Przeszukano 119 313 266 wypowiedzi na 1 504 forach
pko bp 2013 kredyt na działkę - najlepsze wpisy
pko bp 2013 kredyt na działkę - pozostałe wpisy
kredyt na zakup działki
mam pytanie. czy mam szanse na kredyt na zakup działki o wartosci 64 tys. , bez wkładu własnego.Mam juz w pko bp kredyt na mieszkanie-rata 800pln-;mam 27 lat , dochod netto 2650, bez rodziny,.w jakim banku najlepsze warunki moge dostac i czy mam zdolnosc na taka kwote. czy z racji juz jednego
działka na kredyt
który da nam jeden kredyt na działkę i budowę (bph ma taką ofertę na stronie ale w praktyce nie chce dac takiego kredytu, pko bp również nie praktykuje, choć na forum ktos mówił, że tak)
poradźcie! drugi kredyt
witam! mam aktualnie od dwoch lat kredyt hipoteczny w pko bp. Aktualnie chcę kupić działkę pod budowę. Waszym zdaniem 1) negocjować z pko bp i tam powiększyć zadłużenie czy też szukać w innym banku? 2) wziąść kredyt na działkę a np. za rok-dwa na budowę czy też od razu starać się o większy
kredyt pko bp expander?
Witam Chcemy wziąść kredyt na mieszkanie, w CHF, rynek wtórny,255tys, na 110% wartości(na opłaty okołomieszkaniowe). Zastanawiamy się nad PKO BP (CHF,prow 1.1, 3.09 % oproc.).Polecają również Multi, Santander i Mille. Czy warto brać przez pośrednika? Zastanawiam się nad Expander-em (chodzi mi
Re: pko bp :(
W pkobp nie określa minimalnej kwoty kredytu hipotecznego. Ja potrzebowałam 27 tyś, a 16 tyś. to wkład własny. Musiałam tak zrobić ponieważ działka którą kupuje według rzeczoznawców jest tyle warta ile udzielili mi kredytu. A powód: każdy kto sprzedaje tam działke zaniża jej wartośc na
Pko Bp - kredyt przyznany brak środków
Mam takie pytanie i nie wiem co z tym robić? Mamy zarezerwowaną działkę budowlaną po licznych sensacjach i oczekiwaniu bank miał czas na przelanie środków w/g umowy do 30.12.2010 do dzisiaj nie ma wpłaty. Zaznaczam, że kredyt nie został cofnięty wszystko jest w porządku co zrobić po 5 miesiącach
kredyt w pko bp
Witam! Zastanawiam się kiedy mój bank obniży mi ratę kredytu hipotecznego z złotówkach. Przecież stopy procentowe spadły juz o 1,75 p.p., a bank nic. W umowie jest zapis że powinien to robić co trzy miesiące. Może ktoś się na tym lepiej zna ode mnie?
Kredyt na zakup działki.
Jaki i gdzie wziąsć kredyt w wysokości 25000zł mój wkład własny to 20%. Mam obecnie kredyt mieszkaniowy w PKO BP w PLN i czy dobrym wyjściem byłoby połączenie obu kredytów w Włąsny Kat Mix? czy szukać innego banku? PKO proponuje mi włąśnie tą opcję w oprocentowaniu 5,3% i prowizja 0
kredyt w pko bp
chcę się doradzić czy w złotówkach czy franki. Ostatnio stopy poszly w górę.Na bank jestem raczej zdecydowany pozostaje jeszcze kwestja waluty.
bank pko bp
witam!co sądzisz o kredycie udzielanym przez pko bp? oprocentowanie 4.25% dla CHF prowzja 0.35 % na 27 lat?
kredyt na działkę rolną
Planuję zakup działki rolnej. Czy ktos z właśnego doświadczenia może mi poradzić (powiedzieć) który bank udziela kredytu na zakup działki rolnej. Niestety nie mam żadnej innej nieruchomości na hipoteke, więc hipoteka musiałaby być na tę działkę, a to nie wiem czy jest możliwe. Pytałam w PKO i
konsolidacyjny w pko bp
chcę skorzystać z kredytu konsolidacyjnego w pko bp .jak ich oferta plasuje się na rynku?
Kredyt we frankach PKO bp
Szukam osób, które chciałyby złożyć pozew.kredyt od 2008 roku, na 20 lat.
pko bp :(
Ze względu na kwotę kredytu złożyłam wniosek w pkobp. Czas oczekiwania na decyzje 4 tyg. Po czterech tygodniach okazało się że ze względu na nieuregulowane wojsko musi byc poręczyciel. Ok w tym samym dniu przekazaliśmy dokumenty poręczyciela. Po tygodniu jest pozytywna decyzja. Czas
kredyt hipoteczny w pko bp
Chciałabym wziąźć kredyt hipoteczny na dowolny cel , z tym że nie jestem jedynym właścicielem nieruchomości. Czy mogę wziąźć taki kredyt? Druga wersja jest taka że kredyt ten chce wziąźć aby zapłacić bratu za jego część nieruchomości, natomiast brat za te pieniądze kupi nieruchomość w małej
jeszcze raz pko bp
mam pytanie obecnie posiadam kredyt w banku pko bp w wysokości 230 000 zł własny kąt na dokończenie budowy domu , kredyt jest w złotówkach , chciałabym ten kredyt przewalutować na chf , moje pytanie jest takie jaka jest opłata za przewalutowanie, w cenniku jest od 0,8 % , czy mogę skorzystać
działka siedliskowa na kredyt
Witam, pytanko mam takie, czy znacie banki ktore skredytują mi zakup działki rolnej, ale według planu miejscowego z możliwoscią utworzenia gospodarstwa rolnego czyli siedliska? Działka jest duża bo ma ponad 10000 tyś metrow i jak mowi plan miejscowy na takiej mogę utworzyć gospodarstwo
Kredyt w PKO Bp- zamiana na inny
Witam Mam kredyt "własny kąt" w Pko bp w wysokości ok 27 tys USD na okres 25 lat. Niestety w ostatnim czasie bank ten doprowadza nas do "szewskiej pasji"- nie jest elastyczny wobec klienta, np. brak mozliwości ustalenia dogodnego dla nas terminu wpłaty raty, aneks do umowy kosztuje 150 zł
Kredyt na działkę 110% w PLN
Witam, Mam dwa pytanka: 1. Które banki udzielają kredytu na 100% + opłaty dodatkowe zwiazane z zakupem. Interesuje mnie kredyt z PLN. I oczywiście zeby było jak najkorzystniej;) Jak na razie znalazłem PKO BP, Pekao SA i Nordea. 2. Które banki przy zakupie działki bez aktualnego planu
Re: kredyt na działkę rolną?
Zgadza się, bph,-sam tam wziąłm na taką działkę kredyt , ale oprócz tego bos oraz pko, el w bos-iu strasznie długo się czekało , nie wim jak jest teraz z w pko , był krótki czas oczekiwania
co PKO bp zalicza do wkładu własnego?
Mam zamiar wziąć kredyt w wysokości 150000 zł. na budowę domu. Mam małe oszczędności - zaledwie 20 tysięcy zł, ale mam kupioną w ubiegłym roku działkę o wartości 31 tysięcy. W związku z tym moje pytanie, czy Pko bp zaliczy działkę do wkładu własnego? I jeszcze jedno, może ktoś będzie
Re: pko bp
stopy procentowe na franka to podnieść może Szwajcaria ;-) pko bp jak już bierze pod uwagę libor (czyli oprocentowanie walutowych kredytów międzybankowych). A co do podniesienia stóp przez Szwajcarię to na razie się nie zapowiada.. pozdr.
Witam!Hipoteczny w pko bp
Witam!Posiadam kredyt (spłacany od 04.2007)w Pko bp, w PLN na 25 lat w wysokosci 98tys.Wzięty był na remont domu tzw.oferta mix bo miałem wcześniej jeszcze inny kredyt. Rata wzrosła już o ponad 250 zł w ciągu nie całych dwóch lat a pani w banku przekonywała mnie ,że kredyt w pln jest bardzo
kredyt pko bp z dopłata rzadową
ile czekaliście na decyzje z banku na kredyt. U nas jutro minie 6-ty tydzien i zaczynam sie niepokoić, dzwonilam we wtorek i pani z banku mowi ze jest w analizach i ze niedlugo powinnen splynać ze byl chwilowy zastój i wnioski do nich zaczynaja naplywać. Dziś zadzwoniłam i decyzji nadal nie ma
Re: pko bp :(
możesz wyjaśnić "Ze względu na kwotę kredytu złożyłam wniosek w pkobp" ?? -- dópa
mechanizm bilansujący w pko bp!!!
Czy ktoś słyszał już coś na temat tej "nowości" w ofercie pko bp? Czy bedzie to działało na podobnej zasadzie jak w grupie BRE? Jeżeli tak to Pko stałoby się bardzo ciekawym bankiem, oferującym kredyty w oparciu o wibor + bilansowanie środków.
Re: bank pko bp
Tylko nie PKO - miałem z nimi poważne zatargi i to nie tylko z kredytami , ale ogólnie z polityką tego banku. Jeżeli chodzi o kredyt hipoteczny polecam DomBank - bank, który specjalizuje się w kredytach hipotecznych! "Bank od wszystkiego jest do niczego" - to powiedzenie jest prawdą
zakup działki rolnej z kredytu
Planuję zakup działki rolnej. Czy ktos z właśnego doświadczenia może mi poradzić (powiedzieć) który bank udziela kredytu na zakup działki rolnej. Niestety nie mam żadnej innej nieruchomości na hipoteke, więc hipoteka musiałaby być na tę działkę, a to nie wiem czy jest możliwe. Pytałam w PKO i
Re: Kredyt na działkę - problem
Hej, Miałem podobny problem - znalazłem kilka banków którym wystarczy studium: Nordea, PKO BP, mBank. pzdr, keimak
gdzie najlepiej wziasc kredyt na mieszkanie?
kredyt bank daje na 1.50 procenta, pko bp 3.5. gdzie najlepiej wziasc kredyt w wawie?
Nawet nawet ale proponuję sprawdzić tutaj www.kredyt-lider.pl czy nie dostaniesz lepszych warunków. Nie musisz odwiedzać banków ani doradców żeby wybrać najkorzystniejszy kredyt. Nie musisz też negocjować warunków ponieważ teraz wystarczy zalogować się na www.kredyt-lider.pl a banki same
Re: Kredyt na mieszkanie
pko bp kredyt walutowy , lub sprawdz w expader powodzenia
Re: kredyt hipoteczny na działkę
Próbuj w: Nordea, mBank/Multibank, PKO BP - powinien wystarczyc wypis ze studium uwarunkowań, nie musi byc aktualny plan. pzdr, keimak
Re: działka na kredyt
Dzięki za rzeczową i wyczerpujacą odpowiedź. Byłem w PKO BP i korzystałem też z infolini- nie mają takiej oferty, więc nie wiem po co mam tam znowu iść W BPH nie dali mi odpowiedzi, bo to zalezy od cennika rzeczoznawcy- pytanie było adresowane do ludzi, którzy byli zmuszeni do korzystania z
santander consumer czy pko bp ? - pilne
Muszę szybko podjąc decyzję gdzie wziąć kredyt. Mam dwie opcje Santander i PKO BP. Chodzi o kwotę 187 000 (100 % wartości mieszkania w kredycie)NA 30 lat. Kredyt w CHF, oprocentowanie: santander:3,36 PKO BP:4,04.W obu bankach koszty związane ze wcześnejszą spłatą lub przewalutowanie bardzo
Re: Kredyt na działkę
zakładam z racji powierzczni że jest to siedlisko??? mało banków to robi na 100%, sprawdź pko, bgż nordea, fortis, bph na pln-y. oferty santandera aż tak dokąłdnie nie znam, ale chyba szału nie ma. zresztą przy takiej kwocie to różnic na ratach aż tak znaczących nie będzie. bardziej patrz pod
pko bp? czy pko sa?
no i woda na mlyn zapieklym pisoplujcom.. galba kochany.. przeciez SKARBNIK PO powiedzial, ze posel nie ma pojecia w jakim banku jest kredyt.. i pewnie SKARBNIK PO ma racje.. hehehe.. smieszy mnie to propisowskie plucie teraz jak sprawa nie wyjasniona.. ale co tam...: plujmy plujmy, na pewno
Kredyt hipoteczny
Czy ktoś z państwa brał kredyt hipoteczny na zakup działki w Kredyt Banku? Byłem w Millenium, BPH, PKO PB i właśnie Kredyt Bank wydał mi sie najbardziej atrakcyjny.
Re: pko bp dobre warunki?czy robią ze mnie de...
Mam w takim razie do Pana jeszcze jedno pytanie: to kredyt łączony zakup działki +budowa domu-najpierw bedzie transza na działkę a po pozwolenu na budowę reszta-czy to mogło wpłynąc na te warunki?? Powiem szczerze ze musze wziąc ten kredyt gdyz przepadnie mi okazja kupna dużej i bardzo taniej
reklama kredytu
Mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi w reklamie kredytu pko bp? Na plakatach jest facet w czepku w wodzie. Chodzi o to, że nawet urodzonych w czepku utopimy w odsetkach?
kredyt z dopłatami w pko bp
Chcąc zaciągnąć kredyt "rodzina na swoim" musisz spełniać pewne wymagania. Tutaj masz informacje jakie warunki należy spełniać starając się o kredyt mieszkaniowy z dopłatami w PKO BP. Jak masz wątpliwości to
Najkorzystniejszy kredyt na zakup działki?
Zamierzam wziąć kredyt na zakup działki budowlanej. Problemem jest mały wkład własny 1000 PLN (przy cenie działki 51000 PLN) i najlepiej w miarę długi okres spłaty 15 lub 20 lat. Kredyt albo w CHF albo w PLN. Niestety przy obecnie nadzwyczaj silnej złotówce, raczej opcja PLN. Do tej pory
Re: kredyt hipoteczny w pko bp?
Informatyku .... na tym forum...puknij się. czuk ...uważaj zwalniają informatyków, z powodu malej kwoty udzielonych kredytow hipotecznych w PKO BP, bdb sprzedazy kredytów przez posrednikow w BPH..
ile czekaliscie w pko bp na decyzje - duzy kredyt
ile czekaliscie w pko bp na decyzje - duzy kredyt ja czekam juz 3 tyg i mnie krew zalewa, jak bylem ostatnio pytac co jest grane to ta pani w banku co przyjmowala wniosek powiedziala ze ona nic nie wie i jak bedzie cos wiedziala to zadzowni, czyli mam czekac na telefon a powinno jej zalezec
Re: kupno działki na kredyt?
Na 100% dzialke (oczywiscie budowlana) kredytuja mBank, Multibank (nawet 110%), Nordea, Lukas, Santander, PKO BP, Dombank. -- Nowe forum o kredytach hipotecznych: rzeczowe odpowiedzi na kazde pytanie. Tam znajdziesz rozwiazanie swoich problemow. Zapraszam
Re: pko bp
PKO BP to najgorszy bank jaki znam. Kiedyś założyłem konto, zlikwidowałem po roku, potem dałem się namówić na konto przed rokiem - wytrzymałem 2 miesiące. i obiecałem sobie że nigdy więcej. Zawsze ogromne kolejki zeby cokolwiek załatwić, żądają zapłaty dosłownie za wszystko co się da, za
W PKO BP - niskie wymagania pod wzgledem zdolnosci kredytowej, średni poziom marż (podobny jak w innych bankach), szybka obsługa,mozliwość przewalutowania, umowy standardowe, nie trzeba wynajmować radcy prawnwego by interpretował umowe. Co trzeci inwestor-kredytobiorca bierze kredyt w PKO BP
Re: kredyt na wynajem
pko bp, ale kredyt na 15 lat prosze sprawdzic osobiscie w oddziale pzdr -- .:: zbooY ::.
kredyt gdzie najbardziej i jaki?moze pko bp?
witam chcialabym kupic mieszkanie, jestem sama bedzie mnie stac max na ok 1000 raty miesiecznie, dochod 3000 netto, kredyt ok 100000 -120000, na jaki czas i co najbardziej polecacie, raty stale czy malejace, ile wkladu wlasnego, i czy gdybym np wygrala w totka bylaby mozliwosc splaty kredytu
Radziłabym zapoznać się z ofertą innych banków i nie wypowiadać pochopnie swoich opinii. Niestety pracowałam w PKO BP na mieszkaniówce ładny kawał czasu i wiem doskonale jak zrobić pranie mózgu pracownikowi i co jest priorytetem - a PZU i jego produkty są. Teraz mam w swojej ofercie 15 banków
Kredyt na działkę bez planu zagospodarowania
Witam, Otrzymałam warunki kredytu i wydaja mi sie tragiczne... CHF na 30 lat, na 100% wartości, cena działki 290 000, ubezpieczenie niskiego wkładu koło 1700 na 5 lat, marża 1,49% !!! PKO BP daje mi takie warunki, Mbank jeszcze gorsze bo marża 1,50 a koszty ubezpieczenia wyższe. Działka jest
Babilonie8 - gdzie Ty pytasz sie o kresdyt. Dyć to forum wybrane, specjalistyczne - pracownikow PKO BP. Takie pytania prosze kierowac na forum "Banki" albo "kredyty mieszkaniowe",... Co ja robię tu... co ja robię ?. Ale jak juz jestem , pozdrawiam wszystkich tu biadolacych słusznie i
pko bp sa i umowa
Czy chcac wziac kredyt w PKO BP na mieszkanie, trzeba miec podpisana umowe na czas okreslony? Jak dlugo musi byc taka umowa podpisana? Poki co mam umowe na czas okreslony, do kwietnia, ale mam szanse podpisac umowe na czas nieokreslony (wlasnie od kwietnia). Zmniejszy to jednak nieco moje
kredyt studencki+mieszkaniowy PKO BP
Bp (pozostalo 11 tys.)Chcemy polaczyc oba kredyty w jeden, pytanie brzmi - czy w wyzej opisanej sytuacji jest w ogole szansa na kredyt mieszkaniowy w Pko (ew.w innym banku) i czy mozna polaczyc jakos oba kredyty? Aha - bardzo zalezy nam na czasie bo "ucieknie" nam mieszkanie
wycena w pko bp sa
w poniedziłek mam 24h decyzje z banku i mieszkanie na oku jak to jest z ta wycena w pko bp sa czy ona wogole jest kredyt w wys. 80tyś i mieszkanie tez jest w tej cenie co bedzie jesli wycena bedzie nizsza lub jesli mieszkanie jest za 78tys a wycena bedzie 80tys to czy bank pokryje np
bgz,multibank,pko bp,millenium a kredyt hipoteczny
witam, jestem obecnie na rozdrozu, podpisalam umowe z developerem,a teraz mam bardzo malutko czasu by sie zdecydowac na konretna oferte bankowa. Bylam juz u 2 doradcow, jeden z nich na dzien dobry poczestowal mnie pko bp, dopiero pozniej wyjal zza rekawa oferte millenium i bgz (realia sa
zostac przy bph czy zmienic na pko bp
witam mam zaciagniety kredyt hipoteczny w bph na kwotę 65000zł we frankach szwajcarskich, oprecentowanie ostatnio wzrosło i wynosi obecnie 4,84%, zastanawiam się nad przeniesieniem kredytu do innego banku, byłe w pko bp i zaproponowali mi kredyt w zł i oprecentowanie w 5,5do negocjacji
Re: Kredyt - działka budowlana
mBank, Multibank, Nordea, Lukas, Dombank, PKO BP -- Nowe forum o kredytach hipotecznych: rzeczowe odpowiedzi na kazde pytanie. Tam znajdziesz rozwiazanie swoich problemow. Zapraszam
kredyt pln
Mam pytanie czy warto teraz przewalutować kredyt z PLN na CHF skoro on tak wysoko teraz stoi? Jak by spadł do poziomu chociaż na 2.50 to byłbym do przodu troszkę. Kredyt w PKO bp.Pozdrawiam
Re: kredyt hipoteczny w pko bp
Ojciec może również przystąpić do kredytu albo wyrazić zgodę na obciążenie hipoteki. -- 0 606 956 780 Poznań
Zrobisz to zwykłym kredytem hipotecznym (a nie pożyczka na dowolny cel i za to droższą). Wnioskujesz o kwotę na spłatę brata a zabezpieczeniem będzie hipoteka na całej nieruchomości. Pozdrawiam -- 0 606 956 780 doradca - Poznań
Re: kredyt na zakup działki
30 lat jednocześnie zabezpieczając się na tej działce sfinansują m.in.: wspomniany już mBank, Multibank, Santander Consumer Bank, Kredyt Bank, Nordea, PKO BP, BGŻ; proszę na to zwrócić uwagę w otrzymywanych ofertach; pozdrawiam ewa orchowska-frątczak
UWAGA NA PKO BP !!!!!!!!!!!
Każdemu kto chce zaciągnąć kredyt w pko bp szczerze odradzam. Ja mam kredyt, którego zabezpieczeniem są dwie nieruchomości. Jest on spłacany regularnie, ale nie mam w tej chwili tak dużych dochodów jak kiedyś, kiedy go zaciągałem i w tym celu chcę sprzedać jedną nieruchomość i całą kasę z tej
kredyt hipoteczny PKO BP rodzina na swoim
witajcie, proszę o pomoc. Mamy kredyt hipoteczny na budowę domu PKOBP rodzina na swoim. Okres wypłaty transz został w umowie ustalony na 2 lata i trwa do 31.07.2013 roku. Co dziwne, okres zakończenia budowy też został wyznaczony na tą datę (co się wg mnie kłóci). Chcielibyśmy wydłużyć okres oddania
Re: Działka rolna na kredyt gdzie?
Jeśli w planach zagospodarowania terenu jest wyraxnie napisane, że działka jest przeznaczona pod zabdowę jednorodzinną, to nie powinno być problemu w PKO BP. Podobno też w BGŻ. Powodzenia.
PKO BP - scoring
pko bp, wylicza na podstawie scoringu bo zawsze dostaje takie same limity visa classic - obciazeniowa karta kredytowa karta diners club- obciazeniowa kredyt odnawialny TAKIE SAME LIMITY ZAWSZE DOSTAJE
- oferty innych banków np dla PLN 0,5 pp marży przez pierwszy rok bądź 2 lata, a potem marża 1 pp. - albo Ci wcisną ubezpieczenie od ryzyka utraty pracy - bo przecież PZU to strategiczny partner PKO, a jeśli pracujesz w PKO to na pewno musisz go miec bo mogą cię zwolnić!!!!!!!!!!!! Tak więc
a co ? moze powiedzialem nieprawde ? Sma szukalem kredytu we wlasnym banku i nikt nie chcial mi go udzielic bo niby mam za male dochody. A to ze jestem pracownkiem g...o dalo. Poszedlem po rozum do glowy i odwiedzilem expandera - mam super umowe z mBankiem :) Na kredyt czekalem 3 dni - a w
jestes z expandera u notariusza dostniesz np 50% upust na wszystko co u niego zalatwiasz :) przy kredycie np 320.000 PLN mozna zaoszczedzic ok 13-15.000PLN oplat zalatwiajac go poprzez expandera, oprocentowanie jest wtedy mniejsze o ok 0.5 nawet do 1% (w zaleznosci od wybranego banku), masz
Kredyt na dom - czy da radę
Potrzeba pożyczyć 380k, z czego spłacić kredyt na działkę (100% dopiero wzięty w pko bp w PLN) 150k. Wkładu własnego ok. 70k. Dochody - stała u. o dzieło na 4k netto plus nieregularne u o dzieło - razem ok. 4.8k. 3 osoby w rodzinie. Poza kredytem na działkę bez zobowiązań. Czy jest szansa na
Kredyt Hipoteczny w PKO BP pomocy!!!!!
wszystko musi trwac az tak dlugo? dodam ,ze inni kupujacy korzystali z kredytu hipotecznego w innych konkurencyjnych bankach i czas od podpisania umowy przedwstepnej do przelania srodkow na konto trwal MAX 8dni-wiec pytam co dzieje sie zlego wewnatrz pko bp, haos, niepozadek, brak zainteresowania
w takiej sytuacji najlepiej się poradzić doradcy finansowego. Ja swoje wątpliwości rozwiałem dzięki portalowi www.finansosfera.pl Zostawiłem im swój numer kontaktowy i zaraz oddzwonili. Wszystko poszło gładko. Dzięki ich fachowości udało mi się wziąć kredyt na wymarzony dom!
na jakie warunki moge liczyc np. w pko bp
Planujemy z mezem zakup mieszkania na rynku pierwotnym za kwote ok. 385 tys zl. Bedziemy dysponowali wkladem wlasnym w wysokosci 10% (maksymalnie 20%). Czy ktos sie orientuje jakie warunki moglibysmy wynegocjowac np. w pko bp (bylby to nasz juz trzeci kredyt hipotecznym tam - poprzednie
całkiem dobre warunki, szczególnie prowizja niska. Co do doradców PKO to bywa różnie, jak wszedzie, zależy na kogo się trafi. Nie bez powodu też jeśli chodzi o ilość udzielanacyh kredytów króluje niezmiennie PKO BP, choć można to tłumaczyć dystrybucją gdyż nie ma chyba miasteczka gdzie nie mają
Oferta w PKO bp oraz milenium
Witam, Jaka jest Pana propozycja kredytu 320 tys zł 100% finansowane przez bank na 30 lat w chf. Jakie oprocentowanie i marża? Zdolność w/w bankach jest.
Re: kredyt na zakup działki
Jesli chcesz kredyt na 100% wartosci to nie zastanawiaj sie gdzie najkorzystiej tylko gdzie Ci dadza. Masz do wyboru: m/Multibank, PKO BP, Nordea, Santander, Lukas. Moze cos jeszcze, ale w tej chwili nie kojarze. Najkorzystniejszy z nich? Zalezy czego oczekujesz: najtanszy chyba Multibank
Kredyt 230 TPLN na działkę budowlaną na 100% inw.
Witam, Znalazłem upragnioną działeczkę, a tak naprawdę to 2 sąsiadujące. Cena to 230 000 PLN, czy dostane kredyt na 100 % inwestycji? Z tego co słuszałem to ponoć BPH, PKO i MultiBank dają takie kredyty. Moze ktoś był w podobnej sytuacji i mogłby coś doradzić. Pozdrawiam Bob Budowniczy:)
Na co zwracać uwagę przy kredycie z dopłatami zBGK
Na co zwracać uwagę i co można wynegocjowac w pko bp przy takim kredycie
pko bp czy dombank - 110 000 pln na 10 lat?
. Skłaniam się na razie do kredytu w PKO BP, może nic nie wytarguje, ale w kredytach w tym banku pracuje życzliwa mi osoba która przypilnuje by to sprawnie i szybko poszło. Myślę o kredycie w złotówkach, na ok. 10 lat (generalnie jak najkrócej ile pozwoli mi moja zdolność kredytowa), chciałbym spłacić
wszystko prześwietlą łącznie z żołądkiem. A jak coś jest źle i chcesz zawiesić ratę to masz takie problemy, że żygać Ci się chce na wszystko - i mówię to z własnego doświadczenia a nie z wyobraźni. Lojalnosc tak, wobec rodziny, a Ty patrz człowieku c jest najlepsze dla Ciebie i dla własnej
110 000 w pko bp czy gdzie indziej?
. Skłaniam się na razie do kredytu w PKO BP, może nic nie wytarguje, ale w kredytach w tym banku pracuje życzliwa mi osoba która przypilnuje by to sprawnie i szybko poszło. Myślę o kredycie w złotówkach, na ok. 10 lat (generalnie jak najkrócej ile pozwoli mi moja zdolność kredytowa), chciałbym spłacić
Czy to dobre warunki? Kredyt w pko bp
Kredyt 90tys,mieszkanie kosztuje 157tys. Mamy zdolność kredytową tylko na maksymalnie 93tys. prowizja-1,0% oprocentowanie-5,24% marża-1,04% Nie wiem czy to wszystkie najwazniejsze informacje. Bylismy w kilku innych bankach i tam mamy niską zdolność kredytową więc trzeba sie
Re: kredyt na zakup działki budowlanej
mBank, Multibank, Nordea, Lukas, PKO BP, Dombank. Nawet Fortis, ale tam okres kredytowania 7 lat. -- Nowe forum o kredytach hipotecznych: rzeczowe odpowiedzi na kazde pytanie. Tam znajdziesz rozwiazanie swoich problemow. Zapraszam
Re: pko bp dobre warunki?czy robią ze mnie de...
teraz to juz pewnie jest po ptakach...ale może na przyszłość postrasz PKO BP groźbą refinansowania kredytu w innym banku to będziesz mieć lepszą podstawę do negocjowania niższej marży. nie wiem jak na wysokość marży wpłynęło to, że są połączone dwa cele kredytowe (zakup działki, budowa
pko bp? polbank? eurobank czy ge money bank?
Proszę o opinie o tych bankach od osób, które mają tam kredyty hipoteczne. Który jest najsolidniejszy, tani, kompetentny, daje szybko kredyt? Kredyt na 215 tys.we frankach na 30 lat, wkład własny 25tys.zł.Wartość nieruchomości 240 tys.zł. Proszę o opinie.Dziękuję.
Re: kredyt na zakup dzialki
jeżeli to działka budowlana to: mbank, pko, bgz , nordea,kredyt bank (tylko na 20 lat), bph (tylko pln)
UUUUUUUUUUUUUUU, ale prześwieliliście mnie i zrobili mi pranie mozgu. Chyba stanę sie posrednikiem w bph. Na serio. Nie ma co sie przekonywać nawzajem, każdy z nas po czesci ma rację. A i punkt widzenia.... tez sie tu liczy. z szacunkiem czuk
kredyt z dopłatą?
za jakis czas bede kupowac mieszkanie 53 m2. jak sie zalatwia taki kredyt (ja chce w pko bp)? na dole jest artukul, ale nie pisza nic o procedurach. mamy z mezem 2 dzieci.
Re: jeszcze raz pko bp
A jak jest w sytuacji kiedy spłacam tylko odsetki bo jeszcze nie ma aktu notarialnego. Mam kredyt w złotówkach, oprocentowanie aktualnie wynosi 8,58%, trochę dużo. Czy można by przewalutować kredyt na CHF i czy byłoby to opłacalne w tej sytuacji?
Re: kredyt na zakup działki, gdzie?
: kredyt-lider.pl/oferty,porownywarka-kredytowa,57.html -- www.kredyt-lider.pl Oferty kredytowe na maila oraz "wszystkie banki w jednym miejscu" Nowość porównywarka kredytów na stronie www.kredyt-lider.pl
Re: pko sa czy pko bp
Powodzenia w poszukiwaniu "niezlodziejskiego" banku. Moze sam zalozysz? Bedziesz palcil z 15% na lokacie i bral 5% za kredyt. Konta, przelewy, wszystko za darmo. Pracownicy tez beda pracowac za darmo, nie wiem tylko czy ktos ci wynajmie lokale za darmo i je wyposazy, no, ale pewnie by bylo uczciwie
Gdzie kredyt odnawialny?
Witam mam ror w pko bp (z opcją pko inteligo) oraz w mbanku. Teraz chcę złożyć wniosek o kredyt odnawialny, tylko nie wiem, w którym banku są korzystniejsze warunki. Czy ktoś może mi pomóc w wyborze? Mam umowę na czas nieokreślony i pensja wpływa mi do pko, ale to nie problem zmienić na
Re: Kredyt na 100% inwestycji działka+budowa domu
Multibank, Mbank, PKO.BP dają na zakup działki na 100% wartości. Pozdr.