Przeszukano 118 121 438 wypowiedzi na 1 484 forach
magdalena807 - najlepsze wpisy
-
Re: Magdalena Środa, demokratka:...
też Stalina. Ale co możesz powiedzieć sam o sobie stawiając znak równości między spostrzeganiem Stalina a spostrzeganiem wypowiedzi Magdaleny Środy? -- "Tylko małe sekrety muszą być Czytaj więcej...
-
Wieże cerkwi św. Marii Magdaleny, Jerozolima
Wieże cerkwi św. Marii Magdaleny na Górze Oliwnej w Jerozolimie Czytaj więcej...
-
Re: Małgorzata czy Magdalena?
Zgadzam się. Z bierzmowania mam Maria Magdalena bo patrzyłam na wysoką pozycję kobiety - patronki i podoba mi się jej boskość emanacji i samo brzmienie imienia Magdalena. Małgorzata podoba mi się Czytaj więcej...
-
Magdalena C z zarzutami
businessinsider.com.pl/wiadomosci/magdalena-c-z-zarzutami-za-reklame-wodki-grozi-jej-gigantyczna-kara/mhxrfef Czytaj więcej...
magdalena807 - pozostałe wpisy
peugeot 807
Cześć, mam pytanie a raczej kilka skierowanych do użytkowników a dotyczące tego samochodu. co o nim sadzicie, czy dobrze sie nim jeździ i, jak z awaryjnością itd pozdrawiam
Peugeot 807
To, że ja jestem bezpieczny to dobrze. Wolał bym też nie zaszkodzić pieszym nawet jak popełnią błąd i wejdą pod samochód. Każdy ma prawo do życia. Przednie też. Ja też chodzę. Poza tym świetnie.
O Magdalena, Magdalena. ..
Czy to nie Twoje Imieniny właśnie minęły ? O ile mnie pamięć nie myli to przypadaja w maju? Juz chyba raz Ci składałam,ale nie trafiłam w datę więc teraz życzę Ci zdrówka,pogody ducha i wszystkiego o czym sama marzysz :-) Pozdrowionka! -- W życiu piękne są tylko chwile...
Magdalena
MAGDALENA. Wiem, że obecnie to imię jest dośĆ mało popularne. Rozważam, czy tak nie nazwać mojej córeczki, choć jeszcze nie jestem przekonana Drugi mój typ, co już wspominałam, to Maja. Poproszę o opinie. Dziękuję.
Magdalena
Ile bedzie lub jest Magdalen urodzonych w 2004 roku? chyba tak wlasnie dam na imie mojej córce i chce sie zorientowac jak bardzo popularne jest teraz to imię Ela
Magdalena :-)
Co sądzicie o moim imieniu tj Magdalena ? Mi się ono bardzo podoba i jestem z niego bardzo zadowolona :-) Zdrobnień jest wiele, lubię chyba wszystkie. Pozdrawiam bardzo słonecznie i gorąco. Madzia mama Natanielka -- Jestem mamą Nataniela (ur.01.02.2002)
Magdalena K. czy Magdalena Kralka
Jeszcze parę dni temu w sieci było o niej mnóstwo artykułów, w których podawano pełne imię i nazwisko, szczegółowo opisywano za co ściga ją policja, publikowane były jej seksowne zdjęcia. Dzisiaj ją schwytano i nagle stała się Magdaleną K., a jej twarz na zdjęciach jest wypikselowana lub
Zafira czy Peugot 807
poszukuje nowego samochodu dla 7 osob trafilem na takie dwa prosze o opinie ewentualnie inne sugestie
Magdalenom
spóźnione ale szczere życzenia imieninowe składam Kicia od Remedios Varo https://img.rtve.es/v/2484718/
Magdaleno ....
Czego Tobie zyczyc? Wspanialego, udanego, wymarzonego i wreszcie zrealizowanego wyjazdu do..... (nie wiem czy moge juz mowic). Poza tym zdroweczka, pogody ducha i spelnienia nastepnych marzen. Sciskam mocno Verbena -- Zycie dzieli sie na dwa etapy: mlodosc i "swietnie wygladasz".
Magdalena
Magda ma zawsze fajne ciuchy :D a torebki to chyba najczęstsze prezenty wśród osób obfotografowanych ;p
magdalena
Witam. Kupuję właśnie mieszkanie na rynku wtórnym (wartość nieruchomości 250tys). Może mi ktoś przybliżyć wysokość opłaty notarialnej za sporządzenie ostatecznej umowy sprzedaży neruchomości. Będę wdzięczny za odpowiedz. Ps. Czy od nabytej nieruchomości muszę dodatkowo zapłacić podatek (od
Magdalena
Co sądzicie o tym imieniu? Czy jest teraz popularne? -- Ania i Maleństwo "lilypie.com/days/050427/1/21/0/+1"
magdalena
witam jestem w29 tygodniu ciazy i mam dysplazje szyjki macicy jest to gruczol w szyjce ale lekarze powiedzieli ze moge rodzic naturalnie a histopatolog powiedzial ze cesarka i co dalej czy lekarze tak mowia zebym sie niedenerwowala czy faktycznie tak bedzie wiem jedno napewno bede miala do u
Magdalena
to nie Magda na ile się z tym zgadzacie? Szukałam ino o tym imieniu ale wszystko w sumie się powtarza. Może macie coś nowego:) -- All dogs go to heaven...
Odezwij się KIEROWCO Peugeota 807
Zwracam się do kierowcy Peugeota 807 nr rej. CIN 77TF. 21.02. 2008 na skrzyżowaniu Miechowicka-Poznańska koło Kauflandu uderzyłeś w tył mojego auta i UCIEKŁEŚ!!! CZŁOWIKEU, stać na taki drogi samochód, a nie masz odwagi przyznać się do błędu? Zdarzenie zgłosiłem na Policji, więc prędzej czy
jednak 8.07
Jak w temacie przyszły dokumenty i okazało się, że jedziemy 8.07. Trochę jestem zaskoczona i bedzie ciężko bo i przeprowadzka nam się szykuje w koncówce czerwca i nastawiona byłam na sierpień. :( -- https://www.suwaczki.com/ https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6i09kny4b3aa8.png
WnŚ warszawa 8.07
Izabela Joanna Kamila Katarzyna Kinga Klara Klaudia Lena Magdalena Marta Matylda Mirella Nela Nikola Patrycja Pola Sara Zuzanna chłopcy: Jakub 13 Filip 8 Maciej 8 Aleksander 7 (w tym Alek) Antoni 7 Kacper 7 Mikołaj 7 Mateusz 6 Michał 5 Adam 3 Bartek 3 Igor 3
Zbiór Magdalen
Wiem albo przypuszczam,że na tym forum jest wiele dziewczyny o imieniu Magdalena...Proponuje zrobić mały spis forumowiczek o tym imieniu.Zaczynam: Magdalena ur.18 marca:) A Wy drogie koleżanki imienniczki? ;) -- ,,Jeśli imion tajemnica Twą ciekawość wciąż podsyca, zamiast czytać poradniki
Magdalena Środa ...
"Magdalena Środa musi przeprosić "Misję specjalną" za nazwanie tej audycji w wypowiedzi dla jednej ze stacji radiowych "ubeckim programem" i zapłacić 10 tys. zł z odsetkami na schronisko Brata Alberta
Tschüss Magdalena
Pono ostatni roz dzisioj...nie wierza, za dwa lata skuli nudow bydzie nazot: www.magdalena-neuner.de/cms/website.php
Magdalena Stużyńska
Życzę samych sukcesów Magdalenie. Fajna dziewczyna i jedna z lepszych polskich aktorek mlodego pokolenia.
Magdalena Samozwaniec
co polecacie poza :Krystyna i chłopy", "Tylko dla dziewcząt"' "Maria i Magdalena", "Na ustach grzechu" ???
MARIA - MAGDALENA
Spoznione, ale szczere zyczenia imieninowe skladam wszystkim Mariom - Magdalenom. pozdrawiam rowniez bardzo serdecznie MIRIAM z Forum GAZETY WYBORCZEJ. radca ps. powstalo wiele piesni i piosenek o Maryji - Magdalenie i to w roznych jezykach.
Maria Magdalena
Jn 20:17-18 17. Rzekł do niej Jezus: Nie zatrzymuj Mnie, jeszcze bowiem nie wstąpiłem do Ojca. Natomiast udaj się do moich braci i powiedz im: Wstępuję do Ojca mego i Ojca waszego oraz do Boga mego i Boga waszego. 18. Poszła Maria Magdalena oznajmiając uczniom: Widziałam Pana i to mi
Rodzeństwo Magdaleny
Szukam imion dla siostry lub brata Magdaleny pasujących do krótkiego, trzyliterowego nazwiska. Pomożecie?
Magdalena Kuta
Czy ktoś wie, czy to prawda, iż pani Magdalena Kuta wystąpi w Galerii Le Madame? Z góry dziękuje za Wasze odpowiedzi :-)
Magdalena / Lena
która opcja wydaje się wam lepsza i dlaczego? Magdalena zdrabniana do Leny, czy samodzielna Lena? -- Julia Daria i Łukasz
Wałęsa, Magdalena
+Myślę, że Dobry Bóg sprawi, że Pani Magdalena Wałęsa będzie szczęśliwą, dobrą i mądrą kobietą. Rodzice powinni być z niej dumni.+
Magdalena Paulina - ?
Jakie drugie imię pasuje do Magdaleny? Mąż proponuje Paulinę lub Monikę, ale nie jestem przekonana. Ja nie jestem zwolenniczką imion bardzo popularnych. Czy możecie pomóc?
Hotelik "Magdalena"
Jakie są warunki w hoteliku Magdalena? Chodzi mi o to czy tam jest czysto itp, ponieważ są osoby, które zniechęcają do pobytu tam.
Maria-Magdalena
Studiuje ze mną dziewczyna, która nosi imię Maria-Magdalena. Co sądzicie? Pozdrawiam satine
Hotelik Magdalena
Witam czy ktos z panstwa korzystal ze skromnego hoteliku o nazwie Magdalena polozonego przy miejscowosci Pefkohori, bardzo zalezy mi na informacji jaki jest, czy czysty i czy jedzenie dobre, z gory dziekuje , pozdrawiam
Magdalena Samozwaniec
Witam, Pracuje nad badaniami biograficznymi o zyciu i tworczosci Magdaleny Samozwaniec (Kossak). Ciekawa jestem czy ktos z forumowiczow wie cos na temat jej krewnych, spadkobiercow praw autorskich, itd. Bede wdzieczna za najdrobniejsze szczegoly. Pozdrawiam, Wiktoria
Imieniny Magdaleny
Cholender, dziewczyny podpowiedzcie mi kiedy są najbliższe imieniny Magdaleny? Chyba w tym miesiącu, co? Mam nadzieję, że ich nie przeoczyłam, bo żal mi było prezentów dla mojej córci ;) -- A to moje dzieci Ania
Magdalena Żuraw
" Magdalena Żuraw, która jeszcze niedawno pisała na swoim blogu internetowym, że "mądry mężczyzna jest chlubą kobiety, zaś jego wyższość intelektualna przyozdabia ją pełnym blaskiem" znalazła się na końcu "aniołkowej toplisty" z wynikiem 0,62 proc. głosów" jak przykro ;)
C8 czy peugeot 807
Potrzebuję auta 7 miejscowego, absolutnym priorytetem są tu drzwi przesuwane, ze względu na niewielki garaż. Koniecznie benzyna z manualną skrzynia biegów. Na drodze eliminacji zostały mi te 2 auta. Może ktoś zna te modele. Obecnie mamy cytrynę i dobrze nam się nią jeździ, ale robi się za mała. Doda
Magdalena Zawadzka
Proszę o pomoc w znalezieniu "Spotkałam na molo Chińczyka" w wykonaniu Magdaleny Zawadzkiej w kabarecie Dudek. Chodzi mi o filmik. Raz udało mi się znaleźć video na jakiejś zagranicznej stronie ale okazało się, że ważne tylko miesiąc i właśnie przestało działać:( Szukam wszędzie, ale bez skutku
URLOP 8.07 Chorwacja POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za tydzień razem z mężem jedziemy na urlop. Szukamy jakiejś kwatery w CHorwacji, okolice RIJEKI, wyspy Krk czy też w pobliżu tego rejonu. Gdyby ktoś miał namiary tanich, ale fajnych kwater, mogą być z ankesem kuchennym. Proszę o wszystki namiary. Planujemy wyjazd na 10 dni, 2 osoby. Proszę o i
Maria Magdalena.
Plac Marii Magdaleny, jeszcze nie tak dawno Wita Stwosza, to miał swoja historię ostatnią dość bogatą. Różnie wyglądał i zawsze miał pecha że coś go szpecić musiało... Czy ktoś z was nie ma fotografii z czasu kiedy był tam okolony płotem paskudnym skład opalu? trudny
Góra Magdalena
Jest taka góra zwana chba Magdaleną (chodzi o to miejsce gdzie jest chba kościól czy kaplica Marii Magdleny), jak tam dojechać z Rzeszowa?, jest jakaś strona w internecie o tym miejscu?
Chorwacja-urlop 8.07 POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za tydzień razem z mężem wybieramy się do Chorwacji - planujemy, Czy ktoś zna jakieś sprawdzone miejsce w pobliżu Rijeki, Wyspy Krk czy coś w okolicy tych miejsc, albo generalnie Chorwacja. Oczywiści miłoby było gdyby cena należała do przystępnych. Wyjazd na dwie osoby. Dzięki za wszystkie nam
Magdalena Breguła
Magdalena Breguła (ur. 17 maja 1921 r. w Siemianowicach Śląskich - zm. 4 czerwca 1957 r. w Katowicach), polska lekkoatletka - kulomiotka.Mieszkała przy tej samej ulicy co Janusz Sidło. Startowała w barwach klubów: ZS Katowice, HKS Siemianowiczanka, Pogoń Katowice, KS Stal Katowice. Olimpijka z
8.07 imperial park hammamet
hej, czy ktos sie wybiera w tym terminie do hotelu imperial park/ jade z 7-letnia corka i byloby fajnie gdyby miala jakeis towarzystwo czy ktos sie orientuje jak wygladaja animacje dla dzieci? daleko z hotelu do mediny? czy Cathageland jest obecnie czynny? dzieki za wszelkie informacje
wylot 8.07 do Solihull
Witam. Kto leci do Solihull 8.lipca? Jakie sa wasze obawy? Spostrzeżenia? Piszcie tu albo zapraszam na gg:3426657 Do zobaczenia w Krakowie 4.07 :)
Peugeot 807- kupić czy nie?
Macie jakieś doświadczenia z tą marką i tym typem .Mam liczną rodzinkę, aż trójkę klonów więc wchodzi w grę tylko van. Poradzcie.
wtorek, 8.07
Dziewczyny Kawa:), wpadajcie na Latte oczywiście;) Kashaa masz swoją kawę? ps. w wakacje nie mogę się zorganizować rano, ale już lecę po kawę:)
oj magdalena, magdalena... :)
magdalena.1230 napisała: > Misboaa już myślałam , że się śmiejesz z moich wypocin :) skąd takie myśli u tak wnikliwej czarownicy??? :D Bardzo sobie cenię twoje "wypociny", od dawna. Jak widzisz niektóre z nich zostają mi głęboko w pamięci, tak sobie biorę je do serca :) Ściskam :)
Magdalena Żuk
Jeśli ktoś interesuje się tym przypadkiem, to niech koniecznie przeczyta "Katar" Lema. On ten przypadek opisał już w 1976 roku. :) Książka nie jest gruba, w sam raz na jeden wieczór. Zachęcam. Tylko proszę nie zaglądać do Wiki! W Wiki jest streszczenie Kataru, które odbierze Wam całą przyjemność czy
Magdalena ZUK
Hej laski;) WYjalem tym razem karty na sprawe tej dziewczyny w Egipcie. Napisala do mnie jedna Pani z forum z tym pytaniem i pomyslalam...czemu nie, bo sprawa dosc ciekawa ;) Co myslicie,macie sugestie? Uwazam ze lenormandy pokazaly wiecej, ale ze na forum jest malo Llenormandowcow uzylam tez Ta
do Aga807
Mam pytanie odnosnie mleka bebilon pepti,dlaczego uwazasz,ze lekarz by nim zaglodził dziecko? mOj mały tez jest na tym mleku poniewaz ma alergie na białko mleka krowiego(ale mało tez przybiera na wadze)i myślisz ,że na tym mleku wiecej by przybierał? Czy to mleko wogule nadaje się dla alergi
Naszej Magdalenie....
życzę oby szczęście zawsze spływało na Ciebie a los nigdy nie zostawiał w potrzebie. https://www.img.nep.pl/gify/przyroda/kwiaty/100.gif -- Palenie jest szkodliwe i naganne, niewątpliwie. Szkoda, że bezinteresowna złośliwość nie jest aż tak tępiona, mimo swej szkodliwości...(Monia)
Magdaleny 2005
moja Mgadzia urodziła się 01.05.2005, dobrze by było z kims porozmawiać, czy rzeczywiście te Magdalenki, to takie rozrabiary jak moja Magdziucha -- Magdzia i Szymuś
cielecka magdalena
proszę o wszytskie informacje na temat tej aktorki jakie posiadacie:)czy ją lubicie,czy waszym zdaniem jest dobra aktorką?a jakim jest człowiekiem?
Magdalena Mielcarz
Czy ktos zna jakas strone, gdzie sa zdjecia M. Mielcarz? W wyszukiwarce jest ich malo, a to dziwne, bo jest i aktorka i modelka...
...Sroda Magdalena...
nie kto inny tylko pelno,ocnik rzadu d.s.rownego statusu kobiet i mezczyzn podczas konferencji w Sztokholmie poswieconej przemocy kobiet,konkretnie n.t. "honorowych zabojstw",powiedziala m.in. ze Polska ma problemy ze zjawiskiem stosowania przemocy wobec kobiet,majacym zdodlo w silnym wplywie
Magdalena Wójcik
witam.osobiście uznaję Magde Wójcik za jedną z najlepszych polskich wokalistek.wg mnie jest także jedną z najlepiej ubranych polskich gwiazd.bardzo podoba mi się jej styl,jest jednocześnie elegancki i niezobowiązujący.Magda Wójcik ma bardzo dobry i wyszukany styl.
magdalena_dem
Przeczytałam twoją wizytówkę i bardzo mnie zaciekawiło, której książki Vonneguta nie lubisz??? Jestem jego gorącą wielbicielką od dawien dawna (nawet mgr o nim pisze...od 3 lat ;) ) -- mam swoje zdanie i nie zawaham się go użyć
Świecka Magdalena
Jakby to brzydko nie zabrzmiało: z ust mi to Pani wyjęła, Pani Kingo. -- Mój mąż z zawodu jest dyrektorem
magdalena sroda
mam wrazenie jako kobieta ze prof.sroda ma jakas obsesje kobietoidalna .po prostu jest to juz nudne .co z tego ,ze wydaje sie pieniadze na orliki ?dlatego,zeby chlopcy nie chuliganili i zajeli sie czyms pozytecznym. ale zajmowanie sie obsesyjne kobiecymi problemami jest smieszne .jestem prze
Fikus, Magdalena
Bylam studentka pani Prof ..swietna kobieta, cudowne wyklady ...podziwiam i chyle czola ..oby takich profesorow bylo wiecej
magdalena fedorowicz
Dzien dobry. Jestem wloskim studentem z Mediolanu. Szukam dziewczyny z Plocka ktora nazywa siê Magda Fedorowicz. Wiem tylko ze w 2000 roku byla studentka Uniwestytetu Warszawskiego. Niestety zgubilem jej numer telefonu. Czy ktos z was moze ja zna? Ona na pewno mnie pamieta. Mam nadzieje
magdalena fedorowicz
Dzien dobry. Jestem wloskim studentem z Mediolanu. Szukam dziewczyny z Plocka ktora nazywa siê Magda Fedorowicz. Wiem tylko ze w 2000 roku byla studentka Uniwestytetu Warszawskiego. Niestety zgubilem jej numer telefonu. Czy ktos z was moze ja zna? Ona na pewno mnie pamieta. Mam nadzieje
MAGDALENA JUNG
Mieszkała w Warszawie, na ulicy Marszałkowskiej tuż przy Parku Saskim, od połowy lat siedemdziesiątych emigrowała do USA, mieszkała w Bay Ridge, Brooklyn,N.Y... Co się z nią dzieje?
Magdaleno1975!
Sorry, że zwracam się do Ciebie na forum. Chodzi o tłumaczenie topu białego z mojej skrzynki. Przepraszam że nie przetłumaczyłam szybciej, ale dopiero dziś zorientowałam się, że mam tu skrzynkę. Problem w tym, że ta poczta jakoś dziwnie działą, albo ja nie potrafię się nią posługiwać (co jest
Maria Magdalena
żona Jezusa zakochała się w Judaszu i wyemigrowała do Francji z jego trójką dzieci a Jezus z tęsknoty zmarł gdzieś w Indiach czy tybecie:) https://www.youtube.com/watch?v=eV_RGLuug_U;;eV_RGLuug_U;;http://i1.ytimg.com/vi/eV_RGLuug_U/default.jpg;;Lady Gaga - Judas - TŁUMACZENIE PL
magdalena fedorowicz
Hotel " Magdalena"
Kiedyś był to największy i najlepszy hotel w mieście- teraz miejsce w samym centrum miasta "straszy". Budynek "Magdalenki" nie był malowany chyba od wojny. A przy tym skrzyżowaniu możnaby naprawdę coś zrobić- jeśli nie hotel- to coś innego- ale żeby w centrum stała taka "ruina"? - miejmy n
Magdalena C z zarzutami
businessinsider.com.pl/wiadomosci/magdalena-c-z-zarzutami-za-reklame-wodki-grozi-jej-gigantyczna-kara/mhxrfef Zastanawia mnie to, czy
Do Magdaleny
Przepraszam wszytsskich, że zaśmiecam, ale onet kurczę chyba nie chodzi. Magda, jak jesteś na forum to zawiadamiam, że chętnie wpadnę z Dominisiakiem. Po piątej, okej?
Najpopularniejsze:
- loteria wizowa
- szynaka
- oregano oregano
- indukcja porodu
- soderhamn
- zajęcia plastyczne
- zmiana przedszkola
- restauracja kredens
- pustaki budowlane
- sklep dziecięcy
- przedszkole puszczyka