Sake

Sake

Przeszukano 119 269 342 wypowiedzi na 1 504 forach

mercedes w221 s500 opinie - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Re: Supersymulator - Mercedes S500

ile, to i nie widzą w nim ubersamochodu i stać ich również na obiektywną opinię. > taki paradoks. No właśnie. Ja też uważam za paradoks, że tyle lat po komunie i marzeniach o czymkolwiek z Niemiec ciągle mercedes czyni Polaków aż o tyle lepszymi. Meroli z Niemiec jak ch..j, S W220

Test the Best - BMW 750i vs. Mercedes S500L

Nie wiem skąd ta opinia o iDrive, może żaden z dziennikarzy nigdy nie poświęcił temu urządzeniu uwagi? Dlaczego więc mercedes SKOPIOWAŁ deskę z BMW i jego iDrive? Wysokie obroty zachwycają się autem, w którym rozwiązania zaczerpnięto z konkurencyjnego produktu. Brawo!

Mercedes S 400cdi

Witam. Mam szansę stać się w niedalekiej przyszłości posiadaczem takiego auta. Auto jest z 2002r. ma wiele dodatków w wyposażeniu i 42kkm. Układ jest dość dziwny ponieważ będzie to samochód służbowy i albo dostaję tego, albo ok. 350k-400k PLN i wybieram coś nowego. Nie jestem fanem dizli i

mercedes e 400 CDI czy 500 benz.

jak w temacie. co jest lepsze, czym sie przyjemniej jezdzi, oba sa z automatem oba poddane chiptuningowi, 400CDI ma 290KM/660Nm, 500benz. ma 327KM/485Nm, oba V8 albo jakies porownywalne silniki w innym samochodzie z automatem. wylaczajac kwestie finansowe dziekuje za opinie

Mercedes S 400cdi / 320cdi-porownanie

,usterkowosc wieksza w tych egzemplarzach ? chodzi mi o porownanie w klasie S lub E w ktorej wystepuja te typy silnikow ,z gory dziekuje za opinie i pomoc

Mazda Xedos czy Mercedes S W140- co kupic?

opinie sa rozne. a W-140 jest 4 lata starsze i jest w dieslu ale cena ta sama i drewno w srodku prawdziwe

Re: Test the Best - BMW 750i vs. Mercedes S500L

> Siedziałem w jednym i drugim, ale nie u nas, bo nie ryzykuję olania w naszych > salonach. chyba mamy do czynienia z jakims wielkim jasnie Panem. > Mercedes SKOPIOWAŁ BMW i cały świat o tym pisze. BMW może być dumne ze swojego > produktu. Podobne osiągi z dużo mniejszej

Mercedes W 140-S 350 Diesel, skrzynia automatyczna

Witam, Wszystkich i mam pytanko w którym roku wyszedł model S 350 D ze skrzynią automatyczną 5-cio stopniową, Wiem że w 1994 jest 4-stopniowy automat. Czy automat 4-stopniowy, to dobry wybór, Czy ktos nim jeździ?? Ogladałem taki, i z 1994 roku,jest za 54 tyś. przebieg 270 tyś. Bez skóry

Re: Fiat 500X - crossover w drodze

weggeworfen. A tak na marginesie. Smieje sie z tych wszystkich opinii o Fiacie. Mam trzy: 10-letnie Stilo, poltoraroczna Crome i dziewieciomiesieczna 500 i nigdy nie zalowalam wyboru.

Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka

Wallenrode, widzę, że boli Cię ten temat i opinie innych o Mercedesie. Nie dla każdego SEC500 to szczyt marzeń, naprawdę. Powiem więcej - nie dla każdego szczytem marzeń jest Mercedes w ogóle. Fanom tej marki chyba przesłania ona cały świat. Mercedes to nic szczególnego, wozidło jak każde inne

Re: Co jest lepsze S430 czy S500 Szymi

czego filozofujesz na pewno nie jestem typowym polaczkiem, bo wole zeby w polsce bylo jak najwiecej zamoznych ludzi jezdzacych mercedesami ale moze ty nim jestes? chcesz "zadawac szpanu" s-klasa ale martwisz sie ze ci zabraknie na paliwo:) (w polsce duzo jest takich ludzi -> "nie wazne ze

Mercedes nowa A-klasa - prośba o opinię.

/niezawodności tych samochodów. Z jednej strony, w raportach awaryjności niemieckiej Dekry nowa A-klasa wypada całkiem dobrze. Z drugiej strony, zapytałem o opinię dwóch przypadkowo spotkanych na miescie kierowców taksówek (nowa A-klasa) i tu opinia okazała się zdecydowanie negatywna. Obydwaj bardzo narzekali na

link do "mercedes problems"

tutaj mozna znalezc niepochelbne opinie wlascicieli: www.mercedesproblems.com miedzy innymi s55, cl500, s i innych poza tym o problemach z karoseria w nowym CL65 bylo na www.mbspy.com ale cos dziwnego sie stalo z ta strona i dzis

Sala w hotelu Zornica

Szukam osób mogących wyrazić swoją opinię na temat wesel organizowanych w Zornicy (Poczesna koło Mercedesa). Bardzo interesuję mnie wszystkie dobre jak i złe strony. Dzięki z góry.

Re: Wybierz najlepszą generację Mercedesa Klasy S

Kraj hipokrytów ! Wiadomo, że przynajmniej co drugi POlaczek miał ( od nowości ) mercedesa klasy "S" każdej z dostępnych generacji, a już praktycznie każdy - z drugiej ręki, więc bardziej MIARODAJNYCH wypowiedzi chyba już być nie może ... To właśnie na opiniach z tej rubryki bazować będą

Opinia o programie PiS

konstytucji wbitym. Ten tekst, ktory napisano to zwykle klamstwo (juz wiem - dla PiS GINI to pewnie wskaznik liberalow). - pomysly oszczednosciowe to "szanowanie pieniedzy przez panstwo" - bardzo trudno osiagalny cel, zwlaszcza w tak skorumpowanym kraju jak Polska (walki z korupcja przez urzad nie

Re: Nowy Mercedes klasy S /p.KOBLA

Gość portalu: Obserwator, radny i mk piszą z tego samego IP, z urzędu gminy Targówka. Domniemanie, że to sam Pan Burmistrz zabawia sie w ten sposób w godzinach pracy, udając wzburzoną opinię publiczną, może okazać sie nie pozbawione podstaw. Myślę, ze za chwilę mk, Obserwator, radny w jednej

Ile do setki ma fabryczny Mercedes Sprinter

Rzadko kiedy producenci podają w jakim czasie dostawczak osiąga pierwszą setkę, zazwyczaj jest to około 20 sekund. Teraz sprawdziliśmy w jakim czasie zrobi to fabryczny Mercedes Sprinter 319 CDI z automatyczną skrzynią 7G-TRONIC http://www.moto-opinie.com/sprinter-speed-test/ www.moto-opinie.com/sprinter-speed-test/

Re: mercedes e 400 CDI czy 500 benz.

Gość portalu: tiamat napisał(a): > jak w temacie. co jest lepsze, czym sie przyjemniej jezdzi, oba sa z automatem > oba poddane chiptuningowi, 400CDI ma 290KM/660Nm, 500benz. ma 327KM/485Nm, oba > V8 > > albo jakies porownywalne silniki w innym samochodzie z automatem

mercedes-czy rzeczywiście tak jest?

W sobote byłem w salonie Merca i oglądałem C klase.Wchodzę do środka a tu plastikowa kierownica!!!Ludzie,do czego/!?Jak tak można?Czy ta dawna opinia o Mercu jest nadal?Raczej nie.Plastikow kierownica-aż rzygać się chce!Na dodatek w środku ciasno jak cholera.Siedziałem też w S klasie

Re: Mercedes citaro - Wejherowo się pozbywa się s

kiepskie, choć rzeczywiście spotkałem się z samymi niepochlebnymi opiniami użytkowników, a przecież jest jednym z najdroższych autobusów. Natomiast artykuł, który cytowałem nie mówi przecież, że to kiepskie autobusy, tylko że z zakupem części w Polsce jest gehenna. Dodam jednak, że PKS Wejherowo

MercedesBenz 190 W201 Gdzie szukać

Stałem się właśnie posiadaczam w/w modelu, gdzie znajdę coś co pozwoli mi się bliżj zakolegować z Baby Benz(literatura, ciekawe strony, opinie, fora. Dziękuje.

Re: Mercedes S Klasse, 5.0 benzyna, 2003r.

target="_blank">moto.gratka.pl/tresc/mercedes-s-klasse-5-0-benzyna-4993893.html?w=1cda87dfb5c285a2&s=3</a> > > TO JEST TO AUTO tiny.pl/15z2 A to są opinie, miłej lektury :)) -- ------------------------- To tylko jedno kliknięcie

Kłopoty Mercedesa

Mercedes leci na łeb, na szyję - w rankingach ,w sprzedaży, w oczach klientów. Nowy prezes chce podnieść jakość, a zaczyna od ...cięcia kosztów. Bardzo mądrze - na pewno taniej robi sie lepsze samochody... Ciekawe co na to pani, która kupiła SL500 i tylko w ob. roku samochód spędził ponad 100 dni

Re: Mercedes W124 320TE - opinie prosze

Witam. Krzywki mogą wyglądac ok ale cały wałek może miec luzy. Jeśli to tylko zawory to nie problem. Idzie wymienic bez ściagania głowicy, pytanie czy warto. Silnik sam w sobie średni. Problemy z trwałościa rozrządu. Problem z odpalaniem może wynikać z 500 różnych przyczyn:) Jeśli to ma byc

Re: MERCEDES CZY BMW, A MOŻE AUDI<LEXUS?

powodu sobie kupilem ten samochod.(Jezdzilem rowniez BMW 740 IL przez trzy lata -niestety ale to nie jest Mercedes(moja opinia). Jaguar ma ladna sylwetke lecz niestety to nie Mercedes, rowniez kosztuje duzo mniej.Lexus jest lepszym autem w mojej opini. Mercedes S500 lub S600 od roku 2000 sa

Re: Mercedes A klasa

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=55580022&v=2&s=0 Poczytaj też na autocentrum.pl dział opinie kierowców, bardizej reprezentacyjny niż ten wątek

Re: Opinie na temat Mercedesa W140 (poprzednia

Gość portalu: Grzeniek napisał(a): > Interesują mnie opinie na temat awaryjności i kosztów utrzymania Mercedesa > W140, szczególnie starszych modeli - roczniki: 91-93. Generalnie super auto, ale z tego co wiem, to S350 turbodiesel miał w tych latach chorobę wieku dziecięcego

Re: Murano-opinie

(nie koniecznie w centrum), a za 300K domek letniskowy w jakimś fajnym miejscu, czy tam mieszkanie letniskowe ;) A jak ktoś nie chce więcej nieruchomości, to mercedesa > S-klasę ;)

"S" vs. "A"

i wcale nie chodzi mi o różnice pomiędzy różnymi typami Mercedesów ;-) czy ktoś wie, jaka jest różnica pomiędzy prawdziwymi drogami szybkiego ruchu ("prawdziwymi", czyli dwujezdniowymi i ze wszystkimi skrzyżowaniami bezkolizyjnymi), a autostradami? często czytałem opinie, że A4 Kraków

Nawet gdybym chcial to na dluzej nie moge go trzymac - zaczela go juz brac korozja a nie chce mi sie bawic w latanie - migomatu nie mialem w rekach od czasu spawania swojego MGB GT kilka lat temu... taniej wyjdzie kupic podobny w lepszym stanie - pewnie zaplace za niego jakies 500-700GBP. A

Re: Krupsy maja złe opinie

Renault, Peugeoty, Fiaty, Fordy też mają złą opinię, a jakoś nie widzę, by po ulicach jeździły same Mercedesy, BMW, Saaby, Volvo i Audi. Skoro ktoś chce ekspres do 500 zł, tak jak ja zresztą chciałam, to jest to dobry wybór. Są Jury, Gaggie i inne cuda po 2 tysiaki, ale czy do 500

Czym jeżdzią gwiazdy ?? Wątek o Mercach....

i kochanki" - Samochody dzielę na Mercedesy i resztę świata. Od dawna jestem bowiem zakochany w autach z gwiazdą na masce i nie ukrywam, że nie muszę jeździć innymi modelami. Na co dzień używam S-500 coupe, ale od święta przesiadam się do Mercedesa sprzed blisko 50 lat. Należę do tych ludzi

Re: Japonski zamach na S-Klasse

tym jest. Test w gazecie też jest. A popularna ostatnimi > czasy opinia o mercedesach nie jest raczej ostrą nagonką, więc proszę jeszcze > raz - spuść z tonu troszkę Popularna opinia jest opowiadana nie przez właścicieli tylko przez znajomych ich właścicieli , być moze lekko

Mercedesy do malowania/wymiany!!!!!

Najwierniejsi klienci marki Mercedes, taksówkarze niemieccy przesiadają się do VW, Opla, Audi i Mazdy!!!!!! ------------------------------------------------------------------------------ -- news.ft.com/cms/s/d8a55414-8045-11d9-bd50-00000e2511c8.html Szanowni Panstwo! W nawiazaniu do

Taksówkarze niemieccy porzucili Mercedesa

. Siudeckim, na którym definitywnie odrzucono reklamacje wad lakieru w moim nowym samochodzie, pomimo ze problemy te sa dobrze znane koncertowi DaimlerChrysler. Ponizej cytuje opinie o jakosci lakieru samochodów Mercedes Benz z wlasnego najbardziej wiarygodnego podwórka, bylych najwierniejszych

Re: Informator: co pokażesz fiskusowi w deklaracj

OKAZJA! Pilnie sprzedam 3 Mercedesy S-klasse, Porshe Carrera, BMW siedemsetileśtam, pałac pod Warszawą, samolot TU 134. Sprzedam też akcje kilku burdeli i hoteli. Kupię opinię bieglego psychiatry!

Re: mercedes 190 1,8 automat - opinie

Witam Daj troche więcej danych nt. tego auta. Generalnie fajne autko. Silnik jak dla mnie to trochę bez sensu. Pali tyle co 2,0 (10-11 miasto, 7-8 trasa), opłaty OC takie same, osiągi wyrażnie gorsze. Automat jest ok. Pamiętaj, że standardowo startuje z 2 biegu. W pozycji S (przełącznik przy

Re: Skrzydlaty Mercedes wyceniony

nie przepadam za wizualna strona merców generalnie ale ten jest bardzo ladny. czekam, jak ktos madry napisal, na ogledziny na zywca. Mysle ze mi sie pokryje opinia. :) zalosne jest dzialanie jakis pindoszczalow politycznych ktorzy musza na portalach do tego niestworzonych bawic sie w polityke.

lekko > przemieszczać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > ogólnie mówiąc jest to samochód bardzo wytrzymały Jak chodzi o handlarzy to nie ma sie czego obawiac - samochod zostawil klient w rozliczeniu i dostal za niego.... jakies 500zl w

Re: Mercedes 190 E 2.0D - opinie o trwałości?

Fajny samochod tylko ze nie uwierzę w to , że samochód z 1991 roku z silnikiem 2.0 D ( szczególnie kupowany po to aby nim duuzo jezdzic), przejeżdzal rocznie poniżej 20 tys km... Założe się ze rzeczywisty przebieg jego jest okolo 500 tys km. Jednak te silniki sa super trwałe wiec parę set w

Re: Mercedes klasa A

. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=55580022&v=2&s=0 P.S.: Dzisiejszej nocy zadzwoniła do mnie ta kumpela. Padła jej bateria, bno ze swoim lowelasem debatowała poł nocy przy włączonym radiu (sic!) i nie mogła wrócić do domu. Jak już znalazłem aku żeby się podpiąć (za trzecim podejściem), to stwierdziłem, że bateria jest w miarę nowa. Może się

Re: Jakość Mercedesa.

mercedes > > wyrobil sobie renome ktorej nie mozna roztrwonic w kilka lat. To nie sa moje slowa tylko opinie akcjonariuszy o dzialaniu zarzadu. the Mercedes brand has suffered substantial image damage and the former aura of quality and reliability has been destroyed

Pomoc w wyborze samochodu.3-4 latek duzy i konfort

samochod.Moze byc samochod duży i dlugi bo takie tylko preferuje.I oczywiscie w dieslu. Zastanawialem sie nad mercedesem klasy S (W221),albo citroenem C5,ford Galaxy i.....Tu czekam na jakies sugestie na temat konfortu,marki i awaryjnosci itd.Z gory bardzo dziekuje. Mysle ze moge na was a szczegolnie

Re: Widział ktoś wczoraj test sedanów w TopGear ?

technicznym . Gdyby ceny merców były takie jak w Ameryce to Mercedes już nie byłby takim luksusem . Tam C-klase 320 o ile dobrze pamiętam można kupić nawet o 40 tys taniej ,a np. CL500 o około 100 tyś taniej . U nas kur... wszystko zaczyna być luksusem nawet benzyna .

Re: Prezydent Zaleski winny kolizji. Zapłaci 500

kwalifikowania tego zdarzenia przez policję, która czeka jeszcze na opinie biegłego medyka w tej sprawie. Jeżeli uzna on, że żadna z osób jadących mercedesem nie doznała poważnych obrażeń (chodzi o kodeksowy zapis mówiący o uszczerbku na zdrowiu powyżej siedmiu dni), to zdarzenie z ulicy Bema

Re: Czy warto kupic Mercedesa S (126) 1980-1990

Gość portalu: fama napisał(a): > Tzn. mialbym w zanadrzu okolo 2000 na instalacje gazowa, a na auto okolo 10, 11 > > tys. Wydawalo mi sie ze za to cos kupie. To nie musi byc top model z full opcja > > za 20 tys. o takich nawet nie mysle. Gieldowe ceny zaczynaja sie w

Re: Opinie na temat Mercedesa W140 (poprzednia

jezdzilem tym samochodem (testowo, znajomy mial do sprzedania), niestety wg mnie ten samochod z tym motorem to pomylka, cos dla wielbicieli diesli starej daty, jeszcze to zazwyczaj wystepuje z automatem, ktory sie sprawdza ale w mocniejszych zestawieniach od 320 wzwyz. Jak s-ke to tylko benzyna

> Witam. > Krzywki mogą wyglądac ok ale cały wałek może miec luzy. Jeśli to tylko zawory > to nie problem. Idzie wymienic bez ściagania głowicy, pytanie czy warto. > Silnik sam w sobie średni. Problemy z trwałościa rozrządu. > Problem z odpalaniem może wynikać z 500

Lusterka boczne w Mercedesie klasy E i ogolnie

lusterka -- lusterko od strony pasazera bylo mniejsze -- nie podoba mi sie ta asymetria, - Nowy Mercedes klasy C ma bardzo duze lusterka (szcz. w pionie) jak na klase srednia, srednio mi sie to podoba, - moim zdaniem Passat, Accord, Avensis maja bezpretensjonalny design bocznych lusterek, - przez

Czy kupując nowe A6 dostanę w łeb?

Szukam po internecie informacji nt. chodliwości nowego Audi A6 wśród złodziei. Szukam dla siebie auta klasy premium. BMW mi się nie podoba, Mercedes - sam nie wiem, Volvo S80 - mogło by być, ale jakieś takie klocowate. Najbardziej przypadło mi do gustu nowe A6. Problem w tym, że znajomi mnie

Re: jak dbać o nowy samochód?

Ja zgadzam sie z tym co Michal napisal lecz swiezy olej w samochodzie to jak bys chodzil po lasku na wiosne..... Ja posidam Mercedesa S500 i zmienilem pierwszy olej po 10000mil a potem co 15000 mil lecz jest to syntetic olej.....i Mercedes wymienia jako gwarancja samochodowa na cztery lata

Re: S60 (V) czy 320d?

abstrahując od właściwości jezdnych osiągów wygody i takich tam to volvo jest bardziej prestiżowe niż bmw. chodzi mi o opinie ludzi nie siedzących w temacie tylko takie opinie pierwszego wyboru. przynajmniej w Polsce. tutaj w dawniejszych latach dyplomaci jeździli volvo i lancia. niektóre kobiety

Re: Saab 9000 czy Mercedes w124?co wybrac?

Sam musisz wybrać, ja wolałabym Saaba. Najlepiej zrobisz jak zobaczysz tą stronę, jest naprawdę świetna i piszą tu ludzie, którzy znają "swoje" samochody, a nie cudze opinie

Re: Najwyższe ceny mieszkań w stolicy

kupuje takie drogie mieszkanie". Powiem raczej "żałuję, że mnie nie stać" niż "patrzcie na tego frajera w mercedesie za 500.000".

Burton i Mercedes

Burton to wedlug Ciebie Mercedes? Mercedes jest az taki dziadowski ostatnio? ;-) Nie schlebiaj Burtonowi. Prawda jest taka. Deski Burtona nie sa az tak drogie, ale ich jakosc jest przecietna... a czesto powiem ze kiepska w prownaniu z deskami innych firm. Nie jest to moja opinia ale

Re: Mazda Xedos czy Mercedes S W140- co kupic?

laszlo.kovacs napisał: > opinie sa rozne. a W-140 jest 4 lata starsze i jest w dieslu ale cena ta sama > i drewno w srodku prawdziwe ________________________________________________________________________________ w DWUCH TURACH (2x 4-y lata) mialem Xedos 9 automatic- wspaniale

co wybrac prosze o opinie urzytkownikow

jako ze w najblizszym czasie sprzedaje swoje volvo s80 i czce kupic cos innego prosze o rady uzytkownikow co wedlug ich warto co nie jakie sa wady danych modeli itp .biore pod uwage audi a6 lub a8 po 98 1,9 lub 2,5 TDI volvo s80 po 2003 po liftingu 2.4 d , mercedesa okulara wszelkie

co wybrac prosze o opinie urzytkownikow

jako ze w najblizszym czasie sprzedaje swoje volvo s80 i czce kupic cos innego prosze o rady uzytkownikow co wedlug ich warto co nie jakie sa wady danych modeli itp .biore pod uwage audi a6 lub a8 po 98 1,9 lub 2,5 TDI volvo s80 po 2003 po liftingu 2.4 d , mercedesa okulara wszelkie diesle

Re: CALIFORNIA ACCESS S260 czy ktos ma?

o marce. A opinie są takie, że do czołówki należą IBM, Toshiba czy Asus, a CA to badziew. To nie jest chyba przypadek, czy jakiś ogólnoświatowy spisek. Jedynym miejscem, gdzie nachalnie wpychane i wychwalane (iście w prl-owskim stylu) są notebooki CA jest forum strony www.karen.com.pl czyli

Mercedes krolem szos!

Fajne sa te BMW jednak nie dochodza nigdy do mercedesa.Za kazdym razem jak porownuje odpowiednie BMW do Mercedesow Mercedes jest THE BEST. Audi to moze sobie konkurowac z BMW lub najnowszym volvo s80 ,do Mercedesa nic nie podskoczy na trasie.Komfort jazdy ,trzymanie sie drogi ,niezawodnosc

Re: Ford S-Max 2.0 TDCi

taaaaaaaaa. ale nie każda morda pasuje do forda ,stara śpiewka, zwykle opinie o fordzie wydają ci którzy nigdy w fordzie nawet nie siedzieli a o jechaniu takim autem w ogóle nie mają pojęcia, dzwi - już nie rdzewieją -za to np. kompletny wachacz trochę w innej cenie niż u szanownej

Idzie PiS... będzie popis ;)

powiedziała, że koszt wynajęcia mercedesa wynosi 550 zł, czyli więcej niż innych karawanów. Nie chciała powiedzieć, kto zapłacił za wynajęcie samochodu na pogrzeb Kaczyńskiego. Włoska firma Intercar specjalizuje się w produkcji samochodów i przyczep kempingowych na podwoziach i podzespołach aut

Re: przedszkole Smyk -proszę o opinię.

aniutek111 napisała: > to dziwne. > na stronie internet. pisza w taki sposob, jakby to dzialalo od > poczatku. to juz zupelnie nie rozumiem tak wysokioego czesnego. to tak jakby niewidzieć różnicy w cenie fiata i mercedesa

Re: Mercedes zużywa mi olej

super. Poza tym olejem to nic mu nie dolega, ja kupiłem to auto bo o takiej wersji z takim silnikiem wszyscy znający się na rzeczy mówili pochlebne opinie. Napiszę coś więcej jak usunę ten kłopot. Pozdrawiam. P.S. Mercedes to Mercedes - aktor Jacek Borkowski, miłośnik i kolekcjoner (ponoć

Re: Sybian? podziękowali:) miałem dwa!

N70 i N90 to telefony z 2005 roku, tymczasem zarówno Android jak i system Apple'a są "nieco" nowsze. Na podobnej zasadzie możesz porównać klasę E Mercedesa z Fiatem 500, zapewne stwierdziłbyś, że "Mercedes się chowa, nie dorasta do pięt konkurentom...". Sęk w tym, że tego rodzaju opinia

Re: honda jazz - opinie....

To widzę że pojecie wygodny jest względne;P to może koledze mercedesa mogęzaproponować?? np s 600L ? swoim seiciakiem byłem w trasie do włoch jakieś 3000km we dwoje i jakoś na brak komfortu nie narzekałem ani na zbyt małą dynamikę auta , ale chyba różnie ludzie podchodzą do wygody , pewnie

Mialem kiedys 190-tke ale poj 2.3 benz -szybko sprzedalem bo dla mnie glowny minus to bardzo niewygodny fotel ,i bardzo ciasno z tylu . Jesli chodzi o awaryjnosc to jeden z najbardziej niezawodnych samochodow ,silnik bez problemu osiaga 0,5 mln km a i znam takich co w 124 z tym silnikiem

Re: Lexus LS400- opinie

model LS 430 przy koncu 2000 roku na model 2001 roku. Samochod chodzi jak zegarek(Rolex). Jezeli chodzi o palenie oleju to raczej nie pali duzo. W mojej opini jest to bardzo dobry samochod i cena w porownaniu do Mercedesa S- 430 to kosztuje okolo $25000 taniej.(to znaczy nowy LS430-$63000 a

Re: Złotowski kandydatem PiS-u na prezyde

Racja, w pełni zgadzam się z tą opinią. To Bydgoszczanin z porządnej rodziny. Jego Mama to świetny laryngolog, o wysokiej kulturze, leczyła i łapę nie brała. Osobiście nie przepadam za Nim i nie trawię pisuarów. Zagłosuję jednak na Niego gdyż uważam że jako Prezydent miasta zadba o Jego interesy i

Mercedes B 170 - Pechowe geny

ułożona pod kątem. Komentarz na temat silnika jest żałosny... To nie prawda.Ten gość oczywiscie może mieć takie zdanie przesiadając sie z S klasy. Czego ten samochód nie ma w wyposażeniu że zasłużył na miano ubogiego? Jest czujnik spadku ciśnienia w oponach, wskaźnik poziomu oleju w komputerze

Re: Mercedes triumfuje!!!

. Japończycy są wstrzemięzliwi i innowacje wprowadzają stosunkowo póżno (ile poduszek możesz mieć w Mercedesie?) A jeśli elektroniki jest znaczna ilośc wszystko zaczyna się komplikować. Poza tym pogoń za szmalem powoduje skrócenie cyklu życia produktu (time based management) i inzynierowie nie mają

Re: Saab 9-5

Akurat wersja 3,2 z Alf nie ma najlepszej opinii - osiągi są OK, ale spalanie koszmarne: 260-konna czteronapędowa 159 z manualem zużywała średnio 15,6 l paliwa, tymczasem w testach prowadzonych wg tej samej metodyki BMW 550i - 14,4 a Mercedes E500 (stara wersja) - 13,9. 333-konne Audi S4 spala

Re: Volvo s40 czy s60?

prawdopodobnie z powodu skrzyni biegów a co do volvo to pytaj o v40, s 40, s60 to wszystkie którymi jeżdziłąm w ciągu ostatnich 4 lat, w sumie musze przyznać, ze to najstarsze czyli v 40 było najlepsze mechanicznie, co do wielkosci, to wydaje Ci się, ze s 60 to wielka limuzyna, ma świetne

Re: Opel Omega w 2015?

wybieram sie w odwiedziny z Toronto do L.A to korzystam z lini lotniczych, a na miejscu wynajmuje auto.Napewno jest lepiej laciec 4 godziny, niz jechac Mercedesem S 4 dni. To jest moja opinia. @martin05 : prawda Cadillac Catera -Opel Omega B tylko lepiej wypasiony.A co do marki Buick ,nie jest klasa

Re: Jakie będą te nowe, zamówione mercedesy?

rapidshare.com/files/269267263/Pierdofon_de_luxe.exe Byłbym wdzięczny za opinie użytkowników ww. software, a szczególnie niedocenianemu xx w aspekcie przydatności w życiu klienta środków musowej komunikacji i przeciętnego zjadacza chleba w aspekcie bycia człowiekiem renesansu ze średnim zarobkiem netto 1.500,00 zł (w Częstochowie, of course).

Re: Japonski zamach na S-Klasse

do wglądu...już biegnę, tfu lecę... jedno publiczne podałem, z kolei opowieści laweciarza jakoś nie dotyczyły audi lub bmw więc coś w tym jest. Test w gazecie też jest. A popularna ostatnimi czasy opinia o mercedesach nie jest raczej ostrą nagonką, więc proszę jeszcze raz - spuść z tonu

Pierwsza Afera

Poprzednie rządy sprawowane przez SLD to był festiwal afer. To piękne osiągnięcia w zakresie łapówkarstwa, przekrętu i prywaty. Nowe rządy to naprawa Państwa i poprawa jego wizerunku. PiS to Prawo i Sprawiedliwość, to Polska uczciwa, gdzie ludzie na najwyższych stanowiskach to fachowcy z

Re: Trochę BMW - trochę Mercedesa

czego czepiać. Każdy Mercedes ma specyficzną urodę, zawsze coś na pierwszy rzut oka nie pasuje (tył nowej C-klasy, tył S-klasy, przód nowego SL-a), a później człowiek się przyzwyczaja i traktuje to jako klasykę. Mnie razi tylko zwiększająca się na dole przerwa w tych przednich, podwójnych reflektorach

Re: Dom szkieletowy-proszę o opinie fachowców i u

mieszkalnictwa ( najwyższe na świecie podatki za budowę domu ) Poza tym towar dom jes niezbędnego użytku i takie omijanie niby to ,,prawa ,, jest dość powszechne posiadamy w rezewie 2x po 500 zł na łapówki dla tzw. kontrolerów dotychczas wystarczało . Kontroler syty 10 X 500 zł na miesiąc (zwykły utarg

Mercedes przed sądem za tandetny samochód.

powinny być usunięte - napisał w opinii. Listkowski we wrześniu 2004 r. zostawił samochód w serwisie. Chce zwrotu 247 tys. zł. Mercedes uważa, że auto zostało naprawione, a Listkowski je porzucił. W ramach ugody zaproponowano mu jednak, że odkupią auto po cenie rynkowej. Pod warunkiem że kupi w

Re: Mercedes zużywa mi olej

martex5 napisał: > Tym Mercedesem jeździ się nawet nieźle, jest w miarę wygodny (siedzenie > kierowcy. Wcześniej miałem 190E 2,0 benz. i uważam, że fotel kierowcy był > wygodniejszy, bardziej leżący. W 124 jest bardziej jak krzesło ale nie ma co > narzekać. Jakby

Re: ASO Mercedesa Gottlieba Daimlera 1 W-wa

Może ci szefowie którzy składają wyjaśnienia są tak sano łatwowierni ja Ty. AMiS prezentuje poziom popularnej Vivy czy Gali. Co mi po jego opinii skoro serwis toYoty w którym byłem okazał sie być niewypałem. Nie wiem ,bo nie czytałem , co o serwisie przy Gottlieba Daimlera napisał AMiS ale

Re: Mobilny serwis samochodowy. Wasze opinie

dla mnie mobilny serwis to w rozumieniu taki portal jak www.taniprzeglad.pl, gdzie mobilnie przez stronę lub smartphona mogę znaleźć różne oferty. Mam np. Vito i mieszkam koło kalisza i szukam

GAZ - PROFANACJA AUTA LUXUSOWEGO ?????

Witam wszystkich.Chcę zdać pytanie, czy instalacja gazowa w samochodzie np.Lexus Ls400 V-8,Mercedes W-140 (S-klase)itp. to profanacja czy nie.Spotykam się bardzo często z opiniami,że jak kogoś stać na takie auto musi mieć na benzynę.Poddaję tę kwestię pod dyskusję i myślę,że będzie to ciekawy temat

Re: Mercedes, mazda ford najszybciej rdzewiejące

Pisałem o W211. Mercedes oszczędzał na wszystkim w tym niestety na zabezpieczeniu przed wilgocią elektroniki i zabezpieczeniu antykorozyjnym. W212 podobno są jeszcze gorzej wykonane. Tu proszę opinia szczęśliwego posiadacza merca: "Mercedes Klasa E Sedan W211 2.7 CDI (177 KM) Moje auto po

Re: PiS: wniosek ws. delegalizacji SLD za kilka t

Powtarzam swoja opinie bo poprzednie forum w tej sprawie już zniknęło. Jestem za!!Partia która demontuje państwo a często działa (przez swoich członków) na rzecz obcego państwa - powinna być zdelegalizowana. Z drugiej strony - pozwoli to komunistom wrócić do leninoweskich korzeni - działając w

Re: Burton i Mercedes

porownaniu np. do Elan'a jest drogi jak cholera. BTW, welug Wall Streat Journall Mercedes ma ostatnio powazne klopoty z jakoscia, szczegolnie klas S i E :-) > Prawda jest taka. Deski Burtona nie sa az tak drogie, ale > ich jakosc jest przecietna... a czesto powiem ze kiepska > w prownaniu z

Re: Kto im robił badanie rynku?

Gość portalu: gość napisał(a): > skoro sprzedają się Mini, to i 500 znajdzie nabywców, poza wszystkim jest europ > ejska a to wyznacznik lepszej klasy Europejskie samochody posiadaja w USA najgorsza opinie (VW, Mercedes, Jaguar, etc) a ostatnio nawet BMW i nikt nie kupuje tych

AUTO NA GAZ..tak , czy nie?

Witajcie, proszę o opinię osoby,które mają instalacje GAZOWĄ w aucie, czy macie jakieś problemy, gdzie nie instalować gazu, gdzie tak??, i jak to wygląda w praniu (jak z przeglądami, czy nie wypłukuje uszczelek pod głowicami itp, itd.) Interesuje mnie gaz w autach "młodych" takich marek jak

rdzy itp. Pasuje jak fabryczny. - wiatrak przy chłodnicy jest załączany sprzęgłem elektromagnetycznym. trza sprawdzić w dobrym korku. jeśli się nie załącza to czujnik 60 pln. Ceny podałem częsci oryginalnych w ASO MB. Zamienniki są niewiele tańsze. Spalanie trasa 5,5 miasto do 8 l. Bierz skrzynie

Nowe Audi A6 | Galeria

Chlopie sam sie powolywales na opinie w Niemczech To masz niemieckie zrodlo danych . A tu masz jeszcze cos takiego , watpie zebys zrozumial co to jest ale podpowien ci ze bardzo prestizowe badania m.in jakosci, postrzegania/prestizu , zaawansowania technologicznego

Re: I co dalej z tym "złotym" Mercedesem, jest cz

Złoty Mercedes jest - w umysłach co mniej rozgarniętych wyborców i tam zostanie na zawsze, niezależnie od tego, jaka jest prawda. bardziej rozgarnięci wyborcy niech się nie łudzą - u nich w głowach też coś zostało. Tak działa cyniczna propaganda w stylu PiS, popularnie zwana propagandą

polscy "biznesmeni" a składki ZUS

spotkałem się już z dwoma sytuacjami, że ktoś pracuje u "polskiego prywaciarza" po 10-12godzin przez 6-5 dni w tygodniu, zarabiając 500zł (dosłownie pięćset złotych!!!). chcę dodać, że firma stoi dobrze, właściciela stać na jeepa, mercedesa i piękny dom, firma ma zbyt i ma silną pozycję na

E Klasa kombi na wybiegu - WIDEO

Mercedes był zawsze w mojej opinii najlepszą marką z obecnych na naszym rynku-jednak nie pozbawioną wad w swoich drogich modelach. W swojej historii dalekiej i bliskiej posiada naprawdę dobre modele np. Gullwing, Gelenda- niezniszczalne i ponadczasowe. Samochody są dosyć tanie w eksploatacji i nie

Re: Mercedes 124 300E na gazie? da rade?pomozcie.

. Załóż gaz do twojego modelu, ale postaraj się o dobrą instalację. Obecnie mam E500 i tu nie ma instalacji gazowej:) Ale Tu NIGDY sie nie zakłada gazu:) Podobnie z modelami W-140 S. Zgodzę się natomiast z opinia, że diesel jest najlepszy. Nie polecam silnika 2.0 diesel - bardzo słaby. 3.0 są

Re: MERCEDES to jest TO... za szybko poszlo

lepiej rozlozone? > właśnie dlatego że oprócz silnika potrzeba jeszcze zawieszenia i hamulców. Wg > testujących to najbardziej nerwowe auto w teście. Komuś nerwowść może > odpowiadac ale nie może dlatego twierdzić że to jest dobre albo lepsze od > zahowania bezpicznego i

Poziom bezpieczeństwo w Lanosie

3 1.6, Hyundai Accent 1.3 GLS, Suzuki Baleno 1.6 GLX Fiat Brava 1.4 S, Honda Civic 1.4i (dla wszystkich aut rok testu 1997 lub 1998). A teraz wyniki w kategorii large family cars posortowane wg roku testu i liczby gwiazdek: BMW 3-series 1997 1,5 Citröen Xantia 1997

Re: audi a6 czy mercedes

mario634 napisał: > Silnik 1.9 tdi słynie z niezawodności. A jakie są wasze opinie o 2.4 benzyniaku > Audi? Też słyszałem pozytywne opinie. > A jaki benzyniak polecalibyście w mercedesie? Witam! Zastanawiam się, czy nie zabierasz się do tego ze złej strony. Bo twoje założenia

Re: audi80 B3 - poproszę o opinie

W przypadku starocia liczy sie stan a nie wiek;] to fakt, a prawdziwe klasyki jak mercedes s nawet trzymaja cene;] A co sadzicie o gó..arzach ktorzy dpiero co zrobili prawko i za pieniazki rodzicow ktore dostal od nich (jakies 10tys) kupuja bmw serii 5??? (oczywiscie duze R6 lub V8