Sake

Sake

Przeszukano 117 985 624 wypowiedzi na 1 426 forach

egzamin gimnazjalny 2012 operon angielski rozszerzony - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Próbny egzamin gimnazjalny z Operonem 2011/2012...

Jeśli ktoś znajdzie odpowiedzi na test rozszerzony z ang to prosiłabym o przesłanie na gg 10173603 Thx ;P

Egzamin gimnazjalny 2012. Język niemiecki, pozi...

Gdzie jest arkusz z angielskiego rozszerzonego, bo odsyłacz 'angielski rozszerzony' przenosi do nimieckiego

egzamin gimnazjalny z angielskiego

Syn zapisał się na poziom rozszerzony. Czy poziom podstawowy też musi pisać, czy idzie tylko na rozszerzony?

Egzamin gimnazjalny 2012. Język niemiecki, pozi...

Gdzie jest arkusz z angielskiego rozszerzonego, bo odsyłacz 'angielski rozszerzony' przenosi do niemieckiego

Próbny egzamin gimnazjalny 2011/2012. Mamy arku...

- krakow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1194615,probny-egzamin-gimnazjalny-2012-test-angielski-niemiecki,id,t.html#25840483fca36939,1,3,5

repetytorium egzamin gimnazjalny 2012 angielski rosinska

Pobierz: repetytorium egzamin gimnazjalny 2012 angielski rosinska sendspace.pw/2RcM 326675

Egzamin gimnazjalny 2012. Język angielski, pozi...

swoich odpowiedzi. Gdzie nie byłam pewna liczyłam zero) Przedmioty przyrodnicze - 58% - totalna porażka. Dlaczego? Za dużo nieścisłości w egzaminie, tak być nie powinno... Angielski podstawowy - 75% Rozszerzony, liczę... Na razie nie jest źle... Miałam wrażenie, że najgorsze są ze słuchu, a jednak

Re: Angielski rozszerzony - egz. Gimnazjalny

Egzamin gimnazjalny to egzamin po gimnazjum, ten w 6 klasie to egzamin szóstoklasisty.

No ładnie :-) Egzamin CKE trudniejszy od Operona. Generalnie mat fiz jak w memokartach, jak human nie wiem bo nie mam. Pytanie, jaki będzie ten w realu w kwietniu.

Gimnazjum statystyki podstawowy i rozszerzony 2012

www.se.pl/wydarzenia/swiat/wyniki-egzaminu-gimnazjalnego-2012-jezyk-angielski-podstawowy-63-proc-pkt-rozszerzony-46-proc-pkt_264920.html w/g wirtualnej polski w 2012 do rozszerzonego przystąpiło 300 tys. a łącznie do angielskiego przystąpiło 340 tys

o ludzie, to była MASAKRA. Z przyrodniczych większość to strzelałam, bo kto pamięta pierwszą klasę? A z matematyki kilka otwartych pytań to było coś strasznego. Gdyby się wszystko powtórzyło to dobrze, ale jak marnie się zajrzało do książki jak ja to cóż.. xD

Czyli dla tych co teraz kończą 6 klasę i mają ang na tescie 6 klasisty? A jakie będzie to miało znaczenie czy podst czy rozszerzony? Bo w tej chwili rozumiem, że to egzamin dla amatorów egzaminów

Próbny egzamin gimnazjalny z Operonem - arkusze..

angielski totalna poraŻka... ;/ nie spodziewalem sie takiego czegoś. Skąd ja mam znać slownictwo o recyklingu. Ten pierwszy próbny z angielskiego był o wiele lepiej ułożony. I DON'T LIKE IT. IT WAS TERRIBLE. I'M VERY ANGRY ;p

Do piszących egzamin z angielskiego: Mieliście taki sam obrazek jak jest na stronie w arkuszu? Bo ja miałam inny.

Re: Egzamin gimnazjalny 2012

Podstawowy obowiązkowy jest, bo tylko podstawowy będzie sie ponoć liczył w rekrutacji. Ale racją jest, po co w takim razie rozszerzony obowiązkowy dla wszystkich, którzy się języka uczyli wcześniej?

To nie jest prawdziwy arkusz!!! Pierwsze zadanie było z odsłuchu, było w nim m.in. na jakim instrumencie grał chłopak!

Re: Egzamin gimnazjalny 2012

a tu omówienie: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10156363,Nowy_egzamin_gimnazjalny__Szesc_sprawdzianow_zamiast.html no i po co

jeżeli uczeń pisze egzamin z języka, którego uczyło się w podstawówce, to obowiązkowo pisze rozszerzenie; jeżeli wybrał język, którego uczył się tylko w gimnazjum, to pisze podstawę a rozszerzenie jak chce:) --

Egzamin gimnazjalny wyniki

Dziewczyny, znacie już? Ja własnie weszłam na stronę i jestem mile zaskoczona. Gwoli wyjaśnienia, syn na pewno nie dostanie się do super hiper liceum, najpewniej trafi do okolicznego, bez miejsca w rankingu. Świadectwo bez paska, średnia ok 4,5, natomiast egzaminy: Angielski podst: 100

Próbny egzamin gimnazjalny z Operonem - arkusze...

hmmmm human nawet prosty tylko ten mit..heeh alee da sie przezyc. co do matmy..booze? co to bylo? a z angielskim...to juz wogole;/

Egzamin gimnazjalny 2016 - j. angielski! - ENGLY

Zapraszam wszystkich uczniów gimnazjów na stronę internetową www.engly.pl. Znajdziecie tam setki ćwiczeń z języka angielskiego online, które mogą posłużyć za ćwiczenia powtórzeniowe (zwłaszcza przed egzaminem gimnazjalnym). Na stronie jest też dużo typowych ćwiczeń egzaminacyjnych na poziomie

A dla mnie wyszło 14 drzewek i dla niektórych moich kolegów też. Angielski był prosty. Tylko 4 zadanie było bardzo szybko powiedziane na tej płycie... :/

2012 nowa forma egzaminu po gimnazjum co sądzicie?

szkola.wp.pl/kat,108798,title,Egzamin-gimnazjalny-w-2012-roku-bedzie-wygladal-inaczej,wid,13693598,wiadomosc.html moim zdaniem te

język angielski u magistra filologii angielskiej

korepetycje profesjonalne z języka angielskiego (u nauczycielki) Przygotowanie do egzaminów gimnazjalnego i maturalnego(matura podstawowa i rozszerzona), egzamin gimnazjalny, egzaminy państwowe. Wszelkie prace pisemne: prace kontrolne, zaliczeniowe, eseje, tłumaczenia -11 lat

Z fizyki zadania głupie były, z chemii znośne, z matmy też, a z geografii banalne. Wypracowanie było zbyt trudne. Zadania zamknięte z humanistycznego dość proste. A język angielski... część mam dobrze, ale ogólnie najprawdopodobniej poszedł mi najgorzej, ale czas pokaże.

Re: egzaminy gimnazjalne 2012

BRAWO! Dali czadu! Zwłaszcza z polskiego, z matematyki i z angielskiego! Te wyniki są naprawdę imponujące! GRATULACJE DLA UCZNIÓW I NAUCZYCIELI Z STO!!!

Są już wyniki dla kraju: polski - 65% historia i wos - 61% matematyka - 47% przyroda - 50% angielski (poziom podstawowy) - 63% niemiecki (poziom podstawowy) - 57%

co tu dużo mówić trudny był i tyle:/ Humanistyczny nie był taki zły z wyjatkiem tego mitu... Z mat-przyrod było zadanie na wyższym poziomie... to niesprawiedliwe:( a na angielskim za szybko mówił:( Tylko z Humanistycznego mam 40 a jestem uczeń piątkowy a poszło mi zreszty tak żle...

korepetycje profesjonalne z języka angielskiego (u nauczycielki).Przygotowanie do egzaminów gimnazjalnego i maturalnego(matura podstawowa i rozszerzona), egzamin gimnazjalny, egzaminy państwowe. Wszelkie prace pisemne: prace kontrolne, zaliczeniowe, eseje, tłumaczenia -11 lat doświadczenia w

humanistyczny był poprostu BeznadziejnY!!! na 40 nawet nie liczę. Pisałem juz w tym roku jeden próbny egzamin ale on nie był z gAZETY ;/ tylko z poprzednich lat. Z humanistycznego poszło mi o wiele lepiej niż teraz ( 41).Chociaż matematyczny był o wiele prostszy teraz, to i tak wolałbym pisać

No właśnie zgadzam się z Tobą a poprzednia moja wypowiedź to sarkazm. Uważam że jeśli z każdej szkoły wybrać 45 uczniów (bo w STO są chyba trzy klasy po 15 osób) to też by napisali egzamin z takimi wynikami. Mój syn chodzi do gimnazjum nr 3 i wynik z egzaminu z angielskiego miał 79%.

Ja pisalam dzisiaj egzaminy i byly zupelnie inne. Bylo 11 zadan, a pierwsze 4 ze sluchania.

Trzeci dzień egzaminu gimnazjalnego, czyli języ...

Jasny gwint, ciężko widzę było. Żeby angielski rozszerzony po niemiecku trzeba było zdawać!? TReneR

Re: Egzamin gimnazjalny 2015

Są wyniki szkół w Ząbkach Gimnazjum nr 1 - 52,4% Gimnazjum nr 2 - 66,4% Najgorzej w Gimnazjum nr 1 wypadły: matematyka (41,5%), przyrodnicze (47%), język angielski rozszerzony (36,5%) W Gimnazjum nr 2 które słynne było z wysokiego poziomu przedmiotów przyrodniczych w tym roku przeżyło prawdziwe

Egzamin gimnazjalny 2012, język angielski i nie...

Phi! Banał dla wszystkich kozaków ze http://szkolaeuropejska.pl/45 Szkoły Europejskiej w Lodzi! :D

Re: Próbny egzamin gimnazjalny z Operonem - arkus

Ja tez podobnie z mitu miałam 16. Zadanie z tym spadającym jabłkiem było dla mnie nie do rozwiązania. Pani od fizyki nie wprowadziła tego wzoru;/ próbowałam na wszystkie inny sposoby ale nic nie wyszło;] no trudno, tylko próbny. Angielski to dla mnie kosmos był. Próbny w październiku nie był

heh zeby was nie meczyć to zaczęłam drugą wypowiedź;))) no więc z matm licze na 40 pnk, choć byłam przekonana że lepiej mi pójdzie... A angielski to kompletna porażka. Zad 4 było tak szybko nagrane, że zadnej odp nie zaznaczyłam..strzelałam. Durnowate jeszcze było z prawda/fałsz i tytułami

Re: egzamin gimnazjalny:

Ja znam kilku nauczycieli fizyki, którzy popierają reformę. Im chodzi o program w liceum i liczbę godzin. Twierdzą, że program jest teraz bezsensowny i nie ma czasu przygotować dobrze uczniów do matury rozszerzonej. Może i tak. Uczę angielskiego, tu jest trochę inaczej.

Hmmm, a w 11 zadaniu o tym, jak upadł to nie powinno być Present Perfect, tj. has fallen? I dlaczego has, oraz on. Według mnie must i at.

chyba daliście złą odpowiedź tutaj : 7.3. Men are often (good/cook) better cooks than women. skoro jest ,,men are.....'' to dalej chyba nie może być present simple ''cooks'' ?? ja dałam : men are often better at cooking than women

Witam redakcje. Czy moglibyście wrzucić jeszcze inną wersje tego testu. Ja i moi koledzy pisaliśmy całkiem inny, a co do poprzednich (mar- przyr., humanistyczny) daliście tylko jeden rodzaj testu.

http://www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=1089&Itemid=2 www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=1089&Itemid=2 Jak kogoś na niemiecki daje tak jak

Test humanistyczny : Masakra ... Niby nie jest aż tak źle, ale myślałam że pójdzie mi o wiele lepiej ... No cóż ... Wg moich znajomych test matematyczny był jeszcze trudniejszy, ale dla mnie był całkiem prosty ;) Jutro jeszcze tylko angielski i nie pozostanie Nam nic innego, jak czekać do

Korepetycje język angielski Przemyśl

Profesjonalne lekcje z nauczycielem: * Liceum (matura podstawowa i rozszerzona) * Gimnazjum (egzamin gimnazjalny) * Pomoc w nauce * Konwersacje Dzieci, młodzież i dorośli tel. 601 913 142

Re: Egzaminy szóstoklasity i gimnazjalne

Prosze cię, syna mam w klasie dwujęzycznej. Testy próbne z angielskiego poziom rozszerzony średnia klasy 100%, w rozszerzonych mniej, bo np nie chce im się pisać wypracowania - bo w sumie po co jak wynik nie ma znaczenia?

Re: Egzamin gimnazjalny jak poszło?

Tutaj podają średni wynik - nie jest jakoś rewelacyjny. najlepszy polski - 69% matematyka 49% przyrodnicze 51% historia i wos 56% angielski 64% Zastanawia mnie ten tekst: 17 czerwca Centralna Komisja Egzaminacyjna podała wyniki egzaminu gimnazjalnego. Podeszło do niego 356 tys. uczniów (co

Re: pytanie do nauczycielek angielskiego

Tak, egzamin gimnazjalny na poziomie rozszerzonym to będzie B1.

testy gimnazjalne+Matura Success Gratisy tanio

allegro.pl/new-matura-success-intermediate-gratisy-nowa-tanio-i1803315472.html SPRZEDAM rowniez: TESTY GIMNAZJALNE JĘZYK ANGIELSKI POZIOM PODSTAWOWY I ROZSZERZONY EGZAMIN 2012 wydawnictwo Pearson Longman Książka zawiera płytę CD Książka zawiera: - 5 testów na poziomie podstawowym i 5 na poziomie rozszerzonym, - jeden test instruktażowy ze

allegro.pl/new-matura-success-intermediate-gratisy-nowa-tanio-i1803315472.html SPRZEDAM rowniez: TESTY GIMNAZJALNE JĘZYK ANGIELSKI POZIOM PODSTAWOWY I ROZSZERZONY EGZAMIN 2012 wydawnictwo Pearson Longman Książka zawiera płytę CD Książka zawiera: - 5 testów na poziomie podstawowym i 5 na poziomie rozszerzonym, - jeden test instruktażowy ze

korepetycje profesjonalne z języka angielskiego (u nauczycielki). Przygotowanie do egzaminów gimnazjalnego i maturalnego(matura podstawowa i rozszerzona), egzaminy państwowe. Wszelkie prace pisemne: prace kontrolne, zaliczeniowe, eseje, tłumaczenia -11 lat doświadczenia w udzielaniu

. mit jest przerabiany dopiero w I liceum, wiec nie powinno go być. A co do angielskiego, to dla mnie był właśnei najłatwiejszy z tych 3, zdecydowanie łatwiejszy niż ten z października... ale to tylko moje odczucia ^_^

Próbny egzamin gimnazjalny z Gazetą i Operonem ...

/s... Poza tym nie ma delta t więc nie dałoby się i tak obliczyć a Polski był o wiele łatwiejszy niż matma. I nie wiem czy w życiu przyda mi się umiejętność obliczania czasu słonecznego Jutro piszę angielski. Życzę wszystkim powodzenia :)

Przeprasza że to powiem.... ale niektórzy są ciut żałośni ;] 'to była porażka... liczę na ponad 40 pkt'' i same takie..... eh ludzie są po prostu :( Ja za 40 to bym dużo oddała :) i wiele osób też.... a wy sie przejmujecie jak by to co najmniej egzamin na studiach był, albo coś w tym rodzaj

angielski, korepetycje u nauczycielki

ANGIELSKI,korepetycje u nauczycielki z szkola podstawowa, egzamin kompetencji,egzamin gimnazjalny, matura podstawowa oraz rozszerzona, rozumienie ze sluchu,wszelkie prace pisemne,tłumaczenia,prace semestralne. Ceny od 25-40 zł/60 min , w zależności od poziomu i intensywności ondine

Re: Egzamin gimnazjalny 2012. Język angielski, po

nie powinno być has fallen, bo w drugiej części był Past perfect, a w jednym zdaniu w języku angielskim nie mgoą być dwa czasy. Nie mogło być must bo po luce było ''to'' a po czasownikach modalnych nie może być ''to'' no i nie będzie ''at'' bo używa sie tego do godziny i np. do ,,at the night

Re: oceny końcowe a egzamin gimnazjalny

Wyniki egzaminu i stopnie (może prócz angielskiego) są porównywalne. Z angielskim się nie dziwię, bo egzaminy i matury są stosunkowo łatwe, większość nauczycieli wymaga więcej. Mój syn rok temu miał 92% z matury podstawowej, 75% z rozszerzonej i trójkę z angielskiego na koniec roku. --

Egzamin Gimnazjalny Z Języka

wybrałam niemieckiego . Poza tym , jeśli wybiorę angielski to przystępuję tylko do egzaminu na poziomie podstawowym , a rozszerzony mogę dodatkowo . A jak wezmę niemiecki to piszę i ten i ten poziom , ale oczywiście liczy się tylko podstawowy . No i angielskiego mam tylko godzinę tygodniowo , a

Re: mityczne arkusze egzamin ósmoklasisty

paniusiapobuleczki: czy to znaczy, że ten angielski jest na poziomie gimnazjalnym rozszerzonym?

język angielski - korepetycje - R a d o m

korepetycje profesjonalne z języka angielskiego (u nauczycielki).Przygotowanie do egzaminów gimnazjalnego i maturalnego(matura podstawowa i rozszerzona) ondine@onet.pl 798525876

Trzeci dzień egzaminu gimnazjalnego, czyli języ...

Angielski rozszerzony - zadanie 6. Ostatnie zdanie - "Write to me". Kto tak w obecnych czasach konczy korespondencje?

> by to co najmniej egzamin na studiach był, albo coś w tym rodzaj ;/ Ja napisała > m > jak dla mnie średnio, z humana, zawaliłam wszystkie pytania zamknięte z histori > i > i z otawrrtych tez coś znajdzie sie, mit napisałam, myśle że zgodnie z tematem. > . > ale nie

angielski, korepetycje u nauczycielki mianowanej

ANGIELSKI, matura podstawowa i rozszerzona, egzamin gimnazjalny, egzamin kompetencji szóstoklasisty.7-letnie doświadczenie w pracy w szkołach publicznych i językowych oraz 2-letnia praktyka językowa w Wielkiej Brytanii. Zapraszam serdecznie! Cena: 30zł RADOM,Ustronie tel. 789

angielski, zajęcia u nauczycielki mianowanej

ANGIELSKI, matura podstawowa i rozszerzona, egzamin gimnazjalny, egzamin kompetencji szóstoklasisty.7-letnie doświadczenie w pracy w szkołach publicznych i językowych oraz 2-letnia praktyka językowa w Wielkiej Brytanii. Zapraszam serdecznie! Cena: 30zł RADOM,Ustronie tel. 789

angielski, korepetycje u nauczki mianowanej

a w 5.2 ma być D? Bo pisało, że niechce wracać na kort, przynajmniej tak zrozumiałam... 'and wouldn't mind going back to the court where he spent many hours in childhood.'

Powinni zaliczyć... -- Purysto językowy! Piszę 60 słów na minutę i zdarzają mi się błędy. Rzeczowych nie popełniam ;)

Jest TYLKO jeden rodzaj, odpowiedzi są tylko pomieszane. Nawet CKE publikuje tylko jedną wersje. Skąd ten test oni wzięli - nie wiem. Aaa i nie piszcie już, że ten test był, bo już każdy to wie...

właśnie racja , ja miałem inny test.. ee pomyłka/ na poczatku byly 3 zadania ze sluchu... to jest calkiem inne...

Na pewno nie has fallen, bo mamy określony czas. "Must to" też byłoby niepoprawne, po "must" nigdy nie ma "to", a przy datach zawze jest "on".

agav96 napisał(a): > chyba daliście złą odpowiedź tutaj : > 7.3. Men are often (good/cook) better cooks than women. > > skoro jest ,,men are.....'' to dalej chyba nie może być present simple ''cooks' > ' ?? > > ja dałam : men are often better at cooking than w

Nie będzie uznana. -- Purysto językowy! Piszę 60 słów na minutę i zdarzają mi się błędy. Rzeczowych nie popełniam ;)