Przeszukano 119 331 360 wypowiedzi na 1 504 forach
darmowe zloto do world of tanks 2013 - najlepsze wpisy
darmowe zloto do world of tanks 2013 - pozostałe wpisy
darmowy kod do World Of Tanks anyone?
Ktos chetny na darmowy kod PIN o wartosci 35 zl do World of Tanks? Kupilem ostatni numer magazynu Play, do ktorego dodawany byl ten kod. Ja nie gram i grac na pewno nie bede bo generalnie nie lubie multiplayera w grach, ale moze ktos jest chetny na kod? Oddam oczywiscie za darmo.
Re: World of Tanks
Polecam stronkę, gdzie za wykonywanie zadań w grach online, możesz dostać darmowy gold do WoTa albo waluty premium do innych gier dogry.pl/r/9493-27041984/
Re: darmowy kod do World Of Tanks anyone?
wyloncz kąputer zanim mama zobaczy że grasz i naucz sie czytac gimbusie (czy to jeszcze za wczesnie...?)
Re: darmowy kod do World Of Tanks anyone?
Poza tym, kody z Playa już nie działają. Deaktywowali je po tym jak ludzie (kupowali) wpisywali po 5-6 kodów i więcej
Re: World of Tanks - niesamowite bitwy czołgów !
Polecam stronkę, gdzie za wykonywanie zadań w grach online, możesz dostać darmowy gold do WoTa albo waluty premium do innych gier dogry.pl/r/9493-27041984/
Re: Wasze wrażenia z world of tanks
Jeśłi gra jest reklamowana jako free-to-play oczekuję, zę będe miał dostęp dokładnie do tego samego co wszycy inni. Przykłąd takiej gry: Hattrick. W przeciwnym razie mamy darmowe demo, a nie darmową grę. Nie, nie oczekuję, że gra nie będie zarabiać, ale nie lubię być robiony w balona. F2P to
Re: Multi dla n00bki
Jako że multi mnie nie interesowało, to nie mam własnych MW2 i BC2. Więc na początek chyba rzeczywiście spróbuję Quake Live i Battlefield Heroes jako opcje darmowe. No i czekam na ten klucz do bety World of Tanks, mam nadzieję, że się załapałam.
"Czolgista.pl" to w ogóle tylko nakładka
...na właściwą stronę z grą World of Tanks (która zresztą jest po polsku); w sam raz, żeby zebrać trochę klików od ogłupiałej gimbazy i patryjotów piszących na bilboardach "Poland - first to FIGTH" ;) W samej grze narodowe akcenty traktowane są raczej z przymrużeniem oka, ew. jako wabik
Dzięki!
Fortress 2 (może znajdę te noobowskie serwery); - World of Tanks (skoro już mam klucz do bety). Niekoniecznie w tej kolejności. Potem zobaczymy. Jeśli was to interesuje, to mogę po weekendzie opisać wrażenia z mojego "pierwszego razu".
Re: pnie drzew na T-34
tytułowy M4A3E8 posiada "shurtzen" w postaci symbolicznyc > h okrą > > glaków na kadłubie http://bloodofkittens.com/wargaminghub/2013/01/14/flames-of-war-tank-stowage/ Real foto. Ostatnie zdjęcie. pzdr -- patmate
Powtorzenie zagadki - pelna wersja
must all be killed. Who has power to kill them, let him kill them openly with the sword, if not, let him use artifices till they are done away with." - (Schulchan Aruch: Choszen Hamiszpat, 425, 50) "You are human beings, but the nations of the world are not human beings but beasts." (Baba
9/11 - zaczyna sie awantura na calego
: http://www.nytimes.com/2016/04/16/world/middleeast/saudi-arabia-warns-ofeconomic-fallout-if-congress-passes-9-11-bill.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=first-column-region®ion=top-news&WT.nav=top-news&_r=1 NY Times pisze w artykule p/t Saudi Arabia Warns of
Re: Nic nie leci - to tylko rynkowe zawahania.
J-k ma racje. Cisna zloto ile sie da ale syf wychodzi bokiem i tak..... April 2, 2013 When It Comes Time to Steal... They're Coming After YOUR Money Cyprus should scare the living daylights out of everyone. Cyprus has shown us that when things get bad enough in Europe
Re: List św. Pawła do Rzymian
, 425, 50) "You are human beings, but the nations of the world are not human beings but beasts." (Baba Mecia 114, 6) "A Jew may rob a Goy, he may cheat him over a bill, which should not be perceived by him, otherwise the name of God would become dishonoured." (Schulchan Aruch, Choszen
Yada Yada Yada
them openly with the sword, if not, let him use artifices till they are done away with." - (Schulchan Aruch: Choszen Hamiszpat, 425, 50) "You are human beings, but the nations of the world are not human beings but beasts." (Baba Mecia 114, 6) "A Jew may rob a Goy, he may cheat him over
Re: Izraelczycy przeciwni atakom na członków Hama
wrocil w swej wizji nakazow religijnych do zydowskiego spostrzegania swiata, zapraszam do zabawy: Zagadka dla wszystkich. Skad pochodza ponizsze trzy grupy cytatow? Dla zwyciezcow konkursu - darmowy przelot odrzutowcem linii Air Israel na niskiej wysokosci nad obozowiskami Hamasu. 1. IX. 5
Re: co mówi Koran?
are done away with." - (Schulchan Aruch: Choszen Hamiszpat, 425, 50) "You are human beings, but the nations of the world are not human beings but beasts." (Baba Mecia 114, 6) "A Jew may rob a Goy, he may cheat him over a bill, which should not be perceived by him, otherwise the name of
Re: Izraelczycy przeciwni atakom na członków Hama
nations of the world are not human beings but > beasts." (Baba Mecia 114, 6) > > "A Jew may rob a Goy, he may cheat him over a bill, which should not be > perceived by him, otherwise the name of God would become dishonoured." > (Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat, 348.) >
Re: Powtorzenie zagadki - pelna wersja
are done away with." - (Schulchan Aruch: Choszen > Hamiszpat, > 425, 50) > > "You are human beings, but the nations of the world are not human beings but > beasts." (Baba Mecia 114, 6) > > "A Jew may rob a Goy, he may cheat him over a bill, which should not be >