Sake

Sake

Przeszukano 119 325 895 wypowiedzi na 1 504 forach

anastazja4390 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Anastazja

A co z Anastazją? Podoba Wam się? -- Life is too short, don't waste it! www.nokia.com/snowboard/index.html

Anastazja

Witam ,po przeczytaniu postów przed weselem córki ,miałam mieszane uczucia co do wyboru przez młodych miejsca zabawy i ucztowania,po fakcie ,goraco polecam "Anastazję"-przepyszne jedzonko,ogromne ilosci i przemiła obsługa-dziękujemy tutaj,jedynym mankamentem była aura-13.06-lało ,zimno

Anastazja

Bedziemy mieli dziewczynkę, chciałabym nazwac ją oryginalnie, bo to podobno pomaga później w ewentualnej karierze ;] no i wyróżnia dziecko, które już przez to jest oryginalne :) Co myślicie o imionku Anastazja? Mnie coraz bardziej zaczyna się podobać, chociaż mąż nalega na Eulalię

Anastazja

NUMER 36/2007 Prenumerata! papierowa | SMS | kartą kredytową Kochanka z szafy Lesiaka Wysypały się z szafy Lesiaka kolejne, odtajnione dokumenty. Tym razem dotyczyły m.in. Anastazji Potockiej vel Marzeny Domaros. Dokumenty, opisywane na bieżąco przez gazety, mają podeprzeć i wzmocnić

Anastazja

Moja śliczna wnusia -- mama chorego Mateusza i szalonej gromadki m-a-t-e-u-s-z-9-4.blog.onet.pl/ dar-dla-mateusza.blog.onet.pl/

Anastazja :)

Czy znacie jakieś dziewczynki o takim imieniu? Jakie są? Jak zdrabniać imię? Ja mam dwie opcje: Nastka, Nastusia, no ewentualnie Tusia :) Dzięki za opinie!! Pozdrawiam Mama Nastki

Anastazja??

Ostatnio coraz bardziej mi się podoba,ale czy znacie jakieś fajne zdrobnienia? I ogólnie podoba Wam się to imię?Jest też Nastazja. pozdrawiam:)

Anastazjo,Anastazjo !!

Po pierwsze masz problemy z ortografia, odmozdzony zawsze pisalo sie przez o z kreska. Po drugie,masz kardynalne braki w wiedzy historycznej. Niejeden starozytny Grek czy Rzymianin mial wiecej rozumu od znajacego 10 przykazan boskich i nie czekal na nie z tworzeniem wspanialej kultury i sztuki

Anastazja ɛ

Czy ktoś ma małą Anastazje? Proszę o wasze opinie. Sylvia, mama Mateuszka i bejbika 21tc forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=12518754

Anastazja Romanow

Przeczytałam kilka artykułów(obejrzałam tez bajkę o Anastazji którą na pewno tez znacie) na temat Księżnej Anastazji Romanow,córki carycy Rosji Aleksandry Fiordowej i cara Mikołaja Romanowa oraz siostry Olgi,Tatiany,Aleksiego i Marii. jak myslicie czy ona naprawdę zginęła?przeczytajcie o ich a

do Anastazji

Anastazjo nic ostatnio nie piszesz, czy wszystko u Ciebie w porządu? Jak tam zdrówko? Skrobnij chodź słówko ;)

Międzywodzie Anastazja

Cześć, czy ktoś z Was był w Anastazji - Armii Krajowej 2c? W tym roku się tam wybieram i bardzo proszę o opinię.

Siostra Anastazji?

Dzień dobry! Uwielbiam imiona we wschodnim klimacie. Mam córkę Anastazję, która jest również Nastazją, Nastią i Nastinką :) Obecnie oczekuję drugiego dziecka. Chłopiec dostanie na imię Iwo albo Igor (jedyne wspólne typy z mężem), natomiast z dziewczynką mamy mały problem. Bardzo chciałam Olgę, ale

Re: Anastazjo,Anastazjo !!

Niestety masz już papkę w mózgu. Starożytni też mieli swoje fundamentalne zasady inne niż chrześcijńskie ale mieli. Upadek zasad, które były fundamentem powstania kultury oznacza koniec tej kultury. Posmodernizm dosłownie tłumaczony oznacza po nowoczesności. Co może być po nowoczesności tylko

Anastazja...

Mariusz Lubomski Anastazja Biełaja nocz nieukojona Bielą i bólem Tiomnaja grust uspokojona Pistoletową kulą W Sankt Petersburgu w białą noc Ktoś dziwny idzie ulicą Lśnią załatyje epalety i biełyje lico Skłamała mu Pikowa Dama Od jej piękności ślepł Przegrał, co kochał, żądzę

Anastazja

-- Anastazja... Anastazja ma juz...

>>> Anastazja Gabriela <<< :))))))

No cóż mogę powiedzieć. Jestem najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem. 29.11.2004 o 15.07 przyszła na świat moja córcia. Prawdopodobnie pierwsze w 100% forumowe dziecię. :)))) Waga 3740/3750, 55 cm, 10 w skali jakiejśtam. Zdrowa :)))) Poród trwał około 7 godzin przy znieczuleniu wewnątrzopon

wrozka anastazja

czesc czy ktoras z was slyszala o wrozce anastazji? przyjmuje w lodzi, ale podobno przyjezdza tez do warszawy. czy ktos byl u niej? booziaki i dzieki za informacje -- Karoolka www.pszczolkoweskarby.com.pl

Re: Anastazjo,Anastazjo !!

Gość portalu: Wniosek napisał(a): > Po pierwsze masz problemy z ortografia, odmozdzony zawsze pisalo sie przez o z > kreska. Po drugie,masz kardynalne braki w wiedzy historycznej. Niejeden > starozytny Grek czy Rzymianin mial wiecej rozumu od znajacego 10 przykazan > boskich

Lewar Anastazja

witam potrzebuje bardzo numer do lewaru i anastazji... na interenecie ni emoge znalesc numeru do tych lokali

Anastazja...

bardzo bym prosila jeszcze o statystyke takich imion:ANASTAZJA, NASTKA, RACHELA, WINICJUSZ, ELIASZ(ELIAN), SAMANTA, NATASZA. DZIEKUJE BARDZO

Anastazja

Z wybranych przez Ciebie wylacznie Anastazja -- Ignaś - Moje uwielbienie Michaś - wspaniały syn i braciszek

Anastazja II ?

...niezłą kasę musiała dostać za taki scenariusz od Wybiórczej, ciekawe jak długo ćwiczyli "zeznania" i czy teraz się nie pogubią.... Swoją drogą Leperowi i spółce należy się lanie, ale cieńsze nici spece z Wybiórczej powinni stosować ;)

Anastazjo?

tylko zapewnij mnie, czy jestes na pewno Anastazja, a nie Anastazem? nie jestem bowiem gejem. ale jezeli jestes ladniutka i zgrabniutka, to dla Ciebie moglbym sie obejsc nawet bez WC. ale nie bez papieru potrzebnego do pisania moich poezji milosnych dla Ciebie, i nie bez plotna i farb, aby

Anastazja kurczeczek Zitke

Anastazja 3.10.2005 :-) -- Anastazja ma juz...

Anastazja

To ja pisalam o malej ilosci zdrobnien,ale dodam,ze Anastazja bardzo! mi sie podoba,jest na mojej liscie 10 ulubionych,i ew.3-ciej corce moglabym je nadac;jest to imie z charakterem,ale tez dostojnie brzmiace i takie,ktore sie zapamietuje:)Naprawde dobry wybor!! Róża Anastazja to jedna z

Anastazja

Macie racje Anastazja nie wróży tylko dołuje:( Znam kilka osób od których wyciągneła niezłą kase za jakiś rytualy i tak nie podziałały:( Ten który jest w potrzebie może i do niej pójdzie,ale z pewnością pożałuje!!!!

przepisy siostry Anastazji

mam 2 książki "183 nowe przepisy siostry Anastazji" . Zamienię na nowe wydanie " sałatki i surówki siostry Anastazji" .

4390 kg - 6 tygodni

karmiony butelką -- Jesteśmy małżeństwem już...

Dom weselny Anastazja

Czy ktoś wie coś na temat Anastazji ( Starożteby).Chodzi mi konkretnie o jedzenie,obsługe itp.

Aurelia vs Anastazja

Które lepsze? Zawsze pociągało mnie imię Aurelia ale do Anastazji mam sentyment i kółko się zamyka;)

Hortensja czy Anastazja ?

Moja przyjaciółka, która za niedługo po raz trzeci zosatnie mamą (jak ja ;) zastanawia się nad wyborem imienia dla córki. Z chłopcem sprawa jest już rozwiązana bo wiadomo,że będzie Ignacy ale dla dziewczynki są dwie opcje - Hortensja i Anastazja. Które według Was jest lepsze? Oba w miarę

przepisy siostry Anastazji

zamienie książkę "183 nowe przepisy siostry Anastazjim " na " sałatki i surówki siostry Anastazji"

Trzecie urodzinmy Anastazji

18 czerwca 2004 r. o godz. 12.15 urodziłam Anastazję. Z wagą 4.385kg uzyskała 10 punktów w skali apgar.. Tuląc wtedy Małą nie wiedziałam jak ciężka droga nas czeka. Kiedy Mała miała 9 m-cy lekarz zauważył szmery, w dniu w którym kończyła 10 m-cy padła diagnoza- Zespół Bland White'a Garlanda

Anastazja, Malwinka, Melania??

Co sądzicie o Nastusi, Malwince i Melanii? Dodam,że mam hopla na punkcie Anastazji;) Ale bardzo lubie Malwinkę i Melankę..:)

Czy Anastazja Wertyńska...

Przepraszam że pytam byc moze o rzeczy oczywiste ale czy Anastazja Wertyńska była córką Aleksandra Wertyńskiego i czy grała rolę księżniczki Marii Bołkońskiej w filmie Bondarczuka "Wojna i mir"? Moze mi sie cos pokrecilo... Jakos nie moge tego znaleźć a Guglach

Anastazjo -:)

forum to ich juz dawno padłoby śmiercią naturalną Buhahahahahaha Więc, Anastazjo - uśmiech poproszę i koniec z nerwami oki????? pozdrawiam

Rodzeństwo dla Anastazji ?!

Witam moja corcia za jakiś czas bedzie miała brata lub siostrę. O ile przy Nastusi od początku byłam pewna tego imienia , tak teraz nie mam żadnych typów , fajnie by było gdyby imię pasowało Do starszej córki Jest ktoś kto ma córkę Anastazje i inne dzieci ? Piszcie jakie maja imiona

Anastazja...

wszystkiemu dodaje fakt że był to jeden z najbogatszych ludzi w Małopolsce.Niedowiarki przekonały się o tym dopiero na jego pogrzebie niestety..Reasumując Anastazjo-wyluzuj i przystopuj;-) No i zastanów się czy Ci zależy na użeraniu się i walce z wiatrakami;-) Bo mnie nie-i mimo że na pewno gdzieś tak

Re: Anastazja ? Pamietniki Anastazji P.

Czy macie na mysli Anastazję ,która pisała pamietniki i opisywała swoje spotkania z posłami. Pisała dokładnie,jak wygladali,jaki mieli zapach. Pamietam jak pisała,że jeden z nich pachniał anyzkiem:))). Czyli Renia B. nie jest znowu taką prekursorką.

Anastazjo

Pewnie trudno ci to bedzie pojac, ale sa na swiecie ludzie, ktorzy maja inne potrzeby, niz perfumy, buty, torebka i samochod. -- Being the change you want to see Wiedzmowo

Anastazjo,

tak mi po glowie chodzi ostatnio, zeby sie Ciebie o cos zapytac - czy dopuszczasz moze do siebie taka mysl, ze zwiazek oparty na kompromisie moze byc szczesliwy? Ze nie kazdy szczesliwy zwiazek polega na tym, ze partnerka dyktuje warunki, a facet 'umiera z milosci'? Ze sa takie zwiazki, gdzi

Anastazjo

ja po prostu nie wierzę, ze Ty jesteś prawdziwa -- Perfekcjoniści (...) kochają doskonałość (...). Każde odchylenie od swojej koncepcji odczuwają jako błąd i nienawidzą przypadku. Natomiast człowiek genialny kocha i przyswaja błędy, a do przypadku ma stosunek zmysłowy. F. M. Murer

anastazja

I tylko na tyle było cię stać? Cóż, nie każdy mam dar przelewania własnych myśli na papier. Ale muszę ci powiedzieć, że w tej chwili popełniłaś plagiat, bo ukradłaś słowo w słowo moją wypowiedź. Ale ponieważ rozumiem "normalnych inaczej" nie będę dochodziła swoich praw. anastassia napisa

Anastazja czy Diana

Które wam podoba się bardziej i moglibyście nadać? ...czy Lilia? (ale ogólnie dużo tych "lilkowych" imion).

@anastazja_

czy ty kuu... porównujesz biebera do beatles'ów!? naprawdę Cię tak mocno przygrzało? ;o nie, no. nie wiem co powiedzieć! niech sobie tworzą filmik o biebrze, proszę bardzo. ale zapewniam - nie obejrzę go, bo nie lubię już bajek typu smerfy. -.-

Anastazjo

dziękuję Ci bardzo za ciepłe słowa :) Niestety przeprowadzka nie wchodzi w grę. Tu M ma swoją córkę i rodzinę i jest cała masa innych "przeciw". Może w końcu los się do mnie uśmiechnie i znajdę poprządną pracę. Zawsze miałam w tej materii szczęście, miałam fajną i dobrze płatną pracę, ost

Anastazja

urodziła się niespełna tydzień temu. -- O Tyle, O Ile - Termin filozoficzny używany podobnie do Sięmieć, będący odpowiedzią na pytanie: czy warto żyć dla kępki ostu?

Anastazjo!!!

Az z wrazenia za szybko wyslalam. Coz za smutne wiesci... Jak sie czujesz? Koniecznie dbaj o siebie i twoj chlop niech tez o ciebie dba! Jak sie nie mozesz denerwowac to moze lepiej nas nie czytaj? ;-) Trzymaj sie, my tez calujemy :-)

Anastazja

Swietnie! :) Sliczne imie, MSZ najladniejsze z tych, o ktorych pisalas na poczatku :)) A jakie ma ladne zdrobnienia! -- Osoba jest chora i wie, że nie powinna. (Jarosław Olesiak)

"Bonifacy i Anastazja"

, ANASTAZJA, RAFAELA, BONIFACY, ELIGIUSZ, APOLINARY, PANKRACY, SERWACY, HIPOLIT - miały ongiś okres powodzenia, ale dziś raczej należą do tych, za które dzieci nie są rodzicom bardzo wdzięczne. Trzeba też imię zharmonizować z nazwiskiem. Jeśli ktoś ma nazwisko krótkie, niezwykłe imię będzie brzmieć

Anastazja

piękne imię! Nastusia będzie piękną i słodką dziewczynką :-) -- Moja córeczka Marysia

Anastazjo!

Widzialam w starych watkach, ze pytalas o porade w sprawie makijazu i zamiescilas swoje foto. Juz nie ma tam tych zdjec. Moglabys wrzucic jeszcze raz jakas fotke? Jestem ciekawa, jak twoje oczy komponuja sie z cala twarza.

anastazja

spłakałam się czytając to co napisałaś, a przy tym fragmencie Byłam zaszczycona, kiedy moja Ukochana Pani raczyła towarzyszyć mi w > paru podróżach, że mogłam z nią podziwiać palmy, koralowce i > czerwoną ziemię Tajów. > Zaszczytem i wyróżnieniem było dla mnie, że Moja Pani racz

Anastazjo,

pojęcia nie masz, co rolnik robi, a szczególnie z tzw. specjalnych działów. Się zapindala, nie bacząc na święte macochy... uuuuuuuupssssssss, te, no święta wzystkich najwyższych. Roślina nie zna święta. Pamiętam tylko, że się idzie do roboty. Znam harówę, nie lubię jej... Ale z Tobą jestem.

Anastazja- 1285 g.

Hej, jestem mama 3 tygodniowego wcześniaka i szukam rodziców z podobnymi problemami . Moja córcia od początku oddychała sama co strasznie mnie cieszy , myślałam że nie będzie problemów w 2 dobie zrobiono jej usg główki okazało się ,że ma wylewy 4 stopnia w lewej półkuli niedawno okazało się ,że r

Anastazja czy Marianna?

Które imię Wam się bardziej podoba? Które częściej słyszycie? Może ktoś ma pomysłt na zdrobnienia?

Anastazja z wyspy Kos

media żyją zamordowaniem Anastazji. Dziewczyna pojechała ze swoim chłopakiem do pracy w hotelu a wróci w trumnie. Zrobiła skok w bok z jakimś oberwańcem z Bangladeszu i tak to się skończyło. Niemniej zastanawia mnie fala bluzgów w komentarzach na jej temat. Póki co w naszej cywilizacji zdrada

Anastazja - 1285g. !!

Mojej córeczce został wstawiony zbiorniczek Righama . Przestała mieć bezdechy nie spada jej mocno tętno , ale niestety okazało się że podczas wylewu została uszkodzona wieksza część mózgu i dopiero teraaz na usg było to widoczne . Czyli w lewej półkuli powstaje jedna wielka dziura ( prawą ma całkowi

Anastazja - jak zdrabniać????

Oprócz Nastki co wam dziewczyny przychodzi do głowy? -- Pozdrawiam :) Kasia mama Ingusi,która ma dziś i Groszka (05/03/06)<

Sylwetka Anastazji Myszkiny

MYSKINA. M-Y-S-K-I-N-A. Em igrek es ka i en a. Mike-Yankee-Sierra-Kilo-India- November-Alpha. Czy w GW pracuja analfabeci, czy tylko dyslektycy?

Re: Anastazja

No bez przesady!!! A propos afery, wiesz, że Anastazja była tak naprawdę Marzeną? Anastazja P. to był jej pseudonim.

Podoba mi się i Eulalia i Anastazja. Anastazja ciut bardziej, ale nie odbieram jej jako oryginalnej. -- Wszystko o imionach. Świątynia

Ostatnio w "Witajcie na Świecie" widzialam mala Anastazje i jak bylam w kosciele to tez chrzcili mala Anastazje. Moim zdaniem imie powoli przeciera szlaki:).

Anastazja Jaworska zd .Danylczuk

szukam Anastazji Jaworskiej lub jej krewnych pochodzi ze wsi Podwysoka dzisiejsza ukraina brat Andrzej

Anastazja w Ustroniu Morskim

Witam. Czy był ktoś może w domkach letniskowych Anastazja w Ustroniu Morskim. Mamy w planach się wybrać, ale nigdzie nie znaleźliśmy żadnych opinii.

Gabriel, Anastazja

> Anastazja - Nastienka, Nastka, Nastusia ...no i z rosyjska Nastia. Oba imiona w porządku, Anastazja oczywiście przez "zj". -- Człowiek cnotliwy nie musi panować nad sobą, bo nie ma nad czym panować. (J. Olesiak)

> > A jakie są ładne zdrobnienia od Anastazji? > > Nastusia, Nastka, Nastia Ano właśnie, zupełnie mi się te zdrobnienia nie podobają, chociaż imię Anastazja owszem. -- Czas jest zawsze przejściowy, a chaos jest w Was

Wróżka Anastazja z Łodzi

Interesuje mnie wróżka Anastazja z Łodzi, która ma gabinet przy ulicy Zielonej 3. Był ktoś z Was u niej??? Jeśli tak to bardzo proszę o opinię, czy warto. Z góry dziękuję. Pozdrowionka

krimhilda napisała: > Podnosze, zeby spytac jak jest obecnie z popularnoscia Anastazji obecnie. Aa i > jeszcze Adeli. Wiecie moze dziewczyny? Anastazja jest nadawana, ale wciąż nie jest szalenie popularna. Adela bardzo rzadka. -- Filipiny, USA

Tak, wiem. Nie mniej jednak pozostanie w świadomości jako Anastazja, a nie Marzenia, niestety...