Sake

Sake

Przeszukano 119 325 895 wypowiedzi na 1 504 forach

czerwcowki 2009 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Re: Czerwiec 2009

Czesc dziewczyny! Nie wiem, czy zauwazylyscie, ze istnieje takie forum: Czerwcowki 2009. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=57971&s_action=f_add Warto zajrzec. Zapraszam. -- http

No i niestety,musze sie z Wami pozegnac.Mimo,ze bylam tego pewna w 99% ,to nie byla ciaza,a jakies zapalenie macicy i stamtad byly te plamienia.Moze zalapie sie na CZERWCOWKI2010 :)Zycze powodzenia kazdej z Was!

witam:) A ja jeszcze nie mam kompletnie nic. Mam jakis opor ze to za wczesniej zeby kupowac wyprawke. Myslalam ze cos ze mna nie tak, ale pocieszylam sie czytajac forum ze nie jestem sama :) pozdrawiam wszystkie czerwcowki i zycze zdrowia :))

Hej Czerwcowki:-)Ja mam termin na 10czerwca,juz niestety 6 kilo na plusie.Jak robilam usg w 14tygodniu,ginekolag powiedziala ze to chlopczyk.Sama tez widzialam te klejnoty:-).Natepne usg bede robic za 2 tygodnie,wiec mam nadzieje ze sie potwierdzi,bo w domu juz mam dwie gwiazdki:-)

Re: Nietolerancja Glukozy czy już Cukrzyca?!?

zajrzyj na czerwcowki 2009 tam pisalysmy miedzy soba o cukrzycy co jesc i td :) poszukaj postow nelinka19 pozdrawiam :)

Re: 22 czerwca 2009 ;)

witam wszystkie czerwcowki, gratuleje chlopcow i dziewczynek i za kazda z was trzymam kciuki, ja mam termin na 22 czerwca we wtorek mam usg polowkowe takze bede wiedziala troszke wiecej o Kruszynie, oczywiscie nie bylabym soba gdybym nie martwila sie na zapas a to dlatego ze bylam ostatnio

Re: Czerwiec 2009-Wklejone przez moderatora

czerwiec 2009 marteczka24 06.11.08, 11:56 Odpowiedz czy ktoś jeszcze ja mam termin na 14.06.2009 Re: czerwiec 2009 merci77 06.11.08, 12:09 Odpowiedz

Re: majowki i czerwcowki-do tablicy

At to było tak:) (13.06.2009) Rano zimno jak cholera. Siedziałam u fryzjera i zastanawiałam się jak wytrzymam - oczywiście żadnego nakrycia na ramiona nie miałam. Potem szybko odebrałam kwiaty i zaliczyłam makijaż i już z welonem za kierownicą śmigałam do domku, żeby się przebrać. O 14

powtorka z rozrywki z pierwszego porodu. Przynajmniej wiem czego sie spodziewac: romantyzmu nie bedzie, ale chwila kiedy spojrzymy na siebie z moim synem, jest juz bliska. :-) Milo mi bylo spedzac czas ciazy miedzy innymi czytajac ten watek, dziekuje Czerwcowki !!! Pozdrowionka

karolciabz napisała: > Hej Czerwcowki:-)Ja mam termin na 10czerwca,juz niestety 6 kilo na > plusie.Jak robilam usg w 14tygodniu,ginekolag powiedziala ze to > chlopczyk.Sama tez widzialam te klejnoty:-).Natepne usg bede robic > za 2 tygodnie,wiec mam nadzieje ze sie

Re: zapraszamy na forum Czerwcówki 2009 :)

trocha nas tu jest, ja mam wyliczony internetowo 19.06, lekarka wyliczyla ok. 16.06., jestem pod opieka 2 lekarzy, juz po 1 usg stwierdzajacym ciaze, teraz leci 7 tydzien a ciazy wiem juz 10.10- w dniu spodziewanej @ , czulam,ze jest cos nie tak. I jest "obcy". Pozdrawiam wszystkie czerwcowki

Re: apel...

nie, nie-ja bylam na marcowych mamach 2005:)))) potem na marcowych 2008, krotko, ale bylam. potem wskoczylam na czerwcowki 2008, dwa miesiace posiedzialam..a teraz przymierzam sie do marcowek 2009:DDDDD wszedzie mnie pełno

Re: Wasza najdłuższa podróż samochodem z niemowla

dziecko znosi raz lepiej raz gorzej, pierwsza podroz trwala bardzo, bardzo dlugo w stosunku do pokonanej odleglosci (250 km, 2 godziny pakowania, 7 godzin od wyjazdu do przyjazdu). A w ogole to nie widzialam cie na forum Czerwcowki 2009, moze bys sie dolaczyla?