Sake

Sake

Przeszukano 117 976 706 wypowiedzi na 1 426 forach

nadia2903 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Nadia

Nadia, Nadka, Nadusia, Duśka, Nadeczka - czy ktoś jeszcze ma córeczke o tym imieniu????

Nadia

Za kilka tygodni urodzę córeczkę. Mam nie lada kłopot z wyborem imienia. Bardzo podoba mi się Nadia, zdrobnienia: Nadusia, Dusia itp. Ale jak zwrócić się do dorosłej kobiety: pani Nadio, pani Nadiu?? Co sądzicie o tym imieniu?

nadia

podoba wam sie takie imię? mi duzo bardziej Nadzieja pasuje, albo jezeli juz takie rosyjskie to rczeja Natasza niz Nadia... jak to wogole sie zdrabnia??

Nadia ?

Napiszcie co sadzicie o imieniu Nadia. Zastanawiam się, czy nie nazwac tak mojej córeczki, która wkrótce przyjdzie na świat. Czy nie jest troche udziwnione? Prosze o opinie.

Nadia

Co sądzicie o tym imieniu? Czy ono wogóle jest w kalendarzu. Skąd się wywodzi. Kiedy obchodzi imieniny?

nadia

jak kobieta (czyli w tym wypadku ja ;)) ma się nauczyć(bo musi)chodzic na wysokich obcasach,zeby idac ulica w szpilkach nie wygladac smiesznie? moze jakies doswiadczone panie mi doradza ? :) z gory dzieki.

Nadia

-- www.suwaczek.pl/]https://www.suwaczek.pl/cache/1881f89791.png Aga

Coreczka Nadia

Nadia jest naszym największym Skarbem.Odmieniła nasze życie.Cudowne uczucie kiedy patrzy się na własne dziecko,a ono się uśmiecha i mówi tata...

jasnowidz Nadia

Witam! Poszukuje jakiś namiarów na jasnowidz Nadie z Krakowa. Jest to dla mnie bardzo ważne. Proszę osoby, które ja znają i korzystały z jej usług o informację na jej temat. Pozdrawiam

Nadia - ładne ?

Co sądzicie o imieniu Nadia ? Mi bardzo się podoba. Zauważyłam, że strasznie szybko zmienia mi się gust co do imion. Raz podoba,mi sie takie , innym razem jakies inne :-) Dobrze, ze na razie nie musze wybierac imienia dla dzieciątka. Madzia -- Jestem mamą Nataniela (ur.01.02.2002)

29.03 środa - rozważania

Izajasza 49:8-15 Tak mówi Pan: W czasie łaski wysłuchałem cię i w dniu zbawienia pomogłem ci; stworzyłem cię i ustanowiłem cię pośrednikiem przymierza z ludem, abyś podźwignął kraj, porozdzielał spustoszoną własność dziedziczną, (9) abyś rzekł do więźniów: Wyjdźcie! A do tych, którzy siedzą w ci

szukam zillertal 29.03

Będzie bezpośrednio. Szukam namiaru na niedrogi( wiem pojecie względne ale do max 800-1000zł na os) pensjonat dla 3 os. Szukamy też na booking.com ale jakoś nic fajnego nie wpadło w sieć. Możecie coś polecić? Najlepiej link, stronę, telefon może być przez biuro. Dzięki z góry

29.03 - Dzień Metalowca

pl.wikipedia.org/wiki/29_III Wszystkim Koleżankom i Kolegom najlepsze życzenia z tej okazji. Ave!

noemi? nadia?

co myslicie o tych imionach? czas wybierać imię a tu pustka... to moje wersje robocze i pewnie ze sto razy będe sie tu radzić, ale na razie te dwa mam na tapecie:) -- https://www.suwaczki.com/ https://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvjrr9hhr6.png http://fajnamama.pl https://fajnamama.pl/suwa

wylot 29/03 do Barceony

Lecę 29/03 do Barcelony - wasnie na stronie Ryanaira wyczytałam: " 29/03/2012 Mar - Możliwy Strajk - Hiszpania Ryanair został poinformowany o strajku generalnym w Hiszpanii w czwartek 29 marca, który może spowodować znaczne zakłócenia lotów do i z Hiszpanii (wraz z Wyspami Kanaryjskimi i

Nadia

:) -- Moja Nadia

Nadia

A wiecie co, wikipedia niemiecka podaje zupelnie inne wiadomosci dotyczace imienia Nadia jak wikipedia polska, wg.tej pierwszej Nadia to rosyjska Nadiezda(Nadzieja) i etymologicznie nie ma nic wspolnego z perska Nadjya ("poranna rosa"). Imie bardzo popularne w Niemczech w latach 70-tych,kiedy to

Nadia

Ja (najprawdopodobniej) dam na imię mojej córci Nadia. I dopóki nie zajrzałam na to forum nie miałam pojęcia, że imię to należy do dziwnych, oryginalnych (w mniemaniu niektórych). Ja od dzieciństwa znałam Nadię i uważam, że jest tak samo normalne jak Ania, Kasia. Tak się zastanwawiam, że gdybym

a moze nadia??

jestem w 20 tygodniu ciazy i zastanawiam sie nad imieniem dladzidzi.nie znam jeszcze plci.chlopcu chcialabym dac na imie oliver lub maksymilian.a jesli chodzi i dziewczynke to strasznie podoba mi sie imie nadia.co wy na to drogie ciezaroweczki?

Nadia

Jak Nadia Boulanger:) Aha, sprawdziłam jeszcze, że Nadia pochodzi z języka arabskiego i oznacza początek. -- Najlepiej grane tanga:) - altango.art.pl/ Kostek 29.07.2007 tiny.pl/13br

siostra dla Nadii

Witam, Mam córeczkę o imieniu Nadia i wkrótce pojawi się drugi skarb. Podobają mi sie trzy imiona: Eliza, Katia, Nelly. Które najbardziej pasuje do Nadia? I czy w ogole da sie zarejestrowac Katia i Nelly. Co o tym sądzicie?

NADIA I NINA?

Witajcie! mam 3-letnia coreczke Nadie. wlasnie dowiedzielismy sie, ze druga bedzie rowniez coreczka. cala moja wczesniejsza teoria padla, bo mial byc Igor:). w kazdym razie maz upiera sie teraz, ze koniecznie Ninka, ze ladne, pasuje do Nadii i w ogole. a mi sie wydaje takie troche wredne

Nadia :)

Uwielbiam imię Nadia. -- Najlepsze Forum Rówieśnicze

Nadia wita Nadię!

Witamy NAdię i Jej Mamusię. Moja córeczka prócz imienia ma tez podobny wiek - urodziła się 24 marca 2004!!! Waży teraz 10 i poł kilo i jest cudownym tłuścioszkiem. Cieszę się, że Twoje zapalenie piersi poszło w niepamięć... Trzymajcie się dziewczyny! -- Forum o Muminkach: So, 04-12-2004 Forum: Nasze dzieci - Nadia wita Nadię!

Nadia!!!!

Jeśli można zmienić - to proszę o zaliczenie Nadii zamiast...hmmm.................... może....zamiast Antonii

A imię Nadia?

czy naprawde brzmi tak rosyjsko? Jakos bardzo mi sie podoba... Maz upiera sie przy Iga a mi jakos ciagle w głowie Nadia.

KUPIĘ PRONOVIAS NADIA

bardzo chętnie kupię suknie pronovias nadia, rozmiar 34\36, jestem z krakowa. superMM@interia.pl

nadia i ksawery

Nie mogę znaleźć w kalendarzu (chyba mam wybrakowany) kiedy imieniny obchodzą Nadia i Ksawier. Pomóżcie jaśli wiecie.

Nadia - zdrobnienie imienia

Witam, czy ktos ma moze pomysl na zdrobnienie imienia Nadia? Jedyne co przychodzi mido glowy to Nadi.

Nadia

Znam śliczną Nadię. Opiekowałam się nią jak była malutka a teraz jest śliczną dziewczyną i dlatego mam sentyment do tego imienia a poza tym podoba mi się najbardziej z całej listy.

Nadia

zdecydowanie Nadia -- I nie do końca piękny jest ten świat ... Zabiera miłość, młodość, słońca blask ...

Pomoc dla Nadii

14348 Sitarz Nadia Wiktoria Data urodzenia: 2007-05-10 Schorzenie: rozszczep kręgosłupa, wodogłowie, pęcherz neurogenny, kończyny końsko szpotawe, Oto link do fundacji ktora opiekuje sie Nadia. www.dzieciom.pl/14348

Nadia?

Mam pytanko, czy Nadia to samodzielne imie, czy zdrobnienie od...wlasnie, jakiego? Tak w ogole to mam bzika na punkcie Rosji, no i konsekwentnie rosyjskich imion, szczescie, ze mojej lepszej polowie tez sie podobaja:)) A propos, doradzcie, bo juz za 2 tygodnie musimy sie zdecydowc, wiec

Sozopol-hotel Nadia

Hej, Wybieram się na 12 dni do Sozopolu do hotelu Nadia. Czy macie jakieś opinie o tym hotelu ? O Sozopolu można dużo przeczytać, wydaje się że jest fajnie ;-) Byłam w Bułgarii 3 lata temu, czy ceny się zmieniły od tamtej pory ? :-) Dzięki za jakieś info :-) Aaa, czy ktoś jadł w tym

Nadia

Ja wolę Nadię, Natalia wyjątkowo mi się nie podoba... kiepskie skojarzenia i brzmienie też mi nie pasuje... ale chyba poszukałabym dalej:) Dominika zdecyodwanie ładniej

Nadia

Paulino, Nadia jest pzreśliczna:) Poprostu sama słodycz i te 'czarne stópki' hihihihi. Nie szukasz przypadkiem zięcia?

Siostra Nadii - pomożecie ?

Córcia Nadia, jej siostra urodzi się niebawem, mamy kilka imion, ale nie możemy się na żadne zdecydować. Natasza, Pola, Noemi, Bianka - które Wam się podoba naj.. ? :)

NADIA MÓJ SKARB

NADIA URODZIŁA SIE 10 STYCZNIA 2005 WAGA 4150 WZROST 57 A TERAZ SKONCZYŁA ROCZEK

Nadia

Nadzia, Nadunia, Nadusia, Podunia, Podusia, a jak mnie złości: Naducha, Poducha, zwracając się do niej: Nadu, Nadziu ale najbardziej podoba mi się "pełna" wersja Nadia

Macie nowa NADIA ?

Hej Kochani "Oxilierzy" i ci juz zatrudnieni. Badzcie tak mili i podzielcie sie info z bazy NADIA. Z gory dziekuje w imieniu wszystkich bez dostepu. Adam

Macie nowa NADIA ?

Hej Kochani "Oxilierzy" i ci juz zatrudnieni. Badzcie tak mili i podzielcie sie info z bazy NADIA. Z gory dziekuje w imieniu wszystkich bez dostepu. Adam

PRONOVIAS model NADIA

kupie suknie: PRONOVIAS model NADIA rozmiar: 36 wzrost: +170 kolor: bialy slub planowany na: grudzien 2006 innge

Nadia i Nina?

Witajcie! mam 3-letnia coreczke Nadie. wlasnie dowiedzielismy sie, ze druga bedzie rowniez coreczka. cala moja wczesniejsza teoria padla, bo mial byc Igor:). w kazdym razie maz upiera sie teraz, ze koniecznie Ninka, ze ladne, pasuje do Nadii i w ogole. a mi sie wydaje takie troche wredne

Nadia-czy zarejestrują ?????

Witam dziewczyny.Mam pytanko czy nie będę miała problemów z zarejestrowaniem w urzędzie córeczki Nadii?Planujemy z mężem właśnie taki imię dla naszej kruszynki.Z góry dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam!!!

znaczenie imienia Nadia

Przekopałam internet, znalazłam mnóstwo stron o znaczeniu imion, ale nigdzie nie ma Nadii..... A muszę znaleźć bo walczę o to imię z moim mężem.. Mamy kilka typów i podjęliśmy decyzję że zwrócimy uwagę także na znaczenie. Proszę, jeśli macie jakieś namiary, link -to pomóżcie!

Nadia

Oczywiście, że wchodzi w rachubę, tak jak wszystko, co ma litery. Każda litera ma swoją wartość, a dopiero zsumowanie wartości liter daje jakiś wynik. Nadia - delikatna, kobieca, wrażliwa, o dużej intuicji. Nastawiona raczej na dawanie, niż branie. Emocjonalna i uczuciowa. Zwasze można liczyć

Natalia czy Nadia?

Mnie się podobają obydwa równorzędnie. W zasadzie zdecydowaliśmy się na Natalię dla naszej drugiej córeczki, gdyż Nadia się niezbyt podoba mężowi. Mnie hamuje to, że nie jest to pełne imię a jedynie zdrobnienie od pełnego imienia Nadieżda. Z kolei Natalkia to teraz NIESTETY baaaaardzo

Nowa dostawa towaru Bydgoszcz 29.03

Zapraszamy na nową dostawe towaru w czwartek 29.03 Odzież dostępna sezonowa. Liczne rabaty dla stałych klientów Wiecej informacji pod nr tel 523611080 Zapraszamy!!!

Nadia-dowod milosci

Witajcie!Chcialabym Wam przedstawic moja najukochansza coreczke,ktora niebawem skonczy 15 miesiecy.Moja pociecha ma na imie NADIA i urodzila sie 14 lutego 2006 roku w wyjatkowy dzien jakim sa Walentynki.Dopiero teraz dotarlam do waszej galerii ale postaram sie nadrobic stracony czas i blizej

Nadia - córeczka ministrowej

Witam wszystkich!! Chcę pokazać światu moje szczęście mój najjaśniejszy promyczek. Oto nasza Nadia, pieszczotliwie zwana Dusią. Urodziła się maleńka (50 cm, 2350g) 12.03.2004 r. - więc jest zodiakalną rybką.Na zdjęciach ma już 3 miesiące i rośnie nam z dnia na dzień. Pozdrawiam wszystkich

Nadia - jak zdrobniale??????

Mnie i mojemu Mężowi bardzo podba się imię Nadia :-) Gorzej, że teraz zrobiło się ono modne, a nam od bardzo dawna się podoba, no ale trudno najwyżej posądzani będziemy o uleganie modzie. Ale mamy problem jak to imię zdrobnić, bo Nadusia - Dusia kojarzy nam się... (przepraszam!) z duszeniem

Zuzanka czy Nadia??

Pomóżcie mi wybrać imię dla córeczki - Zuzia czy Nadia? A może Gabrysia albo Ola? Niedługo mam termin, a My wciąż nie możemy się zdecydować.. -- https://www.suwaczek.pl/ https://www.suwaczek.pl/cache/9dfb320591.png

Nadia

Zaskakuje mnie dokładność godziny urodzenia. Widać, ze wiedziałaś, że znajomość dokładnej godziny jest ważna ;-) Dominantą Nadii jest Merkury w Wodniku na descendencie. Myślę, że będzie Zosią Samosią, która wszystko bedzie potrafiła zrobić i nie wiadomo kiedy się tego nauczy ;-) Swobodnie

Nadia-dowod milosci

Dziekujemy pieknie za wszystkie cieple slowa,Nadia uwielbia jak jej czytam wszystkie odpowiedzi i komentarze.To sprawia ,ze na serduszku robi sie cieplej:))) Zgodnie z obietnica dolaczamy nowe zdjecia,byc moze u kogos na pojawi sie usmiech na twarzy i bedzie weselej.Tak jak nam

Nadia czy Diana

A więc jak wiele mam na tym forum potrzebuje pomocy w wyborze imienia dla naszej córki. Termin mam pod koniec października i jeszcze nie jesteśmy zdecydowani. Imiona, z których na pewno jedno wybierzemy to Diana lub Nadia . Tylko je bierzemy pod uwagę. Są dość podobne więc mamy trudny wybór

Nadia- dlaczego nie?

Chcę dać tak na imię mojej córeczce, która się niebawem urodzi. Właśnie Nadia, a nie Nadieżda czy Nadzieja. Obawiam się jednak, że mogą być problemy w USC. Poszukuję argumentów, aby być od razu przygotowana na odmowę. Wiem co mówi Rada Języka Polskiego. Jednak spróbuję powalczyć. jeśli macie

nadia:)

Boisz się,że będzie Ala bala??Dzieci do każdego imienia się przyczepią jak będa chciały,zawsze jakiś rym się znajdzie. Mi najbardziej podoba się Nadia(chociaż strasznie rosyjsko brzmi)Malwina kojarzy mi się z wrewdną koleżanka:)A Alicja z krainą czarów.Myślę,że jak masz już 3 typy imion to jak

Nadia? A moze...?

Dzisiaj przypadkiem trafiłam na to forum. Widze,ze wiele tu zyczliwych osób wiec postanowiłam również prosic o rade. W lipcu spodziewam sie drugiej córeczki. Moja pierworodna ma na imie Maja. Bardzo podobaja mi sie imiona pochodzenia rosyjskiego: Nadia, Tatiana... Myslałam,również o Helence i

29.03 Spektakl Teatru Fantazja

29 marca, godz. 15.00 oraz 16.30 sala widowiskowa w ratuszu, ul. Piłsudskiego 41, Legionowo Niedzielne Spotkania z Bajką Przygody Pchły Szachrajki i Rycerza Szaławiły spektakl Teatru Fantazja Pchła Szachrajka, to pełna fantazji istota, która mimo "marnego" wzrostu uwielbia czynić różne psoty.

Re:29.03

rena-ta49 napisała: > Wasze zegarki nie zaspały?:) Strasznie zdyscyplinowane są, miarowo tik tak. I do przodu, do przodu.... ani na sekundę nie chcą sie zatrzymać.... tylko wtedy, gdy bateria padnie, ale żeby tak cofnąć o kilka lat, to mowy nie ma ;)) -- https://images.okazje.info.pl

Re:29.03

tropem_misia1 napisała: > nie znoszę tłumów > tłoku > zbiorowiska > patologicznie unikam To tak jak ja,dlatego raniutko wolę pobuszować między regałami:)

Nadia

Gazeciarz to forumowy troll. Nie bierz sobie jego twórczości do serca, bo jedynym jego celem jest wkręcanie. -- https://www.youtube.com/watch?v=O4HeL0t7-R4 Peace Of Mind

nadia

a moze ty go wez na tydzien :) -- jak nalesniki roztrzepujesz trzepaczka, to nie potrzebujesz duzo maki, bo tam sie wtedy dostaje duzo powietrza, ktorym mozna sie przeciez najesc

nadia

do takiego basenu tez bym corce pozwolila skakac.Ale basen tesciowej jest za maly jak na skakanie.Kumasz? mozna sie uderzyc bo jest malo miejsca.Ale oczywiscie ty bedziesz tutaj udowadniala ze dziecko moglo skakac a jak by sobie glowe rozbila to bys gryzmolila na forum co to za matka ze pozwolila

Re: Nadia wita Nadię!

Cudna dziewczynka i bardzo ale to bardzo podobna do tatusia :-))) Gratuluje takiej słodkiej córeczki. -- Pozdrawiam, Agnieszka Antoś ur.25.09.2004

nadia

a jak teraz po lekach sie zachowuje kot? na stałe bierze leki? pytam bo, własnie u mnie od jakigoś czasu (od wczesnej wiosny t.r) mam problem z moją Zuźką przebadana,zdrowa jak byk był grany feliway, były krople Bacha...nie pomogło analogiczna sytuacja jak u Ciebie...mam dosyć jej wyczynó

Nadio

wprawdzie nie łapię się do kategorii matek zimujących (za duże dzieci), ale doskonalę Cię rozumiem. I nie mam nadwagi :D Trzymaj się dziewczyno, przystosujesz się do panujących warunków, a nawet jeśli nie, to zaraz będzie wiosna :)

Nadia

Gdybym miała jeszcze córeczkę to tak miałaby na imię :) -- Dzieci to to co mi wyszło najlepiej chociaż nie najłatwiej :D

NADIA !!!!!!!!!!

Umieszczałam zdjęcia zaraz po porodzie. A teraz ma już prawie 3 miesiace. Postaram sie cześciej pokazywac wam moją Nadusię. 1. mały śpioszek 2.z grzechotką i pieluszką (mały ulewacz :) ) 3. Ach, jaka pyszna grzechotka1!!! <

Nadia ...

A czy rzeczywiscie jestes juz po rzuceniu tej magii milosnej i ona rzeczywiscie zadzialala czy pytasz zupelnie hipotetycznie ?

nadia

wymiana słowna to wymiana słowna. a ty mi zaczęłaś wrzucać i to jeszcze w taki sposób w jaki robią to glupie gó..ary z melin. jeśli nie widzisz różnicy to już tylko i wyłącznie twój problem. -- Życie jest jak lustro, jeżeli się do niego uśmiechasz - jest piękne ;))))

Nadia....

a możesz podać jakieś namiary?... może tak naokoło, przez Wrocław, trafie do Warszawy... ;-) -- If love is a crime baby I'd do my time Whether it's wrong or right You can sentence me to life

Nadio,

bardzo podoba mi sie Twoja argumentacja.:) -- Zawsze istnieje człowiek cierpiący bardziej od ciebie (Ezop)