Sake

Sake

Przeszukano 119 269 342 wypowiedzi na 1 504 forach

odzierz urzywana do 500 zl 1 tona - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

od 100zl do 1000zl przez internet!!!!!!!!!!1

gra zrecznosciowa gdzie nalezy odslonic takie same obrazki z kazda runda nalezy wyslac sms kosztuje on okolo 23 zl jednakze po 1 rundzie ma sie 100zl (minus 23 to daje 77zl na czysto) po 2 rundzie ma sie 200zl ( minus 46zl to daje 154zl na czysto) po 3 rundzie jest juz 500zl (minus 69zl

tani laptop- do 500zl, kiano czy manta?

witam, chodzi mi o laptop praktycznie tylko do surfowania po necie i odpierania poczty, , 2 najtańsze lamptopy nowe na rynku to kiano i manta ,14 cali, 2 g ramu, itp., czy takie parametry sa wystarczające aby płynnie ogladac strony w necie? który z nich jest lepszy kiano czy manta, bardzo

Re: 500zł!~!!;-) do 30

krzysztofsf napisał: > warsztaty-rozwoju napisała: > > > po 1 nie mam kk > > W markecie (polecam carrefour) wyrobisz od reki na dowod z limitem conajmniej 5 > 00 zl.Mi proponowali 3 tys limitu na dowod. Wg mnie optymalny przydatny limit t > o 3-5 tys

Re: Jaki laptop za 4000 zl +- 500zl

I nie ma Polskiej gwarancji. I jak sie cos spieprzy to klient musi przyjsc do Ciebie, Ty wysylasz to do Irlandii, tam naprawiaja i odsylaja Tobie. Potem Ty oddajesz klientowi. Cirka 1,5 miesiaca. A'propos Twojej strony: seria E profesjonalna? Ona profesjonalna byla jakies 2 lata temu. Teraz

Re: "irak kosztowal 500milionow zl za 1/2 roku

do czerwca bedzie kosztowal bezposrednio kragly miliardzik nie liczac kosztow pobocznych szpitale, renty, wyzsze emerytury. zdemoralizowane zoldactwo pamietamy.tripod.com

Re: Często brakuje Wam do 1?

naprawdę nie wiem na czym > jeszcze mogę zaoszczędzić. > > pzdr Jezeli tak sie przedstawia sytuacja to chyba taniej wyjdzie zrezygnowac ze zlobka i wynajac opiekunke. Bo policz zaplacilas za zlobek, pewnie z 200zl + 300zl na leki + 500zl na opiekunke + mniejsza wyplata. Ile razem

Re: Cennik Era G1 z Google Android

Dobra oferta? 240 min za 145zl i tylko 500mb na internet??? Jedz do UK tam T-mobile offeruje ten telefon za okolo 140zl/m 1000 min lub 2000smsow, nieograniczony internet i kontrakt jest na 18 miesiecy. I co najwazniejsze to ze telefon jest za DARMO!

Re: chura bialego dymu (passat 1.8t)

prywatnego warsztatu ,sama usterka nie jest skomplikowana koszt naprawy powinien zmiescic sie w 500zl jesli nie wymieniales rozrzadu to warto przy tej okazji to zrobic.

osoby 75+ będą składać wnioski o 500 zł

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/masz-75-lat-mozesz-dostac-500-zl/btxm0ec#slajd-1 Tekst linka

Re: kupie niesort polski

Cena w zależności od ilości zakupu do 500 kg 1,50 zl, powyżej 10 ton 1,10 zł. Pełny cennik i rabaty na thtsurowce.pl

Re: Kto chce zostać konsultantką Betterware? Za 1

Szybkie zarabianie przez Internet??? Wiem coś o tym i teraz chcę się podzielić tą wiedzą z wami...Nie wierzycie, wejdź na www.100zl.net/?t=55204970 i zarób od 100 do 500zł. Spróbuj, nic nie tracisz, a wiele możesz zyskać.

Re: 500+ na TVP INFO teraz - oglądajcie! n/t

zycia, choć nie dotyczacy dodatku na dziecko: - Maryla Rodowicz ma emeryture wysokosci 1000 zl, artysta Cugowski 570 zl. Sam oswiadczył, że wpłacał składke minimalna do ZUS, a dochody rzedu 350 tys rocznie inwestował w nieruchomosci i z nich zamierza zyc na emeryturze.Jego wybór, kierowal

Re: 500+ na TVP INFO teraz - oglądajcie! n/t

O, kolejne kryterium? Do jakiego wieku dziecka 500 zl nalezec sie bedzie? -- https://www.youtube.com/watch?v=-bBVdpeeUBM&feature=related P https://www.suwaczek.pl/cache/dd8f2d9284.png awe https://www.youtube.com/watch?v=5YXVMCHG-Nk ł https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43710 Moje

Re: Olej

ja do swojej CB500 leje Mobil 1 Extra 4T semi-synthetic - chyba 27zl/l i jest dobrze. -- ------------------- 600 to za dużo

Re: A może niech UMK dotuje AB-UKW ?

A czemu Teatr Polski nie wystapil do Horzycy o dotacje 1,500 mln zl rocznie? Mogliby na poczatku spektaklu w T. Polskim stawiac planszę Horzycy :-)

Re: adwokaci piorący dla mafii brudne pieniądze t

urzad skarbowy niech tropi burmistrzow starostow wojewodow za co 0ni pokupowali willllllllle za 1.500.000 zl jak maja po 15.000 zl na miesiac czyli by z,a.p.i.e.r.d.a.l.a.li 10 lat i nic nie zarli srali obejrzec aneksy do robot publicznych rabnac domiar 75 procent od aneksow i doplat.

zestaw glosnikowy do komputera

www.proline.pl/shop.php?prodid=LOG+6.1+X-620 roznia sie cena, maja jakies rozne wartosci i ksztalty, nei chcialabym wydac na nie okolo 500 zl, cena satysfakcjonujaca to bylaby tak okolo lub do 300 zl, oczywiscie im taniej tym lepiej, ale nie chcialabym kupic jakies bubla, moze ktos mnie jeszcze pokieruje i cos innego poleci w tym

T-mobile oszukuje!!

gdy dzwoniłem i pytalem bylem poprostu oddalany dalej z blednymi informacjami kolejne wyższe 500 . 1200 . 1700. 2.300 zł postanowiłem juz nie płacić i nie korzystać na terenie Niemiec z karty zakupiłem wiec lebara.mobile gdy wróciłem do polski przyszło mi pismo kwota do spłaty 7.600zl jak? myślałem ze

Re: Remont kamienicy miał się skończyć, a wciąż t

zdruzgotal i zmiazdzyl swoim zachowaniem i wywolal nam do zaplaty 1.500.000 zl wierzytelnosci od 6 lat z nim tocza sie walki a teraz zazyczyl sobie spec ustawe do wywalenia nas z dzialki budowlanejh za cene terenu rolnego. jak pokazaly dokumenty roznica w cenie jest 10-krotna. autentyczne co wy na to.

Re: czy statywy do 200 zl to faktycznie chlam?

chorych naukowcow, to bedziesz musial wydac i sporo powyzej 500 zl , jesli bedziesz do tego robil cokolwiek dluugim teleobiektywem, to i 500zl bedzie malo. Jesli natomiast masz ktorys z nowoczesnych , amatorskich aparatow, dlugosc obiektywu nie jest zewnetrzna reklama Twojej meskosci , to starczy

graj/zarabiaj

mozesz zarobic od 100 do 500zl...musisz wejsc na ten link : grajo100.pl/?t=24872596 ... wygrywasz 1 poziom i decydujesz czy konczysz gre czy grasz dalej...musisz byc najlepszy...im dalszy poziom tym wieksza wygrana...na koncu podajesz

Re: Czuku, dalej będziesz...

niepełnosprawnym limit rośnie do 1,2 tys. zł. Read more: wyborcza.biz/biznes/1,100896,19111436,kto-i-jak-dostanie-500-zl-na-dziecko.html#ixzz3rrT0kveP

Komunikacja jest za droga. Ale oszczędności - t...

komunikacji w Warszawie korzysta tyle samo osob placacych tutaj podatki co nieplacacych a bilet miesieczny kosztuje 100 zl, podczas gdy jego wartosc rynkowa to 300 zl, to oznacza ze przecietny Warszawiak placi de facto za jeden bilet 500 zl (100 zl z kieszeni, 200 zl dofinansowanie do swojego biletu i jeszcze

Re: Do użytkowników kotłów na eko-groszek

sie od 400 do 700 zł za tonę. Przyjmując srednią wartość 500 zl za tonę wychodzi, że 1 tona eko groszku starcza na 1000 : 150 = 6,7 wsadów. Czyli 6,7 wsadów razy 4 dni = 26,6 dnia. Czyli na miesiąc musimy spalić około 1150 kg co daje nam wartośc 1,15 x 500 zł = 575 zł. I w tej chwili rodzi sie

Bezpośredni importer odzieży z Niemiec Bydgoszcz

towaru prosto z tira mamy rowniez buty za 7.90kg zabawki za 3.50kg koldry poduszki koce od 8zl do 1zl dostawa powyzej 500kg w obrebie 50km gratis.mozliwosc negocjacji cen dla wszystkich odbiorcow powyzej 2 ton .istnieje mozliwosc wysylki kurierskiej ,cena do uzgodnienia zapraszamy serdecznie pracujemy

Re: Gaz na szaro

znajac zycie celnik tez czlowiek i widzi to co chce zobaczyc... skoro jest taka roznica w podatku akcyzowym to przy tak duzych ilosciach jest czym sie dzielic. W 1oo tonach gazu to jest okolo 73 500 zl podatku akcyzowego ( jedna stacja sprzedaje srednio okolo 30 ton gazu) podejrzewam ze

500 mln zł na rurociągOdessa-Brody-Płock NARESZCIE

Sława! nafta.wnp.pl/500-mln-zl-na-rurociag-odessa-brody-plock,88570_1_0_0.html 500 mln zł na rurociąg Odessa-Brody-Płock TVN CNBC Biznes - 09-09-2009 09:06 Prezes spółki Nowa Sarmatia

Pan wójt nie wziął urlopu? Zapłacimy mu 500 zł ...

. www.gloswielkopolski.pl/pieniadze/301118,pan-wojt-nie-wzial-urlopu-zaplacimy-mu-500-zl-za-dzien,id,t.html

do radzio5

Odpowiedź na zarzut w innym wątku, bo tenm pismatołek pewnie poprzednio jej nie przeczytał. radzio5 napisał: Teraz Bufetowa chce sprzedac elektrocieplowni > warszawska za 500tys zl, wczoraj przegrala glsowanie, ale odgraza > sie z eto jeszcze nie koniec.... marek99az1

Re: Ogrzewanie domu węglem czy gazem?Co jest tańs

Ludzie kochani tyle kasy za ogrzewanie? i jeszcze w swetrach chodzic?Toz to paranoja!!!U mnie w domu 200m2 kupujemy3 tony dobrego wegla 1 tone mialu wysokokalorycznego i do 5 m3 drzewa,srednio wegiel teraz po 600-700zl tona mial 1 tonajakies 500-600zl plus ok. 500-700zl za 5 m3 drzewa razem=ok 3400

500+ Najubożsi nie zsumują zasiłków i dodatku

: wyborcza.biz/biznes/1,100896,19269733,resort-pracy-potwierdza-najubozsi-straca-na-dodatku-500-zl.html#ixzz3t0MeC0aU Sztandarowy projekt Pis częściowo sam się sfinansuje. I dobrze.

Bezpośredni importer odzieży z Niemiec Bydgoszcz

zapraszamy serdecznie do naszej hurtowni odziezy uzywanej u nas panstwo w asortymencie znajda danie w cenie 5.90kg oraz niemiecki towar za 3.50kg jak i buty za 7.90kg zabawki za 3.50kg koldry koce poduszki od 8 do 1zl za sztuke towar jest ze zbiorek ulicznych z najbogatszych dzielnic niemiec takich

O/T-wybory i kandydaci anysystemowi-paliwo po 1zł

zrobie tak, żeby kierowcy mieli paliwo po 1 zl - ale tylko Ci biedni, co nie maja samochodow

Re: Pociag, elektryk, LPG - Katowice - Passo Tona

Nie licząc faktu, że loty nie są codziennie (wiec nie do konca pasuja mi dni) to bilety (bez nart -nie wiem ile dodatkowo trzeba doplacic bo nie chce mi się sprawdzać) to już ponad 3.500 zl. Za 3.5k na samej Pb licząc cene 1l litra na poziomie 6 zl daje to 583l benzyny. Zaokraglajac dalej w gore

Re: T-mobile oszukuje!!

gdy dzwoniłem i pytalem bylem poprostu oddalany dalej z blednymi informacjami kolejne wyższe 500 . 1200 . 1700. 2.300 zł postanowiłem juz nie płacić i nie korzystać na terenie Niemiec z karty zakupiłem wiec lebara.mobile gdy wróciłem do polski przyszło mi pismo kwota do spłaty 7.600zl jak? myślałem ze

Co sadzicie o tym aucie??

pojemnosci 60 litrow,wlasciciel tego autka chce 9000zl, dodal ze trzeba bedzie zrobic naprawe na jakis 500zl(nie wiem co to za naprawa).co wogole sadzicie o tej ofercie.warto wydac te 9000zl za takie autko z takim rocznikiem na LPG,no i z takim przebiegiem czy moze szukac mlodszego.a moze poczekac do

Apostazja? OK. Fałszowanie ksiąg parafialnych? ...

Robilem rozliczenie podatkowe w USA i odliczylem 500 $ ze wydalem na cele wyznaniowe t.j. od mojego dochodu 38500$ odjalem 500 % i rozliczylem sie z 38000 $ Ja oczywiscie do zadnego kosciola nie chodze i skladek nie place, 500 dolarow odpisalem dla siebie. Niech u Was ustala granice ile zlotch od

Re: eternit-prosze o pomoc!:(

magdaleno eternit podobnie jak materialy wybuchowe nalezy do materialow niebezpiecznych wystarczy po prostu wezwac policje koszt utylizacji 1 t eternitu waha sie w granicach 400-500 zl ze sredniej wielkosci dachu mamy jakies 1,5-2 ton eternitu wiec nie sa to az tak wielkie koszty lepiej wiec

Grabież WizzAir

. - opłata infrastrukturalna: jak wyżej. - dopłata paliwowa, jak napisałem powyżej w kwocie 62EUR - to też jest grabież w biały dzień. Dlaczego? Z chwilą publikowania rozkładu letniego przez WizzAir cena paliwa lotniczego JET A1 wynosła ok. 500USD/t (ok. 385EUR/t) teraz kosztuje ok. 670USD/t (ok.563

Re: Wakacje zycia za 20000zl? Tylko gdzie?:)

: lastminute.avigo.de/booking/avigo2/erde/index.php?KID=766000&IFFOrt=&flugdauer=30033&termin=1213999200&te_g=1&rueckterm in=1215900000&rute_g=1&verpflegung=2&zimmer=-1&sportmoeglichkeiten=- 1&quickf=1&zielgebiets_kenner=- 1&dauer=6_10&personen=25;25;10;;;;&anzahl_treffer_seite=500&engine=er de&formular=4&nSTART=4&&zielgebiets_kenner=322&detail=hotel&showresul t=1 Niestety, po niemiecku... Oprócz Air

Re: Ty mądry interes rób

No wlasnie, jak to jest? NFZ placi za wystawienie skierowania? a ten do kogo zostaje skierowany to jak to rozlicza? drugi raz? czegos tutaj nie rozumiem... powiedzmy, ze w puli jest, no nie wiem, np. 500 skierowan po 49zl... a lekarz wystawi tych skierowan 400... to co dzieje sie z ta pozostala

Mniejszosci narodowe - zamiast komentarza(1)

. (...) Jedynie projekt budzetu Ministerstwa Kultury przewiduje zmniejszenie dotacji na dzialalnosc kulturalna mniejszosci narodowych do okolo 1,7 mln zl. Poslowie z sejmowej Komisji Mniejszosci Narodowych i Etnicznych, w wiekszosci zwiazani z jakas grupa narodowosciowa na terenie Polski, przyjeli te sume z

Re: Co kupic?

320 widzialem w komisie!) a ponad 400 to kosztuje v500, model z bluetoothem klasy sredniej. co do idei, to hm... jest tam pare ofert dla Ciebie. moj faworyt to łamana, bardzo fajna i wspomniana już Moto v500 - za 300zł. Inne to: - Sagem myx5-2 za 100zł - SE t610 za 100 i t630 za 200zł - moto

Re: KOD do wynajecia

. www.wprost.pl/531057/PO-przebija-oferte-PiS-500-zl-na-kazde-dziecko-od-1-lipca Słuch zaginął,ale pomielić jęzorem to pomielił.

MPK wydało 500 tys.zł na system, którego nie używa

. lodz.naszemiasto.pl/artykul/757864,mpk-wydalo-pol-miliona-zl-na-system-ktorego-nie-uzywa,id,t.html?kategoria=660#6878e2a7e19f3aa3,1,3,60

Re: Już śmierdzi

, a PO chcialo dawac na kazde dziecko, nawet na te ktorych jeszcze nie ma... dopiero byloby... totalna katastrofa - to dobrze ze PiS dal tylko od drugiego... PO chcialo nawet dawac po 1000zl... zeby tylko wygrac wybory. -- https://fs1.directupload.net/images/user/150112/w8kfc76t.gif

Re: PRALKA ARDO A500

zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. KROK 1 - Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby aby zarobić musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze, co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- \"jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie

Powrót do Polski z Kanady?

1000 zł, ubezpieczenie samochodu (bez którego tutaj nie jest możliwe) też prawie 1000 zl, sklep - średni rachunek 300 zł - więc, po wszystkich opłatach pozostaje 500-1,000zł od tych 10k zl. Poza tym znam dużo kanadyjczyków którzy przy tych wydatkach zarabiaja 3500zl - wynajmuja pokoje z 3

Re: Laguna II czy auto niemieckie?

Zapomnialem napisac o cenach. Porownaj sobie ceny i wyposazenie jakie za to dostajesz. Ja to zrobilem i Mondeo przy porownywalnym wyposazeniu do mojej Laguny (wersia Grandtour 1.9dCi Privilage, z dodatkami) kosztowalby ok. 7.000zl wiecej, a Passat ok. 20.000zl wiecej! Np. w Passacie 1.9TDI

Matka z szóstką dzieci marzy o centralnym ogrze...

co my piszemy? a po co ten artykul? Skoro znacie dlaczego nie pomozecie? Do osoby, ktora placi 500 zl i chodzi w krotkim rekawku w zimie zapytanie, gdzie takie tanie mieszkanie mozna znalezc, bo szukam oferty wynajmu i wszystko co tam jest proponowane waha sie od 1000 w gore za kawalerke. Mieszkam

Re: NBP i Belka pod lupą prokuratury.

. niezalezna.pl/200667-nbp-pod-lupa-prokuratury-chodzi-o-500-mln-zl-kredytu "10 dni temu ?Puls Biznesu? ujawnił, że cały majątek banku został wyceniony zaledwie na 274,3 mln zł. Biegli aż 96 proc. kredytów na sumę 1,6 mld zł uznali za niespłacalne."

Re: Z L O T 2009

jak się bawić. 7 dnia – odlot … Program ramowy jego kolejność realizacji może ulec zmianie. Liczba miejsc ograniczona mocno. Zapisy tylko do końca stycznia Zaliczka – nie mniej niż 300zl za osobę dorosłą i 500zl za dziecko do 12 lat Płatne do 5 lutego max

chce troche zmienic ton dyskusji tutaj i nie pisac

koszty dla bioracych kredyty ale przy duzych kredytach,np. od 500 tys zl do miliona zl,wyrazonych kiedys we franku,ryzyko pozostania w nieszczesciu bez mieszkania i jeszcze z np. 400 tys zl dlugu jest ogromne i warte ubezpieczenia sie.Wiem ,ze wiekszosc takich kredytow maja ludzie mlodzi, z natury

Re: SAAB 9-5 AERO/VOLVO S80 T6

roznica prawie nie odczuwalna. No i zuzycie paliwa odpowiednio 3,8/1,8/2,3 litra na kozysc saaba - czyli vovlo pali wiecej. Cena saab 199 tys zl a vovlo 242 tys zl. Jedyny plus jaki wdze dla volvo to to ze jest to samochod wiekszy wymiarami wiec pewnie bardziej wygodny. I na tym plusy z mojej

Re: 15-calowe felgi stalowe do Laguny II (do ARAFATA).

Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Gość portalu: ARAFAT napisał(a): > > decyzje: po prostu kupuję Michelin ALPIN 205/55/16 z indeksem T czyli 190.... > > Aha i Alpina mam do kupienia za 500 PLN sztuka... Możesz podać gdzie są takie rewelacyjne ceny ??? (To raczej do

szyderca75 = yaponiec, a mialo go juz nie byc

szyderca75 napisał: > wracajac do doplat, doplata z ha wacha sie za niektore kawalki mniej wiecej > > 250zl/ha do 500zl/ha, z tym ze jesli prowadzi sie gospodarstwo sa tez inn > e > i teraz wiem ze twoja bajka z pgrem to bujda albo nie pobierasz doplat wiec ci

podatki łodzian na Wróbla Ćwirka i in.

lodz.naszemiasto.pl/artykul/1517415,285-tys-zl-na-gadzety-promujace-lodz-500-toreb-z-nowym-logo,id,t.html#d37be5fad8ecf5d2,1,3,5

Re: Znalezione na Allegro

1. Cegiełka Straż Pożarna Piastów 1949r, nominal 100 zl duże zdjecie: img350.imageshack.us/img350/7038/8414ky5.jpg 2. Cegiełka Straż Pożarna Piastów 1949r. nominał 500 zl duże zdjęcie

panie Kowalski,brutto 3178 zl nie oznacza

1800 zl netto,bo jest odpis na dziecko oraz stawki ZUS/podatek obnizaja dochod na ok.2400 zl netto,to jedno,na zime nie trzeba az 6 ton wegla,zylem w latach 60 w mieszkaniu dziadka,85 m2 w Krakowie,piece,i spalalismy ok. 3 ton wegla,czyli nie 4200 a 2100 zl,sam mam 3 osobowa rodzine,blok,woda i

Żyje się w Polsce dobrze, tylko trzeba pogłówkować

Wyznanie bezrobotnego: dlaczego nie warto iść do roboty za 2 tys. zł na rękę? Ona zarejestrowana - oczywiście jako samotna matka.Full socjal - czynsz MOPS płaci, 2 tony węgla z MOPS na zimę sprzedaliśmy po 500 zeta za tonę. Po co mi, jak i tak mam darmo prąd z klatki schodowej. Żarcia tyle, że

Re: w pissim corallu

firma Ząbek ksiądz nadzwyczajnie nie lubi tej firmy i ma zmowę z firma Stąpór Ksiądz poinformował nas że od firmy Stąpór ma za każdego zmarłego 500zl kiedy się nie zgodzilismy aby obsługiwała nas firma Stąpór tylko Ząbek to w dzien Pogrzebu mojego dziadka nie chcieli otworzyc bramy do cmentarza musiała

Syf z gilem

Mieszkam w UK od ponad 6 lat. Zarabiam srednio 1,8t tys funtow na miesiac. Przez 4 miesiace bylem na zasilku. Nie mam co prawda mieszkania ale wynajmujac domek 5 pokojowy mam wspanialy komfort zycia za oklo 500 funtow. Wracac do czego? Kolega tyra w fabryce skladajacej kompy i zarabia 1,5 tys zl

Re: 500 zł w 2 godziny !

wymyślił Roberto T. Kiyosaki -najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem, jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut, żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć, kiedy będziesz mieć czas : ) Tak

Re: 500 zł w 2 godziny !

wymyślił Roberto T. Kiyosaki -najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem, jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut, żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć, kiedy będziesz mieć czas : ) Tak

Re: macie ODKURZacz centralny?polecacie?

Witam ,sama sobie odpowiedziałaś na pytanie ;) jak ktoś kto nie ma odkurzacza moze wypowiadać sie na ten temat ? Ja w trakcie budowy przypomniałam sobie o tym ustrojstwie ,znajomi mają użytkują i sa zadowoleni .Rozprowadzenie rur to male koszty zaplaciam z robocizna w tamtym roku ok 500 zl (1

Re: ANGLIA-ZBIÓRKI SZKOLNE 6.8 zł/kg

luki226 napisał: > Moim zdaniem bardzo dobry - to niesort. > Z 1 tony jest ok 8-10 % kremu wartego spokojnie po 50zł/kg, i ok 500kg super I > gatunku, 350kg II gatunku(mniej modne ale bez plam , dziur, nie zniszczone) > odpad nie więcej jak 10%. co jest wiec II

Używane mieszkania będą tanieć

mieszkania, tak jak auta, rowne sobie nie sa. W Krakowie mieszkanie z lat 60 ale w super lokalizacji, kilka minut od aleji Slowackiego, kosztuje ok. 8500 zl za 1 m kw, Spoldzielnia im. T. Kosciuszki zaczyna licytacje na takie kawalerki w okolicach ul. Mazowieckiej od 8350 zl za metr. Jednak taka

a tak sobie...

%, produkcja przemyslowa o ponad 10%, inwestycje o 20%, produkcja budowlana o ponad 60%. W okresie 2005-2007 powstalo 1,2 mln miejsc pracy w kraju i spadlo bezrobocie z ponad 3 mln osób w 2005 do ca 1 mln 100 tys. w 2008. Inflacja byla niska a zloty stabilny. 3). Zmniejszono deficyt finansów publicznych z

Re: OD 60 DO 500 ZŁ MIESIECZNIE ZA KILKA MINUT DZ

zarobiłem 75435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5

Krzeselko Chicco Polly

. 500zl), odbior osobisty w Warszawie https://lh4.googleusercontent.com/_dkrb9HEqiYc/TZuMcwDBTwI/AAAAAAAAZcw/O9WH7HdI0Pc/s640/IMG_3443.JPG https://lh5.googleusercontent.com/_dkrb9HEqiYc/TZuMdt6nYGI/AAAAAAAAZc4/0GjIoEqFaRc/s640/IMG_3442.JPG https://lh4.googleusercontent.com/_dkrb9HEqi

Totalna bzdura z tymi przenosinami :)

"warszawskich", czyli konieczność podwyżki około 1 500 zł (a do tego dochodzą kaszta pracownicze), czyli około 300 tys. zł miesięcznie = ponad 3,5 mln zl rocznie ! no, a do tego trzeba doliczyć dwu, a nawet trzykrotnie wyższe koszta wynajmu siedziby pod radio w Warszawie, dodatkowe kilka milionów

Sypialnia Białegostoku tonie w śmieciach

wysokich oplatach za smiecie obecnie ok. 200 zł za tone , PO wybudowaniu spalarni minimu 500 zł za tone PO=dczas gdy posegregowane smieci musi przyjac za darmo/symboliczne 1 zł za tonę NAJLEPSZY SYSTEM:2 POJEMNIKI:ODPADY MOKRE(ŻYWNOŚCIOWE,DO KOMPOSTOWANIA)I SUCHE(POZOSTAŁE=DO SEGREGACJI

Re: Odzież używaną kupię!współpraca.

wycenę zapraszam do kontaktu z nami! Cennik Crem- odziez tylko nowa nie uzywana 45zl/kg x 25 =1125zl worek Sort A plus - 20zl/kg x 25kg 500zl worek Odzież użwana sortowana ; męska, damska i dziecięca, bardzo dobrej jakości, trendy ostatniego

Az sobie sprawdzilem.

(obok budynku terminalu T1) parking krótkoterminowy. Dysponuje on 70 miejscami postojowymi i jest przeznaczony głównie na postój podczas wysadzania i odbioru pasażerów. Koszt parkowania: do 10 min. bezpłatnie za każde rozpoczęte 15 min. - 5,00 PLN za zgubiebienie lub zniszczenie biletu - 50

Wszystko o zarabianiu na ankietach

zl) 5)Reaktor opinii - reaktoropinii.pl/ref/9cbcb - punktowy system nagradzania 1pkt = 10 groszy - za ankiete otrzymujemy zazwyczaj kilkadziesiąt pkt - za polecenie znajomego otrzymujemy 1zł - minimum do wypłaty

Wszystko o zarabianiu na ankietach

zl) 5)Reaktor opinii - reaktoropinii.pl/ref/9cbcb - punktowy system nagradzania 1pkt = 10 groszy - za ankiete otrzymujemy zazwyczaj kilkadziesiąt pkt - za polecenie znajomego otrzymujemy 1zł - minimum do wypłaty

Re: Nie żart, takie są realia

mozliwosci. Jesli np. bedziesz chcial kupic telewizor, samochod itd. to nic z tych 1,500 zl nie zostanie. Mozesz odkladac kasiorke i czerpac z niej zyski. Co do twoich zarzutow. Zarcie kupujemy od lokalnych farmerow lub w Sainsburys i Marks & Spencer. Kupujemy tzw. organic food. Ceny

Re: 15-calowe felgi stalowe do Laguny II (do ARAFATA).

Gość portalu: ARAFAT napisał(a): > Niestety nie pasują. Wchodzą na hama (tarcze 300 mm 300 mm przekątna felgi) > Tylko 1.6 o ile się nie mylę ma tarcze 280 mm i wtedy wszystko gra. Ja podjąłem > > decyzje: po prostu kupuję Michelin ALPIN 205/55/16 z indeksem T czyli 190. W

Tak moze wygladac RN jutro (27 kwiecien)

. w krotkim czasie. przyklady - zamiary 1. likwidacja podzielnikow ciepla /kosztowaly po 10 zl / zakup nowych ok.35000 szt. /tyle izb / po cenie od 35- 70 zl daje kwote okolo 2 milionow zl 2 .zmiana przewoznika smieci i od lipca znaczna podwyzka czynszow /w tym smieci / da kwote okolo

Re: Spradzony sposób na zarobienie 500 EURO dzien

wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : ) Tak więc

.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz

Re: Azerka, Astra

maria421 napisała: > To, dla jakiej grupy zawodowej sa przeznaczone podwyzki, jest drugorzedne. > > Chodzi o to, ze program 500+ mial byc, w swoim przeznaczeniu zacheta dla rodzic > ow do rodzenia dzieci, mial podniesc przyrost naturalny w Polsce. Podnoisl? Tak

czy otrzymaliscie kiedy ,,taki" prezent? -dlugasne

na jedzenie miesiecznie 500 zl - wspolna kuchnia. Nigdy nie prosilismy jej o pieniadze, a bywalo cięzko. (Przez rok maz nie mial pracy, zylismy za okolo 1tys). Jednak tescowa zawsze cos tam dokupowala, naewt buty dla meza czy spodnie, bo nie bylo nas stac. Kupuje tez malej, jesli chce - nigdy

się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy

Do Towarzysza Komento

teze, ze przy OBECNYM > > tempie "rozwoju" polskiej gospodarki i "makroekonomicznego umacniania " > > sredniamiesieczna konsumpcja dobr przez statystycznego Polaka przekroczy t > e > > sume? > > Oj newyork2 oby cie nie dosiegla jakas recesja, stagflacja lub

możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuje ci Dominet Bank. KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic

Re: SAAB 9-5 AERO/VOLVO S80 T6

Nm przy 2100obr/min > Do jazdy po miescie lepszy saab bo ciagnie od nizszch obrotow - co wiaze sie z > mniejszym spalaniem a w polsce autostrad na razie brak i perspektyw nie widac. Te marne 200obr to różnica niezauważalna, a 30Nm to już tak. Teraz w Volvo S80 T6 montuje się silnik

Sukienka na wesele-czy to przejdzie?

, wystajacy brzuszek. nie moze byc zbyt wydekoltowana ani krotka. cena tak do 500zl maks dobrze mi w granatach stad takie kolory, nie chce tez sie za bardzo rzucac w oczy ;) jestem otwarta na wasza krytyke lub porady, ogolnie straszna konserwa ze mnie.... 1

Re: bo tak naprawde w trabe to nas robia sedziowie

zrobiła TU >Compensa). sa wprost wziete z sadow (oplata 1zl to 500% lichwa zabroniona przez k.c.) a urzednicy to juz wogole nie maja obowiazku zrobienia kopii z akt mozesz sobie przytargac wlasne ksero lub zrobic jesli cie stac na b.d. aparat cyfrowy i cie nie pobija!!!!!! przy pomocy policji albo

Re: Absurd absurdow?-to jeszcze jeden kwiatek :o(

"-ok 500ZL. Dzisiaj podalam linka do dyskusji jak to we Wroclawiu zabronili znieczulenia prywatnie (przynajmniej tak wynika z tej dyskusji). I to mnie zdziwilo. Pozdr. -- We don't inherit the earth from our ancestors; we borrow it from our children

Obnizki- Mugler, Arabian, Lutens, CK

polskich sklepach. Produkt nowy, w wielkim pudle, zafoliowany- idealny na prezent. Sprzedam za 299 zl (w perfumeriach produkt kosztuje od 630 do 660 zl), dodatkowe probki roznych wariacji Muglera gratis

Zlot Fanow TLove w Czestochowie !!!!!!!

Super wiadomosc :))) - ze strony zespolu TLOVE: www.t-love.art.pl/ Miło mi poinformować, że tegoroczny oficjalny zlot fanów T.LOVE odbędzie się w Częstochowie! 1) Oficjalny zlot, będzie trwał 3 dni. Sobota (27.08), niedziela (28

Wycena przekrent bieglego sadowego z Jeleniej gory

Sprawiedliwości Jarosław Gowin rusza do walki z kiepskimi biegłymi, których nierzetelne, błędne opinie wypaczają procesy krzywdzą ludzi. Dom o wartości 500 000,-zl . Witam Pana Ministra Jarosława Gowina. OPIS SPRAWY Sąd Rejonowy w Bolesławcu w sprawie o podział majątku dorobkowego syg. akt Nr 419

Przekrent bieglego sadowego z Jeleniej Gory

Sprawiedliwości Jarosław Gowin rusza do walki z kiepskimi biegłymi, których nierzetelne, błędne opinie wypaczają procesy krzywdzą ludzi. Dom o wartości 500 000,-zl . Witam Pana Ministra Jarosława Gowina. OPIS SPRAWY Sąd Rejonowy w Bolesławcu w sprawie o podział majątku dorobkowego syg. akt Nr 419

Re: Kto Polsce zadrosci Owsiaka?

kupili ja za 1,5mln zl... Owsiakowi przy przekladaniu z j > ednej kieszeni do drugiej sie rozmnozylo... > to ze kumple sobie zlozyli podpisy to czemu nie, ale zeby na takim dokumncie ni > e bylo nawet daty? paradne... tak sobie przesuwaja te kase wyzbierana od frajer > ow

Krotki raport- strefa/zagranica

sloju 500ml za ok. 100zl, do tego shower gel za 90. Sobie nie odmowilem zakupu Le Male (wmawialem od lat, ze podrabiany, zbyt popularny itd., ale jednak wrocilem do niego). Tym bardziej, ze byl zestaw travel-value pod nazwa "Beautiful Nomad" (czy moglem to pominac?:-)- EdT75ml, pelnowymiarowy

Re: atelier żoliborz

bateria kuchennaBlanco BLANCOLEVOS-S 514918 (stal szlachetna polerowana) - 4 139 zł pralkaMiele W 5000 WPS Supertronic + AWD 10 - 9 999 zł suszarkaMiele T 8007 WP Supertronic - 8 799 zł Wanna Villeroy & Boch Aveo New Generation UBQ 194 AVE 9T1V-01 - 20 293,00 zl Bateria wannowo

Re: mirkrup,musiala widac ta cena wzrosnac od Okt

Gość portalu: gugcia0 napisał(a): > ,bo wtedy lalem ON w Luxemburgu po 97 centow,a w RFN,stacja w Bonn,taka tania,1 > ,15 euro.To jednak nie zmienia nic w moim mysleniu - paliwo w Polsce przy zarob > kach ok.500 euro netto na miesiac,sa tacy co maja po 400 euro,nawet 300 euro ne

Sesja o śmieciach

zl D / minimum 40 tys.ton czystego kompostu-wartość do negocjacji E / skompostowanie wszystkiego szlamu ściekowego, wartość - ? F / Od 1 maja można zgodnie z ustawą/aktem wykonawczym w stosunku do prawa UE przywozić do sortowania w Polsce odpady komunalne na podstawie listu przewozowego

Re: Pozwólcie Tuskowi mówić,nie przerywajcie

m.maska napisała: > Ale mnie sie to podoba, bo wyglada na to, ze Tusk popada w obled. Jednego dnia > pyszczy, ze PiS popieraja ci co chlaja, bija zony i dzieci i praca sie nie zhań > bili od wielu lat, bo PiS dal 500zl na kazde dziecko a teraz od 1 stycznia bedz > ie