Sake

Sake

Przeszukano 119 241 845 wypowiedzi na 1 504 forach

cukiereczek305 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Cukiereczek

znalazła sponsorów, którzy "zainwestowali" 100 tysięcy dolarów w jej operacje plastyczne. Dzięki temu mając ogromny biust, wielkie usta i modną okrągłą pupę stała się wymarzoną kochanką dla milionerów z Florydy. Strach pomyśleć jakie fizis mają amatorzy Cukiereczka (dla mnie aparycja pani bardziej

Cukiereczki

Jest ktos świeżo po lekaturze tej książki ? Ja przeczytałam ja w weekend i przyznam ze zrobiła na mnie pozytywne wrazenie.Moze dlatego ze jest głosem mojego pokolenia ? A co do samej ksiażki to jest juz konkurs pon., 02-07-2007 Forum: Książki - Cukiereczki

cukiereczki

-- decofabryka.otwarte24.pl/

Cukiereczku...;)

..rozumiem że to siebie wstawiłaś na fotke chcąc nam umilić święta :)? -- "...Wybacz gdyby dojrzałość, konsekwencja, uczciwość, pełna świadomość własnych potrzeb, umiejętność przewidywania, miłość oraz rock and roll były w relacjach społecznych cechami powszechnymi - to i komunizm by się

cukiereczki ;)

nie mam jak zajac sie zdjeciami zrobionej ostatnio bizuterii... co dopiero robieniem nowej, a pomyslow w glowie tysiac... te przedstawione tutaj to troche w formie zartu ;) -- ...a może ja jestem opowieść zmęczonych ust... moja biżu

Cukiereczki

Pierwszy chyba w necie mądry artykuł o cukrzycy. Pozdrowienia dla wszystkich słodkich. Polecam: forum.mojacukrzyca.org http://forum.mojacukrzyca.org/index.php Tekst linka -- PeWu

Cukiereczku....

Trzymaj kciuki, bo zaraz jadę do centrum handlowego w celu upolowania czegoś na kształt oficerek :P I tak biegam od rana, ale jeszcze mnie nie było na zadoopiu, więc i tam muszę się znaleźć :D -- https://www.youtube.com/watch?v=PZ83EeEwCEo Great expectations Kobieta jest cudem boskim, sz

Cukiereczki

Nie mogłam się oprzeć tym kuleczkom w Biżu :) Niesamowicie wyglądają już same z siebie, stąd nie trudno o wymyślenie czegoś ładnego. Jako dodatek duuużo Swarovskich. Jakoś mnie tak wzięło na nie ostatnio, od kiedy ponad tysiąc kryształków zalega mi w szufladzie ;) -- wt., 18-09-2007 Forum: Biżuteria - Cukiereczki

cukiereczku!!!!!

na pewnym dziadzie w twoim miescie czeka ktos na ciebie. za pol godziny tyz tam przyleze. Wszystko Piekne jezd!!!!! wy tyz dzieciaki.

CUKIERECZKU!

zmiana ,zbiorka za 10 minut czyli 20.20 bo moge sie pozniej nie wyrobic w czasie.wiesz,obowiazki rodzicielskie:)

Cukiereczki wyklęte

m.krytykapolityczna.pl/artykuly/czytaj-dalej/20160629/cukiereczki-wyklete -- Religia jest dla ludzi bez rozumu. /Józef Piłsudski/

peugeot 305

Poszukuję literatury dotyczącej peugeota 305, czy ktoś posiada jakieś informacje na ten temat?

Linia 305

Czy ktoś z Was korzysta z tej linii? www.ztm.waw.pl/baza/20060116/305/TRASY.HTM -- gacie na Wacię

Re: a ja to lubie i to baaardzo :) poniewaz...

Hejo cukiereczek305. Uwielbiam to tak jak Ty. :) Chciałbym tak z Tobą. :)

Cukiereczki :)

http://www.ewa-michalak.pl/product-pol-577-SM-Cukiereczek.html SM Cukiereczek https://www.ewa-michalak.pl/pol_pl_SM-Cukiereczek-577_1.jpg cena - 149zł http://www.ewa-michalak.pl/product-pol-574-HM-Cukiereczek.html HM Cukiereczek https://www.ewa-michalak.pl/pol_pl_HM-Cukiereczek-574

Cukiereczku najsłodszy

możesz wsadzić ją na logo foruma? :) img27.imageshack.us/img27/7597/anigif2sg.giflub img706.imageshack.us/img706/6893/anigifek.gif

♠♠ Cukiereczek78 ♠♠

Witam na Forum , życzę miłego klikania :D -- https://www.sztoudi.ovh.org/images/buzie/buz_23.gif Bez granic

Rozsypuje cukiereczki!!!

-landrynki, praliny, sliwki w czekoladzie, wisnie, trufle, galaretki, co kto chce...a sa tez czekolady deserowe , gorzkie, nadziewane...jakie kto lubi... prosze zeby dzis bylk dzien slodyczy:))) no wiem ze to nudzi ale lepsze od tego wszystkiego co wkolo:) trudny- "a jak już prawo nie zabra

Trzy cukiereczki :))

Trzy aniołki całe w koronkach, koralikach, perełkach. Dobrze, że od tych słodkości się nie tyje:)) Pozdrawiam słodko:) pon., 23-01-2006 Forum: Rękodzieło i ozdoby - Trzy cukiereczki :))

całuski, cukiereczki ciasteczka

Kochani, pomocy, skąd pochodzi tekst całuski, cukiereczki, ciasteczka- z jakiegoś filmu???????

305 Stegny - Bielańska

305 STEGNY - Św.Bonifacego - Sobieskiego - Spacerowa - Goworka - Waryńskiego - Marszałkowska - Al.Solidarności - BIELAŃSKA (powrót: Bielańska - Wierzbowa - Pl.Piłsudskiego - Królewska - Marszałkowska) -- To tyle ode mnie pozdrawiam dmirstek

nasionka i cukiereczki...

Proszę państwa. Od czasu do czasu męczy mnie problem tożsamości pewnych nasion, które podają w pewnej hindusko-pakistańskiej restauracji pod koniec posiłku. Kelner przynosi miseczkę, a w tej miseczce znajdują się dwa rodzaju nasion i maleńkie, no, po prostu maciupkie cukiereczki, wielkości

Anty Cukiereczek Gomez!

Lubicie Selenę? Bo ja jej nienawidze. Jest dziecinna i glupia. I co zrobiła? Odbila Miley chlopaka, po czym była aż tak głupia, żeby on z nią zerwal! Jestem Anty fanką cukiereczka gomez!!! :-P Kto ze mna? xD

Cukiereczki

Cukrzyca jest zawsze do sprawdzenia poprzez badanie. Jeśli taka już jest, to polecam darmowe programy komputerowe dla cukrzyków poprzez moją stronę: www.cukrzycaseniora.szablon.pl

@cukiereczek.

Mylisz się. W dwóch rzeczach. Po pierwsze, Lecha Kaczyńskiego u końcu jego prezydentury według sondażów "nienawidziło" więcej jak połowa. Jego poparcie oscylowało w 30%. Jestem przekonana, że jego brata czekałoby z czasem to samo, skoro chciałby kontynuować "dzieło" Lecha. Po drugie, mylisz się

cukiereczku

tłumaczę: dla rabinów (ortodoksów) ciało służy tylko prokreacji. nie dotykają go, nie macają, nie patrzą. nawet sex tylko przez dziurkę w prześcieradle by "nie daj boże" nie dotknąć nieczystej.

Cukiereczek

O rany, jest taka slodka, ze sama bym chetnie Ja zjadla w calosci!!! Sliczna i takie madr echoc lobuzerskie spojrzenie;-). I podziwiam niesamowita bujna fryzurke! Naprawde przepiekna Coreczka!!! -- Pozdrawiamy słonecznie: ż.E.

0-801 305 305???

"Celem wspólnej akcji NBP, "Gazety" i Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów jest zapobieżenie wykorzystania przez dostawców towarów naszego wejścia do Unii Europejskiej jako pretekstu do podwyższania cen." Czy na ten numer klasa robotnicza moze uprzejmie donosic o 'nieuczciwym' wyzysku m

... 0-801 305 305???

... jeszcze jedno: Jak odroznic podwyzke uzasadniona od tej wywolanej (tzw. bez powodu) od dawna 'upragnionym' wejsciem (upsss przylaczeniem) do strefy mlekiem i miodem ... . Przypominam, ze dysponujemy jedynie cena z polki. Poza tym istnieje cos takiego jak mozliwosc wyboru klienta i konkure

Cukiereczki

Świetny artykuł!!! Wreszcie w ogóle jakiś artykuł o NAJCZĘSTSZEJ chorobie przewlekłej u dzieci. Kochani, nawet nie wiecie jak wiele dzieci jest chorych na cukrzycę typu 1. Zwróćcie, kochani, uwagę na typ cukrzycy, to nie typ 2 dorosłych! To stały brak w organizmie hormonu życia, jakim jest insuli

Cukiereczku

crimen napisał: > Ale odwiedzić to mnie nie chciałaś;) chciec to ja chce bardzo, ale urlopu niet. za daleko pojechales;))

Cukiereczku...

Pozwolisz, że zwrócę się do ciebie tym pieszczotliwym określeniem. Naprawdę jesteś tak ślepa? Potrzebujesz linków, jak obraza, czy w lepszym stopniu opanowałaś wyszukiwarkę internetową. -- Za komuny władza deprawowała ludzi. Teraz do władzy dochodzą już uformowane kadry.

305

Znalazłam nowy sklep w Krakowie Coco and Pedro, zdjęcia sukien wieczorowych robią wrażenie, mają też ślubne, wszystko na razie rusza więc idę zobaczyć katalog po południu czy jest to coś fajnego i wartego uwagi. :) -- Mój blog z pomysłami -http://slubne-inspiracje.blog.pl http://forum.slubneabc

Cukiereczek:

Czytajac wasze wypowiedzi usmiechalam sie, mam 16 lat (w kwietniu 17) ale chcialabym miec dzidzie wraz z moim narzeczonym, ktory na poczatku przyszlego roku bedzie mial 22 lata. Kocha mnie i ja go rowniez, wiem ze gdybysmy 'wpadli' nie zostawilby mnie z dzieckiem. Planujemy dzidzie gdy skoncze 18 la

*cukiereczek*

Jednym z pozostałych znanych działaczy z Białegostoku był Rafał Kosno ze stowarzyszenia "Federacja Zielonych", który obecny był wraz z Krzysztofem Kononowiczem także 29 czerwca 2009 roku. kononowicz.prv.pl/

@cukiereczek.

Ta..ja je tak rozpoznaje : -tapeta -solarka. -wszystko różowe itp. -kolczyki np. w języku. -ciuchy z lumpeksu (najczęściej). Aha, i jeszcze cośś ; p : Mają tzw. swój język mówienia typu: kul, żal itp. I często są rozpuszczone.

Cukiereczku

ale o tym, że sama użyłaś go 42 razy to już nie piszesz... :))) -- https://i48.tinypic.com/sza795.jpg

cukiereczek :)

mr.miller.blogasek.pl/upload/dominic-purcell.jpg

Cukiereczku,

no, PRZESTĘPSTWO po prostu. To, co zrobiła Joe'mu nie mieści mi się w głowie -,- no błagam Cię, piszesz jakby zabiła mu psa -.-

cukiereczek?

Chodzi o słodzenie?:))) Nie jestem łasa na komplementy. Szczególnie fałszywe, kiedy wiadomo o co chodzi. Widocznie nie jestem sztampowa:) Tak naprawdę mężczyzna zdobywa kobietę na jej sygnał. Inaczej nie przystępuje do łowów. A, myślą, że są takimi zdobywcami:)) Chyba, że są psycholami i de

cukiereczki?

toffane !!! -- mleko wy zjadacie babiloński system musi paść babiloński system musi paść

cukiereczki

tak slodka, ze cale przedszkole mogloby sie zrzygac. maila masz. -- Niebieskie - nie jestes w ciazy, czerwone, jestes w ciazy, różowe, jestes w ciazy z homoseksualista

Cukiereczku!

na smierc zapomnialem o Landrynce:) zobaczymy kto kogo zabije. to znaczy Ty tego nie zobaczysz, bo juz martwa bedziesz a teraz w dowod mojej milosci masz cmoka:) ale jednego tylko!

cukiereczku

mój błąd, mówimy wszak o Łodzianinie 15-lecia. -- jestem piranią!

305

Z okazji wklejenia 2000000000000000 jednego i tego samego tekstu o Kaczyńskim składam Monice Olejnik serdeczne gratulację i życzę, aby ten sam tekst pojawił się w wyborczej jeszcze 3000000000000000000000000000 razy.

Żonaty pozna cukiereczka

Przystojny 36-latek w związku małżeńskim pozna wolną lub zajętą Panią, która potrzebuje prawdziwej bliskości. Jeżeli twój partner nie wypełnia swoich obowiązków należycie to w moich ramionach znajdziesz spełnienie. Tylko Warszawa! Zapraszam Panie szczupłe i ogarnięte. Kontakt tylko na maila

305

Po wczorajszym wieczorze wiemy dwie rzeczy, sushi i alkohol bardzo dobrze działają ze sobą. :) Byliśmy w Zenie i chyba weźmiemy od nich sushi na wesele. Bardzo miły pan sushimaster opowiedział nam różne historie o krakowskich susharniach i cateringu. W każdym razie z informacji istotnych mają bardz

305

Dostałam maila od pań konsultantek z listą polecanych szkół tańca, nie wiem na które się decydować, rozpiętość cen jest duża. Najbardziej podoba nam się taka gdzie są tylko 4 pary na kursie i zajęcia trwają 1.5 godziny raz w tygodniu, tylko, że stopień tam trwa tylko miesiąc, a w innych jest tylko g

305.

-- Łoś - przyjaciel człowieka kalinowo.... nuda dla zaawansowanych

kredyt 305 tys.

Witam. Bardzo proszę o pomoc, do jakiego banku sie najlepiej zwrócić po jak najlepszy kredyt. Zależy mi na kredycie w wys. 305tys zł. to jest na całą inwestycje ( mieszkanie nowo budowane przez spółdzielnie mieszkaniową). Rodzina czteroosobowa, maż umowa o pracę na czas nieokreślony dochód

Widziałam mojego cukiereczka :)

Jestem świeżo po usg. Z badania wynika, że jest 13 tyg i 3 dni. Wszystko na szczęście w porządku, parametry w normie. Jestem szczęśliwa i pod wrażeniem :) Dzidzia kręciła się, robiła fikołki i w nosie miała to badanie. Trudno było złapać odpowiednie parametry, ale w końcu się udało. Mamy bardzo

Download Ventrilo 3.0.5 / Ventrilo 3.0.5 Free

Download Ventrilo 3.0.5 / Ventrilo 3.0.5 Free Download Ventrilo 3.0.5 / Ventrilo 3.0.5 Free Download: www.speedyshare.com/file/PcEdN/Ventrilo-3.0.5.exe

do cukiereczek1986

czesc ja podobnie jak Ty też mam 19 lat i tyle będe mieć jak urodzi się moja kruszynka! Napisz jak mozesz troche wiecej o sobie i skad jesteś. A tak wogóle w którym tygodniu jesteś? Ja jestem w 13. Termin mam na początek grudnia i już nie mogę się doczekać. Masz faceta a jak tak to jak on zare

buziaczki, ciasteczka, cukiereczki...

gratuluje Iwonie:)))) jest nie tylko autorką rozlicznych komentarzy na naszym forum ale kobietą obdarzoną mnostwem talentow artystycznych. szkodza, ze nie zobaczylem nagrodzonego zdjecia. wiele slow padlo o samym konkursie, wiem co bylo w torbach zwyziezcow, widzialem pana ktory te torby wrec

Cukiereczki, ciasteczka, torciki

Zbliżają się święta i wiem, co będzie - rodzina będzie we mnie wmuszać ciasta i inne slodycze. A ja nie lubię! Nie wiem, co tkwi tak w świadomości starszych ludzi, że są przekonani, że nie można nie lubić słodyczy. Jestem osobą z nadwagą i wciąż myślą, że się odchudzam i dlatego sobie od

cukiereczek vel Gniotek

Jakie nieprawdopodobne słodkości! Pożarłabym razem z dywanikiem! Przecudne stworzonko, ten brzuś we wszystkich kolorach burości, te łapiny... Podziwiam Inez, że była w stanie oderwać się od miziania i zrobić zdjęcie :)

cukiereczek :o

różne modele mogłyby mi się może skojarzyć z "cukiereczkiem", ale to chyba jeden z ostatnich ;)) www.allegro.pl/item362189577_panache_75e_cukiereczek.html

Cukiereczku czy Ty .....

jeszcze mnie kochasz? Bo chodza plotki ze juz nie?Wytlumacz mi sie prosze moj drogi!W koncu jestes moim pierwszym narzeczonym!

i kolejny cukiereczek.......

Cytat: Jeśli potwierdzi się, że ziemię Kościołowi oddawano z naruszeniem prawa, wystąpimy o odszkodowanie od skarbu państwa - zapowiada Jacek Majchrowski, prezydent Krakowa, który z Komisją Majątkową walczy od sześciu lat. Jakie kwoty wchodzą w grę? Majchrowski mówi o kilkudziesięciu milionach złot

Cukiereczku zakochasz się :>

ja zakochałam jak miałam 14 lat :P to jest dopiero "urwanie doopy" :D https://www.youtube.com/watch?v=U9daLsj7nHo dirty black summer https://i47.tinypic.com/ndpowi.gif

Cukiereczki dla córeczki.

To jest wierszyk dla mej córki kilka słów zamiast laurki w dniu imienin Jej tu powiem. Niech Ci skarbie służy zdrowie bądź szczęśliwa i spełniona z pracy swej zadowolona bądź wesoła i radosna i wciąż piękna niczym wiosna. Tego życzy Ci mamusia całus także od Maciusia. :-)

Witam ;) trochę cukiereczków...

To forum tylko podglądam... więc może parę rzeczy w końcu pokażę ;) Ostatnio jestem leniwa i specjalizuję się raczej w poszukiwaniu ciekawych korali niż w wymyślaniu skomplikowanych wzorów. Ale niech tylko przyjdą wakacje... (omg jak tu wysłać w końcu ten post... :D ) -- pt., 18-05-2007 Forum: Biżuteria - Witam ;) trochę cukiereczków...

Re: Cukiereczki

a o co właściwie chodzi w tych Cukiereczkach? moja starsza siostra się zachwyca, mówi, że to książka o buntownikach i wolności. może mi ktoś coś o tym jeszcze powiedzieć, bo moja siostra ma czasem dziwne pomysły i nie wiem, czy się zabierać za lekturę Cukiereczków.

Ed& & #35; 305;;))

dzıekı za zyczenıa, coz pozdrawıam Cıe serdecznıe ze Stambulu!! moze ataturka Cı wyslac? -- odmienne.spojrzenie.com/osnanaki/ja.htm

Sprzedam Atelier Diagonal 305

Sprzedam piękną suknię ATELIER DIAGONAL nr 305 kupiona w sklepie Młoda i Moda w Warszawie. Kolor ecru. Użyta raz, wyprana w pralni. Do kupienia z halką. Rozmiar 38 na wzrost 165 m. Proszę o kontakt na maila: tuliperouge@gazeta.pl www.mlodaimoda.pl/atelier/2006/305/06_305_B.jpg www

Sprzedam Atelier Diagonal 305

Sprzedam piękną suknię ATELIER DIAGONAL nr 305 kupiona w sklepie Młoda i Moda w Warszawie. Kolor ecru. Użyta raz, wyprana w pralni. Do kupienia z halką. Rozmiar 38 na wzrost 165 m. Proszę o kontakt na maila: tuliperouge@gazeta.pl www.mlodaimoda.pl/atelier/2006/305/06_305_B.jpg www

JOŚ 3.05

Kurczę, podobał mi się występ Zając...Ale nie ukrywam nadziei na to, że dziś odpadnie Szapołowska wygląda pięknie, ale niestety dziś gorzej ze śpiewaniem...

Re: Cukiereczki

Nie ma rady, musisz się skusić na przeczytanie Cukiereczków, bo naprawdę warto. Teraz to jedna z moich ulubionych pozycji. Polecam!!