Sake

Sake

Przeszukano 119 331 360 wypowiedzi na 1 504 forach

pobierowo 2012 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Szukam noclegu w Pobierowie

Szukam pokoi z łazienkami jeden dla 2 os. drugi dla 3 lub 4 os.w Pobierowie w miarę blisko morza.Termin 01.07.2012-07.07.2012

Re: Pobierowo, domki nawara

Byliśmy w lipcu w ośrodku Nawara w Pobierowie. Ośrodek rewelacyjny, miła obsługa. Zróżnicowane domki, na każdą kieszeń. Ośrodek monitorowany, ogrodzony, na noc zamykany. Właśnie zarezerwowaliśmy pobyt w lipcu 2012r. Ośrodek umiejscowiony trochę na uboczu co gwarantuje ciszę i spokój. Plaża czysta

Re: Ośrodek Diament Pobierowo- kto był?

ja w ośrodku byłam już dwa razy w 2012 i w 2014 zawsze jeżdżę we wrześniu jest tam w tedy dużo spokojniej i taniej a ośrodek super jedzenie się poprawiło

Re: Ośrodek Diament Pobierowo- kto był?

Witam! Byłam z mężem i półtorarocznym dzieckiem pod koniec września 2012. Pobyt uważam za bardzo udany- pogoda dopisała, tylko w jedno popołudnie padał deszcz, a tak w granicach 15-20 st. C. Sam Diament określam w skali 1-5 na 4+, ponieważ jedynym mankamentem były lekko przybrudzone ściany

do pia

Przepraszam, ze zboczę z tematu, ale w 2012 bodajże roku pisalas, ze wybierasz sie do pensjonatu Pisz w Pobierowie. Możesz napisac, jak bylo. Warto? Napisz mi na priv proszę na gazetowego lub alfa466@wp.pl

Re: WAKACJE 2012-dokad jedziecie?

U nas wakacje w koncu zaklepane. Przynajmniej te 2 tygodnie, co to maz ma wolne dla nas ;) Jedziemy za granice... do Polski;) Bylismy w Pobierowie rok temu, mezowi tak sie spodobalo, ze choc od nas na szerooooka plaze raptem godzina jazdy (albo i mniej), to uparl sie, zeby jechac w to samo

Re: Wyciąć drzewa-lepiej sprzedać działkę:przykła

prywatnym właścicielom i firmom. Jedną z nich nabyła m.in. PBG, wielka firma budowlana, która zbudowała 3 z 4 polskich stadionów na Euro 2012. To właśnie na działce należącej do PBG miał stanąć największy w Polsce hotel Gołębiewski. Miesiąc temu pisaliśmy w ?Wyborczej?, że Tadeusz Gołębiewski, najbardziej