale jaką mam pewność, że kurtka taka sprawdzi się w górach

43 i 43Bis na Poludniowej

Co dzisiaj robily 43 i 43Bis na poludniowej??? Czy konczyly swoja trase na petli Poludniowej czy jechaly jakos dalej na Stoki. Pozdrawiam, Aleksej

Re: p.s. "C+E"

rozumiem ze powiniemem przy otrzymaniu zaswiadczenia powiedziec ze kat E ewentualnie kat B+E, C+E..

Re: 490 tys.

sorki, na innym forum uświadomiono mnie, że nie musze brać 490 tys. a tyle ile wyjdzie z kosztorysu pytanie więc dotyczy kwoty 340 tys.

E-30 - nowa lustrzanka Olympus w standardzie 4/3

1300 dolców. Lol. Za podobną kwotę, to, przyznam szczerze, wolałbym mieć wypasionego Canona 50 D, niż Olympusa E-30. Canon, to jednak Canon...

PIEKARNIK SIEMENS HB 43S540E myConcept

termoobieg? Dzieki za info! p.s. zayzayer napisz troche info jesli znasz ten model

Re: p.s. E-dziennik

Madry nauczyciel. Nie podoba mi się idea e-dziennika, czyli porozumiewania się rodziców i nauczycieli "nad głową" uczniów. -- Mops i kot img443.imageshack.us/my.php?image=znudzonyfh5.jpg

R43

. Perfidny kłamca i manipulant. podaje sie często za oficeta WP. lub właściciela firm transportowych. Ma liczne tatuaże. Obecnie ma nick na Datezone R43, bez zdjęć, wczesniej miał ich sporo. prawdopodobnie znalazł obecnie kolejną, naiwną ofiarę.

43N?

Czy wiecie, o której odjeżdżają z Łodzi busy nocne do Lutomierska, w nocy z piątku na sobotę (linia 43N lub teraz chyba samo N)?

HA43

To co robi "narodowa szczujnia" TVPiS w odniesieniu do Donalda Tuska, jest nie tylko chore i obrzydliwe, ale już na pograniczu zachowań paranoidalnych, w większości wynikających z nienawiści i strachu. Teraz skończyło się ciągłe nawijanie o przyjacielskich stosunkach z A.Merkel i codziennych "Für D

* 43 000 *

No jó, ślypsiam i zidza, co łuż downo eśta licznik przekranciłi, tlo kóntka nie buło komu wyrychtować. Tak naczniewa łod trójeczek... 43 3 1 3 -- .............. Jo pon i ty pon, a kto bandzie świnie pas?

Linia 43

Ledwo przprowadzono reformę linii tramwajowych a już niszczy się jej efekty - brak stad i w miarę częste, regularne kursy. ZTM wprowadza linię 43 okresowo, ale ile razy już tak było, że później taka czasowa linia się ostawała.

P.s. jeszcze E7

Warto rowniez wspomniec, ze firma ktora wybudowala nam Zielone Tarasy wykupila teren przy E7 w Gronowie Górnym, zeby tma postawic hiper + elektro + budowlany. O tym tez bylo na forum, lacznie z linkami do artykułu w Dzienniku Elbląskim jak dobrze pamiętam.

0 = 43

ostatnio przetestowałem, ile kilometrów zrobię od chwili kiedy komputer pokaże pozostały zasięg jako 0 (kontrolka paliwa włącza się przy około 80 km zasięgu). Zrobiłem 43, i dopieto wtedy stanął. W warunkach miejsckich, dwulitrowym benzyniakiem, z włączoną klimą, radiem itp. Trochę mnie

43 stopnie!

Kupiłem niedawno Athlona XP 1,7GHz i temperatura jego pracy wynosi ok.43 czy to troche niezaduzo.?? Kumpel tez ma takiego i u niego temp. wynosi ok 34C.Czy to normalne.

43-J. Fielding "Zabójcze piękno"(e)

-- "Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."

43-G.Musso "Będziesz tam?" (e)

-- "Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."

43- E.Frankowska 'W ciemności nocy'

-- http://www.szipszop.pl/tickers/23432.gif Szymon http://www.szipszop.pl/tickers/23433.gif Julia http://suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2001081100700730 target="_blank" Justyna&Jacek

43 - Kreskator

Oto Twoja własna PRZEGRÓDKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BŁYSKAWICZNYM NR 43 na TWOJE listy do świata, wszystkich, bezadresowe, a nawet - takie wyjątkowe - do samego siebie ;) W tej PRZEGRÓDCE układaj - według własnego uznania - swoje zachwycenia, zauroczenia ale i rozczarowania, których życie

Linia 43

Wraca stare. Dopiero co zreformowano system linii tramwajowych a już niszczy się jego efekty. Miało być mniej linii a inne miały kursować częściej. Tymczasem dodaje się kolejne. Argument jakoby linia 43 była jedynym połączeniem Centrum z centrum Pragi jest nietrafiony bo przecież na tej

489 i 490

syna i zrobi wszystko, żeby chłopak miał normalny dom. Roman przychodzi na policję i mówi, że jego córka została zgwałcona. Policjant informuje go, że doniesienie musi złożyć ofiara gwałtu. odc. 490 Marta zaczyna żałować, że powiedziała ojcu o gwałcie. Jest przekonana, że Roman czuje do

490 kilometrów w sześć godzin

Gdzie? W Polsce. I to wcale nie wyłącznie po autostradach i bez dodawania VAT-u do ograniczeń. Po drodze jedno zboczenie z trasy do centrum miasta (i wyjazd z niego) oraz jedna przerwa na tankowanie. Zmęczenie? Prawie zerowe. Momenty? Tylko raz, gdy przez kilka kilometrów siedział mi na zderzaku aut

dede43

dede43 - mała poprawka- co do twoich postów- mi ukazała się liczba - 222 Zrobię copi- żeby było wiarygodnie. Osoby ,które dołączyły na moje forum - większość- z Forum Emeryt I rencistów oraz "+ /- 6O jesteśmy" naprawdę znające jaga_22 od lat-- forum jagi byŁo otwarte jakiś czas

Tamka 43

Jest już zgoda na zburzenie zabytkowej trzypiętrowej kamienicy przy ul. Tamka 43. W jej miejscu ma powstać siedmiopiętrowy budynek, w którym ma się mieścić Narodowy Instytut Fryderyka Chopina. Jednak tylko część pomieszczeń posłuży kultowi pianisty. Większość zajmą biura. - Rozbiórka domu

29:43?

"Według sondażu przeprowadzonego przez Ipsos na zlecenie oko.press, Prawo i Sprawiedliwość cieszy się poparciem na poziomie 29 proc. Głos na Koalicję Obywatelską deklaruje oddać 23 proc. badanych. Z kolei Polska 2050 Szymona Hołowni notuje 20 proc. poparcia. " Pt, 27-11-2020 Forum: Tarnobrzeg - 29:43?

Niesort Norwegia 4,90 zł./kg

Cena 4,90 zł./kg Przywożę maksymalnie 7 ton miesięcznie!!! Orginalny 1000% niesort z Norwegii. Znajduje się tam wszystko co wrzucą podczas zbiórek bogaci Norwegowie ( odzież damska, męska, dziecięca, buty, czapki, paski, szaliki ,maskotki itp. itd.) Przywożę bezpośrednio z Norwegii

Coordinates: 50°27'31"N 20°43'22"E

wikimapia.org/#lat=50.45873&lon=20.723149&z=19&l=0&m=h wikimapia.org/ bardzo ciekawy obiekt powstał w Busku :D:D

Arbeit für 4,90 Euro

Erwerbslose sollen Billigjobs annehmen, fordert der Kanzler. Wie sehen diese Jobs aus, und wie kann man davon leben? Von Christian Tenbrock Bis zu zwölf Stunden steht Susanne Schwab* auf den Beinen, schaut, prüft, kontrolliert. Zwölf Stunden täglich, von morgens sechs bis abends sechs, s

Re: Sprawy kryminalne. te mniej znane, zapomniane

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/migranci-zaatakowali-funkcjonariuszy-polskiej-stra%C5%BCy-granicznej-rzucali-kamieniami-i-ceg%C5%82ami/ar-AA1clDEI?cvid=ed64334c761c490e8a7b60c9316e223b&ei=43 MIGRANCI ZAATAKOWALI FUNKCJONARIUSZY POLSKIEJ STRAŻY GRANICZNEJ - www.msn.com.pl - 10.06.2023

Relaksu troche

https://i.pinimg.com/originals/a4/90/de/a490de29bda7b97eefa9ae5e70144bd3.jpg -- Moje forum: forum.gazeta.pl/forum/f,99957,KSIAZKI_MUZYKA_i_Remarque.html

43,6%

Tyle uzyskali w ostatnich wyborach konserwatyści w W Brytanii oraz ... PiS w Polsce . Przypadek? Cóż za niesamowity zbieg okoliczności .co ciekawe konserwatyści wygrali z labourzystami mniejsza %roznoca głosów niż PiS. PO a mimo to maja większa przewagę w mandatach nad głównym rywalem niż PiS ...

Re: Psychologia-Badanie Ankietowe

Uzupełnione :) -- TV 3D SAMSUNG PS43D490 w super cenie! Sprawdź!

25 wieków maratonu

Ludzie jakie 2500 lat ? Od 490 roku p.n.e. minęło dopiero 2499.

Re: p.s. "C+E"

Możesz powiedzieć Lekarzowi, że chcesz wszystkie kategorie. (badanie jest takie same) Wielu Lekarzy po prostu nie zna aktualnych przepisów ! Lekarz niepowinien zaznaczać żadnej kategorii jeżeli niema żadnych przeciwwskazań. Cały czas lekarze "robią kółeczko" na daną kategorie, a nie powinn

Berenia 24t 490gr

Witam! Bardzo sie ciesze ze znalalzlam to forum. Jestem mama Bereni, urodzonej 15. lipca 2005. Nasza historie opisze w wolnej chwili, w kazdym badz razie wiele za nami strachu, smutku, obaw ale Berenia nam to wszystko wynagradza, rozwija sie swietnie, jest cudowna i piekna. Mamy troche problemow

Majówka w Chorwacji za 490 PLN!

Siemka! Organizuje wyjazdy na zagle do Chorwacji. W zwiazku z tym, ze 5 osob musialo zrezygnowac z wyjazdu, a wplacili juz zaliczke (ktora im przepada) mam do zaoferowania 5 miejsc na wyjazd w cenie 490 PLN!!! Termin: 27.04.2007 - 06.05.2007. Cena obejmuje: transport, miejsce na jachcie

15 i 43/43bis na Narutowicza

Wczoraj (tj. 30.09.2004) w godzinach popołudniowych widziałem tramwaje 15 i 43/43bis na Narutowicza. Przypuszczam że była zablokowana Legionów między Zachodnią a Gdańską i ww. pojazdy nie mogły przedostać się na krańcówkę przy Północnej ew. na pl.Wolności. Czy ktoś wie coś więcej na ten

43 doooooooooszło !!!!!

przeczytało, uśmiało się i idzie spać. Całą noc pracowało to się należy. Co mnie podkusiło przyznać się że znam szwedzki. Już nie znam, nie lubię, mam dość. Życzę sobie miłych snów.

Warsztat 43

Mężczyźni najczęściej niezbyt chętnie garną się do prac domowych i często trudno ich do zrobienia czegokolwiek w domu zagonić. Ale czasami zdarza się, że coś jednak lubią w domu robić. Ten, z którym dzielę od paru lat życie również nie przepada za domowymi obowiązkami, z jednym jednak wyjątkiem.

43 dc...

nie wiem co robić, tak długi cykl ostatni raz miałam ponad 4 lata temu, od porodu w 2004 roku mam cykle między 35-38 dni, raz, dosłownie raz, zdarzyło się 40 dni w 2006 roku i teraz to ... dwa testy negatywne, w 32 i 41 dc, jakby to była ciąża to w 41 dc już by wyszła na teście... to co, uroj