Przeszukano 119 316 382 wypowiedzi na 1 504 forach
a 200 - najlepsze wpisy
-
Już ja Was urządzę!
znaczy nie ja... "Dorota was urządzi!" by TVN. Tutaj omówienie pewnego odcinka. https://www.youtube.com/watch?v=o3aUYycH200;;o3aUYycH200;;https://i.ytimg.com/vi/o3aUYycH200/default Czytaj więcej...
-
Re: A 200 zł za obiad to dużo ?
a nie nie doczytałam co zamawiali wyobraziłam sobie obiadomek przy autostradzie i tam obiad za 200zł a krewetki, łosoś i deser mogły tyle kosztować Czytaj więcej...
-
Re: DSG koniec pewnej epoki
klemens1 napisał: > Jednemu się wydaje, że DSG działa płynnie, drugiemu - że nie za bardzo. > A nikt nie pomyślał, że DSG też ma różne warianty? Zwłaszcza DQ200 z suchymi sp Czytaj więcej...
-
Re: Zbyt twardy materac...
Jysk nie ma materacow 200x200. A 100x200 ma jeden, sprezynowy. To nie jest to czego szukalam. Czytaj więcej...
a 200 - pozostałe wpisy
A200
Chiałbym zapytać bardziej doświadczone osoby co myślą o aparacie Konica - Minolta A200, przeczytałem i porównywałem chyba wszystkie opinie i testy ale chcę przed ewentualnym zakupem prosić o opinię na łamach tego forum. Z góry serdecznie dziekuje.
PLN200 a nie 200 PLN
Pomóżcie mi proszę. Mam gościa w biurze, który przy pisaniu kwot używa formatki PLN200.Jest to albo amerykański albo angielski styl. Mało tego zaczyna narzucać to innym. Gdzie znajdę informacje o pisowni tego typu w języku polskim?
Cannon A-200
Chciałbym kupić tani apar.cyfr. ostatnio widziałem promocje na Cannona A-200 co o nim sądzicie. Jak bede robić odbitki to 10x15 ale wiekszosc zdjęć bedzie na kompie.
różnica miedzy potencją C200 a 200 ch
Witam, mam pytanko może głupie ale męczy mnie od paru mcy:) jaka jest i czy wogóle jest różnica miedzy potencją c 200 a 200ch, Moja homeo kilka razy dawała kuleczki ze swojej apteczki i zapisywała mi ze podała np sulfur c 200, czy chodziło jej o 200ch? \ z góry dziekuje za podpowiedz
Konica Minolta A200
Mam pytanie w przedziale cenowym do kwoty 2500 zł aparat Konica Minolta DIMAGE A200 jest najlepszym aparatem? A jeśli nie to jaki jest lepszy? Dzięki za opinie.
200
A co?? Mam tylko nadzieję, że Adam skoczy nieco dalej. A pozostała trójka może skoczyć i te 200. Nie obrażę się ;) -- Na ogniu namiętności zupy nie ugotujesz.
Rozbieg A320-200!!
ze trzy tygodnie temu byłem na Okęciu i oglądałem start samolotu A320-200 linii NIKI. Jakież było moje zdumienie, gdy nie zakołował na koniec pasa od strony Alei Krakowskiej, tylko ustawił sie do startu prawie na wysokości terminala 1. Pogoda była ciepła, nie było żadnego wiatru, a mimo to od
Natrium 200 a Tuberculinum
Witam! Od około 1, 5 roku biorę Natrium najpierw 200 potem 1000. Po tym czasie leczenia nadal nie ustapiły problemy z kleistą mazią, która spływa mi po gardle. Pani dr zmieniła mi lek na Tuberculinum ( brałam serię tygodniową) a teraz raz w tygodniu. Moje pytanie brzmi: czy biorąc Tuberkulinę mogę
A jednak 200 metrów !!
najnowocześniejszym i najwyższym (bo liczącym ponad 200 metrów wysokości) budynkiem biurowym w Polsce. L. Czarnecki nie chce ujawniać, ile będzie kosztowała ta inwestycja, deklaruje jedynie, że będzie jedną z największych w Europie. LC Corp S A kończy za to inną spektakularną inwestycję w stolicy Dolnego
....a kto jechał 200??:))
www.youtube.com/watch?v=vpwf6Vq9Mmw&feature=related Mają chłopaki poczucie humoru, "ja jechałem 130 ale nie patrzyłem na licznik" ;D -- "Wyjechałem z żoną furmanką na pole, a tam oskarżona
A zrobie wam 200:)
co bedzie nagroda czy wpier#ol?:P -- Parallel Universe - równoległa przystań... "It's too bad, but hey, that's me 'cause it ain't the first time that a man goes insane 'cause I, I'll never be nobody's wife"
Minolta A200 i A2
Która jest lepsza? Mi się wydawało że a 200 ale A2 jest droższa A może jakiś inny aparat? moje typy to: Canon G6 Sony V3 Nikon 8800
Minolta A2 czy A200?
Czym właściwie się różnią? Czy w A200 wyeliminowano problem ze zdjęciami w niskich temperaturach? Czy to awaryjne modele? Czy jest dla nich jakaś alternatywa do 1000zł? -- Kobiety są jak zmarnowane okazje.. niewykorzystane mszczą się.
Minolta A2, a Minolta A 200?
Moze juz ktos mial przyjemnosc porownac? Z tego co sie zorientowalem nowsza A200 jest okrojona, ale np procesor ma nowszej generacji. Jak to sie ma w praktycznym porownaniu fotek?
PiS a "Ładunek 200" ("Cargo 200", Rosja 2007).
Jak zobaczyłem, co wyprawia kapitan Żurow, to tak jakbym widział Kurskiego, Wassermanna, czy Ziobrę. A teraz sprawa tego wiceprezydenta Olsztyna. Ładunek 200 polecam wszystkim do obejrzenia, jak się kończy droga, którą podążają partyjne aparatczyki z PiS.
200 okładek na 200 numer
A ja ostatnio przestałem kupować, bo nie miałem kasy wiecznie przez kupowanie tego cudeńka... ale 200-tny numer trzeba będzie kupic! Miejmy nadzieję, że w miejscowej księgarni będzie konkretny wybór...
200€..
właśnie tyle kosztuje suknia, ktorą dziś upatrzyłam sobie w sklepie na wesele kuzynki..Piękna jest, tylko ta cena! Spać nie mogę dzisiejszej nocy ,rozdarta pomiędzy żądzą jej posiadania a poważną dziurą w budżecie.Czy to jest kobieca fanaberia? Ot, musiałam się pożalić:/
Laptop Toshiba A-200 - ktory?
Witam. mam prośbę. Otóż jestem na kupnie laptopa i właściwie mam upatrzone dwa modele Toshiba A200-1M5 i Toshiba A200-1MB. Z tym, że ten pierwszy ma procesor Core Duo 2Ghz a ten drugi Core 2 Duo z tym, ze taktowany zegarem 1,73Ghz. Czy ktoś mógłby mi doradzić który jest lepszy - wydajniejszy
200 :)
tu obrazi, to przynajmniej będzie wiadomo, że to zwykły gorzowski burak a nie zielonogórski intelektualista :))
Warto kupić 200SX'a ???
Szukam auta co da mi frajdę z jazdy, poważnie myśle nad Nissanem 200SX S14, to juz ten po 1994 roku, silnik 2.0T 200KM napęd na tył ;-) Nie miałem się jeszcze okazji przejechać, ale na razie urzekła mnie jego sylwetka, taka landara z dwojgiem drzwi. Suche dane techniczne bardzo mi sie
dysk 200 GB a XP
Chcę kupić do swojego kompa HD o pojemności ok 200 GB. System pracuje pod XP. Słyszałem, że przy tej pojemności może być problem z widzeniem części pojemności dysku. Czy to aby prawda?
osłona obiektywu Minolta A200
Jestem szczęśliwym posiadaczem Minolty Dimage A200. W moich poprzednich aparatach osłonka do obiektywu była uwiązana na cienkiej lince - tutaj ni cholery ! Mało tego nawet nie ma jak umocować tej osłonki ! Jest to o tyle ważne, ze przy szybkim robieniu zdjęć naprawde nie chcę myślec gdzie
C 7070 lub A 200
Choć to aparaty z innych grup,to parametry mają podobne.A 200 ma wiekszy zoom,i IS -nie jest to dla bardzo istotne.Priorytetem jest dla mnie jakość zdjęć i wiernośc oddania kolorów.Opinie na forach często są skażone firmowym szowinizmem.Osobiście skłaniam się ku Olympusowi,ale wciąż jestem
sony 200 a barwy zdjęć
Witam, poczytałam trochę to forum i mniej więcej orientuję się w Waszych opiniach na temat sony alfa 200, ale cóż... mam go z dwoma obiektywami (3.5-5.6 - 18-70 i 75-300) i na razie nic innego nie planuję kupić z powodów oczywistych :) :) :) Mam pytanie: czy sony przekłamuje barwy w kierunku
Drosera 200ch
Homeo kazała podać córce drosera 200ch jednorazowo oraz podawać Tartephedreel N.Podałam a ona nadał kaszle,nie wiem czy przejdzie po samym Tartephedreel.Może podać jeszcze drosere,bo na razie nie widzę efektów,a boję się że zejdzie jej na oskrzela
Rover 200
co sądzicie o aucie Rover 200? czy warto sie nim zainteresowac? w "Motorze" pochlebnie sie o nim wypowiadali. a co powiedza wlasiciele tego samochodu?
czerwone prześcieradło 200x200
gdzie kupić?? w rozsądnej cenie ofkors. stówa za prześcieradło to przegięcie, imho. albo czerwonej bawełny w tym rozmiarze? se obszyję, jakby co... -- https://images44.fotosik.pl/266/58ea10722a7ca480m.jpg każdego dnia rośnie ilość ludzi mogących pocałować mnie w to co powyżej.
Re: A200
głęboko rozczarowują mnie problemy z jakością zdjęć. W a200 minolta wydaje się, że to poprawiła - ale trzeba jeszcze poczekac. Z pewnością minolta wypuści coś w rodzaju A3, ale kiedy nie wiadomo. To, że A200 jest pozbawiona kilku ważnych funkcji A2 to prawda, ale minolta ją po prostu spozycjonowała
Toshiba Satellite A200 - touchpad
Witam, podobno w tym modelu jest podświetlany touchpad. Czy ktoś wie jak to włączyć? Pozdrawiam
Rover 200
conajmniej jedną sprawną poduchą i abs'em. No i taki rover 200 spełnia wyglądowe oczekiwania, mechanicznie to podobno civic. Co sądzicie o tym, a może od razu lepiej wybić sobie to z głowy i szukać czegoś innego? Aha - niemieckie nie wchodzą w grę.
Paola80 a Paola200
To nie te same osoby ! Przy takim ataku nowych forumowiczów pragnę to zaznaczyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> Chiałbym zapytać bardziej doświadczone osoby co myślą > o aparacie Konica - Minolta A200, przeczytałem > i porównywałem chyba wszystkie opinie i testy ale > chcę przed ewentualnym zakupem prosić o opinię na łamach tego forum. > Z góry serdecznie dziekuje. Naprawdę
80-200
Witam! Czy ktos moze pouczyc amatora jak najszybciej nauczyc sie robic zdjecia obiektywem 4/80-200 - do manualnego aparatu? czy to jest w ogole mozliwe, zeby umiec robic zdjecia z obiektywem 28-80 a z tym dluzszym miec klopoty??? :)))moze kilka praktycznych rad uzyskam? dziekuje pozdrawiam
Konica Minolta Dimage A 200
Mam ten aparat i chcialbym mic mozliwosc pelnego wykorzystania jego mozliwosci. Przeszkoda? Brak instrukcji w jezyku polskim. Moze ktos wie gdzie moge to dostac. Prosze o informacje na ten temat. beskidnik@wp.pl
a moze 200
moze dojdziemy do 200? tylko ze musze sie duzo uczyc, za to lipiec bedzie moj i spokojnie pociagne nawet do 250. z wasza pomoca oczywiscie
200 000
Ustrzelił C.Kapturek :) Ładna sumka. -- i l l u m i n a t i o n i l l u m i n a t i o n i l l u m i n a t i o n Jak to się robi z dziewczynami
autobus 200?
Dlaczego po naszych warszawskich drogach jezdza tylko 1xx, 3xx, 4xx, 5xx, 6xx, oraz podmiejscie 7xx, i 8xx. Gdzie sa 200? Moze mozna by bylo je zrobic liniami z pod wawki do pod wawki (np. Legionowo, do Marek). co o tym sadzicie. A moze 2xx sa juz zajete?
200 złotych
Wpada klient do sklepu i kupuje byle co. U nas chciał(a) kupić gazetkę reklamową ( darmową ;)) ). Płaci banknotem 200zł. Po chwili wraca że jednak nie, chce pieniądze z powrotem. Po chwili kupuje coś innego, jak zwykle taniego, jak najtańszego. Znów wraca i zwraca ... i znów ... Wieczorem po
Motorola C200
Czy jest ktoś w użytkowaniu Motoroli C200 czy opłaca sie ją kupić, czy jest fajna?,funkcjonalna?,pozdrawiam
KOD -200, a Kibole 200 000.
I jak zwykle KODowcy zaatakują spokojnych i pokojowo nastawionych kiboli, a Płaszczakowcy będą ich bronić i dokopią KODowcom-jak zwykle zresztą! -- Dzielna walka wybitnego stratega: tiny.pl/htd75 Niestety nie dał rade i poległ
Minolta A200 - szukam polskiej instrukcji.
Witam, Poszukuje polskiej instrukcji obslugi do KM A200 w wersji elektronicznej, widzial ktos moze takowa w necie? Pozdr. Skalny
Pościel 200X200 z ikea
W komplecie takiej wielkości są 2 czy 1 poszewki na poduszkę? -- Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
kupie aparat -- Minolta Konica A200
Witam, kupie aparat -- Minolta Konica A200 -- nowy lub uzywany jeszcze na gwarancji w rozsadnej cenie chetnie z dodatkowymi akcesoriami, najchetniej z warszawy i okolic:-) Kontakt: robert@artcrow.com
------- kupie aparat -- Minolta Konica A200
Witam, kupie aparat cyfrowy Minolta Konica A200 - nowy lub uzywany jeszcze na gwarancji w rozsadnej cenie chetnie z dodatkowymi akcesoriami, najchetniej z warszawy i okolic:-) Kontakt: robert@artcrow.com
Konica Minolta A200 - ile wycenić?
Kupiłem żonie prezent (początek 2005) aparat Konica Minolta A200 wraz z kartą Pretec 512MB, soczewką Close-Up Lens CL49-200 i dodatkowym akumulatorem NP- 800. Żona fotografowała kilka razy 4-6, ale ze wzglądu na zbyt skomplikowną obsługę (za dużo klawiszy, przycisków, ustawień, etc.) chce
200 kieliszków?
nie poda się im tego szampana w plastikowych kubkach, potrzebne będą kieliszki, a spodziewamy sięna ślubie ze 200 gości. Skąd wziąć tyle kieliszków? Czy wiecie, czy są 'wypożyczalnie', czy jakieś restauracje robią taką obsługę? Czy to bardzo dużo kosztuje? Jak to załatwiałyście? Dzięki wielkie za
200.000
Niedługo padnie. Jak trup. A ja nie będę mógł wziąć udziału w tym wyścigu... Echhhhhhh.... PS. Może ktoś mi ją zadedykuje? :-) (żartowałem)
200 wspanialych..
a najwspanialsza nr 56:) forum.gazeta.pl/forum/w,299,100247105,,Dwustu_wspanialych.html?v=2 -- Niebo gwiaździste nade mną i prawo moralne we mnie. Kant
ROVER 200
Co sądzicie o Roverach. Są dosyć mało popularne w Polsce, a chciałem sobie taki sprawić. Nie jest drogi, mozna nawet za kilka tysi już nabyć;)
KG200
Czy ktos ma dokladne informacje o tej niemieckiej jednostce lotniczej? Jakies ciekawe akcje, dokladniejsze informacje itp. Bede bardzo, bardzo wdzieczny. -- A łyżka na to: jest Pan zerem.
Olympus 8080 vs Minolta A200
Mam Olympusa 5060 z którego jestem średnio zadowolony (kiepska ergonomia i średnia jakośc zdjęć) . Chiałbym sie przesiąśc na troche lepszy model tj. Olympus 8080 lub Minolte Dimage A200. Byłbym wdzięczny za rady/sugestie od ewentualnych uzytkowników. A może ktoś ma lepszy typ (w tej klasie
gruz 200
obejrzałam. polecam. mocny film ;-) https://klient.stopklatka.pl/dat/img/4a6d27d76496c20.jpg -- YouTube myspace and I'll Google your Yahoo!
200% normy!
Od mniej wiecej dwoch lat kilka razy w miesiacu jezdze w weekendy do pewnej milej miesciny ok. 140 km od Warszawy. W ciagu tych dwoch lat widzialem przy tej drodze dwa radiowozy drogowki - obydwa tego samego dnia. A wczoraj wieczorem, cztery. Oczywiscie, dla poprawy bezpieczenstwa
nadczynność tarczycy a iodum c200
Witam Leczę nadczynność gravesa basedowa od 3lat Tyrozolem pod kontrola endokrynologa. Lekarz homeopata zastosowal niedawno leczenie iodum c200. TSH wzrosło po tym preparacie do prawidłowych wartości ok 1,7 (po tyrozolu nigdy nie doszlo nawet do dolnej wartosci dopuszczalnej normy, wynosiło max 0
Moje 200
Koleżanki i koledzy forumowicze! Z przyjenością informuję że jest to dokładnie dwusetny mój post na forum gazety.pl, a z tychże dwustu znakomita, ba- miażdżąca większość padła na tutejszym forum szczecińskim.
200 000
Zbliża się szybciutko,myślę,że to najlepszy czas by zejść ze sceny Bez Granic w blasku reflektorów. Za miłe chwile dziękuje,a przepraszam jeśli kogoś uraziłem,obraziłem lub sprawiłem przykrość, Życzę BG kolejnych setek tysięcy postów :) -- https://www.youtube.com/watch?v=VQzsK4FAnx0
nie 200 a 300km/h ???
" Wstępne oceny przebiegu wypadku wskazują, że ferrari modena, który w środę 27 lutego uderzył w podporę wiaduktu nad ulicą Puławską przy Wyścigach, jechał grubo ponad 200 km na godz. Policjanci mówią nawet o prędkości bliskiej 300 km na godz
Niby racja z tą A1 tyle że trudno na chwilę obecną dostać w normalnym sklepie w moim mieście A1, dlatego biorę pod uwagę jeszcze Canona G6 - ale czy warto ??
filtry a np olympus is-200
zupełnie się na tym nie znam... czy w ogóle można używać filtrów do olympusa is-200? i czym kierować się przy kupnie filtrów? jaki byłby najlepszy do portretów? chciałabym uzyskać taki.. "soft effect" (przepraszam za obce określenie). z góry dziękuję za porady :)
a 200 tys
to moze wystarczy, ale na zaliczke na mieszkanie... jeśli np. ja chcialabym sobie kupic teraz wieksze nowe mieszkanie, takie powiedzmy 70m2, to muszę mieć co najmniej 400 tys. jeśłi nie mam żadnego kapitału, a wiele osób jest takich, to rzeczywisty koszt kredytu na 30 lat sięga 650tys
Symbicort 200
i dziś wzięłam sobie dawkę, bo mi oddechu brakowało. A teraz naszla mnie myśl, że może nie mogę? Wie ktoś?
200 zloty
gazetowego -- Kubuś dziś ma A TO NASZ SKARBEK
A może 200%?
Po pierwsze - Co ma Dżizas do judaizmu? Po drugie - Gdzie wyczytaliście, że to był katolik? -- Religia jest dla ludzi bez rozumu. Józef Piłsudski
Kołdra 220x200 czy 200x220
Jak macie ułożone? U mnie 220 to szerokość i w związku z tym zapytuję: Czy jestem jakimś dziwolągiem? Bo 99% pościeli na szerokość ma 200 a na długość 220, niby nic a jednak paski nie w tę stronę czy wzorki inaczej ułożone na poduszkach niż na kołdrze i zapięcie po prawicy lub lewicy. Tak mnie
fałszywe 200 zł...
witam, na jednym z bydgoskich portali widzialem cytat a propo zatrzymanych ludzi wporwadzajacych falszywe 200 zl do obiegu (z gazety wyborczej). Juz tydzien temu pisalem o tym do mediow - bylem swiadkiem jak pani chciala za 5 zl zakupy zaplacic 200 zl... a jak sprzedawca nie mial wydac byla
Re: PLN200 a nie 200 PLN
laura_anna: > Pomóżcie mi proszę. Mam gościa w biurze, który przy pisaniu kwot używa > formatki PLN200.Jest to albo amerykański albo angielski styl. A piwo pija na litry czy na pinty? W języku polskim przyjęto (poza specjalnymi efektami, np. humorystycznymi) pisać jednostki ZA
Jak przejechać 200 km?
dodatkowo w maju i w czerwcu w ogóle nie siedziałem na siodełku. No i mam ponad 50 lat. Jak się przygotować przez te 2 tygodnie? Nie mam za wiele czasu w ciągu dnia. A jakbym już zdecydował się jechać, to jak pokonywać te 200 km? Czy mogę prosić o jakieś wskazówki od długodystansowców
Motorola MPx200
Poszukuję polskiej instrukcji do Motoroli MPx200. Wdzięczna będe ogromnie jak ktoś będzie mógł mi pomóc. Mój mail Yakima-a@tlen.pl
0300 700 200
do mojej teściowej ostatnio zadzwonił jakiś automat informując ją że wygrała coś tam i musi oddzwonić na numer 0300 700 200. szlag mnie trafia, bo 5% ludzi da się na to nabrać a ten qtas zgarnia kase od bidnych i naiwnych ludzi, a tych u nas pod dostatkiem. A tak poza tym, audiotele wcale nie
FOMAPAN T 200
znalazlam przypadkiem niewywolany film sprzed chyba 4 lub 5 lat. Jest to czeski fomapan T 200, 135 DX. mam pytanie: czy kots wie czy ten film sie nadaje jeszcze do wywolania? A jezeli tak, to jakich srodkow uzyc i jaki jest czas wywolywania? dzieki serdeczne A -- Zyj i pozwol zyc
200 tysięcy Banasia
W Poranku TOK FM Pani Dominiki Wielowieyskiej, w przeglądzie prasy była mowa o znalezionych u Banasia 200 tysiącach złotych, których pochodzenie tłumaczył przechowywaniem oszczędności ze swojej pracy w Stanach w końcu 80, początku 90. Ja tam nie widzę nic dziwnego, absolutnie nic. 200.000 zł warte
co sądzicie Konica Minolta A200
polecono mi ten aparat , a chciałabym nim robić zbliżenia różnym detalom fauny i flory co sadzicie czy będzie dobry? dzięki za infor pozdr, a
Alimenty 200 zł??????
zaden sad mi nie da wiecej na alimenty przy jego dochodach niz 200 zl na dziecko. Co to za pokichana teoria? chwali sie ze on to konsultowal i jest tego pewien naa 100%. Kamil pracuje jako sprzedawca, a jego zawod to technik elektronik (wykszt. srednie, bez matury) - dodam. Niech ktos mi
200 lat.
! Teorii na osiągnięcie długowieczności jest wiele. Ruch, zdrowa żywność i zero alkoholu. Hola, hola, czyżby? Pani Kazimiera zdradza, że z tym alkoholem to jest zupełnie inaczej, niż radzą lekarze. Kobieta dożyła setki, trzyma się doskonale, a wszystko dlatego, że codziennie do herbatki dodaje
Za kierownicą: Mercedes A200 Coupe
cytat: "Marta może nie tylko podnieść się i zmienić pochylenie fotela, ale również ustawić wysokość podparcia ud. To rzadkość wśród kompaktów (ma ją jeszcze BMW serii 1). " od kiedy A klasa jest kompaktem ??? to czym jest klasa B (dl 4,27m) konkurentem Zafiry ? nie zapomnijcie
A na Majdanie znowu 200 tysiecy.
Propaganda odtrabila sukces Kremla. Czy ja wiem? W tym sensie stan wojenny byl sukcesem Jaruzelskiego. I w najmniejszym stopniu nie powstrzymal zmian w Europie, zniewolonej przez sowiety. Ja naprawde uwazam, ze nie ma odwrotu i dobrze, jesli Janukowycz nie skonczy, jak Ceausescu! -- Mela
200 km/h
Pamietacie niedawną dyskusję na temat "on/ona jechał z taka a taką prędkością, bo licznik w momencie uderzenia w drzewo zatrzymał sie na tylu a tylu km/h"? Więc podczas tego weekendu w jakichś wiadomościach czy innych informacjach znowu pokazano alfę romeo z licznikiem zatrzymanym na 200 km
Toshiba Satellite A200-13O
www.notebooki.pl/notebook/pokaz/2685/ czy to dobry notebook?
Stramonium 200CH
Czy ktoś może wie (chociaż w skrócie), na co działa Stramonium 200CH - w tym przypadku. Proszę o jakieś cechy charakterystyczne. Czy należy zwiększyć potencję tego samego leku, jeżeli po 200-tce przez ok.4 tygodnie jest dobrze, a następnie wracają poprzednie symptomy? Czy może podać inny lek
mio moov 200
witam mam pewien problem zakupiłem nawigacje mio moov 200 model n177 i nie wiem co zrobić żeby owa nawigacja czytała mi mapy z karty pamięci a nie z pamięci nawigacji ponieważ w pamięci ma tylko mapy europy a jak każdy się domyśla polska nie należy do europy :) i na ten kraj już mapki nie ma
Pomożcie Konica Minolta Dimage A 200...
znacie ten aparat?ja nie potrafię robić nim zdjęć w pomieszczeniach!okropne kolory, rozmazane...Ktoś ma podobne doświadczenia z tym aparatem?kombinuję z ustawieniami i doopa.dodam,że na dworze robi świetne zdjęcia:) -- Hubert 13.04.2008:)
A tej Pani życzymy 200 lat :))
ostroda.wm.pl/Index.php?ct=ostroda&sct=ostroda&id=858900 -- Forum Mamby i brygady RR wt., 02-05-2006 Forum: ANALityczno - umORALniające - A tej Pani życzymy 200 lat :))
200,000 mil.
Wczoraj wracajac z pracy przekroczylem moim 1987 MB 300 D Turbo 200,000 mil przebiegu. Moze nie jest to astronomiczny przebieg , ale jestem jego wlascicielem dopiero 23 mce, a zrobilem w tym czasie 60,000 mil
200 tysiecy demonstrantow = ?
? www.mirror.co.uk/news/allnews/content_objectid=13645118_method=full_siteid=50143_headline=-200-000-MARCH-AGAINST-BUSH-IN-LONDON-name_page.html Eksperci od socjologii zawsze twierdzili ze aby oszacowac liczbe popierajacych ale nie demonstrujacych, nalezy uzyc czynnika 100. A wiec 0.2 mln x 100 = 20 milionow? ok, podobno jest 70 mln ludzi w UK, no to troche malo. szkoda, moze bylo chlodno :-)
badania 200zł?
kierowcy, którzy muszą przejść kontrolę z powodu „lekarskich wpisów”, wybierały miejsce badań w zależności od jego ceny. Do tej pory przepisy określały jedynie, że dla kategorii A, A1, B, B1, T i B+E opłata mogła wynosić maksymalnie 200 zł, natomiast dla C, C1, D, D1, C+E, C1+E, D+E i D1+E
Najpopularniejsze:
- zasiedzenia
- ratownictwo medyczne
- helena czarnojan
- ferofix
- 3 ciąża i ruchy dziecka
- strop teriva
- ma?? tranowa
- 7 gimnazjum
- expander praca
- rak aorty
- umowa podpis