Przeszukano 117 985 624 wypowiedzi na 1 426 forach
?łucznik 877 - najlepsze wpisy
-
pytanie o stopki do łucznika 877
Czy te stopki będą pasować do kilkunastoletniego Łucznika 877 ? www.aspa-online.pl/?p=/pl/ml/3/1/13. Wysłałam już maila z Czytaj więcej...
-
łucznik
Maszyna do szycia ! Gdzie w Wałbrzychu kupię części do maszyny typu łucznik 877 Serdeczne dzięki za informację ! Czytaj więcej...
-
Łucznik 877 - czy warto?
sporadycznie używaną maszynę Łuczki 877. Ja będę ją używać tylko na własny użytek. Moje pytanie na co zwrócić przy tym modelu uwagę podczas oględzin ;) oraz czy w ogóle brać ten model Czytaj więcej...
-
Re: Łucznik 877 stopki
Kupowałam u użytkownika PEGAS. Podałabym Ci link , ale było to już jakiś czas.Wpisz w allegro 'stopki do łucznika877' na pewno znajdziesz. maria Czytaj więcej...
?łucznik 877 - pozostałe wpisy
Łucznik 877 stopki
Poszukuje stopek do tej maszyny a w szczególności do zamków i do dekoracyjnego szycia. Może ktoś wie gdzie je mogę dostać ?
Instrukcja Łucznik 877 potrzebna
Czy ma ktoś instrukcję do maszyny do szycia Łucznik 877. Dostałam maszynę, wiem, że potrafi wiele różnych rzeczy, np przyszywać guziki, ale nie wiem jak to ustawić. Pomóżcie!
Łucznik 877 - czy warto?
Po długiej przerwie chcę wrócić do szycia. Stara maszyna poszła już na złom i tu nastąpiła długa przerwa. Teraz jestem na etapie poszukiwania nowej (może być używana). Znajoma ma na sprzedaż swoją sporadycznie używaną maszynę Łuczki 877. Ja będę ją używać tylko na własny użytek. Moje pytanie na co
Łucznik 877 - instrukcja poszukiwana
klarek_i@wp.pl Nie wiem czy to właściwe forum, ale z góry dziękuję jesli ktoś ma i by mi przysłał skany.
łucznik
Maszyna do szycia ! Gdzie w Wałbrzychu kupię części do maszyny typu łucznik 877 Serdeczne dzięki za informację !
Kupowałam u użytkownika PEGAS. Podałabym Ci link , ale było to już jakiś czas.Wpisz w allegro 'stopki do łucznika877' na pewno znajdziesz. maria skyrim.morrowind.pl
łucznik 877 - problem z naciągiem
Witam, Mam baaardzo starą maszynę - łucznika 877. Niestety, choćbym nie wiem jak ustawiała naciągi, dolna nitka ciągle się rwie, albo kołtuni (nie wiem, jak to opisac, zbiera się straaasznie duuuużo nitki dolnej, az w koncu sie placze i tez rwie). Górna nitka prowadzi się super - w ogóle
pytanie o stopki do łucznika 877
Czy te stopki będą pasować do kilkunastoletniego Łucznika 877 ? www.aspa-online.pl/?p=/pl/ml/3/1/13. Wysłałam już maila z pytaniem do producenta, ale bez odpowiedzi. Chciałabym dokupić parę stopek(szczególnie tą do
Kupowałam na allegro. maria skyrim.morrowind.pl
Tu szukalas? www.a-radon.com/sklep/oferta.asp?show=0&g=212&pg=212&los=0,3516245
Re: Łucznik 877 - czy warto?
Według mojego rozeznania w maszynach to zrobisz błąd kupując nowego Łucznika.Te nowe są do niczego i namęczysz się i uszarpiesz zniechęcając się do szycia. Ja bym wolała tego starego Łucznika który jest świetny.Nie zastanawia Cię, dlaczego afroddytta tak szybko pozbywa się nowego Łucznika? Zrobisz
A nie chciałabyś nowego Łucznika Milena za 300 zł? oczywiście z paragonem i gwarancją :)
Przemyślałam, poczytałam i wzięłam starego Łucznika :) -- www.mamgrosik.pl/
O tym dlaczego pozbywam się nowego łucznika był cały nowy wątek, który założyłam- pozbywam się go bo mąż mi go kupił w prezencie bez konsultacji ze mną, a mam już maszynę do szycia sprawną! więc na moje potrzeby wydaje mi się oczywiste że dwie maszyny do szycia o podobnych funkcjach nie są w domu
Możliwa jak najbardziej (tylko jutro wyjeżdzam, więc jutro do 13 mogłabym dać radę jak szybko zdecydujesz lub po 26 czerwca) Kurier 12 zł przy wpłacie z góry na konto w mBanku, pobranie kurierskie 20 zł, pobranie Inpost (odbiór z paczkomatu) chyba ok 15 zł. Napisz jak jesteś zainteresowana na afro
A wysyłka ? -- www.mamgrosik.pl/
Wydaje mi się, że podjęłaś dobrą decyzję. To są b. dobre maszyny. Miłego i satysfakcjonującego szycia życzę. -- Teresa
Re: Instrukcja Łucznik 877 potrzebna
spytaj lepiej na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=630, może prędzej ktoś da znać. Ewentualnie można dogadac się z kimś, kto wystawia tą maszynę wraz z instrukcją na jakiejś aukcji. -- Pozdrawiam !!!!
jak zmniejszyc napięcie górnej nici w łuczniku 877
Witam! Niedawno zaczelam stawiac pierwsze kroki w szyciu na maszynie. Co jakis czas pękała mi niestety górna nic. Jak na złość instrukcja do łucznika 877 gdzies sie zapodziala, i nie wiem gdzie reguluje sie ten naciąg. Orientuje sie może ktoś?? -- szuwary, szuwary:P
Re: łucznik 877 - problem z naciągiem
Na początek nici muszą być cienkie nie mogą być zleżałe . Ja szyje tylko jednym gatunkiem nici firmy arena . Zmień igłe może być zbita . Górna nitka mimo ,że prowadzi się super to od niej zależy czy maszyna pętelkuje , musisz przykręcić na talerzykach naciąg górnej nitki , gdyby to nie pomogło
Re: łucznik 877 - problem z naciągiem
Kupiłam nowe nici i wymieniłam igłę, ale dalej pętelkuje. Dzisiaj mąż będzie czyścił i dokręcał śrubki - zobaczymy, czy będzie lepiej. Dziękuję za rady - dam znać, jak się nam powiodło. 3mik -- ------------------------------------ 3
Re: pytanie o stopki do łucznika 877
Na 100% te stopki nie pasują do twojego Łucznika, jeśli nie masz takiego uchwytu mocującego stopki www.eti.com.pl/?q=item&id=30 Jeśli chodzi o cenę, to za tyle stopek to nie dużo.Chińskie ŁUCZNIKI, które są teraz na naszym rynku
Re: pytanie o stopki do łucznika 877
To są stopki zatrzaskowe, powinny pasowac, a nawet muszą, tylko wydają się nieco drogie? A może po prostu dawno takich nie kupowałamm warto sprawdzić. Na Allegro można kupić chyba pojedyńcze. -- BagLady DZIANA MAFIA
Re: Maszyna do szycia
Ze starszych modeli mogę polecić Łucznik 877 Przykładowa aukcja tu: allegro.pl/lucznik-877-i3449199817.html Sama szyję na takim od lat 90tych (wtedy został kupiony). Wymieniałam tylko pedał i kabel
jak pikować?
Już kiedyś pytałam , jak pikować na łuczniku 877 i próbowałam , ale rozwaliłam maszynę. Mam prośbę o łopatologię, jak to jest z naprężeniem nici , stopką itp.Będę bardzo wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Stopkę kupiłam i działa, ale z nićmi masakra.Nie szyję dużo , a na lepszą maszynę mnie nie
Re: James Joyce
teolog i mistyk zamordowany przez swoich uczniów w 877 roku; caelum (łac.), Himmel (niem.) – niebo. ...hierarchicycbaszczytne, z ognistym krzakiem na babelastej kopule...- wiecha zatykana na nowych budynkach gorejącym krzakiem Mojżesza; nad basztami trzech zamków widniejących w herbie
- 50 z?
- przedszkole publiczne sióstr nazaretanek im świętej rodziny
- ustron-noclegi
- fryzjer torun torun?
- absolwenci 3 lo we wrocławiu szukam kontaktu
- matura operon 2013 matematyka rozszerzona arkusz
- ?wirek dla kota
- exp hack metin2 do pobrania za darmo
- darmowe kody rp league of legends
- ustny egzamin maturalny z jezyka angielskiego 2013