Przeszukano 119 325 895 wypowiedzi na 1 504 forach
koniec ¶wiata 21 grudnia 2012r - najlepsze wpisy
-
Re: 28.05.1828 znaleziono Kaspara Hausera
, maj±c wówczas 21 lat. ¦wiat po raz pierwszy o nim us³ysza³ 26 maja 1828, gdy niespodziewanie pojawi³ siê na ulicach niemieckiego miasta Norymberga. Mia³ wówczas 16 lat, by³ ubrany w proste, ch³opskie Czytaj wiêcej...
-
21 grudnia 2012 podobno bêdzie koniec ¶wiata
21 grudnia 2012 podobno bêdzie koniec ¶wiata Czytaj wiêcej...
-
21 grudnia 2012 podobno bêdzie koniec ¶wiata Czytaj wiêcej...
-
Re: 21 grudnia 2012 podobno bêdzie koniec ¶wiata
*** Czytaj wiêcej...
koniec ¶wiata 21 grudnia 2012r - pozosta³e wpisy
21 grudnia 2012 roku - Koniec ¦wiata
21 grudnia 2012 roku atmosfera naszej planety stanie w p³omieniach. Bieguny magnetyczne zamieni± siê miejscami i Ziemia zacznie obracaæ siê w przeciwnym kierunku. Podziemne wstrz±sy o niespotykanej sile zniszcz± miasta, drogi, tamy i wszystkie inne dzie³a r±k ludzkich. Europa i Ameryka
Koniec ¶wiata 21.12. 2012 r.
¦wiat koñczy siê 21 grudnia 2012 Datê koñca ¶wiata wiêkszo¶æ znawców tematu wyznacza na rok 2012, a ¶ci¶lej rzecz bior±c - na 21 grudnia roku 2012, na godzinê 11:11 GMT, kiedy nast±pi przesilenie zimowe. Sk±d ta data? Otó¿ kalendarz Majów podaje w³a¶nie tê dzieñ jako ostatni dzieñ historii
21 grudnia 2012 roku.
Na skutek zmienionej aktywno¶ci S³oñca, 21 grudnia 2012, w przeci±gu kilku godzin nast±pi tzw. "przebiegunowanie Ziemi", czyli katastrofa o wymiarze globalnym, podobna do tej, która zniszczy³a Atlantydê. Datê koñca ¶wiata wiêkszo¶æ znawców tematu wyznacza na rok 2012, a ¶ci¶lej rzecz bior±c
Koniec ¶wiata 21-22 grudnia 2012 rok
Czas zacz±æ my¶leæ nad tymi datami powa¿niej! www.orion2012.pl/patrick_geryl
Re: 21 grudnia 2012 roku - Koniec ¦wiata
A to zd±¿ymy jeszcze zobaczyæ Euro 2012!!!!! :-))))) 21 grudnia? Kilka dni przed gwiazdk± ? To nie Fair :(
W ksi±¿ce Proroctwo Oriona doszed³em do przera¿aj±cego wniosku, ¿e w roku 2012 n.e. na Ziemi wydarzy siê straszna katastrofa. W wyniku ca³kowitego odwrócenia siê pola magnetycznego naszej planety dojdzie do olbrzymich przesuniêæ skorupy ziemskiej. Nikt nie prze¿yje kataklizmu, zostanie
Re: 21 maja koniec ¶wiata,
Mia³ byæ 21 grudnia 2012 roku. Znowu co¶ pozmieniali.
Potwierdzaj± to nawet naukowcy www.dziennik.pl/Default.aspx? TabId=255&BackToCategory=2&ShowArticleId=32438
21.12.2012r.
odno¶nie koñca "Grudniowie przepowiedzieli, koniec ¶wiata bêdzie w maju" -- www.siedlce-zwiedzanie.pl/
2012 – zakoñczy siê obecny cykl d³ugiej rachuby kalendarza Majów (przy za³o¿eniu, ¿e dat± pocz±tkow± d³ugiej rachuby jest dzieñ 11 sierpnia 3131 r. p.n.e., to jest wed³ug korelacji Goodmana-Martineza-Thompsona, obecnie najpowszechniej przyjmowanej przez naukowców, jest to arbitralnie przyjêta
Koniec ¶wiata
KONIEC ¦WIATA 21.12.2012: Co nas czeka wraz z koñcem ¶wiata? Z przepowiedni i przypuszczeñ wynika, ¿e KONIEC ¦WIATA 2012 ma nadej¶æ 21 grudnia 2012 roku. Co nas wtedy czeka? Jedna wielka globalna katastrofa - fale tsunami, zlodowacenia, upa³y... a wszytko to ma rozegraæ siê w ci±gu doby. http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/koniec
Koniec ¶wiata w 2012 roku?
¦wiat koñczy siê 21 grudnia 2012 Datê koñca ¶wiata wiêkszo¶æ znawców tematu wyznacza na rok 2012, a ¶ci¶lej rzecz bior±c - na 21 grudnia roku 2012, na godzinê 11:11 GMT, kiedy nast±pi przesilenie zimowe. Sk±d ta data? Otó¿ kalendarz Majów podaje w³a¶nie tê dzieñ jako ostatni dzieñ historii
21 grudnia podobno bêdzie koniec ¶wiata
Re: Koniec ¶wiata 21-22 grudnia 2012 rok
artyku³:1. Obliczenia Majów i Egipcjan s± takie same. o obliczeniach Egipcjan, to ja pierwszy raz s³yszê co do obliczeñMajów, to ja uwa¿am, ¿e to jest tak jak ze wspó³czesnymi nam "komputerowcami" do niedawna kalendarz komputerów koñczy³ siê na 31.12.1999 w 2012 roku jedyna
NASA: Nie bêdzie koñca ¶wiata w 2012 roku
"Naukowcy z agencji kosmicznej NASA nie wierz± Majom, wedle których ju¿ 21 grudnia 2012 roku nast±pi koniec ¶wiata. " A który Maj tak twierdzi³??? Doucz siê dziennikarzyno zanim publicznie siê zb³a¼nisz.
Koniec ¶wiata 21.12
Kto¶ siê obawia? Rosjanie robi± zapasy. Czy zapasy pomog± przetrwaæ KONIEC ¦WIATA? ;) Znalaz³em ciekawy komentarz w sieci: "Majowie twierdz±, ¿e w grudniu 2012 nast±pi koniec ¶wiata. Ja twierdzê, ¿e we wrze¶niu 2013 nast±pi na ¶wiecie gwa³towny przyrost naturalny". -- "Kapitan Marchewa pisz±c
uff sorki nie by³em w stanie tych bredni doczytac do koñca.... tia a najbardziej podobaja mi sie te zmiany kierunki obrotu Ziemi, jak by to zale¿a³o od pola EM kompletny kiszmasz dla podnieconych panienek ta publikacja...
siê to co mniej wiêcej 11 500 lat, ale nikt nie wie dlaczego." Nie co 11 500 lat, a setki tysiêcy. Brzydko, k³amczuszku Geryl, brzyyydko. ...przesta³em dalej czytaæ, bo szkoda mi czasu na pseudonaukow± paplaniniê. Zw³aszcza, ze ju¿ sto razy tego typu be³kot czyta³em. -- We are all made of
Zosta³o 36 dni do "koñca ¶wiata"
www.wprost.pl/ar/356630/Co-wydarzy-sie-21-grudnia-2012-roku/?pg=1 Do dnia koñca ¶wiata pozosta³ ju¿ - podobno - tylko nieco ponad miesi±c. 21 grudnia 2012 roku koñczy siê kalendarz
Re: Koniec ¶wiata 21-22 grudnia 2012 rok?
Pole elektromagnetyczne (EM) nie jest elektromagnesem! Moze byc ono wywolane m. in. przez poruszajacy sie magnes (np. w elektrowni), ale pole EM nie jest przeciez magnesem. Tak wiec po przeczytaniu pierwszych zdan tego 'proroctwa' mozna sobie smialo darowac reszte!
Koniec ¦wiata 2012
W necie pojawia siê czêsto data koñca ¶wiata. Ma on nast±piæ 21 grudnia 2012. Jednak przeczy temu Apokalipsa ¦w. Jana. I widzia³em anio³a zstêpuj±cego z nieba, który mia³ klucz od otch³ani i wielki ³añcuch w swojej rêce. I pochwyci³ smoka, wê¿a starodawnego, którym jest diabe³ i szatan, i
Re: Koniec ¶wiata 21-22 grudnia 2012 rok?
A szkoda, dalej jest jeszcze ciekawiej, autor uwa¿a, ze przebiegunowanie pola magnetycznego Ziemii spowoduje zmianê kierunku jej obrotu, co wiêcej, be³kocze co¶ o spowodowanych tym faktem wybuchach wodorowych (pewnie chodzi³o mu o wybuchy termoj±drowe). :) -- Blog kiltowy strikemastera:
Wiesz, najpierw prze¿yjmy 9/9/9, 10/10/10 i 11/11/11 to bêdziemy siê martwic o 12/12/12 ! -- Darowanemu budzikowi nie zagl±da siê w tryby !
Re: Zróbmy sobie koniec ¶wiata
21 grudnia 2012 roku majowie przepowiedzieli, wiec euro bedzie
Re: NASA: Koñca ¶wiata nie bêdzie
E tam koniec ¶wiata bêdzie 21 grudnia 2012 roku.
widaæ ju¿ KONIEC
Przewidywany najbli¿szy koniec ¶wiata wyznacza siê na rok 2012, a ¶ci¶lej rzecz bior±c - na 21 grudnia roku 2012, o godzinie 11:11 GMT. -- Wiêc po co siê tak szarpiecie ?
koniec ¶wiata
Hej! Powiem wam, ¿e ostatnio bardzo bojê siê koñca ¶wiata 2012... ;/ ponoæ ma nast±piæ przebiegunowanie ziemii, a ja nie wiem na czym to polega, bojê siê, ¿e to co¶ z³ego, ¿al mi , ¿e w tam m³odym wieku mogê umrzeæ , ale cieszê siê, ¿e umrzemy wszyscy razem. A wy co s±dzicie na temat koñca ¶wiata
Re: Koniec ¶wiata 2012
Ludzie a wy wiecie ¿e oni siê pomylili o 6 czy 7 lat ?? Koniec ¶wiata ju¿ by³ ! Ii go prze¿yli¶my ! A tak na serio to wiem ¿e 21 grudnia 2012 bêdê siedzia³a pod kocem xd
Re: Koniec ¦wiata 2012
now_way_out napisa³: > W necie pojawia siê czêsto data koñca ¶wiata. Ma on nast±piæ 21 > grudnia 2012. G³upia plota. Rynki, zwykle tak wra¿liwe na wszelkie spekulacje, w ogóle na ni± nie zareagowa³y.
Re: 2012 - koniec ¶wiata.
kalendarz Majów koñczy siê na 21 grudnia 2012 n.e. nic nie jest powiedziane ¿e nie musi tak byæ ale odwrotnie. nigdy nie wiadomo co siê wydarzy.
Koniec ¶wiata za 7 lat
"Trzêsienie ziemi w Azji - tysi±ce zabitych. Huragany w Ameryce - setki ofiar. A to tylko wydarzenia ostatnich dni. Czy to ju¿ koniec ¶wiata? Nie, mamy jeszcze 7 lat." jest konkretna data, a nawet godzina : 21 grudnia roku 2012 godz. 11:11 GMT
koniec ¶wiata mo¿e byæ 21 grudnia albo nawet za godzinê !xD boje siê tego koñca ale nie wierze ¿e mo¿e on byæ w 2012 . Pewnie im siê pisak wypisa³ no i nie mieli czym pisaæ dalej xD
now_way_out napisa³: > W necie pojawia siê czêsto data koñca ¶wiata. Ma on nast±piæ 21 > grudnia 2012. Kolejna g³upota. Ale nawet gdyby mia³o siê to sprawdziæ i tak nie warto w zwiazku z tym nic robiæ, bo niby co?
Re: koniec ¶wiata
mam czasem te¿ takie my¶li ale nie wiedzia³am ¿e to ma byæ 21 grudnia o 11:11!! Czy to ma niby byæ w 2011 roku czy w koñcu 2012, bo sie pogubi³am?!
Re: dzi¶ mamy 2012 rok
czyli 21 grudnia wielki KONIEC ¦WIATA :shock::scared:=O
Jak dla mnie to nie jest g³upota. Julko, radzê Ci najpierw poogl±daæ internetowe filmiki lub poczytaæ na Wikipedii. Tu jest mowa o kalendarzu Majów, który koñczy siê 21 grudnia 2012. Poczytaj o tym.
Re: Koniec ¶wiata 21.12.2012?
kalendarz majów siê nie koñczy :> Data 21 grudnia 2012 roku n.e. wed³ug D³ugiej Rachuby to 13.0.0.0.0. 4 ahau 3 kanki czyli jakby nasz kalendarz mia³ siê koñczyæ w 999 roku czy w 9999 roku :> aha... ostatnie dni roku te¿ mog³y byæ równie dobre na koniec ¶wiata jak prze³omy w kalendarzu
Re: Koniec ¶wiata w 2012 :-)
Koniec ¶wiata ma byæ 21 grudnia o godzinie 11.11. A pi³ka kopana parê miesiêcy wcze¶niej. Czyli terminy nie s± zbie¿ne.
Re: 21 grudnia 2012 - koniec ¶wiata to g³upota !!
jeny jak to przeczyta³am strasznie siê wystraszy³am , ja mam urodziny 21 grudnia a w 2012 r bêdê mieæ 15 lat ,co niby chcerz powiedzeiæ ¿ê ¶wiat skoñczy siê w moje 15 urodziny !!nie wierzê ,a wogle to jets bezsensu,przecierz konieæ swiata ponoæ mia³ wyst±piæ ju¿ chyba conajmniej 10 razy ,a jak
Re: Bojê siê 21 grudnia 2012
W tym roku nie bêdzie koñca ¶wiata www.andrzejstruski.com/articles_232_21-12-2012r--KONCA-SWIATA-NIE-BEDZIE.html
now_way_out napisa³: **W necie pojawia siê czêsto data koñca ¶wiata. Ma on nast±piæ 21 grudnia 2012.** W necie pokazuj± siê takie rzeczy, ¿e ho, ho!! My¶lenie nie szkodzi. **Jednak przeczy temu Apokalipsa ¦w. Jana.** I co wynika, Twoim zdaniem, z tego straszliwego starcia g³upich
Koniec ¦wiata
My¶lê ,¿e autor @ zbuntowany kaloryfer nie bêdzie mia³ mi za z³e ,¿e skorzysta³em z jego artyku³u dot. koñca ¦wiata: Có¿ to za data ten 21.12.2012..? To po prostu koniec tzw. baktuna - czyli cyklu w kalendarzu Majów licz±cego sobie 144 tys. dni. 21 grudnia 2012 r koñczy siê pierwszy cykl 13
piwi77 napisa³: > > W necie pojawia siê czêsto data koñca ¶wiata. Ma on nast±piæ 21 > > grudnia 2012. > > Kolejna g³upota. Ale nawet gdyby mia³o siê to sprawdziæ i tak nie > warto w zwiazku z tym nic robiæ, bo niby co? Modliæ siê ! -- Nawróæ siê ze swoich
koniec ¦wiata w 2012, wierzycie??
wlasnie przeczytalam ze dokladnie 21 grudnia 2012 ma nastapic koniec swiata. Wg. kalendarza Majow w Ziemie ma uderzyc ogromna asteroida rozlupujac Ziemie na pare czesci i tym samym doprowadzajac do wyginiecia wszystkiego co zyje. Wierzycie w to? przyznam, ze troche mnie to poruszylo tym
Ten koniec ¶wiata jest co pó³ roku -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
S³yszê to ju¿ tak dwa lata Zaraz bêdzie koniec ¶wiata Lecz nie mogê siê przekonaæ Koniec widaæ u Szymona -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
No i co. Osobi¶cie prze¿y³am ju¿ kilka koñców ¶wiata. £±cznie z Koniec ¦wiata Panie Popio³ek -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
A w tym roku nie by³o? Chocia¿ patrz±c na to co siê dzieje to chyba ju¿ faktycznie mamy koniec ¶wiata
No to ¿yjemy ju¿ piêæ lat po koñcu ¶wiata -- https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/wb/qa/5ixj/ATtIztHQt58Oy5eWvX.jpg
Mia³ byæ w 2000 Mia³ byæ w 2011 Mia³ byæ w 2012 W 2013 by³a cisza No to kiedy w koñcu bêdzie? -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
Rok 2012 rozne teorie
Rok 2012 jest najczêstsz±, przyjmowan± przez ró¿ne apokaliptyczne grupy (i teorie), dat± "koñca ¶wiata". Prawdopodobnie ma to swoje ¼ród³o w kalendarzu Majów (¶wieckim i religijnym), który podaje dzieñ 21 grudnia 2012 jako ostatni dzieñ historii. Sam "koniec" ¶wiata jest tutaj czêsto rozumiany
Re: ¦wiat koñczy siê 21 grudnia 2012
nie wiedzia³. No i mniej ludzi ¿y³o to i mniej ludzi w katastrofach ginê³o. A ju¿ naj¶mieszniejsze jest to, ¿e przepowiadany jest koniec ¶wiata, bo okr±g³a data minê³a... Oko³o roku 1000 te¿ mia³ byæ koniec ¶wiata. Chyba ¿e jako koniec ¶wiata wie¶ci siê upadek USA ... - to w to jestem w stanie
Jak wam siê ¿yje po koñcu ¶wiata, bo u mnie jako¶ bez zmian. -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
A teraz kiedy? Bo s³uchaj±c TV mam wra¿enie, ¿e koniec ¶wiata ju¿ siê zacz±³ -- :serce:
I jak po Koñcu ¦wiata? -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
No to co, odliczamy. Chyba jestem jak kot, bo prze¿y³am ju¿ dwa koñce ¶wiata. Ostatni- prze³om 1999/2000 -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
Re: koniec ¶wiata
jako¶ nie wierzê, ¿e 2012 roku, 21grudnia o godzienie 11.00. Czemu? bo gdzie¶ czyta³am, ¿e nikt niewie kiedy bêdzie koniec ¶wiata nawet anio³y. i do tego jeszcze dok³adna godzina. i by³o ju¿ tyle koñców, nawet w tym roku by³ no i co ¿yjemy. ps. jak na nick, na optymistê nie jeste¶ podobna.
Re: Koniec ¶wiata potwierdzony
No i co z tym koñcem? Jó¼wiak napisa³ felieton na ten temat: www.gwiazdy.com.pl/component/content/article/318-03/4213-co-sie-wydarzy-21-grudnia-2012-roku
21 grudnia 2012 roku n.e. - w tym dniu koñczy siê kalendarz majów, który powsta³ tysi±ce lat temu.. Ciekawe jest tylko to, dlaczego akurat ta data? Przecie¿ sk±d oni mogli wogóle wiedzieæ co bêdzie.. Kurde, to mnie strasznie nurtuje, bo to naprawdê ciekawe. I chce zobaczyæ co wydarzy siê
Czy boisz siê koñca ¶wiata?
to bzdury s±! Ja s³ysza³em, ¿e koniec ¶wiata bêdzie 12 grudnia 2012 a nie 21!
Wprawdzie przepowiednie Majów o koñcu ¶wiata nie sprawdzi³y siê, ale temat ten nieustannie rozbudza wyobra¼niê wielu ludzi. Inspirowane Apokalisp± wizje zbawienia i potêpienia oczami twórców nieprofesjonalnych od dzi¶ ogl±daæ mo¿na w Muzeum ¦l±skim w Katowicach na wystawie "Komu piek³o, komu raj
Re: Koniec ¶wiata????
margaryna , a widzisz, bo 21 grudnia 2012 ma podobno zakoñczyæ siê Kalendarz Majów, ale to mo¿e byæ równie dobrze inna data. Ale co racja, to racja za 3 lata zobaczymy, czy bêdzie koniec ¶wiata, czy kataklizm (jedno z drugiego nie wynika, prawda?). Och! Do wierz±cych taka ciekawostka: wiecie
21 grudnia :D
kolejny koniec ¶wiata odwo³any to kiedy bêdzie nastêpny??? -- Owszem, Beric Dondarrion by³ przystojny, lecz przy tym potwornie stary, mia³ prawie dwadzie¶cia dwa lata....
Re: Koniec ¶wiata????
margaryna gdzies na poczatku watku podala link http://prorocy.w.interia.pl/r_an_come.htm klik . tak sobie to czytalam i tam pisze ze jezeli koniec swiata bedzie w 2012 roku (wszedzie pisze ze 21 grudnia), to wedlug przepowiedni jakiegos polskiego jasnowidza, antychryst pojawi sie 1260 dni
Re: Koniec ¦wiata 2012 !!!
ja wierzê,¿e bêdzie koniec ¶wiata,ale czy ju¿ 21 grudnia to w±tpie bo przecie¿ "nikt nie zna daty i godziny kiedy to nadejdzie",ale wierze ,¿e to sie sprawdzi.Musi - bo przecie¿ na ¶wiecie jest tyle z³a,a ja raczej poprawy w ludziach nie widzê.Jest coraz gorzej.Mówi±,¿e zacznie siê od muzumanów
Ja ju¿ nie wiem co my¶leæ jedni mówi± ¿e bêdzie koniec ¶wiata a drudzy ¿e nie i komu teraz wierzyæ po prostu mówi± ¿e koniec ¶wiata ma byæ 2012 roku 21 grudnia bo wtedy bêdzie jaki¶ 13 cykl wed³ug kalendarza majów i ma z koñczyæ siê ¶wiat i przez to ¿e ludzie s± ¼li i mo¿e jak poprawi± siê do
Bzdury tylko tyle powiem, bo ile¿ to ju¿ koñców ¶wiata mia³o byæ 20?????
Ja ju¿ nie wiem co my¶leæ jedni mówi± ¿e bêdzie koniec ¶wiata a drudzy ¿e nie i komu teraz wierzyæ po prostu mówi± ¿e koniec ¶wiata ma byæ 2012 roku 21 grudnia bo wtedy bêdzie jaki¶ 12 cykl wed³ug kalendarza majów i ma z koñczyæ siê ¶wiat i przez to ¿e ludzie s± ¼li i mo¿e jak poprawi± siê do
Zdecydowanie wiêcej ni¿ 20, bo co prorok to nowa data koñca ¶wiata :-) -- Krymina³y i sensacje Forum alcoholum
teorie o koñcu ¶wiata
Nadejdzie w koñcu ten 21 grudnia 2012 roku. Nic siê nie specjalnego nie stanie. Kalendarz Majów nie wypali, planeta Nibiru nie walnie w ziemie. Co wtedy wymy¶l± szaleñcy opêtani teoriami spiskowymi. Ja stawiam, ¿e zaczn± twierdziæ i¿ konieæ ¶wiata nast±pi³. Jednak to media opanowane przez NWO
Mamy 2015 i nic -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
"Koñce ¶wiata" nadchodzi³y ju¿ nie raz
"Koñce ¶wiata" nadchodzi³y ju¿ nie raz Niektórzy ludzie wierz±, ¿e 21 grudnia 2012 r. nast±pi koniec ¶wiata; ma to wynikaæ ze staro¿ytnego kalendarza Majów. Na nic zdaj± siê zaprzeczenia naukowców. Nie jest to jednak pierwsza ani ostatnia data wieszczonego kresu Ziemi. 21 grudnia 2012 r. ma
()()()()()()()() -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
nt.interia.pl/gadzety/news/jak-uniknac-konca-swiata,1826390,4232
No tak na ¶wiecie ciekawie siê nie dzieje,ale zeby zaraz koniec ¶wiata.Pozbieramy sie po wszystkim i jako¶ to bêdzie. -- Pozdrawiam Martyna i Bartu¶ To ja Bartu¶,mam ju¿ 17 miesiêcy
Re: 21 grudnia 2012 CWP, pi±tek
PS. PS. PS. Zostawiam Wam zagadkê - z jakiego miejsca bêdzie najpiêkniejszy widok na Koniec ¦wiata? Hardy i co z rozwi±zaniem tej zagadki? Trzeba siê przygotowaæ, przecie¿ to nie ostatni koniec ¶wiata za naszego ¿ycia :D -- https://i47.tinypic.com/2wqaekm.gif
Re: 21 grudnia wudarzy³o siê...
2012 – Zakoñczy siê obecny cykl d³ugiej rachuby kalendarza Majów (wed³ug korelacji Goodmana-Martineza-Thompsona); dla wielu zwolenników teorii ezoterycznych data koñca ¶wiata lub moment wielkiej przemiany duchowej (por. fenomen roku 2012). -- https://img8.glitery.pl/dev8