Przeszukano 118 340 103 wypowiedzi na 1 492 forach
basia1227 - najlepsze wpisy
-
Re: Polska B.B...Basia Brylska...
Gdyby nie to to może byłaby szczęśliwsza? -- Bywam w ... forum.gazeta.pl/forum/f,99957 Czytaj więcej...
-
Urodziny Basi Adminki
Wszystkiego Najlepszego dla Basi Adminki z okazji dnia Urodzin. Dużo zdrowia. Przesyła mobic. -- ---------------------------- Nigdy się nie tłumacz przyjaciele tego nie potrzebują, a Czytaj więcej...
-
9:05 Kultura "Awantura o Basię"
Oczywiście rzecz na podstawie powieści Kornela Makuszyńskiego. Wersja pełnometrażowa. Dzielna bohaterka pomaga swojemu tacie wyjść z roli oraz generalnie upiększa świat swoją energią i dobrym hu Czytaj więcej...
-
Re: Bar u Pani Basi w Kątach Rybackich - SKaNdaL!
Basi też jadłam, jest smacznie rzeczywiście, ale w porównaniu do Okonia gwiazdkę niżej. Taka prawda. Pozdrawiam wszystkich smakoszy ryb..., Czytaj więcej...
basia1227 - pozostałe wpisy
1227
And counting: www.icasualties.org/oif/
dpa 12.27
Mit ungewöhnlich scharfen Worten hat der palästinensische Präsidentschaftskandidat Mahmud Abbas auf den israelischen Granatenangriff im Gazastreifen reagiert. Er verurteilte Israel nach der tödlichen Attacke als «zionistischen Feind». Abbas gilt als gemäßigter Politiker und hatte
1220 - 1227
, że jego i Honoratę łączą syn i wspólna przeszłość. Po powrocie z USA Basia obiecuje pomóc Michałowi w porozumieniu się z Kingą. Ta jednak zdecydowanie stwierdza, że jej małżeństwo jest już przeszłością. Basia i Michał są zdziwieni reakcją Andrzeja, który żąda, by nie wtrącali się do życia Kingi
12.27
Ale przeczytaj zdanie pod programem, które wyjaśnia, czym są podawane w nim czasy :) pozdr. pioc
Re: 1220 - 1227
ja czytałam w "świat seriali" że "już" w 1273 odc. Sławomir D. będzie obchodził z Darią urodzinki więc wyjdzie z paki i jak widać praw rodzicielskich mu też nie odbiorą...
2010 -12-27
Na dzis cos takiego : 1. Buy eur/jpg @ : 108.804 stop loss : 108.410 take profit :111.689 2.Buy nsd/usd @ : 07486 stop loss : 0.7443 take profit : 0.7572 narazie tyle :) po poludniu pomysle jeszcze nad zlotem i euro/usd,moze jeszcze usd/jpg
Basia-Basia -Basia-Basia-Basia-Basia-Basia-Basia-Basia-Basia
na tą cudną Basię- to prawdziwa Matka Polka Rodzicielka..... Uwielbiam Was ludzie dobzi i skromni i praworządni. Pozdrawiam Was moi ukochani i NINIEJSZYM ZAKŁADAM PIERWSZY OFICJALNY FANCLUB BARBARY KNAP KOCHAM WAS!!!DOBZI LUDZIE julkag@idea.net.pl --------------------------------------------------------------------------------
basia, basia, basia
W *Milionerach* padło pytanie: które zwierzę przywołujemy: basia, basia, basia? A. kaczkę B. jeża C. łabędzia D. wiewiórkę Zawodniczka miała odpowiedzieć za 2.000 zł. i nie skorzystała z koła ratunkowego. Odpowiedziała kaczkę . Mobic pewnie nie oglądał, ale to dla niego wpisuję tę
"Basia Basia Basia
Basia Basia Basia Ba.... (jeszcze raz to samo) popatrz co dla Ciebie mam" Taka piosenka mi sie dzis przypomniala - ciekawe czemu :-) Tej Basi, ktora znam i tym nieujawnionym - duuuuuza buzia! Wszystkim gornikom przy okazji tez!
wstępne wyniki wyborów godz 12:27
http://www.tvn24.pl/rada-krajowa-po-poprze-kandydature-komorowskiego,512764,s.html - Wybierzemy jedynego słusznego prezydenta Bronisława Komorowskiego - zapowiedziała Ewa Kopacz. to już jest obłęd Kopacz którą należy odsunąć na czas wyborów i poddać leczeniu psychiatrów
Re: do anet1227
A mój Julek miał takie coś jako objaw nietolerancji laktozy. Jadł wtedy Bebilon pepti i po tym nie pachniało mu z buzi najlepiej, szczególnie po przebudzeniu. A teraz mięso je i lubi, i nic brzydkiego mu z buzi nie pachnie. Tyle, że słodkiego mleka nie je. Bo jogurty, serki to tak. -- Kasia
Basiu, Basiu , Basiu, Ba....
Wszytkim Basiom w dniu ich imienin najserdeczniejsze życzenia, Wszytkiego Najlepszego
Basia.Basia
Była tu kiedyś pani o nicku basia.basia, i choć chodziła w grupach niekoniecznie ładnych, to zawsze się wyróżniała jakąś urodą i elegancją. Lubiłem ją. Ale jakby znikła. Wie ktoś może, co się z Basią naszą dzieje? Bo mi jej jakoś brak.
Baś Baś Baś.....
Baśkom wszystkim - najlepszego :D -- Stalker copyright all rights reserved https://forum.gazeta.pl/forum/f,129162,DWORZEC_CENTRALNY.html Dworzec Centralny https://gify.city24h.pl/data/thumbnails/55/0062pociagi(gify.city24h).gif
Basia, Basia, Basia :)
Wraaacaj ! Jak tylko skończysz orzeszka :) https://www.ci.cedar-park.tx.us/cp/resources/15/0squirrel.jpg
12/27, 15/46
> > O relacji pokrywającej się z 12 jak dzisiaj 15 i 46, specjalisto od trafn > ych i > > zasadnych argumentów. > Nie bredź. Od kiedy to linia 12 kursuje al. Politechniki? Długość odcinka, na którym pokrywają się linie 15 i 46: ok. 5582 m Długość odcinka, na którym
Re: Liczymy Krasnale - 1227
to by wyjasnialo, dlaczego mamy tak liczna populacje krasnali. Liczymy i liczymy, konca nie widac.... a ten idzie pokopac ogrodek
O Darłowie - lata 1227-1600
do 1227 - Książęta pomorscy rządzili Słupskiem i Sławnem. Swiętopełek II rządził do 1227. 1235 - Książę Swiętopełek II Pomorski zamieszkał na zamku w Darłowie. 1260 - Został utworzony klasztor w Bukowie. 1270 - Prawdopodobnie pierwsze ustanowienie Darłowa. 1271 - 5 Luty 1271 miasto Darłowo
Basia
Basia to moja 14-sto miesięczna córeczka.. przejżałam forum i nie ma tu żadnej Basi..choć to ostatnio coraz popularniejsze imię:-) -- Basia-moja królewna:-)
12:27 he he he
czyli 6:27 w detroit a głupi chvuj hotdog już sączy pianę z pyska na forum polonia. Wszyscy się z ciebie śmieją i z twojego Grabiszynka więc od rana szalejesz. To nie ja hodują pieczarki ale z tego co widzę to duże gospodarstwa należą do milionerów i wiedzie im się coraz lepiej a ty możesz tylko
Basia
Dzisiaj w sklepie pełnym ludzi mama wołała do córki Basia. w pewnym momencie jakas dziewucha na cały sklep krzyknęła: "Nie Basia tylko ketoprom" Boskie, czyż nie? Uwielbiam takich "inteligentnych". ludzi
Basia
Zmieniła barwy. ;-) www.egmont.pl/pl/basia/o_serii/ -- Czytajcie!
Basia
Dotarła do mnie smutna wiadomość, o śmierci Basi, czy to prawda? Dlaczego? Kiedy pogrzeb i gdzie? (*)
Basia:)
Jestem zwyczajnie ciekawa ile jest Bas? Mam coreczke Basie, ma 11 miesiecy. Nie licze raczej na to, że bedzie ich tyle co Julii;), zreszta bardzo ladne imie, ale moze jeszcze kilka sie znajdzie.:) Pozdrawiam. Mama Basi.
"Basia"
Szukam książeczki "Basia". Pamiętam, że była mała i pomarańczowa, ilustracje Z. Lengrena. Gdzie można ją można dostać? Bardzo mi zależy
BASIA!!!!
Bo ja, Basiu, juz chyba z rozpaczy zaczynam kąsać. Chociaż wydawało mi się, że niewinnie.
Basia
Podoba Wam się imię Basia? Bo mi się bardzo ale to bardzo nie podoba. Barbara to już w ogóle obrzydliwe, strasznie poważne, Baśka- jak do krowy. A najgorsze, że ja mam tak na imię.
basia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz ja sobie pokrzycze!;)))) Basiu gdzie jesz Horoskop??????????????????????????????????????????????????????:))))))))))))))) Akurat mam sekunde wolnego bo mi sie dobrze wczesnie wstalo a tu nic:))))) NO ale, pozdrawiam wsiem i wobec i du zobaczenia kiedys:) S. -- Szable w dlon!
Basia
Mam 15 letniego syna. Jestem w tej chwili bez pracy,jest mi ciężko. Jeśli ktoś ma zbędne bluzy, lub koszulki do oddania będę ogromnie wdzięczna. Mój e-maill piorrus@poczta.onet.pl pozdrawiam wszyskich Basia
Basia
, nadal istnieją kościoły, klasztory, parafie, bractwa pod ich wezwaniem. Kościół bowiem nie umieszczając ich w kolejnej edycji Martyrologium Romanum, zezwolił na kult ograniczony, czyli lokalny. A że miejsca lokalnego kultu Jurka, Kasi, Basi, Krzysia ( SAMOCHODY SIĘ ŚWIĘCI ) rozsiane są po całym
Re: Styl portowy - wasze sposoby?
basia1227 napisał(a): > Proponuję zajrzeć do tego sklepu: outletszop.pl Są w nim świetne sportowe ubrania w dobrych cenach. Dzięki, już zaglądam :)
basia.basia.basia
taka ona słodka jest, i taka miodowa, wtulanie się w nią i wąchanie jej to rozkosz, przytulanie i poklepywanie można by opodatkować, jej słodycz ślicznie się z krakowem komponuje, basia to jest basia, tu nie ma dyskusji.
Basia,Basia,Basia,Basia,Basia,BAS IA,Basia, Baś!!!!
A juz myslalam, ze zrobie niespodzianke swoim rannym pojawieniem sie tutaj i w ogole oraz zyczeniami dla NASZJ BASI KOCHANEJ i wszystkich innych Baś, a tu patrzcie, jaka Hanula czujna, coz to Ty Hanulo robisz o tak dziwnej porze ?? Dzis mam bardzo pracowity dzien, przede wszystkim musze
Tow. basia.basia czołową agitatorką !
Tow. Jozef Stalin byłby dumny z tow. basi.basi ! Widać, że tow. basia.basia z ogromnym hartem ideowym zagłębiła się w lekturę "Poradnika agitatora". Wiedzę zdobytą na szkoleniach ubogaciła wiedzą z "Poradnika". Efekty widać. Brawo ! W imieniu Podstawowej Organizacji Partyjnej PO Kapitalny
Basiu..
Napisz,proszę co z tą żelatyną? I jak? Wpadła bym tu częściej ale... -- mieć w górze niebo a w sobie spokój...
Basiu...
Czyś aby nie chora??? Gdzie się podziewasz? http://smayliki.ru/smilie-1206408519.html http://s19.rimg.info/d8eb5f1670eb08a46c247eb5d575be26.gif -- mieć w górze niebo a w sobie spokój...
Zbigniew Wodecki "Basia Basia"
Jeśli ktos ma mp3 z ta piosenka to bardzo prosze o przesłanie mi jej na maila. Z góry wielki dzięki:)
Basia - basia wróciła . Buuuuu :(
Pewnie zarzuci nas teraz 100 kilogramami spamu. Ciężkie czasy przed nami :) PS Oby tylko Kataryniarzowi nie przyszło do głowy tez wrócić.
czy basia-basia jest...
spamerka? czy netykieta dopuszcza zasmiecanie forum w sposob juz chyba przekraczajacy poczucie dobrego smaku? non stop tylko jakies pierdoly wkleja? dziewczyno nie tedy droga! od siebie cos napisz, a linkiem na podparcie ewentualnie. no ilez mozna! kazdy tak umie. zastanow sie kobiet
Basie - odezwijcie się mamy Baś
Cześc wszystkim Co jest czy to aż tak niepopularne imię? A przecież takie piękne. Jesteście tam may Bas? Jak wasze pociechy? Basia - jaki to człowieczek? Miły? potulny? dobry czy wręcz odwrotnie. Na piszcie coś o swoich Basiach. Moja Baska jest uparta , sprytna i drażni się z mamą kiedy tylko
basia
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ng/di/ofky/dPTBuJdEDNwnjuW3dB.jpg lubi zabawy z piłeczką:) https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ng/di/ofky/R81NGkHNdahJofonDB.jpg ale wierci się jak wiercipiętka dlatego zdjęcia są poruszone modelką raczej nie zostanie:) https://fotoforum.gazeta.pl/pho
Basiu!!
https://www.e-gify.com/gify/359.gif Dużo szczęścia i radości oraz zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia i słodyczy Ania Tobie życzy.
Basiu !
forum.gazeta.pl/forum/w,29055,139882242,139900066,Re_A_co_poza_tym_.html Może zajmiesz stanowisko w tej sprawie ?
Basia
Taki luźny temat w oczekiwaniu na wyniki wyborów... Wiewiórka najpierw wyjadała resztki słonecznika spod karmnika. Gdy mnie zobaczyła - zdecydowała wejść wyżej. -- majkowe fotki
Basiu...
czy mozesz sprawdzic poczte?Nadal mi zalezy na przetlumaczniu tego:)Jak mozesz to wyslij mi tez to co ja napoisalam po polsku, dziekuje
Basiu
to jak z tymi podrecznikami do j.tureckiego?które są już zurzyte przez twoich synów ?cwiczenia od gramatyki do klasy ,no nie wiem, 7 albo 8? . A mnie sprawiłby one wiele porzytku-mówiłaś ze zajmiesz sie tym po Ramadanie.Pozdrowionka P.S Nie chodzi o swieżo kupione podreczniki dla obcokrajoców
BASIA
Wszystkiego najlepszego dojrzała 18-to latko z 31-letnim doswiadczeniem:)))) -- Forum Chicago "Zycie to nie tasma magnetofonowa. Nie mozna go cofnac, ani nagrac od nowa”
basia
dzieki, za opinie. No cóż chodzi mi zarówno o wspolen mieszkanie jak i o slub- jestem katoliczką(on zresztą tez)
Basiu!! )
Zycze milego urlopu w Dolomitach!!! Nigdy nie bylam ale kto wie, kto wie. Tak czy owak, baw sie dobrze, rob zdjecia nowym aparatem, jedz duzo dobrego, pij duzo dobrego, wracaj cala i zdrowa i do zobaczenia w Mannheim. :))))) J. :) -- Wasza Muszka-Pitunia-Jutunia pis of end hepines
basia
dzisiejszy dzien ogłaszam dniem basi. w kolejności niealfabetycznej to idzie a przypadkowej. kładę podwaliny pod pomnik. a robociarz.
Basiom
www.wrzuta.pl/audio/wrvw3ITmzq/ -- wilczyca
Basiu
niestety u nas cytologi nie robią dla pacjentek nie szpitalnych:(. A ja w lipcu zapraszam do PCP. W połowie lipca będę miała rozpis - dam znać kiedy:). Pozdrawiam Cię serdecznie.
Basiom
A szczególnie naszej kochanej basi33 wszystkiego naj naj naj z okazji podwojnego święta: urodzin i imienin :*
Basia
Co mi jest? Czuję w srodku jakby "trzęsienie". Kiedy z kimś rozmawiam czuje jakby latała mi cała głowa i do tego zaczyna mnie boleć. Nie moge siąść spokojnie i porozmawiać bo "TO" drańswo mną potrząsa. Dziwne jest że około 19 ustają te objawy. Jestem spokojna i czuję się dobrze. Robiłam jaki
Basia..
Przeczytaj: biegajznami.pl/forum/viewtopic.php?t=1014
Basia
Witam wszystkich serdecznie! Czy w Mińsku Maz przyjmuje dobry lekarz neurolog? Bardzo proszę o pomoc.
Basiu !!!!!
Nic, nic, chciałem tylko sprawdzić czas twojej reakcji. :-)= No to bulba, czas iść spać. -- Vampi_r Wpadnij do nas na ucztę do Forum Horrorum =:-O
Re: Baś Baś Baś.....
: ))))) https://www.youtube.com/watch?v=cW2QYyQANt0 Basia Basia Basia...
Re: basia, basia, basia
Basiu, Basiu, Basieńko https://youtu.be/EHvZjdUlwVE;;EHvZjdUlwVE;;https://i.ytimg.com/vi/EHvZjdUlwVE/default.jpg;;Łazienki Królewskie 13 12 2017r -- ---------------------------------------------------------- Nigdy się nie tłumacz przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie
basia.basia
basia.basia nic sobie nie przypomni, nawet po nocnych przemyśleniach, bo basia.basia to jest nawiedzony tłumok i szkoda z nią gadać…
"Ciocia Basia"
ciocia Basia z Rajchu : -www.facebook.com/Ciocia-Basia-728670193835998/
Superciukiss), przez całe życie pamiętam (Mama mi powiedziała w sekrecie), że brat mego Taty mój Ojciec Chrzestny (zmarł w tym roku, żył 89) nie był szczęśliwy z wyboru imienia Barbara dla mnie. Twierdził, że "Basia" to lebioda czyli nader pospolity chwast. I to prawda, nie da się ukryć. Tyle lat z
Tak pięknie przywołuje mobic. Co ja się naszukałam .... :D Dla Ciebie Basiu. https://www.youtube.com/watch?v=2p9yxSXEGSM;;2p9yxSXEGSM;;https://i.ytimg.com/vi/2p9yxSXEGSM/default.jpg;;Łazienki Warszawskie 15 11 2015r
super.222 napisała: > Pandaber > > obydwa posty urocze, dziękuję (ach, ta Magda Zawadzka hajduczkiem > zwana) :D > Z podstawówki pamiętam jakąś wiewiórkę Basię Kropidełko. Kropidełko ze względu na pędzelki na uszach. -- Dopóki nie skorzystałem z Internetu
Re: "Basia Basia Basia
Basiu, Wszystkiego naj, naj, naj,.... spelnienia planow, marzen, usciski Jutka -- pis end hepines
Basiu-Basiu !
basia.basia napisała: > Stoi jak wół: > > 1. Wygaśnięcie mandatu posła następuje wskutek: > > 5) zajmowania W DNIU wyborów stanowiska lub funkcji, których stosownie do > przepisów Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej albo ustaw nie można łączyć z
Basiu.Basiu
basia.basia napisała: sąd nie powołał żadnego biegłego, który bazując na historii sztuki mógłby odnieść się do prawa artysty do poszukiwań własnych środków ekspresji a także prawa do błądzenia, co jest przyrodzone każdemu człowiekowi; 5. sztuka to ma do siebie, że jej odbiór może być
Basia filmowo
Informacja dla fanek i fanów Basi. Właśnie wyczytałam, że na podstawie książki powstał serial animowany. Zapowiedzi tu
Pani Basia
Wszyscy zajmują się generałem Błasikiem i dyrektorem Kazaną. Wg mnie nie doceniają znaczenia stewardessy, pani Basi. O godzinie 8.17 Protasiuk mówi do niej: Chyba nie wylądujemy. Pani Basia natychmiast udaje się z tym komunikatem do salonki prezydenckiej. Zaczynają się telefony. Kiedy
Wokół kolorowo To jesienne czary Na polanie jesień Rozłożyła dary. Są tam liście, szyszki Są twarde orzechy Ma wiewiórka Basia Wiele z nich uciechy! Stary jeż pod drzewem Wśród liści się schował Będzie tam do wiosny Na pewno zimował. Cały świat niebawem Wśród kolorów zaśnie Lecz mnie to nie
Re: "Basia Basia Basia
Kurcze blade, planowalam sobie ze to ja zaloze watek imieninowy dla dzisiejszej solenizantki nickowej, a tu zagapilam sie i moge sie tylko przylaczyc. STO LAT, Basiu. Maria- kolezanka zony bylego gornika...)))
Najpopularniejsze:
- dr ryniewicz
- onkomed
- bezpieczeństwo w turcji
- mary poppins
- szkoleń bhp
- gałka
- elektroniczne sterowanie
- dzieci wolniej rozwijające się
- alberobello
- need for speed
- zarządzanie projektami studia podyplomowe