Przeszukano 119 325 895 wypowiedzi na 1 504 forach
maverick9991 - najlepsze wpisy
-
17:30 TVN7 "Maverick"
Akcja filmu ma miejsce w XIX wieku, a chodzi o mistrzostwa w pokerze, czyli sztuce oszustwa, jak mawiał klasyk ;] Głównymi przeciwnikami mają być tytułowy jegomość oraz pewna przebiegła jak lis pani, Czytaj więcej...
-
Re: Top Gun: Maverick
Obejrzałam. Mocne kino survivalowe. Film ciut za długi i gdzieś w połowie traci tempo, ale i tak warto rzucić okiem. Czytaj więcej...
-
16:05 TVN "Top Gun. Maverick"
, ksywa Maverick, już nie jest młodym gniewnym, ale doświadczonym mistrzem i mentorem dla debiutantów, takich jak on sam przed ćwierć wieku, co w zupełności nie wyklucza kolejnych wyzwań i konfrontacji na Czytaj więcej...
-
Re: Film w stylu "Zabójczej broni"
Sherlock Holmes z 2009 jeśli Maverick, Mumia, Kung fu Hustle (krwawy z tego co pamiętam) -- wszystkie swinie byly rowne ale niektore byly rowniejsze. a to dlatego ze znaly numer tel do kogo Czytaj więcej...
maverick9991 - pozostałe wpisy
przesadzasz maverick9991
zlikwidowana. Chorzy na raka do zwykłego chirurga No, jednak maverick9991 nie martw się. Zbliża się 21 grudnia 2012 r., dzień APOKALIPSY, według licznych przepowiedni. Pozostało więc niewiele czasu, wytrzymasz! A pacjenci?... podobno im mniej lekarze wtrącają się w ich zdrowie, i mniej ich faszerują chemią
Re:maverick9991
maver. Nie chcę myśleć co się stanie, jeżeli faktycznie Parkitkę zamkną. W tym momencie będą zamknięte dwa szpitale(Blachownia). Zespół Szpitali Miejskich nie będzie w stanie zapewnić zabezpieczenia medycznego, jest to niemożliwe fizycznie. Pozostanie ukochany Śląsk n.u.d.y . Życzę powodzenia i
Re:maverick9991
Wtedy pewnie prokuratura zainteresuje się i dyrekcją i urzędnikami którzy w imię bezmyślnej "oszczędności" doprowadzili do upadku dużego szpitala specjalistycznego w ćwierćmilionowym mieście, półmilionowym regionie. Czy u nas zawsze musi dojść do nieszczęścia żeby zmieniło się coś na lepsze ?
Re: do maverick9991
do maverick9991 Panie doktorze,nie uważam zeby to forum było miejscem dla szanujacego sie lekarza
Czy inwektywy, których nader chętnie używasz wobec swoich adwersarzy wynikają z twojego stanu emocjonalnego po złożeniu wypowiedzenia, czy też są brakiem kultury? Takim samym brakiem kultury jest wielogodzinne blokowanie miejsc na podjeździe przy izbie przyjęć, i jak sądzę pojazdy te nie należą do
Twierdzisz, że wybieranie a kolejki to normalna procedura? A dlaczego kolejni pacjenci np. do wyjęcia śrub czyli przypadek kontynuacji leczenia czekali; dlaczego wybrane osoby nie przeszły przez rejestrację w pokoju izby? No i najważniejsze, dlaczego lekarz nie kończy diagnostyki zaleceniami w izb
koyod napisal: No i jeszcze jeden kwiatuszek, jak to jest, że z usg przy oddziałach położnictwa i patologii ciąży korzystają pacjentki wchodzące z zewnątrz szpitala. Czy są to pacjentki w ramach przepustek z oddziału? Te pacjentki są spoza oddziału, bo są to pacjentki z radioterapii, które są prz
Inwektywa − obraza słowna wyrażona mową lub pismem, przez przypisanie danej osobie cech negatywnych, przykłady z twoich wypowiedzi - głupota Polaków przerasta nawet głupotę gęsi; to wam te mity powstałe w czasach głębokiej komuny ze łbów wyparują. To tak pana doktora na studiach wykształcili
Nieprawdą jest, że nikt i nigdzie nie lubi Polaków. Ja trochę podróżuję i miło wspominam kontakty z przedstawicielami innych nacji. No ale my z innej gliny jesteśmy ulepieni. Ty ciągle narzekasz, obrażasz i nawet w dzisiejszym wpisie, w obliczu osiągniętego porozumienia musiałeś dogryźć swemu adwer
Re: nie tylko maverick9991
> Nie tylko jemu nasze stawki wydają się złodziejskie, ale są takie same lub niżs > ze niż w innych szpitalach. Jeżeli walczysz o jakąś sprawę bądź precyzyjny - niczego takiego nie napisałem. Ad rem - obydwaj z kzet69 starannie unikacie odpowiedzi na pytania o "Porozumienie". Jeżeli ono i
Coś śmierdzi nie wiesz gdzie Maverick9991?
Nie po to się szkoły kończyło ,specjalizacje ,kursy.By z plebsem się równać .Pępek świata w Polandii.Nie wzrusza ich cierpienie ,konanie ludzi .Piękna bajka to"Szpital w Leśnej Górze.Nie przestrzeganie etyki ,lekceważenie pacjentów .Tylko kasa się liczy.Żadnego dobrego specjalisty nie spotkasz w Czę
Re: Coś śmierdzi nie wiesz gdzie Maverick9991?
Tak Maverick napisał : " Takie miernoty jak ty bez przerwy podrywają autorytet porządnym ludziom. " Taak,zapewne masz rację . Ale wśród tych 50.000 pacjentów nie ma tylko samych miernot . A opinia o Parkitce jest jaka jest .
Chyba powinieneś poczytać sobie, ilu ludziom ten szpital uratował życie, choćby tylko w tym roku. Oraz ilu naprawdę wspaniałych specjalistów tu pracuje. Rocznie tylko w lecznictwie zamkniętym leczy się tutaj około 50 000 ludzi... Nie znasz wszystkich doktorów w Częstochowie, a zwłaszcza w "polandii"
Re: maverick do gościa
maverick9991 napisał: >" Może zauważyłeś, ze to chodzi o doktora z Lidzbarka Warmińskiego? > Jeden debil jeszcze stanowi o całym środowisku lekarskim. A odpowiedzialności z > biorowej nie ma!!! Pozdro!" A nie zauważyłeś maverick9991 , że to przypadek jeden na... tydzień
Dzisiaj to przeczytałem co napisałem niedouczony doktorku z pianą na ustach .Melisa na uspokojenie dobrze działa .Wołków z tobą nie wypasałem.A szkołę też nie gorszą kończyłem.I mam więcej lat ,niż ty życia płaczku internetowy.Widać twoje wykształcenie po twojej mowie.I normalnie powinien ten wpis b
Mój ty smuteczku. ....... jestem wstrząśnięta. Pusty śmiech mnie ogarnął. Gdybym nie widziała co dzień tego co widzę to prawie bym uwierzyła i nawet się wzruszyła.
Zawód lekarza prawie humanistyczny .I powinni dążyć do szczęścia ,godności i swobodny rozwój człowieka ,pacjenta.Prawda to czy fałsz?
Re: Wyrywanie chłopa ze wsi...
maverick9991 to pedał, widziałem jak chędożył z sanitariuszem w toalecie...
Maverick
co sądzicie o tej marce? dla mnie wszystkie dżinsy i spodnie z Mavericka są po prostu świetne; mam na myśli to, że dobrze leżą, kamuflują krągłości, wyszczuplają. Mam typowo kobiecą figurę, w wcięciem w tali i zaokrąglonymi biodrami, niezależnie od tego czy aktualnie noszę rozmiar 34 czy 40
Re: do do w.w.
maverick9991 napisał: > Cesarzu dyplomacji!!! Wypróżnij się bo kałem klawiaturę sobie popryskasz obesrańcu jeden!!
Re: do do w/w
maverick9991 napisał: > Cesarzu dyplomacji!!! Z pracy czy z domu nadajesz? A kapucyna pomarszczyłeś??
Re: Właściwy człowiek na właściwym miejscu
czekam na odpowiedź mavericka9991 , a jak nie odpowie rozpocznę nowy watek o lekarzach
Re: List otwarty ordynatorów Parkitki!
maverick9991 a nazwisko jakieś masz ???.Czy tylko ksywke ?? Nie wstydz sie podaj .........
Re: Po co tylu dyrektorów??!!
@maverick9991 Złota zasad mówi: sięgnij po życiorys tej osoby a zrozumiesz wszystko! Pozdrawiam
Re: Jajopodobry produkt bezjajeczny
maverick9991 napisał: > Nikt się nie dołączy? a nie widzisz, że nas o wali !! palancie!
angrusz1 napisał: > maverick9991 napisał: > > >" Może zauważyłeś, ze to chodzi o doktora z Lidzbarka Warmińskiego? > > Jeden debil jeszcze stanowi o całym środowisku lekarskim. A odpowiedzialn > ości z > > biorowej nie ma!!! Pozdro
tomek9991
Drogi T9991 w rewanzu (od teraz mozesz wiec smialo zwac mnie rawanzysta) zakladam watek z twym nickiem w tytule. pozwol wiec tomku9991 ze polece ci ksiazke Profesora Kloczowskiego pt. Mlodsza Europa. znajdziesz tam bardzo ciekawe informacje o ksztaltowaniu sie i rozwoju kultur
Re: Ja- lekarz
maverick9991 napisał: > Niczego nie otrzymałem w życiu za darmo. Gdzie w Polsce jest prywatny Uniwersytet Medyczny?
"Maverick"
Świetna mieszanka westernu i kina przygodowego. Właściwie komedia westernowa, steam movie. Dobrze skrojony i naprawdę zręcznie zmontowany. Tylko dlaczego pan Zarębski- naczelny zoil "Gazety Telewizyjnej"- dał mu tylko dwie gwiazdki? Temat gwiazdek od Zarębskiego już był na tym forum poruszany,
"czekam na odpowiedź mavericka9991 , a jak nie odpowie rozpocznę nowy watek o lekarzach" To groźba czy obietnica ? :-)
Re: Lekarzami powinny się zająć "odpowiednie inst
witaj w klubie dr.maverick9991 .Mordo ty moja Tak slicznie kontynujesz moje dzieło DZIĘKI .TAK TRYMAĆ dr. men ..........ele
Re: taniusi trutniu
maverick9991 napisał: > Na głupotę to jednak nie ma lekarstwa... rozumiemy, że masz na myślą swą "trutniowatą" obesrołku osobę!!!
Re: Plany dyrektora Parkitki
@maverick9991 Czytając twoje wpisy zauważyłem, że jesteś dobrze zorientowany w temacie służby zdrowia. maverick9991, napisz jak w wygląda statystyka błędów lekarskich w Częstochowie. W Polsce według danych, które oszacował Instytut Zdrowia Publicznego Uniwersytetu Jagiellońskiego, każdego
Re: "Do niewisty Bóg powiedział..."
maverick9991 napisał: > Panie Balt, Pan głupi jesteś jak kilo gwoździ... może tyś głupszy tylko o tym jeszcze nie wiesz trepie!!
Re: Ustawiane konkursy na Parkitce
maverick9991 przestań skomleć jak ci tak zle to się zwolnij. Takich konowałów jak ty w Częstochowie jest pod dostatkiem.
Do Mavericka!
Maverick, witaj w domu,tzn.na Forum:-) -- Moje serce krwawi,dusza cierpi a oczy placza...i tak bedzie az sie zaplacze:(
Apropo Mavericka:))
Dzis wracajac z huty,ku mojemu zaskoczeniu widnial taki sam napis jak ma M4verick,a mianowice:MAVERICK-sklep,serwis,komis rowerowy:)Bardzo ciekawe,coza zbieg okolicznosci:))) -- "Wsiasc do pociagu byle jakiego,nie dbac o bagaz,nie dbac o bilet,scikajac w reku kamyk zielony,patrzec jak
zmiana z MAVERICK PL na maverick_pl
zmieniam sobei nick z MAVERICK PL na maverick_pl tak dla wiadomości wszystkich :) pozdro...
Marta9991
Po twoich wypowiedziach na temat kochanek i żon, jakimi nas ostatnio raczysz , jasno wynika, że: * jesteś kobieta bardzo samotną i niekochaną - i masz tego świadomość; * wszystkie twe związki z mężczyznami kończyły się niepowodzeniem , jesteś przez nich porzucana i to chyba na rzecz żon; * z
Re: Wszczęto śledztwo w sprawie ewakuacji
witam cie maverick9991 i podziwiam .Wykazujesz ,jeszcze większe zangazowanie w pracę niżja I godnie kontynujesz moje dzieło. TAK TRYMAĆ dr. men..........ele
ford maverick
Witajcie. Zastasnawiamy się nad kupnem forda mavericka 2,7TD 1994r, na rodzinne wypady wakacyjne. Jesli ktoś z was ma jakieś doświadczenie z tym wozem prosze o opinie. Interesuje mnie głównie awaryjnosć i koszty eksploatacji. A może polecacie jakieś inne wozy - ważne żeby były
Maverick
Maverick,a to co innego:) -- forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28897
Maverick
Maverick,masz racje,ale....moge Cie prosic o to bys byl wyrozumialy;-) -- Boże dzięki Ci za to,że jestem kim jestem:-)
Gość portalu: ja napisał(a): >" czekam na odpowiedź mavericka9991 , a jak nie odpowie rozpocznę nowy watek o lekarzach" Nie odpowiada . Może to oznaczać, że maverick jest za granicą i nie ma dostępu do internetu albo boi się komentować , bo nowy dyrektor może go zwolnić .
Re: xxx
maverick9991 napisał: > Jak mam wolną chwilę to się zajmuję! Ty możesz się onanizować -nie zabraniam. ty masz widać w tym doświadczenie lekarzyno z koziej łaski!!!
Re: kultura?
maverick9991 napisał: > Dacie sobie po razie? No a potem pobicie niepełnosprawnego umysłowo mi przybiją -- www.youtube.com/watch?v=l0XmGMOrzGs
Maverick
Maverick,wez juz nie w padaj w samouwielbienie:) -- Boże dzięki Ci za to,że jestem kim jestem:-)
Do Mavericka
Mav czy ten serial o Monkach to wasza stacja nadaje?? Jezli tak to kiedy leca nastapne odcinki?? -- aequam memento rebus in arduis servare mentem
Re: kultura?
kolter-nr napisał: > maverick9991 napisał: > > > Dacie sobie po razie? > > No a potem pobicie niepełnosprawnego umysłowo mi przybiją > > Nie musisz się martwić .Masz przecież mocne papiery .
do Mavericka
sprawdz poczte na gazecie, napisalam emaila o tym doktorku, co chciales wiedziec co to za jeden itd.
Re: Dość pomiatania zawodem lekarza w Polsce!
@maverick9991 A ja tym razem poprę Twoją wypowiedź! Nie wolno pochopnie uogólniać, przenosić swojego żalu do jednej osoby na całe środowisko zawodowe. maverick9991, piszę to starając się być obiektywnym lecz w pełni szczerym. Dzisiaj powiedziałem do swojego lekarza rodzinnego: gorzej boli
Re: Kazimierz Odnowiciel Pankiewicz i jego reform
Jeszcze nie tak dawno kryzysowi na Parkitce był winny Szpyrka i PIS, dzisiaj czytam, że maverick9991 zmienił/a poglądy o 180 stopni, jak ta chorągiewka na wietrze...
Do Mavericka?
Mam pytanko do ciebie bo w twojej liście wartości drużyn są wyniki po wyżej 30 mln. moja drużyna "wygramy" prezes "coria" ma obecnie ponad 37 mln wartości i zastanawiam się czemu mnie nie ma na tej liście. Ale jeżeli sporządzasz ją wedeług jakiś kryteriów to proszę cię żebyś mi podał moją
> > A nie zauważyłeś maverick9991 , że to przypadek jeden na... tydzień . > Czy nie znasz lekarza z twojego szpitala, który ma wyrok sądu lekarskiego
Do tomka 9991
Chcesz mieć taką fajną stronkę jak ja: republika.pl/bebokk/prezentacja.html Niestety, nie mam już szczekającego pieska. Może być krowa?
Maverick wszedzie chce....
Maverick wszedzie chce skorzystac:) Jak nie pralnia brudnych pieniedzy,to jeszcze cos po piwie Mu sie marzy,hehehe PS.A mnie sie marzy kawalek plazy..... -- Dobry humor jest,jak dobre sniadanie:-)
Re: do cymbała!!
maverick9991 napisał: > Doktory załatwiły swój i inny też. Pan Andrzej tez wraca do pracy. Coś jeszcze > cymbałku? A może ty doktorku gorszy jesteś cymbałek tylko trudno ci to zrozumieć jest.
prawdziwe oblicze tomka 9991
Wczoraj odkrylismy prawdziwe oblicze tomka 9991, okazal sie jak wszysycy pamietacie nazistowskim hodowca psow. Ale to nic, jakiez przezylem zaskoczenie, kiedy dzis na forum aktualnosci zdalem sobie sprawe z faktu, ze Tomek 9991 otwarcie mowi o koniecznosci zlikwidowania panstwa polskiego
Maverick
Co to mialo znaczyc,hehehehe............?????? -- "Wsiasc do pociagu byle jakiego,nie dbac o bagaz,nie dbac o bilet,scikajac w reku kamyk zielony,patrzec jak wszystko zostaje w tyle......"
Maverick...
Jakbys odcyfrowal te bazgroly Reigi,to moze dojdziemy do ciekawych wnioskow skad te roznice i jakiego rzedu. Podane przeze mnie dane zebral "Wprost" z oswiadczen majatkowych ministrow (jesien 2006),senackie oswiadczenie majatkowe Religi jest o ponad rok wczesniejsze (06.2005).
Do Maja9991
Wlasnie zauwazylam na forum wrzesniowek, ze tez masz termin na wrzesien :-) i to juz bardzo niedlugo! Wszystkiego dobrego i samych milych doswiadczen :-)
Maverick
Parda;) -- Dzieki wielkie trolle i administracjo!!!
Maverick
mysle ze on poradzilby sobie, jesli ma mozliwość wchodzenia tutaj codziennie. m0nk podał moją kandydaturę, ale mnie czasem zbyt ponosi. ach, te nerwy :)
Beatyfikowac marte9991 :)
za to,że: - lyka i nie wypluwa, dzieki czemu mozemy zony calowac w usta, - ze nie smierdzi mimo chorob wenerycznych powodujacych rozklad ciala za zycia, - bo nie kosztuje nic a stara sie jak profesjonalistka, - ze sama spedza swieta kiedy my jemy kolacje ze swoimi rodzinami i glaszczemy zony
Re: do do w/w
maverick9991 napisał: > Widzisz, niektórym od urodzenia wiatr w oczy:co nowy gajer, to bez kieszeni. .. pomarszcz sobie kapucyna i wypad bo rzygać już tu na tym forum od twoich dyrdymałów się chce.
Re: maverick do angrusza
maverick9991 napisał: > nie ma już Avalonu, nie ma Panteonu. Autorytety Polaków > albo zniszczyła oczekiwana, ale źle pojęta wolność, albo zniszczyły się same.. > .Pogrzeb ostatniego Autorytetu, ostatniego rozumnie Rozumnego Polaka właśnie tr > wa." Nie , mam inne
Inea vs Maverick
umowy. Ja przeczytam, moja żona przeczyta ale Pani Henia już nie. Ile jest takich osób? Czy w sieci Maverick też są takie tricki?
Maverick,
Wymyśl, osiołku, coś własnego. Właśnie skopiowałeś toczka-w toczkę post Nieobecnego. Popełniłeś plagiat. Nieładnie.
Re: Ustawiane konkursy na Parkitce
edyrob napisał: > maverick9991 przestań skomleć jak ci tak zle to się zwolnij. Takich konowałów > jak ty w Częstochowie jest pod dostatkiem. Popieram, nie pasuje warchoły to na wyspy Bahama wypad, tam was docenią.
Re: Czy wy wiecie, czy wy wiecie, czemu szcezło ?
maverick9991 napisał: > Dlaczego Częstochowa nie jest i nigdy nie bedzie już miastem > wojewódzkim, ani miastem godnym podziwu i szacunku? Bo jest > zamieszkana przez małych, wrednych goblinów i reformatołków. A Ty w Częstochowie mieszkasz? ;-)
Re: maverick do logo
maverick9991 napisał: > Mówił Ci ktoś, że jesteś głupim fiutem? myślę, że lepszego dowodu na lekceważenie i podejście do pacjentów nie potrzeba. A przy okazji - poziom intelektualny i kulturowy też pozostawia wiele do życzenia. No cóż - pozostaje mi mieć nadzieję, że dyrektor choć
Re: Dość pomiatania zawodem lekarza w Polsce!
maverick9991 napisał: > A ja chcę, aby nie sądzono całego środowiska na podstawie jednego poznanego cym > bała lub,co gorzej, czyjejś kłamliwej relacji.Bo maverick zna wielu bardzo uczc > iwych i pracowitych częstochowskich lekarzy, którym nieustannie ubliża się na t > ym
Top Gun: Maverick
Ogolnie nie rozczarowal, chociaz naiwne momenty hollywodzkiej wizji wspanialych amerykanow sa troche irytujace. Cruise, chociaz goscia nie trawie, w dobrej fizycznej formie. Ale sceny aerial sa poprostu fantastyczne. Tylko Amerykanie moga wyprodukowac takie cool kino. Dobra rozrywka na weeke
Re: Gowin, moje obawy...
maverick9991 napisał: > Mam wiecej pozytywnej szajby od Gowina. Czemu nie zostałem ministrem? Myślę, panie Zbyszku, że pana błędem było zbyt późne wystąpienie przeciw prezesowi. -- Jaja w kraju niewyjęte - Solidarność dała ciała. Jacek Kaczmarski
Re: do angrusza
maverick9991 napisał: " 4/ Rząd i Sejm, baranku, ma tworzyć warunki, czyli prawo sprzyjające rozwojowi > gospodarczemu. Nie powiedziałem, że ma utworzyć 200 miejsc pracy dla ślusarzy." Przypominam ci mavericku twoje własne słowa z innego wpisu : "To niech się do cholery to
agniecha9991
owszem, jest sugestia, by nie zaśmiecać kolejnego wątku - tyle i AŻ tyle :) -- "Mama szczęśliwa, to mama trochę leniwa" Koni i Kornelka Pijpulkowo
Re: Tu tvn uwaga- włącz manipulator!
maverick9991 napisał: "Biurwy sa bardzo zdziwione .." Dobrze, że Ty nie jesteś chamowatym durniem! ...... .... dalej bedziesz kłamał o stawkach za dyżury? .... ... a ilu z Was ma w prywatnym gabinecie kasą fiskalną i bez upominania się wydaje paragon ????.......
Maverick napisal
Maverick napisal: "a jak mozna pomoc szczesciu?" Trza je chwytac kiedy jest "okazja":) -- Pan mnie strzeze,czuwa nademna Bog,On jest moim cieniem....
Re: Maverickowi
Na głupotę Mając tak zabójczy nick Wnioskuj celniej Maverick Póki co - to kula w płocie Celujesz -ale w głupocie
Do mavericka
Do Mavericka : No i widzisz Mavericku , ża nawet osoba ,która napisała do Mavericka, stwierdziła , że chcieli pozbyć się jej / jego matki bo im to się nie opłacało . Gdyby składka była wysoka i takie usługi byłyby opłacalne dla szpitala , to taki szpital biłby się o takiego pacjenta
Maverick do Kazimiery Szczuki.
, tylko personelowi. W robocie mavericka wsie dostali po równo, chociaż zasługi z pewnością równe nie były. Ale maverick uważa, że tak było sprawiedliwiej!!! Był to równiez ułamek kwoty, którą dyrekcja powinna personelowi wypłacić, ale sytuacja ciężka. W naszej powojennej historii, , Pani Krytyk, zawsze
Re: maverick
Gość portalu: maverick napisał(a): > Dobrze, misiu o bardzo małym rozumku! Tyle razy ci powtarzano,że ten w lustrze to ty i nie tylko rozumek ma mały :)
do Mavericka!!!!!! WAŻNE!!!!!
zrob nowa tabele najcenniejszych klubow a tak na marginesie moja druzyna wysysacze krwi sa teraz warci 46.7
Maverick Virus
Maurycy, Cyzby wirus Mavericka i Ciebie przez internet dopadl? Zwijam sie z forum zanim sam go zlapie.