Sake

Sake

Przeszukano 119 235 821 wypowiedzi na 1 504 forach

mart5000 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

mart5000 ma racje....

mart 5000 masz jak najbardziej racje , sam jestem takim , ktory korzysta z tych przywilejow(bo dlaczego nie?)!Mam pamiec o naszej historii, ale mam w powazaniu ciagle rozdrapywanie ran.Jestem europejczykiem ,mam firme w Niemczech ,place na prywatna rete,3ha w Polsce i niech placa cece na

wal-mart

ostatnio zostalem "rozszyfrowany" przez polaka z kraju-Robisz zakupy swiateczne w Wal-mart.Powiedziane to bylo z pogarda dla mnie oraz tej instytucji .Napisal to ktos kto jest bezrobotnym w Polsce i prawdopodobnie zyjacym na odpowiedniej do swojej sytuacji STOPIE. Gdzie ja robie zakupy to

Re: Pół Danii to zboczki ???

Czy nalezysz ("mart5000") do tych, co lubia zagladac w cudze okna?

= 5000 = 5000 = 5000 = 5000 = 5000 = 5000 = 5000 =

5000 złotych. Nikt ze świętokrzyskiego do tej pory takiej nagrody nie dostał. -- serdeczności ---- PSTRYKU

5000

no i mamy 5000 wpisów. Udało mi się dokonać jubileuszowego wpisu. Gratuluję wszystim forumowiczom.

5000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W sobotę oblewamy jubileusz 5000. postu w podforum sportowym. Redakcję i forumowiczów zapraszam na moją imprezę - klub "PIWNICA" ul. Wielka 21 sobota 21.00

5000 :)

pieciotysieczniak jest moj :) dziekuje wam, kochani forumowicze, za to, ze jestescie tu ze mna :) 5000 buziakow wam sle :) -- wszystkiego dobrego :) kıranna

5000 :)

Nasze forum ma już r0oczek i 5000 postów, to imponujący wynik. Mam nadzieje, że będziemy mieli coraz więcej tematów do opisywania. pzdr

5000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fajerwerki fajerwerki fajerwerki fajerwerki fajerwerki fajerwerki 5000 to duuuuuuuuuuuuużo, a będzie jeszcze więcej pozdrowienia dla wszystkich

5000

zastanawiam sie czy nie produkowac dalej jakis tekstów bo zbliza sie 5000 i wartoby było sie uwiecznic , szkoda zeby jakis przypadkowy gosc zgarnął taką fajna liczbe.

Do mart

Najlepiej pozamykaj dzieci z ulicy w domach dziecka. Ich rodziców wyślij do kryminału a babcie na Sybir. Jeśli uważasz, że za wychowanie dzieci odpowiada rodzina.

wal mart

a jestescie zadowolone z jakosci rzeczy w Wal-Mart? I obslugi? Bo te ubranka ktore ja kupilam sa nie najlepsze, rozwalaja sie bardzo szybko...nie mowiac o tym, ze nie moglam sie dogadac z obsuga, nie mowili za bardzo po angielsku

mart44

twoje posty dały mi dużo do myślenia. Moja chęć zajścia w ciążę teraz jest powiązana z moją chorobą która wpływa na płodność między innymi i istnieje duże ryzyko że im dłużej będę czekać tym mam mniejsze szanse na kolejne dziecko. mam pytanko ty zawsze tak trochę pesymizmem "zajeżdżasz" czy mo

mart44

> Ciekawe czy dziewczyny, które stosują te oszczędne zasady wobec dzieci, stosują > je też wobec siebie. Ile z Was ma w szafce krem pod oczy i krem na skórę wokół > ust, krem przeciwko rozstępom/celulitowi, krem na suche łokcie/kolana, stopy... >

DOann mart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CZESC -Mam kilka ważnych pytań do Ciebie w związku z depresją????-mozesz mi odpisac na mój e-mail:lonia.sz@wp.pl-BARDZO WAZNE!

DOann mart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisz jak powstała u Ciebie ta depresja, jakie było podłoże?-wydaje mi sie że ja również cierpie na depresje i nie wiem jak sobie z tym poradzić!!!!!!!!!!!!!!

WALT-MART Z POZNANIA?

JEST NA TO SZANSA SPOLKA JEST JUZ ZAREJESTROWANA W POZNANIU,WLADZE MIASTA WIEDZA CHYBA CO TO ZNACZY OBY NIE SPARTOLILI...

WALT-MART Z POZNANIA?

podobno chca wejsc do Polski i jest juz spolka zarejestrowana w Poznaniu ale na razie nie prowadzaca dzialalnosci ,zobaczymy co wladze miasta zrobia aby ich w Poznaniu zatrzymac pamietajmy,ze to jest gigant w sprzedazy...

5000

next.gazeta.pl/next/7,151003,22910609,sa-nowe-dane-z-gus-przecietne-wynagrodzenie-w-polsce-to-juz.html

WAL-MART.PL

Firma Wal-Mart ma zarejestrowaną domenę wal-mart.pl od 2001 roku. ięc na pewo obserwuje polski rynek.

5000

Uzurpuje sobie ten przywilej jubileuszowego postu, bo nie chcialabym, zeby przypadl on w "zalobnym" watku. Dla przeciwwagi wiec - niedawno dolecial do celu bocian z wnuczkiem mojej kuzynki w bagazu, wczoraj drugi z mala Francuzeczka - wnuczka moich sasiadow no i wciaz czekamy na trzeciego zawo

5000

Czyzbym trafil :)? -- Protest FK - alternatywa bez cenzury

5000

Tadam!!!! Chyba wszyscy rzeczywiście się czają jak to u nas bywa. Ale ja właśnie wróciłam, zasiadłam do kompa i bez żadnej skromności machnęłam ten okrągły wpis. Brawo Nasze Forum!!! Trzymajmy tak dalej i będzie super!!!

5000

Za tą kwotę, na jakie wakacje mogę sobie pozwolić? hotel/czas? Transport tylko samolot, Małżeństwo i dwójka dzieci 5 latek i niespełna 2 latek

5000 !!!

Coraz szybciej!!! -- Zapraszam na Forum Zagłębie Dąbrowskie

5000

Nie było mnie parę dni na forum. Połknęliśmy piąty tysiąc. Nie wiem, komu gratulować jubileuszowego wpisu. Rekordowy wątek: Zmarł Edward Prus (71+8) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=74625225 Wyr

5000

No. Kolejny wyścig i oczywiście ja wygram. :) -- Leos Porozmawiajmy

5000

-- Zapraszam na herbatę

5000

No ciekawa jestem KTO ??? -- Mydło powidło Pierwszy krok jest trudny,ale ostatni jest najtrudniejszy.

5000...

trochę mało jak na takie poważne forum (dobrze, że wawiacy wpadaja czasemn z obelgami i trochę postów nabiją)... :c) -- www.kazimierz.com

5000!!!!!!!!

-- --------------------- Simple Red google.pl naprawdę warto!

5000!!!

i nikt nie zauwazyl, ze taka ogragla liczba minela? Trutututu! Niech zyje dyndu_dyndu! I wszyscy forumowicze tutejsi:) Pozdrawiam B

5000!

Jeju...ale to forum rozrosło się:)) Zapraszam do dalszego odkrywania niezgłębionych tajemnic komunikacji zbiorowej:) P.S. Yavorius- tym razem ja:) pozdrawiam wszystkich:)

Re: wal-mart

wal-mart jest tani bo dyktuje ceny producentom.Wal-mart jest byc moze wiekszy niz cala polska gospodarka.Jak walmart pierdnie to pol azji ma trzesienie ziemi. Ty skomplikowany ogrodniku jak cala reszta polakow masz kompleksy, wez sie chlopie do nauki abys z czarnymi nie musial sie przyjaznic

5000

Ten post jest na czesc Wszystkich tych ,ktorzy pisują na tym forum klikajmy dalej -- > pozdr aleks44

5000 ;)

I znowu okrągły post należy do mnie ;)))))) A piwa za czterotysięczny do tej pory się nie doczekałem ;) Pozdrawiam!!

5000!

Wielkie podziękowania dla wszystkich internautów. W ostatnich godzinach ?stuknął? nam 5-tysięczny post. ?Kujon Polski?

Re:ann_mart

Ann-mart masz racje widocznie musiałem nie przeczytać wypowiedzi Nataszy przed napisaniem tego postu to było niedopatrzenie z mojej strony. Wsoja drogą to durzo zamieszania robi kolejność wyświetlania sie postów oczywiście nie jest to wytłomaczenie powinienem napisać ten tekst w innej formie.

ontarian napisał: > co ty? kagana nie poznales? hahaha czulem ze to moze byc on,no ale nie chce widziec kagana za kazdym postem tak wiec potwierdzasz moje podejrzenia ,z tym ze on zmienia tak czesto miejsca pobytu ze sie pogubilem czy w Hiszpani maja wal-mart?

ontarian napisał: > nietorzy maja taka mentalnosc > ze jak cos jest dla nich nieosiagalne > to wtedy wola o tym z pogarda mowic niestety tylko ta wypowiedz ma sens czyzby naprawde was na wal-mart nie stac? Zonka moja nawet w tym sklepie umie wydac w ciagu kilku godzin

WAL_MART straszy

- fatalnie traktuja pracownikow - totalny wyzysk, oszukuja w swiadczeniach, nie placa za nadgodziny, etc. - gminy placa za infrastrukture w otoczeniu sklepu, WAL-MART wali wszystko za darmo i nie doklada sie do spolecznych kosztow operacji - nie placa podatkow - w USA te sklepy powstaja w

5000 euro

jak najlepiej zainwestowac( i na jak dlugo??) 5000 euro zeby jak najwiekszy zysk daly?

5000 - kiedy ???

Kiedy będzie 5000 ? Stawiam na sobotę(04.08.2001) ok.12.00 Co wy na to??? pozdrawiam

Rozumiem MART'a

No a co ze mną ? Ja mam cudowną dziewczynę za którą skoczyłbym w ogień a mimo to boję się żenić.....Z tych samych powodów co MART. Boję się wziąć odpowiedzialność za czyjeś życie. Swoje jeszcze mogę schrzanić ale osoby którą kocham ? Co jeśli nie sprawdzę się jako żywiciel rodziny którą to

Nie mart się!

opuścićpigułkę podczas pierwszego tygodnia brania. Głowa do góry i nie mart się - gwarantuję że nie ma czym. Trzymaj się.

Re: mart_ikka

No wlasnie na no pytanie nie znam odpowiedzi? Moze z powodu braku tolerancji w stosunku do tych nieochrzczonych, zeby dziecku bylo latwiej. To tylko takie moje zgadywanie - bo szczerze nie rozumiem po co i w jakim celu. Podobnie jest z wieloma mlodymi, ktorzy biora slub koscielny, bo wydaje

Re: mart44

Dzięki, że nie traktujesz moich postów jako pustego wymądrzania się. Nie miałam złych doświadczeń z ciążą i chyba raczej nie jestem pesymistką.:) Mam właściwie całkiem przyjemne wspomnienia z pierwszej ciąży i właśnie tym bardziej chcę równie bezproblemowo przejść następną. Ale perspektywa kompli

pregnyl 5000

komu pozostaly niezuzyte ampułki PREGNYL5000 chetnie odkupie możliwie najszybciej bo mam termin moze być tez jedno lub dwa opakowania byle z terminem ważnosci i po przyzwoitej cenie. graugustyn@gmail.com,tel.516 838600

5000 wpisów

5000 wpisów na forum a na dobrą sprawę nie minął rok od rozpoczęcia regularnych wpisów. Jak na takie miasteczko to całkiem ładnie, oby tak dalej.

5000 nart??????????

kurde szaranowicz właśnie powiedział w tv ze norwegowie przywieźli ze sobą 5000 nart!!!!??? co oni tam kurde handlować będą????? a może szaranowiczowi coś sie pojebało?? :)))))

z azji moze jestes przyjacielu z au a moze z PL Powiedz mi przyjacielu czym rozni sie importowane piwo heineken kupione w wal- mart od tego samego piwa w innym sklepie czym rozni sie wino,czym roznia sie tv,camery To co ty opisujesz to jest 99 cents store ktore prowadza hinduscy biznesmeni

Minolita-5000

Mam pytanko.Mam Minoltę 5000-analogową.Słszałem,są producenci,którzy produkóją tylnie ścianki- cyfrowe do tych aparatów.Czy ktoś coś słyszał na ten temat.Czy to polega na prawdzie.

Re: mart_ikka

Ani troche nie uwazam, zeby autentyczne chrzciny byly cyrkiem. Tak samo zreszta jak przylaczenie do innego kosciola - niech to bedzie religia katolicka, zydowska, buddyzm, czy islam - absolutnie nie uwazam tego za cyrk czy szopke. Kazdy ma prawo wyboru religii, czy wyboru braku religii i p

wal-mart zawita do Polski?

spelni sie zyciowe marzenie jednego z geniuszy? nie bedzie juz musial snic o ameryce bedzie mogl isc do wal-martu i cala reszta zazdrosnikow nie bedzie stala po wize bo hameryke beda mieli pod reka w kazdej wiosce

NIKON 5000

Potrzebuje info na temat Nikona 5000. chcialabym go kupic, pozostaje mi tylko allegro, bo wyszedl juz podobno z produkcji. czy ktos posiada ten aparat i moglby sie podzielic doswiadczeniami????

Pregnyl 5000

Witam moze któraś wie gdzie w łodzi można kupic Pregnyl 5000, albo w innych miastach, jestem wstanie dojechac wszędzie. Tak jak wy mam problem z zajściem w ciażę, jestem teraz na kuracji clostilbegytem, niestety pęcherzyki nie pekają bez pregnylu. Mam już 2 dzieci, niepłodnośc u mnie

My trip to cave-mart

Attention, consumers with bodily hair: The razor industry has news for you! You will never in a million years guess what this news is, unless your IQ is higher than zero, in which case you're already thinking: ``Not another blade! Don't tell me they're adding another blade!!'' Gillette's ar

Re:ann_mart

griffon napisał: > To samo jeszcze raz Tobie napisze Zdaję sobie sprawę że mąż Nataszy nie żyje i > nie wypowiadam się na jego temat od momętu jak sie o tym dowiedziałem Nie momętu ale momentu. 24 października o godz. 00.47 Natasza napisała "Mojego męża nie tykaj bo nie żyje"

Nie mart sie!;)

To zwyczajne mleko;) Nie martw się, żadna alergia, wydzielina ani tym podobne!! Myj, osuszaj, a jak jest zaczerwienione posmaruj czyms tlustym, do woli alantan, linomag, bepanthen co kto lubi. No normalne i pełno dzieci tak ma :) -- __ https://www.suwaczki.com/ https://www.suwaczki.com/tick

do mart44

Chciałam się po prostu dowiedzieć czy tylko mój synuś tak mało waży. Tak w sumie chyba dla uspokojenia :)

ha! ja tez spiewam i głaszcze po czółku do noska i po główce i masuje nózki i śpiewam, ale ostatnio mały toleruje do usniecia tylko piosenkę "Samo zycie" Ale ma upodobania?! i mały zasypia radosny i zadowolony, bez krzyku, bez płaczu, bez żadnych ekscesów a jak czasami marudzi to sie z nim baw

mmala6 napisała: > zadnego kremu do twarzy???? Jasne. Po co mam nakładać sobie na twarz kilka różnych kremów, skoro już się smaruję mleczkiem Nivea Baby ? -- PARTNER - LEŃ I EGOISTA <a href="

courvoisier napisała: > moze jestes przyjacielu z au a moze z PL co ty? kagana nie poznales?

I co z tego? Byle glupek potrafi wydac pieniadze na niepotrzebne rzeczy. Przesliscie niezle pranie mozgow w US of A!

Nie mart się!!!!!!!!!!

Rodziłam w terminie dwa razy- dwóch synków...niskowagowych....ale zdrowych...slicznych...Takie dzieci szybko przybieraja na wadze.....Qba ma 21 lat- nigdy nie chorował- dopiero teraz, po złej interwencji stomatologa dostał pierwszy antybiotyk...Jędrek ma prawie 15 lat....i nie zna antybiotyku.

Szkolenie PP5000 - czyli 5000 zł/mc

Zapisz się teraz na kurs który da ci wolny czas i spore dochody. pp5000.bogactwo.com/pdf/pdfproduce.cgi?a=003715