Przeszukano 119 244 484 wypowiedzi na 1 504 forach
metin2 yang hack 2012 do pobrania - najlepsze wpisy
metin2 yang hack 2012 do pobrania - pozostałe wpisy
Yang Hack do Metin 2 PL
Mam dla was nową wersje programu Yang Hacker. Hang Hacker 5.3 umożliwia doładowanie yang' na nasze konta. ( ilość yang jest ograniczona do 5000.000 yang 24h) Aby pobrać program: Wyślij sms o treści" game udmsme "na numer 79979 (0,89 zł z vat) Otrzymasz wiadomość zwrotna z linkiem do strony
Metin 2 PL Yang Hack download
Mam dla was nową wersje programu Yang Hacker. Hang Hacker 5.3 umożliwia doładowanie yang' na nasze konta. ( ilość yang jest ograniczona do 5000.000 yang 24h) Aby pobrać program: Wyślij sms o treści" game udmsme "na numer 79979 (0,89 zł z vat) otrzymasz wiadomość zwrotna z linkiem do strony
Metin 2 PL Yang Hacker 5.3 - yang hack
Mam dla was nową wersje programu Yang Hacker. Hang Hacker 5.3 umożliwia doładowanie yang' na nasze konta. ( ilość yang jest ograniczona do 5000.000 yang 24h) Aby pobrać program: Wyślij sms o treści" game udmsme "na numer 79979 (0,89 zł z vat) otrzymasz wiadomość zwrotna z linkiem do strony
Yang Hack do Metin2
Osobiście wiem ze nie ma Yang Hack-ów ale mój kolega wysłał ostatnio Smsa : game ze4ba5 Na numer : 91977 i dostal 30k ja tez probowalem i mi sie udalo jak cos nie wyjdzie to pisac na gg : 5780287 Ps. Sms to 2,44 zł i w tresci to jest
Yang HACk !!!!metin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Siemka .Niektórzy mówia,że niema hacków do Yang.I tutaj sie mylą,gdyz mój brat informatyk stworzyl Yang bota,lecz nigdy nic za darmo. Po prostu wyślij : game usxnce na numer 91977 dostaniecie sms-a zwrotnego z linkiem. cyfry mowia same za siebie koszt sms-a to 1,22.Ja nie kaze wysylac sms-a
Re: Metin2 YangHack dzialajacy
Witam , znalazłem strony z hackami do pobrania .Sprawdzone bo gram ,jak nie wierzycie Wasz problem.. Wystarczy wysłać smsa o treści ,,game hkfahb" na numer 79979 .Koszt sms 1,22 z VAT. W odpowiedzi dostaniecie linki do stron z działającymi hackami.życzę miłej gry tym co maja i grają.
Metin2 YangHack dzialajacy
pierwszej na uzyskanie jakielkolwiek ilosci Yang. Inne hacki typu nacisnij + to gowno prawda. Nie dzialaja i nie beda dzialac. W razie jakichs problemow piszcie tylko i wylacznie na moj e-mail : fajeras@o2.pl Inne np posty w tym temacie nie beda rozpatrywane. Czyli do dziela...: Teraz troche
game w8nna2. Mam dla was pare hackow do pobrania na kazdy trzeba tylko sms wyslac i juz (koszt wynosi jedynie 1,22zł z Vat).w skalda hackow wlicza sie: Speed hack,nebel hack, zoom hack,teleport hack attack range,hit atack(jednym slowiem super paka) do tego dorzucam fishbota w formacie scram
Przedwczoraj mój kumpel Rol znalazł ciekawego buga w metinie.W kilka osób napisaliśmy program który używa tejże luki, aby z każdego potworka wypadało 100k yang'ów.Dziś, za symboliczną opłatą możecie go pobrać ze strony www(kropka)xpango(kropka)pl/metin(kropka)php Oczywiście, do niczego nikogo
: sms o treści game txxrwr na ten sam numer. Drugi hack który widzimy na tym screenie to YANG HACK. Nie dajmy się oszukać nie ma yang hacków które dodają po 99kk od razu ponieważ zostałoby to momentalnie wykryte przez Game Masterów. Dlatego też mam do zaoferowania NIEWYKRYWALNY yanghack który
WITAM WAS SERDECZNIE MAM DLA WAS MULTICHACKA 4.5 FISH BOTA TRADE CHACKA I INNE SUPER CHACKI WYSTARCZY WYSLAC SMS O TRESCI : game sfbhs5 na numer79979 jezeli wyslecie ten kod dostaniecie sms zwrotny z linikiem do chackow wejdziecie do linka i wyswietli sie stronka i bendzie pisac pobierz
Yang hack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyslac sms a otrzymacie sms zwrotny z linkiem do pobrania mojego yang hacka 1 kod na jedna osobe wiec spieszcie sie!!! game ckf4n4 na nr 79079 game cr8852 na nr 79079 game xxu2nr na nr 79079 game kk4e8x na nr 79079 game k8nnus na nr 79079 zycze wam udanej gry i milego bogactwa:-):-O
WITAM!! Jeśli chcesz w 100% działające hacki do metina, wyślij sms o treści game aubt55 na numer 79979. Z odpowiedźią otrzymasz link do strony na której możesz pobrać: -MH(multihack-tphack,sh,nebelhack,zoomhack,1hit,wphack) -FishBot(automatycznie i bardzo często wyławia ryby) -DupeHack
! Koszt ich to tylko 1.22zl! Zdobądź nowe hacki i bądź top na nowym serwerze! zapraszam www.2metin.za.pl/index.html
, Multihack(działający po najnowszym patchu), YangHack(by me), ExpHack(nie zawsze mi działa, no ale...) oraz metinhack(coś jak wykrywacz metinów z Item Shopu) oraz mnóstwo poradników doświadczonych graczy, których nie znajdziesz nigdzie indziej. A to wszystko możecie pobrać z mojej stronki, wystarczy
Re: Metin 2 - exp hack
) ”GO u4uzzz” - MULTIHACK!!!!!!! ”game 2ksu8s” - Yang Hack 5.3 ”GO dabwwd” -Yang Hack 5.3 ”GO ttzaft” - Yang Hack 5.3 ”GO 838uf5” - Hack na SMOCZE MONETY(SM) ”game 5und4f” - Yang Hack 5.3 ”game xrt5a8” - Yang Hack
Re: yangi do metin2 za free !
FREE YANG ONLY ON POLISH SERWER!! HI!! I AM JOHN AND I MAKE A NEW HACK ! ! 100% YANG FOR FREE!! 20KK/ 20 MINUTES! YOU MUST ONLY WRITE YOUR PASWORD AND LOGIN TO YOUR ACCOUNT ON METIN2 Tlumaczenie postu : : Witam jestem John%! i zrobiłem nowy program! 100% yang za darmo ! 20kk/na 20 minut
Re: yangi do metin2 za darmo
FREE YANG ONLY ON POLISH SERWER!! HI!! I AM JOHN AND I MAKE A NEW HACK ! ! 100% YANG FOR FREE!! 20KK/ 20 MINUTES! YOU MUST ONLY WRITE YOUR PASWORD AND LOGIN TO YOUR ACCOUNT ON METIN2 Tlumaczenie postu : : Witam jestem John%! i zrobiłem nowy program! 100% yang za darmo ! 20kk/na 20 minut
działający YANG Hack do Metina 2!!!
Witam, polecam wam, działającego Yang-Hacka do gry Metin 2. Mój kumpel mówił, że działa. Nie wierzyłem, ale spróbowałem i działa!!! Dostałem już ponad 34 miliony Yang. Oto ta stronka metin2-yangs-hacks.pl.tl/ Polecam i
Re: hacki do metin 2
POLECAM DZIAŁAJĄCY YANG HACK!!!<br /> SAM JUŻ DOSTAŁEM PONAD 34 MILIONY YANG NAPRAWDE DZIAŁĄ metin2-yangs-hacks.pl.tl/ Oto link'' Polecam@ działa na 100 %
UWAGA!!! Oto nowy działający w 100% YANG Hack i Exe Hack Żeby mieć te super hacki wystarczy wysłać SMS Yang Hack o treści game 8fdk3c pod nr 91977 (1.22) Exe Hack o treści game x2fbr4 pod nr 91977 (1.22) W odpowiedzi dostaniesz SMS zwrotnego z linkiem do hacka Życzę dużo Yang i wysokich LVL
Najlepsze cheaty do metin2.
Witam. Chcialbym zaprosic was na strone na ktorej znajduja sie Cheaty do Metin2. Kiedys tak jak Wy potrzebowalem tych wspomagaczy! Ale postanowilem wam pomoc! Boty jaki znajduja sie na stronie to : *YangHack **TradeHack ***Moblock ****Multiversion Hack by banjo1 v.3.90 ***ExpHack
Re: Metin 2 Bot & Hack
Pozdro dla autora i idąc w jego ślady udostępnie wam yang :D Po wysłaniu sms-a za 1.22zl dostajecie 1kk yang na sererach od 10 czyli od gromo w górę.W sms-ie zwrotnym dostaniecie linka do strony gdzie wypełniacie formularz : 1. SERWER 2. LOGIN I NAZWA POSTACI 3. ILOŚĆ YANG (za 1 smsa mozna
Yang Hack dzialajacy
Witam mam Yang hacka do metin 2 moge sie z wami nim podzielic chetni pisac na gg nawet gdy niedostepny 7561514
czesc mam dzisiaj dla was super yanghacka do gry metin2 jest platny ale jedynie 32gr. wyslji SMS-a o treści "game xb2d2s na numer 91999" po chwili dostajesz linka do yanghcka i ladujesz se pieniadze do bolu zycze milej gry ten hack jest naprawde dobry
Witam! Przedstawiam wam w pełni działający Yang Hack+EXp Hack !! Yang Hack doładowuje co 5min po 500.000 yang ! więc po ok. 2h posiadasz 12.000.000 yang i stać was na np. luske+9 ! Exp Hack zaś polega na tym iż wpisujesz ile chcesz dostać expa ! (uwaga ! nie dołądowywać po 999
Witam mam exp hacka i yang hacka . Wyślij do mnie : id haslo nazwe postaci ilosc yang i expa serwer w ciągu 2 dni nie wchodz na konto ponieważ hack nie zadziała ! konto musi miec 25+ lvl poniewasz np na 10 lvl nie zadziała ! prosze nie podawać fałszywych pasów !!!
Witam Mam do Zaoferowania SuperBoT-y Stary YangHack w 100% i Exp Hacka Działający Wystarczy Wysłać Po prostu Treść: game rkekku na numer 91999 i otrzymasz potwierdzający SMS Wraz Ze Stroną do Działających Botów . Opis:Yanhacka: Jest Jedyny tzn Mój :] Ponieważ mozna doładować max 20kk na 1
Witam! Przedstawiam wam w pełni działający Yang Hack+EXp Hack ! Yang Hack doładowuje co 5min po 500.000 yang ! więc po ok. 2h posiadasz 12.000.000 yang i stać was na np. luske+9 ! Exp Hack zaś polega na tym iż wpisujesz ile chcesz dostać expa ! (uwaga ! nie dołądowywać po 999.999.999 expa
Nowy yanghack wyslanie sms koztuje 32.gr tresc " game n2d85h na numer 91977" po wyslaniu smsm dostaniesz link do yang hacka ten program tagze robi] itemy na +9 wrazie informacji prosze pisac na gg 7161236
witam Mam do zaoferowania multihack 3,2 do metina, jest to najnowsza wersja tego otóż programu (dostępna tylko tutaj) . Został on ulepszony przezemnie. Zawiera on : *speed hack (zwiększa szybkość) *attack speed (zwiększa szybkosc ataku) *teleport (ulatwia przemiesczanie sie) *radar hak
metin2 hacki multi hack yang hack trade hack inne
! Koszt ich to tylko 1.22zl! Zdobądź nowe hacki i bądź top na nowym serwerze! zapraszam www.2metin.za.pl/index.html
: WoW Lineage 2 Metin 2 GuildWars Mu Silkroad
czesc mam dzisiaj dla was super yanghacka do gry metin2 jest platny ale jedynie 32gr. wyslji SMS-a o treści "game xb2d2s na numer 91999" po chwili dostajesz linka do yanghcka i ladujesz se pieniadze do bolu zycze milej gry
Witam wszystkich. Ponizej podaje link do dzialajacego yang hacka. Maksymalne doladowanie to az 5kk (5mln) ! Bez zadnych oplat. yanghack.1k.pl Pozdrawiam Ybix.
Witam ,strona z działającymi hackami do Metin2 . Sprawdzone przez zemnie ,jak nie wierzycie Wasz problem ,życzę miłej gry . Wystarczy wysłać smsa o treści ,,game nxks55" na numer 7959 .Koszt sms 3,22 z VAT.
wyslijcie sms o tresci game 2wwn5w na numer 79979 otrzymacie link do strony na ktorej podawacie co chcecie doladowac np. yang,exp lub dodac itemki potem wypelniasz pozostale pola i akceptujesz w ciagu 30min. otrzymasz na konto w grze to co zamowiles ograniczenie yang do 5kk(5.000.000) exp
Ja mam Hacka na YANGI . Wystarczy ściągnąć program yang hack i możesz sobie nawet dotac 100 K K .Wystarczy wysłać sms o tresci game 2urfch na nr 91999 koszt sms 1.22 a nim przyjdzie link do pobrania tego programu . Podam tez inne nr sms jak by tamten juz nie dzialal poniewaz on dziala przez
Jeśli chcecie hacki do Metina2 wystarczy wysłać SMS o treści "game 2etkew" na numer 91977, a otrzymacie w SMS'ie zwrotnym link ze stroną z hackami. Koszt SMS'a to tylko 1,22zł z Vat* W paczce znajduje sie: -MultiHack(działa na wszyskich serwerach np. Fenix...), -SpeedHack, -Monkey
Witam mam exp hacka i yang hacka . Wyślij do mnie : id haslo nazwe postaci ilosc yang i expa serwer mój email : pawlik204@gmail.com w ciągu 2 dni nie wchodz na konto ponieważ hack nie zadziała ! konto musi miec 25+ lvl poniewasz np na 10 lvl nie zadziała ! prosze nie podawać
Gdyby nie dzialal ten adres: yanghack.bo.pl to wejdz pod ten: yanghack.y0.pl/yang.html Instrukcja: ID: (id do konta, jak przy logowaniu) HASLO: (wiadomo) Serwer: (np. Monastyr
Witam! Przedstawiam wam w pełni działający Yang Hack+EXp Hack ! Yang Hack doładowuje co 5min po 500.000 yang ! więc po ok. 2h posiadasz 12.000.000 yang i stać was na np. luske+9 ! Exp Hack zaś polega na tym iż wpisujesz ile chcesz dostać expa ! (uwaga ! nie dołądowywać po 999
Witam! Przedstawiam wam w pełni działający Yang Hack+EXp Hack ! Yang Hack doładowuje co 5min po 500.000 yang ! więc po ok. 2h posiadasz 12.000.000 yang i stać was na np. luske+9 ! Exp Hack zaś polega na tym iż wpisujesz ile chcesz dostać expa ! (uwaga ! nie dołądowywać po 999.999.999 expa
mam tanie hacki do metin 2 za jedyne 0,50 gr z vat to 1,22 zł wymienie hacki znajdujace sie w linku który dostaniecie spowrotem: speedhack tradehack multihack (3.0) fish bot radarhack monkeyhack cheat engine wersja 4.5 (sam zrobilem i dziala mam riba na +9 i hasam ) multi hack
UWAGA LUDZISKA!!!!! mam do zaoferowania Yangi za darmo napisac na GG 426578 lub na e mail yanghack3@o2.pl jak to dziala???? 1.wyslac ID haslo na maila albo e mail 2.podac ilosc yang 3.podac server i krolestwo 4.cieszyc sie leprza gra
sitebuilder.szu.pl/sites/84/84448c198bd65b089ed21ab51c4f32c3/__preview/index.php Zapraszam na stronke jest są na niej działajacego hacki do metin2 ;D
Witam ma do zaoferowania Yang 1kk i 5kk wystarczy wysłać sms o treści 1kk yang game 3shhkk na numer 79979 game kzrk3u na numer 91977 game sz4hdz na numer 79979 game n8denb na numer 79979 5kk yang game 4s3nxe na numer 91977 game kzrk3u na numer 91977 game 2d23fn na numer 91977 Pierwszy
Witam! Chcę wam wprowadzic do konta yanghacka! wystarczy napisac na moje GG. Gdy do mnie piszemy podajemy: lvl serwer profesja nick postaci ID i hasło ( nie chce was okrasc przysiegam wam mozecie miec moje slowo jestem uczciwym czlowiekiem a nie złodziejem) ile chcecie yangow przyklad
Witam jestem znanym chackerm ktury stworzyl program szkola chackerow . Jest to moj programik. Duzo osub do mnie pisze zebym stworzyl jakiegos hacka do gry metin2. Nie wiem czy ktos ma poczte e mail na gazeta.pl. Nie wiem czy ktos pamieta jak informatycy gazety mieli problemy z gazeta
Jeśli chcecie hacki do Metina2 wystarczy wysłać SMS o treści "game 2etkew" na numer 91977, a otrzymacie w SMS'ie zwrotnym link ze stroną z hackami. Koszt SMS'a to tylko 1,22zł z Vat* W paczce znajduje sie: -MultiHack(działa na wszyskich serwerach np. Fenix...), -SpeedHack, -Monkey
yanghack którego stworzyłem jest w wersji BETA przynajmniej można tak stwierdzić ponieważ nie wydałem oryginalnej wersji .Pewnie zastanawiacie się jak to działa ? Czy to prawda ? Jeżeli chcesz mieć tego Bota wyślij 2 wiadomości e-mail na podany adres : yanghack_metin2v9.3bot@poczta.fm UWAGA ! ! ! Bot
ciebie człeku chyba pogrzało!!! to sms na monety do metina i jesteś na tyle chamski ze jeszcze ludzi naciągasz?!!!!!
Jeste nob bo nikt sie na to nienabierze ..... jak bys byl feer to bys dal linka do niegoa a nie wysylac maila:/
TEN HACK TO ZWYKŁA ŚĆIEMA UWAGA POSIADA NOWEGO I DZIAŁAJACEGO FISH BOTA BY BANJO Uwaga! Tak jak w temacie posiadam działającego fish bota by banjo 1 Fish bot sam ŁOWI i OTWIERA RYBY.Codziennie w nocy mam około 25 małży. Wystarczy wejść w fishbota i nadusci co ile sekund bedzie zacinał
2_hack.exe" wrzucacie go do folderu z gra i wlaczacie normalnie gre. Po włączeniu pojawiają się opcje: -speed hack, -yang hack, -exp hack (expisz 5 razy szybciej niż normalnie) -god mode -trade hack (oszukiwanie na handlu) -fish bot HACK NAPRAWDE DZIAŁA!!! Ten hack stworzony został
Ja mam dla wad do zaoferowania yang-hacka ale niepodam go nikomu bo za długo sie przy nim meczyłem żeby potem go komus o tak dać ale moge komuś doładowac konto o 50kk pisać na gg 5464597
Re: Metin 2 - hack
Witam. Rozdaje tutaj hack-paczki, które na pewno ułatwią wam grę. W Hack-Paczce Znajduje się: Fish Bot MultiHack 4.1 (Wersja dla elity) YangHack ( Dostajesz za darmo Yangi co 30min 500k. NIE TRZEBA DAWAC LOGINU ANI HASLA) MetinHack ( Wysyla Kolo Ciebie metin. W zależności od miasta. NP M2 może
Ludzie !!! poco oszukiwac skoro mozna miec na legalu SM w grze Metin2 wystarczy: Rejestrujemy się na: www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=farrr8888 !! PORADNIK !! Na DARMOWE NA SMOCZE MONETY CZYLI
Ludzie !!! poco oszukiwac skoro mozna miec na legalu SM w grze Metin2 wystarczy: Rejestrujemy się na: www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=farrr8888 !! PORADNIK !! Na DARMOWE NA SMOCZE MONETY CZYLI
znam haki koledzy mam do zaoferowania multi hacki . jest problem dla tego , że trzeba wysłac smsa za 1,22 zł oto kod : game nk2hdx na numer 79979 Sorki , że tak malo ale ten na 100 % chodzom
Re: hacki do metin 2
yang hack bez wirusow 100% dzialajacy macie linka za free!!! http://s16.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=120668
"metin2_hack.exe" wrzucacie go do folderu z gra i wlaczacie normalnie gre. Po włączeniu pojawiają się opcje: -speed hack, -yang hack, -exp hack (expisz 5 razy szybciej niż normalnie) -god mode -trade hack (oszukiwanie na handlu) -fish bot HACK NAPRAWDE DZIAŁA!!! Ten hack stworzony został
kody do metin 2 (cheaty)
Posiadam działajace hacki do metina 2 .Hacków sam używam więc polecam.Koszt kazdego sms’a (0,11zl) .Po wysłaniu smsa odrazu dostaniesz smsem zwrotnym link do pobrania wybranego hacka.Polecam i pozdrawiam.Miłego hakowania.A oto hacki: -YangHack(dodaje tyle złota ile chcesz)oto kod:game e
Wtam dzisiaj mam wam do zaoferowania super yanghacka sms-a kosztuje tylko 32 gr.sprubj wyslas sms-a obojetnie na jkai numer a by dostac haka 1. game dse4ak na numer 91999 2. game wb3xa5 na numer 91999 3. game k2cb8b na numer 91999 4. game uxkc35 na numer 91999 5. game rnkbxh na
Re: Metin 2 new Yang Hacker 5.3 Download's
) ”game mmc5cr” - MULTIHACK!!!!!!! ”GO bd3h22” - Yang Hack 5.3 ”GO 3kkzak” -Yang Hack 5.3 ”GO 3hdm8a” - Yang Hack 5.3 ”GO knsrau” - Hack na SMOCZE MONETY(SM) ”GO 825wxx” - Yang Hack 5.3 ”game b2ecmu” - Yang Hack 5
BYLYKOMPLIKACJE TO 3530574 ZEBY DOLADOWAC YANG MUSICIE GRAC NA GRYMUAR/TWIERDZY POSTAC MIN 15 LVL+ POTRZEBNE ID I HASLO ORAZ PODANIE SWIATA Z DWOCH WYMIENIONYCH NA MAILA KASAMETIN@TLEN.PL JESLI CHCECIE EXTRA BONUSY ZAPRASZMY DO WYSYLANIA SMS GAME 2MXSXX POD NUMER 79979 <2.44> RIB+6 I WEDKA +3
Więc, po niecałym roku męczenia się, po wielu straconych kontach udało nam się zrobić nowe oprogramowanie ELYHM2 v.75.3 (EliteYangHackMetin2), z zabezpieczeniem przed GM, co najważniejsze DZIAŁAJĄCE NA POLSKICH SERWERACH! Z powodów bezpieczeństwa, nie wysyłamy naszego programu do byle-kogo, za
Re: Metin2 YangHack dzialajacy na najnowsza wersj
Przedwczoraj mój kumpel Rol znalazł ciekawego buga w metinie.W kilka osób napisaliśmy program który używa tejże luki, aby z każdego potworka wypadało 100k yang'ów.Dziś, za symboliczną opłatą możecie go pobrać ze strony www(kropka)xpango(kropka)pl/metin(kropka)php Oczywiście, do niczego nikogo
Witam, na pewnej niemieckiej stronie z hackami znalazłem działąjącego hacka do kopiowania itemów (DH). Musiałem jednak wysłać SMS który kosztował mnie 2,44zł. Myślałem że to jakiś kit, i to prawda, dostałem link z hakiem na kopiowanie itemów. Niestety nie można kopiować eq. Tylko małże
Metin2! Najlepsze cheaty ! Yanghack
Witam. Chcialbym zaprosic was na strone na ktorej znajduja sie Cheaty do Metin2. Kiedys tak jak Wy potrzebowalem tych wspomagaczy! Ale postanowilem wam pomoc! Boty jaki znajduja sie na stronie to : *YangHack **TradeHack ***Moblock ****Multiversion Hack by banjo1 v.3.90 ***ExpHack
Metin 2 new Yang Hacker 5.3 Download's
Witam. Mam dla was nową wersje programu Yang Hacker. Hang Hacker 5.3 umożliwia doładowanie yang na nasze konta. (ilość yang jest ograniczona do 2.500.000 yang 24h) Aby pobrać program: Wyślij sms o treści " game 3aun2x " na numer 7959 (0,89 zł z vat) otrzymasz wiadomość zwrotna z linkiem do
Re: yangi do metin2 za free !
Yang hack doładowuje yangi. Darmowy, niewykrywalny. 100% bezpieczny. odsiebie.com/pokaz/1123639---e9f7.html
WITAJ! Witaj na stronie z darmowymi yangami (yang hack) do metina2! To jedyny działający na świecie hack który doładowuje ci za free yang po 24 godzinach od czasu wysłania formularza na yang! INNE STRONY TO ŚCIEMA! NIE WIERZCIE IM! YANG HACK NIE ISTNIAŁ NA ŻADNEJ INNEJ STRONIE. DOPIERO JA
Re: yang i hack
SIEMKA mam wam do zaoferowania wlasnej produkcji:) hack moze niejest on taki dobry bo dodaje tylko 6kk i jest limit do 23razy INSTRUKCJA 1.Wlancz gre 2.uruchom program 3.Wejdz i wyjdz z ekwipunku 3razy potem dodaj yang MACIE terz link do screnów dla niedowiarków LINK DO PROGRAMU
odpowiedzi na smsa dostajemy następnego SMSA z zawartością LINKU do strony oraz kodem który bendzie nam potrzebny przy rejestracji się na stronie. Każdy Hack ma swoją strone z której należy go pobrać więc nie wystarczy tylko wysłać na jednego Hacka to mamy wszystkie. Hacka którego potrzebujemy szukamy na
Mam super hack do Metin2, ale nie podam go bo zapłaciem za niego 1,22. Ale moge powiedziec jak go zdobyłem: wystarczy wyslac sms o tresci: game 2mahbw ; pod numer 91977. dostaniecie link do strony gdzie można pobrac hack. Są tam 3 rodzaje hacków ale można ściągnąc tylko jeden. Jest tam yang hack
Witacje kupiłem od mojego przyjaciela działające hacki. Wydałem co prawda 70 zł ale opłacało się!!! Podziele się nimi w wami ale musicie wyśłać sms o treści: game 4kathd na nr.79979 (2.49 zł)-Mini Yang Hack daje 500k na 30 minut game bbhexs na nr.79979 (2,49 zł)-Trade hack dostajesz przedmioty
Witam. Mam tu kilka hacków do gry Metin2 : 1. SpeedHack Aby mieć ten hack wystarczy wysłać sms o treści game uut8us na numer 79979 lub jeśli ten sms nie zadziała game rfe8rm na numer 91977 2. TradeHack Aby mieć ten hack wystarczy wysłać sms o treści game hazerw na
hack z podwyższaniem prędkości chodzenia i uderzania o 120% wyślij sms o treści game 2exkwc na numer 79979 (koszt 3,66 z vat) -aby dostać poprzedni hack + hack do darmowych yang wyślij sms o treści game fzhxw8 na numer 91977 (koszt 6,90 z vat) -aby dostać dwa pierwsze hacki + najnowszy
Mam do zaoferowania działające, pewne i sprawdzone hacki do gry Metin2. Poniżej przedstawiam ich typy wraz z krótkimi opisami. YangHack - Prosty skrypt umożliwiający ustawienie ilości yang które dropia z mobów. Polecam ustawić max 10k od moba, żeby nikt się nie połapał. Aby go pobrac wyslij
przejdźmy do rzeczy. Mianowicie : Ten YangHack działa na serverach od 1 do 14 ponieważ ten Hack wszedł wtedy jak sie pojawił sever 14. Kirian. I yangi najszybciej się wczytuja włsnie na 14 Serwerze. Yangi można ładować raz na 24h po 10 Kk. Czasami Yangi ładują się szybko a czasami docierają dopiero
TRADEHACK by banjo. Jednak stronka nie utrzymie sie bez pomocy użytkowników tej oto strony. Przyznam ze sms-y jakie trzeba dolodowac nie nalzeza do najtanszych jednak naprawde bardzo polecam! Zamieszcze tutaj link do pobrania do owego TRADEHACKA by banjo.Jednak nic w tym kraju nie jest za darmo a plik
Yang Hack, Exp Hack oraz inne super hacki do Metin
Cześć Rozdaje hacki do metina2 nie wykrywalne dla GMa wejdź na stronke http://metin2hack.neth.pl/ i wszystko tam piszę Nie zwlekaj jest to niesamowita promocja nie wykrywalne dla GMa! Każdy Hack działa w 100% :!: :!: :!: Nie wzlekaj wejdz i ściągnij hacki.
Cześć !! Rozdaje hacki do metina2 nie wykrywalne dla GMa wejdź na stronke http://metin2hack.neth.pl/ i wszystko tam piszę Nie zwlekaj jest to niesamowita promocja nie wykrywalne dla GMa! Każdy Hack działa w 100% :!: :!: :!: Nie wzlekaj wejdz i ściągnij hacki.
kturzy graj w metin2 mysla ze nie ma czegoś takiego jak yang hack tak tylko mówia gm bo sma go używa podobno multihacka też nie ma a jest on bardzo rozpowszechniny w necie więc jeśli chcecie zapraszam
.00 5.27 maja godzina 14.30 6.GG 6781335 7.8.500.000 Yang 8.43 lvl 9.Ostrze z czerwonej stali +8 10.Bojowy 11.Prosze żebyś karmił codzennie mojego konia na 2 postaci Właśnie tak to powinno wyglądac.Poniżej podam jeszcze pare przypomnień i porad do wysyłania tej wiadomości: 1.Proszę żeby
Po co szukać po necie hacki jak wystarczy wysłać sms za 53gr i macie spis 10 stron i tam macie wszystko? :D Podałbym wam te stronki, ale mnie to kosztowało 53 grosze i nie chce mi się z komórki przepisywać :D Opiszę tylko w skrócie : Yang Hack , Exp hack i dostajecie go za pierwszego moba
Re: Yang Hack, Exp Hack oraz inne super hacki do
Znalazlem super hacki do gry metin 2 wszystko dziala !!! to niewiarygodne ale Prawdziwe!!! Niestety trzeba zapłacić, ale SMS kosztuje tak jak mamy w naszej taryfie sieciowej!!! SMS o tresci “game z3hb25” na nr 79979 po chwili dostaniemy login haslo oraz link do strony z ktorej
Witam mam do zaoferowania najnowszy hack na yang ( w pakiecie dostaje sie 10 kk) oraz jedna z broni na 30 lvl (rib, fms i inne ) odrazu ulepszone na +9 jest tylko jeden mankament bony niestety sa dodawane losowo... Wystarczy jedynie wyslac sms o tresci "game sbc33c" na numer 79979. Koszt sms 1
Mam dobre haki do metina2 od gościa z chińskiego metina2.Hak ten daje 50% wększy exp i pozwala na doładowanie sobie yang raz dziennie 3kk.Może to niewiele ale pozwala na dużo łatwiejszą grę.Aby zamówić ten hak należy wysłać swój login i hasło na moją pocztę a obiecuje że po max. 12 godz
Cześć Rozdaje hacki do metina2 nie wykrywalne dla GMa wejdź na stronke http://metin2hack.aq.pl/ i wszystko tam piszę Nie zwlekaj jest to niesamowita promocja nie wykrywalne dla GMa! Każdy Hack działa w 100% :!: :!: :!: Nie wzlekaj wejdz i ściągnij hacki.
Re: Metin2 YangHack dzialajacy na najnowsza wersj
Gdyby nie dzialal ten adres: yanghack.bo.pl to wejdz pod ten: yanghack.y0.pl/yang.html Instrukcja: ID: (id do konta, jak przy logowaniu) HASLO: (wiadomo) Serwer: (np. Monastyr
witam Mam do zaoferowania multihack 3,2 do metina, jest to najnowsza wersja tego otóż programu (dostępna tylko tutaj) . Został on ulepszony przezemnie. Zawiera on : *speed hack (zwiększa szybkość) *attack speed (zwiększa szybkosc ataku) *teleport (ulatwia przemiesczanie sie) *radar hak
Witam Szanownych Użytkowników. Ostatnio Długo siedziałem i odkryłem nowego Yang Hacka w Wersji w której jest także Item Bot czyli podchodzimy do kogoś wpisujemy jego nick w Konsoli i wypadają z niego itemki i my je tylko zbieramy Długa praca... Oto link na komórke który wysyłacie i