Sake

Sake

Przeszukano 117 845 967 wypowiedzi na 1 445 forach

kod do radia renault megane 2002 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

kod do radia w Renault

Miałam robiony rozrusznik w Renault Megane 1.6 (rocznik 96)- wymiana szczotek oraz automatu. Niestety po wyjechaniu z warsztatu, okazało się, ze radio - Philips (na stałe wbudowane w deskę rozdzielczą) nie działa - wymaga wbicia jakiegoś kodu. Nie ma o tym ani słowa w instrukcji, żadne przyciski

Re: Kod do radia firmowego Renault Kangoo

np. kupułem sam. megane z niemiec i tez nie miałem kodu do radia. zakodowało sie podczas montażu LPG. za kod w serwisie musiałem zaplacić 40 PLN.

kosyq napisał: > np. kupułem sam. megane z niemiec i tez nie miałem kodu do radia. > zakodowało sie podczas montażu LPG. za kod w serwisie musiałem > zaplacić 40 PLN. dodam jeszcze że w serwisie wystarczyło pokazać dowod rejestracyjny, koleś namierzył kod po numerze

Re: blokada radia w RENAULT MEGANE

Kod do radia powinien się znajdować się w dokumentacji samochodu. Jeśli jednak został zgubiony, odzyskać go pomoże Twój serwis RENAULT.

Re: RADIO w renault megane

No wiec widocznie radio bylo odlaczone od zasilania i sie zablokowalo. Musisz wbic kod (powinienes go dostac od sprzedajacego) inaczej nie bedzie pracowac...

Kod do radia firmowego Renault Kangoo

Czy ktoś zna kod do radia firmowego (kaseta) Renault Kangoo z 2004 r. Wczoraj siadł mi akumulator a kodu niestety nie posiadam. Proszę o pomoc...

Piekne renault megane!!sprzedam

Renault megane rok 2002 kombi .Auto kupione w salonie, pierwszy własciciel, bogate wyposarzenie; ABS, Autoalarm, Bezwypadkowy, Centralny zamek, Elektryczne szyby/lusterka, Klimatyzacja, Metallic, Poduszka powietrzna, Radio, Wspomaganie kierownicy.STAN SAMOCHODU OCENIAM NA BARDZO DOBRY, NIE WYMAGA

Re: Kod do radia Renault Scenic II 2004 r.

www.megane.com.pl/ wysyłam Ci adres strony jak dobrze poszukasz to tam będzie gdzieś ( ja już nie pamietam i nie mam adresu tego forum) adres do tego forum. Trzeba się zalogować dobrze jeśli znasz angielski. podajesz wszystkie dane radia i

Kod do radia fabrycznego Renault Clio 3

Może komuś się przyda jak znaleźć kod do radia jak w tytule (może i do innych Renault), trochę opisane jest tego na sieci, ale trzeba wyciągać radio, żeby odczytać tzw. precode a mi się nie chciało wyciągać radia. :-) A więc jak mamy na wyświetlaczu '0000' (pytanie o kod) to wciskamy jednocześnie

Dach do renault Megane'02 kupie

Witam, Poszukuje dachu do Renault Megane z 2002 roku stary model 5drzwi. Oczywiscie z podsufitka. Pozdrawiam RS r.szulim@ime.uz.zgora.pl

Re: kod do radia

jeżeli ktoś potrzebuje kod do radia można sprawdzić tutaj -> http://auto-gielda.info/kod-radia.htm kod radia różne marki vw audi skoda seat opel renault i inne marki -- auto giełda

Strony z dieslami do renault megane

Czy znacie jakieś dobre strony opisujące silniki (w szczególności diesle) renault megane. Szczególnie interesowałoby mnie w jakich latach (1995-2002) jakie diesle były montowane no i oczywiście osiągi tych silników.

renault megane II rocznik grudzien 2002

mam do sprzedania w/w samochod-przebieg 23000 km pelny wypas.Pierwszy wlascieciel.Cena 45000zl.

Kod do radia Renault Scenic II 2004 r.

Czy zna ktos może kod do radia w Renault Scenic II 2004 Model: 22dc277/62 8200256141 TS 382 RN 277F30155522 prod no fd0103140155522 Dzięki wielkie jeśli możecie mi pomóc

Re: Kod do radia fabrycznego Renault Clio 3

Do radia w samochodach Renault masz darmowy kalkulator kodów www.forumsamochodowe.pl/jak-rozkodowac-radio-w-samochodzie-renault-vt130850.htm wystarczy ze podasz kod z

Renault Megane 3letnie sprzedam

Renault Megane do sprzedania 3 letnie, 101000km, 1,6 110KM benzyna Confort Dynamique na zawieszeniu sportowym, klimatyzacja automatyczna, alufelgi, radio cd, Kontakt mbkaczor@op.pl

Re: kod do radia w Renault

Jak podejdziesz do ASO, za darmo powinni podać kod. Przez telefon zwykle nie chcą, ale spróbuj.

Sprzedam Renault Megane

W sumie myslalam ze raczej nie mozna umieszczac takich ogloszen na tym forum ale skoro pojawilo sie jedno ponizej ;P to powiem ze ja tez sprzedaje... Srebrna strzala - czyli moja renault megane, diesel, rok produkcji 2001, przejechane 125tys km, stan swietny, pierwszy wlasciciel. ABS

Witam za 15zl moge go odkodowac(podac kod) . Wystarcza mi tylko numery seryjne na naklejce(obudowie). W ofercie takze mozliwosc odkodowania innych radioodtwarzaczy(philips ,grundig, blaupunkt,becker ,clarion,i inne).Po znalezieniu kodu odsylam go na maila lub gg i po sprawdzeniu ze dziala

Renault Mégane (1995-2002)

Cześć Mam pytanie i zarazem prośbę do wszystkich uczestników forum,czy nie posiadają do odsprzedania znaczek firmowy przód renault megane 2002r mój został ukradziony Mój adres e-mail albert680@o2.pl Dzięki z góry Robert.

W ASO po numerze radia (albo numerze nadwozia) znajdą ten numer. Ale zdaję się, że coś to będzie kosztowało (albo być może zrobią to za free). Pojedź, zadzwoń, zapytaj. Jak nie to możesz poszukać kalkulatorów w necie. Może znajdziesz.

Re: Kod do radia w Citroenie

ja kupilem kod do radia na stronie www.radiokody.pl ale to do renault, nie wiem czy do citroen maja

Re: Renault Megane II (2002-2008)

megane I 97 rok 1.9 Dti kupiony dwa lata temu u turasa w berlinie za "smieszne" pieniadze z przebiegirm 170 tys, teraz mam 280tys. z zawieszenia jakas tulejka w prawym tyle, no i wiadomo amorki czyli normalna sprawa, silnik: oleje filtry plyny, przeplywomierz (900 zeta). trzy razy wymienialem zamek

ja rowniez posiada megane I z 2000 roku w dieslu (ponad 240tys) i nie robie nic poza wymianami plynow... i zawieszeniu od czasu do czasu. Zgadzam sie ze jak kaszle to nie wolno liczyc ze przejdzie i dzieki temu to auto praktycznie nie korzysta z mojego portfela... nawet na stacji (5,2L/100km

Re: Renault Megane

> rok 1996 > Przebieg 102 000 > Wyposazenie - podstawowe > Stan dobry > Śląsie Dane dodatkowe: Silnik: 1.4 / 8V / 75KM Ubezpieczony i zarejestrowany. Krajowy. II właścicel. WYPOSAZENIE: Immobilizer, wspomaganie kierownicy, blokada skrzyni biegów, radio + 4 głośniki

Sam jeżdżę meganką I z 2000 roku i ją bardzo lubię, aczkolwiek jestem świadom że nie jest to samochód najlepszy. Ty pentaxxx widzę że bardzo gloryfikujesz renault, lecz zapewne to czym się kierowałeś przy kupnie to była przede wszystkim cena, bo w końcu francuzy są sporo tańsze. Co do megane 2

Nieprzyjemny zapach w Renault Megane

W moim Renault Megane 2002 silnik 1.4 16V, przebieg 7200 km. Od chwili zakupu w salonie - czuć (nie zawsze) nieprzyjemny zapach - coś jakby "zgniłe jaja". Po kilku interwencjach w serwisie powiedzieli, że w nowym samochodzie to normalne. Ponieważ do konca gwarancji zostało kilka dni po

Jestem wlascicielem Megane II po liftingu, rocznik grudzien 2007, 1.6 110 KM benzyna. Data rejestracji: marzec 2008... do maja 2010 zrobilem niecale 70.000 KM. Wyposazenie: trafilo mi sie auto z wyposazeniem business line, wiec mam elektroniczna klimatyzacje, czujnik deszczu / swiatel, fajna

Montaż radia mp3/USB w Renault Megane 2

Witam jak w temacie chciałbym założyć radio mp3(najlepiej z wejściem USB) do Renault Megane 2 pod fabryczne sterowanie w kierownicy, Jakiego instalatora polecacie? jakie radio najlepiej działa z sterowaniem z kierownicy Renault?

Rozkodowywanie radia przez internet KOD-CODE-SAFE

Zdalne rozkodowywanie radia przez internet. Podajemy kody do VW Audi Seat Skoda Renault Ford i innych marek Niektóre radia w zależności od możliwości rozkodujemy za darmo ! Sprawdź : http://auto-gielda.info/kod-radia.htm KODY DO RADIA !

dokladnie, jedynie w autoryzowanym serwisie znaja ten kod, najlepiej w tym, gdzie samochod byl kupiony, a jesli nie to przynajmniej powiedza Ci gdzie znalezc taki kod

Ja mam Megane II, 1.4 (98 KM) z 2003, od nowosci, w tej chwili ma 100 k km i jest od roku jezdzwony raczej malo (zona) . Psuly sie cewki (1 wymieniona na gwarancji, podobno cala partia cewek byla wadliwa; potem padla kolejna, ale serwis wymienil wszystkie a skasowal za 1), zmienialem pasek rozrzaku

Moja żona miała megi 2003r 1,9dci. super się jeździło ale ciągle się coś psuło od elektroniki do turbosprężarki. sprzedaliśmy i kupiła polo 2006r 1,4 tdi i tu natomiast rozwala sie zawieszenie.

Serwis firmowy powinien taki kod posiadac. Jedynie co musisz to udowodnic ze jestes legalnym wlascicielem pojazdu a to chyba nie problem??

Czy trudno jast zamontować radio w samochodzie?

Chodzi mi o renault megane z 2002. Mam stare radio, które się zepsuło i czeka mnie wymiana. Czy to bardzo skomplikowane? Chodzi mi nie tyle o samo podłączenie, bo to kwestia kostki i anteny, ile o mechaniczne zamocowenie radia na swoim miejscu.

Geniuszu od V6 w BMW - kod w Renault jest na osobnej karcie :) Z resztą w większości aut tak jest. -- Ludzie mawiają o nim, że wygląda jak prosię trzy razy ogłuszane... ale to dlatego, że studiował. (B.Hrabal "Bambini di Praga 1947")

Re: Renault Mégane I (1995-2002)

Pytanko: Jaki numer katalogowy ma tylna łapa silnika Megane do 2002, 1,9 dci - mam problemy z zakupem, nie zgadzają się średnice otworów w tulejach.

Sprzedam Renault Megane 1.4 kat

mam do sprzedania czerwoną megankę 1.4, rok 1996, na gaz, ekonomiczny, przebieg 98tys, garażowany, prowadzony przez kobietę, niepalącą. dołączę odtwarzacz cd+radio. stan bardzo dobry. cena 9.500 szczegóły na priv.

kod do tego radyja to najzwyklejsza liczba PI ale do 250 miejsca po przecinku

Re: Radio renault scenic

Poszperaj na www.megane.com.pl sporo tam instrukcji i informacji. P.S. Pochwal się co nabyłeś w końcu. -- Ręce opadają do kostek jak mawia Szymuś Prostaczek.... www.youtube.com/watch?v=DNT7uZf7lew

Re: Renault Megane II (2002-2008) - opinie Moto.p

karta zamiast kluczyka bardzo mi przypadły do gustu. Auto jest bardzo miękkie, cichutkie (silnika czasem przy włączonym radiu nie słychać), wręcz delikatne, ale 112 koni przy małej masie wystarczają do dynamicznego wyprzedzania. Zamieniłem to auto na większe - ale nie ze względu na usterki czy problemy

Tak właśnie kod do radia mi podali wystarczyło tylko zarejestrować się na forum. U mnie na śląsku odkodowanie radia w serwisie 50 zł. nam udało się za darmo. W większości aut z oryginalnymi radiamikody. Jest to pewnego rodzaju zabezpieczenie przed złodziejami???

Re: renault megane II rocznik grudzien 2002

Czy znalazles juz chetnego? Jak zejdziesz z ceny do 1000 zlotych to wezme dla znajomego. Nie zapytalam o najwazniejsze kryterium- czy to bagazowka? Zosia

Sa dwie mozliwosci : 1. wszystkie radia w Renault Scenic maja ten sam kod fabryczny (startowy?) i kazdy moze sobie go zmienic na dowolny inny - wtedy serwis powinien znac ten kod, a jak byl w miedzyczasie zmieniony to tylko ten go zna, kto go zmienil. 2.Kazde radio ma inny kod - wtedy

kopcia28 napisała: > Czy zna ktos może kod do radia w Renault Scenic II 2004 > > Model: 22dc277/62 > 8200256141 > TS 382 > RN 277F30155522 > prod no fd0103140155522 > > Dzięki wielkie jeśli możecie mi pomóc Ale jak sie to radi nazywa, co pisze

Radio Philips 22DC461/62E

Gdzie moge znalezc kod do odblokowania tego radia (Philips 22DC461/62E) samochodowego w Renualt Megane.Bede wdzieczny.Pozdrawiam

Sprzedam- Renault Scenic-2002r

Renault Scenic 1.6 2002 r. Cena: 29 500,00 PLN, do negocjacji Marka, model: Renault Scenic Pojemność: 1600 Typ silnika: benzyna Przebieg: 25000 (w km) Rok: 2002 Kolor: szary perła Województwo: Mazowieckie Opis Auto sprowadzane gotowe do rejestracji - pełne opłaty. Cena do

A moze by nam spec od V6 podal jakis link do nagrania jak V6 "bycy, warcy i mrucy"? Umieram z ciekawosci. I zeby nie bylo, moja uzywana bejce kupilem pare lat temu za cene nowego srolo. Chetnie zrobilbym rajd po lodzie ale na Kanarach ciezko w temacie. Ostatni raz po lodzie jezdzilem Polonezem

kopcia28 napisała: > W większości aut z oryginalnymi radiamikody. Jest to pewnego rodzaju zabezp > ieczenie przed złodziejami??? zabezpieczenie przed zlodziejami ???????? jakie, skoro kod radia "ze slaska" znaja w GB ?

bucało ci w Emiratach jak jumałeś przez Odrę, ciapku :) już nawet galtom zauważył ten pogrzebacz sztywno wspawany w twoją dooope :) nazimno napisał: > Wtopkowi ostatni raz "warcalo i bucalo", > w kiszkach no i pomylilo mu sie z V6. > > Miej wyrozumialosc dla "snafcy"

nie znam się na gazowanych czołgach mieciu, możesz mieć i 24 cylindry, a możesz i 48, poczujesz się większy :D

to maly pikus jest "to 250-te" www.piday.org/million/

Wtopkowi ostatni raz "warcalo i bucalo", w kiszkach no i pomylilo mu sie z V6. Miej wyrozumialosc dla "snafcy".

pocieszne napisał: > kopcia28 napisała: > > > W większości aut z oryginalnymi radiamikody. Jest to pewnego rodzaju > zabezp > > ieczenie przed złodziejami??? > > zabezpieczenie przed zlodziejami ???????? > jakie, skoro kod radia "ze slaska

Chcesz powiedziec, ze kod Twojego radia Ci podali ? To po co w takim razie sa te kody :-)) -- * Gramatycznie rzec biorąc dziewczyna ma inną końcówkę niż chłopiec. * Judym spuścił manto Dyziowi w karecie bo mu się spocił.

REnault Megane | Toyota Corolla |Nissan Almera itd

Co byście wybrali (te z których ja chcę coś wybrać, cena wyjściowa 49 tyś): - Renault Magane 1.6 sedan bagaznik 510 l klima 4 poduszki radio metalik - Toyota Corolla 1.4 sedan bagaznik 450 l bez klimy 2 poduszki radio komputer + 2 tyś. za metalik. 3 lata gwarancji + 1 tys. wiecej - Skoda

Re: kupię Renault Megane lub inny kombi

Witam.Mam do sprzedania renault megane kombi 1.4 16v kombi rok 2002 salonowy.Bogate wyposarzenie. Cena 19 tys .Mój numer to 509636812 pozdrawiam

Mogę tylko potwierdzić, że jakość Mégane odpowiada jakości samochodów z lat 1996-2002, w tym czasie był Megane bardzo bogate w funkcje, w przeciwieństwie do innych marek, tutaj w Republice Czeskiej popularne Škoda Fabia była o 20% droższa , i Megan był o wiele bardziej komfortowy i przestronny

Re: Rozkodowywanie radia przez internet KOD-CODE-

Witam. Poproszę o pomoc w uzyskaniu kodu do radia do auta Megane II Updated List. Po wyciągnięciu akumulatora okazało się że zapodzialem kod :( Podaje dane radia: RNRDBK80021549 RENRDW341-15 FD0408030021549 Q641-SECURITY 8200633645 Będę wdzięczny za każdą pomoc. Czekam z niecierpliwością na

Sprzedam Renault Clio II Disel 2002

Renault Clio II 1,5 DCI Disel, rok produkcji 2002, przebieg 155600 km. Kupiony w Polsce w Salonie, pierwsze rejestracja styczeń 2003. Poduszka powietrzna x 2, autoalarm, immobilizer, wspomaganie kierownicy, opony zimowe, centralny zamek, radio z cd. samochód do obejrzenia w Warszawie tel503 008 334

Kupno meganki...

Przymierzam się do zakupu używki Renault Megane 1,6 lub 1,9 dCi r.prod. od 2002. Czy warto...?

Dzięki Panowie. Kod już znam. Obyło sie bez serwisu ASO i ekspertow w tej dziedzinie. Jest świetne forum angielskie gdzie można uzyskać pomoc. Dzięki za odzew. Pozdrawiam

Witam za 15zl moge go odkodowac(podac kod) . Wystarcza mi tylko numery seryjne na naklejce(obudowie). W ofercie takze mozliwosc odkodowania innych radioodtwarzaczy(philips ,grundig, blaupunkt,becker ,clarion,i inne).Po znalezieniu kodu odsylam go na maila lub gg i po sprawdzeniu ze dziala

Re: rozkodowanie radia w renault clio

Basiu - najpierw zadzwoń do serwisu Renault, niektóre bez problemu dawają kod, myślę że jeśli pójdziesz do nich z papierami że kupiłaś auto a nie było kodu to nie będzie z tym problemu. Jeśli się nie uda zapytaj w sklepie/serwisie car audio, oni znajdą odpowiedni kod za ok 30-50zł. Możesz też

Kopcia, mozesz dac namiary na to forum? Kupilam autko,ale sprzedawca posial gdzies kod. miby mam ksiazke ale w niej 4 numery 4cyfrowe, troche starte i nie wiem czy ktorys z tych numerow jest kodem (jak moze byc oznaczony?). w serwisie krzykneli 200zl....bede wdzieczna za pomoc

A ja obecnie jeżdzę Megane Coupe phase I - 2.0 16v. Świetne osiągi i frajda nie do opisania a co więcej miłe dla oka. W swojej cenie moim zdaniem wybór świetny. Po jej zakupie doszedłem do wniosku, że nie warto się zatracać w jakichkolwiek stereotypach typu: francuskie to gó...ane, japonskie to

Re: Używane Renault Mégane (1995-2002)

bym tego nie kupił już predzej renault 19 pzdr sowizdrza 307 się do niej nie umywa

Kto ma opis kodów usterek renault scenic 2002 dci

Byłem z samochodem renault megan scenic 1.9 dci 2002 r. w diagnozie są błedy popduszki i błąd abs , ale komputer nie umie zidentyfikowac jaki to bład podaj tylko jego nr, czy ma ktos dostep do inf co dany bład oznacza ?

Dzieki za adres, lezy u mnie pare takich zlomow wyrwanych ze Scenikow, szkoda zeby sie marnowaly :DD -- <<Tam pro papa quam pro rege bibunt omnes sine lege.>>

pewnie się już uporałeś z tym problemem ale jak by ktoś miał podobny problem, to warto sprawdzić taką rurkę (króciec wody megane), która biegnie wzdłuż silnika. Z lewej strony wchodzi do silnika (tam gdzie jest pompa wody i rozrząd), uszczelniona jest na oring, który po pewnym czasie niszczeje

Re: MEGA ceny Renault MEGANE

i jaki z tego wniosek? czy taki ze ogolnie rzecz biorac samochody francuskie sa lepsze od niemieckich? czy moze taki ze renault megane II rocznik 2002 z silnikiem 1.4 r4 98 KM (pieciodrzwiowy kompakcik) jest lepszy od limuzyny BMW 520i (2 litry 6 cylindrow 150KM) rocznik 2000? (oba w tej

Re: Lancia Lybra-Renault Megane

kombi 1.8 w benzynie z 2002 czy Astre 1,7 CDTi z 2003. No i wybralem Astre i z biegem czasu dochodze do wniosku ze byl to zly wybor. Tak wiec jezeli sa w tej samej cenie bierz Lybre. Podzrawiam

Re: Jaki olej do Renault Megane 1,6 16V?

syntetyk np. Elf Shynteze , Competition , 5w30-45 , taki mam od zawsze w megane 1,6-16v kupionym w salonie w 2002r

Re: Renault Megane Sport Tourer - oficjalnie

Nie ma aut 100% niezawodnych. Nowe kombi megane wygląda całkiem spoko, ale ja też nie kupiłbym już renault. Jeżdżę meganką kombi z 2002 roku od nowości. Cewki po 3 latach do wymiany (wszystkie ! w odstępach max 2 miesięcy). Generalnie przez 3 lata żadnych problemów, auto jeździło idealnie. Potem

Re: Renault Megane 1.6 - silnik gaśnie co chwilę!

To oczywiste, że trzeba zrobić pełną diagnostykę silnika. Jeżeli się zapala check engine to kod błedu już powędrował do złącza diagnostycznego. Teraz w warsztacie muszą podłączyć Diaga i zobaczyć o co chodzi

Re: Rozkodowywanie radia przez internet KOD-CODE-

Witam, kupilem ibizez 2002 r, wiadomo ze bylo cos do zrobienia, w warsztacie odpieli akumulator i radio zablokowane. Wyjolem i mam nr seryjny radia. Czy ktos pomoze w sprawie kodu ? SEZ2Z9B1305360 Z góry dziekuje.

Re: Renault megane 2001r opinie?

Mam takie auto, megane 1,4 16V 2001, I rej. 2002; pisałem o nim kilkakrotnie kiedyś na Forum; powiem w skrócie tyle, że chciałbym, żeby każde moje następne auto sprawowało się tak jak to. Mam go od nowości a za kilka tygodni stuknie okrągłe 300 tysięcy przebiegu :) i jeszcze trochę zamierzam nim

Re: AXA AXA AXA ZNIŻKA

Aktualny kod do otrzymania zniżki na ubezpieczenie w AXA BA/2561142/00 (czasami trzeba wpisać ręcznie). Jeżeli sprzedający zapyta o dane polecającego podaj: Joanna Zenker, Orzechowo, Renault Megane

Re: AXA AXA AXA ZNIŻKA

Aktualny kod do otrzymania zniżki na ubezpieczenie w AXA Direct 2561142 (czasami trzeba wpisać ręcznie). Jeżeli sprzedający zapyta o dane polecającego podaj: Joanna Zenker, Orzechowo, Renault Megane

Re: Renault Laguna II

odosobnione. Fakt, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej wody potwierdzil się, c) zakończmy dyskusję, bo już nie ma o czym. Renault Laguna II rok 2002 z tzw. bardzo pełnym wyposażeniem - pójdzie chyba do Żyda (srebrna, hatchback) !! Auto z salonu w Polsce !!

Re: Renault Megane Coupe - warto??

autobahnu (A2) i predkosciach ok. 160 km/h idzie powyżej 7l/100km. Do tej pory (od 2002) poza normalnymi przeglądami miałem dwie nieprzyjemne niespodzianki - urwanie rolki naprowadzającej pasek przy alternatorze (wada materiałowa) i awaria przekładni kierowniczej. Szczególnie to drugie troche

megane 1,6 automat - wycieraczki

Witam, od miesiąca jestem posiadaczką renault megane 1,6 automat 2002, wersja expression. Wczesniej mialam bezawaryjna toyote starlet, musiałam zmienic auto na wieksze, nie stac mnie było na corolle, niestety. Renault do toyoty daleko, niemniej fajnie mi sie jezdzi meganka. Jest taka

Czy można zamontować komputer w Megane Kombi?

Mam okazję kupić taki samochód, ale nie ma komputera, a ja się przyzwyczaiłam do jazdy z komputerem samochodem służbowym i też bym w swoim chciała. Kupuję używaną megankę, która nie ma komputera - wersja Air z klimą i bez oryginalnego radia. Czy można dodać do tego samochodu komputer i/lub firmowe

Re: Renault Megane Sport Tourer - oficjalnie

Jeżdżę od 3 lat Laguną kombi V6 3.0 z 2002 r i przez ten czas oprócz wymiany - amorków, łączników, 2 cewek (na 6), czujnika ciśnienia wspomagania, olejów, płynów chodzi bez zarzutu. Przebieg 198 tys. Elektronika też ok. Do tego super silnik, wysoki komfort jazdy i praktyczność. Jak dbasz tak masz

Re: Jakie sa argumenty za Megane - porownanie cen

Zapomniałem dopisać po stronie VW Radio z CD za 2200 zł a po stronie Renault tempomat za 750 zł. Różnica wzrasta do 15 tys. na korzyść Megane.

probelm z codem do radia w fabrycznym radiu

witam!! odłączałem akumulator i radio zażyczyło sobie wpisanie kodu... 4 cyfrowego, a mam podany w papierach 5 cyfrowy... i nie moge go wprowadzic, pomijajac liczbe cyfr to moge wporwdzic cygry tylko od 1 do 6, w papierach są nawet 8 i 9, jak sobie z tym poradzić, prosze o pomoc -- AR 156

do sprzedania ukochany meganik

Czesc dziewczyny!Maz dostal w tamtym tygodniu sluzbowy samochod, ja nie mam prawa jazdy, wiec nasz ukochany prawie dwuletni Renault Megane stoi i czeka, zeby przekazac go komus w dobre rece. Ja osobiscie bardzo przywiazalam sie do niego i najchetniej zostawilabym go, ale za kilka dni urodze dzidzie

Kto ma opis kodów usterek

Byłem z samochodem renault megan scenic 1.9 dci 2002 r. w diagnozie są błedy popduszki i błąd abs , ale komputer nie umie zidentyfikowac jaki to bład podaj tylko jego nr, czy ma ktos dostep do inf co dany bład oznacza ?

Re: jak rozkodować radio w oplu 2002r

Kazde drozsze stereo samochodowe ma kod zabezpieczajacy,zle wpisany kod kilka razy pod rzad blokuje to urzadzenie.Trzeba wtedy pisac do fabyki,tylko oni maja te kody,ktore odblokowuja,czasem ma je sprzedawca auta lub 1 wlasciciel.Klopot pojawia sie gdy odlaczymy zrodlo zasilania,lub gdy

renault

clio 1.2 16V authentique w 2002 roku - 2000 znizki - lakier metalizowany - dywaniki - radio z CD i szescioma glosnikami. A jeszcze wiecej mozna wyszarpnac jak sie wezmie taka wycene z bonusami i znizkami i pojdzie sie do konkurencyjnego salonu tej samej marki i zacznie przekonywac sprzedawce

Re: 1,9 D w Renault Megane

. 10 l/100 km. Nie dociekam przyczyn takiego stanu rzeczy, tym nie mniej coś takiego miało miejsce. Życzę przyjemnej jazdy, bo dla mnie Megane był to "najfajowszy" samochód do tej pory. Pzdr

Głośniki MAGNAT do auta??? Opinie użytkowników!

Jestem tuż przed zakupem głośników MAGNAT do Renault Megane. Proszę o opinie dotychczasowych użytkowników tej marki głośników. Będą one grały tylko pod samym radiem 4x50W. Słyszałem wiele dobrego o ich trwałości: między innymi to, że tak samo działają po 5 latach od zakupu - jak i na początku