Przeszukano 117 976 706 wypowiedzi na 1 426 forach
lipiec 2007 forum - najlepsze wpisy
-
Re: Polska w żałobie.....
Przypomina się katastrofa polskiego autokaru we Francji - z winy kierowcy (26 ofiar śmiertelnych) - żałoba narodowa 23?25 lipca 2007, ogłoszona przez Lecha K. -- ... Ave duce ptaszku pisowski tak Czytaj więcej...
-
Znaczy ich modlitwy "o ojczyznę dojną",
realizacyjnego dokonująceg > o m.in. zatrzymań, jest szefem pionu bezpieczeństwa Orlenu. Pracuje też w nim Barbara Feć, była analityczka CBA w Warszawie. > Łukasz Lipiec (były agent warszawskiej Czytaj więcej...
-
Re: --------Prognozy-----Polityczne-----cz.4
Tak złych nastrojów w niemieckiej gospodarce nie było od sierpnia 2012. Wydawało się, że słaby lipiec to był wypadek przy pracy. Tymczasem sytuacja się powtarza. Dla rozwoju Polski to zły sygnał Czytaj więcej...
-
Re: Forum Lipiec 2007 i przyjaciele- dziękuje
Dziękuje ślicznie za prezenty dla moich synów od Forum Lipiec 2007 i przyjaciele,prezenty są ślicznie zapakowane w wigilie znajdą się pod choinką,jeszcze raz dziękuje i życzę wesołych świąt pełnych Czytaj więcej...
lipiec 2007 forum - pozostałe wpisy
Lipiec 2007
witam zapraszam na forum mamy rodzące w Lipcu 2007 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618
Lipiec 2007
Wczoraj zrobiłam test i mam dwie magiczne kreseczki. Obliczony termin przeze mnie to 1 lipiec. Przeniosłam się do Was z forum starania :) -- Paulinka
lipiec_2007
widze ze buszujesz na forum :) Kurtka przekazana juz dalej :) Przekaz ze owy odbiorca ma strasznie radiowy glos!:)) W pierwszej chwili myslalam ze z radia dzwonia powiezdiec ze cos wygralam :PPP -- Wybacz za literówki, ale to z emocji... :D
Co z forum LIPIEC 2007
Dziewczyny moze już gdzieś była mowa na ten temat ale nie znalazłam. Zastanawiam się czy po tym jak juz wszystkie urodzimy to nasze forum pójdzie w zapomnienie czy nadal bedziemy codziennie tu zagladać i dyskutować o naszych dzieciach:) A moze zostanie założone takie forum na niemowlakach
lipiec 2007
6.07.2007; godz 10:30 forum.gazeta.pl/forum/w,48376,65454402,65454402,Sprawy_Wstepne.html
Do; forum lipiec 2007:-))
Ślicznie dziękuję za paczkę dla chłopców.Na pewno się ucieszą z prezentów. Mama Patryka i Sebastiana.
Dziekuje kogosi i forum lipiec 2007
Bardzo dziekuje za paczuszki na dzien dziecka ,dzieciaczki bardzo zadowolone ,dziekuje za dobre serduszko także w imieniu Karolinki,Weroniczki i Wojtusia.
LIPCÓWECZKI 2007
Wszystke mamy mające termin na Lipiec 2007 zapraszam na nasze forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 -- Julia ma już
Re: Lipiec 2007
czesc, ja spodziewam sie pierwszego dziecka 9 lipca, przejdz na forum lipcowki 2007 tam znajdziesz wszystko co cie interesuje, pozdrawiam
Lipcóweczki 2007
Zapraszam wszystkie mamy spodziewające sie dzidziusia z terminem na lipiec 2007 na nasze forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 -- Julia ma już
Re: lipiec_2007
): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43618&w=74714638&a=74714638 -- Aleksander 19.07.07
a gdzie to forum? a czy jest czerwcowe forum, bo nie mogę znależć? ;-)
Re: lipiec 2007
podaje jeszcze raz, bo tamten link podaje, ze forum nie istnieje, a istnieje napewno...forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 pozdrawiam lipcóweczki 2007 -- <a
Re:Jest forum" Lipiec 2007":)
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 -- Maksio ma "Ceń swoje dzieci za to,czym są,nie za to, czym byś chciał,żeby były?
Re: lipiec 2007
Dziewczyny, to ja zapraszam na nasze forum ,,lipec 2007''forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618...wskakujcie, bo juz nas troszke jest...hihi pozdrawiam aga -- <a
Re: lipiec.2007r.
POlecam forum dzieci urodzonych w lipcu 2007 r. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 -- ;-)))
gratuluje, z tego co wiem to już jest forum dla lipcowych mam -- Kinga Majowe słoneczko
a gdzie to forum?bo ja tu jestem całkiem nowa i niezbyt się jeszcze znam.pozdrawiam
witam i z radoscia poszerzam grono mam lipcowych :))) mam juz dwuletnia coreczke i wg obliczen kolejne rozwiazanie czeka nas 7 lipca, ale to jeszcze do potwierdzenia. czuje sie doskonale, wlasciwie bezobjawowo i oby tak dalej!!! pozdrawiam wszystkich na lipcowym forum i do napisania :) e-millie
Lipcówki 2007 - Częstochowa
Witam! Czy sa na forum jakies dziewczyny, które maja termin porodu na lipiec?
SUKCES lipiec 2007
Tutaj także artykuł wypatrzony przez Avocado67 podczas leżakowania na plaży!!! Była już o nm dyskusja na forum, z której utkwiła mi w pamięci nazwa klubu babskiego: "ŻELAZNE DUPY" :):):) P.S. Na BABOZLOCIE ktoś miał ten egzemplarz SUKCESU. Jakby co, to wylądował on w bagażniku mojego
Re: Co z forum LIPIEC 2007
Bobimax napisz do Aurinki na tym watku to ona cie wpusci do drugiego forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43618&w=63632519
Myślę, że to forum będzie rosło i dojrzewało razem z naszymi maluchami. To jest normalna kolej rzeczy zmienią się tematy, my też się nieco zmienimy a forum nadal będzie nasze:-)) -- GG130233
Wejdz na forum "Między nami lipcówkami " tam Aurinko pisała na ten temat. No, ma byc dalej "nasze"forum :-) ale pewnie bedziemy podejmowały juz inne tematy... pozdrawiam- asia
imho zakładanie nowego forum nie ma sensu, będziemy nadal tu rozmawiać tylko tematy będą inne :) zresztą nasze forum jest w kategorii "dziecko/rówieśnicy" więc nie ma sensu go nigdzie przenosić :)
Ja myślę, ze na pewno będzie dalej działać, na pewno będę tu zaglądać bo to strasznie fajne forum:) -- Szymek Emilka
forum wrzesien 2005 caly czas dziala aktywnie mimo ze od urodzenia naszych dzieciakow minelo juz 21 miesiecy. mysle, ze tak samo bedzie z z tym forum -- gadulec: 251114 www.bobasy.pl/wiewiorka
Re: 21 lipca 2007 :)
Widzisz, udało się! Obędzie się bez remizy :) Zdjęcia są konieczne, wymagane, obowiązkowe! Wirtualny torcik również! -- :) Najszczęśliwsza, zakochana... Forum wszystko o imionach. Moje arcyfajne
Re: Lipiec 2007 Kasiu :-)
no niestety, u mnie w pracy nie korzysta sie z takich ustaw :) i tu na usta cisnie mi sie mnostwo ironicznych komentarzy a propos mojego "chlebodawcy", ale musze sie powstrzymac na forum otwartym.
Re: sycylia - lipiec 2007
voyager747 napisał: > Więcej Sycylii znajdziesz na forum:Włochy :) Hi hi :) widzisz, to się nazywa "przyzwyczajenie", nie wspomnę o kiepskim dostępie do forum-foto z poziomu "menu" głównego GW. Kondi | www.podroze.kondi.pl
Azbestowestringi masz dziecieczka z wrzesnia 2005??bo moja córcia się urodziła 15.09.05 i teraz 2 dzieciątko, wygląda na to, że będziemy mialy dzieci w tym samym wieku:)
Tylko wrzućcie tutaj najpierw ten link żeby łatwo było je znaleźć. Każda pewnie zaraz dołoży sobie do ulubionych.
Re: sycylia - lipiec 2007
Więcej Sycylii znajdziesz na forum:Włochy :) -- voyager747.fotosik.pl/
Re: Forum Lipiec 2007 i przyjaciele- dziękuje
Dziękuje ślicznie za prezenty dla moich synów od Forum Lipiec 2007 i przyjaciele,prezenty są ślicznie zapakowane w wigilie znajdą się pod choinką,jeszcze raz dziękuje i życzę wesołych świąt pełnych radości i miłości. myszka307
Re: Dzieciaczki z lipca 2007!
ja też mam córkę z lipca zapraszam na nasze forum : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 -- mój skarb Natalka ... Natalka- fotoalbum
14 lipca 2007 Puszczykowo
Szkoda ze tak póżno sie zorientowalam ,ze istnieje takie sympatyczne ,poznanskie forum. Zostalo mi tylko 30 dni.... Ale zawsze cos.
Re: Birma - lipiec 2007
Aspidistra mi podrzuciła link. Świetne zdjęcia. Zazdraszczam wyprawy. -- kOncik kĄputerowy neÓfahrwasser_in ;) Akademia Rzygaczy Forum dzielnicy Nowy Port
Ja mam córcie z 07.07.2007r. Zuzie Pozdrawiam -- DARIA forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=36663932
Re: Ruspina lipiec2007
Załamałaś mnie, nie wim czy uda mi się zmienić hotel. W Scanholiday powiedzieli , że hotel jest OK, nie mają żadnych skarg. A najlepiej nie czytać informacji z forum, tylko samemu sprawdzić. Dziękuję za informację Pozdrawiam
Lipiec 2007 to był 'magiczny' miesiąc...
...nie dość, że przeżywałyśmy cud narodzin naszych pociech, to teraz mamy ze sobą wspaniały kontakt - niektóre nawet dość bliski. Nie ma nigdzie takiego forum jak nasze, lipcowe, prawda?? Nie ma kłótni - przynajmniej takich większych, jadu ani obrzucania sie błotem, to wszystko stwarza
Re: Gawiarenka - lipiec 2007
na 19, to na 19. Wyciągam jedną potężna nowelkę, tytułu nie podam i urodzinowe zdrowie Wirelli przed spacerkiem wyczytam. Oby nam zdrowa była, częściej na forum gościła. -- załóżmy, że dziś spotka nas coś miłego
Re: Lipiec 2007 - sukienki
slub w lipcu- sukienki nie mam... uwazam, ze na szukanie troche za wczesnie. Wiem mniej wiecej jaka chce miec sukienke, ale zadnego wybranego modelu. Mysle, ze w grudniu zrobie sobie pogladowa rundke po salonach a w marcu juz sie na cos konkretngeo zdecyduje:) Ogolnie z przygotowaniami
Dokładnie tak, jak ja to przeczytałem to stwierdziłem,że nie ma co po raz kolejny chwalić zdjęć,bo już wszyscy to zrobili wcześniej.Tylu pochwał co w tym wątku, to jeszcze tu na forum nie widziałem
co się stąło z poprzednim forum?
n/t -- Antoś - 5 styczeń 2007r. Olo - 29 lipiec 2003r. Julcia - 6 lipiec 2002r. (*)
Ladne i ciekawe zdjecia a ponadto o urozmaicnej tematyce! Patrzac na Twoj rozrastajacy sie szybko watek, musze Ci pogratulowac swoistego sukcesu - jest tu wiecej wpisow z pochwalami niz zdjec, absolutny fenomen! Cos a la Forum Fotograficzne, tyle, ze tam jest wiecej krytyki
Re: Liptowski Mikulasz..lipiec 2007
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=806 tutaj trochę znajdziesz
podziekowania dla forum lipiec 2007 za prezenty
bardzo dziekuje darczyncy forumlipiec 2007 za prezenty dla dzieci nadzien dziecka.Dziekuje i pozdrawiam serdecznie
Re: termin na lipiec 2007 - Bliźniaki :-)
Gratuluję i zapraszamy na forum Lipiec 2007 - jeszcze tam nie mamy mamy spodziewajacej się bliźniaków:) Podaje link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 Pozdrawiam, A
Re: Mamusie z lipca 2007
• Re: lipcowe mamy aurinko 17.03.07, 15:06 Jesteśmy tutaj :-) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 • Re: lipcowe mamy edzia.79 17.03.07, 15:29 mam termin na 18.07.2007
Re: Dziekuje kogosi i forum lipiec 2007
Mnie się serce raduje ,wiedząc ,ze pomogłyśmy. Cieszę się bardzo ,ze dzieci są szczęśliwe! -- Wrocławianki! Ciekawość to pierwszy stopień do ... :)
Re: Mamusie z lipca 2007
Zapraszam na forum lipcowek,link podala wyzej malgosiek -- Rosne sobie Moj blog
TERMIN LIPIEC
Kasiu, zapraszam na forum Lipiec 2007 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 -- Aurinko
Ja to wiem od lipca 2007
25 lipca 2007, na jednym z forum założyłam się że : - Obama wygra wybory - Ze nie będzie żadnej amerykańskiej tarczy w Polsce Jasnowidzenie istnieje !
Re: Konkurs - MM LIPCA 2007
Zgadzam sie , ze Zyggi jest niedoscignionym mistrzem tego forum , jednak uwazam ze musimy rowniez nagradzac innych. Zyggi zna swoja wartosc i nie bedzie mu przykro:)) serdecznosci -- Hanka41
Basowiszcza 19-21 lipca 2007 r.
19, 20, 21 lipca 2007. W tych dniach w Gródku odbędzie się już 18 raz festiwal muzyki białoruskiego i nie tylko(są również zespoły polskojęzyczne) ROCKA. Jest to wspaniała impreza. Jeżdżę tam od 12 lat. Atmosfera luzu, przyjaźni i wielkiego święta muzyki, jakie towarzyszą temu festiwalowi to
Re: Śląsk 2007
7 lipca 2007. obydwoje jesteśmy z Sosnowca, ślub w Dąbrowie Górniczej. Pozdrawiam. -- PAMIĘTNIKOWA WERSJA PRZYGOTOWAŃ Moje przygotowania na blogu Forum ślubne
Wiesz co,moj Olaf zjada 3x180ml mleka,obiadek i deserek plus picie,i glodny nie chodzi,mysle ze jakby twoja corcia potrzebowala wiecej to by jadla wiecej.Wyzej jest podany link do forum lipcowego - zapraszamy. -- Olafek
Mamy Czerwiec,Lipiec,Sierpień 2017 :)
Rozkręca nam się forum na Rówieśnikach, zapraszamy,jeśli maci ochotę,zawsze fajnie pogadać o elementach wspólnych ;-) forum.gazeta.pl/forum/f,254045,Lipcoweczki2017.html -- 2007 :) 2009
Re: Forum lipiec 2008 już jest:)
link do lipiec 2008 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49379 -- Ania 29.07.2007r
Re: Wakacje 2007
a na który moment wakacji 2007? czerwiec lipiec sierpień a może inny miesiąc?? bo w egipcie wakacje caaaaaaaały rok :) -- forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39148 a juz wkrótce 2 nowe strony o Egipcie :)
Re: Mamy lipiec/sierpień 2007 łączmy się
Z tego co widze większość dziewczyn ma na sierpień. Ja mam na 08.08.07:) Zapraszam na forum sierpień 2007;) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44671
23 lipca dla Asica.p :o)
A tak po sąsiedzku i na dobry humor ;) Buziaki :D -- Moja Alicja i Aniołki: +02.2001; +09.2005; +01.2007; +05.2007 Forum PROMYCZEK GG 4623970
Re: Moje zdjęcia 7 lipiec 2007 :-)
Gratuluję!!! Pięknie:) Jestem pod wrażeniem:) Bukiet bomba!! -- Zapraszam na forum Ślub i Wesele - Wrocław Moja suknia
Szukam kogos do pomocy nad forum
Potrzebuje osoby która będzie mi pomagała moderować forum LIPIEC 2007 proszę o wpisanie się tutaj osób chętnych :) Osoby która duzo przebywa na forum :) pozdrawiam -- Julia ma już
zapraszam na forum sierpniówek forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44671
Re: 2007 rok
ja tez 7 lipca 2007 a jak napisalam na forum ze szukam sali i kapeli to dziewczyny sie na mnie rzucily i zjechaly mnie ze przesadzam ze za wczesnie.. itd
są tu POZNANIANKI lipcóweczki2007 ?
Cześć dziewczyny!Mam nadzieje,ze na tym forum są poznanianki,ktore rodzą w lipcu.Ja mam termin na 5.VII.Po drobnych kłopotach mam nadzieje, ze teraz to bedzie juz tylko lepiej.Napiszcie czy myślałyście juz gdzie chcecie rodzic.Pozdrawiam i za wszystkie trzymam kciuki;-)
Zapraszamy na FORUM Lipcoweczki: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 -- skarbik
Re: 7 lipca 2007 w Zamościu
Poszukaj parę wątków niżej. Dodam, że my też tego dnia. :) Pozdrawiam. -- PAMIĘTNIKOWA WERSJA PRZYGOTOWAŃ Moje przygotowania na blogu Forum ślubne
Re: lipiec 2007- dziewczyny jak sie czujecie?
Lipcowe dziewczyny mamy już swoje forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 -- Plamka
Re: jakie fora czytacie????
*** LIPIEC 2007 *... Kawałek szmaty - ... Zdrowie małego dziecka Karmienie piersią Wrocław -- -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- ♥HANIA 25.07.2007♥
Re: Moje zdjęcia 7 lipiec 2007 :-)
chyba rozpoznaję twoją wiązankę ślubną czyżby robiła ją jedna z forumowiczek dom: rękodzieło i ozdoby bo właśnie zakochałam się w niej wczesniej oglądając zdjecia na tamtym forum
do wszystkich 'młodych' z 7go lipca!
chciałabym was serdecznie zaprosić na forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47899 :))) -- ++Forum Ślubne 7.7.2007++
*** LIPIEC 2007 *** DOKTORANCI Finlandia Wielojęzyczność w rodzinie
Ciasteczkowe forum :-)
U mnie produkcja non stop :-)na razie nie piekę nic innego :-))) -- Julian 25 lipca 2007 www.angels.burda.art.pl
Witajcie przyszłe mamusie!! Ja jestem w 11 tyg. i mam termin na 21 lipca. Widzę, że tu mamy lipcówki i sierpniówki. Dla obu grup są już fora. Lipcóweczki - przyłączcie sie do grupy - Lipiec 2007 :)) Pozdrawiam!!
Genialne forum - jestem pod wrażeniem...
Witajcie, od wczoraj czytam wszystkie wątki i...szok! skarbnica wiedzy! Chcę do was dołączyć - jestem mamą Igorka, urodziłam go 5 lipca 2007 w Olsztynie, to mój pierwszy skarb :o) Pozdrawiam Was wszystkie Marta
Re: termin na lipiec 2007 - Bliźniaki :-)
Hej. Ja też mam bliźniaki, ale z terminem na czerwiec, a może nawet i na końcówkę maja. Zapraszam na forum 'Bliźniaki i więcej', gdzie nikt nie jest załamany posiadaniem 'podwójnej radości';-)
22 lipca 1982 "Słońca zaćmienie..."
Jolka, Jolka... 30 lat temu o 19-tej miało miejsce jedno ze słynniejszych zaćmień... forum.gazeta.pl/forum/w,78,137367178,,Jolka_Jolka.html?v=2 W powyższym tekście błędnie podano
Re: A jest ktos z lipca 2007?
Ja będę ślubowała w lipcu, właśnie 7 :) Pozdrawiam. -- PAMIĘTNIKOWA WERSJA PRZYGOTOWAŃ Moje przygotowania na blogu Forum ślubne
to ja jeszcze raz zapraszam na sierpnióweczki; forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44671 -- www.sretybzdety.blox.pl Grzesiu
lipiec 2007 kawałek szmaty oszczędzamy piękne ozdoby własnorącznie karmienie piersią
Re: ZAMYKAM FORUM
O niech Cie Ela,ale cisnienie podniosłas :) -- Moje anioły Mój blog Julek urodzony 25 lipca 2007
Re: Lipiec 2009
forum.gazeta.pl/forum/f,82181,LIPIEC_2009.html -- OLIMPIA 03-12-2007r. Olimpusia
To juz rok odo figlotek :-) my własnie wrocilismy z romantycznej podrózy do Francji - ale Julek nie w Paryzu ale w domowym zaciszu poczęty :-)))) -- Julian 25 lipca 2007 www.angels.burda.art.pl
Re: ZUZIA i JULKA 07.2007
zapraszamy na forum Lipiec 2007 -- 9.11.2003 KAROLA, 02.07.2007 FILIP :)
Re: Podczytywanie forum
Czytaj Kochana ile chcesz :-) obyście zdrowe były ! -- Julian 25 lipca 2007 www.angels.burda.art.pl
Re: Konferencja "Choroby Odkleszczowe Lipiec 2007
Burgdorferi- raczej lezie w stawy Afzeli- daje zmiany skórne garinii- imituje problemy z psychiką. Tak przynajmniej wynikało z kilku informacji, które gdzies tam wyczytałam, ale także z protokołu leczenia Klinghardta (było na forum o tym). Tzn. objawy i tak sa podobne, tylko częściej mozna
***lipiec 2007*** czasem zaglądam na karmienie piersią... i to wszystko:D
Pisałem o tym w lipcu 2007 roku
i też sądzę, ze tak będzie: forum.gazeta.pl/forum/w,28,97350561,97350561,Za_trzy_cztery_pokolenia_nie_bedzie_Polski_i_Pola.html -- No
Mammograf -- 7.07.2007?
Dla mammografu wreszcie życzliwy gest. Panie się cieszą 3 x yes? Dba o nas Samorząd? Na niego liczymy! Na 7 lipca od dzisiaj czekamy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26289&w=59459177 -- ;b
Lipiec 2004
Ale to nie bylam ja. Ja jestem dopiero od 2007, ale intensywnie za to. -- www.youtube.com/watch?v=4ysAPZ3WB3A&feature=related
Zaglądam na różne też tylko na gazecie a stałe to: lipiec 2007 częstochowa homeopatia karmienie piersią lipiec 2008 mamy czestochowa między nami lipcówkami opieka i pielęgnacja noworodka -- Wiktorek
Re: dzieci z lipca lub sierpnia 2007r.
Cześć mój Konradek urodził się 23.08.2007, siedzi już i strasznie chciałby już stać ale niestety narazie marnie mu to wychodzi, moje gg to 6884011 możesz też wpaść na forum "forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=51536"
a moja Lilka to prezent urodzinowy. maz mi taka mila pobudke urzadzil 24 pazdziernika w moje osobiste urodziny :) -- Ninka 2004, Lilka 2007
Najpopularniejsze:
- internet na kartę
- spamilan skutki uboczne
- anuszka
- zamszowe
- 5 lo lublin
- kami_hope
- asg
- co zabrać do mieszkania studenckiego
- ospa czym smarowac
- nowotwory kości
- enklawa