Sake

Sake

Przeszukano 119 235 821 wypowiedzi na 1 504 forach

anek1805 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

do anek1805

Hej Mam pytanko do Ciebie. Jestem w 25 dc możesz mi poradzić kiedy mogę testować?? Z góry dziękuję i pozdrawiam Aga

Re:anek1805

Kochana,nie martw się bo ja mam też coś takiego:(ja te plamienia mam od 4dni i nie wiem tez co to znaczy czekam na spodziewana @ja dostałam je od 19dc i te plamienia zauważam przy podcieraniu się,jest to jakiś śluz połączony z krwią,to nie jest na pewno @!!!!i boje się,ze już coś mi się pogmatwało c

Re: do anek1805

dorka, anek spokojnie, spokojnie. Za wczesnie na testy, poczekajcie (wiem, że łatwo się mówi) co najmniej do spodziewanego terminu @. Dorka nie martw się za bardzo negatywem, bo mogło być za wcześnie na test. Trzymam kciuki żeby się to wszystko dobrze skończyło

przykro mi dorka793 :( a moze za wczesnie zrobilas test? kiedy masz dostac @? ja sie boje zatestowac a poza tym to chyba jeszcze troche za wczesnie, dopiero dzisiaj 23dc. mnie nic nie boli oprocz piersi, one bola coraz bardziej i zaczely ostatnio nawet troche swedziec. plamienia ustaly calkowicie a

Kochana!!w końcu udało mi się zapisać do mojej gin:)idę na 17!!powiem szczerze ze się boje trochę co ona mi powie,ale w sumie spoko ze do niej bo ona jest cudowna już tyle lat jestem u niej prowadziła mi ciąże odbierała poród fantastyczna Kobieta dlatego się ciesze ze idę do niej:)a Wy kochane trzym

Ja mysle ze 23 dc to zawczesnie na testowanie, ja wiem ze czekanie jest straszne ale niekiedy warto poczekac po co robic wczesniej i widziec ta wstretna 1 kreche:P trzymajcie sie dziewczyny -- https://s4.suwaczek.com/200702245565.png

Re:do anek1805

No to super,ze plamienia się skończyły...Mi juz odechciało się wszystkiego,straciłam nadzieje na wszystko:(:(poczekaj Kochana jeszcze z 2 dni i zrób test,tak jak Ci pisałam ja w 1 ciąży zrobiłam w 25dc i wyszła już 2 kreseczka:)a jak nie wyjdzie to jeszcze poczekasz:):)trzymam za Ciebie kciuki,myślę

Kochana nic się nie martw,wszystko będzie dobrze bo już teraz musi być oki?obiecujesz ze zero stresu....mamusia nie moze się denerwować dla malej fasolineczki..:):)ale mężulek się ucieszy..:)super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) A mi dziś już plamienia ustapily uffffff,ter

Ja też mam cały czas Kochana,zaczęłam się bardzo bać:(:(:(poczekam jeszcze do jutra i muszę jakieś działania podjąć bo to zaczyna się niebezpiecznie robić...bądź ze mną Kochana...

No hej kochana:)miło,.ze się odezwałaś:):)często pytałam o ciebie:)co tam w ogóle u Ciebie?wszystko w porządku?co ze staraniami?pozdrawiam baaaardzo cieplutko,odzywaj sie czasem do mnie......papapa

U mnie jakoś leci,ciesze się ze u Ciebie tez wszystko dobrze:)niech nasza fasoleczka rośnie zdrowiutko,ciekawe czy dziewczynka czy chłopczyk będzie:):)ja teraz na zwolnieniu synek mi się nie co przeziębił;:(takie wiruchy teraz panują ze szok:(pozdrawiam i ściskam,buzki

Wiesz Kochana już się nie martwię tym,ze jest 1 kreska...tylko martwię się tym ze sa te plamienia jeszcze,ze rozwalą mi się cale cykle:(na pewno za wcześnie na test bo dzisiaj dopiero 25dc,ale nie myślę już o tym....ja powinnam dostac@w niedziele,wiec jeszcze mam kilka dni natomiast martwię się jak

Hej Kochana,nio tak jak myślałam,test negatywny:(plamienia nadal są,zaczęło mnie pobolewać w podbrzuszu tak delikatnie,teraz nie wiem już czy @ się zbliża czy co??do mojej gin ciężko się dostać:(będę musiała gdzie indziej...ach pogmatwało mi się strasznie wszystko:(smutno mi,jeszcze na dodatek jest

Kochana moja umieram ze strachu cały dzień siedzę w necie i naczytałam się nie potrzebnie...Coś mi z psychika się zrobiło paranoja normalnie,wymyślam wszystko co najgorsze normalnie..ciąże pozamaciczna itp..:(:(A ty jak się czujesz?pisz do mnie często,buziaczki

Nie wytrzymałam i zrobiłam bete dziś. Wynik negatywny ;-(. 37 dzień pierwszego cyklu po odstawieniu pigułek, czekam na miesiączkę. Testowanie zapewne odbędzie się dopiero w listopadzie. Pozdrawiam wszystkie, które cieszą się fasoleczkami i te które będą się cieszyć, a więc wszystkie Panie na tym fo

Nio ja też nie mogę się doczekać...Ja tez trzymam kciuki za Nas i wszystkie Kobietki:)zobaczymy co z tego będzie....buziaczki

Kochana a może to nie@...troszkę wcześnie ta @ w 21dc???ja dam znać na pewno tylko ta niepewność już mnie dobija,nigdy a nigdy czegoś takiego nie miałam i @ bardzo regularne co 28dni....pozdrawiam

Kochana,myślę gdzieś w podświadomości,ze to mogą być plamienia implantacyjne czyli zagnieżdżenie się zarodka...dziś dzwoniłam do swojej gin i tak mi powiedziała,kazała czekać do terminu@,więc muszę czekać....Więc a może i ty tez masz takie plamienia a nie@....trzymam za Nas dwie kciuki i będę pisać,

Hej Kochana:)no pewnie ze będę się odzywac..:)ja czuje się raczej dobrze czasami mnie tylko mdli,w czwartek idę do swojej gin!!!ten ostatni cykl wyluzowałam na maxa,kochaliśmy się dosłownie 2 razy,zapomniałam zupełnie o ciąży,przeprowadzka,pakowania itp,totalny luz,tym bardziej ze miałam powalony tr

Kochana moja tak mi przykro:(aż mi łezki się pojawiły....nie wiem co napisać...Mogę tylko na dzisiejszy dzień napisać ze jestem z Tobą i będę myślała...Przytulam z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to się cieszę ze testy wychodzą tak pozytywnie,super zobaczyć 2 kreseczki:):)u mnie jakoś leci,jestem do piątku na zwolnieniu na Niunia ja zresztą tez chodzę ciągle jakaś przeziębiona i osłabiona:(Chciałabym bardzo Kochana żeby nie rezygnować ze starań,ale jednak bede zmuszona,my mieszkamy w Wars

Kochana dziękuje za wsparcia:)podtrzymujesz mnie na duchu...mąż zakupił mi test rano zrobię,znam na niego odpowiedz...w czwartek będzie moja gin wiec mam nadzieje ze się do niej dostane...cieeżki ten cykl masakra....dobrej nocki;)i do juterka:):)rano się odezwę,papa

Re:do anek1805

Witaj Kochana:) A ja dziś jakaś bez humorku jestem Kochana,nadal plamie już 6 dzień:(myślę,że to coś nie tak już jest,jeśli byłyby to plamienia implantacyjne to myślę ,żeby już się skończyły:(:(martwię się tym,bo nigdy nie miałam żadnych problemów z @ ,od zawsze regularne cykle 28-29 a teraz mi s

Re: do anek1805,do bbbooommm

Hej Moje Kobietki:)anek co z Toba?nic się nie odzywasz?myśle i ściskam bbbooommm,jak twoje krwawienia?mam nadzieje ze już się skończyły...tez myślę,Buzki A ja Kochane,daje sobie ostatni cykl na dzidziulka:(muszę zrobić przerwę,rozwiązują moja firmę i od styczna zostaje bez pracy

do ANEK.ANEK.

Odezwij się do mnie. wcięło mi połowę poczty i oczywiści twój nr telefonu. Możemy się spotkać w piątek. Pozdrawiam Marta

Do ANEK.ANEK

1. Aniu, zostawilam pilna wiadomosc na poczcie gazetowej. 2. Arwena bardzo prosi Cie o telefon (na stacjonarny) - nie dosc,ze jest bez kompa to jeszcze bez komorki:) Pozdrawiam -- pomoc dla Oli forum.gazeta

DO ANEK.ANEK

Hej Odezwij sie do mnie. Mam już ciuchy od kasi. Musimy sie jakoś spotkać tylko u mnie szpital, bo dzieciaki chore. Zadzwoń do mnie, bo ja dzwonie i dzwonie i nikt nie odbiera. Pozdrawiam Marta

Re:anek.anek

anek.anek napisała: > Napisz krótki list z przeprosinami i wyjaśnieniem sytuacji. TY CHYBA ŻARTUJESZ, ALBO NIEZBYT DOBRZE SIĘ DZIŚ CZUJESZ :) Kto kogo powinien tu przeprosić???

anek.anek :)

tak,chce przemalowac meble w związkuz przeprowadzką,mam juz dosyć niebieskiego koloru (takie sa przody w moich meblach) chciałabym pokój urządzić inaczej niz miałam porzez pół zycia :) wynając nam sie udało tyle że czekamy az sie lokatorzy wyniosa... najwczesniej koniec marca - mama nadzieje że

anek.anek

napisz co sie dzialo ze stopkami synka zmartwilam sie bo moja ma stopki plaskokoslawe, chodzi w postepach. i jak masowac? nic nam nasz ortopeda nie powiedzial kasia

Re: anek.anek

anek.anek napisała: > a czy mogłabyś zamieścić tutaj artykuł jaki ukazał się ostatecznie w druku? Napisze do redakcji prosbe, by mi przyslali to co dali do druku. Sprobuje. :) Jak sie uda, przekopiuje, jesli nie - to po prostu przepisze z gazety...

anek. anek

dziecko śpi?? to dobrze nie pij więcej i leć spać!!!!!!! tylko nie myśl o mężu jak wróci będziesz miała raj mam nadzieję

anek, anek

Ja się zastanowię, porozmawiam jutro z Czesią czy ktos by nie mógł odebrać od cievbei rzeczy... dzieki :0)!

do anek.anek

anek.anek napisała: > No, to Wasza specjalista ma zupełnie odmienne zdanie od rehabilitantów, > ortopedów i neurologa naszego syna:) *** Anek.anek - ale to wcale nie musi byc sprzeczne ze soba! Po prostu nasz Tomcio jest zupelnie zdrowy, nie ma zadnych neurologicznych

Re: anek.anek :)

gratulacje! Ale ci zazdroszczę, ja nie mam w domu już nic do przemalowania:((( Generalnie prawie w ogóle mebli nie mamy, bo zawsze są inne wydatki:) Ach, fronty szafek możesz też ozdobić drewnianymi albo takimi piankowymi listwami wykończeniowymi. Wystarczy przykleić nawet na Vikol (chociaż le

Re: anek.anek

Ech, nie rób sobie kłopotu. Pójdę do kiosku i kupię. Myślałam, że masz moze gdzieś pod ręką już wersji elektronicznej.

Re:anek.anek

Niżej napisałam, że ja bym przeprosiła. Taka jestem. I to nie znaczy, że bym się kajała. Napisałabym po prostu: Przepraszam, jeśli w jakikolwiek sposób poczuła się Pani okradziona, jednak xyz... Spójrz ile emocji dostarczają "kradzieże" wzorów tutaj na forum:( Zakładam, że ktoś naprawdę może

Re: to ja sie tez dopisze :)

anek 1805 napisz kiedy masz zamiar testować i który to cykl starań? -- ****************** Twój biust nawet o tym nie śnił...

Re: :D :D :D :D :D

anek 1805 gratulacje:) Ależ nam się w tym październiku posypało! Zarażajcie:) -- ****************** Twój biust nawet o tym nie śnił...

do anek.anek

hej słonko, odpisałam na priva -- mama Bartusia Bartuś

do anek.anek

Ojciec ma prawnie ustanowioną opiekę nad dzieckiem od momentu, gdy jego nazwisko zostaje wpisane do aktu urodzenia dziecka jako nazwisko jego ojca. I nie ma innej możliwości, to ojciec jak każdy inny, niezależnie od jego stanu cywilnego. Ja jestem zameldowana w Katowicach, ojciec Glorci we Wł

Re: Ostatni raz.. PROM z Krety Na Santorini!

Heraklion niedziela 18:05- Santorini poniedziałek 00:01 Santorini sobota 03:40-Heraklion sobota 09:40 web.anek.gr/anek_prod/pdf/Brochures/Brochures_300_en.pdf (druga strona - rozkład na

Re: do anek.anek

droga Anek.anek sądzę ,że taka forma wypowiedzi łatwiej zostanie zapamiętana niz głaskanie i miłe słówka. Odpowiedzi typu: staraj się nie bić, bicie jest złe itp. nie docierają do sedna. Sądzę, że prowokacja była udana i teraz Agi777 pomyśli 10 razy zanim da klapsa pozdrawiam ps z waszej

do anek.anek

a u nas wręcz przeciwnie - gdyby tylko byli chętni do Rady to niektóre osoby chętnie by zrezygnowały z tej funkcji

do anek.anek

To trudna sprawa i właściwie za mało o niej wiemy, aby autorytatywnie się wypowiadać. Chcę tylko zwrócić uwagę, że w życiu nie istnieją jedynie czerń i biel. Jest cała gama odcieni pośrednich... Pozdrawiam serdecznie. P.S. W kwestii formalnej: Ja jestem ta druga płeć. :):)

do anek.anek

Przepraszam, że się wtrącam. Ja również pamiętam, że był ktoś taki ... Ale... ze mną pracuje b. miła koleżanka, która mieszka w Pruszkowie, a do pracy przyjeżdża samochodem. Wszelkie paczki dla Ani przekazuję Kasi za Jej pośrednictwem. Ona bardzo chętnie dostarcza. Więc gdybym mogła po

do anek. anek

W sprawie tych atrybutów komunijnych, Kasia nadal nie ma dostępu do komputera, a zamieszczony post o ile został napisany przez Kasię to znalazł się dzięki uprzejmości jej brata. Tak więc na razie z Kasią kontakt na telefon. Jeśli nie posiadasz tel Kasi taj znać to Was "spiknę"

do anek,anek

Anku-Anku a możesz mi powiedziec jakie sa pozostałe trzy wymiary...bo ja w tej kwestii zielona:-(....

Re: to ja sie tez dopisze :)

nancy_callahan napisała: > anek 1805 napisz kiedy masz zamiar testować i który to cykl starań? testowac mam zamiar 15-tego pazdziernika :) a cykl staran piaty.

anek pisze: ... Bo naprawdę rodzice mogą okazać się bezradni w takiej sytuacji. Jeśli szkoła nie będzie ciekawa dla dziecka, to nie będzie chciało do niej chodzić.... - trochę przerażająca taka perspektywa, hę? tym tropem idąc jeśli praca nie jest ciekawa należy pewnie ją rzucić ... nie

Re: Do ANEK.ANEK

Uff, odebrałam dopiero teraz, ale myślę, że nie będzie żadnego problemu, bo kurier zabrał to dzisiaj ode mnie , jutro do nich zadzwonię. A do Marty też jutro zadzwonię, bo teraz to już chyba za późno:(

Re: do anek. anek

Z tego co wiem, to sukienka i buty są (tak wynika z poprzednich postów sion). Problem tylko własnie, że nie wiem jak z tym wiankiem:(

do anek.anek i izia30

dziewczyny, przeczytajcie moj watek/pytanie na forum eksperckim o pielegnacji, nr 1725 lub 1723, to ten sam. ekspert kazal mi byc spokojna, ja sie jednak martwie. przeczytajcie i napiszcie co o tym myslicie. dziekuje za odpowiedz i goraco pozdrawiam

Re: Do anek.anek

Nulleczka, z tymi prezerwatywami to jest dla mnie trochę tak jak np. ze szczepieniami: do niektórych nie jestem przekonana (bo mutacje wirusów itd), ale jak na razie są zalecane, więc swoje przekonania chowam głęboko w kieszeń i szczepię swoje dziecko, bo wolę wierzyć naukowcom i statystykom i

Na temat formy wypowiedzi faktycznie można dyskutować długo. Mamy inne zdania. Ale w tej konkretnej sytuacji moim zdaniem naprawdę zupełnie niepotrzebna była aż tak ostra reakcja. Inna sytuacja byłaby gdybyś zobaczyła, że ktoś własnie bije dziecko (czy daje klapsa - wszystko jedno). W sytuacj

Dobra, jak zrobię zakupy, to się odezwę mailowo do Ciebie:)Masz rację z tą pogodą, poczekam na pewno do końca tygodnia.

wysyłam na podany adres. Powodzenia:) Ach, wczoraj rozmawiałam z z rodzicami małej: po w sumie czterech tygodniach wszystko się pieknie rozkleiło, dzisiaj mieli iść na kontrolę. Z waszymi dziewczynkami też na pewno tak będzie - łagodnie i bezboleśnie. Interwencja chrurgiczna zawsze jest ostate

Alex, w kolejnym poście napisałam, że obowiązek i konsekwencje nie wywiązywania się z niego jest bardzo trudno nastolatkowi przekazać. Mam okazję obserwować w rodzinie kilku nastolatków. Owszem, zgadzają się, niby wiedzą "że uczyć się trzeba" itd. ale i tak podświadomie chyba nadal myślą tak j

Zgodnie z sugestią z forum "prawo i pieniądze" zadzwoniłam do Izby skarbowej. Oczywuiście okazuje się, że miałaś rację! Podano mi wykładnię i interpretację przepisów, mają też mi przesłać to na piśmie, żebyśmy nie mieli problemów w Urzędzie skarbowym. Rozlicza się z dzieckiem ten, kto faktyczn

Ale czy mieliście takie problemy jak my? Czy chcieliście żeby maluch był teraz zameldowany z ojcem? Kurcze, wkurza mnie to, że tutaj czytam co innego niż mówią nam w Urzędach. Zapytałam o ten problem z rozliczeniem na forum "prawo i pieniaze" możę tam znajdzie się ktoś posiadający wiedzę prawn

Rozumiem Twoje wzburzenie, tym bardziej że sama należę do osób, którą przerażają statystyki. Też się boję o swoje dzieci o ich przyszłość min. w dyskutowanym przez nas kontekście. Pisząc o swoich wątpliwościach na temat skuteczności prezerwatywy nie zamierzałam nikogo urazić i zarzucać mu kłam

Ulotka z ktorej napisalam jest angielska i moge Cie zapewnic ze tu sie dzieci nie przegrzewa a raczej ubiera bardzo,bardzo skapo i robi wielkie HELLO ze smierci lozeczkowej i to wlasnie ulotka dotyczaca tego tematu. 4 przykrycia to napewno nie 2 koce + 2 koldry bo tu sie koldra nie przykrywa

do anek.anek i cruelli

Anek.anek - bez krępacji - przynoś suchy prowiant do mnie do pracy kiedy Ci pasuje. Jutro mnie nie ma ale w piątek i w przyszłym tygodniu jestem. Dorotka zawiezie do Kasi. Anek.anek - jeśli mieszkasz na trasie moja praca- Pruszków/Komorów (lub bliskie okolice) to Dorotka mogłaby podjechać

anek

obsluga kompa jest super, w poprzedniej pracy pisalam pisma urzędowe, prowadzilam ewidencje czasu pracy, podpisywałam listy płac, rozliczalam pracownikow...chcialabym dostać tę pracę... -- Wojtuś sob., 03-01-2009 Forum: emama - anek

anek

Kochana mam takie same objawy jak Ty ;) A brzuch Cię boli jak na @, bo mnie to trochę niepokoi ... -- "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje."

anek

dlatego, ze z jednej strony chrzcza dziecko a z drugiej stosuja antykoncepcje jakiej nie toleruje kosciol o w ogole do tego kosciola nie chodza co tydzien. traktuja nauki i obowiazki koscielne i religijne WYBIORCZO. to onzacza, ze chrzcza bo ...tak sie wokol robi. ja dziecka NIE chrzcilam. w boga

anek

Fakt, moje wypowiedzi napewno nie były pomocne ale nie potrafię inaczej reagować na głupotę (dojrzałych zdawać by się mogło) ludzi. jestem mężczyzną co często nie jest zauważane!!! R.nest

anek

gdyby to byla kontestacja, to mm, powinien przeczytac kilka dzieł Wojaczka, Hłaski a nastepnie urzadzić przyjątko (moze w redakcji Polityki ;) ) I wykonac jakis spektakularny performance na stołach zastawionych sushi.

anek

A co ty wlasciwie robisz na tym forum ??? Poza trolowaniem, obrazaniem, dokuczaniem i wywyzszaniem sie (bezsensownym)??? Jakos nigdzie nie znalazlam watku na temat twojego slubu...wiec co ty tutaj robisz ???? (poza tym ze leczysz swoje kompleksy)

anek

strona jest w remoncie... niestety na nic teraz nie mamy czasu , mój chlop calymi dniami remontuje mieszkanie... ale podam ci link na allegro :) www.allegro.pl/show_item.php?item=55451916 tam jest wiele naszych r

Płacimy 15 zł. miesięcznie i z tego opłacana jest rytmika, prezenty (raczej skromne),teatrzyki. Przybory papiernicze trzeba przynieść we wrześniu. Powiem,że do głowy by mi nie przyszło, że ktoś może nie płacić za radę rodziców!

Dla starszej też ubrania na pewno przydadzą się . Nie ma ona dokuczliwych braków w ubraniach, więc o niej nie pisałam. Jeśli masz coś dla niej, będę bardzo wdzięczna( A kurtkę bez problemu możemy przechować w suchej piwnicy).

Re: do anek. anek

doczytałam w poście o I komunii MIlenki to w tym roku czy za rok? mam do oddanie sukienkę komunijną i wianek. -- dubeltowa mama Marty i Mateusza moje Stworki Potworki :) pt., 25-02-2005 Forum: Pomocne emamy - Re: do anek. anek

Re:do anek.anek

Dzięki ale niestety nie jestem z w-wy.Czy spotkałeś się z takim czymś czy są to tylko przypuszczenia.Bo znalazłam w inter że mogą to być dodatkowe kostki łudkowate i chciałabym żeby napisał ktoś kto ma albo zna dziecko z takimi objawami.Bo tak jak już pisałam nie widziałam u żadnego dziecka ta

do anek anek i glupiakazia

anek.anek napisała: > Kasiu, ja jutro planuję zrobić zakupy, ale jakie one będą to będzie zależało od > > stanu mojego konta:( Napiszę jutro co kupiłam. > Taką mam tylko jedną sugestię czy nie czas żeby chłopcy z pieluch zrezygnowali? > Marcin ma 2,5 i już by

Bardzo chętnie ustaliłabym z rehabilitantką rodzaj i zakres ćwiczeń, ale NIKT MNIE O NIC NIE PYTAŁ. Lekarz kierujący na ćwiczenia pobieżnie obejrzał małą, przepisał sobie z książeczki zdrowia diagnozę neurologa i powiedział, że rehabilitant sam ustali cwiczenia. Zapytałam, jaką metodą, bo ja ć

Re: Do ANEK.ANEK

Aniu,czy moge prosic o nr tel do tej firmy kurierskiej? Jutro Ola wyjezdza do mnie... i ma obawy,czy wszystko dojdzie w terminie. Mariusz jutro jedzie jutro gdzies dorobic i nie bedzie nocowal w domu. Bede wdzieczna za namiary:) -- pomoc dla Oli czw., 03-03-2005 Forum: Pomocne emamy - Re: Do ANEK.ANEK

Re: DO ANEK.ANEK

czy chodzi o rzeczy do paczki dla Oli/imeldaw??? bo chyba ta paczka jeszcze nie poszła? pozdrowionka - maria

hej przeczytałam Twoją odpowiedż i bardzo Cię prosze o namiary do tego lekarza. dzisiaj lekarz stwierdził u mojej 11-miesięcznej córki takie "coś" i skierował mnie na zabieg w pełnej narkozie. jestem przerażona i chcę skonsultować to z innym lekarzem. thanx arzunia@poczta.onet.pl

prośba do anek.anek

Witam serdecznie, mój roczny synek ma koślawe stópki i czeka nas wizyta u ortopedy. Niestety - po ostatnim spotkaniu parę m-cy temu z naszym miejscowym "specjalistą" postanowiłam nigdy więcej do niego nie chodzić (wizyta trwała 5 min., kosztowała 80 zł i na pytanie o asymetrię u naszego sy

anek

Ja dzisiaj 28 dc, @ miałam dostac jutro ... Testowałam w czwartek i wyszła ledwo widoczna krecha, a wczoraj już widoczna ale jeszcze słabiutka ;) Jutro z rana bede jeszcze raz testowała ;) A w poniedziałek na betę, we wtorek albo w czwartek do gina bo jak jestem w ciąży to musze zwolnienie z pr

Re: do anek anek i glupiakazia

No, dziewczyny, zapomniałyście zupełnie o mnie, a ja wypisuję się, że BĘDĘ robiła zakupy PRZED ŚWIĘTAMI i że anek. anek może podrzucić swoje ..to razem pojadą do "siona" samochodem mojej koleżanki z pracy... a tu mi sion pisze , że malgog po Świętach ... no, no, no..... kupię coś z

Zapomniałam, anek.anek i głupiakazia - napiszcie co kupiłyście bo ja pewnie będę robiła zakupy w wekend ew. poniedziałek/wtorek to kupię to czego będzie brakować. Wogóle, dziewczyny piszcie co kupujecie, będzie łatwiej.

Do anek1223

Cześć, mam nadzieję, że jeszcze wpadasz na to forum. Ja też jestem z Kielc. U kogo się leczysz? Bo ja u dr Aldony Kowalskiej. Pozdrawiam, Agnieszka -- Zdjęcia mojego największego szczęścia: fotoforum.gazeta.pl/u/blaszka

ANEK130 :O)

jesli moge Ci zajac troche czasu :O) wlasnie dzis odebralam wyniki badania krwi i wynika z tych wynikow, ze jestem w 5-6 tygodniu ciazy :O) i teraz mam problem. bo nie wiem jakiego wybrac lekarza. jak dotad chodzilam prywatnie, ale nieco mnie martwia koszty. pozostawalo by mi pojscie do przy

anek.anek napisała: > Napiszę. Zakupy zrobię jutro, poza tym wysłałam zbiorową prośbę do ludzi z > pracy, którzy przed świętami Bożegonarodzenia przakzali dary dla ani, może tym > razem też coś się uda. Ale z pracy odbiorę to pewnie tuż przed śwętami - więc > tym się nie