Przeszukano 117 976 706 wypowiedzi na 1 425 forach
matura maj 2011 matematyka arkusz download - najlepsze wpisy
matura maj 2011 matematyka arkusz download - pozostałe wpisy
matura matematyka 2011
Czy arkusze egzaminacyjne z matematyki pojawią się wraz z rozpoczęciem egzaminu z matmy? Czyli jeżeli uczniowie rozpoczną pisać maturę z matmy 2011 to do sieci wpłyną arkusze które oni piszą? Czy raczej po jakimś czasie będą dostępne??
Matematyka Matura Maj 2013
hej udostepniam wam mature z matematyki 2013 tylko z tego linku pobierac: hostujmy.pl/download/10121/TE5MGR
Re: Arkusze maturalne z matematyki
Nie wiem jak sie wkleja linki matura.webd.pl/matura_download.php www.liceum.pl/syllabusy/matematyka/matura_spis.php3
Próbna matura z matematyki 2010/2011
I arkusz: www.edulandia.pl/Edulandia/1,98377,8605968,Probna_matura_z_matematyki_2010_2011___arkusze.html
Re: matura matematyka 2011
natalka07-net: > Czy arkusze wpłyną Zapytaj na Forum Hodowców Kanarków. My, Wielbiciele Czarnych Dziur i Dziurek nie znamy się na takich mądrych sprawach. - Stefan
Re: Matura z matematyki 2011 arkusze zadania
dziś matura próbna z matematyki http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101103/MATURA/99118393 Próbna Matura z matematyki 2011. Zadania. Odpowiedzi
Matura 2011, matematyka, poziom podstawowy, odpowiedzi
nie wiem jakim cudem, ale w arkuszu z pytaniami maja inaczej poustawiane odpowiedzi abc. Podane rozwiązania są prawidłowe, lecz odnoszą się DO ARKUSZA NA STRONIE. Więc jeśli ktoś spisał sobie na karteczkę swoje odp. które wpisał na kartę żeby teraz szybciudko sprawdzić czy "ma dobrze"- proszę
Matematyka - arkusze rozszerzenia
Czy też jak ja odczuwacie, że nie ma tak naprawdę arkuszy które są w jakiś sposób odzwierciedleniem tego co będziemy pisać 14 maja ? Jedyny arkusz jaki pokazuje to 'z czym to sie je' był na maturze próbnej. To połączenie rozszerzenia i podstawy do jednego nie wyszło nikomu na dobre. Testy które
Re: Próbna matura z matematyki 2010/2011 - arkusz
ja mam raczej 84%, matura łatwa była, ale ja robiłam głupie błędy przez pośpiech ;/ Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy ;D Na właściwej maturze w maj, będę bardziej dokladna, no i liczę na te 90%
znalazłem przecieki MATEmATYKA maj 2013
matura2013przecieki.blogspot.com/ znalazłem tu do ściągnięcia kilka arkuszy, wszystko wygląda ok, myślę, że jutro ponad 80% :)
Re: Matura 2010/2011 z matematyki. Odpowiedzi!!!
dziś matura próbna z matematyki, arkusze z rozwiązaniami zadań --> http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101124/MATURA/186722970 Próbna matura 2011 z Operonem. Matematyka. Sprawdź odpowiedzi, pytania, arkusze
Matura 2011, matematyka, poziom podstawowy, odp...
ale odpowiedzi piszcie w całości gdyż w arkuszach były pozmieniane kolejności ;) w sensie, kiedy ja mialam a kolezanka miala c.
Re: Arkusze maturalne z matematyki
> www.liceum.pl/syllabusy/matematyka/matura_spis.php3 dzieki bardzo za linki.ale te zadania cos bardzo latwe,gdyby takie byly na maturze...
Re: Przecieki z matury 2015 maj :)
przecieki z matury 2015, matura z polskiego, matematyk, angielskiego i niemieckiego, poziom podstawowy! W tym roku cke dało bardzo trudne zadania, przygotuj się już teraz i ściągnij arkusze
Próbna matura z matematyki 2010/2011 - odpowiedzi
tutaj znajdziecie arkusze i odpowiedzi z matury próbnej: matura2011.net/matura-z-matematyki-2011-zadania/
Ta matura to jakieś nieporozumienie...to miał być poziom podstawowy ?? Zawsze miałam 5 z matmy i roumiałam wszystko ale te zadania poprostu mnie dobiły...było za trudne
Re: Przecieki matura matematyka
przecieki z matury 2015, matura z polskiego, matematyk, angielskiego i niemieckiego, poziom podstawowy! W tym roku cke dało bardzo trudne zadania, przygotuj się już teraz i ściągnij arkusze
ludzie ta matura była na poziomie gimnazjum. trzeba sie troszkę pouczyc i maturka na 100%....;D no i wymarzone studia jak w banku;P...;D trzeba przyznać że otwarte zadańka były trudniejsze ale dało się je rozwiązać...;p a zamknięte były wręcz banalne z tym się chyba kazdy zgodzi....;)))))))) To
Re: Matura 2011, matematyka, poziom podstawowy, o
fakty.interia.pl/raport/matura-2011/rozwiazania/news/arkusze-i-rozwiazania-z-matematyki,1632804,7352 odpowiedzi
Re: Próbna matura z matematyki 2010/2011 - odpowi
Odpowiedzi sa podawane wedlug tego arkusza www.edulandia.pl/Edulandia/1,98377,8605968,Probna_matura_z_matematyki_2010_2011___arkusze.html
www.edulandia.pl/Edulandia/1,98377,9542981,Matura_2011__matematyka__poziom_podstawowy__oficjalne.html Tu jest arkusz
Jutro poprawka matury. Przede wszystkim matematyka
Z matematyki polecam darmowy serwis http://www.e-zadania.pl www.e-zadania.pl Zadania z ostatniej matury rozwiązane w postaci filmików: http://www.e-zadania.pl/materialy/lista,607,arkusz-14.html Matura 2011
Matura biologia 2011. Odpowiedzi przykładowe i ...
wartościowe artykuły dotyczące matury. Polecam ;) Żeby nie skakać po stronie podaje bezpośredni link do arkuszy http://www.arkuszmaturalny.pl/arkusze.php arkusze maturalne http://www.arkuszmaturalny.pl/arkusze.php arkusz matematyka 2012 http://www.arkuszmaturalny.pl/arkusze.php arkusz biologia 2012 http://www.arkuszmaturalny.pl/arkusze
www.edulandia.pl/Edulandia/1,98377,9542981,Matura_2011__matematyka__poziom_podstawowy__oficjalne.html Sprawdzajcie z oficjalnym arkuszem, wtedy
Ej mam pytanie. Na internecie widnieje arkusz z matematyki P1 wiecie gdzie znalesc pozostale P2.P3 bo zapisalme sobie odpowiedzi a wyników nie pamiętam i potrzebuje znalesc odpowiedni arkusz, :d Z góry dzięki!
macie link do arkusza www.edulandia.pl/Edulandia/1,98377,9542981,Matura_2011__matematyka__poziom_podstawowy__oficjalne.html
Matura 2011, matematyka, poziom podstawowy, odpowiedzi
nie podawajcie "c, d, b" do odpowiedzi były przemieszane w arkuszach. podawajcie wyniki!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie sprawdzajcie sobie z arkuszem z tej strony!! Taki to problem ściągnąć arkusz?? a matma była średnia, prosta nie, ale dało się rozwiązać.
ja pisalem mature w tym roku i powiem szczerze ze zamkniete byly porownywalne do mojej zarowno probnej jak i tej w maju czyli banał bo klania sie umiejetnosc logicznego wykorzystania tablic matematycznych. A otwarte 2 pierwsze zadania sie powtarzaja za kazdym razem wiec to schemat ktory nalezy
www.cke.edu.pl/images/stories/00002011_matura/R/pr_matematyka.pdf tu arkusz z rozsz
Próbna matura z matematyki 2010/2011 - arkusze
Ja uważam, że było trudno. Może mat-fizy nie miały problemów, ale sporo jest opinii negatywnych. Za trudne...
www.edulandia.pl/Edulandia/1,98377,8606020,Probna_matura_z_matematyki_2010_2011___odpowiedzi.html
sara9191 nie bulwersuj się.. ta matura na prawdę jest bardzo prosta.. ja zdawałem maturę 4lata temu.. teraz każde zadanie rozwiązałem bez namysłu. Zdawałem rozszerzoną matematykę, fizykę i niemiecki.. więc pewnie tyle przedmiotów co Ty.. Ta matura jest tylko po to żeby sprawdzić czy w ogóle
Re: Próbna matura z matematyki 2010/2011
Tutaj macie Arkusze i Odpowiedzi próbnych matur 2011: www.ekonin.net/forum/viewtopic.php?f=55&t=73
Re: Próbna matura z matematyki 2010/2011 - odpowi
zazwyczaj arkusze mają inną kolejność odpowiedzi a,b,c,d, więc nie mówcie że ma być b. bo osoba obok mogła mieć ten sam wynik w a.
www.edulandia.pl/Edulandia/1,98377,9542981,Matura_2011__matematyka__poziom_podstawowy__oficjalne.html oni biorą odpowiedzi (te B, A, D) z tego
Re: Próbna matura z matematyki 2010/2011
kto jest takim janem, że uważa, że ja pamiętam co gdzie zaznaczyłam bez arkusza? ;/ macie arkusz? zamieścił go już ktoś w necie? jak tak to proszę o link!
www.edulandia.pl/Edulandia/1,98377,9542981,Matura_2011__matematyka__poziom_podstawowy__oficjalne.html sprawdzajcie odpowiedzi z tym arkuszem co
Ja tam mam 100 % - a minimum, które ludzie pownni osiągnąć na tej maturze to 60 % I nie wiem na co narzekacie, bo matura była bardzo prosta, a nawet porównując z maturą, która była kilka lat temu, była banalna ;D
Re: Matura 2010/2011/..../.. z matematyki.
matematyka to podstawa, nie każdy musi iść na studia... ja zdaje maturę w tym roku, widziałam te przykładowe arkusze i muszę przyznać że to jest banał, aż wstyd. wy macie matematykę, a ja polski który mi się kompletnie do niczego nie przyda a zdawać muszę.
Re: Matura 2010/2011/..../.. z matematyki.
Całkowita racja, wspomnij jeszcze na jakim poziomie zdawaliśmy wówczas matematykę. Nie to co teraz. Po ponad 30 latach bez mamtematyki sięgnęłam do obecnych arkuszy i rozwiązałam bez problemu. Możecie wierzyć, to minimum matematyczne przyda się.
banalna matura! poziom jak test gimnazjalny ! jesli nie mozna nazbierac tych 35 % to z czym do szkół kończących sie matura ;/
Masakra! Ta matura z matmy to dla jakiś kujonów chyba. W ogóle co za idiota wpadł na pomysł i wymyślił mature z matematyki....zal...
Re: Matura 2011, matematyka. Pierwsze wrażenia, p
CKE podało o 13:30 arkusz matury, sprawdziłam go i odpowiedzi sa pomieszane po konsultacjach z innymi okazało sie,że każda szkoła miała to samo ale pomieszane odpowiedz u mnie "A" a na arkuszu z CKE "D" a u kogoś z innej szkoły ta sama odpowiedz to "B"
eee tam matura była na prawdę prosta przynajmniej te zadania otwarte nie wybiegały poza swój poziom ogarniały mniej więcej wszystkie zagadnienia podstawowe a otwarte zadania? cóż..były wszystkie do zrobienia..a moim zdaniem każdy kto kończy szkołę średnią powinien zdać maturę z matematyki
Lipa lipa 20min posiedziałem postrzelałem i przed szkołe na fajke. A teraz ide na piwo i olewam ten caly wymysl jakim jest matematyka na maturze.
Przecieki z matury 2015 maj :)
"Jak wszyscy wiemy w terminach 4-8 maja odbędą się tzw. "egzaminy dojrzałości" z matematyki, j.polskiego i angielskiego, przygotowane przez centralną komisję egzaminacyjną (CKE). Z naszego źródła w CKE otrzymaliśmy arkusze, które zostaną wykorzystane podczas tych egzaminów." To nie jest żadna
Zdawałem matematykę na maturze w tym roku i była trudniejsza od tej próbnej, co nie znaczy że trudna. Tak więc poziom obniża się, jeżeli CKE dojdzie do wniosku że z próbnej mała zdawalność to jeszcze bardziej obniży poziom, więc nie ma się czego bać;)
Re: Matura 2010/2011 z matematyki. Odpowiedzi!!!
Nie żyjcie w niepewności ;) Poznajcie odpowiedzi matury próbnej 2011 z matematyki. http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101124/EGZAMINY03/601094978 Matura próbna z Matematyki 2011 – opracowanie nauczyciela Oficjalne wyniki matury próbnej z OPERONem wraz z arkuszami zostaną
Moim zdaniem, ostatnie było o wiele za trudne, nigdy nie miałam problemów z matematyką, więc współczuję tym, którzy nie potrafią jej opanować. Kolega po maturze już dał radę rozwiązać i co najlepsze? Są dwie poprawne możliwości, 75 i 58 oraz 51 i 68. Podstawcie do równań i sprawdźcie. Czegoś
klasie to chyba większa strata niż godzinka matematyki dziennie....? Też bardzo popieram używanie tablic. Są bardzo pomocne.
Znalazł ktoś arkusze z matmy,znalazłam tylko odpowiedzi...a chce sprawdzić wyniki z zamkniętych zadań...
Te odpowiedzi są dobre, niema czegoś takie jak inne odpowiedzi na maturze,każdy ma ten sam arkusz.
Ciekawe, ilu z tych, którzy ściągali, dowiedzieli się teraz, że były różne arkusze:)
ale wystarczy sobie właczyc arkusz na tej stronie ktory jest zamieszczony i sledzic
ludzie!! co za glupie pytania zadajecie. 'Czy jak zaznaczałem najpierw odpowiedzi na arkuszu, a dopiero potem na krcie odp to mi zalicza mature??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? bardzo prosze o odpwiedz' przeciez zaznaczanie
nie ma co zdajecie maturę z myślenia... Wcale nie możecie w podanym tutaj arkuszu sprawdzić jaka odpowiedź to a, b, c czy d...
-"ależ ta matematyka podstawowa, to chyba jest dla wyjątkowo niemądrych ludzi"- rzekł student informatyki PP...
Re: matura matematyka 2011
Właśnie chodzi mi o te, które będą na maturze:) czy pojawiają się od razu od rozpoczęcia matury tj, czy 5 maja od 9:00 będą już matury w sieci?:)
czy wy macie downa! przecież nie wiecie jaką mieliście grupę arkusza i z jakiej są te odp. bo zawsze jest kilka;p ( tyczy się tych zamkniętych oczywiście)
Re: Matura 2011, matematyka. Pierwsze wrażenia, p
a czy były grupy arkuszy, bo ja widze że miełem te odpowiedzi inaczej poszeregowane...
Matematyka - nowy trening przed maturą
Zamieściliśmy nowe arkusze treningowe z poziomu rozszerzonego matematyki do samodzielnego rozwiązania. Ci z Was którzy potrzebują trudniejszych zadań i mają ochotę sobie poćwiczyć również znajdą coś dla siebie. Zapraszamy na stronę
Ta matura to tragedia... była banalna (na głupotach i jakichś błędnych w podstawieniach straciłem 4-5 punktów)
co to miało być??? jak taka będzie matura to już mogę się pożegnać ze zdaniem jej :( zdecydowanie była za trudna...
Cała ta matura to jakiś śmiech na sali. Rozwiązałem ją w 30 minut i zrobiłem na pewno na ponad 90% (nie chciało mi się dłużej siedzieć nad tym becznym "egzaminem"). Jeśli ktoś z tegorocznych maturzystów obleje maturę z matmy na takim poziomie to moim zdaniem powinien się zastanowić czy może nie