Przeszukano 117 976 706 wypowiedzi na 1 425 forach
alis1234 - najlepsze wpisy
-
Re: Wróżka Alis
jak dla mnie najlepsza wróżką internetową jest Sara, jej wróżby są niezawodne, wszystko się sprawdza zarówno jak chodzi o przyszłość jak i obecną ocenę sytuacji, email do niej - kobietamag@interi Czytaj więcej...
-
Re: Pieniądze szczęście dają wg. przetakiewicz
goscini1234 napisała: > Ematka się zgadza? Uważam, że jeśli mam 2 opcje - mieć pieniądze, lub ich nie mieć, to wybieram okienko numer 1. Czytaj więcej...
-
Re: minetka
leszekrod1234 napisał: > lubicie minetke ? probowalem pare razy. dziadostwo. - wole klasyke. Czytaj więcej...
-
tuttifrutti1234
nachlany o 21:49 Czytaj więcej...
alis1234 - pozostałe wpisy
1234
Kinga, Kunegunda (1234-1292), błogosławiona, księżna krakowska i sandomierska. Córka króla Węgier, Beli IV. Żona księcia Bolesława Wstydliwego. W wianie wniosła ziemię sądecką. Kinga nie miała potomstwa. Tradi z
Wróżka Alis
ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba! korzystam z oczyszczania energetycznego który przyniósł boski efekt, pech który przesladował mnie kilka lat ustąpił, jestems zczesliwa od pół roku gdzies, nidawno spodobał mi się pewien facet wolny ale po przejsciach, zamówiłam u wr
do alis
czy chodzisz moze do szkoły rodzenia w zdrojach? Też chce tam rodzić chociaz z centrum najblizej nie jest :) -- tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20728;11/st/20070515/dt/6/k/1a9f/preg.p
1234
to jak adminku? od jutra zaczynam przyspieszać gorzowskie wątki! czy jesteś ;;za???/ -- pozdro hiro
1234...
było moje !!!!!!!!! śmieszna liczba. Macie takie śmieszne liczby? Napiszcie... -- Polska: Kraj w Europie Środkowej, gdzie krasnoludki sikają do cukru i za to obwinia się rząd Leszka M.
alis
podobno na kadłubka nie ma usg :( ale jeszcze sie bede dowiadywac na 100% -- b1.lilypie.com/45PFp2.png <*><*><*> fotoforum.gazeta.pl/5,2,syl
alis
ty czekasz na majowa dziewczynke, a sama jak dziewczynka wygladasz :)) Ciąża ci służy nie ma co -- tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20728;11/st/20070515/dt/6/k/1a9f/preg.png
Alis
jakby Ci to nie sprawiło problemu to proszę żebyś wrzuciła fotki Twojej carrery i to najlepiej z dzieciem w środku. mój skończył rok i waży 12 kg. ciekawe czy nam wystarczy do końca okresu wózkowego.
Alis...
prześliczny pokoik dla małej!!! gratuluję gustu! A Twoj brzucho wygrywa w kategorii na najładniejszy majowy brzuchol:) (gdyby taka kat istniała oczywiscie;)) -- nasz cud
Alis przedszkole Wrocław
Witam, Czy mogłabym prosić o opinie na temat tego przedszkola? Standardowa sytuacja: na państwowe przedszkole nie mam co liczyć, bo się nie dostaniemy. Szukam więc alternatywy. Na innych wątkach znalazłam zarówno dobre jak i złe opinie ale są one z lat 2006-2009. Ja wyglada to teraz? Czytałam o P
BOGUSIA 1234...
Chce napisac o tym co czuje... Wlasnie ogladalam rodzinne zdjecia Bogusi na forum - zobaczcie. Musze Wam powiedziec, ze rzadko na owe forum zagladam a jeszcze zadziej cos mnie porusza - po prostu zdjecia fajnych bobasow i w wiekszosci bardzo ladnych dzieci. Jednak tym razem bylo zupelnie inaczej..
1234
Ktoś wczoraj, czyli 7 sierpnia, policzył, że do końca kadencji prezia RP zostało właśnie 1234 dni. Do symetrii akurat. Jakoś to wytrzymam. -- Trzeba płynąć pod prąd, bo z prądem płyną tylko śmieci.
1234-
1234-5aa napisał: > kraje które około 2025 roku będą miały potencjał zbliżony do USA w Chiny nawet > większy. Ale USA cały czas będą potęgą zarówno militarną jak i gospodarczą ale > nie jedyną. Natomiast w ogóle nie mówi się o Rosji. Zalezy gdzie jest to wydrukowane. W Spieglu
Alis81
alis81 napisała: > Bardzo dziękuję za pomysły. > Ze względów oczywistych skojarzenie z Alicją po Drugiej Strtonie Lustra jest > niejako zrozumiałe samo przez się :))) > Ale ja mam na końcu języka - a w zasadzie nawet nie języka - tylko obija mi się > > to po
1234-
1234-5aa napisał: > Co Wy bredzicie o tych patentach. Z jakiego to kraju najwięcej osób otrzymuje > Nobla? Noble sa za osiagniecia sprzed lat 20tu. Czyli Noble DZISIAJ jak co obrazuja stan sprzed lat 20. Stan dzisiejszy pokaza Noble za lat 20. A wiec na podstawie NObli oceniac
E-alis
nie miałam możliwości odpisania od razu - jest naprawdę fajna ta Twoja wersja. Zakładam, że lustro będzie na całej ścianie...a pod umywalką stanie w części zasłonięta kuweta naszej kotki :) No i nie wiem czy kaloryfer nie zawiśnie na ścianie z drzwiami obok kabiny. Ale to pewnie zobaczę jak u
1234 o 12:34
ostatnie czary-mary. I Cztery cyferki po kolei... Cóż... Byłam sama ale już kończę, 1235 o 12:35 nie będzie...
1234
Chyba będzie ciężko nam się porozumieć, bo cały czas powtarzam, że artykuł dotyczy datków dobrowolnych. Natomiast ty wrzucasz wszystko do jednego worka. Ale naprawdę doceniam kulturę polemiki, co przy anonimowych postach ( bez logowania) rzadko się zdarza. Pozdrawiam :) A
1234
Koszt 10 zł, można zorientować się po numerze, no i kiedyś kumpel wysłał na podobną akcję. Nic nie dostał w zamian. Pozdrawiam. Idź do roboty i przestań żerować na kretynach
Cześć alis :)
Ja też już podczytuję forum i ze wszystkimi się witam, choć synek ma się urodzić na przełomie września i października. Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej i lepiej, bo córka już nie może się braciszka doczekać -- https://www.suwaczek.pl/cache/faec2f26ef.png
Re: Alis
Leila dzis wygralam aukcje na ebayu. Jak Ty placilas? Czekalas na maila z numerem konta? Kupowalas od niemieckiego sprzedawcy nick "Toys..."?
jak dla mnie najlepsza wróżką internetową jest Sara, jej wróżby są niezawodne, wszystko się sprawdza zarówno jak chodzi o przyszłość jak i obecną ocenę sytuacji, email do niej - kobietamag@interia.pl
1234
Gdybym miał zrobić grę to nie marnowałbym czasu na pisanie takich ciekawych wątków tylko zaczął zapier**** na papierze projekt. :)
1234-
Nie wiesz jak wyglada gospodarka kraju 1 Swiata. A ja znam doskonale niemiecka pracuje tam 25 lat, odwiedzam firmy, wiem. Dla duzo ludzi przemysl kojarzy sie tylko z tymi fabrykami skad wychodza TV samochody meble itp. Ale kraje 1 Swiata sa silne w innej dziedzinie. W dziedzinie opracowywania sro
Alis 82
Wspaniale fotki z sesji, Amelka jest sliczna widac po kim odziedziczyla urode. Mamusia tez pieknie wyglada :-) Pozdrawiam Cieplutko Arleta z Kornelką -- Moja Kornelka 19.10.2005 fotoforum.gazeta.pl/72,2,
1234
pomimo ogromnego rozmachu w murze przy kość. Św. Rocha jest on jednak mniejszy niż Sobór Sw. Mikołaja. I nie warto oceniać mniejszość czy większość bo wg. opinni historyków Mieszko I zanim został ochszczony w obrządku łacińskim był wyznawcą chcrześcijaństwa w obrządku wschodnim.
1234
No niestety nikt Ci nie pomoże, masz pirata, z piratami zwykle są problemy, trafiłeś na złe forum? Street Fighter IV jest świetną grą, polecam zakupić.
1234
Soundtrack ? Hmm, no to na pewno Silent Hill część 1sza no i ten z najnowszego Alone in The Dark choć nie jest mym ulubionym.
1234
Na prawdę chciałbym mieć ochotę poszukać tego punktu, ale nie chce mi się. Nie tkwię w żadnym błędzie i nie z taką ostrą krytyką mistrzu, świat jest cywilizowany a my jesteśmy dorosłymi ludźmi więc wstrzymaj swoje ambicje.
1234
tia.. wyladowali.. a tutaj spokoj.. zycze milego dnia znak kubka z kawa :) -- wykluwający się kryminał..;)
e-alis
oo, super, dziękuję :D Wstępnie planowałam drzwi otwierane na drugą stronę (z uwagi na drzwi które znajdują się tuż obok, do kuchni..) Rozumiem, że umywalka po drugiej stronie nie przejdzie..? Nie wiem, czy da się ją umieścić po prawej stronie, bo ten czarny "kwadrat" to chyba jakiś komin ?? C
Tarczyca odcinek 1234 :)
Kochane, nigdy nie miałam problemów z tarczycą , ale ze względu na wypadajace włosy robiłam badania w tym kierunku . No i jeżeli przez ostatnie lata ( czterdzieste:)) TSH oscylowało wokół 3,5 ( pozostałe parametry ft i a tpo w normie) i wszystko oprócz włosów było ok , i nagle spadło do 2 , to może
Re: Alis
kupowałam od: toysbabyfachmarkt. wysłał mi wszystkie namiary na konto. przelew z pko kosztował mnie 68 zł. wózek już mam:))))
Re: Alis...
Podpisuję sie pod Tobą Erin. Pokoik śliczny..ale brzuszek najśliczniejszy jaki widziałam :) -- Majowy Słonecznik
przedszkole alis
więc moja córka pewnie nadal by chodziła,ale trochę mi się pogmatwało w życiu- i obecnie mnie nie stać na przedszkole. Przedszkole jest fajne, moja córka bardzo sie tam rozwineła, a co wazne nawet bylo tak,że jak przychodzilismy po nia to nie chciala isc do domu.Natomiast to jest przedszkole p
do wiola1234
mam do Ciebie pytanie, napisałam na priv, zerknj proszę. z gory przepraszam za prywatę, ale dotyczy homeopatii, a sama wiem, jak nieczesto sprawdza sie poczte z gazety.
ja jestem bardzo zadowolona jak wielu z Sary,była bezbłędna, bez opisywania sytuacji,wszystko trafnie powiedziała, po 3 miesiącach wróżba już się w większości sprawdziła, poza tym szybkie terminy i miły kontakt,email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)
1234......SL56789
Od dawna fascynują mnie rudzkie tablice rejestracyjne. Oczywiście, są numery banalne, byle jakie, takie ze sterty tablic wzięte. SL coś tam, coś tam. Sam mam taką i przekonałem się, iż rudzcy funkcjonariusze banału numerowego nie oszczędzają. Aż mi się zdaje, że im bardziej przypadkowa tabli
do gabi1234
Gabi czy Ty jesteś z Warszawy? I czy byłaś ostatnio w Promenadzie? Widziałam dziewczynę w sukieneczce w zieloną kratę.... Czy to byłaś Ty?
do Alutki 1234 !!!
Wysłałam Ci kolejnego maila - mam nadzieję że dotrze... Twoje maile przychodzą na moją skrzynkę, ale mam problem z odpowiedziami. Jeśli nie dotrze do Ciebie mój mail z dzisiejszego dnia, skontaktuj sie proszę ze mną na forum... pozdrawiam :) -- Zapraszam do Aniołowa :))) Cz, 16-06-2005 Forum: Pomocne emamy - do Alutki 1234 !!!
Przedszkole ALIS przy ul. Orlej
Witam, chcę zapisać dziecko do prywatnego przedszkola ALIS przy ul. Orlej. Czy ktoś mógłby się podzielić informacjami na temat tego przedszkola? Z góry dziękuję Pozdrawiam wo
do ameba1234
witam... nie wiem czy mnie pamiętasz z forum. chciałam ci się pozalić , córka nadal nic nie przyjmuje do ust . to już 9 mies. kończy sie na łyżeczce i to z zaskoczenia. mam już dosyc . budzi sie co 45 min, w nocy i doi cyca. w dzien je co kilka godzin pierś. gdy jej cos podaję to głowa w d
do kamili1234
witaj! Ale ja Ciebie ostatnio mecze...wybacz...ale masz juz wiele za soba... Tak sie zastanawiam, bo mowisz ze jestes w 3 fazie...ja jestem zdeklarowana II fazowiczka, a czym sie wlasciwie rozni II faza od III - co wprowadzilas dodatkowo...bo moze ja tez jestem w III fazie... Ja to jestem
1234a14
poczytaj to forum, na pewno znajdziesz odpowiedzi na wiele pytań; orzeczenie o niepełnosprawności - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37296&w=45162832 orzeczenie do kształcenia specjalnego - N, 12-11-2006 Forum: Dzieci słabowidzące - 1234a14
do kamila 1234
cześć, mamy podobne problemy, może napiszesz coś na moją skrzynkę: Dominika80@tlen.pl Może będzie nam lżej? pozdrawiam i czekam :)
Re: 1234
za co dziękujesz ? że dynastia Jin wygasła w 1234 roku ? pl.wikipedia.org/wiki/Dynastia_Jin_(1115-1234)
Re: alis82
Alis - rzeczywiście szczuplutko wyglądasz, a Amelka za to niezły klocuszek już urosła na Twoim mleczku :) -- Kuba-moje słonko
Polecam wróżkę Sarę,chyba najlepsza wróżka online jaką znam, precyzyjna,rzeczowa , ponadto bardzo miła,sympatyczna i szybko odpisuje, szczerze polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja obszerna i trafna odpowiedź, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
tuttifrutti1234
Fazy alkoholizmu: faza ostrzegawcza - picie bez okazji, w samotności. Charakterystyczny dla tej fazy jest też gwałtowny spadek samooceny, poczucie pustki i bezradności. Pt, 06-05-2022 Forum: Świat - tuttifrutti1234
Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy onlline też ma bardzo szybkie email do niej- kobieta
Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,k
a1234
odkształcana że całkowicie wytraci swoją energię. > > Tu masz po rosyjsku: rel="nofollow" ru.wikipedia.org/wiki/???????????? Mowisz drogi a1234 o falach dzwiekowych a przytaczasz wyjasnienie do fal
w czwartek korzystałam z opcji 3 pytań i wrózki Agnieszki ze strony wrozkaagnieszka.pl ma 100% dyskrecje a na tym najbardziej mi zależało, opłaciłam za 3 pytania a wróżbę dostałam w ciągu godzinki. Prosto i rze3czowo bez owijania
Re: 1234-
1234-5aa napisał: To Ty nie znasz struktury zatrudnienia w krajach wysoko rozwiniętych jak UE czy USA. To nie ma z kim i o czym dyskutować" w odpowiedzi do Hubert. Tak sie sklada, ze ja znam 'strukture zatrudnienia' w zachodnich krajach i uwazam analize Hubert za 'sound'. Z kolei uwazam
a1234
Katyn czy technika. Bo Twoj wodor wozony przez tego Twojego drogi a1234 Burewiestnika gwarantowanie sie skonczy wczesniej jak paliwo jadrowe. Chyba ze idiotami byliby konstruktorzy i za malo paliwa jadrowego zaladowali. Ale wodoru nie da sie tyle wziasc aby Burewiestnik z Rosji do USA dolecial
Mi bardzo dużo pomogła Wróżka Sara , miałam spore rozterki i udało się dośc szybko umówić na kontakt i merytorycznie podeszła do sprawy. Co prawda nie należy do najtańszych,ale cena dość przystępna, natomiast przede wszystkim bardzo wysokaaa sprawdzalność,a to chyba w tym wszystkim najważnie
Polecam Panią Sarę, od kilku lat korzystam z jej porad i bardzo celna trafność jej wróżb, nie owija w bawełnę i trafia w istotę od razu, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością nawet co do detali , których inne wróżki nie widziały, osoba warta uwagi, gorąco polecam ,email do niej -kobietamag
Mogę polecić Wam bardzo dobrą wróżkę Sarę, do której trafiłam w bardzo trudnym okresie w moim życiu,nie dość,że genialnie i trafnie przeczytała wszystko jak jest to jeszcze ostrzegła mnie w porę przed nieprzyjemnym zdarzeniem, którego wcześniej nawet w ogóle nie brałam pod uwagę, poza tym co ch
Dla mnie najlepsza wróżką online jest wróżka Sara, bardzo trafne przepowiednie praktycznie w istotę sprawy bez podawania jakichkolwiek szczegółów, jest rewelacyjna, co więcej kontakt bardzo miły,gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w do
ostatnio korzystałem z usług wrózki Sary , po wielu wcześniejszych próbach, w tym przypadku sprawdzalność jest bardzo wysoka jak i terminy bardzo przystępne, gorąco polecam, email do niej : kobietamag@interia.pl
Re: do alis
Chcieliśmy tam chodzić, ale godzina nam nie odpowiadała. Byliśmy w szkole rodzenia Pomorzanka II, na Żołnierskiej. Zajęcia jeszcze trwają, ale już na wszystkie nie chodzimy. Z tego co pamiętam to Ty też rodzisz w Zdrojach. Może się spotkamy :)
Korzystałam z rady wróżki przez internet. Jestem bardzo zadowolona. Polecam gorąco - pisz na adres kobietamag@interia.pl . wróżba została potraktowana jako priorytetowa i bardzo szybko zrealizowana po przystępnej cenie, gorąco polecam ;)
Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Ula! Od kilku lat korzystam z wróżb i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 45minut.
gabi1234
gabi1234 napisała: > kitu > - bluzki z rekawami "nietoperz" > - romby na sweterkach > - lakierowane torby > - jak co roku spodnie wpuszczone w kozaki > - jak co roku odslanianie nerek i brzucha przy ujemnych temperaturach > > hity > - wysoki stan
do 1234
Kowalski, nick na forum GW 1234. Dziekuje i pozdrawiam sprawdzacza wynikow w telegazecie.
Chciałam Wam polecić wróżkę Sarę z której usług już od dość dawna korzystam i sprawdzalność zarówno merytoryczna jak i czasowa jest bardzo duża, zostawiam Wam email do niej -kobietamag@interia.pl
Re: e-alis
Ze względu na ten kibelek przysuniety do lewej ściany zmieniłam położenie drzwi i umywalki. Mogą one być jak w planach u dewelopera ale wtedy jakoś nieładnie (niesymetrycznie) się to układa(wc2) wc3) Sedes na środku tylnej ściany - trochę trudniejszy dostęp do dolnej części szafy, tam bym z
Najpopularniejsze:
- golgota picnic
- rokitnica
- gastrologa
- irydolog warszawa
- jelito grube leki
- helena czarnojan
- ryfampicyna
- helginia
- seppeler
- makijaż ślubny warszawa
- poradnia psychologiczno -pedagogiczna