Przeszukano 119 313 266 wypowiedzi na 1 504 forach
anna093 - najlepsze wpisy
-
22:10 TV Puls "Anna"
Czyżby Luc Besson grał na nowo "Nikitę" ? Wstęp do opisu fabuły wygląda łudząco podobnie jak w jego wybitnym filmie z 1990 roku. Oto Anna, handlarka bazarowa, aspirująca do branży modelingu Czytaj więcej...
-
Re: Święta Anna - sanktuarium Świętej Anny - odpo
Sanktuarium Św. Anny - barokowy kościół wzorowany na bazylice św. Antoniego w Padwie z wysoką wieżą i kaplicami ? Św. Franciszka i Św. Anny. Czytaj więcej...
-
Re: List: Rondo Anny Jantar, a na nim instrumenty
SLYSZLAEM DWIE HISTORIE 1 anna szmetreling mieszkla z rodzicami na al niepodleglosci nad sklepem zoologicznym w ZG 2 anna mieszkala na ul piastowskiej /kolo szkoly/ razeam z oboista z Filharmonii Czytaj więcej...
-
Re: Góra Świętej Anny
https://katowice.gosc.pl/gal/spis/8969876.Nabozenstwo-ze-swiecami-na-Gorze-Swietej-Anny NABOŻEŃSTWO ZE ŚWIECAMI NA GÓRZE ŚWIĘTEJ ANNY - Gość - 15.09.2024 Czytaj więcej...
anna093 - pozostałe wpisy
type 093
> A teraz ja mam pytanie:-)W związku ze wspólnymi ćwiczeniami rosyjsko-chińskimi > przypomniało mi się, że Rosjanie mieli budować drugą generację chińskich > atomowych op.Typ 093 miał bazować na okrętach typu Victor III , a typ 094 miał > bazować na okrętach typu Delta IV
PE093
z nowym starym wyswietlaczem. dzis na 173 widzialem go. calkiem clakiem to wyglada. trzeba sie po prostu przyzwyczaic :) pzdr Michal
FSW L093
Srebrny Lanos 5d - z kratką oczywiście. Na bocznych drzwiach reklama Grzybek AD Service - do niedawna był to dealer DU. Jazda na zderzaku, przejechanie skrzyżowania na "średnim" (nie wczesnym) czerwonym z prędnością ok. 120km/h. W środku łebek z panienką. Kiedy go dogoniłem na następnym skrzyżowa
Re: PE093
143. 10 kółek. tylek mnie troszkie boli. a scanie 113 generalnie sa cieple :) jak juz sie nagrzeja :D pzdr SW
Anna, Anna, Anna, Anna :)
Lili to dla Ciebie :) www.youtube.com/watch?v=cdEF5vZIsoI ;;; Jesteś ze mną w wielkim mieście Szare niebo nas zalewa Zimne stanie i czekanie Na autobus albo koniec Anna, Anna, Anna, Anna Anna
Chiński Aop typ Projekt 093G "Szań"!
Kilka dni temu w cieśninie Malakka: ic.pics.livejournal.com/imp_navigator/17993765/692398/692398_900.png A tu podczas ładowania torped ćwiczebnych "Rosyjskim sposobem":
Za to EURUSD -0.93%
antiproton napisał: > Złoty kończy dzień na + > pomimo niecnych działań partii, która nie chciała i nie przyjęła Karty Praw Pod > stawowych UE. > > A to "inwestorzy" stawiający na krach, utopili. Tego się w Brukseli nie spodziewali. Wygląda na to, że wykopali mogiłę
Ann not Annie
Podoba mi się ta wersja. Ann jest psychodeliczna. W klasycznym serialu była bardziej ułożona. Tu polecieli w cienkie granice umysłu Ann.
Anna córka Anny
dziedzic fortuny nazywany jest Jakiśtam Junior III, to wyboru pani Anny i jej podobnych nie kumam. A wy? Nazywacie swe dzieci własnymi imionami? -- Mój mi nigdy nie zabronił, ale za każdym razem jak sie umalowałam (a maluję wyłącznie rzęsy) to pytał, czy się pod latarnię wybieram. - andaba
Re: Za to EURUSD -0.93%
x2468 napisał: > Niemcom to jeszcze będziecie rowek polerować. Językami. Wernyhora? :) -- Aby dowiedzieć się kto naprawdę usiłuje Tobą rządzić, sprawdź po prostu kogo nie wolno Ci komentować ~ Inocom
Niemcom to jeszcze będziecie rowek polerować. Językami. -- Financial Times: Polska pod rządami braci Kaczyńskich była pośmiewiskiem Europy.
Anna, czy Pani Anna
Ktoś nazywa się Anna Kowalska Jak powinniśmy mówić (pisać) poprawnie (i kiedy): a) Anna Kowalska b) Kowalska c) Anna d) Pani Kowalska e) Pani Anna f) Pani Anna Kowalska Szczególnie nie zachwyca mnie forma e) Pani Anna. Ni to formalnie, ni to intymnie... Sądzę, że jeśli Pani, to albo
Anna :)
Gdyby pojawiła sie tu jakaś niewiasta o tym imieniu dedykuje jej ten wiersz i przesyłam serdeczne zyczenia Wiersz Ludwika Jerzego Kerna: To imię przybyło z bardzo daleka, A ma smak naszego chleba i mleka. Jak malwa jest lub dziewanna: Anna. Annom na ogół nie dzieje się nic złego
Annom!
https://www.youtube.com/watch?v=dOHgFbomZps Wszystkiego najlepszego! Pozwoliłam sobie życzenia złożyć! Na pewno dużo Ann wśród nas jest.
Popraw swoje samopoczucie: biznes.pl/waluty/wiadomosci/analitycy-kolejny-dzien-spadkow-zlotego-polska-waluta-najslabsza-w-regionie/92xc3v
Annom
Wszystkim Annom zycze z okazji imienin duzo usmiechu i szczescia.:))) -- Czas odsłania prawdę.
Anna
Anna, Hanna (hebr. חַנָּה hannāh – "łaska") – imię żeńskie pochodzenia hebrajskiego, które tłumaczy się jako "pełna wdzięku, łaski". W Polsce imię Anna notowane jest od 1229 roku, zaś w formie Hanna – od 1311 roku, ze staropolskimi
TSH 131, FT4 0,93 - lekarz: "TO NIEMOŻLIWE..."
Zadzwoniłam dziś, żeby się umówić na wizytę prywatna u endokrynologa, opowiedziałam swoją historę i podałam wyżej wymienione dane, a on mi na to, że przy prawidłowym FT4, takie TSH jet niemożliwe... Kazał powtórzyc badania i zrobić dodatkowe na przeciwciała, jeśli mnie stać... Jak się potwie
"Anna"
Witam! Poszukuję w kioskach "Anny" i od tygodni nie mogę znaleźć. W przeterminowanych gazetach był numer listopadowy, grudniowy, potem jeszcze wiosenny jakiś i tyle. Ani nowej, ani starej. Czy coś się stało z wydawnictwem, czy po prostu nie mam szczęścia?
Anna
Luc Bessona nakręcił film o rosyjskiej dziewczynie. Z wydźwiękiem zachodnim feministycznym. Nieco dwuznacznym. Myślę że społeczeństwa słowiańskie z różnych względów były mniej patriarchalne niż zachodnie. Mimo że w Rosji bardzo celebruje się męskie i kobiece rolę na rynku ,pracy kobiety są wysoko
Re: Chiński Aop typ Projekt 093G "Szań"!
Na zdjęciach są dwa różne okręty podtypy Typ 093 (oznaczenie NATO Shang ;-) Zdjęcia zrobione 24 czerwca br. to Typ 093A można go rozpoznać po opływniku u podstawy kiosku (Typ 093 nie ma tego elementu). W służbie jest jeden okręt tego typu (czasami pojawiają się informacje o trzech), a kolejne
ANNA
Takie popularne (rzekomo) imię a jeszcze nikt nie założył o nim wątku? Bardzo się cieszę, bo panuje wszechobecne przekonanie,że Anna była i jest najbardziej oklepanym imieniem w Polsce i na świecie. Nie zgadzam się z tym, bo wysyp Ań był jakieś 30 lat temu. Teraz rzadko się spotyka
Anno.......
...masz absolutna racje! Podzielam Twoje zdanie. _Zobacz, jak sie zaczynamy zgadzac.... Mowie to calkiem powaznie. :D A jak w UK? Bo nasze dzieci i wnuki siedza i jecza..... -- A takie sobie cusik....:D ww
1 cm? = ca. 0,93 g mięsa,
czyli 1,9 l = ca. 1,7 kg. Ale musisz dodać przyprawy i inne składniki, wiec 1,5 kg jest całkiem realne. P.S. Dla zainteresowanych: tłuszcz 0,9 g/cm?, czysta masa mięśniowa 1,1 g/cm?, ale na to trzeba mieć brzuch jak kulturysta ;)
Annom.......
.... znanym i nieznanym, wszystkiego najlepszego z okazji imienin. :-))) Jedno z najpiekniejszych imion, jakie znam. :-D -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe
Anna
Ponoć to najczęściej wystepujące imie w Polsce. A moja córka jest jedyna wsród Roksan, Oktawii i innych Vaness.
Anno
zaispirowalas mnie, oddalam sie w celu zrobienia sobie nowej sygnaturki:))) -- Świat według Singli Free your mind..
Anna
Od 4 dni mam koszmarny ból gardła chwilami tracę głos skrzypce mam katar kaszel paskudny napędowy byłam u lekarza rodzinnego nic nie wysłuchał kazał zaopatrzyć się dalej w gripexy theraflu itd jestem osłabiona przejdę trochę i cała spocona. Od pon zaczynam staż z up. Kurde co tu robić te gripexy i
Anna
w piontek za tydziyń mosz wieczor wolny? -- ...życie jest zbyt piękne i krótkie by tracić je na zbędne troski...
Anna
Ciekawe kto dołączył to jako jakiś modowy top... generalnie widzę ,że buty zdecydowanie pasują zupełnie do niczego.. no ale to taki mały szczegół.. buty są fundamentalnym elementem dla większości kobiet.. jak widać.. nie w tym przypadku.. Oczywiście bez obrazy dla Pani Ani ,która wygląda na prze
Anna Dymna. Anna Dobra.
Od kilku lat słychać o budowie ośrodków w radwanowicach i Lubiatowie. Na stronie Fundacji ciągle widać tylko projekty i wizualizacje. Jednocześnie pani Dymna chwali się olbżymimi sumami od sponsorów i z odpisów 1%. Czy te pieniądze idą tylko na kolejne festiwale i spoty reklamowe w TV?
Anna
Nie wiem, czy to imię nie za często przewija się na forum,ale co o nim myślicie? Czemu nienadawane za często? Może mogłaby być to taka odmiana przy tych Martynach, Nikolach i Bóg jeden wie czym jeszcze?
anna
Czy to prawda ze wraz z uplywem czasu przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych rosnie prawdpodobienstwo zajscia w ciaze?
Anna
Kogo przedstawia ten obraz. www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryI
Annom
kwiatki i serdeczności moc :) -- "Każdy z nas jest aniołem ,który ma jedno skrzydło. Jeżeli chcemy wznieść się do góry- musimy wziąć się w objęcia ."
Anna
serdeczne życzenia dla Pań o tym pięknym imieniu na miły początek dnia :) -- forum.gazeta.pl/forum/f,207963,Szanujmy_wspomnienia.html
anna
wiem że to nie to forum ale nie mam założonego konta, sprawa wygląda następująco, mieszkam z mamą mężem i 5 letnim synkiem, moja mama dzień w dzień kupuje synkowi słodycze, rozmowy kłótnie krzyki nic nie pomaga, zauważyłam gdy dziecko ma przesyt słodyczy jest strasznie nadpobudliwe płacze rzuca się
Anna
www.youtube.com/watch?v=qvNt_nDJb-o -- pyrsk Ballest "Dobra retoryka jest tarcza niewiedzy"
anna
nigdy nie mialam probemu z pietami, az do teraz, skora jest sucha, okropnie to wyglada, szoruje ja pumeksem, stosuje pilingi, nic nie pomaga, co radzicie?
anna
mam włosy podatne a kręcenie a raczej falowanie ale od dłuzszego czasu je prostuje, ale po oststniej wizycie u fryzjera po umyciu i obcięciu wysuszył mi je suszarką z dyfuzorem i wyszły super loki i fale.. niestety wybrałam sie Media Markt po taką suszarke ale to co zobaczyłam w tym sklepie w
Annie Ernaux
wyborcza.pl/ksiazki/7,154165,30679513,annie-ernaux-nie-ma-czasu-na-zal.html#S.MT-K.C-B.2-L.1.duzy -- Religia jest dla ludzi bez rozumu. /Józef
Jeśli idzie o kasę EURUSD -0.93%
porannakawa01 napisała: > Szydło o rezolucji PE: "Sami powinniśmy rozwiązywać nasze sprawy". A za chwilę. > .. > > Ale kasa by się od was przydała więc proszę, wtrąćcie się trochę i jakiś transf > er zróbcie ..... Stracili Niemcy. -- Aby dowiedzieć się kto napra
Anna Grodzka
https://gazetawiecborska.pl/wp-content/uploads/2011/10/Marszałek-Anna-Grodzka-na-basenie.jpg w sumie to w szoku lekkim jestm,że to nasze polskie społeczeństwo zagłosowało na panią Anie:) Dla mnie bardzo sympatyczna osoba ale imo powinien zająć się nią jakiś stylista. Myślę,że można by uzyskać
Wróżka Anna
Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Anna! Od kilku lat korzystam z wróżb i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 60
Sztab ZHP Lidzbark zebrał ponad 24 093 zł!
W tym roku graliśmy dla podtrzymania wysokich standardów leczenia dzieci na oddziałach pediatrycznych i onkologicznych oraz dla godnej opieki medycznej seniorów. Sztab ZHP Lidzbark zebrał ponad 24 093 zł! Sztab ZHP Lidzbark podczas 23. Finału WOŚP zebrał 24 093 zł!!!! Nie udałoby się to bez
Wróżka Anna
Witam serdecznie, Wszystkich zainteresowanych otrzymaniem odpowiedzi na najbardziej nurtujące pytania zapraszam na moja stronę www.dobrewrozki.pl. Pozdrawiam Wróżka Anna
Anna Szczerbakowa
15-o letnia Anna Szczerbakowa zdobywa 160 punktów. Pierwszy raz w historii zwodów 2 x 4Lz. www.youtube.com/watch?v=uGCgJlDbZ4M
Anna Szałapak :(
Nie ma tego co już było tylko deszcz Coś się nagle zakończyło tylko deszcz Anna Szałapak, Biały Anioł :( https://www.youtube.com/watch?v=lTmfbZh32OI;;lTmfbZh32OI;;https://i.ytimg.com/vi/lTmfbZh32OI/default.jpg;;Zbigniew Preisner feat. Anna Szałapak - Nie ma tego co już było -- https
D2D niesort anglia £930.00/tona £0.93/kg
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestesmy mala ale rozwijajaca sie firma angielska specjalizujaca sie w zbiorkach i sprzedazy niesortu Door 2 door. Znajdujemy sie w Essex i poszukujemy stalych odbiorcow naszego towaru. Min zakup to 5 ton. Mile widziani klienci w celu sprawdzenia jakosci towaru- o
SZOK: Anna Zawadzka jest Anną Zawadzką!
Oto awatar Anny Zawadzkiej, publicystki Feminoteki, widoczny obok http://feminoteka.pl/readarticle.php?article_id=800 artykułu, o którym wspominał pazdziernik2009: http://tiny.pl/hx4zd Anna Zawadzka z Feminoteki A oto powiększony portret autorki artykułu " http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1
Anna Szalapak
Wlasnie Piwnica pod Baranami podala na fb wiadomosc o smierci Anny Szalapak. Jestem wciaz na wdechu i kompletnie nie wierze... --
Dla Anny:)
Anna, to imię, jak gwiazdka z nieba, jak ciepły deszczyk, smukła dziewanna... Anna... cóż dodać? Nic nie potrzeba. To piękne imię. Jak każda Anna:)) Wszystkim Annom, Aniom, Anulkom, Ankom - sto lat w szczęściu i zdrowiu!:) -- Bez względu na to, gdzie człowiek patrzy, zawsze coś widzi.
Święta Anna
Święta Anna dostaje niniejszym osobny wątek :) W wątku zbiorczym "Święte patronki" Siostraheli napisała: Święta Anna (hebr. hannah - łaska, wdzięk), babka Jezusa, matka Maryi, żona św. Joachima. Według apokryfów i chrześcijańskich legend urodziła się w Betlejem, a jej rodzina przybyła tam z
O Anno...
Dzis sa nasze imieniny, tak wiec wszystkim Annom stu lat w zdrowiu i szczesciu. Anna - marjanna -- Poziomki uzyskujemy przez przewracanie pionków.
Imieniny - Anny ;)
Chyba dzisiaj, nie? Skladam wiec sobie (hehehe) i wszystkim innym Anna zyczonka wszystkiego naj ;) -- Pozdrowionka :) anna@inbox.net
Święta Anna - sanktuarium Świętej Anny - odpowiedź
Sanktuarium Świętej Anny o które chodzi jest położone w pobliżu Częstochowy. Sama miejscowość w której stoi klasztor nosi nazwę Święta Anna, natomiast miejscowość nazywa się Przyrów. Ja tam jechałam autokarem trasą z Częstochowy na Koniecpol. Natomiast dojazd z Katowic na Myszków - Żarki - Złoty
Anna Jantar
Pamiętają Państwo Annę Jantar? Do dzisiaj dźwięczą mi w pamięci fragmenty zdań i melodii Jej piosenek, jakby niesione wiatrem i równie nagle zrywane, jak zerwane zostało życie Pani Anny w potwornej katastrofie. Mija 38 lat (nie wiedzieć kiedy) a piosenki żyją. Może nie tylko w mojej pamięci? Były bardzo
Świętej Anny
edna z najbardziej urokliwych uliczek Nikiszowca. Ulubiona ulica reżyserów, fotografów oraz malarzy. W każdym filmie kręconym w plenerach Nikiszowca któraś ze scen rozgrywa się właśnie na ulicy Świętej Anny. Tutaj też zresztą jak i w całym Nikiszowcu możemy podziwiać ciekawe elementy
Święta Anna :)))))
" https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9004302,Grupa_mieszkancow_chce_beatyfikacji_Anny_Walentynowicz.html Mieszkańcy Wrzeszcza zaapelowali do szefa gdańskiej rady miasta o zbieranie podpisów pod wnioskiem o beatyfikację Anny Walentynowicz" :))))))) jakże się ciesZę -- 9 kwietnia
Pomnik Anny Walentynowicz proponuje Anna Gwiazda
Pani Anna Walentynowicz to jedyny prawdziwy symbol trudu walki człowieka pracy z władzą w Polsce. Była nadwyraz skromną osobą, która walczyła o dobro nie o władzę. Jestem całym sercem by nie tylko Gdańsk miał pomnik Anny Walentynowicz, ale by każdy ze związków zawodowych miał jako
Anna Karenina
Ekranizacja powieści Lwa Tołstoja to historia tragicznej miłości Anny Kareniny (Keira Knightley) i Aleksego Wrońskiego (Aaron Johnson). Początkowo Anna broni się przed uczuciem, chce pozostać wierną żoną i matką. Jednak ulega namiętności i jednocześnie decyduje się powiedzieć prawdę mężowi (Jude
Anna German
Jako dobry początek do serialu: www.rp.pl/artykul/9145,982177-Anna-German-wraca-na-ekran.html Wreszcie nowy sezon i nowe tematy do dyskusji. :)
Willa Anna
Czy wiecie coś nt. inwestycji na Bernardyńskiej - Willa Anna? Będę wdzięczna za każdą info?
Ja Anna
Ja Anna Csilag urodzona w Karłowicach na Morawach miałam słaby porost włosów.Byłam nim dotknięta z dopustu bożego.Na skutek długotrwałych modłów zostałam wysłuchana , otrzymałam znaki i wskazówki.Sporządziłam specyfik lek cudowny.Zaczęłam obrastać we włosy,a także mój mąż,szwagrzy i
Anna Szymczak
Szukam koleżanki ze szkoły, kiedyś Anny Szymczak WARSZAWA, rok urodzenia 1955. Nie znam obecnego nazwiska.
Anna German
Opisując karierę Anny German, często sięga się po frazę "śpiewała w siedmiu językach na czterech kontynentach", która rzeczywiście trafnie ilustruje karierę Polki o korzeniach niemiecko-holendersko-rosyjskich. Skąd tak frapująco zawiłe pochodzenie? Mama Anny German była Rosjanką z rodziny
Anna Korcz
w jakim teatrze wystepuje Anna Korcz ? Czy mozecie polecic przdstawienia z jej udzialem ?
Koncowka -anna
Mozecie dopisac inne imiona zakonczone -anna? Przychodza mi na mysl same znane: Julianna Florianna Joanna Marianna Adrianna Marcjanna Bibianna co jeszcze? -- montilu->zum.zum.zone
Anna Dymna
http://natemat.pl/187853,jerzy-zelnik-napisal-szczerze-nie-tylko-o-sobie-ale-anna-dymna-przekonuje-ze-na-jej-temat-w-ksiazce-sklamal "Szczerze nie tylko o sobie" ? tak nazywa się autobiografia idola prawicy Jerzego Zelnika. Aktor obszernie opisuje w niej swoją młodość, w tym "namiętność", którą
JAKA JEST NAGRODA ZA BANKOWY POST? 999.093
Dopiero jest 999.093 a ze u nas slonecznie i plus 6 st to ide do parku,bo banka chyba peknie gdzies nad ranem albo najlepiej w poludnie jak Kasia juz pisze na forum.
Anna Jędrzejowska
Czy mi się wydaje, czy prezenterka "Faktów" Anna Jędrzejowska czyta(ła) serwis w PR3? Bo skądś ten głos znam...
imieniny Anny
Wszystkim Aniusiom i Annom z Chełmna najlepsze życzenia z okazji imienin, szczególnie Ani B i Ani M.
Anna Kołyszko
Dziś w nocy, po długiej, ciężkiej chorobie, zmarła wybitna tłumaczka Anna Kołyszko.
Najpopularniejsze:
- jedna nerka a alkohol
- addict fraiche
- przedszkole powsin
- kobielska 6
- sissi
- na co kwas foliowy lek
- santo_inc
- adwokat gda?
- rude
- jędrne ciało
- ry?