Przeszukano 118 121 438 wypowiedzi na 1 484 forach
dominika_256 - najlepsze wpisy
-
czy udziela sie jeszcze na forum MAG256 lub ARE.1
czy osoby o takich nikach jak mag256 , moglem omylic cyfry w niku lub are.1 jeszcze pisza na forum,, bo kiedys te osoby pomogly wiec moze ponowny kontakt z nimi mi pomoze rowniez|? Czytaj więcej...
-
Marcjanna i Dominik
. Paczesiowie? Jakim byli małżeństwem? Czy faktycznie było tak, jak baby plotkują, że Dominik był w chałupie tylko do roboty, czy pleciuchy pletą, byle ino pleść? Może Marcjanna trzymała go kwardą ręką, bo tak Czytaj więcej...
-
Re: Wiktoria czy Dominika?
Dominika jest tożsama z Niedzielą ;) Czytaj więcej...
-
Re: Dominik Tarczyński
Nagłośnił korupcyjne związki w strukturach UE, no to trolle otrzymały zlecenie ośmieszenia Dominika Tarczyńskiego czyli cd. programu totalnej opozycji. Czytaj więcej...
dominika_256 - pozostałe wpisy
(256MB+256MB)-256MB+1BG=brak różnicy?
Cześć. Miałem dwie kostki pamięci GOOD RAM (256). Zastanawiam się nad tym, czy tylko mi się wydaje, że po zamianie kostki GOODRAM (256) na KINGSTON (1GB) nie widzę różnicy w pracy komputera? Czy może kostki muszą być tego samego producenta?
256MB
Chiałem kupić nową grafikę(do gierek),zastanawiam się tylko czy jest sens kupować kartę co ma 256MB,słyszałem że tyle pamięci praktycznie nie jest wykorzystywane a wydajność między 128 a 256 jest minimalna, czy jest to tylko chwyt marketingowy?
Ikarus 256
Pod moim blokiem zaparkował Ikarus 256. Nie mogło się obejść bez obfocenia: www.toya.net.pl/~teufel Mam pare pytań na temat tego autobusu: 1. Ile takich autobusów moze być w Łodzi? 2. W jakich latach produkowano? 3. Jak on się ma do Ikara 260. P.S. Jak ktos wie coś wiecej, to też proszę o
Szybkość internetu- 512/256 i 256/128?
Co oznacza szybkośc internetu 512/256kbit/sek i 256/128 ? Kończy mi się umowa na net i mam takie dwie opcje do wyboru. Teraz mam 256/128 i gdy sprawdzam szybkość aktualną netu wychodzi mi zwykle około 153 kb/sek ( jak w tej chwili). Czy zdecydować się na umowę z szybkością 512/256? Czy
Dominika i Dominik
Cześć dziewczyny!Kolejne blizniaki!Mają trzy tygodnie i są kochane!!!Nazywają się Dominika i Dominik.Będę tu teraz często zaglądać.Pozdrawiam wszystkie mamy na forum!
Dominika...
www.kultura.trzebiatow.pl/dominika/dominika.html -- Experience is the name everyone gives to their mistakes gg: 3362742
Dominik...
Witam po przerwie... Dominik Bugaj
Dominika
Zdjęcia przedstawiają Dominikę-jedną z wysp Małych Antyli.
Zdjęcia 1 i 2 to Indian River, trzecie to okolice Calibishe.
Dominika.
Dominika sie modli o cud zamiast dac na tace sowicie, wtedy mogla by liczyc nawet na cudowne wyleczenie.
dominika !!!
przepraszam że na ogólnym, ale chyba u kogoś poczta szwankuje. Dominiko pisałam do Ciebie, wysłałam dwa albo trzy maile! pozdrawiam
Dominika
Witam serdecznie, Poszukuje mieszkania. Mój mail: dk32439@gazeta.pl, numer Gadu-Gadu: 5281579. Dziękuje za wszelkie info Dominika
Dominik!
Szukam Dominika B.rocznik chyba 1972.Kończył mechanika i udzielał się czynnie w Harcerstwie.Może ktoś wie co się z nim dzieje?
Dysk SSD 256
Jesli ktos ma wiedze to prosze o odpowiedz: 1/ Czy sa wyrazne roznice w szybkosci pracy (chodzi glownie o uruchamianie systemu) pomiedzy roznymi producentami? Jesli tak to ktorzy producenci sa najlepsi? - Jesli jest gdzies juz w sieci takie zestawienie to prosze o adres. Pozdrawiam Z
Dominika
Gdy urodziła się moja córeczka jedno wiedziałam na 100% - będzie mieć na inmię DOMINIKA.Uwiebiam to imię w różnych wersjack : Mika,Misia, Dominiczek...
Dominika
Dominika 09.06 skonczyla trzy lata,jest niesamowita i zawsze usmiechnieta.W Polsce i Wielkiej Brytanii pytaja nas czesto co to za dziwne imie.Wcale nie dziwne tylko piekne.
Warsztat 256 - mobilizacja
Nie jestem człowiekiem, którego męczyłby bałagan lub kurz na półkach. Ale jest coś co mobilizuje mnie do sprzątania (z wyjątkiem odkurzania), mycia szafek kuchennych, szorowania, cerowania lub szycia czegoś drobnego "w rękach" (nie skomplikowanego maszyną do szycia), naprawiania, itp . I to tak,
Cross Stitcher 256
Ale te rosjanki szybkie! Już nowy numer w sieci. gallery.ru/watch?a=SlQ-iK7F
Alcatel E256
Co o nim powiecie? Bo chce go kupic ale nie wiem czy warto... -- forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34717 Nie musisz niczego robić,aby być kimś wartościowym. Jesteś kimś wartościowym, poprostu dlatego że jesteś.
Dzisiejki 256 - Wielkotygodniowe
Nareszcie doczekamy sie nadejscia wiosny, wkroczymy w Wielkanocne Swieta - tylko nie dajcie sie zmeczyc pracami domowymi :)
do ANA 256 :)
Witam serdecznie Widzę, że jesteś zorientowana w temacie, a ja obecnie głupsza, niż kiedykolwiek-więc b.b. gorąco proszę o pomoc, bo moja alergolog mnie rozwala swoją tezą "może dziecko z tego wyrosnie,trzeba z tym żyć". Do rzeczy: moja 14 mies. corka ok. 4mies. życia miala suche placki na n
Neostrada256 - kłopoty
No i wykrakałem... Po okresiemiarę bezkonfliktowego działania,po przejsciu migracyjnym z 512 w "Dudkową" prędkość zaczęły się kłopoty.Neostrada nie działa wiec dzwonię do "wsparcia technicznego" Najpierw pan z 0800102102 przyjmuje zgłoszenie awarii, podaje mi jego numer i każe mi trzymać włącz
Dominika
Witam, przypadkowo natknelam sie na strone TropiKey. Hej, bardzo mi sie podoba, mnostwo ciekawych informacji, piekne zdjecia. Podobnie jak Wy, jestesmy rodzina podroznikow. Mamy obecnie sporo wiecej czasu na podroze. Zastanawiamy sie nad pomieszkaniem troche na Dominice, nie w hotelu
Dominik
pory nie umiem o tym rozmawiać. Bo to tak okrutnie boli. Malutkie ciałko, które tak wcześnie odeszło i którego nie miałam szansy przytulić. Mój malutki synek Dominik. Nigdzie nie mogłam wtedy znaleźć pomocy. Jedyną moją podporą był mąż. Otoczenie udawało, że nic się nie stało, przecież urodzę
Dominik
Witam serdecznie! Dopiero dzisiaj odnalazłam to forum i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwa - nareszcie mam do kogo zwrócić się o poradę i z kim porozmawiać na temat mojego wcześniaczka!:) Ale od początku - jestem mamą Dominika, urodzonego 27.05.2004, w 30 tyg. ciąży, z wagą 810g
sprzedam CDRAM 256 mb
sprzedam SDRAM 256 MB PC133 (używana , sprawna w 100 %)+ sdram 64 mb GRATIS . cena 90 zł . toruń tel. 511799078 . gg 5646176
256 - ile się mieści
Chcę kupić odtwarzać Mp3 o pojemności 256 MB, czy ktoś mi może powiedzieć, ile standardowej wielkości utworów zmieści się w pamięci? Dziękuję
Jak przywrocic 256 kolorow?
Wlasnie przeinstalowalem komputer i mam mala palete kolorow. Jak powrocic do 256 kolorow?Komputer to compaq (karta graficzna jest razem z muzyczna) i uzywam windows 98.Probowalem opcji pomoc w windows ale nie bylo rezultatow (jest napisane w menu ze mam 256 kolorow ,ale tak nie jest
HP 850 256MB
Czy ktoś stosował w aparacie HP 850 kartę większą od zalecanej przez producenta (128MB) np.256 lub więcej?
ponad 256 znakow-pytanko
jak nagrac na plytke (jakim programem) pliki majace nazwe dluzsza niz 256 znakow. Nero ktorego uzywam tego chyba nie potrafi. A moze mozna w latwy sposob te nazwy skrocic? Dzieki z gory za pomoc. Pozdrawiam
256 a 512mb
Witam, Powie mi ktos ile wchodzi zdjec na karte 256mb a ile na 512mb? Wiem ze zalezy to od zdjecia, ilosci pixli itd Ale tak srednio oszacowac mozna ile takich zdjec co sie najczesciej pstryka. Dziekuje za odp.
ksiezniczka256
ksiezniczka256 napisała: > Jeśli ktoś chciałby się pozbyć używanego magica, będę wdzięczna za kontakt na > maila gazetowego - jestem zainteresowana zakupem. pisalam juz w tej sprawie na adres gazetowy czy moj list dotarl
256 000 000 zł
256 milionów złotych. Ćwierc MILIARDA zł. Tyle ma nas kosztować w przyszłym roku babranie się w sbeckim goownie i opluwanie Wałęsy, czyli mówiąc krótko IPN. Donald. Albo obetniesz to o 90%, albo - jakem platformers - zagłosuję na UPR.
Art. 256:
Art. 256: Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2
Dominika
Moja córeczka urodzona w sierpniu 2006 - zodiakalna panna. Nazywamy ją momentami Dominatorem bo zdominowała nasze życie. Ślicznie wygląda w sukienkach i ciągle się uśmiecha, śmieje, hichocze.
Pęcherzyk 25,6 mm!?
Hej, wczoraj i dziś miałam robione usg, wczoraj miałam pęcherzyk wielkości 25 mm, a dziś mam 25,6mm. Endometrium wczoraj 7 a dziś 10,3mm. Mam pytanie kiedy jaką wielkośc musi mieć pęcherzyk żeby pękł? i co sie dzieje jeśli nie pęknie. Pozdrawiam, Onaa
Dominik
Autor: velunka Data: 28.10.05, 12:31 Hej! Mój skarb w grudniu skończy już 9 lat i jest moim największym szczęściem.
Dominik
Obok Tomasza to moje ulubione 'zwyczajne" i proste imię. Co myślicie o Dominiku? -- Pozdrawiamy serdecznie :) Marianna z Józefiną Julianną (26.03.2007)
Dominik
Witam wszystkich forumowiczów :) Ponieważ jestem obecnie w 37 t.c. intensywnie zastanawiam się nad obdarowaniem synka w/w imieniem.Mam pytanie:czy znacie jakichś Dominików?Jeśli tak,to jacy oni są?Mają jakieś wspólne cechy?Jak im się układa życie? Pozdrawiam,E.
Dominiko
Bądź mym marzeniem,rozkoszą nocy,biciem serca o północy. Poranka zachwytem, podniebnym pragnieniem. Tęczą na niebie przyjacielem w potrzebie. wiosną , latem jesienią ,chwilą radosną, bądź moim spełnienia Krzysiu
Dominika
Tylko raz w życiu spotkałam dziewczynę o takim imieniu , dziwi mnie to bo ze statystyk wynika(22 miejsce) , że nie jest to rzadkie imię. Podoba Wam się ???? -- Forum Mamby i brygady RR N, 01-01-2006 Forum: Wszystko o imionach - Dominika
dominika
z tego co wiem są 4 poziomy LCCI czy moglibyście napisać, jakie umiejętności się posiada po zdaniu poszczególnych egzaminów?
dominika
milo mi, ze Gazeta scharakteryzowala w koncu dotychczasowa dzialalnosc i przekonania pana dr (pragnelabym jeszcze dowiedziec sie na jakim uniwersytecie dostal tytul doktora, bo z dotychczas podanych wiadomosci wynika, ze studiowal w polsce i stanach ale na studiach magistranckich?) Witkowskiego.
Dominika
ur. się 17 06 1999 r. o 3 .45 .Jest pieszczoszką i żyć bez siebie nie możemy. Ma już siostrę Roksanę.
beta 256 i krwawienie :-(
Dziewczyny, wczoraj pisalam Wam w innym watku, ze podejrzewam ciaze, i dzis poszlam rano na bete. Kiedy ja zrobilam, zaczelam lekko plamic, ale postanowilam poczekac te dwie godziny na wynik. No i okazalo sie, ze jest, 256, chociaz to troche za malo biorac pod uwage fakt, ze ostatnia
katka256
pod biustem ciasno - 89cm pod biustem luźno - 92 cm w biuście normalnie - 107 cm w biuście w zwisie - 108 cm
odc. 256
Niedziela, 30.04.2006 16:05 NA DOBRE I NA ZŁE - ODC. 256 Karolina, za plecami Moniki, doprowadza do kolejnego spotkania z Piotrem. Robi wszystko, aby się do niego zbliżyć - obiecuje nawet pomoc w znalezieniu pracy. Pawica zostaje biegłym sądowym. Ma skontrolować zwolnienie, które Sambor
Re: (256MB+256MB)-256MB+1BG=brak różnicy?
Ja mam 2x256MB DDR PC 3200 CL3 i chcialem powiekszyc do co najmniej 1GB. Problem w tym, ze dokumentacja od plyty glownej dzies sie zapodziala. Na plycie sa dwie pary zielono-fioletowych slotow. W tych zieleonych tkwia wlasnie te 256MB. Poradzcie mi prosze (odpowiedzialnie) jak ja mam pamiec
Dominik Tarczyński
Coś mi podpowiada z tyłu głowy, że może on być kandydatem na prezydenta Polski w nadchodzących wyborach. Co o tym sądzicie? Angielski zna w stopniu lepszym od Dudy. -- janadam59 Faktem jest, że Putin chciał być wskrzesicielem imperium, ale chyba przejdzie do historii jako grabarz.
art.256
Nie widziałam i załuję, bo magłabym złożyc doniesienie do prokuratury. Wszyscy, którzy to widzieliscie i sie wstydzicie piszcie do prokuratury: zawiadomienie o podejrzeniu, ze doszło do poplnienia przestepstwa z art. 256 kodeksu karnego: kto publicznie propaguje faszystowski ustroj państwa
zostawic te 2 moduly po 256 i dolozyc nastepne po 2 x 512 MB w wolne sloty, najlepiej kingstona www.proline.pl/shop.php? prodid=KINGSTON+1GB+DDR+KIT poniewaz pracuja ladnie z innymi modulami... i bedzie w systemie 1,5 GB a to
Marcjanna i Dominik
Skoro nieraz już tu kumy gdybały, kim nasi bohaterowie staliby się w czasach nam współczesnych, ja też bym chciała pogwarzyć, o tym, czym ani słówkiem pan Reymont w swojej powieści nie napisał. Paczesiowie? Jakim byli małżeństwem? Czy faktycznie było tak, jak baby plotkują, że Dominik był w
sloty dwoma modułami o takim samym rozmiarze (2x256 2x512 2x1024 MB). Obecnie masz ddr400 pc3200 wiec najlepiej by ta nowa pamiec była także ddr400.
Pomozmy Dominice!
Dominika. To kuzynka mojego meza. Wlasnie jutro 8 lutego ma przeszczep szpiku. Leczenie po przeszczepie jest bardzo kosztowne. Mozna oddac 1% podatku dochodowego na Dominike. Chetnych prosze o kontakt na emaila luiza19833@wp.pl. Moge przeslac doumenty potrzebne do przekazania 1% oraz udzielic wszelkich
Dominika ubranka
gdzie mogę zobaczyć ubranka Dominika w Łodzi/okolicach? może znacie stronę internetową
256 adresów
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48&w=25230308&a=25230308 A ten wiadomy powszechnie blok 256 adresow IP to trzymajom krasnoludki, ktore sie tam glowiom 24/ 7/365, jak by tu dobrze zrobic Sierotce
253-256
zbliża ich do siebie. Jadwiga i Kasia postanawiają zebrać pieniądze na ewentualną kaucję za Stefana. Kasia prosi Anitę o pożyczkę. Ich rozmowę słyszy Sam. 256 Kaucja za Stefana zostaje ustalona na 25 tys. złotych. Jadwiga i Kasią są załamane, gdyż nie mają tyle pieniędzy. Na szczęście, z
Zagadka 256
Ja wy tak po fragmenciku, to ja też. https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/ia/hfn2/0E7tdIRi92ba4Iz7fX.jpg Co to ? Wybaczcie kiepską jakość zdjęcia :( -- " teoretycznie można teoretyzować, ale w praktyce się tego nie praktykuje"
@iluminacja256
Od początku podaję Ci link do *oficjalnej* strony londyńskiego transportu publicznego. Jest tam jasno sformułowany regulamin: www.tfl.gov.uk/roadusers/cycling/11701.aspx Piszesz: "Cokolwiek dotyczącego
Dominik + bliźniaki :)
potrzebujemy inspiracji w kwestii imion dla maluszków - starszy brat ma na imię Dominik, bliźniaki to chłopak i dziewczynka. możecie coś zaproponować? :)
Pomóż Dominice
Pieniądze można przekazać na konto Banku Spółdzielczego we Włoszczowie Oddział w Krasocinie. Numer konta: 94 8525 0002 0011 0119 3236 0001, z dopiskiem: "Szczepańczyk Dominika” (..........) - Żadnych pieniędzy na świecie bym nie chciała, żeby tylko moje dziecko było zdrowe. Do tej pory
Zaginiona Dominika
Czy kładziemy karty znów? http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,9093389,Gdzie_jest_Dominika_.html Link do artykułu -- Blog QMieczy
Gimnastyka Dominika:)
Zdjęcia z dzisiaj jak maly postanowil trochę poćwiczyć:) fotoforum.gazeta.pl/5,2,ivonnebest.html -- Mój synuś Dominik, 17.10.2007
Peterssen256,9;Ahonen256,9 więc na jakiej podstawi
e Redakcja przyznaje punkty na podium Ahonenowi pozbawiając punktów Peterssena.Nie wiem jak Wy, ale ja nie znalałem w Regulaminie pkt. mówiącego o tym,że w przypadku równej ilości pkt.uzyskanych w tych samych zawodach przez zawodników decyduje wyższe miejsce w klasyfikacji generalnej PŚ.Widać
Dzisiejki 256 - prawie lutowe
Zima ciagle dokucza, ale cieple opwiesci Verbeny troche nas rozgrzeja :) Odpoczywaj i ciesz sie domem. Dobrze, ze ta podroz juz minelai wlasne lozko czeka. Czekamy na fotki :) Dobrze, ze zdazylam przed noca z nowymi dzisiejkami :)
iluminacja256
...to ciagle nie ma nic wspolnego z Cyndi Luper i jej rzekomym wypromowaniem pasa w latcah 80'tych... Potrafisz czytac ze zrozumieniem???
Re: 256
jakos na cyferki nie spojzalam,wiec wszystko moze byc OK;)) co do czosnku,to spozywamy go niemal regularnie,dzis mam zamiar na kolacje zrobic szwedzki bialy serek z nim, laduje go do garow/na kanapki/do salatek.... miej sobie udany cieply dzionek, my zamarzamy niemal bo glowny dostawca cie
Dominika Leśniewicz
Jestem wielce zdziwiony postawą Dominiki Leśniewicz. w czasie wczorajszego World Grad Prix wzięła udział w konkursie przeznaczonym dla kibców tylko po to aby wygrać telefon komórkowy z Plusa, który kosztuje w zestawie simplusa około 200 - 300 PLN. Było to żenujące. Czuje po tym niesmak. Miała to
Geforce 256 i monitor LCD
Witam Mam pytanko ,czy monitor LCD będzie prawidłowo pracował z kartą graficzną Geforce 256 .Pytam ponieważ słyszałem że przy takich przeżytkach (geforce 256) lubi występować problemy bardzo proszę o odpowiedz .
iluminacja256
Kiedy my tak wszyscy zgłupielismy , > ze ludzie studiują, a 9 m-cy ciązy nie zauwazą ? z szacunkiem do przyszłej pani magyster!!!
siostra Dominika
witam serdecznie, poszukiwane jest imię dla dziewczynki, starszy brat ma na imię Dominik. o ile dla chłopaka wybór byłby łatwy, to dla dziewczynki, ehhhh ;) Julki, Lenki, Amelki i ten deseń odpada. możecie coś zaproponować? -- Szczypior - 3.2010 Pączek - 8.2011
ana256...
zaskoczyłaś mnie tymi parabenami bo wcześniej pytałam o exomege i ktoś mi napisał, że ich nie zwiera. -- jesteśmy już małżeństwem Gabryś
Pamięc 256 DDR i XP
Zainstalowałam XP i potrzebuje dodatkowo pamięc 256 DDR czy ktoś nie ma jedna na sprzedaż, tanio! Dzięki.
list 256
Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć W chłodnej, pust
ana256
skad masz dane o zapotrzebowaniu na cynk? chetnie sprawdzilabym rowniez magnez, potas, wapn, fosfor i inne.... gdzie to mozna znalezc? pozdr
Ubranka "Dominika"
Jest polska firma szyjąca ubranka dla starszych dzieci "Dominika" Czy ktoś zna? Jak sie zachowują po praniu? Maja dość fajne te ciuszki, ale w cenach, hm...podobnych do "Wójcika"
iluminacja256?!
jest wiele sytuacji w życiu, w których ludzie przechodzą dramat i żyją w tragedii i stresie - nieuleczalna choroba, kalectwo, niepełnosprawne dziecko, chory psychicznie ojciec pod opieką.... Ale fakt stresu i nieszczęścia nie jest jeszcze wystarczającym argumentem, żeby eksterminować płód. Skoro
Najpopularniejsze:
- gruzja armenia
- firma windykacyjna opinie
- kursy gimnazjalne warszawa
- metoprolol
- osiedle bajkowe
- rosi
- tagine
- follixin
- halluks
- kto na prezydenta
- parkingi w zakopanem