Sake

Sake

Przeszukano 119 269 342 wypowiedzi na 1 504 forach

absolwenci 1965 szkoła nr 4 kraków - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

Absolwenci Szkoły Podstawowej Nr 4

Czy są tu jacyś absolwenci na forum?? Odezwijcie się!!!!!!!! Co u Was??? Może jakieś miłe wspomnienia???

Absolwenci Szkoły Podstawowej Nr 4

Czy są wśród was??? Odezwijcie się! Opowiedzcie co u was. Jak wspominacie szkołę, której już nie ma? Ja kończyłem 1983.

SZkoła Podst nr 4

poszukuję rocznika 75 (urodzenia), absolwenci roku 1990r do zorganizowania spotkania po latach.

Szkoła nr 4 - część pierwsza.

Drodzy absolwenci szkoły podstawowej nr 4 i z ul. Pieniężnego i z Kołobrzeskiej czy nie uważacie, że nasza szkoła też wychowała conajmniej kilkunastu wybitnych . Nie tylko siódemka ma czym sie pochwalić, czego jej gratuluję, ale myślę że i my możemy coś coekawego o sobie napisać. Co o tym

JUBILEUSZ SZKOŁY PODSTAWOWEJ nr 4

Absolwenci Szkoły Podstawowej Nr 4 odezwijcie się. Nasza Szkoła też chyba obchodzi jubileusz - 50-lecia. a MOŻE dYREKCJA OBECNEJ 4-KI POCZUJE SIE DO OBOWIĄZKU!

Szkoła Podstawowa nr4

Czy ktoś chodził do takiej w Rzeszowie. Odezwijcie się absolwenci!!!!!!!!!!!! Jak wspominacie szkołę, której już nie ma? Przecież nie raz było super. - Pani od geografii..... - J. polski z pazurzycą????? - Rewelacyjne lekcje matematyki ze starszą panią ślizgającą sie na butach przy tablicy

Kraków- szkoła podst. nr 4 Smoleńsk

Witam, czy ktoś zna szkołę podstawową nr 4, w KRAKOWIE, ul. Smolensk 5. Szczególnie intersują mnie opinie na temat nauczycielek, które będą uczyły pierwsze klasy: p. Wanda Muszyńska-Franczyk p. Lewiak i p. Tworzydło. Będę wdzięczna za wszelkie plusy i minusy:-) dziekuje i pozdrawiam, A.

Re: Absolwenci Szkoły Podstawowej Nr 4

A ja skończyłem 4-kę w 1960 roku.Do siódmej chodziłem już do nowej wybudowanej obok starej na Marszałkowskiej.Troche dawno co?

Re: Absolwenci Szkoły Podstawowej Nr 4

Ja tam chodziłam w latach 1989-1997 i najbardziej z nauczycieli utkwiła mi w głowie pani od fizyki, której się wszyscy bali pani Ptaszek.A ty kiedy tam chodziłeś,w jakich latach?

Szkoła nr 4 róg Dąbrowskiego a Kościuszki

Bardzo miło by było aby absolwenci szkoły podstawowej nr 4 róg ul. Dąbrowskiego a Kościuszki zrobili spotkanie . Chodzi szczególnie o rok rozpoczęcia szkoły w 1959 ( pierwsza klasa). Było by to spotkanie miłe a zarówno zaskakujące , ponieważ każdy z nas inaczej wygląda .

Liceum numer IV

Absolwenci liceum numer 4 jakie macie wspomnienia bo nauce w tej szkole

Re: absolwenci SP nr 13

Jesteśmy już babciami, bo to my w 1965 roku, jesienią otwieraliśmy nową szkołę na Sienkiewicza. Pozdrawiam moje koleżanki i kolegów z tamtych lat! Gdzie się podziały tamte niezapomniane prywatki? VII"d" przeniesiona z Konopnickiej: Adamska, Basaj, Barańska, Ciemięga, Czekajewska, Domańska

Gimnazjum nr 4 Zespół Szkół Łączności Przełajowa

Chciałabym poznać opinie uczniów oraz ich rodziców nt tego gimnazjum. Szkoła na stronie i drzwiach otwartych prezentuje się interesująco, ale w necie opinii brak. Jak wygląda nauka języków w klasie "poliglota"? a jak poza nią? Czy i jak szkoła wspiera osoby utalentowane? Jakie szkoły

Szkoła podstawowa nr 4 prywatna na Śniadeckich

Zbieram info i opinie nt. szkoły prywatnej podstawowej nr 4 "Inspiracje" w Krakowie przy ul. Śniadeckich Chciałabym tam posłać dziecko do podstawówki. Prosze o info rodziców. Dziękuję

Szkoła Podst. nr.152 ul.Powstańców Wielk.4, Ochota

szukam absolwentów szkoły podstawowej im. Marii Dąbrowskiej przy ul. Powstańców Wielk. 4, rocznik 1968, klasa A.

Re: Szkoła Podstawowa nr4

Wygląda na to, że niestety niewielu pamięta swoją dawną szkółkę. Albo po prostu nikt a absolwentów nie zagląda na strony GW. Szczerze mówiąc, to patrząc na tematy niektórych działów widać tam zastój. Nie ma nowych tematów. Ale i stare pozostają nieruszane.

Re: Szkoła Podstawowa nr4

został jedynie utrzymany z osobami, które razem ze mną znalazły się w tej samej szkole średniej. Ale może znajdzie się jakiś śmiałek i niestrasznym mu będzie organizacja spotkania absolwentów podstawówki.

szkoła podstawowa nr 34 w Krakowie - kompromitacja

Szkoła Podstawowa nr 34 w Krakowie, chlubi się tym, że jej absolwentem jest Grzegorz H. obecny właściciel PRESSPUBLIKA - wydawcy RZECZPOSPOLITEJ ale od kilku miesięcy wszyscy rodzice w szkole podstawowej nr 34 wiedzieli, że rodzice jednej dziewczynki rozwodzą się. Wszyscy wiedzieli, że

Re: szkoła podst nr 4 Elbląg

andrzej_13 napisał: > szukam kolegów i koleżanek do imprezy rocznik 75... Klasa "D" oczywiście 75 to rok urodzenia, lata nauki to absolwenci 91roku. jak się nie mylę...

Szkoła Podstawowa nr 55 w Krakowie

Witam. Czy ktoś wie może coś na temat tej szkoły? Jaki poziom nauczania, jacy nauczyciele, jaka atmosfera? Chodzi mi zwłaszcza o klasy 4-6. To szkoła przy ul. Dobczyckiej na Woli Duchackiej.

Absolwenci szkoły nr 126 na Otwockiej. Rocznik 80.

Cze poszukuje kontaktu z ludźmi z podstawówki. Coś niecoś się słyszy, ale ciekawa jestem jak wam sie poukładało w życiu. Pozdrawiam i czekam na info. Basia :-) (4-8a)

absolwent szkoły podst. Krzycho Wyszkoski doradcom

doradcom wojewody pomorskiego niejakiego Drelicha absolwent szkoły podstawowej nr 15 w Olsztynie , były operator wózka widłowego i spychacza dobra zmiana w pełni w stadninach koni , doradztwie , PZU ,Lotosie i Orlenie

Re: Gimnazjum nr 4

A może po prostu wypowiedzą się absolwenci tego gimnazjum bądź ich rodzice.Jaką mieli średnią w szkole(z jakimi nauczycielami mieli zajęcia) w końcu do jakich szkół się dostali i jak sobie tam radzili,a każdy sam wyciągnie wnioski jaki jest poziom w tym gimnazjum i czy warto posyłać tam dziecko.

Re: Szkoła nr 4 róg Dąbrowskiego a Kościusz

c.d. Mam prośbę aby się spotkać to trzeba się odezwać i dopiero można zorganizować spotkanie , szczególnie chodzi o absolwentów którzy naukę pierwszą rozpoczęto w roku 1959 a ukończono w 1967 . Był to okres w którym nastąpił okres z siedmiu do ośmiu klas. Uważam że szkoła podstawowa nr 4 na

Re: Kraków- szkoła podst. nr 4 Smoleńsk

siemka, tu dawny uczeń SP4 w krakowie Paweł Jasiołek - każdy mnie tam pamięta. W tej chwili chodze do klasy 7 w Chicago i musze powiedzieć że sp nr 4 jest bardzo dobrą szkołą. ps.pozdro do moich kumpli

Absolwenci "Akademii Konopczyńskiego"

Skończyłam w 1974 roku Technikum Mechaniczno-Elektryczne nr.4 im.E.Konopczyńskiego w Warszawie, zwane przez nas - nie bez powodów - Akademią Konopczyńskiego. Odezwijcie się, którzy pamietacie i tamte czasy, i w ogóle tę szkołę. Powspominamy!!!! Pozdrawiam - Ewa (matura 1974)

Re: szkoła Podstawowa Nr 4 część. 01.

Ale SP 4 już nie ma :-( więc jubileusz raczej nie będzie możliwy. Ale można pomyśleć o stronce www. Może niebawen coś zacznę tworzyć. Dam znać :-) Pozdrawiam absolwentów SP4 Olsztyn

Ile zarabia absolwent Politechniki?

Zarobki (brutto) absolwentów uczelni (niezależnie od stażu pracy): 1. Szkoła Główna Handlowa w Warszawie 8 045 zł 2. Politechnika Warszawska 7 100 zł 3. Politechnika Gdańska 6 300 zł 4. Politechnika Wrocławska 6 147 zł 5. Uniwersytet Warszawski 6 000 zł 6. Politechnika Łódzka 5 770 zł 7

Re: Szkoła Podstawowa nr 4

Absolwent To najgorsza szkoła pod słońcem, okropni nauczyciele, zła organizacja, przemoc... dodatkowo uprzedzenia rasowe względem innych narodowości(zarówno ze strony nauczycieli, jak i uczniów). I proszę nie pisać ze to nie prawda, bo chodziłem do tej szkoły przez 6 lat i wiele rzeczy w niej

Re: s.podstawa.nr 4. ul.Swietojanska -Bydgoszcz

Uczęszczałem do tej szkoły w latach 1965-1967 tj. do VII i VIII klasy . Obecnie udzielam się na portalu Nasza Klasa , gdzie serdecznie zapraszam. Andrzej

Oj, chyba Pani Teresa reprezentuje spoleczność nauczycieli dominującą w naszych szkołach - ja jestem Świątynią, broń Boże nie zwracaj mi uwagi, moje zdanie jest jedynie słuszne, jakakolwiek krytyka odbierana jest jako atak. A skąd ta uwaga o tupecie? To już nawet zapytac się nie wolno? A może

Prywatne przedszkole nr 4 Kraków - nieporozumienie

moje dziecko dzisiaj robiło,czy było grzeczne nic!!!!!! Zero jakiejkolwiek inicjatywy pani z grupy starszaków o przekazanie jakiejkolwiek informacji na temat dziecka.Ta pani tylko wytyka błędy rodzicom że żle wychowują dzieci albo nie są przystosowane do bycia w szkole to ja się pytam co ta pani

jak interesują Państwa opinie o nauczycielu to warto wybrać się do dyrekcji a nie sugerować się ploteczkami rozpowszechnianymi przez rodziców, każdy nauczyciel jest wspaniałym pedagogiem a to od dziecka zależy czy chce się uczyć.Nie warto takich tematów poruszać na forum w dodatku z tupetem po

poszukuje kolezanke-Grazyne Matuszewska z Krakowa

Wiem,iz wyjechala z Walcza ca.1965-66,chodzlysmy do jednej klasy szk.pods.nr.4 im.Zdobywcow Walu Pomorskiego.W1975 odwiedzlam ja w Krakowie i to juz koniec,kontakt sie urwal.Szukalampoprzez biuro meldunkowe i nic.kontakt: templer9@lycos.de

Szkoły nie ma już od dawna, czyżby absolwentów też nie było?????????//

zus absolwent

absolwentom szkół (Dz.U. nr 122, poz. 1325 z późn. zm.). Jednakże absolwenci, którzy nabyli uprawnienia na podstawie przepisów tej ustawy kontynuują je na dotychczasowych zasadach - do czasu ich wygaśnięcia

Re: Nasza klasa - Nasza Szkoła Nr 53

Przychodzi absolwent do biura pośrednictwa pracy i pyta: - Czy jest praca dla absolwenta? - Oczywiście, że tak: pensja 4 000, komórka i samochód służbowy - Pan żartuje? - Sam pan zaczął -- :kwiat:

Re: wybór dyr w Szk. Podst. nr 4

i bardzo dobrze tarnobrzeskie szkoły zatrudniają absolwentów tarnobrzeskiej uczelni-należy popierać swoich

Kraków - gimnazja

Witam. Jeśli możecie napisać coś nt Gimn.nr 4 w Krakowie, to będę wdzięczna. Chcę posłać tam córkę ze wzgl.logistycznych, a niewiele wiem o tej szkole.

Sp nr.8

Ktos poszukuje 4,a może tak ktos jest absolwentem szkoły podstawowej nr.8 z lat 70/71 Kierownikiem ówczesnym był p.Dragan. Ruskiego uczyła - p.Pragłowska Fizyka i chemia - p.Rusznica Ciekawi mnie co się dzieje z ludzmi a ówczesnej klasy "C" Jeżeli ktos jest- to odezwij się człowieku !!!!!!!!!!!!!!

Szkoły prywatne w Krakowie

Czesc mam pytanie o szkoły prywatne w Krakowie. Chodzi o 4 klase, dziecko wrażliwe. Pod kątem pracy, albo mieszkania pasuje mi albo Niepubliczna Szkola POstawowa nr 1 im Orła Białego na Rzemieślniczej. Strona wygląda spoko, cena nie wysoka. Druga opcja to Montessori na Mydlnickiej 5. Dodam

Oleśnicka SP nr 2 najbezpieczniejszą szkołą w k...

Jako absolwent tej szkoły ciesze się:) Ale jestem pod wrażeniem,skoro 4 lata temu ukończyłem tą szkoła i mile jestem zaskoczony bo wciąż pamiętam uginającą się podłogę w 'starym' budynku :) A teraz proszę wybrać gimnazjum nr 2 i pierwsze liceum. Ile tam będzie "niedociągnięć" to sie w pale nie

Re: Absolwent

Jak byś czytała non stop nowiny to byś bzdru nie pisała. Ponieważ była poprawka co do matur w następnym numerze. Myślę, że tu zawidoła gazeta. A szkoła nie jest zła. Ciągle mówicie Karelma a tak naprawdę tej szkoły to nie znacie. Jest dużo uczniów którzy zdają maturę i są po studiach wsyoko (a

Policealna Szkoła nr 28 dla Dorosłych

Technika rachunkowości najlepiej jest zrobić w Policealnej Szkole nr 28 dla Dorosłych: www.ogrodowa.edu.pl/pl/oferta-edukacyjna-Szkola-Policealna-Nr-28-dla-Doroslych

Re: Absolwenci Gimnazjum nr 7!!!

nauczyciele wymagajacy, z naaciskiem na samodzielna nauke i egzekwowanie tego w szkole ja nie mialam zadnych problemow potem w LO ze srednia 5.1 na koniec gimnazum do 4.8 na koniec LO, co nie jest duza strata :)

Ukończyłam te gimnazjum i nie mogłam narzekać na nauczycieli (nie licząc pani od chemii, która jest choleryczką, ale trzeba jej przyznać, że u niej nie dało się czegoś nie nauczyć). Chociaż wiadomo są gorsi nauczyciele w tej szkole, ja na takich nie trafiłam. Koniec końców zostałam laureatką z

Re: Szkoła Podstawowa nr 6. Kto tam chodził?

puki co niy ma. Ale som Wacek i Heniek - absolwenci slynnej kuzni talentuf - szkoly podst. nr 4.

Liceum nr XVII w Krakowie

Ludzie jak wiecie to napiszcie mi od ilu osób mogą utworzyć klasę?? Martwię się trochę bo do klasy wstępnej dwujęzycznej( rekrutacja 2010/2011) tej 4-letniej jest miejsc 36 a na razie zgłosiło się tylko 9 osób w tym 4 osoby z pierwszego priorytetu a zostało tylko jakieś 2 tygodnie do końca

Re: Absolwenci szkoły nr 126 na Otwockiej. Roczni

Gość portalu: Basik napisał(a): > Cze poszukuje kontaktu z ludźmi z podstawówki. Coś niecoś się słyszy, ale > ciekawa jestem jak wam sie poukładało w życiu. Pozdrawiam i czekam na info. > Basia :-) (4-8a) Kłania się rocznik 1956. Jestem trochę od Ciebie starszy, ale

Jestem absolwentem tej szkoły, która budzi ogólne zadowolenie. Placówka jest zadbana oraz uczestniczy w wielu ciekawych projektach i przedsięwzięciach. klasy,hala gimnastyczna itp. są świetnie wyposażone. nauczyciele są różni. Wymagająca jest nauczycielka od chemii IG czy polskiego AW, która

Re: A co z gimnazjum nr 4 przy ul. Turmonckiej

Ja jestem absolwentem gim. 4. Szkoła jak szkoła, fajna hala, na korytarzach kamery, kadra sie zmienia na coraz lepszą, przezyłem tam dużo niezapomnianych akcji. W szkole jest spoko, tylko trzeba umieć sie wtopić w otoczenie.

Wiem o tym, że SP nr 4 już dawno nie istnieje, ale czyżby wszyscy absolwenci tej szkoły o niej zapomnieli? Nie chce mi się w to wierzyć, nadal czekam, że ktoś napisze i będzie można powspominać. Pozdrawiam serdecznie.

Przasnysza, miały dużo, dużo większą wiedzę niż ja i inni absolwenci gimnazjum nr 4 ( a przeciez w gimnazjum zawsze byłam najlepsza w swojej grupie...). Pani od polskiego popełniała błędy w stylu "na prawdę" i "napewno". Ah no i oczywiście "najtrudniejszymi" przedmiotami (z których naprawdę ciężko było

Nabór do Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Tarczynie ogłasza rekrutację do klas pierwszych na rok szkolny 2008/2009 i zaprasza na dni otwarte: ► 3-letnie Liceum Profilowane o profilu Ekonomiczno-Administracyjnym dla absolwentów gimnazjum ► 4-letnie Technikum w zawodzie Technik Ekonomista

Re: Kraków-jaka szkoła podstawowa

Witam Mnie polecano Szkołę nr 4 i Urszulanki. Chętnie usłyszę Wasze opinie o tych szkołach, jeszcze nie podjęłam decyzji. Pozdrawiam Joanna

Re: skandal w gimnazjum nr 4 w Katowicach

jestem absolwentem tej szkoły.. i sie zgadzam z Devidem.. stary piszesz jakies bzdury a nic tak nap [rawde nie wiesz... zastanow sie co dyrektor takiej szkoly ma zrobic?? to dzieci sa idiotami...

Re: Technikum Mechaniczne nr 4, Mińska 1/5 !

Gość portalu: Absolwent z 1969 r napisał(a): > pantalon napisał: > > > nie wiem czy dokladnie o te szkole chodzi. Przejezdzajac tramwajem rzucil > a mi > > sie w oczy napis zjazd abslowentow > > > > PanTalon > > Byłoby super

Kto kończył

Szkołę Podstawową nr 4 w Rzeszowie? Kiedyś istniała. Obecnie pozostało tylko Gim nr10. A co z absolwentami podstawówki? Gdzie są, co porabiają? Absolwenci średnich mają swoje fora i spotkania po latach. Spotkanie absolwentów podstawówki może być super okazją do powspominania starych dziejów

Zlikwidowano Zespół Szkół Ekonom. na Otwockiej 3

bip.warszawa.pl/NR/rdonlyres/96F9B435-2E60-4DF3-99E6-18C62A47629C/640687/UchwaanrXIII8007.doc O czym ze smutkiem informuje Was absolwent

Re: Absurdy w szkołach prywatnych

Szkoła Podstawowa nr 4 m. Juliusza Słowackiego Społecznego Towarzystwa Oświatowego w Krakowie - Szkoła Podstawowa w Mokrej Wsi k. Nowego Sącza - Prywatna Szkoła Podstawowa nr 2 im. Noblistów Polskich w Krakowie - Szkoła Podstawowa w Kobierzynie - Społeczna Szkoła Podstawowa nr 1 im. ks. Józefa Tischnera

Re: Gimnazjum nr 12 w Krakowie

Aktualnie lub nie. Jestem absolwentem sprzed kilku lat, w każdym razie poziom nauczania wyjątkowo niski na większości przedmiotów poza matematyką i polskim oraz ku zaskoczeniu wszystkich wf- em, naprawdę na tych kilku przedmiotach kadra nauczycielska to bardzo wysoki poziom, natomiast historia oraz

Pracodawcy: absolwenci bez praktycznej wiedzy

"Największym atutem Krakowa w przyciąganiu inwestorów są absolwenci szkół wyższych. Pracodawcy narzekają jednak na brak umiejętności praktycznych. Młodzi ludzie nie orientują się też na rynku pracy i nie potrafią współpracować " dziękuję. Z perspektywy parunastu lat poprzednich

Re: SP nr 51 na Kaliny absolwenci?

Witajcie, jestem z rocznika 75, chodziłam do kasy "d" - wychowawca J.Biernat. Uczyła mnie p.Ziobro, p.Wesołek, p.Chmielewski (który lubił bić chłopaków). Przez 4 lata nasza klasa walczyła o zmiane wychowawcy, nie udało nam się.Grałam też w piłkę ręczną w SKS-ie.Moja klasa była całkiem ok. A szkoła

jeżeli skończyła "Pani" 18 lat, to mówimy per Pani, ale cos mi sie wydaje,że nie.No,no faktycznie nauczyli Panią kultury, jezeli można to nazwać kulturą,chyba w rozumieniu absolwentów gimnazjum nr 4 Dziewczyno, w tej szkole ćpaja i to nieżle i to za ogrodzeniem szkoły , a dyrekcja udaje ,że

Re: Zastraszeni uczniowie w Gimnazjum nr 4

Chodziłem do tej szkoły i wiem, że w prawie każdej klasie jest ktoś z Ośrodka. Inne szkoły robią sobie czystkę, pozbywają się problemów, a w gi4 nauczyciele muszą sobie radzić. I to robią. Odczepcie się od tej szkoły!!!!

WIELKI Jubileusz SP4

Jesteśmy na FACEBOOK'u pod adresem: facebook.com/sp4ostrowiecswietokrzyski UWAGA UWAGA UWAGA !!!!!!!!!! Jest już 18 listopada 2011 rok WIELKI Jubileusz z okazji 100 lecia istnienia Szkoły Podstawowej nr 4

DOBRE SZKOŁY - LIBIĄŻ ,CHRZANÓW ,OLKUSZ,KĘTY

Libiąż 56 2 2 39,29 4 Katolickie LO xx. Pijarów Kraków 448 1 4 45 38,97 5 VIII Prywatne Akademickie LO Kraków 65 2 2 33,85 6 LO przy Pow. Zespole Nr 11 SO im. Wyspiańskiego Kęty 559 1 4 27 31,99 7 III LO

Re: Szkoła Podstawowa nr 55 w Krakowie

Społecznej. A jeśli chodzi o Gimnazjum nr 27 przy ulicy Malborskiej to ODRADZAM. Przez ostatnie 4 lata miałam do czynienia z tymi uczniami. Zdemoralizowana młodzież. Alkohol, głośna muzyka techno i to jeszcze w piątki (obok jest kościół), papierosy, itp.

pora odpowiedzieć na Wasze posty. A więc jak już mogłiście przeczytać, to jestem absolwentem tej szkoły, chodzę do liceum z najwyższej w Łodzi półki, tak więc jak można się domyslić mój wynik egzaminu był bardzo dobry, oceny tez świetne. Bo oczywiście, nie oszukujmy się, jak ktoś chce się

Re: Szkoła Podstawowa nr 4 im. Romualda Traugutta

Nie zgadzam się z tą opinią ,ponieważ nie ma ona żadnej podstawy. Sam jestem absolwentem tejże "podstawówki" Co roku byłem wpisywany do złotej księgi ,ale mniejsza o to. Faktem jest ,że szkoła ta ma wysoki poziom nauczania. Według mnie to lepiej jak dziecko zaczyna edukację od dużego pułapu bo

Re: Szakoła Podstawoa nr 4 w Krakowie - wychowawc

Pani Beata Sarapuk. Była wychowawczynią dwójki moich dzieci, pokochały dzięki niej szkołę i choć są już mocno duże dalej wspominają ją niezwykle serdecznie. Lubi dzieci, ma do nich świetne podejście, jest miła, kompetentna i cierpliwa. Najlepsza wychowawczyni dla malucha. Mam nadzieję, że kiedyś

Re: Szkoła Podstawowa nr 4 im. Romualda Traugutta

, pierwsze lekcje rozpoczynają się po godzinie 10 a nawet 11 i trwają do 16.30! Pedagodzy tworzą problemy po to aby się nimi zajmować. W innej szkole - jest po prostu normalnie. Nie wspomnę o brudzie w toaletach, szatni ..... Nie polecam SP 4 w Krakowie.

Re: Dyrektorka Gimnazjum nr 4 o kalkulatorze EWD

Oczywiście że mieszanie uczniów o słabych i zdolnych w jednej klasie to beznadziejnie głupi pomysł. Rozwiązanie problemu jest bardzo proste w szkołach o takich jak gimnazjum nr 4 trzeba: – radykalnie zmniejszyć ilość uczniów w klasie do max 15 – nauczycielom dać dodatek

70-lecie Zespołu Szkół Ogrodniczych w W-wie.

I zjazd absolwentów odbędzie się w dniu 6 XI 2004r. w Zespole Szkół Nr 39 Im. prof. E.Jankoeskiego (dawniej Zespół Szkół Ogrodniczych Im. prof. E.Jankoeskiego) w Warszawie, ul.Bełska 1/3. Szczegóły na www.zsbelska.of.pl

Likwidacje szkół w Krakowie: To dopiero początek

Absolwent I LO > Pani Okońska, proponuje likwidację MDK-ów, przedszkoli , szkół. Kom. Panie Absolwencie szacownej wszak Szkoły! Czy uczą w niej gramatyki polskiej? Pisowni? Jak można oddzielać przecinkiem PODMIOT od ORZECZENIA? Kto, co? Pani Okońska. Co robi? Proponuje. I jak tu czytać

70-lecie Zespołu Szkół Ogrodniczych w W-wie.

I zjazd absolwentów odbędzie się w dniu 6 XI 2004r. w Zespole Szkół Nr 39 Im. prof. E.Jankoeskiego (dawniej Zespół Szkół Ogrodniczych Im. prof. E.Jankoeskiego) w Warszawie, ul.Bełska 1/3. Szczegóły na www.zsbelska.of.pl

Re: szkoła podstawowa nr 51 w Leśnicy

rozumiem, ze poza praca w kuratorium trudnisz sie przeprowadzaniem ankiet. Zrobiles rzeczowe badania nt: "gdzie mieszkaja absolwenci SP51". Bo nie wiem, czy wiesz, ale oprocz tych 3-4 forumowiczow GW, pare innych osob tez te szkole ukonczylo. to tyle w tym watku z mojej strony, bo szkoda

Jesteś anomnimie absolwentem tego gimnazjum? a może bliżej czyją jesteś córeczką,której pani nauczycielki, albo siostrzyczką, a może Twoja ciocia tam uczy.Dyrektorka to sie stara tylko o to żeby nic nie wyszło na zewnątrz.A poziom szkoły dobry,a jakze bo większość rodziców stać na korepetycje

"elitarna" szkoła nr 1...

Tylko nie do jedynki... Jestem ubiegłorocznym absolwentem tej "cudownej" szkoły i chciałbym przestrzec wszystkich którzy się tam wybierają - dotyczy to także tego gimnazjum, jako że nauczyciele będą Ci sami... Po pierwsze w budynku jedynki nie ma miejsca, na kolejne, klasy, gdyż już teraz panuje

Re: ABSOLWENCI SP nr. 71 ul. Boremlowska -roczni

Tomaszu, bo zmęczony byłem i coś mi się pokręciło. Ja akurat jestem i z tego rocznika i z tej szkoły:)

Re: Szkoła podstawowa nr 4 w Krzyszkowicach - opi

nowe meble i zabawki. Jest bezpiecznie (kamery). Moje dziecko zadowolone i ja generalnie też. Decyzję musisz podjąć sama. Oczywiście można szukać w Krakowie - bo w Wieliczce to chyba jedna z najlepszych szkół. Pozdrawiam Malajorka

Re: Społeczna Szkoła podstawowa nr 4 ul. Krowoder

Syn jest absolwentem - obecnie w VLO. Wszystkie wydatki szkoły są transparentne co do złotówki - zarząd szkoły (rodzice) pilnuje wydatków i cen obozów.Obozy są obowiązkowe i to nie ejst tajemnicą jak się zapisuje dziecko do tej szkoły. Obozy narciarskie są w normalnej rynkowej cenie (można na nich

Re: Nasze LO nr 21 1968--2006 (1976)

POzdrowienia dla wszystkich absolwentów I LO. W 2006 nasze liceum 18 w rankingu krajowym (4 jest społeczne liceum w Żarach - ale to jest mała szkoła).

Ogólnopolski Ranking Szkół Ponadgimnazjalnych

. Publiczne Technikum nr 5 w ZSE im. T. Kościuszki w Opolu RANKING SZKÓŁ OLIMPIJSKICH 2014 1. Liceum Akademickie UMK w Toruniu 2. V Liceum Ogólnokształcące im. A. Witkowskiego w Krakowie 3. XIV Liceum Ogólnokształcące im. St. Staszica w Warszawie 4. XIII Liceum Ogólnokształcące w Szczecinie 5. LO nr

Top lista zerówek- Kraków

3) Prywatne nr 1, Dywizjonu 303 37/1 4) Prywatne Bajeczka, 2 Pułku Lotniczego 44/1A z racji lokalizacji pracy mogłoby być któreś w centrum, np. Samorządowe nr 1, ul. Kopernika 16 Wolałabym jednak te bliżej Czyżyn, by córka za rok jak pójdzie do szkoły spotkała tam kilka znajomych osób

Re: OKE KRAKÓW- rozporządzenie

Planujemy, że od dnia 29 czerwca 2005, od godziny 8.00, tegoroczni absolwenci liceów i dyrektorzy liceów będą mogli korzystać z internetowego serwisu SIEMA prezentującego indywidualne wyniki egzaminu maturalnego. Przypominamy, że każdy z maturzystów powinien otrzymać w swojej szkole specjalne

Gimnazjum nr 16 im. Króla Stefana Batorego Kraków

Gimnazjum nr 16 w Krakowie - to szkoła jak szkoła. Nie ma co płakać jeśli się nie dostaniesz, trzy lata mijają jak z bicza strzelił. Pociesz rodziców, że nie ważne gdzie, ważne ile sam się nauczysz, bo robisz to dla siebie, a podręczniki są ogólnodostępne. Osiągnięcia: Laureaci olimpiad i

Re: dobra szkoła podstawowa kraków

Z publicznych mogę z czystym sumieniem polecić szkołę nr 4 przy ul. Smoleńsk (od strony Plant). Szkoła ma dobre warunki lokalowe, poziom nauczania nie budzi zastrzeżeń, zajęcia dodatkowe, sporo wyjść do filharmonii i teatru, świetlica często organizuje różne wyjścia, wf traktowany poważnie (sala

Re: Kraków - gimnazja

To bardzo fajna szkoła, mam na myśli społeczne gimnazjum nr 4 w krakowie, przy ul. Dunajewskiego, poziom języków b. wysoki, to samo matematyka, polski, geografia i chemia:)

Re: Gimnazjum nr 12 w Krakowie

4 lata temu skończyłam to gimnazjum.Bez problemu dostałam się do jednego z lepszych liceów w Krakowie ( nr 8) i bez większych problemów napisałam maturę z biol-chem-fiz zamierzam iść na medycynę .. owszem jest tam dziadoswto ale o zależy czy wasze dzieci są porządne czy t o materiały na

Re: Szakoła Podstawoa nr 4 w Krakowie - wychowawc

zmienił szkołę właśnie ze względu na wychowawczynię, wiem, ze inni myślą o tym od następnego roku. Szczerze odradzam....

Re: Gimnazjum Kraków

Polecam wszystkim małą, kameralną i bardzo rodzinną szkołę przy dunajewskiego -społeczne gimnazjum nr 4, moje dzieci były bardzo zadowolone, nie miałam żadnych kłopotów, nauczyciele starają się by lekcje były ciekawe, motywują uczniów ale nie jest to szkoła gdzie panowałby tzw. ,,wyścig szczurów'

Re: szoły podstawowe Kraków

Z niepublicznych polecam społeczną nr 4 na Stradomskiej 10 - b. dobra! Z publicznych - 38 przy Fr. Nullo - naprawdę niezła szkoła. Pozdrawiam

Gimnazjum nr 5

Kiedyś chodziłem do tej szkoły i bardzo dobrze ją wspominam. Szczególnie historię i język polski. Obecnie chodzę do XXI LO i nie mam problemów z nauką - w ubiegłym roku moja średnia wyniosła 4.96. "Piątka" to szkoła, w której można liczyć na życzliwość wszystkich nauczycieli - oni naprawdę

Amoze do szkoly zawodowej?

Najmniejsze bezrobocie w krajach europejskich jest wśród absolwentów szkół zawodowych, w Polsce podonie. Może więc warto wybrać szkołę zawodową, również dlatego, że jak pokazują ostatnie lata, duża część absolwentów gimnazjum ze slabymi wynikami ma ogromne problemy z ukończeniem