Sake

Sake

Przeszukano 119 316 382 wypowiedzi na 1 504 forach

ninka_1980 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

ninka

Poszukuje pracy na wakacje<oczywiscie normalnej-kazdy wie o co chyba chodzi>Czy znalezienie jej jest mozliwe w takiej malej miescince jaka jest Debica?

Nasza Ninka:)

Przedstawiam moją kruszynkę Ninkę. Ninka urodziła się 4 lipca we Wrocławiu.Miała 54cm, a ważyła 2700. Dumni rodzice Aga i Zbyszek

do Ninki

Kochana Ninko, ale mi się miło zrobiło, że o mnie pamiętasz... Córcia świetnie, jutro kończy 3 miesiące. Ależ ten czas leci. Jest grzeczną dziewczynką, w nocy śpi po 7-10 godzin, jakby dziecka nie było. Ciągle ma uśmiechnietą buźką, ogólnie dziecko grzeczniutkie. serdecznie Cię pozdrawiam

rabka1980

Witam byłem w 1980-1981 jako małe dziecko w sanatorium w Rabce.(konary).szukam znajomych którzy tak jak ja pamiętają jeszcze choć trochę tamte czasy.zjawilem się w sanatorium po pobycie w szpitalu w Kielcach.wtedy opiekowala się mną dziewczyna ze Stąporkowie.helikopterem dolecielismy do Rabki

rabka1980

Witam byłem w 1980-1981 jako małe dziecko w sanatorium w Rabce.(konary).szukam znajomych którzy tak jak ja pamiętają jeszcze choć trochę tamte czasy.zjawilem się w sanatorium po pobycie w szpitalu w Kielcach.wtedy opiekowala się mną dziewczyna ze Stąporkowa.helikopterem dolecielismy do Rabki

1980r.

Potrzebuje kupić w Polsce wino z 1980 roku. Jeżli mozecie mi coś polecić to czekam.

1980-1988

... Poland said in a statement from Iraq that "beyond doubt the shells were from the 1980-1988 period, of the type used against Kurds and during the Iraq-Iran war." Jezeli pochodza te pociski z lat 1980-1988 to niezwlocznie nalezy je zwrocic tym ktorzy je tam przywiezli, czyli USArmy, a tych co

do Ninki

Bez urazy, ale bardzo niepoprawnie tlumaczysz na turecki. Prosze sprawdzaj wyrazy nie tylko w slowniku polsko-tureckim, ale tez w angielsko-tureckim. Pomijajac bledy gramatyczne uzywasz czesto przestarzalych form jezykowych...

lipiec 1980

może pamiętacie coś na temat ruchu solidarności i strajków w Opolu z lipca i sierpnia 1980? zależy mi na wspomnieniach, obrazkach które utkwiły Wam w pamięci. może warto wrócić do tamtych dni i podzielić się wiedzą. historia w takiej formie smakuje najlepiej! Pzdr :)

ta.ninka

Witam. Szukam na Tę panią namiarów - dwa podane maile nie są aktualne. Proszę o pomoc. widziałam, że Pani przegląda forum. Chcę skontaktować się na priv. Z góry dziękuję :)))))

Urodziłam Ninkę

Córeczka jest z nami od niedzieli, 28 XII 8.55. Wazyła 3730g, 56cm, była podduszona pępowiną, miała kłopoty z oddychaniem, ale juz jestesmy w domku i czujemy sie świetnie. Kochani towarzysze Misji Groszek - rok temu zamalowywałam cienie pod oczami, wybieraliśmy się do znajomych, tak bardzo s

Sierpień 1980

: trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,14436730,Sierpien_1980___Walesa__ty_zes_przegral__.html#MT#ixzz2byF2XnjV -- mieć w górze niebo a w sobie spokój...

Wrocław 1980

Solidarność we Wrocławiu. Rok 1980-83. Co, oprócz strajków się wtedy działo? Czy coś się zmieniło dzięki tym wydarzeniom sprzed 30 lat? Jaki stosunek mają Wrocławianie do tamtych wydarzeń? Sucha historia z książek to nie wszystko. Chciałabym uzyskać informacje od ludzi interesujących się

Ninka

Ninka jest slicznie, jak bede miala coreczke wlasnie tak ja nazwe ;) zreszta znam jedna taka mala i przeurocza Ninke. pozdrawiam.

moja Ninka - Asia

Witam! Mam nadzieję, że uda mi się coś wstawić. Dopiero się uczę. Moja Ninka ma prawie 5 miesięcy. Urodziła się 3 sierpnia w Opolu.

Oktoberfest 1980

Czy ktos z Was wie kto wtedy podlozyl bombe na Theresienwiese? FanClub pewnie wie:))) To prosze sie ze mna ta wiadomoscia podzielic. -- *********

Aga_1980

Czy stokke mogę wjeżdżać po schodach również z gondolą? Bo chcę go koleżance polecić, ale nie ma opcji by ona go wnosiła. -- http://lb4f.lilypie.com/vX6pp2.png Dobrawka http://lb1f.lilypie.com/7bZVp2.png Wit

rocznik 1980:)

witam!je?li jeste?cie to dajcie znać o sobie:)mi zostało trzy tyg do cc,jako? zleci.w domku jeszcze dużo przygotowań ale mójM. twierdzi usilnie że się wyrobi i mam się nie martwić:)próbuję...czasem się nie udaje niestety,ale ogólnie daję radę!no i z dolegliwo?ciami nie ma problemu.Piszcie

Sierpień 1980

Co wtedy robiliście? Ja byłem na wakacjach w beskidach i słuchałem wiadomości w radiu Wolna Europa.Strajk?znałem to słowo jedynie ze szkoły. 23.

Powtórka 1980?

Wtedy władza też czuła się bezpodstawnie atakowana i wykpiwała "bezpodstawne" żądania płacowe. Wtedy za strajkującymi ujął się KK, dziś patronuje im Szatan. pl.youtube.com/watch?v=VIxwv2da46M Ot, figiel historii.

1980-2005

"Jako że mam już pare lat to taka mi sie analogia nasuwa. Atmosfera na ulicach jak wtedy. Tyle dobra w powietrzu i łagodności.Chciałoby sie mieć lepszą "władzę" i media żeby nie zmarnować szansy na odnowę. Żeby jeszcze raz spróbować zbudować lepszy świat. Widać że ludzie chcą tego i potrzebują

1980-2005

Jako że mam już pare lat to taka mi sie analogia nasuwa. Atmosfera na ulicach jak wtedy. Tyle dobra w powietrzu i łagodności.Chciałoby sie mieć lepszą "władzę" i media żeby nie zmarnować szansy na odnowę. Żeby jeszcze raz spróbować zbudować lepszy świat. Widać że ludzie chcą tego i potrzebują,

Viktoria1980

A kogóż to moje oczy widzą zalogowanego? Gosiu, czy to TY? Odezwij się proszę i zeznawaj co u Ciebie, ups, przepraszam,u Was? ---- Nie mam alergii na cudze szczęście!

ewciu1980

Wiem, że jestes kłótliwa, msciwa- sma sie przynzałas. Mam jednak propozycje, nie zasmiecaj swojego forum swoimi bluzgami. Juz ktoś zwrócił nam uwage. Pisz na mial skoro beze mnie żyć nie możęsz... -- suwaczk

Bialystok 1980

25 lat temu, zdaje sie nie tak dawno.....pamietacie? nie chodzi mi o kartki na wszystko, ze tam kto myslal ze bedzie wszystkiego pod dostatkiem tylko zmiany, o ktorych sie teraz nie mowi i jest naturalne -- poziomK

Urodzinowo dla Ninki

Ninko, ;) W związku z faktem, iż sama z własnej i nieprzymuszonej woli upubliczniłaś swoją datę urodzin - przyjmij proszę Moc życzeń urodzinowych. ................ (ciach)....(ciach)... życzeń tez nie umiem składać, ale na na tort urodzinowy chętnie się wproszę ;))))) Już wiem, niech na

Ninka:)

Ninka ma się dobrze.:)) Urodziła się na Karowej w Warszawie w 28 tygodniu (a właściwie w 29, bez jednego dnia - to moja wersja:) Ważyła wtedy 1320 g ale sporo schudła, bo aż do 1140. Oddychała sama, ale ze wspomaganiem kilkudniowym (cepap). Dosyc szybko zaczęła pić moje mleko, bo juz od drugiej

1980

a ja tez rocznik ur. 1980. klasa wychowawcza mgr . Flaka :) fajnie było w Sempie i wesoło.pozdrowienia dla wszystkich!!:)szkoła the best!!

Postępy Ninki - sprawozdanie :)

Ninka kończy jutro 7 tygodni, więc postanowiłam donieść o jej postępach. Rośnie jak na drożdżach, we wtorek ważyła 5320 g. Uśmiecha się pełną gębą, nachętniej do mojej mamy, gaworzy łącznie z guganiem, a głowę na brzuchu podnosi już tak wysoko, że prawie wygląda przez przód gondolki. Zaspia

do anusia1980

Anusia1980 jakie problemy wzrokowe mialas? czy aury trwajace krotko? czy jakies ciagnace sie dniami zmiany w widzeniu?

1980

W roku 1980 byłem z dziewczyną w beskidach,na dzienne utrzymanie jednej osoby tj.nocleg,jedzenie i jakieś piwo wystarczało 100zł.

rodzice rocznik 1980

zapraszam wszystkie mamy urodzone w 1980 roku na forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36324&w=34823844

Ninka..

Skoro cykle masz tak nieregularne, to mozemy przyjąć, że nie wiadomo kiedy było zapłodnienie (kiedy była owulacja). To tak jakbyś nie wiedziała/nie pamiętała kiedy był ostatni okres. W takich przypadkach patrzy się tylko na wiek z usg. U Ciebie z USG 7 tc, a więc może się zdarzyć, że serduszko np.

5 05 1980

URODZIŁAM SIE 5 05 1980 PROSZE O INTERPRETACJE TEJ DATY URODZENIA, KTÓRE LATA BEDA DLA MNIE POMYŚLNE

Ninko!

a skąd wiesz o przedłużonej reklamacji do 2 lat? prosze podaj mi podstawę prawną jeśli możesz. pozdrawiam Edytka -- NAWET PO NAJGORSZEJ BURZY ZAWSZE WYCHODZI SŁONECZKO!!! A Tak Świeci Moje Słoneczko

1980 !

Podreczniki do religii dla klasy I i II w roku 1980 owszem juz były w ilościach zadawalajacych, dzieci sobie odsprzedawaly. Gorzej bylo z podrecznikami dla klas starszych a juz tragicznie dla mlodziezy szkoł srednich. I w ogole z literatura religijna o wyzszym niz nowenna do sw

katastrofa z 1980

gdzie się znajduje miejsce tej katastrofy i czy jest tam jakiś krzyż albo pomnik chodzi o katastrofę lotniczą z marca 1980 w której zginęła anna jantar

Ninka

-- makowa panienka

Ninko!

Wskazałam na stanowisko WHO- mam nadzieje, ze wskażesz strony, na których WHO wypowiada się sceptycznie na temat NPR. Jesli tylko znajde czas, to wkleję stronę z wynikami badań ogólnoświatowch na temat NPRu, prowadzonymi pod egida WHO. Jesli cos insynuujesz, to wypada to wykazać.

Ninko.....

to nie te czasy- gdy środowisko źle ocenialo samodzielną mamę...i...jeszcze duzo przed Tobą dobrego... skąd wiesz- jak to będzie.... jesli kochasz...i on kocha.... jeśli jest dobrym facetem- to pewnie Twoje problemy znikną a jesli jest złym- to nie ma czego żałowac... nazwisko.....to problem

24 luty 1980

czy jest tu kto urodzony 24 luty 1980 w gdyni ok godz.17.25, to by znaczyło,że mam astrologiczną siostre blizniaczke, albo brata blizniaka?? 'czy znajde tu męża?' ontheline@wp.pl

28.08.1980

Dzien dobry! Jestem zodiakalna Panna, urodzilam sie 28.08.1980 o 12.10 w Szczecinie. Jestem bardzo ciekawa jaki jest moj ascendent i jaki ma on wplyw na moja osobowosc... pozdr. Marta

Ninka ;-)

Eks i kochanka niestety nie odetchneli z ulga. Nietypowe pamietaja napewno jak jedna z nich napisala, ze ma zamiar poinformowac mojego bylego co na niego wypisuje. Coz - solidarnosc byla po stronie nietypowych:-) Czyli ja bylam ta be, a nie ta, ktora chciala cos doniesc. Ale nietypowe szybko za

Re: a moze e-mamy z rocznika 1980! zapraszam

Hej! a ja jestem z 14.08.1980 a moja córeczka z 10.05.2008 :) pozdrawiamy Marta i Ninka

Ninko!

Jak tam Twoje libido? Dałaś sie w koncu swojemu facetowi, czy dalej posucha? Co do "rewelacji" globulkowo- kremowo- tabletkowych typu Patentex czy inne świnstwa to poczytaj sobie np. tutaj (popatrz tez na pierwszy komentarz): śr., 30-03-2005 Forum: Antykoncepcja - Ninko!

Ninko

I jeszcze jedna sprawa: napisałam, ze zajmuję się naukowo NPRem. To mnie upoważnia do wyrażania opinii na ten temat. I proszę jeszcze raz o stanowisko WHO, na które się powołujesz.

Ninko

bardzo dobrze umiem czytać ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałam, ze ona myslala, ze bedzie super itp. Ale skoro wiedziala, ze nie chce miec teraz dziecka, trzeba bylo o tym pomyslec przed pojsciem do łozka, a nie po fakcie, a skoro zawiodly ja srodki antykoncepcyjne, to niech bierze odpowied

Ninka

1. Upalnie ale fajnie 2. Mały kuchcik 3. Żar powalił z nóg także nas -- makowa panienka

Ninko?

Jest poniedziałek:o)Zdradź nam czy trzymanie kciuków pomogło.Pozdrowienia serdeczne dla wszytkich!:o)

24 02 1980

czy jest ktoś urodzony 24 02 1980, w gdyni ok godz 17.25, to by znaczyło,ze mam astrologiczną siostre blizniaczke, albo brata blizniaka czy znajde tu męża? ontheline@wp.pl

30 sierpnia 1980

moja opinia jest pierwsza i jedyna. piszę ją 31 sierpnia. artykuł ukazał się 30 sierpnia. czy nie jest to wymowne? wygląda na to, że nikogo strajki z roku 1980 nie interesują. to smutne. ale takie jest właśnie nasze miasto. nie pamięta o swoich bohaterach. nie pamięta o wspaniałej i

MAŁA NINKA -POPRAWA

dzisiaj Nineczka oddycha już bez wspomagania, ma tylko maseczke tlenową ,widzę że pielęgniarki i lekarze są zadowoleni z obrotu sprawy, rtg płuc wykazał jeszcze zmiany w płucach ale jest o niebio lepiej niż tydzień temu chociaż może być różnie,nie skacze do góry, bo czytając historie dzieci bywa i t

Okulary Ninki Terentiew

Czy zauważyliście, że ona już od 23 lat nosi te same okulary. Takie kolorowe i zupełnie nie pasujące do jej pieknej otłuszczonej twarzyczki

(Pół)urodzinki Ninki :)

Pół roczku nam minęło jak jeden dzień... Bilans Uśmiechów: doliczyłam do miliarda, później straciłam rachubę Drzemek dziennych: 3 Przerwa nocna: 20.00 - 8.00 Pobudek w nocy: 1 Zębów: 0 Katapult z wózka: 1 No i nic mi więcej nie pozwalają napisać. Cudowne było to pół roku, a jeszcze tyl

ROCZNICA 1980r.

Najwazniejsza jest teraz pamiec. Proponuje co 5 lat organizowac z wielkim rozmachem i feta przyomnienie tamtych czasow. Proponuje date poczatku tego procesu przemian - REWOLUCJI SOLIDARNOSCI. Data porozumien sirpniowych w 1980. Potem nastapilo tworzenie sie wielkiej lawiny - zmiotla ona

Wrzesień 1980 - ludzie

Artykuł wybitnie okolicznościowy, mało treściwy, brakuje w nim kilku osób, takich ja Sylwestra Mlonka i założycieli "S" na uczelniach krakowskich. Poza tym warto było sięgnąć do, chociażby: "Gazety Krakowskiej" z września 1980 r., a także do kilku opracowań, m.in.: Ewy Zając czy "Opozycji w

moja mała księżniczka Ninka

Ninka lubi zabawy z rodzicami.A najbardziej jak się jej śpiewa i wytrzeszcza oczy,po czym nagradza nas swoim pęknym uśmiechem.

Mamy Ninek łączmy się!!!!!

Moja Coreczka ma na imię Ninka. Urodziła się 24.08.05 o godzinie 21.15 z wagą 3070g i wzrostem 54cm. Ciekawi mnie ile mam Ninek śledzi to forum.Wklejajcie tu proszę zdjęcia swoich pociech noszących to cudne imię. A to moje Cudo

1980-2000: składanka

Zrealizowałem dziś pomysł zrobienia sobie składanki zawierającej najciekawsze single z lat 1980-2000. No, nieliczne wyjątki to utwory niesinglowe, ponieważ ograniczenie czasowe płyty 80-minutowej powoduje że nie można nagrać wymarzonego zestawu...). 1. Joy Division - Love Will Tear Us

1980

Co będzie, jak Papieża przejedzie walec drogowy? Będzie święty obrazek. A jak Gierka przejedzie walec drogowy? Plakat pierwszomajowy. A jak Breżniewa przejedzie walec drogowy? To będzie list gończy. A jak Babiucha przejedzie walec drogowy? To będzie lepiej! -- Jeśli "wszyscy wiedzą", to

1980

Hmmm... A co z pokoleniem ktore jest pomiedzy? Jestem z rocznika 80tego.... wiec jestem 4 lata starszy od opisywanej "proby", ale nie jestem przeciesz pokoleniem moich rodzicow... ani rodzicow 22latkow... I musze powiedziec ze dla mnie wszytko jest przemieszane, Mam wyrazne cele w zyciu, ale n

Ninka nareszcie w domu

Dzisiaj wreszcie mogłam zabrać Ninkę ze szpitala. Wyniki badania moczu były w końcu dobre, skończyła drugi antybiotyk, więc pozwolili nam wyjść. Teraz możemy zacząć nasze nowe życie, oby już nie było żadnych komplikacji. Mam obawy, bo Lila złapała katar, który może się rozwinąć w jakąś

Re: Ninka

hi hi fajna smieszka z Twej Ninki marianko -- Nadik

Dzis sa Ninki Imieniny

Hej misie-patysie Szmaciane laleczki Piórnikowy Plastusiu! Oraz wszystkie Domowe Skrzaty! Szybko, szybko Do roboty! Wyjdźmy Na dywanowa łąkę Co by kwiaty Zbierać! Uplećmy wianuszek Prze i barwnie kolorowy Aby bardzo wczesnym rankiem Ninkę tak zaskoczyć ładnie: Imieninowym wiankiem!

strajki sierpień 1980

dzieje.pl/aktualnosci/porozumienia-sierpniowe-jako-eksperyment-ustrojowy my pokolenie 50,60.70,80 latków tworzymy historię ,pamiętamy. usłyszłam dzis w radiu wypowiedż Lecha

Ninka chce być Mieszkiem :/

Moja 3-letnia córcia każe mówić na siebie Mieszko. Sytuacja zaczęła się 2 lata temu kiedy to urodził się mojej szwagierce synek właśnie o takim imieniu. Ninka od tamtego czasu udaje ze jest Mieszkiem, każe tak na siebie mowić i denerwuje się kiedy zwracamy jej uwagę. Nie jest tak 24/h ale na pewno

Ninka cd.

kolejne fotki Ninki

1980.

-- Łoś - przyjaciel człowieka kalinowo.... nuda dla zaawansowanych

Do Jesiona 1980

Nooo, Jesion....zmarnowałeś mi całą niedzielę....Dlaczego, pytasz? A to już służę odpowiedzią: Przeczytałem przez przypadek twój post w wątku o tych ognistych kochankach czy spokojnych facetach, czy jakoś tak, i tak mnie to wq........że aż musiałem sobie nalać drinka....A miałem dzisiaj trochę

8 grudnia 1980

O 23:08 pod nowojorskim domem Dakota House (nakręcono tam film Polańskiego "Dziecko Rosemary") podszedł do wracającego bez ochrony do domu Lennona fan, który wcześniej tego dnia otrzymał od niego autograf. Tym razem zamiast pióra miał pistolet. Pięć kul przeszyło ciało Johna nie pozostawiając

do Ninki

Ninka zajrzyj na poczte powinnas miec 3 piosenki:P jak doszly to daj znac na forum:P zaraz wysle jeszcze 3 pozdrawiam:)

do ninka

Dzieki Wlasnie przejrzalam strone interentowa.Wyglada ze pracuja tam sami profesjaanlisci,i sa bardzo dobre kosmetyki.Wiesz wybiore sie tam na pedicure.Dzieki ninka.

Re: Ninka

ale macie czaderskiego bouncera! super! I jaka radosc dla Ninki:) -- Nadik

do nata1980

i jak wasze leczenie?jestescie juz po szpitalu?udało sie wyleczyc bakterie?gdzie lezałas?może gdzies w e Wrocławiu?

Do Viktorii1980

Hej!! Mam mala prosbe. Jak wiele Dziewczyn na tym (i nie tylko na tym)forum staramy sie o dzidziusia dosc dlugo ok.1,5 roku. I z tego co wyczytalam Ty rowniez mieszkasz w UK. Rozpoczelismy badania, ale idzie to bardzo wolno. Chcialabym sprubowac chinskiego medyka - tutaj w Anglii. Z tym ze m