Sake

Sake

Przeszukano 118 121 438 wypowiedzi na 1 484 forach

anulka_180 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

anulka

. A i druga sprawa. Dlaczego po Anulce nic nie widać, że nie słyszy? A może scenarzyści przeoczyli ten fakt? -- https://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/kwiaty/kwiaty2.gif Klikniesz to znikniesz...

Anulka...

..patrząc obiektywniena zegarki wokół nas,na frekwencje na forum i żcie jakie z niego bije.Jestem za tym abysmy zgasili światło i połozyli się juz... Kto pierwszy w łózku?:-) Pzdr. -- Let me show You the Way... --- Prawdziwy Mężczyzn

180

Już od dłuższego czasu na tej linii miały kursować długie lub przegubowe solarisy, a kursują najwyżej 3. Rano jest taki tłok, że ciężko jest do 180 wsiadać (a np. do 131 i 422 da się raczej bez problemów), resztę dnia w zasadzie również. Poza tym jest to linia "reprezentacyjna", ponoć

Anulka - Klan

UWAGA FRAGMENT STRESZCZENIA ZAWIERAJĄCY WYROK SĄDU W SPRAWIE ANULKI! KLAN - ODC. 1876 Szczęśliwa Czesia zdaje Rysiom relację ze sprawy w sądzie. Dzięki wiadomościom od Bogdana i przytomności Stefana, sprawę wygrali. Darek w niedzielę jedzie po Anulkę. mam nadzieję, że to oznacza

Anulka - klan

Słyszeliscie jak w dzisiejszym odcinku Anulka woła ciocie by przyszła do pokoju na chwile? Przecież dziecko niedosłyszące nie mówi tak jak ta mała. :/ Dla mnie to ona mówiła calkiem normalnie. Pewnie scenarzyści znów mają "zaniki pamięci":/

Re: Anulka, Anulka!!!

dzęki Agnieszko za słowa wpsrcia. dziś jest o niebo lepiej i słońce świeci nad moją głową (i w mojej głowie też:))) Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci tych 15 kg (jak bedzie 14 to tez bedzie piknie:)))

180

Tylko tyle postow dziela Tychy od Tarnowskich Gor. Mysle, ze do przeskoczenia? A kto potem nastepny???

180

kto jeździ tym autobusem do pracy?pytanie może głupie, ale pocieszam się , ze padały juz ganie może głupsze... :)

*Anulka0106*

Hej wyczytałam że jesteś z Wakefield. Ja niedaleko bo Dwesbury. Daj znać jakbyś miała ochotę się spotkać i pogadać. -- Mikuś Kamilka Dominik

Anulko kochana

rozumiem, że w najbliższy weekend się widzimy? Jakieś szczegóły, żebyśmy wiedzieli co i jak przygotować ;-)? -- Jeden dzień może zmienić wszystko...

Anulka MJM

Czemu oni wszyscy ją ciagle nosza na rękach? przeciez to już duza dziewczynka, nie dzidzia, mogłaby iśc sama, to az nienaturalnie wygląda jak wszyscy ja tylko noszą: Heniu, wczoraj GAbi....jakby miała coś z nogami nie tak.

ANULKA jestes?

-- I believe in miracle you sexy thing - sexy thing you kiss me i love the way you touch me darling

Re: Anulka, Anulka!!!

Ja też miałam doła ale wspaniałe dietowiczki podniosły mnie na duchu i do konca diety miałam już humorek!!!! Tobie też życzę pogody ducha , dobrego samopoczucia i po dietce zobaczysz jaka jestes laska!!!!! Mi brakuje do tej laski jeszcze -15 kg ale może kiedys???????? Pozdrawiam . Aga

Anulka

Hej Anulka A czy czasem ta angielska rodzina, która mieszka obecnie w Kenii nie ma małego chłopca, bogajże 4-letniego a matka się nazywa Veronique?

Anulka

anulka.p napisała: > Kalino, czy ja naprawdę wyrażam się tak niejasno? Ja przecież też nie znam > wszystkich. I to pewnie znam mniej niż Ty. No ale parę osob kojarzę, w tym > Czajkę, no i jak się okazuję, że dobrze odczytałam jej intencje, ze to był > żart itd

Klan- Anulka zniknela?

moze wiecie co sie dzieje z Anulka, corka Darka? to biedne dziecko nagle rozplynelo sie we mgle. Czesia przywlaszczyla sobie jej chalupe, rozkrecila biznesik, a dzecka nie ma. ostatnio bylo co nawet, jak wieczorem Darek proponowal zonie wyjscie do kina bodjze, tylko we dwoje. a co z Anulka? moze

Anulka

Anulka no niestety ale wpyadloby oprocz takie palenia jednak nie sadzic ze przyleci on przpez okno .dzialnania wspomagajacepowoduje rozne dziwne zdarzenia ktorych nie byloby bez nich. jak rowniez temu cozorbisz i tak przynosisz fuksa wiec nie obawiaj sie jakiegos kroku bo nie trzeba

Anulka

Co ja widzę za smutaska???? Anulka, bardzo cię proszę uśmiechnij się. Nie ma tak, że naraz wszystko się wali. Będzie dobrze! Wczoraj rozmawiałam z zaciążoną koleżanką i znowu mi jakieś dziwne rady dawała... Wiecie, ja już z nikim o tych staraniach nie umiem gadać tylko z wami! -- i od nowa...

anulka

anulka.p napisała: > Miałam się nie dopisywać do tego wątku, po prostu wiecej niż żenadnego, ale > niestety musze dodać swoje trzy grosze. Wielka afera wywołana przez bzdurkę > jakąś, żart może rzeczywiscie nie najwyższych lotów (Czajko:), ale żart. > Najbardziej

Anulka

Anulka...a jak to jest z tymi Twoimi bólami brzucha...bo ja w pierwszej ciąży miałam koszmarne bóle brzucha w pierwszych 3 tygodniach ciąży (niech się chowają skurcze porodowe) - to oczywiście tez były skurcze ale bolało jak diabli. Teraz w zasadzie od drugiego dnia brania clo do dzisiaj

Ratujmy 180

Szanowni mieszkańcy Chomiczówki i okolic! Nic oficjalnego jeszcze nie zapadło ale jeśli przydaje wam się autobus linii 180 to liczcie się z tym, że ZTM tę linię wam wkrótce skasuje albo zmieni trasę. W zamian z Chomiczówki może jeździć autobus w kierunku metra Gdańskiego. Wszystko przez to, że od

anulka

anulka, nie każdy jest taki genialny, żeby wiedziec, że to przeróbka. Ja wiele takich osób PRAWDZIWYCH, zdeformowanych, widzialam na zywo. Dlatego nie wiedzialam, czy to aby na pewno żart. A jeszcz po wpisach czajki, że inne takie ładne..nie wiedzialam, bylo mi jej szkodam chcialam cos milego

kasety 180

Czy gdzieś w Internecie można kupić kasety magnetofonowe 180 min.? Przejrzałem Allegro i nic.

Anulka!

Anulka Kochanie <przytul>! Podaj swoje gg. Albo maila. Albo - nie wiem.....jeju, jakbym chciala ciebie teraz przytulić z całej siły, najmpocniej jak potrafię! Faceci tacy są zazwyczaj. Pojawia się porblem, więc pakują manatki i już, już ich nie ma. Miałaś wątpliwości - dużo

*anulka

*anulka najwazniejsze, ze maz w koncu "zalapal":) ech... oni juz tacy sa! Wiem co czujesz na tych ciaglych wizytach tylko u poloznej:( Mnie tez to troche martwilo, ale ostatnio- tydzien temu- wyobraz sobie, mialam wizyte u lekarza i nawet zrobila mi USG! Bylam bardzo zdziwiona i zadowolona

180search

mam pytanko jako że jestem początkującą internautką i nie bardzo sie znam - co to jest 180search asistance.

BIG problem Anulki

hej dziewczyny! mam problem z moimi hostami. Otoz po pierwsze oni chca zebym caly czas spedzala z nimi, jezdzila z nimi na wycieczki, do rodziny, siedziala z nimi i ogolnie spedzala z nimi caly czas a ja po kilku godzninach mam ich dosyc i wole siedziec w moim pokoju niz z nimi ( wtedy oni n

Anulka

Wszelki duch! -- "Żałuję, że o tym napisałam, bo wiem, że będziecie mi to wyrzygiwać przy byle okazji :/"

anulka

Dawno Cię nie było! :) Napisz co u Ciebie:) -- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

anulka

wspominali na 100%, tylko że ja dałabym sobie rękę uciąć że było powiedziane że ona jest całkiem głucha a nie że niedosłyszy

Anulka

kulki oplecione sa japońskimi miyuki delica, onyksy oplecione sa kuleczkami onyksu, oplatam tez 2mm kuleczkami srebra, albo mosiadzu. Zwykłe koraliki w sklepach sa opisywane sa jako "drobne", najlepsze sa w Magraf. -- Julia i Aks

@anulka

alexrusso ? (czy jakoś tak) ja pamiętam, nawet dość dobrze, a najlepiej jej bezsensowne komentarze do wszystkiego po to żeby być najaktywniejszą kotwiczką i branie udziału w grach typu ''czy mnie kojarzysz ?'' kiedy ktoś pierwsze o niej słyszał odgrywała się tym samym, a dlaczego akurat to o nią sp

anulka

jak wroce do domu, to spisze recepture kropelek, ktore lekarka przepisala Dawidowi, zielony katar znikl po 4 dniach zapuszczania tego, no cud jakis! robione w aptece, z jakims antybiotykiem co prawda. kosztowaly 5 zl, moze jak pokazesz swojemu lekarzowi, tez wypisalby Ci recepte

Anulka

:-( Przykro mi :-( -- mój suwaczek

anulka

30 butelek?? Jakiej pojemnosci?? Niezle:) Z ilu mailn wyszła Ci taka ilosc?? Uwielbiam maliny i sok malinowy! -- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania

anulka

Nie dam rady tego rozrysować, bo aparat mi szwankuje i nie mogę zrobić zdjęcia moim bazgrołom, sorka :/ słownie tego nie wytłumaczę. Zapytaj kogoś jutro w szkole :-)

Anulka!

Odpoczęłaś w weekend?Mam nadzieje,że się dobrze czujesz. Z rana wskoczę w internet,aby popatrzeć co u Ciebie,bo już się "trochę "stęskniłam! Trzymaj się Buziaczki

Anulka..

www.elwirapawlikowska.strona.pl/pliki/pocztowki/otwock39.html -- Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu musieli być myszami... Śr, 23-05-2007 Forum: Otwock - Anulka..

anulka

przeczytaj to co napisałam wyzej... poza tym czy ja tu kogos obraziłam? czy robiałam sobie zarty z jakichś drastycznych rzeczy? -- Ostatnio też była tu jedna pani (a może nawet dwie!!!), co pod zwierzęcymi nikami tropiły pewną ptaszynę-jakieś takie pacynki czy coś:) ledzeppelin3

Anulka....

więc tak, jest korona i kawałek korzenia odłamany, w dziąśle został jeszcze okruszek... -- IGOR MILAN A tu Milan

Anulka :)

Witaj! Juz odpisuje na Twoj post. Ja mam wizyte 9 lipca. Ide z wypisem ze szpitala. Ale w sumie wynik to juz znam. Dano nam trzy miesiace na zajscie w ciaze. Jak sie nie powiedzie (odpukac!!!!), dalsze leczenie. Ja lecze sie w Londynie - w West Middlesex Hospital. Jestem bardzo zadowolona

Anulka

telefon zgubiłaś? -- - Wiesz, mamo, ponieważ kucharki są u nas dość agresywne, jeśli nie mogę czegoś zjeść, staram się to odstawić do okienka, gdy nie widzą!

Anulko,

Czyżby to z powodu pęcherzyka??????? Przecie wszystko będzie dobrze i się pęcherzyk rozwinie. Obiecaj, że więcej nie bęzdiesz czytała żadnych przerażających norm itp. !!! natychmiast! Szkoda, że nie mam karty internetowej w laptopie, bo bym się nie musiała z wami rozstawać, ale może u teściów

anulka

podeslij na gazetowego ten cennik wiem ze malo aktualny bedzie ale jakies rozeznanie robie :_) -- Lena ma ja i on

anulka

zgadzam sie z tobą! ale myśle ze kalina jako moderatorka weźme pod uwage zdanie pozostałych... -- HEY MAMA moja kolekcja odzieży ciążowej sezon wiosna 2005: HEYMAMA

Anulko....

Dzieki za mile slowa...Wspolczuje i sobie i Tobie. Moze uda nam sie w koncu z tym pogodzic i zaczac zyc na nowo? ...ja tez wyszukuje sobie zajecia. Mam przyjaciolke - to moje szczescie, ktorej moge sie wyplakac w rekaw...I praca pomaga (zabija czas). Sen ucisza bol. A na spotkania z facetami..

anulka

a no to liga żeńska. a mogę spytać o męską ? c: o, a ulubiona zawodniczka? ja jakoś od zawsze bednarek-kasza jeśli o muszynę chodzi :d

Anulko

Zachwycona tą piosenką, posłałam ją wegatce - ocena - pościelów :P W którym miejscu ja się pytam? pl.youtube.com/watch?v=qIIpowId1XY -- "Mama szczęśliwa, to mama trochę leniwa" Pn, 30-07-2007 Forum: emama - Anulko

Anulka

Ty może już w szpitalu? przestałaś się odzywać u mnie 4 dzień po terminie i jestem potwornie zawiedziona, ze moja córka nie chce się urodzić dziś to chce mi się wyć :( -- Dzidek

Anulka...

...przy Zacisznej w Świdrze.. Parę lat temu jeszcze stała.. www.galeriaotwock.waw.pl/displayimage.php?album=1&pos=223 -- Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu musieli być myszami... <

Anulka

Dziękujemy za odwiedziny, bartdzo bym chciała popatrzeć na Nadie, jeśli masz gdzieś jej zdjęcia na necie to prosimy o linka, ewentualnie na maila coś wrzuć:P Sukienka bajera no nie? A teraz zgadnij gdzie ją kupiłam?:)))) Mata świetna, sama jestem nią zachwycona. Polecam !!! -- Forum

anulka

a jakie swinstwo ma Mikołaj? Dawid moraxella catarhalis. laboratorium nawet nie wydrukowalo antybiogramu, bo na ta bakterie nie wiele antybiotykow dziala. i jak rozmawialam w laborat. oni twierdza, ze nie warto wlaczac zadnego antybiotyku jesli nie ma bardzo powaznej infekcji, tylko jakos przeczeka

Anulko:)

i o 16.03 wyłączyła komp.i poszła do supermarketu kupić spodnie po promocyjnej cenie. Jutro opowie nam jaki to zakup poczyniła za całe 9.99:)

pozdrawiam serdecznie jak zawsze :) i znów nie moge sie nie zgodzic ja z Tobą :) - lukrowana perspektywa "Dziecka" i mnie przyprawia czesto o mdlosci ale akurat ten artykul był calkiem blisko krwiobiegu - dziecko powinno byc z matka, w polsce jest to bardzo trudne, bo to i to i to - bez owija

Anulko

przykro mi, veri sori! ale wiem, ze nastepnym razem to juz napewno sie uda!! masz to jak w banku! -- i od nowa...

Anulko

dywanik u Ciebie to czysta przyjemność :))) Bo jak tak można lud pracujący, będący w stanie gorzej niż beznadziejnym, denerwować? I to tak oboje na raz - nieładnie! -- Jeden dzień może zmienić wszystko...

Anulka

Wszystko możliwe. Ostatnio Anetadr zrezygnowała z moderowania na "Zobaczcie". Odeszła także Gemmavera z "Dziecka", a wszystko to poprzedziło zwolnienie Eldada. Forum schodzi na psy nistety. Pzdr -- ***NASZE SZCZENIA

Dwie osoby już zagadywały do mnie odnośnie sygnaturki :) Podoba się znajomym z gg :) :) -- You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around

Anulka

A ja identycznie jak Ty: Kawuś i Bajeczny :)) -- Anielka w kąpieli Anielka gra na fortepianie

Anulka....

....ciągle tu zaglądam i mocno trzymam za Ciebie kciuki.Ja prawdopodobnie będę miała moje Maleństwo na świecie przed świętami jeszcze.Umówmy się więc tak - Ty przed świętami zatestujesz pozytywnie,a ja urodzę.Pasuje???? Pozdrawiam ciepło wszystkie walczące z "mojego" starego wątku.

anulka

szczerze to i ja nie wiem , ale licze ze Dagi przyblizone ceny do pozostałych zabawek ustali :)))) -- Moje anioły Moje obrazy mój synek Julian urodzony 25 lipca 2007

Anulka!

czytałam wczoraj Twój post że Ci smutno, ze zostałas usunięta z róznych list! u nas (w Staraczkach z naszej paczki, wczesniej Grudniowe starania) pojawila się nowa lista podczas twojej nieobecności... ale widzialam że juz do nas zaglądałaś! dzisiaj już jestes spowrotem na naszej liście- tylko pro

Anulka

Ty to kup grudniowe "Twoje dziecko" :) -- - Czy ty się starasz być chociaż trochę milsza dla brata?! - Staram się. Ale on mnie wnerwia, to się nie dziw.

Anulka

Ja się nie obrażam, jestem na to za stara:-) Zniesmaczyło mnie tylko podejście do sprawy, ot co:-) To pisałam ja, baba ze wsi:-) (chwilowo miastowa) -- Młody Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przy

Anulka!

Fajny ten Zalewski i niezłe ciacho:-). Super śpiewa. A widziałaś z tego samego koncertu Borysa Szyca? Tez mi się podoba pl.youtube.com/watch?v=0vn9b-AzjOU

anulka

pięknie śpiewa prawda? -- Historia Niki - proszę zajrzyj

Anulka

Popatrz jaka ważna jest precyzja wypowiedzi :) -- - Fajny ten spacer... O, drzewo. O, ile tu drzew! Ojej, zapomniałem coś wziąć z domu... - Co? - Piłę...

Anulka,

Po zalogowaniu się możesz dodać każde forum do ulubionych, wtedy będziesz miała skrót do forum po lewej stronie w rubryce, wystarczy że się zalogujesz :-) -- Między Nami Lipcówkami :-)

Anulka

nie przeczytalam Twojego postu:)Ty jestes normalna,chodzilo mi o te grzmiace baby:) -- MALINKA-NEW!!! MAMA INNA NIŻ WSZYSTKIE

Anulka

ja Cie rozumiem, jak chodze z moja na jeden plac siedza takie .........i palą piją piwsko i to wszystko londuje w piaskownicy, jedna zawsze jest zpsem, ktoremu zdarzyło sie nalac i nie tylko do piaskownicy. jakby byla mozliwosc to bym skladke w bloku zrobila i sami bysmy sobie plac zrobili. t

Anulka...

Wiesz ja miałam dokładnie tak samo, tez noszę 42, a suknię z St.Patricka zamówioną na 46.Ale nic mnie to nie obchodzi, jaki to rozmair, ważne, że dobrze, a nawet b.dobrze wygląda:)))

Anulko !

Scherlockiem to Ty nie bedziesz a nawet slabym adwokacina chyba tez nie odpocznij sobie

Anulka!

Mąż się odezwał??? -- Wyjście

Anulka,

zakopałaś dołek?;) Ja sobie dzisiaj jechalam z pracy i mysle sobie, ze taka smutna chodze i ze to bez sensu bo gdybym tak zawsze miala dobry humor i sie usmiechala to zycie byloby fajniejsze.. i mniej dolkow ofkors!

anulka...

... toz to prawie wyznanie milosci... :) ps. hoki chyba nie zasniesz w takim stanie... dobranoc :) -- znam Twoje imie, kolor oczu...

Anulka

To ja trzymam kciuki za wzrost. Niewiele rozumiem z tego mierzenia, ale muszę cię poprosić o pomoc w tej kwestii (jeśli zakupię termometr dziś...).Aha, i powiedz mi czy to w ogóle ma sens takie mierzenie od 6 dnia??? -- i od nowa...

Anulko !!!

Kierowcą zawodowym byłem bardzo, bardzo dawno temu. Lekarzem ,księdzem, kontrolerem MPK , absolwentem prawa, nie jestem. Mówią mi ,że jestem dobrym człowiekiem, i to mnie najbardziej rajcuje. Ze swoimi poglądami, sympatiami, ujawniam się tylko na forum internetowym . Acha ! prawa jazdy nigdy mi

Anulka :)))

anula73 napisała: > no tak, dzisiaj Kosmy. (co to za imie w ogole???) wiec jesli jest tu takowa, to > > najlepszego. > I Damianom tez! > chce ktos herbatke? Ściskam Cię bardzo serdecznościowo, bo jesteś pachnąca i nadal nie paląca :))) Jestem z Ciebie dumna i tak trzy

180 £ + VAT !!!

Zazyczyl sobie gostek za pomalowanie maski mojej bryki.Ten kraj jest chory !!! -- tinyurl.com/2pdmgf pl.youtube.com/watch?v=z6KyA_KabNM

Annom Aniom Anulkom

-- Dla Was wszystkich skoladamy serdeczne życzenia Imieninowe-...............- Uściski gorące ślemy z głębi serc i żeremia