Przeszukano 119 269 342 wypowiedzi na 1 504 forach
446grzegorz - najlepsze wpisy
-
Ignacy Grzegorz vs Józef
), przy czym Józef z początku nasiąka tym ("ja wygrałem!"), a z czasem traktuje to obojętnie - ma swoje sprawy, a Ignacy Grzegorz odwrotnie (czyżby miało to związek z poziomem zachwytu i wsparcia Czytaj więcej...
-
O Grzegorz Braun! ;)
NlhU/default.jpg;;"EUROKOŁCHOZ W PIGUŁCE". Grzegorz Braun utknął w windzie w siedzibie Parlamentu Europejskiego trzeba było wzywać:) Czytaj więcej...
-
Zmarł ks. Grzegorz Glenc proboszcz z Giszowca
https://katowice.gosc.pl/doc/8847347.Zmarl-ks-Grzegorz-Glenc ZMARŁ KS. GRZEGORZ GLENC - Gość Czytaj więcej...
-
Łączność w pracy za pomocą radiotelefonów PMR446
paśmie 446Mhz, jak narzędzie do komunikacji, które sprawdza się też np. na budowie czy w ogrodzie. Czy używacie radiotelefonów PMR446 jako środek łączności przy pracy? Jak się sprawdza? Lub może Czytaj więcej...
446grzegorz - pozostałe wpisy
PMR446
Kto używa radia PMR446 w Zabrzu i okolicach ? Można robić całkiem dalekie łączności z ręki, nawet ponad 100km.
4,46
kiedys juz byl watek z orientacyjna srednia na koniec roku... ale tamta mi nie odpowiadala za bardzo :-) wiec sie postaralem i niewiele mi wlasciwie zabraklo do paska, choc 4,46 to i tak bardzo duzo. 1 deta (matematyka :-( ), kilka czworek i piatek. calkiem, calkiem. a nawet lepiej niz w
Straganik 446
Rozpoczynam i pozdrawiam. Przypominam o zasadach Straganiku - zadnych probek, odlewek ponizej 5ml, pustych flakonow, produktow do makijazu itd.- posty takie sa kasowane przez moderatorow FoP.
446
Soszyński trafia do szpitala. Okazuje się, że ma tętniaka aorty i trzeba go szybko operować. Profesor nie chce, by jego lekarzem był Piotr. Nie chce też rozmawiać z żoną. Piotr unika wspólnych operacji z Wiki, nadal nie mogą się porozumieć. Do szpitala trafia Ida. Lena przyłapuje ją całkiem nagą z G
446
Dranie z rządu, łajdacki rząd. Jestem nieuleczalnie chory, wkrótce skończą mi się leki wykupione w 2011, dziś lekarz powiedział, abym jeszcze nie brał recepty, może się uspokoi. Niechby ten Tusk... (tu b. brzydkie słowo) sam stanął w takiej sytuacji, że chory boi się iść do lekarza, do apteki. To po
446
Tym razem tylko 1 miejsce w górę! A już się zaczynałem zastanawiać jak to się zdzieje, że za każdym razem awansujemy 9 miejsc :) Ja zdobyłem tym razem "tylko" 200 punktów :) Co - jak na moja średnią - i tak jest znakomitym osiągnięciem :) oby tak dalej! czyli jeszcze dwa konkursy!
6 tys. 446
wpłynęło 6 tys. 446 deklaracji codziennej modlitwy, za które prezydent serdecznie dziękuje naszej redakcji." I z czego tu się cieszyć? ;-)) Artykuł opublikowany na stronie
446-447
20:05 M JAK MIŁOŚĆ - ODC. 446 Poniedziałek, 20.11.2006 Serial obyczajowy, 44 min, Polska, 2006 Reżyseria: Roland Rowiński Scenariusz: Ilona Łepkowska Aktorzy: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Małgorzata Pieńkowska, Kacper Kuszewski, Marcin Mroczek, Rafał Mroczek
446.5+
weteran-czasu napisał: > Jeśli zarobiłeś w styczniu br. 100 zł i schowałeś je w portfelu, > to wartość nabywcza tego banknotu spadła /maj br./ do 89 zł 30 gr. > Genialny strateg wie co czyni, bo siła nabywcza 500+ spadła w tym okresie do 4 > 46 zł i 50 gr. Jednak na pl
Re: 446
>Jestem nieuleczalnie chory, wkrótce skończą mi się leki wykupione w 2011, >dziś lekarz powiedział, abym jeszcze nie brał recepty, może się uspokoi. Pretensje masz do Tuska nie do lekarza, że nie chcę cię leczyć zgodnie ze sztuką? Na jakiej podstawie lekarz mówi, że możesz poczekać? Pie
Nr.446
Zima. Legowisko niedźwiedzi. Mały niedźwiadek budzi starego siwego misia: - Dziadku! Dziadku, opowiedz mi bajkę! - Śpij... - mruczy dziadek - ...nie czas na bajki... - Ale dziadku! No to pokaż teatrzyk! Ja chcę teatrzyk! - krzyczy mały. - No dooobrze... - sapie dziadek gramoląc się pod łóżko i w
Re: PMR446
Witam.Namawiam wszystkich którzy używają PMR446 na rozmowy na kanale 3.14.t.j. 446,03125 MHz ,107,2 Hz Kanał ogólny w Polsce dla PRM446. Nasłuchuje ten kanał .Zapraszam .
@ zalesand Nawet jeśli lekarz jak najbardziej prawidłowo wypisze receptę, to Od 1 stycznia 20-cyfrowe numery recept miały zostać zastąpione przez 22-cyfrowe. Stare druki mają mieć numery zaczynające się od 00, a nowe - od 01. Jednak NFZ spóźnia się z przydzielaniem nowych numerów. Ogromna większ
To chyba będzie nimfomanka. :) -- ...oczy tej małej, jak dwa błękity... . . . . . . Rodzinka od kuchni . . . . . .
zawsze było 9 miejsc w górę i pewnie tym razem by było, ale ja nie obsatwiłem, a obstawianie było proste bajecznie ( przynajmniej dla mnie, bo oprócz hanawalda którego zabrakło w czołówce reszta była dla mnie do przewidzenia tak samo jak odległości. zamierzałem typować tak samo jak w pierwszym
"Jednak NFZ spóźnia się z przydzielaniem nowych numerów". To gdzie tu wina rządu? Czy NFZ jest rządem?
-620 - 522,33 brutto ! HYT TC-610 - 669,91 zł brutto ! HYT TC-610P - 731,26 zł brutto ! HYT TC-700P - 804,38 zł brutto ! HYT TC-780 - 1104,60 zł brutto ! Szczegółowe opisy w naszym sklepie internetowym. Profesjonalne radiotelefony bez pozwoleń: PMR i digital PMR446 (DMR Tier I). Sprawdź nasze ceny
Re: Straganik 446
Sprzedam: Max Mara edp, ok. 75-80/90 ml (unikat!) - 185 zł YSL Opium edp 30 ml z ubytkiem ok. 3 ml - 90 zł DIOR Escale aux Marquises edt, 55-60/75 ml - 70 zł ETRO Magot edt, tester z korkiem 45/100 ml - 45 zł Serge Lutens Clair de Musc edp, 43/50 ml - 120 zł Yves Rocher Neonatura Cocoon e
Re: 11.446
poniedziałkowe śpiochy -- miasto oblężone wiosenne skrzydła kwitnienie i *&$(@#& wiosenne traw wypalanie
Na wylocie: 1. Elite Oud, Almass, 98ml - 155zł (tuberoza, jaśmin / cynamon, paczula /biały oud, wanilia) 155zł 2. Arabian Oud, Arabian Prestige Classic (wanilia/sandał/wetiwer i paczula), 85ml - 170zł 3. Shanghai Tang, Jade Dragon, (żywica elemi, bazylia/grejpfrut, kumquat/ drewno cedrowe, pi
Re: 4,46
Tak naprawdę wysoka średnia da mi coś dopiero teraz, na studiach - stypendium. A tak na marginesie: do liceum dostałam się bez egzaminu, a świadectwo maturalne było z paskiem! Pozdrowienia dla wszystkich ambitnych.
Mikołaj, czy już Ci mówiłem, że jesteś kujonem? Nie? To mówię: jesteś wrednym kujonem. :))) A w tym wszystkim najśmieszniejsze jest to, że ja nie pamiętam, jaką mam średnią na maturalnym :))) Ale może kiedyś Wam powiem, jak sobie policzę :)))
no, ja też miałem coś wspólnego ze świadectwem i paskiem, zgadnij co... pamiętajcie, żeby was ambicja nie zżarła !!! :)))
kuba203 napisał(a): > Mikołaj, czy już Ci mówiłem, że jesteś kujonem? Nie? To mówię: jesteś wrednym > kujonem. > :))) > A w tym wszystkim najśmieszniejsze jest to, że ja nie pamiętam, jaką mam > średnią na maturalnym :))) > Ale może kiedyś Wam powiem, jak sobie policzę
Gość portalu: hyt napisał(a): > Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!! Najłatwiej krytykować. Napisz coś racjonalnego to poczytamy z zainteresowaniem !!!
Na sprzedaż flakony: A Lab on Fire - Rose Rebelle - edt 15ml w opakowaniu, otwarte dla testu = 130 zł Jennifer Aniston - Lolavie - edp 85ml z mini ubytkiem, w podniszczonym pudełku = 75 zł Laura Biagiotti - Venezia - edt 50ml w pudełku, nowe w celofanie = 90 zł Bentley for Men - edt 60ml w pudeł
Gość portalu: peteen napisał(a): > no, ja też miałem coś wspólnego ze świadectwem i paskiem, zgadnij co... > pamiętajcie, żeby was ambicja nie zżarła !!! > :))) eee zzarla zaraz. moze bym byl zagrozony, gdybym mial zwyczaj dazyc konsekwentnie w strone moich ambicji, jakos nie
Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > a ja mialem 10,00 i sie nie chwale ??????????????????? W jakiej skali?
Gość portalu: kathy38 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > a ja mialem 10,00 i sie nie chwale > > ??????????????????? > W jakiej skali? Skala nie wazna, wazne ze nikt nie pobije wyniku. Zaden kujon, zadna chwalipieta. hehe
nina ricci nina edt 40ml/80ml tester z korkiem wraz z pudełkiem 65zł tutaj aukcja: allegro.pl/nina-ricci-nina-edt-80ml-zostalo-40ml-i3574496825.html Elizabeth Arden 5th Avenue Ni
Poszukuję zapachów: - Hot couture edp - Miss Dior Cherie Najlepiej ok 10-15 ml, mogą być odlewki lub resztki we flakonach. Mój mail: llolo@o2.pl
Sprzedam lub wymienię: - L'Eau par Kenzo 8/30ml + pudełko 25zł - miniaturkę Shalimar EDT Guerlain 5ml ???zł - być może Hypnotic Poison Eau Sensuelle Dior 30/50ml + pudełko oraz Pure Poison Elixir Dior 25/50ml + pudełko (zmieniona barwa płynu) Oraz odlewki: - Vanille Noire Yves Rocher
4.46zl/£
Bardzo mnie to cieszy. Po prostu bedzie mi latwiej rodzine utrzymac. W Polsce jakos, czy kurs bylby 1 czy 100 do jednego jakos bylo to kwadratura kola :) Mam nadzieje ze zlotowka dojedzie do mniej wiecej 5 za funta. To byloby mi bardzo bardzo na reke... :)
Banalnie proste! Grzegorz, Grzegorz ...
. dorzeczy.pl/kraj/118025/bunt-w-po-mlodzi-szykuja-przewrot.html Podobno młodzi szykują przewrót. Wymienię nazwiska. Znane ... "Liderem zmian ma być Borys Budka, a w ślad za nim Rafał Trzaskowski, Sławomir Nitras, Joanna Mucha czy Krzysztof Brejza". I to oni obalą Grzegorza! Ktoś wierzy?
PMR 446Mhz - łączność awaryjna w górach.
Dzień dobry wszystkim, od jakiegoś czasu ja na stronie https://pmrdx.pl pmrdx.pl , a także inni entuzjaści PMR staramy się popularyzować w górach używanie krótkofalówek bez licencyjnych, w ogólnodostępnym paśmie 446Mhz do komunikacji w grupie, szczególnie z uwzględnieniem kanału 3, ton 14 (3
Grzegorzu !
Grzegorzu gdzieżeś, czyżbyś z grzegżółką grzesznie cudzołożył? Hultaju haniebny! -- motoryzacja.interia.pl/news?inf=522120
Łączność w pracy za pomocą radiotelefonów PMR446
Dzień dobry wszystkim, od jakiegoś czasu ja, na stronie https://pmrdx.pl PMRDX.PL l, a także inni entuzjaści, staramy się popularyzować używanie radiotelefonów bez licencyjnych, w ogólnodostępnym paśmie 446Mhz, jak narzędzie do komunikacji, które sprawdza się też np. na budowie czy w ogrodzie
Grzegorz
To dla mnie bardzo kontrowersyjna postać. Niby ideał męża i ojca, ale własna córka go nie interesowała, jakoś nie widac, by często bywała w domu Borejków, nie ma tez prawie kontaktow z rodzeństwem - Grzegorz nie czuje potrzby, by Ela nadal stanowiła część jego życia. A więc Pyziak
Sprzedam mieszkanie 44.6 m2
Sprzedam 2 pokojowe mieszkanie z anterosolą sypialną na ul. Sadowej. Kontakt: mdolega@rajskanet.pl
Grzegorz
Nie wiem, czy taki temat był- jeśli tak to skasujcie od razu ;) Niedawno przeczytaąłm znowu Noelke i Pulpecje i rzuciło mi się w jaki sposób jest tam opisany Grzegorz. JAko energiczny, dynamiczny facet - a potem robią się z niego ciepłe kluchy. Energii to w nim za grosz nie ma. Zwróciłyście moze
Krótkofalówki PMR446 - czy używacie ich z dziećmi?
Dzień dobry wszystkim, od jakiegoś czasu ja, na stronie https://pmrdx.pl pmrdx.pl , a także inni entuzjaści, staramy się popularyzować używanie radiotelefonów bez licencyjnych, w ogólnodostępnym paśmie 446Mhz, w szczególności do łączności awaryjnej na kanale 3, ton 14 (3,14) jako kanale
Re: 6 tys. 446
Popieram, nalezy prosic Boga aby Antkowi rozum zwrocil. Ale obawiam sie, ze tego nie zrobi. Moze Antek to taki dowcip kiedy sie Stworca nudzil.
Grzegorz ...
tiny.pl/h1vkg i wszystko w temacie -- http://tiny.pl/h1p6t Jestem Morfi i jestem z Polski https://www.youtube.com/watch?v=t1JrjNa_BOM&feature=related Hosti Pectus Cor Amico!
Grzegorz
Mój Gregory(tak Go wołamy)ma 10 lat.Jest tu jeszcze jakiś Grześ? -- Moje Skarby
Grzegorz
Witam, chcę założyć konto w banku. Ale nie wiem jaki bank wybrać. Założenia: niskie opłaty i prowizje, łatwy dostęp do bankomatów, duża liczba bankomatów, dostęp do konta przez WWW, wysoki współczynnik "nierobienia klienta w konia" itp... CZy macie jakieś sugestie wynikające z waszych doświadc
mieszkanie 44,6m - jak poprawić funkcjonalność
Witam, przepraszam że plan daję w takiej formie - mam nadzieję, że jest w miarę czytelny. Chodzi o mieszkanie 44,6m - 2pokoje, kuchnia, łazienka. Wstępnie będą tu mieszkały 2 osoby, może z czasem trzy. W pokoju można wyrzucić ścianę z drzwiami i tą wnękę, a w kuchni również ścianę z drzwiami
hemm...pewnie 4.46?
No wlasnie! Ja sie ciagle jeszcze nie moge przyzwyczaic... Kiedys po bozemu ostatni slad w sieci przed 22, a teraz rozszalala sie nimfeta - po nocach dzien w dzien! ;) A teraz spiiii... Juz ptaszki spiewaja nad loczkami...? :) Tak tak... ja chce byc atakowany... zalej mnie tym zimnem... juz
Re: 6 tys. 446
Ja jesli juz mialabym sie modlic to za A.M. zeby przez swoje anse nie przyczynil sie do zagrozenia wojną.
Grzegorz, Grzegorz...
Poproszę o drobną podpowiedź. Jak brzmi pierwsza litera nazwiska Grzegorza? bedynia
Re: Straganik 446 - różności
Zapraszam na mój straganik :) Zrobię odlewki 10 ml z moich flakonów (lub 5 ml - połowa ceny): CK Truth edp – 12 zł, CK Contradiction – 12 zł, CK Obsession - 12 zł, Mauboussin edt – 18 zł, Mauboussin edp – 18 zł, Burberry for Women edp – 13 zł, Molinard Habanit
Rekordowa premia 4,46pln - śmiech na sali :)))
Witam wszystkich! Pracuje w pewnej firmie, w której są bardzo "korzystne" dla pracowników premie, na tyle korzystne, że za lipiec dostałem 4,46zł premii !!! Zasady są takie, że premie oblicza się na podstawie zysku, np. jezeli zysk przekroczy 15000 o 1000 czyli 16000 to z tego 1000 5% jest
Grzegorz Grzyb
Tak trzymaj,Grzesiek patrz sie tylko do przodu! Pozdrowienia z New York City 2003 .Kolega Grzegorz Czekan! E-Mail: Baltona76@Yahoo.com
Oscar Grzegorza
"Braun krytykuje Tokarczuk: Jest kieszonkową noblistką Adama Michnika. To powtórzenie kazusu Wisławy Szymborskiej . Żeby chociaż p. Grzegorz dostał Oscara
O Grzegorz Braun! ;)
Ledwo dotarł do europarlamentu, już staż pożarną trzeba było wzywać:) Przypadek? Nie sądzę:) https://youtu.be/2dWA7vxNlhU;;2dWA7vxNlhU;;https://i.ytimg.com/vi/2dWA7vxNlhU/default.jpg;;"EUROKOŁCHOZ W PIGUŁCE". Grzegorz Braun utknął w windzie w siedzibie Parlamentu Europejskiego trzeba było
Grzegorz Braun,
przestał być Grzegorzem Braunem i stał się Grzegorzem B. - telewizja (TVN24) zamazała mu twarz... Mnie to śmieszy :D -- nieistnienie nie może być powołane do bytu, a istnienie nie może przestać być
Wielki Grzegorz
Grzegorz D. mógłby uratować wszystkie polskie browary i napewno to zrobi Grzegorz D. ścina drzewa jedną ręką, a drugą ratuje owieczki przed nadmiarem kasy Grzegorz D. nigdy nie odmawia swoim fankom jak dają
Wiek Grzegorza
Na marginesie wątków dotyczących małżeństw zawieranych w młodym wieku dopadło mnie pytanie: Ile właściwie lat ma Grzegorz Stryba? Czy było to gdzieś podane? Cały czas miałam wrażenie, że on i Gaba są zbliżeni wiekiem. Ale to chyba nie do końca prawda. Informacje, które pamiętam, są takie: 1
Ujek Grzegorz
Skoro Tubylecek porusył wątek nierównej walki z niemieckimi cołgami w 1939 roku, to jo opowiem wom o ujku Grzegorzu, co to był ujkiem mojego bacy. Ujek Grzegorz mioł takom sakramenckom krzepe, ze syćkie swabskie Tygrysy mógłby zetrzeć na drobny prosek, samymi pięściami ino! I kie wybuchła
Grzegorz Kołodko
Czym sie rozni Grzegorz Kołodko od Boga? Bog sobie nie wyobraza ze jest Kolodka;)
Grzegorz Schetyna
Czytaliscie moze w ostatnim Newsweeku artykul o Grzegorzu Schetynie, sekretarzu generalnym PO. Toc to opis kapitalizmu politycznego w najgorszym wydaniu! Co na to czlowiek z zasadami Donald Tusk!?!
Grzegorz-fryzjer
Czy byłyście dziewczyny w salonie fryzjerskim u Grzegorza? Jeśli tak, to napiszcie mi czy jesteście zadowolone. Podobno fajnie obcina włoski. Dziękuję i pozdrawiam.
Węgrzyn Grzegorz
Grzegorz Węgrzyn był moim wykładowcą, uważam, że to niesamowity człowiek i naukowiec. Życzę mu realizacji swoich marzeń.
Grzegorz Piotrowski
Czy Grzegorz Piotrowski ma prawo do normalnosci w zyciu,zatrudnieniu itp.Przez normalonosc nalezy rozumiec przywileje jakimi cieszy sie kazdy mieszkaniec III RP.
Grzegorz Bronowicki
mam pytanie dlaczego obronca Legii Grzegorz Bronowicki nie ma na moim profilu 6 ptk a w klasywikacji po 3 ma dostal ich 6????
Grzegorz Markocki
czy Grzegorz Markocki - laureat szansy na sukces, uczestnik IDOLA, finalista BAR ma szansę na zaistnienie w Polskim szołbiznesie? ja myślę, że tak, a jakie jest wasze zdanie? fajną ma też stronkę: www.grzegorzmarkocki.pl
Piramida Grzegorza
Jak ustaliliśmy, z całego kraju do PKW wpływają skargi ludzi, którym Grzegorz Napieralski obiecał pierwsze miejsce na listach Sojuszu. Z ich relacji wyłania się przerażający obraz jedynej w swoim rodzaju wyborczej piramidy
Grzegorz Piotrowski
Grzegorz Piotrowski, zabójca ks. Jerzego Popiełuszki, właśnie opuścił więzienie i zamierza zostać dziennikarzem w jednej z łódzkich gazet. Co o tym sądzicie?
Grzegorz Wasowski
Uwielbiam tandem Wasowski-Chojnacki, czyli Wejcie Smaku, audycję radia, którego słucham już tylko po północy. Stara muzyka opatrzona komentarzem zawierającym mnóstwo ciekawostek, dowcipem i klasą.Czekam cierpliwie na reaktywację NTDO albo chociaż na wydanie starej na CD. Panu Grzegorzowi
Grzegorz B.
Czy senator PiS-u, niejaki Grzegorz B. stanie przed sądem czy jednak nie wytrzyma i da nogę na Kajmany czy inne Wyspy Bahama i tam spokojnie będzie sobie żył za zdefraudowane miliony? Zakładam że raczej to drugie i zanim mu się do dupy dobiorą zniknie tak gdzieś pod koniec lipca....
Grzegorz Kolodko
Columbia University Press nominowała amerykańskie wydanie książki prof. Grzegorza Kołodki „Wędrujący świat” do Michael Harrington Book Award from the New Political Science section of the American Political Science Association. Nagroda jest przyznawana książkom, których przekaz może być
Grzegorz Zabłocki
Dzisiaj zmarł ksiądz Grzegorz Zabłocki. Ostatnio pełnił funkcję dyrektora Cmentarzy św. Rocha i Sebastiana i na Rakowie, ale znają go też na pewno parafianie z Północy. Fajny, równy facet. -- www.anglista.org
Grzegorz Dolniak
Piszę o Grzegorzu Dolniaku, bo każdemu media poświęciły choć chwilę, ale jakoś jemu nie. Bardzo mi go szkoda, bo jako nieliczny polityk był wyciszony, nie kłócił się, wolał pracę od kamer, nie wyrywał się do przodu i nie szedł po trupach. Będzie go brakować w polskiej polityce.
Grzegorz Rymopis
Ostatnio wpadłem na to że Grzegorz Rymopis to sztuczna inteligencja. Inaczej mówiąc taki program komputerowy, żyjący własnym życiem. Taki byt wirtualny, który sam komponuje fraszki. Myślę tak ponieważ On nigdy nie podejmuje dialogu. Wstawia fraszkę i znika.
Grzegorz Rymopis
Grzegorz Rymopis Zjadl swoj dlugopis, Teraz sie z bolu wije, I atrament pije,, Zjadl takze papier w kratke, I wini swoja matke, Ze ona obiadow nie gotuje, I on ciagle gloduje, Zjadl takze wszystkie olowki, Nastepnie temperowki, A na deser zjadl spinacze, No i teraz biedny placze.......
Grzegorz Bronowicki
Dlaczego nadal można kupować zawodników juz spoza naszej OE? Np. Grzegorza Bronowickiego? Czyzby jego mecze zagranicą również się liczyły? Takich błędów jest więcej. W ogóle mam wrażenie, że bardzo nieprzygotowani są do tych rozgrywek organizatorzy (programiści!) Wygraj Ligę! Wstyd trochę!
OSZUST GRZEGORZ
Ostrzegam przed P. Grzegorzem A pochodzącego z Torunia, obecnie przebywającego na terenie Krakowa- Nowa Huta. Bardzo charakterystyczny wygląd ponad 2 m wzrostu, dobrze zbudowany. Podaje się za przedstawiciela służb mundurowych. Schemat działania zawsze ten sam, rozkochuje, obiecuje.... Prosi o
Grzegorz Piotrowski
Kiedy wszyscy wreszcie się odczepią od Grzegorza Piotrowskiego. Człowiek ten odsiedział swój wyrok co do dnia. Tylko dlatego, że "czarni" i władza tak chcieli. Inni zabójcy, złodzieje i malwersanci są zwalniani przed terminem. Mściwość władz i sądów doprowadziła do cyrku. Róbmy dalej ten cyrk
karolina & grzegorz
czy nie wydaje sie wan ze grzegorz za granica zarabiał sprzedając swoje uslugi, wyglada i zachowuje sie jak typowy chłopak na telefon, jest mu wszystko jedno z kim i gdzie. Wyobraźcie sobie jako ostatnią pare w zabawie grzesia i karoline. Ponadto mam jeszcze jedno pytanko Czy
Grzegorz Osyra
Typowy Slonsok!!!!!:-))))))))))))))))))))))) Prezydent Mysłowic Grzegorz Osyra, oskarżony o upozorowanie zamachu na samego siebie w czasie kampanii przed przyspieszonymi wyborami w 2003 r., został skazany na półtora roku więzienia w zawieszeniu na cztery lata i 34 tys. zł grzywny przez Sąd
Grzegorzu Schetyno...
Szanowny Panie Grzegorzu! Jako przedstawiciel plebsu szanuję niepodważalne prawa Kasty Wyższej ustalone w Polsce Ludowej w wyniku intensywnej pracy wielkich intelektualistów socjalistycznych i naszych światłych przywódców w osobach Bolesława Bieruta, Władysława Gomółki, Edwarda Gierka i
Najpopularniejsze:
- izabela.mandys
- przedszkole powsin
- palenie herbaty
- licencja na wychowanie
- le feu
- proteza stopy
- chora krtań
- wysoka reumatolog
- leczenie anoreksji
- szybkie ciasto ze sliwkami
- szafranko