Przeszukano 119 241 845 wypowiedzi na 1 504 forach
bq1d6g144 - najlepsze wpisy
-
obliczenia stygnięcia Chata4.o 1kg 1 gram CO2
1 ścianę sześcianu czy przez sześć, czyli jak mamy 1 kg atmosfery N2, O2 i Argon i 1 gram CO2, to schłodzenie tego gazu z 300K do 200K trwa 101 godzin, przy jednej ścianie, a przy 6 ścianach Czytaj więcej...
-
14,4 GB- to dużo?
Jestem na wakacjach, wykupiłam sobie internet Play doładowanie za 30 zł 14,4 GB. Ważne na 30 dni. Powiedzcie mi czy to dużo netu czy mało? Starczy tak na 1-2 godzinę dziennie przeglądania netu, fb Czytaj więcej...
-
Re: ***** *** 1
NvgHRIIwt&_nc_ht=scontent.fktw5-1.fna&oh=00_AYCnGkz534iD-gr0FN3IJkY1g6vvRV5hKdtcqrfYVgwzRg&oe=66D0CB2D Czytaj więcej...
-
Re: 2,6 mln. za 30 sekundowy spot dla Ziobry
. https://scontent-waw2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/457097710_539430661975296_5730045992399778399_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=EjF2gQeO6ccQ7k Czytaj więcej...
bq1d6g144 - pozostałe wpisy
Re: Jaki piekarnik elektryczny?
Ja również jestem na etapie wyboru piekarnika, co myślicie o tych dwóch piekarnikach samsunga: - BQ1D6G144 - BQ2D7G144 może ktoś ma i może się podzielić doświadczaniami??
AMICA IN lub Samsung DualCook
Witam, czy ktoś użytkuje piekarnik Amica z serii IN ? Konkretnie model IN622B lub 833B. Jak się sprawuje w użytkowaniu ? Dopieka równo? Druga alternatywa to Samsung Dual Cook BQ1D6G144 - pytanie w zasadzie jak powyżej. Mówiąc krótko -który lepiej wybrać? Pozdrawiam
Linia 144 pozostałość G
Mam pytanie do osób zorientowanych czy obecna linia 144 została przekształcona z linii G ,jesli ktoś cos wie na ten temat prosze o info:)aa i w jakim okresie to było:)
Rosja skrycie kontynuuje prace nad MiG 1.44...?
Czy to tylko "pomoc naukowa" dla dopracowania projektu/programu PAK-FA? tech.wp.pl/kat,1009785,title,Tajny-rosyjski-mysliwiec-w-Bing-Maps,wid,15776997,wiad
taxi 1 D.G.
to nie jest dobry czas na wymiane kierowców , dziekujac za dotychczasowa wspolprace , informuje , ze nie bede już korzystala z waszych usług ...
B&Q
kto z was pracuje w magazynach B&Q i w jakich miastach,jestem ciekaw czy stawka 6,71 jest jednakowa wszedzie dla pickerow..
Trzynastego w piątek
https://www.youtube.com/watch?v=gVcBQ12E6eU;;gVcBQ12E6eU;;http://i1.ytimg.com/vi/gVcBQ12E6eU/default.jpg;;KASIA SOBCZYK & CZERWONO-CZARNI -_13-stego -_
Brabus G 6.1
już teraz możesz sobie kupić G klasę Brabusa 6.1 z 400KM (za drobne 112 k EUR wersja cabrio) może być przyjemniejsza niż AMG - większy silnik....
Tuning 1,6 D ?
Witam maniaków wszelakiego tuningu . Mam pytanko czy z silnikiem Kadeta 1,6 D da się cos zrobić?
cukier po 50 g glukozy-144
lekarz powiedział, że o 4 za dużo bo norma to 140. mam powtórzyć badanie ile będzie tego cukru po wypiciu 75 g glukozy. proszę o radę czy to tak na prawdę dużo tego cukru? boję się, że mam cukrzycę ciężarnych bo z tego co usłyszałam od lekarza to...mam jak najgorsze wyobrażenia.
orion 1.6D :))
mam forda oriona 1.6D. Jeździ jak na swoje lata (21), jak burza. mam kłopoty z rozruchem. akumulator jest dobry, rozrusznik również, świece bez zarzutu a on nie chce odpalać. stacyjka również w porządku. Rozrusznik kręci ale silnik cały czas uśpiony. CO TO MOŻE BYĆ??!!!
6w1d
6w1d, plus brak akcji serca, na drugi dzien ponownie tylko na lepszym spzrecie USG 6w1d i okreslenie missed abortion, do tego beta HCG - w czwartek 43002, w sobote (inne laboratorium gdzie pobrnao mi krew podalo tylko dane "powyzej 1500" wie oczywisice do niczego) dzis ponownie beta HCG (jutor
Wstyd i hańba
http://youtu.be/5jlAol8y6BQ;;5jlAol8y6BQ;;http://i.ytimg.com/vi/5jlAol8y6BQ/default.jpg;;Wstyd i hańba! - brak szacunku dla symboli narodowych -- http://i46.tinypic.com/1z1g182.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif
Re: Linia 144 pozostałość G
Początek lat 80tych :D A pozostałości jest więcej ;) G -> 144 L -> 142 D -> 145 -- kasia.asi.pwr.wroc.pl/ - zdjęcia Wałbrzycha i okolic
Re: Piekarnik (może być droższy), ale solidny
Nie wiem czy słyszałaś o moedelu Samsung BQ1D6G144 ( http://agdblog.com.pl/ranking/ranking-piekarnikow-sierpien-2013/ z tego rankingu )? Ten piekarnik to moje marzenie.... . Można w nim piec dwie różne potrawy, w różnych temperaturach, w tym samym czasie! Mi takie rozwiązanie by bardzo odpowiadało
Trzynastego - pamiętacie?
Oni nawet nie wiedzieli, że to się nazywa videoclip. Jak pan Jourdain mówiący prozą. https://www.youtube.com/watch?v=gVcBQ12E6eU;;gVcBQ12E6eU;;http://i1.ytimg.com/vi/gVcBQ12E6eU/default.jpg;;KASIA SOBCZYK & CZERWONO-CZARNI -_13-stego -_ -- Tam, gdzie palą książki, będą później palić ludziHeine
schab? - gotowac 1 godz studzic 6 godz
słyszalam o przepisie wg , ktorego wychodzi nam soczysty schab. ponoc gotuje sie go 1 godzinę i studzi 6 , następnie powtarza się taką operację kilkakrotnie. Znacie może ten sposób?
Puchar Typerów- druga runda, 1m
. FUX - frugo.................................13:10; 1-0 G. MARKO - 144s.............................7:8; 0-1 H. OSA - misiaczek..........................6:4; 1-0
1 kilometr w 6 godzin
Kilka lat temu w Austrii - byl jakis duzy wypadek, zamkneli autostrade i w sumie w 6 godzim moze 1 km przejechalem...
Astra G, 1.6 16v, 5d, 2000
Samochód mam od lipca (w miejsce poprzedniej Astry), ale trzeba było trochę nim pojeździć, żeby dojrzeć kilka wad. Moja "5" dla Opla Astry G: 1. Klimatyzacja nie wyrabia w bardzo gorące dni (w sierpniowe upały z kratek leciało lodowate powietrze, ale przez duże przeszklenie kabiny, ciemną
13 nastego.....Lutego!
zawsze jest wiosna! www.youtube.com/watch?v=gVcBQ12E6eU Witam wszystkie spiochy! :D:D:D -- Okres polowan na kaczki sie zaczal.....
Puchar Typerów - II runda 2m - wyniki
E. marcinek- leopoldek1..................12:9, 2:0; 2-0 – awans marcinek F. FUX - frugo..................................13:10, 13:4; 2-0 – awans FUX G. MARKO - 144s...........................7:8, 4:8; 0-2 – awans 144s H. OSA - misiaczek..........................6:4, 7
6 godz. religii, 5 godz. polskiego, 1 godz. inform
Zgodnie z programem nauczania nr 723/04/ZSZ/SP/MEN/2007.05.14 stosowanym w szkołach zawodowych na trzyletni cykl przeznaczono 6 godzin religii, 5 godzin języka polskiego, a na technologię informacyjną zaledwie jedną godzinę (!). Czy to normalne? -- http
Re: TzG 6.1
Na stronie oficjalnej TzG ukazał się filmik z mambo tanieczgwiazdami.onet.pl/2,0,29880,multimedia.html
Re: 6LO, 1G
Kończyłam VI LO (wlasnie klase G).Wtedy to byla klasa francusko-niemiecka(z poszerzonym francuskim) teraz to chyba pozmieniali profile.Jakbyś chciał jakieś informacje o nauczycielach itp. to sluze pomocą. Pozdrawiam i życzę przyjemnych 4lat w "Paderku".
Przełączałem podczes reklam na Polsacie na TzG i stwierdzam że VI edycja bedzie nie najlepsza a najgorsza w ogole już ten program nie ma tych emocji co na początku jakiś takie falki z olejem... Mimo wszystko trafiłem na zbiorowe mambo i najbardziej spodobała mi się Halinka:)
Wilczy Szaniec - Wolfschanze
Byliście już w nowo otwartym kompleksie Wilczego Szańca? Polecam: https://youtu.be/6_g6BqC_bKk;;6_g6BqC_bKk;;https://i.ytimg.com/vi/6_g6BqC_bKk/default.jpg;;Wilczy Szaniec - Wolfschanze Nie. Tak, bardzo mi się podobało. Tak, średnio mi się podobało. Tak, nie podobało mi się Nie wiem.
Steczkowska rusza sie wspaniale ma do tego dryg, ale generalnie odpadnie przez niechęć publiki do swojej osoby. Część uważa ja za nawiedzoną, część zniesmaczona jest słynną sesją nad grobem ojca... Mnie zniechęciła opinią, że "nigdy" nie weźmie udziału w TzG.. o jeden most za daleko
ojacie. spodobalo Ci sie :) tylko nie idz w slady ten pani, co to ma 17 dzieci. podliczono, ze łącznie byla w ciazy przez 126 miesiecy :D
Re: Chiński "F-22"... rosyjskim MiG-iem 1.44
Jest całkiem poważna teoria, że ów J-20 to po prostu nieco zmodyfikowany MiG 1.44, którego plany zostały sprzedane przez Rosjan Chińczykom. Obie konstrukcje mają bardzo wiele elementów wspólnych, aczkolwiek na pierwszy rzut oka różnią się przekonstruowanym wlotem powietrza. Słowem, nic wspaniałego
L'extreme Lancome 6,5g czy 7.1g???
jaka jest wielkosc tego tuszu? W sephorze widzialam testery 6,5. Na allegro sprzedaja (nawet super Sprzedawcy) wielkosc 7.1.\ juz sama nie wiem. czy w USA i Europie sa rozne wielkosci tych tuszy?
A tu link do zdjęcia Halinki z Robertem ( z onet.pl , nie można kopiować , czyli blokada) wiadomosci.onet.pl/62283,21,10,0,1,pokaz.html
No to po kolei: 1. Damięcki - przystojny, fajny, ładnie zatańczył 2. Bryndal - tańczyć nie umie, ale jest baaardzo pozytywnym gościem 3. Fidusiewicz - rozczarował mnie trochę tańcem, ale chłopak jest sympatyczny i wygadany, mam nadzieję, że się wyrobi trochę i dłużej potańczy 4. Kawalec
siema Kubu :) kope lat :) tak sie zastanawialam, czy jeszcze sie skusisz na kolejna edycje ;D dzidzia to juz calkiem duzy ponad roczny chlopak i jest fantastyczny ;) no i rodzenstwo mu sie na zime szykuje :PPP -- Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see. It's getting
coraz starzej chyba tyle refleksji po 1 odcinku;) -- sygnaturka na wakacjach! :)
Ulubiony napój :P
Jaki jest wasz ulubiony napój?? =] Ja osobiście uwielbiam Coca Cole i najlepiej w puszce :D:D:D https://1.bp.blogspot.com/_MmQT6wixbw8/SW48MzIt-gI/AAAAAAAAAAU/CLFlQwBq1zQ/s320/0-33-l-coca-cola_1171.jpg A wy macie jakieś swoje ulubione?
Powiedzieał, że ma niestabilną stopę i że róznie może być, ale zaryzykuje no i w czasie walca zatrzymał się, muzyka przestała grać i kulejąc doszedł do jury. Alee niech mi ktoś powie dlcaezgo tańczy 7 facetów i na nich głosujemy a kobitki mambo? O co chodzi?? -- na plaży...
Re: cq6bq2s
Wcześniej czy później i tak się dowiem kto i w jakim stopniu znal ta historie i się słowem nie odezwał Zegnam
Re: cq6bq2s
Jeszcze raz otwartym tekstem, zeby sie wam na synapsach utrwalilo: MARZĘ, PO PROSTU MARZĘ o tym zebym nie musial o nikim z was CHOĆBY POMYŚLEĆ tego co Phantom napisal Piankowemu: GNIDA i TCHÓRZ.
Canon EOS 300D czy Canon G6 ???
Mam poważny dylemat poniewaz nie wiem czy mam sie zdecydować na aparat cyfrowy Canon G6 czy dołożyć troche pieniędzy i zainwestować w lustrzankę cyfrową Canona EOS 300D. Czy bede widziała znaczącą różnice pomiędzy oboma aparatami, który jest bardziej wszechstronniejszy? Prosiła bym bardzo o
tez mam taka nadzieje, ladnie dobrani:-) ponoc Lukasz Nowicki to zazdrosnik, a tu Halinka dostala najprzystojniejszego tancerza -- www.francevuesurmer.com/
mowisz, ze nie mozna kopiowac? hehehe tinyurl.com/2lgx9e Robert swietnie wyglada z krotkimi wlosami, a Halinka ma obledne nogi. Mam nadzieje, ze chociazby dla samych walorow estetycznych dlugo beda wystepowac :)
moj ulubiony portal ;) pudelek.pl donosi, ze to byla sciema, podobno Stachurski na treningach mial kontuzjowana lewa stope, a w czasie wystepu na niej skakal i podnosil prawa... nie przygladalam sie az tak dokladnie, ale skoro pudelek tak twierdzi :PPP -- Living is easy with eyes closed, m
> Aż szkoda, że Romka nie było.:) A Gąs sie pytał Krzysia - A gdzie jest Najwyższy Kibic :) A Krzyś powiedział - Widocznie ma ważniejsze sprawy, czy coś w tym stylu... I wszystko jasne :)
j-adore napisała: > Pewnie masz rację, aczkolwiek sądzę, że uprzednia regulacja brwi > znacznie zwiększyłaby jego szanse na kolację ze śniadaniem.:) No i mamy klasyczny przypadek zakleszczenia: nie zaliczy póki nie ureguluje, nie ureguluje póki nie zaliczy. Może jednak znajdzie się ja
clarabo napisała: > podczas ogłoszenia wyników tak sie przytulił do swojej partnerki - a > przecież nie ma z nią ślubu ;) O mamo... :))) > no i ostatnie pytanie - czy w przyszłym tygodniu pewien > przewodniczący z kolegą też na widowni będzie??? :)))) Rety, że nikt je
> Po pierwsze , ciągle nie wiem dlaczego Urbański zrezygnował nie Urbański zrezygnował tylko TVN zrezygnował z niego, bo nie chciał mu płacić 200 tys miesięcznie, gdyż Hubcio uznał, że 120 tys to dla niego za mało
hehehe, nie no, jeszcze mi zycie i figura mile :P -- Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see. It's getting hard to be someone but it all works out. It doesn't matter much to me.
ciocia_helenka napisała: > Aż mnie dziwią te wasze zgryzliwe opinie na temat niektorych osób. Ale z drugiej strony to moze dla nich kompement jesli nie podobają sie komus kto im by sie > nie spodobał. > na Stachurskiego nie moge patrzec ani go sluchać, bo nie lubię ludzi g
ee tam, ten kolor iw ogóle cała fryzura bardzo ją postarza! ja naprawde myslałam, ze ona ma con. 35 lat -- sygnaturka na wakacjach! :)
ginny22 napisała: > Sesja przedstawiała Steczkowską w żałobie po smierci ojca, wszystko > mi jedno, nad czyim grobem się malowniczo słaniała, doprawdy. > I jak wbrew jej woli? W bajki wierzysz? Co, "Viva" ją ogłuszyła, > ubrała, wywiozła i zmusiła do tych zdjęć? ;) Nie znam zu
tylko nie jestem pewien, czy to zart z Huberta, czy z tvnu ;) i to nie zmienia faktu, ze Gasowskiego nie cierpie jak psa :/// az szkoda, ze w programie nie ma Ani Glogowskiej ;)
mallina napisała: > Damiecki faktycznie reprezentacyjny, ale Ewa Szabatin wydaje mi sie jakas > dziwna-troche nadpobudliwa?? moze powinna z Fidusiewiczem tanczyc ;) -- Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see. It's getting hard to be someone but it al
Po co meczyc Stachurskiego. Facet mial wielokrotnie skrecone kostki, ledwo sie rusza, uwazam ze nie da rady. Na treningach zabiegi lekarskie, obkladanie lodem, na wystepie nie wytrzymuje. Sam powinien zrezygnowac, to nie ma sensu.
xtrin napisała: > Z powodu kontuzji niewątpliwie można. > zapewne w czasie przerwy odbyla sie szybka renegocjacja kontraktu i tyle. -- Message of the day: Life is too short to waste your chance. Follow your soul and f*** the rest.
j-adore napisała: > Krzysio - na regulacje brwi, następnie na randkę (kolacja ze śniadaniem) a będą > z niego ludzie. Do tej słodkiej buźki nie pasuje taki skrzywiony światopogląd. Też podejrzewam, że kolacja ze śniadaniem by go naprostowała. Co więcej pewnie i na brwi by to pośrednio
"wbrew jej woli" i pewnie za darmo ;) -- O czym śni Jadwiga Nikt porządny nas nie chciał, więc rządzą nami zasrańcy! - Trainspotting.
xtrin napisała: > Może jednak znajdzie się jakaś męczennica, ku chwale Ojczyzny? ;) Męczennica pewnie by się znalazła, gorsi miewają powodzenie. Tylko jak przekonać samego Krzysia?:)
mnie najbardziej podobał się damięcki, ciekawe jak będzie dalej, bo w walcu było ładnie :) bryndal - wiem, że nie o to chodzi w tym programie, ale ja przez cały czas jak tańczył miałam uśmiech od ucha do ucha :) strasznie sie bałam o siebie jak miał tańczyć bosak, ale przeżylam. Ja nie wiem
xtrin napisała: z jakiegos powodu jednak zrezygnowali > > juz pod koniec oglaszania wynikow, a nie od razu na poczatku... > > Może po to, by osoby na niego głosujące miały choć minimalną satysfakcję, że wy > grał? no to mogl sie wycofac jak oglosili jego ;) nie ma
Wybacz, ale chyba jesteś naiwna - jak ktoś jest na jedynce (okładka)to nigdy za darmo. -- O czym śni Jadwiga Nikt porządny nas nie chciał, więc rządzą nami zasrańcy! - Trainspotting.
Sesja przedstawiała Steczkowską w żałobie po smierci ojca, wszystko mi jedno, nad czyim grobem się malowniczo słaniała, doprawdy. I jak wbrew jej woli? W bajki wierzysz? Co, "Viva" ją ogłuszyła, ubrała, wywiozła i zmusiła do tych zdjęć? ;)
siuil_a_run napisała: > nie bardzo rozumiem, po co facet zmagajacy sie z choroba > i kontuzjowany pchal sie do tego programu, a skoro juz > koniecznie chcial sprobowac i przekonal sie na treningach, > ze nie daje rady, to mogl odpuscic. > Kublik mialaby szanse na innego par
nie bardzo rozumiem, jak to: sesja tematyczna zrobiona przed smiercia ojca? znaczy, temat mialby byc: w oczekiwaniu na smierc ojca zrobie sesje na cmentarzu, slaniajac sie nad czyims grobem??? to by bylo co najmniej rownie niesmaczne... a moze jeszcze bardziej :/ -- Living is easy with ey
nawet jestem sklonna uwierzyc, ze zdjecia ukazaly sie bez jej ostatecznej zgody, ale niedlugo sie okaze, ze ona nawet nie wiedziala, ze te zdjecia byly robione;-) wziela udzial w takiej sesji i to nie zniknie. chociaz ja myslac:Steczkowska nigdy nie mysle o tych zdjeciach. zrobila mase innych rz
xtrin napisała: > Nie wiemy kiedy się ta kontuzja na treningach objawiła. Być może było już > zwyczajnie zbyt późno, żeby wprowadzać nową osobę. tyle, ze on powiedzial tez, ze zmaga sie z jakas choroba uniemozliwiajaca treningi. skoro od paru treningow - zgodnie z tym, co pokaza
Urbanski jest po prostu elegancko wyglada i lepiej pasuje do takiego programu niz Gasowski. Zaluje ze Urbanskiego nie ma. Trzeba jednak tez przyznac, ze Gasowski staral sie mocno i moze nie bedzie zle. Tomasz Kammel chyba zawiedziony tym, ze dostal od jury raczej niskie oceny, a i publicznosc
Aż mnie dziwią te wasze zgryzliwe opinie na temat niektorych osób. Ale z drugiej strony to moze dla nich kompement jesli nie podobają sie komus kto im by sie nie spodobał. Do rzeczy. Gąsowski jest jak zawsze przezabawny, Damięcki megaprzystojny :) na Stachurskiego nie moge patrzec ani go sluchać
Na pewno Twoja opinia o Stachurskim to dla niego komplement -- www.niebiescy.pl/
Hehe,Stachursky ledwo zszedł ze schodów ;) Ciekawe jak pójdzie mu z tańcem =P Obstawiam,że wyleci jako pierwszy,ale przecież stać go aby sobie samemu kupić porsche (tak powiedział) wieć nie będzie mu żal. Mi zresztą też ;)
A ja sie ciesze ze zmian. Skrzynka mnie denerwowala do tej pory, ale w parze z Gąską wypadaja nawet fajnie. Lepiej na pewno graja niz z Hubertem. Na razie jest fajnie... Czuje ze z Guzik wielka tancerka nie jest, Justysia dla odmiany moze miec i dryg do tanca - zobaczymy - nie przepadam za
no wlasnie mi tez zal ze Dominika Kublik nie bedzie tanczyc! i stachurskiego tez zal... -- Message of the day: Life is too short to waste your chance. Follow your soul and f*** the rest.
Trochę to było wyrezyserowane, ale w sumie ładne. Też uważałam, że Stachursky powinien zrezygnować dziś sam. A reszta panów: Kawalec - lubię go i nieźle tańczył. Damięcki - nie lubie, ale to jest facet stworzyny do fraka i walca. Bryndal - bardzo dobrze ograł swój brak umiejętności tanecznych
j-adore napisała: > Męczennica pewnie by się znalazła, gorsi miewają powodzenie. > Tylko jak przekonać samego Krzysia?:) To pozostawmy biologii. -- One of the drawbacks to being a martyr is that you have to die.
xtrin napisała: > Też podejrzewam, że kolacja ze śniadaniem by go naprostowała. Co > więcej pewnie i na brwi by to pośrednio pomogło - póki co zapewne > uznaje, że zabiegi kosmetyczne są gejowskie ;). Pewnie masz rację, aczkolwiek sądzę, że uprzednia regulacja brwi znacznie z
zdjęcie Halinki i Roberta www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c4918ca5f4de375f
> 3. fajne było to zbiorowe mambo ( bardzo sympatyczna Daria W. ) Czy przejawem tej sympatyczności jest wg Ciebie grobowa mina, z jaką odbębniła mambo? - właśnie obejrzałam ten fragment z dysku, co i Tobie radzę podczas ew. powtórki.
przede wszystkim brak mi Voltu, ten zespół , który tańczył na początku zrobił to dobrze technicznie i to wszystko, Volt dawał świetny show, ukłon w stronę Egurroli. Podobał mi się Kawalec, taki sympatyczny. Też mi szkoda Dominiki Kublik, Stachursky powinien sobie odpuścić wogóle ten program,
Najpopularniejsze:
- lakier do paznokci
- hovawart
- majestic
- tth pegasos world
- rury
- rodzicielstwo
- darmowe gry skoki narciarskie do pobrania
- satysfakcja.pl
- przychodnia tychy
- korwin-mikke
- rada nadzorcza radia