Przeszukano 119 244 484 wypowiedzi na 1 504 forach
kod do radia ford 6000cd rds eon - najlepsze wpisy
-
potrzebuje POMOCY !!
Potrzebuję kod do rozkodowania radia w fordzie focusie. Dane radia: 6000 CD RDS E-O-N nr.seryjny M219239 Właściciel zgubił książeczkę do radia. HELP !!!! Czytaj więcej...
kod do radia ford 6000cd rds eon - pozostałe wpisy
Re: Radioodtwarzacz 6000 CD RDS EON
Gość portalu: Rob napisał(a): > Szukam instrukcji obsługi radioodtwarzacza 6000 CD RDS EON produkowanego przez > Forda. > Jeśli ktoś mógłby mi pomóc gdzie mogę taką instrukcję zdobyć to byłbym > wdzięczny. Czyzby sprzedawali w FORDzie bez instrukcji? Czy tez jest to radio
potrzebuje POMOCY !!
Potrzebuję kod do rozkodowania radia w fordzie focusie. Dane radia: 6000 CD RDS E-O-N nr.seryjny M219239 Właściciel zgubił książeczkę do radia. HELP !!!!
Re: Radio FORD 5000 RDS EON - Proszę o pomoc!
Nie pamietam czy to radio ma auto revers czy nie. W sumie nie wazne. Moze glowica jest zle ustawiona? Da sie to wyregulowac samemu, ale jezeli nie wiesz jak, to oddaj to do najblizszego serwisu - tam sprawdza co sie spierd... Jezeli bedzie to glowica to nie powinienes poczuc bolu na widok rachunku
Tak jak powiedział Michał, to strup. Nie sprzedasz tego nawet za 300. Z tymi radiami zawsze były problemy, dlatego od prawie roku w Fordach montuje sie SONY. Blaupunkt, nie chce ich naprawiać, bo są stare i jest ich mało na rynku. I niestety nikt Ci tego nie naprawi. Napisz do mnie maila to Ci
Re: instrukcja obsługi radio FORD CD 6000, szukam
maedma napisał: > Witam, tak mam kod a instrukcja potrzebna do poznania pełnych możliwości i > jakie są funkcje dodatkowe bo podstawową obsługę rozgryzłem. Podstawowa obsługa to włączanie, wyłączanie, regulacja głośnosci taka dużą centralnie położoną gałką, włączanie CD
no to jedno już wykluczone. teraz sprawdzić trzeba, najlepiej sygnałowo: głowicę; przewody sygnału z głowicy ew. złącza tor przedwzmacniacza i dalej aż do miejsca gdzie łaczy się z sygnałem radiowym bo tam już działa :). Myśle że lepiej zacząć od końca i szukać gdzie sygnał ginie może jakaś
Re: Oryginalne radia do Forda - KRADZIEŻE!!!
Czy oryginalne fordowskie radia są zabezpieczane jakimś kodem? Ja ma mam w swoim Fordzie SONY 6000 CD i ono jest zabezpieczone kodem ale nie wiem czy to jest skuteczne (podobno bez kodu nie da się go uruchomić)??? Pzdr
A masz do niego kod? Jezeli nie, to nie odlaczaj akumulatora - kiedys dlugo szukalem schowanej (tak zeby nie zginela :-P ) fiszki z tym kodem. -- Polska to chyba jedyny kraj posiadający kopię zapasową prezydenta i rząd sterowany radiem.
Witam, tak mam kod a instrukcja potrzebna do poznania pełnych możliwości i jakie są funkcje dodatkowe bo podstawową obsługę rozgryzłem.
Re: Jakość dźwieku i nie tylko
dla mnie glowna cecha to tzw parametry uzytkowe tzn uzyteczne bajery (autorewers, rds ,afc i tym podobne) w poprzednim aucie mialem blaupunkta st.tropez i bylem bardzo zadowolony jedyny mankament - slabo czytelny wyswietlacz (w dzien) obecnie mam fabryczne radio-cd forda :(( do blaupunkta
Najpopularniejsze:
- zylaki pochwy
- armonia holiday village
- przedszkole pinokio
- konwersja ft4 do ft3
- na co lek sinecod
- helginia
- kardiochirurgia
- dwunastnica funkcje
- satysfakcja.pl
- hansii
- autyzm lublin