Sake

Sake

Przeszukano 119 241 845 wypowiedzi na 1 504 forach

kody do resident evil 5 xbox 360 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Resident Evil

Witam. Jestem fanem serii gier Resident Evil i chcę skolekcjonować serię. Szukam Resident Evil Zero i Resident Evil Remake na Xbox 360. Zależy mi na polskiej wersji. Nigdzie nie mogę ich znaleźć. Czy ktoś wie gdzie można by je kupić albo może do sprzedania ma jedną z wyżej wymienionych?

Resident Evil 0 HD (XBOX 360)

Tak jak w temacie :) Kupię gre z opisu :) Gra http://www.skidrow-cracked.com/main-site/konsole-resident-evil-zero-hd-remastered-engrghjtag-dodane-przez-assasin6666/ Resident Evil Zero HD Remastered ( http://www.skidrow-cracked.com/main-site/thief-xbox360/ XBOX 360) http://www.skidrow-cracked.com/main-site/resident-evil-games-that-play-nothing-like-resident-evil

Resident Evil 5 - kody i porady

Assembly) – warto za każdym razem rozbijać pierwszą odnalezioną skrzynię Rozdział 2-1 (Storage Facility) – oczyść cały magazyn, w którym rozpoczynasz zmagania Rozdział 5-1 (Underground Garden) – w tym przypadku warto zbierać wartościowe artefakty Lion Heart Nielimitowana

Re: Resident Evil 5 na PC?

GoW od samego początku planowany był jako gra na PC. Nawet tekstury przygotowywano w rozdzielczości odpowiednio wysokiej dla PC a potem je konwertowano na mniejsze dla Xbox360 -------- Buhahahaha znawco konsol ;) I dlatego Epic po pokazaniu Microsoftowi dema GOW sprawił,że w konsoli dołożono 256

Re: Resident Evil 5 na PC?

GoW od samego początku planowany był jako gra na PC. Nawet tekstury przygotowywano w rozdzielczości odpowiednio wysokiej dla PC a potem je konwertowano na mniejsze dla Xbox360. Ta gra mogła bez najmniejszych problemów wyjść jednocześnie na PC i Xboxa i od samego początku wiadomo było jaki jest plan.

Re: Resident Evil 5 - zobaczcie na własne oczy dl

Wszystko jest sztywne i celowanie do du.y bo to jest na XBox360,na PC będzie o wiele lepiej.

Re: Resident Evil 5 - zobaczcie na własne oczy dl

Wszystko jest sztywne i celowanie do du.y bo to jest na XBox360,na PC będzie o wiele lepiej. --- Bo na X360 jest do pupy, a na PC bedzie cacy (sarkazm). Zenua :(

Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie

@darth_raven Uwazasz że może sie nie zmieścić ? krótki przegląd gier i ich pojemności na płycie: www.crunchgear.com/2008/11/24/xbox-360-game-install-sizes/

Rozgrywka: demo Resident Evil 5

hotmail address on your 360, and it should set it to Japan. * If this is less than your 4th trial account you get gold free, so select yes when it asks you. (the RE5 demo requires Gold standing) How to actually download the demo via Japanese Xbox LIVE Marketplace: * Login to your Japanese Gold

Re: Resident Evil 5 - porównanie wersji

Noooo panowie bądzcie poważni!!! szkoda czasu na takie pierdoły,wyobrazcie sobie jak teraz czują sie posiadacze konsol ps3? pomimo tego że to jest żart? żeby to jeszcze śmieszne było bo co jak co ale Xbox nawet kilku częsci wstecz REZÓW nie miał więc do kogo ten żart???

Re: Resident Evil 5 na PC... ale dopiero pod koni

zainteresowanych tymi grami i to o jakiś rok :) Mam Xbox 360 i PS3 a posiadałem 3 miesiące także Wii i mogę powiedzieć że to konsola Mariana jest najgorszą tej generacji i nie w co grać. Po przejściu 6 dobrych gier na Wii od razu sprzedałem bo po prostu innych dobrych nie było i długo nie będzie. Xbox 360 ma

Re: Recenzja: Resident Evil 5

Mnie się RE5 bardzo podoba, uważam że warto było wydać 200zł w dniu premiery. Ale niestety nie jest to gra tak genialna jak klasyczne części, czy nawet kontrowersyjna czwórka. Ale jak już wspomnieliście, wszelkie wady tej gry przesłania potężna grywalność. Po przejściu od razu chce się wrócić do

Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe

HD? przepraszam, ale w 1280x720 to ja grałem na PC 8 lat temu... z czym do ludzi... --- RE5 na X360 smiga w Full HD. Full HD to 1920 na 1080 - Sławku, nie kompromituj sie bardziej niz do tej pory swoja nieznajomoscia tematu

...PS3, najgorszej konsoli obecnej generacji :) --- A ja myślałem, że to Xbox 360 jest najgorszą konsolą obecnej generacji (rysowanie płyt, RROD, hałas). M$ pracował nad tymi wadami, ale to i tak nie zmienia faktu, że nie powinno się wypuszczać na rynek produktu z tak dużymi wadami!.

the_emjoot, Ty się skompromitowałeś... Twój x360 w re5 nie generuje obrazu w full hd, tylko skaluje do niego z niższej rozdzielczości, przy czym ma lepsze algorytmy skalowania niż np. te wbudowane w telewizory i tego nie zauważasz, pewnie też dlatego że nie chcesz zauważyc. Konsolowcy otwórzcie się

Re: Resident Evil 5: Alternative Edition na PS 3

Jak na serio dwie godziny to pewnie bym kupił. Ale wolałbym RE4 HD, nie mogę skumać czemu tak dobra gra nie wyszła na PS3 i Xboxa360. Były kiedyś plotki że będzie taka edycja ale skończyło się na Wii Edition.

Sprzedam : Xbox 360 S, 250gb, gwarancja, gry,

-Hydrophobia -Lara Croft: GOL -Pinball FX2 -Resident Evil 5 -Shadow Complex -Shank -Sonic Adventure -Splosion Man -Toy Stunt Bike -Trials HD -Torchlight -Zuma System wymieniony na nowy listopad 2011. -Xbox 360 S -dysk 250gb -zasilacz Akcesoria/gry do dokupienia : -pad, biały -headset

ciesze sie, ze na 360tce ten 2godzinny level(bo tylko to jest dodatkiem do Alternative/Director's Cut Edition) bedzie jako zwykle dlc. posiadacze ps3 niestety beda musieli po raz drugi kupic Resident Evil 5, bo ten poziom ma byc ekskluzywny dla Resident Evil 5 Alternative zeby sprzedac Sony Motion

Japonia: PS3 również w zestawie z Resident Evil 5

sprzęt. Zakładając że PS3 z dyskiem 80 GB i 2 padami kosztuje te 522 dolarów.. a Xbox360 z dyskiem 60 GB i 1 padem kosztuje 375 dolarów.. to nie wychodzi to tak o wiele taniej.. 150 dolarów różnicy.. a od PS3 otrzymujemy dodatkowy PAD, dodatkowe 20GB dysku, dodatkowo odtwarzac BD, darmowe granie przez

posiadacze. Po prostu łatwiej napisać kod na JEDNĄ JEDYNĄ konfiguracje sprzętową (Xkloc czy PS chlebak) sprawdzić, zoptymalizować - niż na 1020657432679545658 konfiguracji domowych piecyków. czy to zrozumiałe dla wszystkich :)?? ja zawsze jak myślęo konsolach to przypomina mi sięfirma commodore i

Capcom wierzy w ogromną sprzedaż Resident Evil 5

Moim zdaniem piątka sprzeda się doskonale. Ci wszyscy narzekacze którzy zarzekają się że nie kupią, obejrzą videorecki, przeczytają recenzje w prasie i natychmiast pobiegną do sklepu.

Resident Evil 6 za 8 lat, o ile w ogóle

No właśnie obawiam się tego Wii. Nie wiem jak się sprzedał RE5 na PS360, ale obawiam się że Capcomowi bardziej się opłaci tłuc crapy na Wii, no i wtedy żegnaj Residencie. Ale to czarny scenariusz. Liczę że szósteczka pojawi się za jakieś cztery lata. Tylko że za cztery lata rynek będzie wyglądał

Chyba wiadomo dlaczego na x360 będzie do kupna tylko drogą elektroniczną :) Za takie gó....ko płacic jakby gra była na płycie ? Z PS3 nie mają takich problemów zarobią wydawcy i producenci

Re: Demo Resident Evil 5 niedługo znów na 360

"demko na PS3 wyjdzie..." dopiero!!! "...5 lutego" - a najbardziej zalosne jest to, ze bodajze nawet na Polygamii mozna bylo sie dowiedziec jak to pieknie kwitnie wspolpraca miedzy Sony a Capcom'em. Wspolpraca ktora pewnie polega na "strzelajmy do siebie nawzajem wazelina, a userow dymajmy ochoczo

@tomi1988pl posiadanie dodatkowego kontrolera nie jest obowiązkowe, a gra współdziała z poprzednią edycją. A co do X360, po prostu nadal nie wiadomo w jakiej formie ten scenariusz się pojawi

Re: Resident Evil 5 pojawi się 18 września

WSPANIAŁA GRA WKOŃCU NA PC, praktycznie pół roku po premierze. DZIĘKUJE CAPCOM !!! Dziękuję ze nie musiałem kupić palącego sie xboxa a chciałem tylko dla tej gry. Oszczędziłem tym samym sporo pieniążków i nerwów jakby mi się xbox spalił. Jestem fanem RE i jestem szczesliwy. Od dziś po 10 zł

online daleko z XBL. No i Sony straciło Final Fantasy. Czym ma walczyć? Samym Killzone 2? Nie da rady. W tym momencie PS3 przegrywa walkę o drugie miejsce z Xbox360 jeśli chodzi o konsole obecnej generacji. I dlatego jest najgorsze, bo miejsc niższych niż trzecie już nie ma :)

Re: Porównanie dema Bayonetty raz jeszcze, tym ra

92.48.84.213/~vetromed/images/xbox_360/resident_evil5/comparison/residentevil5-comparison1.jpg 92.48.84.213/~vetromed/images/xbox_360/resident_evil5/comparison/residentevil5-comparison3.jpg

a może na X360 dodatek nie wyjdzie na płycie z grą bo ... nie zmieści się na płycie DVD ? xD ale i tak na PS3 powinna być wersja do ściągnięcia (dla posiadaczy gry) i wersja na BD, dla tych co nie mają jeszcze gry, lub chcą pograć na Motion Controllers :P

Re: Porównanie Resident Evil 5 na 360 i PS3

W tej durnej wojnie ? Konsument ma prawo, a nawet powinien szukać błędów w produktach i głośno o nich mówić. Wzajemne wytykanie wad podnosi poprzeczkę producentom. Czasami nie zauważamy wad dopóki nie porównamy naszego produktu do tworu konkurencyjnego. To odbiorcy wiedzą czego chcą. Producent

Xbox 360 120GB, 2 Pady + 32 Gry

Krwi ( Pobrane z Xbox Live ) 16. Dragon Age ( Pobrane z Xbox Live ) 17. Avatar ( Pobrane z Xbox Live ) 18. Resident Evil 5 ( Pobrane z Xbox Live ) 19. Street Fighter 4 ( Pobrane z Xbox Live ) 20. F.E.A.R. 2 ( Pobrane z Xbox Live ) 21. Super Meat Boy ( Pobrane z Xbox Live 22. Limbo

Obejrzałem skany, filmik i wszystko jest fajnie, oprócz jednej rzeczy - gdzie są przeciwnicy? Czyżby w dodatku chodziło tylko o dotarcie do Weskera i rozwiązywanie samych zagadek? A hasło z porfelem oczywiście słuszne. Tylko że ludzie jednak kupują przeróżne badziewia na Marketplace.

Re: Ninja Blade w październiku na PC

Dla mnie super! Zapraszam każdą grę na PC. Zapraszam Forze 3 i już Xbox 360 może zniknąć. Chciałem kupić Xboxa dla Resident Evil 5, teraz mam pudełko z Residentem na PC i wygodne celowanie myszką :-) Zapraszam Forze 3 na PC. :-)

Re: Resident Evil 5 już dostępne. W wersji pirack

Dla mnie osobiście paranoją jest to, że takie sklep iTunes albo Xbox Live nie jest w Polsce oficjalnie dostępny (albo jest okropnie okrojony). Steam oraz PSNetwork (brawa za Sony za polskie ceny) już kilka razy na mnie zarobiło, więc naprawdę nie rozumiem tego strachu niektórych firm przed

Skoro nie wykluczono, że będzie to DLC to o co cały krzyk ? Jestem pewien że będzie to sama misja do ściągnięcia (w przypadku x360) a nie całe RE5 + misja. Jeśli mimo wszystko Capcom zrobi cyrk i wydadzą tą samą grę razem z misją to tylko pogratulować "pomysłu".

@ the_emjoot: "Do tej pory nie kupilem gry na X360 w cenie wyzszej niz 120 zl (a wiekszosc za okolo 50-60 zl), a wszystkie mam w stanie idealnym. Dla chcacego nic trudnego. Chyba nie tak trudno miec dostep do najwiekszego portalu aukcyjnego w polsce? (nazwy nie wymieniam ze wzgledow komercyjnych

Re: Płatny tryb Versus w Resident Evil 5 to złodz

Precz z DLC! Już wiem jak będzie w przyszłości wyglądać kupowanie gier. Wyobraźmy sobie takiego Resident Evil 6. Podstawowy pakiet za 219zł, a w nim tryb single z jednym zakończeniem. I tyle. Pakiet premium za 499zł ze wszystkimi dodatkami. No i osobno dodatki po 49zł każdy. Do wyboru różne

Ja to w ogóle nie lubię DLC, bojkotuję takie akcje jak pierwszy skandaliczny dodatek do RE5, ale tu jednak jest fajna misja przygotowana. Choć patrząc na skany widzę kopiowanie z remake'a pierwszego Residenta (Gamecube, Wii). Skany do zobaczenia tu

@BUNCH: smieszy mnie to, jak bardzo ludzie narzekaja na ceny gier. Fakt, gry na PC sa tansze niz na konsole, ale z drugiej strony to zmusza do kombinowania. Do tej pory nie kupilem gry na X360 w cenie wyzszej niz 120 zl (a wiekszosc za okolo 50-60 zl), a wszystkie mam w stanie idealnym. Dla

@kolo: Jesteś totalnie niedoinformowany. Według polskiego prawa każdy kto kupił oryginalny film czy płytę z muzyką, może LEGALNIE wykonać kopię nagrania i podarować ją znajomemu, nawet takiemu, którego zna z forum, od 5 minut. Zasada jest tylko taka, że obdarowany nie może dalej tego filmu czy

@kolo: niestety, policja nie ma legalnych narzędzi do tego, aby Cię namierzyć. Nie wolno im siedzieć na torrentach, bo nie ma możliwości tylko biernego siedzenia, musieliby pobierać/udostępniać dany film/muzykę, żeby wychwycić innych pobierających/udostępniających. A przecież nie mogą sami łamać

Re: Resident Evil 5, co o nim sądzi świat?

mnie to rozczarowało, bo strasznie rzuca się w oczy. Jeszcze podejmę próbę przeforsowania startu gry w 720p, bo generalnie ona renderuje się natywnie do 720p, ale deweloperzy X360 "zakochali się" w hardware'owym ale niestety nienajlepszym upscale'rze. Może więc to coś pomoże, mam taką nadzieję.

Re: Japonia: PS3 również w zestawie z Resident Ev

: Japonia jako mniejszy o ok 2,5x kraj, ma wałka że jest u nich mniej Japońców, którzy kupią ich sprzęt.. dodając do tego że Nintendo jest też Japońskie i jednak to jakiś % zabiera graczy PS3.. a Xbox360 w USA jest monopolistą na rynku konsol.. to można stwierdzić, że : - Xbox360 wcale tak dobrze się nie

X360 - gry na split-screena - czar wspomnień ;).

nałogowo gramy już od 1996r. kiedy to PSX zawitało do naszego domu (ach te wspomnienia... Resident Evil, Tomb Raider). Za każdym razem jak przyjeżdża gramy w jakieś gry razem, aby sobie powspominać przy okazji i dobrze się bawić. Potrzebuję pomocy i szukam jakiejś gry na split-screena. Ograliśmy już w tej

Re: Jak zakończyć spór fanów danych konsol?

resident evil 5 na wii i kontrolery ruchu na ps3 i x360 mnie zniszczyły! Super tabela! a po głowie mi chodzi dopisać do tabel Tekken 6 wychodzi na X360 Wii - tu nie mam pomysłu (za mało obyty z Wii jestem) X360 - Hell Yeah, EWGF w fanbojów Sony PS3 - a niech sobie mają, i tak nie pograją na

Re: Wydawcy chcą tańszego PS3

Dzisiejsza cena z MM w Gdańsku: PS3 80 Gb z Killzone 2 - 1499,00 zł; Xbox 360 Elite (wersja red) z Resident evil 5 - 1499,00 zł. Tak więc chyba można powiedzieć, ze ceny konkurencyjnych konsol o podobnych parametrach są już bardzo zbliżone. W innych marketach (np Auchan) można znaleźć też PS3 80gb

Re: Sub Zero vs Batman, czyli Mortal Kombat w świ

gear solid metal gear solid 4 microsoft minigra mmo nds news nintendo pc playstation portal ps2 ps3 psp psstore recenzja resident evil sony starcraft street fighter uwe boll valve via domus wideo wiedźmin wii world of warcraft xbox xbox360 zagubieni zero punctuation złapane

Re: Conviction dalej tylko na 360

rorkdcr: Malo istotne, wazny jest prosty fakt - narzedzie to sobie moze byc na czymkolwiek, ale to nie oznacza automatycznie ze produkt koncowy dziala takze na tym samym sprzecie co narzedzie. Mamy conajmniej 3 kompletnie rozne od siebie platformy do grania - x86 (PC), PowerPC (XBox), rozbudowany

Re: Najbardziej oczekiwane gry na Xboksie 360

cux87: Nie wiem skad ta wiara w Microsoft i pokaz sily na E3. Co niby pokazali z zeszlym roku kiedy to jakoby mieli miazdzaca konkurencje konferencje? (news o FF XIII calkowicie znieksztalcil oceny) Otoz pokazali: Fallout 3, Fable 2, Resident Evil 5, Gears of War 2, Guitar Hero World Tour, Rock

Re: Jaka konsola pod choinke?

(PL) - 66zł ,FABLE 2 goty (PL) - 30 zł,Bioshock 2 - 30zł , Resident 5 - 29zł, Bayonetta -29 zł, Soul calibur IV - 30 zł , gears of war - 20 zl ,Dark sektor - 19zł , do grania na xbox live mozna sobie generować kody 14 dniowe banalnie proste, są wskazówki na necie jak to zrobić (trwa to 3min

Gry & Akcesoria X360/PS3

nail'd - 28zł W NFS Most Wanted 2012 eng stan ideał - 110zł W Red Dead Redemption Game of The Year folia X360/PS3 - 69zł W Risen 2 Special Edition z 2 x DLC - 80 zł W Resident 5 Gold (kody wykorzystane) - 33zł W Saboteur - 38zł W SBK 08 - 20zł W SBK 2011 - 35zł W Sonic & SEGA Racing Transformed

Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online

bede przytaczał ilus tam gier a jest sporo Dla przykładu podam jedną "Resident Evil 5" Cooperativ Sprawdz na x360 a potem na PS3 i wtedy sie wypowiadaj Grałem w dwie wersje na x360 i na PS3 A jak mogłem grac skoro nie mam PS3 ? Bo nie mieszkam na zadupiu tylko w mieście

Re: Aliens vs Predator z DirectX 11

@wincenty.okon Jak to po co? SKOK NA KASE :-) Direct 10 wyszedł w 2007 i do tej pory prawie nikt go nie używa. Konsole PS3 i xbox 360 mają chipy kompatybilne z DX9.0c i łoją grafikę wszystko co wychodzi. Ale trzeba coś wymyslic by frajerzy kupowali. DirectX skończył się na 9.0c

Re: czapka z woalką oraz toczek do wygrania

smsa z VAT to 1,23zł W smsie zwrotnym otrzymacie kod składający się z 8 cyfr, jeśli suma tych cyfr wyniesie 40 otrzymacie 1 000GP w serwisie firegifts.pl Każdy sms wysłany przez Ciebie to gwarantowane 200GP w serwisie firegifts.pl Na przykładzie, otrzymaliście kod 67453744, 6+7+4+5

CD-Action pokazuje Wiedźmina 2

swoim domu. CD-Action z pierwszą na świecie recenzją Wiedźmina 2 już 10 maja. Pełne wersje to Resident Evil 5 PL, GT Legends, Sam & Max: Sezon 1 PL oraz klient do gry Mythos. Z gadżetów będzie dwustronny plakat (z jednej strony Wiedźmin z drugiej World of Tanks) oraz kod na DLC do Wiedźmina 2, który

Re: Yoshida: Zaniedbaliśmy PSP na rzecz PS3

vir-evil logika pod xboxa 360 oznacza, ze duzo zaslepionych fanbojów xboxa 360 probuje skutecznie sobie i innym wmowic, ze biale jest czarne a czarne białe. Przyklady -blu ray jest do du$% -ps3 jest tak samo awaryjna jak xbox 360 -gra na pc i xboxa 360 jest nadal exclusivem xboxa 360 -najnowsza

Re: PS3 zarządziło we wrześniu, przynajmniej wedł

Bayonetta, Nfs Shift, Ghostbusters, Call of Juarez, Dirt2, Battlefield 1943, H.A.W.X., Resident Evil 5, Street Fighter IV, Bioshock czy COD5 kilka porównawczych filmików oglądałem i w 99% przypadkach nie widziałem, żadnej różnicy, a komentarze też były mylące, połowa twierdziła, ze lepiej

Re: Volition dobiło już do granic możliwości 360

racje co do tego co cieszy, niestety troche chybiasz z tym co martwi. Raczej narazie nikogo nie martwi maly DVD - poki co wszystkie gry spokojnie sie na nim mieszcza i bardzo daleko nam jeszcze do 4,5,8 plyt o ktorych piszesz. Dwie - ok, sa juz chociaz to takze wyjatki (ile? jeden Oblivion?). Wiec nie

Re: Dragon Age wymagania sprzętowe

zacięła, ani nie spowolniła na xboxie 360, a mam GTA IV, fable 2, halo 3 odst, halo 3, lost odyssey, resident evil 5, gears of war 2. Co do tematu to te wymagania są śmiesznę, a z prockiem to pewnie jest jak w Operation flashpoin 2, gdzie na moim athlonie 5000+ +radeonie 3870 + 4gb ram chodzi wszystko

Re: Trądzik możliwy tylko na PS3

karkolomny_dziurkaczv2 Nie masz racji tzn moze czesciowo ale niektore firmy np capcom, square tworzac gry multi systemowe nie idą na kompromisy. Resident evil 5 wygląda ..i tu zastanawiam sie jakiego epitetu użyć..........wyśmienicie! Widzisz tam jakieś kompromisy? Gra jest poprostu super

Praca jako tester gier

Warszawska firma QLOC S.A., odpowiedzialna między innymi za pecetowe porty gier Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Street Fighter X Tekken, DmC: Devil May Cry czy Resident Evil 6, poszukuje wielbicieli gier wideo do pracy przy testach funkcjonalnych gier komputerowych i konsolowych. Osoba

Re: Czy tak będą wyglądać premiery na PS3 do końc

przyjął się dobrze. Świetna grafika, moce, bohater. Gra dostaje lepsze noty niż Prototype który był hypowany a średnio wyszło. Havy Rain i grafika z PS2?? A czy wiecie że oni pokazywali kawałek kodu z początku prac? A do gry prawie rok. Proszę nie oceniać gier które wyjdą w przyszłym roku bo się dużo

Re: Yoshida: Zaniedbaliśmy PSP na rzecz PS3

To oni tam maja 5 osob i to na pol etatu i tylko przychodzacych do pracy w dni parzyste, ze nie moga sie zajac dwoma projektami? tomi1988pl: a jakiez to mocne i _prawdziwe_ exclusive'y sa zapowiedziane na 360tke? Tak serio pytam, bo z obu konsol wole wlasnie 360tke, ale Microsoft tak dupy daje

Re: 10-letni plan Sony ma sens, twierdzi analityk

przyspieszylo. Roznica miedzy tymi sprzetami jest gigantyczna i mniej-wiecej taka tez bedzie miedzy PS3/360, a dowolna maszyna ktora w 2016/17 bedzie dostepna. Bardziej bym oczekiwal w 2016 wejscia Playstation 5 (czy tam XBox'a530486363, nie chce mi sie przeliczac tych durnych cyferek ;), a nie dopiero

Piraci wydrukowali fałszywe punkty za ponad milion dolarów

pozwalający na więcej można było znaleźć jeśli się miało więcej wspólnego ze "społecznością piratów" i znało odpowiednie strony z zasobami (link do programu na xbox360iso.com) - Microsoft błyskawicznie dowiedział się o eksploicie (czyli sposobie na wykorzystanie LUKI, a nie "kradzieży" kodów) i

Re: 10-letni plan Sony ma sens, twierdzi analityk

przyspieszylo. Roznica miedzy tymi sprzetami jest gigantyczna i mniej-wiecej taka tez bedzie miedzy PS3/360, a dowolna maszyna ktora w 2016/17 bedzie dostepna. Bardziej bym oczekiwal w 2016 wejscia Playstation 5 (czy tam XBox'a530486363, nie chce mi sie przeliczac tych durnych cyferek ;), a nie dopiero

Re: 7 gier, które kochasz lub nienawidzisz

Ja bym jeszcze dodał Resident Evil 5. Trochę żal mi graczy którzy odrzucają ten tytuł ze względu na sterowanie. Gra jest rewelacyjna. Serię Halo lubię ale nie uważam jej za ósmy cud świat, po prostu dobry shooter w dosyć oryginalnym uniwersum. Assassin;s Creed mógł być genialny, tak nie wiele

Uncharted 2 i Mass Effect 2 pojedynek recenzji

World 01/26/10 10 out of 10 100.00% Gaming Nexus 01/26/10 A+ 100.00% GamePro 01/26/10 4.5 out of 5 90.00% 1UP 01/26/10 A- 90.00% Gamer Limit 01/26/10 9.5 out of 10 95.00% Gametrailers 01/26/10 9.7 out of 10 97.00% GameSpy 01/26/10 5 out of 5 100.00% Planet Xbox 360 01

Re: Wielki finał na najlepszą grę roku 2009 wygra

Batman wygrał. Sam na niego głosowałem, ale teraz zamiast triumfu, pozwoliłem sobie na refleksję. Czy faktycznie jest lepszy od DA:P? Na pewno jest piękniejszy. Batman to IMHO najpiękniejsza gra 2009r., z którą w szranki może stanąć jedynie Resident Evil 5. Rozgrywka jest wspaniała, sam pomysł z

Re: Czerwcowe wyniki NPD

chcecie Jeżeli dalej ktoś tego nie rozumie to niech odpali gre multiplatformową jest ich dużo np" Resident Evil 5" zobaczy jaka jest różnica i wcale nie mam na myśli grafiki tylko FPS i cooperativ Chyba nie będziecie mi wciskać kitu że jeszacze nie opanowali tej konsoli. Powoływanie się na "Killzone 2

Re: Miki znów tylko na Wii

reklame MS. teraz spojrz na taki Conduit - calkowity budzet stworzenia engine'u, gry i marketingu, ktory byl calkiem duzy jak na gre na wii wyniusl marne 7mln. apropo pierwszego postu - no ta zapomnialem placilibysmy za dlc, ktore bylo juz na plycie(jak w Godfather 2, Resident Evil 5 itd.). spojrz ile

Re: Scena z Blue Lagoon z Heavy Rain raz jeszcze

ciagu 3 lat tworza gre(zapewne wyrzucajac kilka gotowych projektow do kosza, bo gra nie jest wystarczajaco dobra). developer Sony chyba przez 6 miesiace pisze scenariusz i zbiera pomysly, pisze podstawowy kod gry przez 18miesiecy, a przez nastepne 3 lata zajmuje sie oprawa graficzna:/ Insomniac sam

trzeba mieć orginał ;/

NBLXE52XQN3SY3E6DTQODTVYMEF6|/ /join #xbox-xbox360 n-gage emu, Games, soft: ed2k://|file|Nokia%20N-Gage%20QD%20&%20Classic%20-%20s60%20soft,%20emulators,%20games%20%20mega%20pack%20by%20simian%20raticus.rar|311091085|D560084B071F6E85D8C7936463F3AA72|h=BQO2R3HFELNCJVK5QBRNFZZF7SP4UPMG|/ ed2

Re: nowy komp versus konsola?

rodzielczością 16:10 "Druga sprawa, droższe monitory posiadają aspect ratio control czyli potrafią przeskalować lub wyświetlić obraz, który jest faktycznie do nich przesyłany (dla laików: jak w telewizorze 4:3, dodają czarne pasy na dole i górze lub po bokac" Xbox 360 umożliwia ustawienie rozdzielczości

Re: Ekskluzywne tytuły od Sony się nie sprzedają?

). Które z tych kotletów są niby do dupy? Resident Evil 4, CoD 5, Gears of War 2, Fable 2? A może te nadchodzące, jak Uncharted 2, God Of War 3? Btw, jak to jest, że dwie najbardziej oczekiwane gry na PS3 w tej chwili to sequele? A największe sukcesy też odniosły, o zgrozo, sequele (MGS 4, Killzone 2

Private message to Piotr

PUNISHER, THE PYTANIE DO BOGA QUO VADIS RATUNKU JESTEM RYBKĄ REGULAMIN ZABIJANIA RESIDENT EVIL RESIDENT EVIL: APOKALIPSA RIDERS ROGATE RANCZO RONIN RYBKI Z FERAJNY SEKCJA 8 SHAKIRA - LIVE & OFF THE RECORD SHREK SHREK 2 SIMONE SINDBAD - LEGENDA SIEDMIU MÓRZ SŁODKA ZEMSTA SMOKING SOK Z

Re: 10 klisz... - komentarz z drugiej strony bary

dowolność - jednak nie do końca. Zanim zaczną się pracę na jakimolwiek tytułem, zanim jeszcze pierwsza linijka kodu się pojawi teamy odpowiedzialne za marketing i sprzedaż decydują o tym do jakich odbiorców trafi produkt - i tu właśnie odpowiem na zarzut, jaki pojawił się w jednym z komentarzy. Firmy