Sake

Sake

Przeszukano 118 121 438 wypowiedzi na 1 484 forach

115 - pozostałe wpisy

Soruj: wg trafności wg daty

115

Jakiś idiota doczepił się 115 chcąc trasy przez Most Kotlarski jakby nie widząc że na przystanku STOCZNIOWCÓW masę ludzi do niego wsiada i z niego wysiada. Co do Dąbia, to nie wiem jak dojechać 14 np. do Górki Narodowej ?

115

Czy ktoś z Was korzysta z linii 115,125,425. Domyslam się, że trasę tych autobusów nie ustlano na trzeźwo, bo raczej nikt rozsądnie myslący nie puszczałby wszystkich trzech linii dookoła Saskiej, czyli przez Nowohucką i Pałszowską - wąską i zawsze zakorkowaną, przez co przejaz tymi ulicami

115

To prawda, że wraca w DP na Wschodni? -- Czas porezydować

HA115

Ot i kolejne żydolewackie kłamstwa i przejaw głupoty https://scontent.fwaw3-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/347549366_617570913756479_285852453944815852_n.jpg?stp=dst-jpg_p851x315&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=q6ogCXVVj3wAX8M834V&_nc_oc=AQkG0bncE4HbOdze4dytkiZvmdm-8F6XdjvABDn_TdpLkmj0

linia 115

Jazda linią 115 to dopiero dramat! Mieszkam w takim miejscu, że dojechać do domu mogę tylko linią 115 i naprawdę mam dosć tego jak ta linia funkcjonuje. Nie ma tygodnia żebym wracając z pracy nie musiała czekać po 30-40 minut na ten autobus, mimo że w rozkładzie jazdy ma niby jechać co 10

115 lat

115 lat tradycji ,szkoda że warunki pracy i płacy znacznie odbiegają od standartów jakie panują w dużych zagranicznych koncernach do których wulkan dostarcza swoje produkty.Pracowałem tam kilka miesięcy,niestety marne wypłaty zmusiły mnie do zmiany pracodawcy.

linia 115

Mam pytanko do foumowiczów. Nie jestem zbyt częstym pasażerem linii 115 ale jak już z niej korzystam to zawsze autobus przyjeżdza opóźniony o jakieś 10 - 15 minut.Czy wy też tak macie czy tylko po prostu ja mam takiego pecha?

grzywna $115

-dostaje boot'a na kolo... sciagniecie tego kretynstwa wlasnie kosztuje 115 USD PS. To dla przestrogi dla innych, jesli wy znacie podobne 'rozrywki' podzielcie sie z innymi -- zdroowka cv_

CF-115?

http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=8593 Propozycja wręcz nie przyzwoita. Tylko mam jedno pytanie: CF-105 to samolot raczej na miarę lat 60'. F-35 ma stealth i supercruise jaki jest sens takiej propozycji?

115 000

Moje:) -- Forumrzadkich języków

Straganik 115 :):)

Miło mi...tym razem ja... Gloria 85/100ml może ktoś pragnie na wymianę? -- Bring on the night I couldn't stand another hour of daylight...

STS 115

gallery.astronet.pl/images/07256.jpg a calosc tu: news.astronet.pl/news.cgi?5439 robi wrazenie -- Frell Me Dead

Solec 115

Ten dom nie istnieje. Ciekawa jestem, jak wyglądał, kto go zbudował i wogóle interesuje mnie wszystko na jego temat. Mieszkali tam przed wojna moi dziadkowie. pozdrawiam

Bartycka 115

co myslicie o tym osiedlu? podobno jest problem z parkowaniem? a mieszkania na parterze? właśnie się zastanawiam czy tam nie kupic mieszkania..

115

@grzegorz: "Zwłaszcza 115, które dziś zwiedza os. Ostrobramską i Marysin..." A niech sobie zwiedza zwłaszcza, że trasa wzdłuż rezerwatu ma swoje walory turystyczne. Najważniejsze, że wraz z autobusem "zwiedza" tę trasę również masa pasażerów. M.in uczniów dojeżdżających do szkół po wsch

115 dni Bidena

Tylko 115 dni rzadow a kryzysy na roznych frontach zaskakuja i niestety ich rozwiazania brak. Kryzys na Bliskim Wschodzie z pewnoscia jest zwiazany z podarowaniem Palestynie 100 milionow dolarow. Dzisiaj rowniez , we Wiedmiu odbywaja sie rozmowy z Iranem, podobno szykowane sa biliony, albo

omnie na 115

od pewnego czasu zobaczyć można omnie na 115 - tylko niestety jest ich coraz mniej na tej linii ( wczoraj juz pozostała tylko jedna ) - dlaczego , skoro na zajezdnii stoi 4-5 krótkich omni - niemożna by ich na 115 wysłać??!!

115

115-01 (Bieńczyce) wjazd Witkowice: 5.01, 6.50, 8.50, 11.05, 13.04, 15.16, 17.31, 19.35, 21.26 Biskupińska: 5.52, 7.51, 9.58, 12.01, 14.09, 16.21, 18.40, 20.35, 22.11, zjazd Witkowice 115-02 (Bieńczyce) wjazdy Witkowice: 5.11, 7.00, 13.15, 15.28 Biskupińska: 6.01, 8.01, 14.21, 16

115

Potrzebuję pomocy przy zagadce nr 115 z angielskiego zestawu: https://img98.imageshack.us/img98/1772/15djh8codou.jpg Możliwe odpowiedzi: 1) 2)

115- ostatni przystanek

Gratuluje tym co przeniesli ostatni przystanek 115 jakies 50m od klinik ;) Juz widze te korki jak samochody beda omijac stojacy autobus...

115

w tygodniu jezdze autbusem 501 od kleparza no i tez nie jest za luzno ale to co sie dzieje w autbusie lini 115 to jest dopiero dramat moim zdaniem tam powinny jezdzic dlugie autbusy typu ikarus 280 ;)

115,118,137

115 mialo chodzic wybranymi kursami do mmarszowca 118 mialo zmienic trase i nic sie nie dzieje do jas nej anielki

Hemoglobina 11,5

Witam, jestem w 23 tc, ostatnie badania krwi wykazały hemoglobinę na poziomie 11,5 czy już powinnam się martwić, co powinnam zmienić w diecie.

NASA, STS115

www.nasa.gov/externalflash/sts115_front/index.html Jak ktoś ma ochotę zerknąć na to co się dzieje w kosmosie, wystarczy kliknąć na powyższy link a potem na: + Watch NASA TV --- miłego oglądania :)

115 kamieni milowych

Czy ten temat już był? Bo to bardzo wesoły wakacyjny temat:-) Zazwyczaj PIS w okresie, kiedy zwykli ludzie myślą o rekrutacjach i urlopach robi jakiś szacher macher. A tym razem to nasz premier Matołusz, delfin namaszczony wywinął numer samemu prezesowi:-) Już wcześniej Duda się wyemancypował pod

jak dożyć 115 ?

w ub. roku w wieku 115 lat zmarła pani Edna Parker www.latimes.com/news/obituaries/la-me-parker28-2008nov28,0,3824201.story po swych 115 urodzinach spotkała się ze 113-letnią wówczas

Brother 115C

Witam. Mam problem z zainstalowaniem sterowników do urządzenia wielofunkcyjnego Brother 115C. Problem polega na tym że w końcowej części instalacji pisze że mam podłączyć kabel USB do komputera, więc tak robie ale niestety przycisk "NEXT" nie można nacisnąć ( jest szary). Pozdrawiam

DLA (115)- żenada!

Przebrała się miarka... wiem, że wszyscy są poirytowani remontami, utrudnieniami ruchu i wszystkimi konsekwencjami tych zjawisk, ale jako stały pasażer coraz częściej czuję się poprostu ignorowany przez usługodawcę, jakim jest DLA prowadzące linię 115. 1) Kompletnie nic nie jest robione w

115 inaczej - propozycja.

Co sądzicie o tym by 115 zamiast robić koło przez Kochanowskiego i Różyckiego + Paderewskiego skierować z mostu Zwierzynieckiego Wybrzeżem Wyspiańskiego, Norwida i z powrotem na Curie Skłodowskiej. Pozwoliło by to uniknąć sterczenia w korku na moście Szczytnickim. W pierwszym wariancie gdy

115

https://dariusz.majgier.pl/fb/fotozagadka/img/002/15d-s2c0mwh0.jpg 1) 2) ostatniej litery sprawdzić nie można :( wygląda jak piana, beza, fale, jak coś do jedzenia, ale może być to równie dobrze kawałek kosmosu kto się podzieli podpowiedzią??

115

Dziewczyny nie mam internetu wiec prawdopodobnie mnie dzisiaj na forum nie bedzie. A dzisiaj nastepne przyjemne sprawy przed nami. Idziemy na kolejna degustacje do cukierni. :) Tym razem mini tarty i nowe makaroniki. Czekamy tez na nastepna runde/projektowa od Ceci. A rano obudzil nas listonosz z

115

Marzec pięknie się wystroił, W kole między dziećmi stoi I gromadkę uśmiechniętą Pyta: jakie dzisiaj święto?... Jak to jakię? TWOJE! ;-)

115 !

wkrótce się odezwem. Ktoś zamiast pieprzyka przykręcił mi piętem. -- o co chodzi z tą kiecką? Ktoś wie? Bo ja nie !

115

cała ta dyskusja nie ma sensu, napełnienie tej linii jest prawie jednakowe z obydwu stron, a dzielenie jej z powodu korków doprowadziłoby do precedensu (możnaby było znaleźć pretext by podzielić 184, 173, 164, 502 itd. tylko dlatego że są długimi liniami łączącymi dwa odległe rejony miasta). N

Uff! Brygadospis 115 rozgryziony

Dla szajbniętych jak ja rozgryziona 115 115-01 Bieńczyce cały dzień 115-02 Bieńczyce tylko szczyt 115-03 Bieńczyce cały dzień 115-04 Płaszów tylko szczyt 115-05 Płaszów do 19 115-07 Płaszów cały dzień 115-09 Płaszów do 21 115-11 Płaszów cały dzień 115-13 Płaszów cały dzień 115

Miejsca 1-15

Szeroka wiedza dziennikarzy "GW" nie obejmowala adresu strony internetowej XXI LO. Takowa jednak istnieje pod adresem lo21.szkoly.lodz.pl/ i powstala juz dobre kilka lat temu...

115 - Macosza linia

Do tej pory na przystankach wiszą nieaktualne rozkłady tej linii. Na stronie www.zdik.wroc.pl również nie widać nowego rozkładu. Przecież trasa tej linii się zmieniła a co za tym idzie rozkład. Nie podoba mi się również, że w dziale mapy na stronie zdiku nie ma aktualnej mapy schemtu komunik

styropian odcinek 115

TYm razem Narbutta 39 i sprawa o tyle smutna, że zaczyna ten niecny proceder na tej ulicy, gdzie wiele kamienic ma jeszcze przedwojenne tynki!

Motorola EX115

Proszę wytłumaczyć mi jak krowie na rowie;/ jak do cholery w tym aparacie znależć ustawienia dżwięków połączeń. Uprzedze,instrukcja przeczytana,nie znalazłam odpowiedzi:/ Dziękuje <dyg> -- Interesuje mnie tylko przyszłość,bo tam zamierzam spędzić resztę życia

Motorola ex115

Czy wiecie może coś na temat tego telefonu? Gdy szukałam nowego telefonu, wpadłam właśnie na ten. Trochę poczytałam i uznałam, że jest okej tymbardziej, że wcześniej miałam jedną motorolę. No więc.. Jakie jest wasze zdanie?

w115 diesel

nie orientujecie sie czy nie ma problemów do tych mietków z czesciami, bo coraz bardziej sie skłaniam do kupna takowego autka:). Jak wygląda jego eksploatacja, czy są awaryjne??

Motorola C115 simlock

Prosze o pomoc - gdzie znajdę unlock'a do Motki C115? Najlepiej tanio albo free ;)

Halkidiki - 1-15 sierpnia

czy ktos z Was wybiera sie na Halkidiki w terminie 1-15 sierpnia? ja lece z Triada do hotelu Theoxenia pozdrowienia

Opryszczka - 11,5 miesiąca

Synek ma 11.5 miesiąca. Pojawiła mu się na ustach chyba opryszczka. Pojedynczy punkt na górnej wardze. Czy można ją czymś posmarować? Np. Zoviraxem? --

Mercedes 115 wszystkie czesci

Wszystkie czesci do mercedesa 115 autko jest cale i w razie potrzeby bede wykrecal to co jest potrzebne prosze pisac na kornaty@gazeta.pl

spotkanie informacyjne -SP 115

dnia 7.IV odbędzie się spotkanie informacyjne dla rodziców i ich dzieci w szkole nr. 115 - dla klasy "0" - godz. 17, dla klas I - godz. 18

Amerykanka dozyla 115 lat

Amerykanka, ktora wczoraj obchodzila swe 115 urodziny powiedziala , ze chciala by jeszcze pozyc aby zakwalifikowc sie na oficjalny wiek emerytalny, ktory nedlugo bedzie wynosil 120 lat. ha,ha,ha,ha,ha

115 Toruńskich Tramwajów/imprezy

16 maja 2006 roku przypada 115-ta rocznica toruńskich tramwajów i tym samym minie 115 lat od rozpoczęcia funkcjonowania komunikacji miejskiej w Toruniu. Toruński Klub Miłośników Komunikacji Miejskiej bierze udział w organizacji imprez towarzyszących i gorąco zaprasza na: -> prezentację

Mercedes Mixto 115 CDI

Chcialem sie tylko pochwalic ze wlasnie kupilem sobie M-B Mixto 115 Z klima,tempomatem,gps,elektryka(to chyba stand)itd...W sumie 129000 zl. Co o tym myslicie?

Re: 115

Proponuje trasy -125,425 tak jak jest -115 -DĘBIE -> STOCZNIOWCÓW -> bezpośrednio do przystanku SASKA z ominięciem Płaszowskiej i Nowochuckiej - czyli największych korków w tym rejonie

115 x dookola swiata...

...albo 6 x na ksiezyc i spowrotem czyli 4.600.000 km zrobil grecki taxowkarz Gregorios Sachinides z Thesalonik swoim Mercedesem W115 240 D Zakupil to auto - rocznik 1976 - w 1981 roku z 500.000 km na liczniku. Z ciezkim sercem oddal je teraz do Museum Mercedesa w Stuttgarcie

materacyk 115/55 cm?

Moi rodzice zachowali łóżeczko, w którym ja sama spalam 30 lat temu, chcą mi je dać, oczywiście po odświeżeniu. Problem w tym, że ono jest jakieś "niewymiarowe", z tego co się orientuję. Czy mam szanse dostac materacyk 115/55 cm? Po wstępnym moim rekonesansie- spotkalam tylko 120/60 albo

Korekta 115/125/425

Niedługo trasa kotlarska (rondo Kotlarskie - Nowohucka) będzie w pełni przepustowa. Ciekawe, czy MPK wpadnie na pomysł wyprostowania trochę tras 115/125/425 (wystarczyłby jeden z wymienionych) przez nowy most. Skróciłoby to czas przejazdu z północy miasta w rejon Saskiej/Lipskiej. Ominęłoby

W115

Mi się teraz marzy jakiś Mietek W115, ostatecznie beczka. Przywrócić do świetności - bezcenne :))

Mondeo Tdci 115 km

Witam. Czy ktos mial doswiadczenie z autem z tym silnikiem? Czy 115km wystarcza do dosc dynamicznej jazdy,chodzi mi tu rowniez o elastycznosc, ktora jest dla mnie bardzo istotna. Czy silnik ten mocno ostaje od wersji 130 km. I jakby ktos wiedzial jakie obroty wystepuja na 5 biegu przy

już widzę tłumy jadące 115 i podziwiające piękny most kotlarski. po 2, nie można obydwu linii skoncentrować w jednym miejscu a gdzie indziej pozostawić pustkę. Powtarzam, że w okolicach przystanku STOCZNIOWCÓW wybudowano kilka nowych osiedli i ich mieszkańcy dość skutecznie wypełniają 115

92/115

pod biustem 92 a 115 w biuscie... -- picasaweb.google.com/magda.cichocka/JulciaPrzezLataa

115,000

Gratulacja dla Aqua za 115 tys post:) -- Wyłapuj moje błędy Uwierz mi, to jest prawda!

Masz racje - na odcinku Witkowice - Dworzec "115" jeździ często pusta. Natomiast odcinek Dworzc - Lipska wygląda dokładnie odwrotnie. W czasie reorganizacji linii w 1999 był plan, by "115" podzielić na diwe linie. Jedna z Witkowic do Dworca, druga z Dworca Wschód do Biskupińskiej, ale ludzie

malopolanin napisał: > W czasie reorganizacji linii w 1999 był plan, by "115" podzielić na diwe linie. > Jedna z Witkowic do Dworca, druga z Dworca Wschód do Biskupińskiej, BŁĄD! Ta druga miała jeździć z Biskupińskiej na cmentarz, dlatego ludzie protestowali. Chciano nas

Wiem że wielu się naraże ale dla mnie 115 powinna być podzielona na dwie linie WITKOWICE-DWORZEC DWORZEC-BISKUPINSKA

Ale można to rozwiązać 125 wymiennie z 425 jedna przez Dąbie, druga przez Klimeckiego. Co do 115 do obowiązkowo przez Klimeckiego!!!!!!!

115 + 65...

115 z mojej strony, 65 z Narzeczonego... ale to 1 wesele w moim domu i ostatnie w Jego, pozdrawiam

Gość portalu: qbott napisał(a): > Jak sądzicie - czy na 115 mogłyby kursować przegubowce ? jasne - w godzinach szczytu na pewno by się przydały ( chciaż neoplany ) ...

aagniecha napisała: > malopolanin napisał: > > > W czasie reorganizacji linii w 1999 był plan, by "115" podzielić na diwe > linie. > > Jedna z Witkowic do Dworca, druga z Dworca Wschód do Biskupińskiej, > > BŁĄD! Ta druga miała jeździć z Biskupińskiej na

89/115

Hej kobietki!jaki proponujecie rozmiar dla gabarytów-89/115???i jakie firmy brać pod uwagę?proszę pomóżcie!!!Czy jest możliwe,że Melissa w rozmiarze 90F będzie dobra???tak sugeruje pani z ich sklepu internetowego.Będę wdzięczna za odpowiedź!!!

Ależ oczywiście że będzie za co: jedna brygadę dostarczy 115 po puszczeniu mostem, a może nawet dwie... zaś druga z jakiegoś pasożyta 127 albo 157, albo 123

Kilka lat temu (nie pamiętam roku) do Górki Narodowej kursowała jeszcze 114. W czasie strajku zajezdni Płaszów nie kursowała 115, a 114 przegubowa kursowała przez Witkowice i przeguby wyrobiły się w Witkowicach.

A może wyciąć w końcu 287 i przedłużyć 115 do Marszowca (oczywiście przeguby)? I najlepiej równocześnie dodać kilka kursów na 137 lub przedłużyć 164, żeby Kuźnica Kołłątajowska nie była poszkodowana.

Gość portalu: qbott napisał(a): > Jakiś idiota doczepił się 115 chcąc trasy przez Most Kotlarski jakby nie > widząc że na przystanku STOCZNIOWCÓW masę ludzi do niego wsiada i z niego > wysiada. Jakiś idiota doczepił się Ikarusów na 139 i 184, jakby nie widząc, że muszą one

164 się nie da przedłużyć, bo ulica jest zbyt kręta 115 też się nie da przedłużyć, bo tu cytuje MPK: "jest to linia strategiczna" ????????????? A na przeguby pewnie powiedzą że brak taboru

Gość portalu: aa napisał(a): > Ale można to rozwiązać 125 wymiennie z 425 jedna przez Dąbie, druga przez > Klimeckiego. Co do 115 do obowiązkowo przez Klimeckiego!!!!!!! Ja bym nawet powiedział, że TRZEBA to tak rozwiązać :)))

92/115

dałam do przymiarki mój stanik mamie, ona kazała mi natychmiast kupić jej taki, bo tak jest wygodny, wiem że pod biustem ma być 85 (92/ok.115) ale jak z miską? Przymierzała stanik na 2-ch przedłuzkach w moim 70GG była na nią ciasnawa:) Bardzo proszę o pomoc. Mama teraz nosi 90DD/E... Z góry

kuba203 napisał: > Gość portalu: aa napisał(a): > > > Ale można to rozwiązać 125 wymiennie z 425 jedna przez Dąbie, druga przez > > Klimeckiego. Co do 115 do obowiązkowo przez Klimeckiego!!!!!!! > > Ja bym nawet powiedział, że TRZEBA to tak rozwiązać

87/115

moje rozmiary to 87/115. W zamierzchlych czasach nosilam 85C (przy mniejszej tuszy)... bez komentarza. Teraz kupuje 75F z triumpha i o dziwo jest prawie dobry. O dziwo, bo rozmiar miseczki jest dosyc maly jak na moje wymiary, ale biust mi sie nie wylewa ani bokiem, ani dolem, bul tez raczej nie

Dni wolne od pracy w 2023. Sprawdź, kiedy najlepiej zaplanować urlop [WIDEO]

Dni wolne od pracy w 2023. Sprawdź, kiedy najlepiej zaplanować urlop [WIDEO]