Przeszukano 119 241 845 wypowiedzi na 1 504 forach
jan2711 - najlepsze wpisy
-
Nie żyje Jan Desselberger
https://www.urania.edu.pl/wiadomosci/nie-zyje-jan-desselberger Nie żyje Jan Desselberger - Urania - 09.07.2024 Czytaj więcej...
-
Re: Adam, Leon czy Jan?
Leon Adam Jan Jana nie lubię ? Czytaj więcej...
-
Re: Pomniki Jana Nepomucena na Śląsku
Jan Nepomucen tablica https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rb/qa/wzpg/0lSVHbGVola96SiXX.jpg Czytaj więcej...
-
Zmarł ks. Jan Teska
https://katowice.gosc.pl/doc/8910612.Zmarl-sp-ks-Jan-Teska ZMARŁ KS. JAN TESKA - Gość - 31.07.2024 Czytaj więcej...
jan2711 - pozostałe wpisy
Brazylia 27.11
Coś mi sie wydaje ze od 27.11.2006 beda juz loty z Polski do Brazylii.CZy Itaka jest solidna?cialem sie tam wybrac.Moze jakies sugestkie...?I czy lecąc sam nie zanudze sie tam?
Re: Bieszczady w 2 połowie czerwca
do kate 775 Proszę o więcej szczegółow odnosnie Bieszczad na adres jan2711@o2.pl
27.11
SZPITALE do Szczecinianek! Autor: sabcia7 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=87775505 MAMA CUD Jak dobrac sobie fryzure??? Autor: pola.cocci czw., 27-11-2008 Forum: emama - 27.11
27.11
MAMA CUD Jak dobrac sobie fryzure??? Autor: pola.cocci forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=87736525 formy bycia piekna e-mama Autor: sfajczala czw., 27-11-2008 Forum: emama - 27.11
iwo2711
nie mogę kłaść młodego na brzuchu bo to już 2,5letni facecik;) musi sam chcieć..właśnie poszukuję jakiś ćwiczeń na mięśnie brzuszka które mogłabym w tej grupie wiekowej wykonywać..
Re: iza2711
Plaze otwieraja 16 marca.H&M tam bedzie .W fokusie tez ma byc.iza2711 jesteś z rybnika?
zapraszam na otwarcie 27.11
Zapraszam serdecznie na otwarcie sklepu z odzieżą używaną(damską,męską,dziecięcą)w Piasecznie ul.Czajewicza 11lok 3(obok centrum medycznego i Urzędu Skarbowego,w bramie)w sobotę 10.00-13.00,od pon.do pt.9.30-17.30.Duży wybór,przystępne ceny i przede wszystkim miła obsługa:)
Bieszczady 27.11 - 01.11
Witam. W ten piątek wybieram się na pięć dni (na razie sam)w Bieszczady. Noclegi w schroniskach. Jeśli ktoś miałby ochotę dołączyć to zapraszam. GG: 3236654 mail: sy-lwek@wp.pl
Re: 27.11.
Dopiero murują sciany wewnętrzne na parterza ( chyba 4 ludzi )a miało być piętro na miesiąc , p.Andrzej to ma fantazję :).
Lista 27.11
Udało się: white_calla – 29tc (nd), termin 14.II, przewidywana na 90% dziewczynka agusik – 25tc (cz), termin 17.III ejdz – 19tc (pt), termin 22.IV bazylia_am - 16tc (nd), termin 15.V pasmois - 13tc (cz), termin 7.VI idid - 11tc (wt), termin 20.VI fasolka31 - 11tc (pt), ter
Re: iwo2711
u nas też była przepuklina pępkowa, potem często ropa z pępka do około 8-9 miesiąca, ale to nie ma związku z rozszczepem. Była również wada serca - dziurka 4mm i struna rzekoma - szmery słyszalne od razu po urodzeniu, po kontroli w wieku 14,5 miesięcy dziurki nie ma , struna jest, sporadyczna niedk
do isia2711
bardzo dobra uwaga do mnie. nawet nie zdawalam sobie sprawy z tego ale- na spacery chodze do parku i lasu bo do galerii handl. ide rankiem jak duzo ludzi jeszcze nie ma. potem na spacer. korzystam z biblioteki( duzo czytam- to oszczednosc) kupuje drogie jedzenie ale szanuje i nie wyrzucam k
Re: 27.11.
byłem tam tydzień temu, wygląda na to, że pracują, czterech panów widziałem coprawda nie pracujących a kręcących się tam, miejmy nadzieję, że też coś robią a nie tylko chodzą.
Re: iza2711
Wreszcie ktos z moich stron!Poatakujemy Plaze!A tak swoją drogą to otwarcie za tydzień a oprócz banerów na mieście to żadnych ulotek,ofert itp
27.11 MEGA DOSTAWA SORTOW MARKOWYCH
Od srody 27.11 Zapraszamy na swieza dostawe sortow markowych: -sort markowy damski (markowa odzież używana), 80 % markowych rzeczy w tym- 50% towaru to marki z najwyższej półki-Max Mara, Just Cavalli, Burbery, D&G, Moschino, Polo Ralph Laurent,Tommy Hilfiger, Guess, Prada, Versace, Dior, Calvin
witajcie na świecie warszawa 27.11.
w tym tygodniu mozemy zaobserwować rekordową liczbę jakubów,bo jest ich aż 17!!!!! wsród dziewczynek dominują julie, można zaobserwować spadek ilości wiktorii i natalek a ogólnie przedstawia się to tak: jakub 17 antoni 7 filip 7 kacper 7 michał 7 jan 6 mateusz 6 maksymilian 5
Jan Jan??
Czy to nie przegięcie? To samo imię na pierwsze i drugie? -- Mój Łukaszek, mamusine serduszko.
27.11 - Koncert Charytatywny - Pub Ciechan
Jednemu z naszych Przyjaciół, Piotrowi - współorganizatorowi Festiwalu WARHEAD przytrafiła się rzecz straszna - u jego ośmioletniego syna zdiagnozowano nieoperacyjnego chłonniaka burkitta. W tej chwili chłopiec poddawany jest agresywnej chemioterapii. Potrzebne będą pieniądze na żmudne i długotrw
27.11. mamy kontrolę w Prokocimiu
witam, 27 listopada mamy kontrolę w Prokocimiu. jeśli ktoś w tym czasie będzie bardzo chętnie się spotkamy. -- Basia mama Marka(hlhs) i Julii tel. 0602 697 533
27.11 Zmarli Polacy
1548 – Jan Dantyszek, polski duchowny katolicki, biskup chełmiński i warmiński, sekretarz królewski, poeta (ur. 1485) -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
swiadkowie kolizji ul.modlińska 27.11
Poszukuję świadków kolizji citroena C4 czarnego i ciężarówki granatowej z betonem- w dniu wczorajszym (o godz.ok.10 , 27.11.2014) w Warszawie na ul.Modlińskiej- pod UL.TORUŃSKĄ. Głównie kierowcy samochodu ciężarowego ( WRA 36454) KTÓREMU wczesniej ta sama ciężarówka próbowała zajechać drogę. R
Transport Ciechanów - Wrocław niedziela 27.11
Witam. Jadę w niedzielę do Wrocławia po południu. Jak ktoś chce się zabrać to mogę wziąć. Koszty paliwa dzielimy na liczbę osób. Jacek gg: 39428895
Dzisiejsza "Kropka Nad I" 27-11
Olejna i JM Rokita. Majstersztyk pod każdym względem. Nawet gry aktorskiej Moniki. Bawiła się Jasiem jak Superniania. No rewelacja ! Dawno łzy z ubawu nie leciały mi po polikach takim ciurkiem :)) Jasio też dzielnie się bronił ale nie zdawał sobie sprawy, że mimo licznych przymiotów jest tra
KUBA, 27.11 - 15.12.2009
Witam, szukamy towarzysza/szki do naszej trójki (>=30) w wyprawie na Kubę...a może ktoś leci w tym terminie i miałby ochotę dołczyć? Ponoć nieparzyście to niefortunnie zwlaszcza w poszukiwaniu noclegu :) zapraszam!
Re: Do isia 2711
> Widzę że mój wątek o sposobie na tanią książkę Cię zainspirował w twoim blogu :) A, bo tak jakos mi trafilo do przekonania :-) Chociaz nie bedzie to pewnie takie latwe jak myslalam. Dzisiaj nadlozylam drogi wracajac z pracy do domu i okazalo sie, ze biblioteka jest czynna trzy razy w
___obejrzyj to po klatce Hyemnos---->no ruszże się
smolensk-2010.pl/2010-05-30-zawiesie.html#comment-2711 na poczatku poczekaj samo bedzie się zmieniać kaltka po klatce... _________PATRZ NA 3 LINY ZAWIESIA HELICOPTERA
> Nie wiedziałam co mam zrobić z marnującą się wodą jest > tego trochę po wyparzeniu butelek dla córki pozostaje kilka dobrych litrów. > Muszę założyć ziołowy ogródek :) i będę podlewać zioła,bo kwiatków mam jak na > razie tylko 4 :/ Nie wiem czy to dobry pomysl, zeby podle
Mozna kupic takiego wypasnego sprzeta: www.mizar.pl/Ariete/13539 Ale niekoniecznie ;-) Samemu robi sie latwiutko: - zagotowac litr mleka pelnotlustego - ostudzic do temperatury "ludzkiej" - dodac 1 male opakowanie dobrego jogurtu
Jan
hej Szukam przyjaciółki,koleżanki kobiety nietuzinkowej. Mężatka jak najbardziej mile widziana :) Ja (jeszcze żonaty ale już nie długo) średniego wzrostu,normalnej budowy. Mieszkam i pracuję w Poznaniu. Pozdrawiam jan67@vp.pl
Janie ...
Niechaj się spełnią Twoje marzenia! :) Czyś Ty Jan czy nie Jan ... Czy obchodzisz dziś imieniny czy nie ... Tutaj jesteś Jan! :) Pomyślności Wszelakiej Ci życzę! :)
Re: Brazylia 27.11
No to sie wybierz Dynia!Bedzie mi milo poznac podrozniczke.Lece sam wiec w towarzystwie drugiej osoby bedzie mi razniej.Pozdrawiam
Notowanie 3 - 27.11
... 23. Piotrków Trybunalski 4810 (+12) 24. Jelenia Góra 4782 (+15) 25. CIESZYN 4589 (+367) 26. Tarnobrzeg 4302 (+93) 27. Zamość 3860 ...
wiadomosc wieczoru (27/11)
(wieczoru bo wiadomosc dnia wybral dzisiaj juz xiv). news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/2520069.stm
Jan
Najpierw obrabiałam tyłek Judaszowi a teaz wzięłam się za Jana;) "Jan – Wikipedia, wolna encyklopedia pl.wikipedia.org/wiki/Jan Jan (stgr. Ἰωάννης od hebr. rdzenia יחב – łaska) – imię męskie pochodzenia biblijnego. Po
Janie ...
- Janie, wytrzyj kurze. - A gdzie kura? :D Dzień dobry wszystkim pracującym i tym leniuchującym też! :>
Janie
Janie czy coś na tym forum nie znikło od wczoraj, chyba że mam zwidy.. Wklejasz i usuwasz?
tak, oczywiście ... planuje podróż ..... ale dopiero w przyszłym roku (zbieram kase) ale nie będzie to Brazylia (drugie miejsce w kategorii "marzenia" :)) .... choć może .... kto wie? ..... :D
Jan Czyściciel, Jan Smierdzący, Jan Pierdzący
Gdzie jsteście? W czasie forumowej posuchy moglibyście trochę zamieszać! -- "Zgubiłam dziewictwo, szczęśliwego znalazcę prosze o kontakt"
AKTUALNA LISTA 27.11
AKTUALIZACJA!! andzia207 ..........7cs......01.12.2012 Lilka26lipiec...................03.12 i 31.12 tasiorek68.....................03.12.2012 agusia_kolonia_35 ........05.12.2012 nik.men .................... 06.12.2012 butelkowa_mama...........06.12.2012 olo2108.......................
Jana
Jak Wam się podoba to imię? Moja przyjaciólka zamierza tak nazwać ewentualną córeczkę. Które imię wg Was ładniejsze Janina czy Jana? Mimo tego,że generalnie nie lubię imion będących zdrobnieniami to w tym przypadku Jana podoba mi się o wiele bardziej:)))
Re: 27.11 ale.......
jutro ide po wyniki bo chyba mam cholestaze i moze będzie wywoływany wcześniej albo cc mi zrobią. Ale to jutro napisze co i jak. Pozdrawiam
Jan?
tak chcemy nazwac synka,poniewaz i meza i moj dziadek byli Janami. Ale ze wzgledu na to, ze ja mam sezonowe imie ( w grupie na studiach 5 imienniczek, siostra meza tez - nazywamy sie tak samo :-/) chcialabym tego oszczedzic pierworodnemu. Moze mi ktos podac liczbowo, ile Jankow sie rodzi, czy
27.11 Zmarli Polacy
1620 – Michał Piekarski, polski szlachcic, sprawca zamachu na Zygmunta III Wazę (ur. 1597) -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC
WYPADEK PRZY ABRAHAMA W WARSZAWIE 27.11
Zainteresowanych tematem i świadków odsyłam na stronę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=292&w=18087143&a=18087143&wv.x=1 Proszę, żebyście się tu nie wpisywali, żeby nie dublować wątku.
27.11 - spotkanie Klubu Kangura we Wrocławiu
Zapraszamy na kolejne spotkanie Klubu Kangura we Wrocławiu! Czas: Sobota 27 listopada godz. 15-17:00 Miejsce: przytulny URWISEK Ul. Wejherowska 28 (na dziedzińcu byłego CEKiRON-u) Temat spotkania:Mądre i piękne KSIĄŻKI dla dzieci i rodziców. Zbliżają się Mikołajki i świąteczna choinka R
Dzięki za pomysł z jogurtem :)! A i czasem podglądam sobie twojego bloga ;) Dziękuje za pozdrowienia!Nie wiedziałam co mam zrobić z marnującą się wodą jest tego trochę po wyparzeniu butelek dla córki pozostaje kilka dobrych litrów. Muszę założyć ziołowy ogródek :) i będę podlewać zioła,bo kwiatk
Przyznam ci rację zjadamy za dużo nabiału i uwielbiam jogurty zjadam od 200 ml dziennie.Mam pytanie czy trudno robi się domowy jogurt?Może byś się podzieliła jakimś przepisem? Pozdrawiam!
Re: strzelec27.11.
jestem strzelcem samotnym bradzo bym chciała poznac młodego byka koziorozca lub wage czekam na odp
ooo... to cool :) BRAZYLIA - moje drugie marzenie .... :D ITAKA - byłam kiedyś na wycieczce objazdowej z nimi :) było spoko ... a w tym roku moja kumpela wybrała się z ITAKĄ do Chin ... bardzo jej się podobało, zarówno Chiny jak i cała organizacja imprezy ... pozdrawiam
WYPADEK NA ABRAHAMA W SOBOTĘ 27.11
Zainteresowanych tematem i świadków odsyłam na stronę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=292&w=18087143&a=18087143&wv.x=1 Proszę, żebyście się tu nie wpisywali, żeby nie dublować wątku.
27.11 Szkocja niesort - nowa dostawa(Warszawa)
Zakup prosto z tira w godz 8-11. Markowa odzież wysokiej jakości. Ubrania damskie, męskie, sporo dziecięcych. Więcej szczegółów na stronie www.odziezuzywana-hurtownia.pl lub pod numerem telefonu 516-097-943. zap
Linux. The future is open.
hacking.pl/news.php?id=2711 -- thinking is dangerous. it leads to ideas.
27.11 noc zakupów M1 Czeladź
21.00-23.00 Reserved-cały asortyment 15% Real za każde wydane 100zł bon 10zł gratis 5-10-15 przy zakupie 2 rzeczy tańsza rzecz 20% Coccodrillo całasortyment 20% Yves Rocher rabat na jeden dowolny kosmetyk 30% TK Maxx do 60% taniej Praktiker wielka wyprzedaż do 70% Deichmann wszystkie nieprz
plac zabaw - stan na poniedziałek 27.11
Tychy + 6 964 = 59 216 Otwock + 3 975 = 40 874 Piaseczno + 3 161 = 34 279 Dzierżoniów + 2 041 = 20 246 Ruda Śląska + 287 = 14 429 Bielsk Podlaski + 2 659 = 9 911 Piastów + 66 = 9 519 Legionowo + 120 = 9 377 Gliwice + 455 = 6 819 Dębica + 417 = 6 342 Zielona Góra + 342 = 6 162 Opole + 353
Sylwester w Tunezji
Cześć. Byłby ktoś chętny na Sylwestra w Tunezji?:) Moj mail: zoe.2711@hotmail.com Zosia
Zaginął pies Chips
Witam Proszę o pomoc w odnalezieniu psa. Pies jest stary i niedołężny, aczkolwiek dal radę czmychnąć. Obawiam się jednak, że nie będzie w stanie wrócić do domu samodzielnie. Pod linkiem zdjęcie i opis. http://dobrowolski.me/photo/Chips%2711_help
Wróciłem z Djerby - odpowiem na pytania
27.11 wróciłem z Djerby jesli ktos sie wybiera i ma jakies pytania to chetnie odpowiem.
27.11 Wydarzenia w kraju
1789 – Z inicjatywy prezydenta miasta Jana Dekerta w Warszawie spotkali się prezydenci 141 miast królewskich Rzeczypospolitej. -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html. MADOHORA 1 FORUM NIKISZOWIEC
Jan Władek, czy Jan Marysia ?
Nie mam pojęcia, skąd się wzięło nagle..Jan Władysław u Jana Marysi Rokity ? Coś przegapiłam ? Gdzie się Marysia zapodziała, kto wie ?
Jan...
Już niedługo okaże się czy jestem w ciąży..ale jak to ja:) musze zawsze planować do przodu:))) Wiem,że jak się okaże dziewczynka to na 100% będzie Anna(Anusia,Aneczka,Andzia) ale jak będzie boy to nie wiem jak go nazwać? A co powiecie na Jasia:D Dodam ,że mam na imie Małgosia:))) Jak z bajki:
Janie !
Czy z Toba można normalnie porozmawiać? Proponuję Ci pakt o nieagresji. Wyciągam rękę do zgody. Czy podajesz mi swoją? Pozdrawiam.
Jan !
A moze bys wreszcie sie o forum zatroszczyl co ? Biegasz po jakichs pannach, a tu panny czekaja. Schodza sie nowe kolezanki, nalezaloby jakos przywitac, male party zrobic ? Wiesz, paluszki solone, fistaszki... Zero odpowiedzialnosci !
Jan
e solo revers czy unlimit?? który wybrać dla 7 miesięcznego dziecka? który ma lepszą amortyzację i nadaje się na zimę...? -- Szymek, 17 sierpnia 2007 r Łucja, 21 maja 2010 r
Re: koncert
A tu plakacik do koncertu, ktorybedzie 27.11 grogra.com/plakat2711a.gif
Jan
usz. Dziekuje, tez pozdrawiam. Nie mam czasu, jak rozluzni sie w grafiku to zajrze. Pewnie ogladales "Wulff lacht, Koch kracht". Ypsilanti fajna, znaczy mnie sie podoba, a Tobie to nie wiem...?:) Do nastepnego! m.s. -- Net to wielka ściema i czasem nawet najszlachetniejsze intencje odczy
Jan
Mam pytanie.Gdy byłem młody,ok 15 lat temu:)grałem chyba na atari(?) w taka gre ,jezdziło si eludkiem po usa,była zaraza jakas,trzeba było kryształki zjadac,jezdzic od miasta do miasta.Własnie przy tej grze nauczyłem sie miast w usa i jakos mile tę gre wspominam.prosze o pomoc a:jak si enazywa
"Panie Janie, Panie Janie" - POMOCY!!!!
Poszukuję angielskiej wersji tej piosenki: "Panie Janie, panie Janie, rano wstań, rano wstan, wszystkie dzwony biją, bim bam bom..." Bardzo proszę o pomoc... Potrzebuję też tłumaczenia amerykańskiej piosenki "Stary Donald farmę miał..." A może znacie jeszcze inną piosenkę dla dzieci
Janie
jeśli wklejasz już zapytania i interpelacje poselskie, staraj się wyselekcjonować wypowiedzi mądrych ludzi. Płodzisz te wystąpienia LPRowskich posłów, którzy mają problemy z rozróżnieniem liberalizmu i socjalizmu, faszystowskich buców...Trochę dystansu do ukochanej partii.
Jan Kowalski, Jan Nowak
O ile dobrze sobie przypominam to w Polsce wszystkie przykładowe druczki wypełniane sa przeważnie na te nazwiska. w Niemczech to Max Mustermann. Właśnie dziś przypadkiem w tv widziałam rodzinę nosząco to nazwisko, która syna właśnie nazwała Max (nie Maximilian). Nie słyszłąm dokładnie całej wypo
Jan Nowicki
W wieku 83 lat zmarł aktor Jan Nowicki. Poinformował o tym radny gminy Kowal w województwie kujawsko-pomorskim, cytowany przez portal Naszemiasto. Aktor zmarł w nocy w swoim domu we wsi Krzewent położonej w tej gminie. Lubiłem Go, czasem podziwiałem. Niekoniecznie za aktorski kunszt. Rzadki
Janie
czy dajesz pozwolenie, by zająć sie Twoimi kwiatuszkami i je w wolnej chwili zbierać cuzamendokupy? -- .
Jana
Witam! Bardzo chcialabyn nazwac tak moja coreczke, ktora sie dopiero urodzi. Z tego co tu przeczytalam, to chyba nie powinnam miec problemu z zarejstrowniem tego imienia. Mam pytanie, czy ktos wie kiedy bedzie obchodzila imieniny i czy moze ktos tak nazwal swoja corke i czy ona lubi swoje imi
Jan
Przewodniczący Rady Miasta z zainteresowaniem śledzi osiągnięcia francuskich chirurgów i zabiegi przywracania twarzy. Ma to związek z rozważaniem szans w kandydowaniu podczas najbliższych wyborów do władz powiatowych.
Historia Jany.
Niedawno czytałam o Janie w GW. Ona miała zostać w Polsce z Jej brat i mama mieli zostać deportowani do Rosji. Dziś ciąg dalszy Jej historii: www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3893361.html I prośba do prezydenta
27.11-dzień bez perfum testowanych na zwierzętach
Ja tego dnia nie użyje żadnej perfumy, ani wody kolońskiej. Ani mydła! -- siłownia nie stanowi dla mnie terra incognita
Tunezja Listopad
Poszukuje osoby do pokoju(by nie doplacac za oferte dla singla)hotel w centrum sousse,2 tyg. 27.11
Stary browar
Jutro 27.11 w Starym Browarze jest spektakl. Występuje teatr Modulo. Widzieliście już kiedyś jak grają? Mam ochote pójść :)
Najpopularniejsze:
- okresowe badania
- odbiór dowodu rejestracyjnego
- kontakt dziecka z osoba po radioterapii
- novynette skutki uboczne
- za niskie pct
- trwaly lakier do paznokci
- gimnazjum 26
- stolarz szczecin
- skarbka z g?
- amelia beach
- plamy w oku