Przeszukano 117 985 624 wypowiedzi na 1 426 forach
margot006 - najlepsze wpisy
-
Re: Ela Margot z Allegro - kto korzystał?
Dużo rozmyślam ostatnio o tym Czytaj więcej...
-
Re: Dzień Kobiet to...
01.10.2020 Z Margot rozmawia Agnieszka Wiśniewska www.youtube.com/watch?v=Tu3LtYeFlcs https Czytaj więcej...
-
Re: Bolszewicy zapomnieli już o Margot,
Bolszewicy wolą zapomnieć,że kolejny raz zrobiono ich w ci*la.Margot znów się objawi kiedy skończą się pieniądze ze zbiórki ,sądzę że to będzie przed wyborami. Czytaj więcej...
-
Re: wrozka Ela_Margot z allegro
Sporo jest dotyczących tego rzeczy Czytaj więcej...
margot006 - pozostałe wpisy
Error 006
witam Od jakiegoś czasu mam problem z cd-r w radiu smochodowym gdy wkładam płytę to czasami zaskoczy, ale podczas grania przerywa co jakiś czas, albo w ogóle nie znajduje płyty CD i pojawia mi się napis error006 i automatycznie włącza się radio. Czy ktoś może spotkał się z czymś takim i
Margot
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26258732,margot-o-pobycie-w-areszcie-straznicy-po-kilkanascie-razy.html#s=BoxOpImg5 Co za dureń to napisał, twierdząc, że to całe Margot to kobieta. Do togo jeszcze komentarze wyłączone, bo wiecie "redaktorzy" z Gazeta.pl, że posypią się gromy na waszą głupotę!
77.006
Według danych z 31 grudnia 2004 roku Siedlce mają 77.006 mieszkańców. Rok wcześniej miasto liczyło 76.913 osób, a w połowie ubiegłego roku 76.899. Wśród mieszkańców miasta zdecydowaną przewagę mają panie. Na 100 mężczyzn przypada 110 kobiet. Siedlce starzeją się, spada systematycznie
Margot
Czy ktoś z was czytał "Margot" Witkowskiego?? Bo ja niestety tak całkiem przypadkowo , bo pożyczyła mi ją zdegustowana koleżanka:) Faktycznie ksiązka jest okropna i tak właściwie zupełnie bez sensu. Po przeczytaniu jej nasuw się tylko jedno pytanie po co ludzie piszą takie książki?? Po co
006
CD Zatem miałeś rację ale tylko częściowo (nie byli to żołnierze III Rzeszy tylko ich poprzednicy), bo sam fakt błogosławienia żołnierzy Wermachtu miał miejsce, czyli kłamstwem nie był. Przepraszam, ale jeśli uważasz, że stwierdzenie „jest takie zdjęcie” jest równoznaczne z udowodn
Polo Natura 006
Kontynuuję poprzedni wątek. Nie mogę skończyć swetra, gdyż zabrakło mi pół motka, może mniej włóczki Polo Natura, ale kolor 006. Nie znalazłam w pasmanteriach internetowych. Może komuś zostało z robótki. Zawsze jednak trzeba kupić motek więcej, niż szacujemy lub przewiduje projekt. Mam nauczkę
Margot zwolniony.
Margot został zwolniony z aresztu - w zamian za to aresztowano komentarze pod artykułem na ten temat. Wszystkie jak leci. Niech żyje cenzura towarzysze.
do Margoty :)))
Margot, mogesz byc tak dobro i tym razym bys mi Ty przipomniaua adresa od tych dwoch bracikow co te muzeum majom. Kedys Tys sie mie o nia pytaua, a tera mie jom kajs pieron szczelou :)))
Margot aresztowane
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/117236507_600780530832788_6639013344785039354_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=ca434c&_nc_ohc=nuO29H2x2-QAX8kzyXU&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=7&oh=7fcb86a0a49add41144f95998dbc2bc7&oe=5F55C264 -- AL Bóg śpi w skałach, śni w kwiatach...
Krolowa Margot :)
Jak majestatycznie te sliczne lapki unosi i super wyglada na krolewskim blekicie . Sliczna mordeczka i te biale lapki .:)
Margot Käßman
od niedawna przewodniczaca EKD, kosciola ewangelickiego w Niemczech, w randze biskupa tegoz, wslawila sie ostatnio takimi wypowiedziami: - skrytykowala "publiczne przedstawienie" jakim byla smierc Jana Pawla II. Stwierdzila ze smierc jest momentem intymnym i z tym moge sie zgodzic, nie wiem t
Margot vs Suchanow
Jak to się dzieje, że temat grzany przez Margot (bohatera tylu publikacji w internecie, z prawa, lewa, środka i od zewnątrz) jest opisywany TYLKO przez jakieś tvgówno, odrzeczy, zależneodruskich itp? Właśnie patrzę, że nie zająknęły się tym chyba żadne krytyki polityczne, jakoś nie widzę tego na
Królowa Margot
Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego Telewizyjna w recenzji tego filmu uparcie podaje że Henryka Nawarskiego gra Jean-Hugues Anglade a przecież to Daniel Auteuil.On ma takie śmieszne wyłupiaste oczka:)))
Sprawa Margot - uporządkujmy
Pozwolę sobie wkleić tekst nt. sprawy Margot autorstwa Galopującego Majora (kimkolwiek by nie był). Zachęcam do przeczytania: *** Fundacja Pro ? Prawo do życia wypuszcza na miasto furgonetki, które zawierają kłamliwe napisy zrównujące LGBT z pedofilami, co wypełnia znamiona przestępstwa
@ domia006
haah. xd ty kochasz wszystkich chłopaków na kotku. ; Dd muhahahah, rozwalilo mnie to na kawałeczki . a chłopacy na kotku ? michaelmontana, pedzio_xd, spad_ . jak dobrze kojarze, to chyba tylko oni. ale pewnie jeszcze paru jest .
agent 006
ja bym nie wymieniał wszystkich szpegów. agenta http://www.zimbio.com/Anna+Chapman/articles/ltbXVJ74pFq/Anna+Chapman+Pictures "nul nul sex" bym zostawił...
MARGOT Karaków
Czy ktoś ma jakieś doświadzenia ze współpracy z tym biurem? Jak (w jakim terminie) płacą pilotowi za obsługę? Z góry dziekuję
Margot
"Margot" Witkowskiego. Zmęczyłam bo była krótka na szczęście. Ale czytając zastanawiałam się PO CO ludzie pisza takie książki brrrr...Nie rozumiem zachwytów krytyków nad tą książką:( -- "Na zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto..."
emi006
emi jeśli potrzebujesz jakiś info na temat Abovo napisz na prywatna pocztę gazety.pl -wyświetla s na górze;) udzielę Ci chętnie informacji ...buzka
karoola.006
romantyczka twardo stąpająca po ziemi , mimo pozorów te dwie rzeczy się nie wykluczają , lubisz spokój .
Do Margot102
Margot, poniewaz nie dziala gazeta, poslalam Ci pw na wizaz...w sprawie MN. Wpadne popoludniem to odpisze. Bardzo prosze adminow o nie kasowanie tego watku do odzewu Margot102. Dziekuje:))
tesknie za agentem006...
zakochalam sie w nim. wpadlam po same uszy. jakis rok temu. moze dluzej...myslalam ze mi przejdzie ale nic z tego. duzo bym dala za agenta u swego boku. a jednak to moje "duzo" na nic sie zdaje. serce agenta nalezy do innej. (myslicie ze są jeszcze gdzies tacy mezczyzni jak agent?)
Win32:Startpage-006
Witam, Pomóżcie proszę. Mój komp złapał to i nie wiem czym to usunąć. Avast usuwa, ale po restarcie kompa robal pojawia się ponownie, jeden w Temporary Internet Files, a drugi jednocześnie w którymś z plików Win32. Oprócz Avasta inne antyviry (Kaspersky, mks, Ad-aware) nie widzą tego. Z
kobieta wg Margot
Co za "wkurzajaca" definicja kobiecosci w "liscie tygodnia" do "Wysokich Obcasow"! A zaczyna sie tak ladnie: "Byc kobieta tzn dumnie nosic glowe, znajac swoja wartosc". Niestety autorka listu, niejaka Margot, zaraz wyjasnia na czym ta wartosc sie opiera: "miec w reku caly swiat i kierowac nim
Margot
margot_may napisała: > 4 razy tańsze to pewnie paralizatory klasyczne. Tak, to zwykły paralizator. Ten wyrzucający, to rzeczywiście tak ładnie kosztuje, a to i tak suma, od której ceny się zaczynają. Z tradycyjnymi paralizatorami jest ponoć tak, że na takie rażące prądem o
DO sprzedania Yonex RDS 006
Witam, mam do sprzedania dwie rakiety Yonex RDS 006. 1 - uzywana rok, posiada naciag Luxilon Big Banger Original Rough, cena 370 2 - nowa, nieuzywana, kupiona na poczatku sierpnia tego roku, cena 360 Jesli ktos bylby zainteresowany kupnem obu naraz, mozliwosc negocjacji cen. Obie rakiety
Re: * 46 006 *
46 006 a Rita zoguje... :))) -- .............. Jo pon i ty pon, a kto bandzie świnie pas?
kursy u Margot
Witam :) wreszcie tu wróciłam. Znalazłam kiedyś przypadkiem to forum, ale potem pewne zawirowania sprawiły, że dopiero dzisiaj mogę się odezwać. Mam pytanie o kursy u Margot, o których wspominała Anahella. Ogólnie: co, gdzie, kiedy i za ile? Czy są też prowadzone totalnie od podstaw? O
Karpacz, pałac Margot
Ponawiam swoją prośbę z forum "Karpacz-plusy i minusy" (chyba niezbyt żywotne forum). Proszę o opinie na temat Pałacu Margot w Karpaczu. Interesuje mnie odległość od szkółek snowboardowych dla dzieci i ogólnie opiniach na temat tego miejsca. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. -- http
Re: karoola.006
karoola.006 lubisz Selenę Gomez..:) i inne gwiazdy Disneya (nie wszystkie), jesteś inteligentna masz swoje zdanie..:)
Margot
u nas logopedka dawała takie małe kolorowe klocuszki(można i z kartonu wyciać), ale moga być zwykłe klocki i wybierać kolory do pierwszego, którego Ty pokazaesz i nazwiesz(wybierz wszystkie klocki w takim kolorze jak ten - ten klocek jest żólty). To można łączyć z kształtami i liczeniem(najpierw do
Margot
To samo pomyślałam - robią nam niezwykle niedźwiedzią przysługę i potem - cóż się dziwić, że zawód asystentki kojarzy się tak, jak się kojarzy większości ludzi, którzy z prawdziwą asystentką w życiu do czynienia nie mieli:/ Żenada - i powinno być karane z automatu:/
Margot
A zobacz, co ja mam jeszcze na Święta... allegro.pl/item245790802_cudowne_spioszki_0_3_miesiecy.html#photo Nie mogłam się powstrzymać!!!!!!!!!!!!! :-) -- Pt, 23-11-2007 Forum: Różności - Margot
margot:)
ja nie mrouh, ino toxi:) takie skrzyneczki mozna dostac na rynku we wrzeszczu (naprzeciwko akademikow i heban meble) w sklepie "wszystko za 5 zl", poza tym widzialam je rowniez na zielonym rynku na przymorzu;-) pozdrawiam:) -- Wszystkie Agnieszki to fajne chłopaki!!! N, 28-08-2005 Forum: Piękne ozdoby - własnoręcznie - margot:)
Re: Margot
W miniony weekend odbyły się manifestacje poparcia dla Margot, aktywistki LGBT, która została aresztowana na dwa miesiące za zniszczenie samochodu fundacji Mariusza Dzierżawskiego. Na aucie znajdowały się napisy dotyczące tego, że "lobby LGBT" chce seksualizować dzieci m.in. ucząc czterolatki
Margot :)
bardzo chętnie wymienię NR na Elixir :) już piszę PW :) przepraszam, że tak późno, ale dopiero wróciłam z pracy do domu:/
Zielona łazienka Margot
Z wielką nieśmiałością i z prośbą o łagodny wymiar kary ;) przedstawiam Wam naszą łazienkę. Mieszkanie kupiliśmy do remontu. Nie powiem, żeby jego głównym atutem była plątanina rur i grobowiec rodzinny*... Bo oczywiście nie była. Nie uciekłam jednak z krzykiem, bo mieszkanie miało jakiś tam poten
Re: 77.006
Wcześniej sie włączyłem do tego wątku pisząc "Re: 77.006 Julia i Dawid Autor: krzycho1252 Data: 31.10.05, 20:08 muchawka przymarzła więc pozwoliłem sobie podać: W dniach od 10 października 2005 roku do dnia 16 października 2005 roku zarejestrowano 41 urodzeń: 28 chłopców i 13 dziewczynek
Re: agencie 006
Tylko na ucho i tylko szeptem... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Ja w niej od 20 min siedzę i już trochę mi chłodno... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Cel misji określony... ;)) Startujemy... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
A może trochę poczytamy Braillem? Czy może pozostać przy francuskim?? -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Margot?
tak ma na imię? to imię Szwajcarskie?:) -- https://tinyurl.com/agdvt9 Furtka do zmiany otwiera się od środka
margot;-)
ja sama jestem zdziwiona jak to się stało..dotyk Boga. ;-) aczkolwiek boje sie jeszcze ze wszystko sie moze zdarzyc.
margot
a moze ktorys z 'moich' wyzej? a moze dasz linki do wlasnych ? -- marzenkowonyc.blox.pl/html/1310721.html galerianyc.blox.pl/html/1310721.html
Posel PO Urbaniak w niedzielnym Woronicza17, jednoznacznie stwierdzil, ze Margot jest to cos co nie nalezy do zadnych struktur osobowosciowych.
buldog2 napisał: > kajlaks, jesteś głupszy, niż Kot prezesa! > Czytaj: > > W telegraficznym skrócie! > - Czy "zrzutka" to jest dla was sposób na zarabianie pieniędzy? > Margot: > - No to tak Obawiam się, że dopuściłeś się klasycznej manipulacji, formułując
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26258732,margot-o-pobycie-w-areszcie-straznicy-po-kilkanascie-razy.html#s=BoxOpImg5 > Co za dureń to napisał, twierdząc, że to całe Margot to kobieta. > Do togo jeszcze komentarze wyłączone, bo wiecie "redaktorzy" z Gazeta.pl, że po > sypią się gromy na waszą głupotę! - powini co godzine przez dobe to robic, by przywrocic sprawnosc pod sklepieniem
Zamieniam się w zmysły.... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Pogadajmy w jakimś obcym języku ;)) Jeszcze ktoś podsłucha... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Dobra, mam zajęte ręce. Załóż mi kombinezon... Przytrzymam ster. -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Margot
witam :) czy chodzi Ci o ten kwiat: fotoforum.gazeta.pl/3,0,617854,2,9.html to jest jedna z moich azalii, dokladnej nazwy - niestety - nie podam, poniewaz sama nie wiem juz...mam ich duzo i dokupujac nowe nie pamie
margot...
po tresci Twoich postow wnioskuje, ze pracujesz jako pm w jednej z firm farmaceutycznych ... zdradzisz tajemnice jakie zasady zatrudnienia na poczatku pracy w charakterze pm ?
Nie, nie tak. Oszustwo Margot/a polega nie na tym, a na wyłudzaniu pieniędzy, udawaniu że to OK., sienależy, a zrobieni w bambuko, którzy wpłacali na akcję, nie utrzymanka, tego sobie życzyli. O relacjach i pozyskiwaniu przez Margot (hetero Margot/a - patrz test ducka) kobiet chyba najtrafniej
Spoko ta Margot. Inteligentna i wojownicza. No i plus dla Płocka. Zachowali się na poziomie.
Bo Margot to oszust a jego oszustwo polega na tym, że jako przyjaciółka kobiet ma lepszy do nich dostęp niż klasyczni konfederaci - ci hetero oczywiście.
Naprowadzam ster (pardon), statek na obiekt znajdujący aktualnie sięprzed oczami. O nie. Coś dostrzegłem... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Użyję francuskiego..;)) ok? No to... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Ok. Uwaga na drązek... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Jak to było z tą lawiną piroklastyczną??? Nie zdążę.. Nie chcę... ;)) Kombinezon nie pomoże.... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Jeszcze zacytuję wypowiedzi z tamtego wątku. Wszystko opinie kobiet: kozica111 Re: bardzo fajne wywiady z Margot/Michałem 02.09.20, 07:04 Niezły jajacarz z niego. ajaksiowa Re: bardzo fajne wywiady z Margot/Michałem 02.09.20, 07:32 Michał czuje się kobietą,?ania czuje si? facetem i są parą
boblebowsky - czytaj ze zrozumieniem : Cytat - Prawie wszyscy współwięźniowie zwracali się do mnie żeńskimi zaimkami, czego nie mogłam wyegzekwować ze strony służby więziennej" - powiedziała Margot w rozmowie z miesięcznikiem "Vogue".
Brawo za przedstawienie tych danych statystycznych !! W którymś przemówieniu Prezydent "chwalił się" , ze w Siedlcach ...przybyło 600 mieszkańców !
W innym wątku napisałaś "W końcu lat 90-tych Siedlce dobijały do 70-tys. mieszkańców,teraz 64 tys. to chyba o czymś świadczy. te 6tys. to emigracja ? " W statystyki do końca można nie wierzyć ale dla kogoś Strus, Spółdzielnia, Skorupka, Budomateks i domy budują. Bloki i segmenty, segmenty i woln
Wygląda apetycznie.... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Rośnie gwałtownie... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Uwaga, penetruję dno... Jest, Jeeeest.... -- "Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi" Aphonse Allais
Do dj margot :)
Hej to przykro , ale Waszej sytuacji powinniscie postarac sie o karte medyczna ,bo jak napisalas tylko maz pracuje i macie 3 dzieci,wiec szanse na uzyskanie sa duze,a oplaca sie ja miec , bo w tedy opieka medyczna wraz z lekami z apteki jest za DARMO,jak jestes zainteresowana podaje moj adres ,po
do MARGOT 11
w tym przepisie jest jakis Rübensirop-przet.syrop burakowy albo syrocukrowy - nie wiem co to jest?i czy jst w polsce dostepny moze zastap to miodem?
do margot.x
hej, przepraszam za prywate, ale poniewaz tu watki nie "podskauja" po odpowiedzi (swoja droga dziwne to;-) bardzo prosilabym cie zebys sie do mnie odezwala ;-) mam dla ciebie propozycje;-)wklejam link do watku: for
Re: karoola..006
hm... widać że lubisz zabawe choć do pewnego stopnia. Jesteś miła i lubisz sage zmierzchu tak jak ja xD :*:* ogółem super!
Niedawno powołano drugiego zastępcę kierownika USC a nowych informacji nie ma. Zajęci ślubami? -- Mój jest ten kawałek podłogi Nie mówcie mi więc,co mam robić
Margot szkodzi środowisku lgbt
Po obejrzeniu/wysłuchaniu wypowiedzi Margot po wyjściu z aresztu dochodzę do wniosku, że szkodzi ona ludziom o odmiennej orientacji seksualnej. Razi mnie jego chamskie zachowanie; wyprowadzanie lgbt na ulicę i organizowanie burd , wkurza wyolbrzymianie skali dyskryminacji i prześladowań lgbt w
KRP podaje: "Tutejszy Urząd Stanu Cywilnego zarejestrował od początku roku do 5 września 1.370 urodzeń. To o 5 więcej niż o tej samej porze rok temu i o 14 więcej niż dwa lata temu. Można się spodziewać, że na koniec roku liczba urodzeń zbliży się do dwóch tysięcy." a USC milczy. --
W Białej potrafią "Jak wynika z danych bialskiego Urzędu Stanu Cywilnego wzrasta liczba urodzeń. W 2006 placówka wydała 1391 aktów urodzenia, o 32 więcej niż rok wcześniej." www.radiopodlasie.pl/index.php?m=13
> Nie dostrzegam kąśliwości, raczej lekki niepokój. po 4 tyg. rządzenia taki tekst : "Nie na darmo "Zgoda i Rozwój" rządzi. " zaraz wyjdzie że to ich wina :)) -- Aby zło zatriumfowało, wystarczy, by dobry człowiek niczego nie robił. E. Burke
Najpopularniejsze:
- karate kyokushin
- guz na oku
- chorwacja noclegi
- sm wola
- amazon sady
- wojtczak
- suchy kaszel rano
- papaya
- tort weselny warszawa
- medicon
- czas oczekiwania na dowód osobisty