Sake

Sake

Przeszukano 119 244 484 wypowiedzi na 1 504 forach

kody do orange na sms 2012 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Tajemnicze kody ORANGE 2012

Tajemnicze kody ORANGE! Dzięki niej odpowiednie KODY możemy wymienić na bonusy w postaci darmowych minut, SMS-ów, MMS-ów lub też możemy uzyskać doładowanie naszego konta promocyjnego od Orange Promocja skierowana jest do abonentów sieci Orange. Środki zgromadzone na Koncie Promocyjnym

Kod do orange

kod do orange! 30min do orange za darmo wystarczy wysłac smsa o teraci TROSKILIWY tylko z durzuch na 80101 koszt smsa całkowicie darmowy Wysyłajcie i podawajcie innem znajomym a beda następne kody. to nie spam to całowiat prawda

kody na minuty - ORANGE

tajemne kody do Orange (MIX, KARTA) wysyłamy jako SMS na bezpłatny nr 80101 POP - 100 SMS/MMS w Orange, 10 dni ONE - 60 SMS w Orange, 7 dni WIOSNA - 50 min Orange, 7 dni 123456789 - 60 min Orange, 14 dni 987654321 - 60 min Orange, 14 dni ABCDEFGH - 100 minut Orange, 7 dni HGFEDCBA

Kody w Orange

minuty, sms-y lub połączenia z internetem. Kod na dziś to TROSKLIWY, trzeba wysłać sms na darmowy numer 80101. Za dzisiejszy kod dostajemy 30 min na rozmowy w Orange ważne prze 3 dni. Może ktoś skorzysta. Kolejnych kodów trzeba szukać na facebooku i portalach GSM. Pozdrawiam.

Kod sms - nie dochodzi...

Witam :) Wysłałem sms WL.PUCHAR i nie otrzymuję odpowiedzi :( Operator: Orange Zależy mi, żeby zdążyć zgłosić drużynę (Orly Witaszyce) do Pucharu...

Re: Tajemniczy kod orange

www.se.pl/darmowe-sms-do-orange-kod,80751/ dziś jest tylko na darmowy internet

KODY !!!!!!!!

CZY NIE MOZECIE SOBIE WCZESNIEJ WYSLAC SMS ZEBY DOSTAC KOD A NIE CO TYDZIEN TO SAMO , SMS WYSLIJCIE W CZWARTEK A ZMIANY MOZECIE ROBIC W PIATEK TO PROSTE , A JA MAM ORANGE I DO TEJ PORY NIE MIALEM PROBLEMU

Pakiet 600 sms w orange!!!

Mam pytanko! Czy pakiet 600 smsów w orange mozna wykorzystać za granicami Polski czy tylko na terenie naszego kraju?. I jaki jest kod operatora dzwoniąć z Francji do Polski?.

kody sms

wykupiłem kody sms i znich nie moge skorzystac kiedy beda na moim koncie jutro do 17:45 musze druzyne wystawic kody mi sa potrzebne

Kod SMS

Witam, mam pytanko co do numerów telefonicznych na które wysyłamy sms w celu uzyskania kodu np. do sponsora lub zmian w składzie. Otóż na jaki numer maja wysyłać gracze którzy nie znajduja się w Polsce ani nie kozystaja z Polskiego operatora komórkowego, np. nie jestem w stanie wysłac smsa na

Orange, promocja SMS na nr 880

Co to za promocja, że trzeba wysłać 14-cyfrowy kod i dodadzą 20 zł. Czy w POPie też to działa?

Re: kody orange do kina - są jeszcze?

Ja do zeszłego tygodnia nie miałam problemów z kodami - po północy wysyłałam i było ok. Dziś wysłałam i otrzymałam niby kod do Pizza Hut. Czy one są takie same-to znaczy dlaczego normalnie jak wysyłałam do dostawałam sms - witaj w środach z Orange...., a dziś inny sms - w środę z Orange przyjdż

Kody SMS

Pierwszy raz interesuje mnie pakiet kodów do gry Czy jeśli zakupie 20 kodów do jednej z moich drużyn to mogę je wykorzystać do innych? Czy z takiego kodu może tez skorzystać inna osoba grającą w WL na przykład kolega Tak to rozumiem Do danej drużyny przypisane zostaną kody a jak inny zespół

Kody sms

Wysłałem w sumie 5 sms-ow do SPONSORA... wykorzystałem 3 na jednym koncie (antajos4) i kolejne 2 chciałem wykorzystać na drugim tylko że mi przepadły bo wpisałem po raz 4 i 5 tego smsa na pierwszym koncie... Dało by się cos zrobić żebym mógł je jeszcze wykorzystać je na drugim?

Orange - sms na 880 - potrójne doładowanie??

Czy Ktoś wie o co chodzi? Czy to pewna i sprawdzona oferta? Zgodnie z treścią sms'a należy nabyć doładowanie za 25 zł, wysłać kod na numer 880 i konto zostanie 3-krotnie doładowane. Nie jestem użytkownikiem tej sieci - korzysta mój ojciec i ta wiadomość wydała mu się kusząca i podpadająca

kod z orange do kina

Hej, ma może ktoś kod z orange na jutrzejszy dzień do kina ? Będę wdzięczna wysyłałam prośbę ale już wszystkie były rozdane - pozdrawiam :)

Doładowanie w Orange

Jeśli ktoś ma tel. w Orange może doładować go za darmo .Hasło NIESPODZIANKA wysłać sms-em pod nr. 80101.Będzie miał 60 min do wszystkich na 7 dni.Kod działa do jutra

Gratis od Orange na dziś to 60 smsów w Orange

. Otrzymasz 60 SMSów w sieci ORANGE Wszystkie kody dostępne dla fanów - naszewygrane.pl/konkurs/gratis-od-orange-na-dzis-to-60-smsow-w-orange/

Re: kody orange do kina - są jeszcze?

ooooo matko ;) Dawno nie korzystałam z tych kodów - wcześniej wystarczyło wysłać smsa w ciągu dnia ;) Może ma ktoś niepotrzebny kod na ten tydzień?

darmowe hotspoty wifi Orange

Hotspot, podać swój numer telefonu i odebrać darmowy SMS z kodem dostępu; - przyjść do najbliższego salonu Orange, podać swój numer telefonu i zaakceptować regulamin. Kod dostępu umożliwia korzystanie z internetu przez 24 godziny od momentu jego aktywacji. Liczba kodów wykorzystywanych w

Re: Krótki kod do sprawdzenia stanu konta Orange?

ewentualnie sms o tresci "ile" na 333, platne wedlug cennika jak za sms

kod na punkty do Orange

Dzięki A macie może jakieś kody do Orange, które w tym przypadku mogłabym wykorzystać?

Czy ktoś ma niepotrzebny kod na środy z Orange?

Czy ktoś podzieliłby się takim kodem +6 ostatnich cyfr nr telefonu? Wysłałam sms, niestety już nie ma dostępnych kodów. Mój adres: myosotis86@wp.pl W ramach podziękowania mogę doładować telefon na kwotę 2 zł, żeby zwrócił się koszt wysłanego smsa :) z góry dziękuję i pozdrawiam

Czy ktoś wykupił kod Orange na tę środę?

Czy ktoś wykupił kod Orange na tę środę, a nie wykorzysta go jutro? Byłabym wdzięczna za przesłanie go razem z numerem telefonu na maila: myosotis86@wp.pl :) W ramach podziękowania mogę doładować telefon na kwotę 2 zł, żeby zwrócił się koszt wysłanego smsa :) z góry dziękuję i

Tajemniczy kod Orange na środę

Kurde już się kończy ta edycja i przegapiłem parę fajnych kodów ... OFnK Rozwiązaniem dzisiejszej zagadki w ramach Piłkarskich Kodów jest HAT TRICK. Po wysłaniu hasła otrzymać można 30 minut na połączenia do Orange, ważnych przez 3 dni. -- Ale jeżeli jest tylko za friko, to to pieprzę

'Środy z Orange'

Mam pytanie do dziewczyn które korzystały z opcji 'Środy z Orange': Chciałabym w środę pójść do kina z koleżanką korzystając właśnie z tej opcji. Czytałam na stronie orange że trzeba wysłać sms i pokazać kod przy kasie i tutaj moje pytanie: Czy trzeba wcześniej zarezerwować bilety przez internet

Re: tajemnicze kody

Wkleiłam link do regulaminu promocji, ale post mi wycięło. Promocja jest dla użytkowników telefonów na kartę i w mix-ie. Trzeba wysyłać kody na bezpłatny numer 80101 ( np. KOCHAM ORANGE -60 min do wszystkich, bonus ważny 10 dni; SM4F4F- 15 sms-ów do orange na 2 dni).

>>>twoje kody sms<<<

Panie kowal jeśli chodzi o kody które dajmy na to kupię za 5zł to mogę wykorzystac wszystkie na zmiany czy po jednym czy po dwa kolejno na zmiany, logo, sponsor? Czy mam po prostu osiem kodów do wykorzystania na jeden login. Proszę o odp.

Środy z Orange

witam wszystkich. planowałem wybrać sie w najbliższą środę do kina, korzystając z oferty 2 bilety w cenie 1 z Orange. niestety po wysłaniu smsa otrzymałem odpowiedź,że limit kodów w tym tygodniu został wyczerpany. czy ktoś ma kod ważny w najbliższą środę i już wie na pewno,że nie będzie

Czy ktoś ma niepotrzebny kod na środy z Orange?

Czy ktoś podzieliłby się takim kodem +6 ostatnich cyfr nr telefonu? Wysłałam sms, niestety już nie ma dostępnych kodów. Mój adres: myosotis86@wp.pl Będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam -- szczęście przyszło,czemuż nam tak smutno...

Kilka działających kodów

Jeszcze godzinę temu wszystkie (na minuty) działały : "Dotychczasowe kody, które nadal są – zgodnie z informacją na profilu Orange – aktywne, to: UGANDA – 50 SMS/MMS do Orange – ważne 3 dni ANTANANARYWA – 20 minut do Orange – ważne 3 dni KAMERUN

kody na smsy z Anglii

Mam takie pytanko bo słyszałem, że istnieją jakieś kody dzieki którym można taniej puszczać smsy z Anglii do Polski np. z sieci o2, nie wiem skąd je ewentualnie wziąść. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś informacje na ten temat.

puchar ligi - problem z smsami

również mam problem z kodami sms dotyczącymi pucharu ligi. Wysłałem 2 smsy i nie otrzymałem kodu. Można coś na to poradzić ? (przed 17.45 ? :P) Operator orange.

Kod do Smyka z smsów?

Hej Czy ktoś ma może kod na ubrania (kurtki) do Smyka> Mi coś ostatnio przysłali, ale wykasowałam:(

Re: Brak kodu sms do zmiany!!.

Operator: Orange, czekam już 0,5 h, a zależy mi na czasie, bo niedługo wychodzę. Jaja sobie robicie po raz kolejny.

Re: bramka sms orange

wiadomość (bo w gg nie przepiszesz kodu, bo nie ma takiej możliwości). Jedyne co mogę Ci doradzić, to sprawdzenie wszystkich ustawień komunikatora albo rejestracja na stronie głównej orange (wtedy chyba ma się dostęp do innych opcji bramki, właściwie lepiej sprawdź to sam) -- Dla komputera nie ma

kody orange do kina - są jeszcze?

Od 2 tygodni nie mogę załapać się na "Srody z orange"; udaje się Wam, czy to tak ja w przypadku empiku - juz po promocji?

Koszt SMS na bramkę ORANGE

Wiecie może ile kosztuje SMS wysłany na bramkę Orange? Chodzi mi o nietypową usługę która jest na tej bramce mianowicie możliwość wysłania SMSa z telefonu do Internetu. Czy taki SMS kosztuje tyle co do zwyklego używtkownika Orange (tzn. np. 1 grosz gdy się ma wykupiony pakiet 100 SMSów)? W

Czy ktoś może wykupił kod na "Środy z Orange"...

...na dziś i nie może pójść? Jeśli ktoś tak zrobił, PROOOSZĘ o maila z kodem i 6 ostatnimi cyframi numeru telefonu, będę bardzo wdzięczna... Bilety zarezerwowane, a ja zapomniałam wysłać smsa:/ Pula kodów już się wyczerpała... BTW, korzystacie często z tej promocji? Już kilka osób wybałuszyło

promocja w orange do 9.XII?

Hej. Mam popa. Dzis dostalam smsa z propozycja wyslania smsa z 14nasto cyfrowym kodem ze zdrapki za 25zl a dostane dodatkowe 10zl do wszystkich w orange. Mam pytanie gdzie jest haczyk? Moze ten sms kosztuje "Bog wie ile"? A moze te 10zl jest TYLKO do tych co maja nowe numery w orange a nie w

Środy z Orange od stycznia w Multikinie :{

skorzystać z akcji wystarczy wysłać SMS-a o treści FILM pod numer 241, a otrzymany SMS-em zwrotnym kod pokazać w kasie Multikina. Kody w ramach akcji można zamawiać przez cały tydzień, 24 godziny na dobę. Ponadto, każdy uczestnik akcji Środy z Orange może otrzymać 15% rabat na zakup specjalnego zestawu w

Dobry dentysta na NFZ w Częstochowie?

Dobry dentysta na NFZ w Częstochowie? Możecie kogoś polecić? -- Akcja tajemniczych kodów Orange powraca w edycji 2012! http://rozmowywsieci.com.pl/tajne-kody-orange-vt3471,90.htm#112251 Codziennie nowe kody! I nie tylko!

kody do zielonego imperium!

kody do zielonego imperium na 100 monet , 3000000kt i kod na 2tys wszystkich nasionek a kosztuje tylko 11 groszy wystarczy wysłać SMS'a o treści UPJ w8253438 na numer 7668 wysyłając SMS'a nie zapomnij o spacji oraz dużych literach

kody do zielonego imperium

kody do zielonego imperium na 100 monet , 3000000kt i kod na 2tys wszystkich nasionek a kosztuje tylko 11 groszy wystarczy wysłać SMS'a o treści UPJ w8253438 na numer 7668 wysyłając SMS'a nie zapomnij o spacji oraz dużych literach

smsy z Play do Orange

, że wina musi być po stronie Orange osoba, z którą utrzymywałem kontakt sms'owy zadzwoniła do swojego BOK (Orange) i tam, po opisaniu problemu, ktoś w BOK, coś od razu jej przełączył, i o dziwo teraz już wszystkie smsy dochodzą wychodzi na to, że albo mają jakiś bug w swoim systemie, albo całe to

Koszt smsa do niemiec

Czy ktos sie orientuje ile kosztuje sms do niemiec ale na polski nr (Orange) z polskiego nr (też Orange)

Kod zniżkowy do Smyka

Dziewczyny czy któraś z Was dostała może smsem kod zniżkowy na wyprzedaż w Smyku? jeśli tak to błagam podeślijcie mi go na 508944372, dzięki - miałam kod od koleżanki zapisany na kartce i nie chcieli mi uznać muszą zobaczyć smsa.

Re: Orange

jak wyślesz sms na dany numer dostajesz kod za ktory w srode w kinach cinema city lub imax masz 2bilety w cenie jednego

kody sms prosba do p.kowalla

zakladce twoje kody sms nie ma nic,w panskim poradniku byla informacja o blyskawicznym aktywowaniu kodow.Czy jest pan w stanie to sprawdzic? mp472 druzyna TRINITY HALL prezes FRANK LUCAS ip472 druzyna QUEENS prezes IZUS.Z gory dziekuje za pomoc i licze na szybka odpowiedz. pozdrawiam mp472

Re: Kody w Orange

Kod na dziś to ORANGE- 60 min do wszystkich sieci. To chyba ostatni kod. Pozdrawiam.

Re: Czy ktoś może wykupił kod na "Środy z Orange"

zooba napisała: > Nie wiem, czy mail z kodem wystarczy, bo ja musiałam pokazać sms-a w komórce pr > zy kasie biletowej. Zrozumiałam, że ma to właśnie zapobiegać korzystaniu z prom > ocji osobom nie mającym telefonu w Orange. Trzeba ale sms-a można przesłać ;) -- 72/94

Re: Kto ma tel w Orange na kartę?

Jest kolejna edycja kodów w sieci Orange. Kilka osób wcześniej korzystało, więc i teraz może komuś się przyda. Kod na dziś to ROZPROMIENIONY , dostaniemy 100 sms-ów wymiennych na mms-y w Orange ważne przez 3 dni. Sms trzeba wysłać na bezpłatny numer 80101. Ważne- kod można wysłać tylko do jutra do

problem z kodami sms

Pisze z uprzedzeniem- o 15:28 i 15:30 wysłałem sms-y na sponsora. Zawsze odpowiedz przychodzila w ciągu niecalej minuty a teraz nie. Rozumiem że to może potrwać ale zgłaszam na wszelki wypadek...do 18:15 chciałbym zdążyć zrobić zmiany :)

dziwne... podjerzane smsy

wczoraj dostałam smsa wysłanego z numeru ery na telefon, który jest zarejestrowany w sieci orange, sms informuje mnie, że wygrałam kino domowe ... wystarczy, że wyslę podany kod... na numer ... ponieważ nigdy nie biorę udziału w podobnych konkursach i tym razem zignorowałam sms, jednak

Re: darmowe smsy do UK

Możesz to robić jesli ma orange. przychodzi wtedy na telefon kod, z tymze nie wiem, czy jest on jednorazowy, czy na stale. jesli to pierwsze to moze sie nie oplacac. Mozesz to robic tez dla O2, ale limit smsow to chyba 10 na...miesiac.

kod na bilet do kina cinema city

próbowałam załapac się na środy z orange, ale niestety nie udawało mi się, przez przypadek znalazłam to: http://gameplay.pl/news.asp?ID=64387 _____ i mam kod, trzeba tylko miec naprawdę dokładny czas ;)

Orange On-line

Jestem ciekawy Waszych opinii na temat działania Ornage On-line po wprowadzeniu zmian polegających na potwierdzeniu każdej operacji tymczasowym kodem sms I tak od wczoraj próbuję sprawdzić kwotę faktury, niestety nie dostaje żadnego sms, przeglądarka IE i w Firefox krzyczy o braku ważnego

Krótki kod do sprawdzenia stanu konta Orange?

wiecie moze jakim kodem mozna sprawdzic aktualny stan konta na abonament

Orange-nie dochodza smsy!

Witam Nie moge wysyłac smsow za granice i do niektorych numerow krajowych. Smsy nie dochodza do adresatow. W salonie Orange wymieniono mi karte sim(na poprzedniej byly bledy), centrum sms jest ok, telefon ok. Sprawdzane na kilku telefonach. Coś jest nie tak , z innych numerow moi adresaci

bramka sms w orange

Nie mogę wejść na stronę sms.orange.pl, żeby wysłać sms-a. Znajoma w Polsce nie ma z tym problemów, jej strona się otwiera. Obawiam się, że orange zablokowało stronę dla zagranicy. Dlatego mam prośbę szczególnie do piszących z zagranicy, żeby spróbowali otworzyć ten adres i napisali, czy im się

Re: Darmowa bramka sms - orange, era, plus gsm

sam jestes bez kodów ku... są kody na orange

Re: Kody SMS

kody tylko dla jednego loginu ,jezeli masz jedna drużyne na loginie kupujesz za 10 zl i masz spokój z kodami do końca rundy nie można tych kodow uzywac na innych loginach

roaming - orange - karta pop

witam, wie ktos może jak włączyć roamaing w orange. mam telefon na karte, już tyle się naczytałem i sam nie wiem czy jest on automatycznie włączony, czy trzeba może dzwonić do biura obsługi, moze załatwia się to jakimś kodem lub smsem? dzieki za pomoc!

Ale wtedy masz sms-a od Iksińskeigo a nie od Orange, tak mi się wydaje, więc nie wiem czy uznają taką eskę.

promocja na Orange urodziny

czy ktos bedacy uzytkownikiem orange dostal sms-a zeby wyslac takiego smsa do 10 osob w orange to sie dostanie 30 zl na konto?! pewnie jakas lipa:)

Re: kod sms do Pośrednika

jakoś numer, na który sie wysyła SMSa i w po paru sekundach kod dostaje

Re: Kody sms

co jedoznacznie mowi ze sa to te same kody ktore mozna nabyc smsem. A tymczasem pod ta sama nazwa sprzedajecie dwie rozne uslugi co wprowadza w blad osobe chcaca kupic ten pakiet kodow sms. W regulaminie jest napisane by dokonac zmiany nalezy wpisac kod wl.zmiany tymczasem moje kody nie dzialaja

Re: nie dochodza smsy z orange!

Smieszna sprawa ale dostalem 4 smsy zwrotne w tym 3 ze kodem do zatwierdzenia zmian,a wysłałem 5 smsów tyle że 2 były do zmian a 3 do wizyty u sponsora

gdzie ?? kod znaczkow sms ? :) x :( ????

witam szanowne Panie! moze któraś z was sie orientuję gdzie mogę znaleść kod znaczków, skrótów smsmowych. Kuzynka pisze coś na temat zmian w komunikacji we współczesnym świecie i bardzo zależy jej do daotrciu do źródła :)), xxxx i innych :) Dzieki aga

Kody do zielonego imperium

Proszę to nowe kody do zielonego imperium sms: game d225a8 na numer 91977 ten kod daje dodatkowy ogródek i 1855 monet game xra2nx na numer 91977 tutaj jest bot na podlewanie itp. ---------------------------------------------- game nxrwx5 na numer 91977 game xamuua na numer 91977 game 5sznh3

Nie wiem, czy mail z kodem wystarczy, bo ja musiałam pokazać sms-a w komórce przy kasie biletowej. Zrozumiałam, że ma to właśnie zapobiegać korzystaniu z promocji osobom nie mającym telefonu w Orange.

bilety na euro2012

Czesc, podobno orange ma 500 biletów na euro2012 (jednak trzeba zostać zakwalifikowanym do Loterii Orange).Warunkiem jednak trzeba mieć jakoś dowolna usługę orange'a, obojętnie w jakiej formie (internet, telefon) lub można kupić tapetke na stronie www.orange2012.pl, Pytanie brzmi: ktoś

Re: Kody SMS

kici002 napisał: > Jest Pakiet oprzeznaczony na 1 login > Co sugeruje raczej ze nie masz racji > i reszte mozna wykorzystac na inne > Po co byłby pakiet 100 kodów ? > DLa jednej ekipy? niemożliwe > > Moze jakis Admin mi odpisze Dzieki z Góry

Bramka SMS do Orange ma

Bramka SMS do Orange maciekawy regulamin. Można wysłać 10 SMS do jednego numeru, czyli można wysłac nawet ze 100 sms? ;) :) Linki do darmowych bramek SMS w tym orange sa choćby na www.start24.pl

Jest kod do empiku

Właśnie dostałam maila: 20% rabatu na książki i płyty! Nocne Łowy w empik.com! Uzbrój się w kod: 4433dd i zapoluj razem ze znajomymi na najlepsze produkty. Oferta obowiązuje od 28 marca 2012r. (od godziny 16:01) do 29 marca 2012r. (do godziny 12:00). -- https

Eobuwie kod na nieprzecenione

Cześć, poratuje któraś kodem do eobuwie na nieprzecenione pls..? -- Mateusz 08.01.2010 Hania 15.04.2012

Re: KODY SMS

Zgadza sie kowal dziekuje !! Ale powiem szczerze zrobcie cos z tym...Bo nie kazdy o tym wie, a mysle ze jest to do zrobienia...Nie mowie juz o tym ile ludzi musi tracic kase na smsy i mam nadzieje ze nie kierujecie sie wlasnie tym...

kody do plusa xD

hej :) potrzebuję kodu na smsy do wszystkich sieci ;D a jestem w mixplusie. jest taki kod? z góry dzięx ;)

Na stronie z listą banków jest odnośnik: Chcesz wiedzieć więcej? Zajrzyj do poradnika

Pilnie potrzebuję kodu orange do kina.

Może ktoś z Was ma i jednak nie wybiera się do kina? Obiecałam córce pójście na Kubusia Puchatka, a okazało sie że "liczba kodów została wyczerpana"... Chodzi mi o promocje orange 2 bilety w cenie jednego. Jeśli ktoś odda mi swój kod to prosze o podanie go na pocztę gazetową z nr telefonu z

Re: orange-promocja.ktos doladowywal?

jest ta promocja, jest :) trzeba wysłać SmSa na nr 880w treści wpisując kod ze zdrapki. 20zł będzie na koncie promocyjnym do wykorzystania do Orange i na stacjonarne :) To nie jest oszustwo tylko zwyczajna promocja doładowań w Orange :) Pozdrawiam niedowiarków :)

Re: telefon na karte orange go a roaming- pomozci

Roaming masz aktywny w telefonie na karte. Możesz to psrawdzić logując się do orangeon-line.pl. Potrzebny będzie kod puk, a logowanie należy przeprowadzić po zalogowaniu do orange.pl. Smsa w roamingu wysyła się z nr kierunkowym kraju, do Polski +4850xxxx Połączenie nawiązuje się poprzez kod

Chyba poradnik nie jest odpowiednim miejscem na umieszczanie takich informacji. W poradnikach sa porady a nie regulaminy. Tak samo glowny regulamin gry mozna by umiescic w poradniku. Do poradnika nie musialem zagladac gdyz poradnik nie sluzy do okreslania warunkow gry i ustanawiania regulaminow.

cena smsa z czech ? orange

nie wiem gdzie zapytać a nie jestem w stanie wywnioskowac ze strony orange ... ile beda mnie kosztowaly smsy z polski do czech i odwrotnie kogos z polski do mnie do czech ... wyjezdzam na 6 miesiecy. wiec to wazne. mam telefon na abonament.

Re: nie dochodza smsy z orange!

Mam ten sam problem. Też wysłałam ok. 14.30 dwa sms-y (nie wiem czy dotarły, bo nie mam ustawionej opcji potwierdzenia dostarczenia)i do tej pory nie dostałam kodów.

Orange-problem!!!

a więc tak...pare dni temu źle wpisalam mój kod pin..i teraz musze wpisać mój kod puk .. ale niestety zgubilam go chyba :| .. bylam w punkcie orange.. dali mi taki formularz do wypełnienia .. lub powiedzieli zebym zadzwoniła pod nr. *100 (tu mam pyt. dzwoniliscie na tej nr.? duzo kasy

Re: KODY SMS

Trąbimy od roku, żeby po zatwierdzeniu wrócić do teamu i sprawdzić, czy zmiany się zapisały, wpłynęła kasa od sponsora itd. Mail na kontakt z loginem proszę

orange-oszuści

Wczoraj syn dostał sms, żeby pilnie wysłać sms o treści "orange", sprawa priorytetowa. Wysłał, myślał że może chodzi o umowę czy coś podobnego. Dostał zwrotnego sms-a z informacją że aktywował płatne przychodzące sms-y 2xdziennie po 4,99 zł. Gdy poszłam do biura obsługi (akurat byłam blisko) kazali

Zniżka kod SMS od Tous - zamiana?

Szukam vouchera na 400 zł zniżki od Tous, które przychodziły w ubiegłym tygodniu smsem lub mailem- mogę w zamian oddać swój na 250 zł, może ktoś planuje mniejsze zakupy? Zniżka tylko do dziś?.

Konkursy, krzyżówki, smsy, kupony i kody...

bierzecie udział w konkursach? Rozwiązujecie hasła w krzyzówkach i wysyłacie? Wycinacie kody, punkty czy tez inne tego typu z opakowan? Wysyłacie smsy na konkursy? A przede wszystkim czy kiedykolwiek, cokolwiek wygrałyście?:)))) ja owszem czasami coś wyśle i nawet kilka razy udało mi sie

Re: Tajemniczy kod orange

I myślisz że jak podań swój numer na forum to ty obca osoba mi pomoże. To chyba trochę dziwne. Ale w sumie nie mam nic do stracenia.510800940

W piątek Orange nie przesyłał SMS-ów

przeniosła numery) z numerem do Orange. Mając np 601 123 456 w Orange nie otrzymałbym SMS od Plusa czy Ery (nie byłem traktowany jako użytkownik numeru sieci Orange). Wszystkie SMSy na raz (w tym 5 nieaktualnych kodów do banku) przesłali około południa, gdy wiele osób miało już pozamiatane. Exlir nie