Sake

Sake

Przeszukano 117 494 979 wypowiedzi na 1 430 forach

przedszkole 139 kraków - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Pilnie TBS Kraków Kliny Zacisze

cenie kaucja dla TBS ( 12 czynszów) . Mieszkanie bardzo ładne, słoneczne, zadbane. W pobliżu przedszkole, szkoła , kościół i przychodnia, poczta, apteka . Dobre połączenie autobusowe. GORĄCO POLECAM - właściciel !!! cena 139 000 zł 665742552

Pilnie odstapię partycypację TBS Kraków Kliny

cenie kaucja dla TBS ( 12 czynszów) . Mieszkanie bardzo ładne, słoneczne, zadbane. W pobliżu przedszkole, szkoła , kościół i przychodnia, poczta, apteka . Dobre połączenie autobusowe. GORĄCO POLECAM - właściciel !!! cena 139 000 zł 665742552

Re: wyniki rekrutacji - mój syn znowu się nie dos

ja polecam to przedszkole: Samorządowe Przedszkole nr 139 w Krakowie ul. Bema 21 Zapisy do przedszkola - telefon numer 012 411 05 47 zadzwon, zapytaj moze maja jeszcze miejsca. Moj syn tam chodzi i jestem bardzo zadowolona. Od wrzesnia idzie do pierwszej klasy dla 6-latków, robie miejsce dla

Nauka etyki dla jednego ucznia - nowy projekt

-Rostkowska skierowała do konsultacji projekt rozporządzenia zmieniający warunki i sposób organizowania nauki religii w publicznych przedszkolach i szkołach. Zmiany dotyczą jednak przede wszystkim nie lekcji religii, ale etyki. Wymusił je wyrok Europejskiego Trybunału Praw Człowieka z 15 czerwca 2010 roku. Chodziło o

Wojny gangów wstrząsną Polską

­ mówi prof. Marian Filar, karnista Uniwersytetu Toruńskiego. W tym roku więzienia opuści kilkuset groźnych mafiosów, m.in. z grup pruszkowskiej, wołomińskiej czy gangów z Krakowa, Katowic, Trójmiasta oraz Szczecina. – Spodziewamy się strzelanin. Część bandziorów już zapowiedziała, że

Wojny gangów wstrząsną Polską

­ mówi prof. Marian Filar, karnista Uniwersytetu Toruńskiego. W tym roku więzienia opuści kilkuset groźnych mafiosów, m.in. z grup pruszkowskiej, wołomińskiej czy gangów z Krakowa, Katowic, Trójmiasta oraz Szczecina. – Spodziewamy się strzelanin. Część bandziorów już zapowiedziała, że